תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, בראשותי המפרט הבא: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ מ- 3.4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - Gigabyte 880gm ud2h - עם OC לכץמסך הובנה ל - 800MHZ מ- 560MHZ ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB SSD ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT המחשב נקנה ב- 2011, לפני שנה בערך מת לי הכרטיס מסך (HD6850) ועברתי למובנה בלוח עם OC רציני לתדר שלו. בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל להציג BSOD ולבצע ריסטים. בהתחלה היה רשום שזה בגלל OC, כמובן ישר הורדתי את ה- OC שהיה לי על המעבד ועל הכ.מסך המובנה בלוח. בהמשך הריסטים המשיכו והיה מסך כחול של תקלה קריטים בווינדוס. ביטלתי את האפשרות של …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש (8 GB RAM + SSD) שאין בו כמעט כלום למעט ווינודס ודפדפנים. לוקח המון זמן מהרגע שלוחצים על כפתור ההפעלה עד שהווינדוס עולה. אני מדבר על הזמן עד השלב שרואים התחל. על השלב שהסמל של ווינדוס מופיע. משהו כמו 5 דקות. לפני שמפרמטים, משהו יכול לתת כיוון לבדיקה?
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס 10 על מחשב יחסית ישן, ואני לא מצליח להעלות בוט דרך היואסבי, כאשר אני מנסה להעלות נכתב לי... invalid partition table
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המחשב קצת איטי ואני רק התקנתי עליו את הוינדוס לפני יום יומיים כשקניתי את ה R דיסק זה מחשב עבודה סביר ואני לא מבין למה ה R דיסק עובד כמעת כול הזמן על 100% בערך אפילו כשאני רק מדליק אותו סמתי לב כשאני כן עובד איתו (מעמיס עליו) ה R דיסק יורד לסביביות ה 20% אבל כשאני לא עובד איתו זה שוב קופץ ל 100% כאילו הוא מוריד לי דברים כשאני לא משתמש בו (או טיפה מעמיס עליו) ולכן הוא בעומס אין על המחשב כלום חוץ מאופיס ועוד שלושה תוכנות ללימודים אי חייב עזרה!!! ואני לא כול כך מבין במחשבים אני ישמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי SSD חדש והתקנתי עליו התקנה חדשה של וינ'7 , אין לי מושג איך אבל נוצרה תיקיה windows.old עם שכפול של ההתקנה הקודמת מהHHD(אותו פירמטתי מאוחר יותר) כשעושים shift del לא קורה כלום, היא פשוט נשארת, במחיקה רגילה היא עוברת לסל מיחזור, כשאני עושה ריקון אז שוב שום דבר לא קורה. מחקתי את כל התוכן שם חוץ מ2 תיקיות שאין גישה אליהם . תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה. במחשב שלי מותקן וינדוס 10 HOME OEM מובנה. מכיון שאני רוצה להשתמש בשולחן עבודה מרוחק הבנתי שאני צריך את גירסת הPRO. לצורך כך קניתי סיריאל מאיביי (נדווח עם עובד :) הבעיה כשאני מנסה להתקין את הוינדוס (עם דיסק און קי) המחשב לא נותן לי אופציה איזה גירסא לבחור ומתקין אוטומטית את גירסת הHOME (אפעלו לא מבקש סיריאל ומאקטב אוטומטית) איך מתגברים על כך. והאם לאחר התקנת הפרו הרשיון המקורי שבביוס ימחק. אגב יש דרך לחלץ את הסיריאל המקורי? (לשימוש במחשב אחר)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני הרבה משתמש על מערכת הפעלה ubuntu שאני מתקין אותה על המחשב. לו על מכונה וירטואלית. אני צורב את מערכת ההפעלה על usb על ידי התוכנה rufus עכשיו בטעות לחצתי בתוכנה של rufus על משהוא כזה אם המילה usb לחצתי שימשיך והדיסק און קי שהיה בו קבצים חשובים, הלך כי כל הקבצים נמחקו מה עושים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו לי בעיות מעצבנות ממש במחשב: כל כמה זמן מתנתק לי העכבר וחוזר (יש את צליל החיבור) אך לעיתים הוא גם מתנתק ולא חוזר(רק לאחר ריסטרט המבוצע פיזית) ניסיתי לחבר אל כל ששת ה usb שיש לי ובנוסף ניתקתי את ה usb מקדימה אך ללא הועיל. כרגע התצורה שאני יושב בה היא עם מאריך לעכבר ומקלדת מחוברת ישירות(אני משתמש בעיקר בעכבר). לפעמים כאשר העכבר מתנתק ולא חוזר המקלדת ממשיכה לעבוד ולפעמים לא. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קרה לכם פעם שרציתם לחבר מכשיר חדש לאינטרנט אבל שכחתם את סיסמת הווייפיי? יש דרך פשוטה. הסיסמה נמצאת במחשב שכבר מחובר לווייפיי שלכם: פותחים בלוח הבקרה את מרכז הרשת והשיתוף, מסתכלים בצילום מסך המצורף, ויש לכם את הסיסמה. (כן, ברור... ועושים כמו הצילום מסך. יש ללחוץ לפי הסדר שציינתי במספרים)
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ אסוס שקניתי לאחרונה, קניתי שני מסכי HP על מנת לחבר אותם ללפטופ. המסכים עם יציאות של HDMI ו-VGA הבעיה שבלפטופ שלי כניסת VGA ממש סמוך לHDMI כך שאין אפשרות לחבר 2 כבלים(מ 2 מסכים שונים) חיפשתי קצת בגוגל ראיתי אנשים שמחברים את מסך אחד ל HDMI רגיל והשני דרך USB 3.0 או דרך type C, קניתי גם USB 3.0 וגם type C, ובשני המקרים הלפטופ לא מזהה את המסך ונכון לעכשיו רק המסך של HDMI TO HDMI עובד. אני מעוניין בהצגה נפרדת ולא בשכפול מסכים. אשמח לעזרה, אולי צריך דרייבר או משהו(ניסיתי לחפש הורדתי המון דרייברים, עדיין לא מזהה). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המחשב חדש נקנה לפני חודש, ברגע שחיברתי את האוזניות ליציאה האחורית(3.5) הופיעו רעשים סטטים/רעשים של חשמל בזמן שהמעבד עובד ברקע או בתזוזה של העכבר. הרעשים מופיעים רק לאחד שהמחשב נכנס לוינדוס עצמו, ניסיתי יציאה אחרת של חשמל בבית, מפצל חשמל, כבל חשמל של הספק, עכבר,דרייברים,אוזניות אחרות וגם לפרמט. ביציאה הקדמית הבעיה לא מופיעה, המחשב נשלח חזרה לחנות לבדיקה אבל לאחר בדיקה שלהם לא נשמעה הבעיה שציינתי. לאחר שהמחשב חזר אליי הצליל התחיל להשמע גם מתוך המחשב עצמו, חשבתי אולי הכרטיס מסך אבל גם זה נשלל. מפרט: i7 9700k Gigabyte z370 hd3 Corsair Vengeance 16giga 2x8 3000mhz cl15 EVGA GeForce GTX 1070 Corsair rm650I
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני מסכים מחוברים למחשב ואינם באותו הגודל. רציתי לדעת איך אני מתאים את הצבעים בשניהם שיהיו זהים, כי כרגע הצבעים מעט שונים ביניהם. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפי בדיקות תוכנה ההרד דיסק תקין , יש לי סימן קריאה צהוב על אחד הדרייברים ולא מצליח למצוא פתרון ,אולי יש לזה קשר מדוע הארד דיסק בדיליי( רק בכניסה ראשונה) לאחר כניסה ראשונה אם אני יוצא וחוזר הכל בסדר רק אחר זמן מה אם לא משתמש בהרד דיסק שוב זה עושה דיליי (גם בכניסה לתיקיות מסוימות) זה קורא רק ב HDD (ללא מערכת ההפעלה) . ב SSD עם מערכת ההפעלה הכל נראה תקין.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שקוראת כל כמה חודשים, המחשב נכבה מעצמו, ומיד נדלק לבד, ככה חוזר חלילה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל. וגם אז לוקח לו הרבה זמן עד שהמחשב חוזר לעבוד בצורה תקינה ע"י כך שאני מנתק את כל הכבלים, וגם את הכונן דיסקים (פנימי עם כבל SATA וכו'). אני חושב שהבעיה היא עם הספק כח: להלן לינק לספק שקניתי מ-KSP ב-01/2014: לחץ כאן זה ספק חצי מודלורי (כיום באתר יש רק מודולורי). האם אני צודק? אני רוצה להיות בטוח, אין לי כסף לבזבז סתם ועל כן עליי להיות בטוח שזו אכן התקלה, שכן אגש לקנות ספק חדש. תודה על העזרה, חיים
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השכן שלי נטש מחשב ישן ואספתי אותו,ניקיתי אותו,התקנתי עליו ווינדוס 10+ssd,עכשו בעצם יש לי מחשב תקין לגיבוי,השאלה שלי אם אני יכול לקחת ממנו את המעבד i5 2300 (כן...מעבד ישן מאוד ולוח אם ישן והכל עובד מצוין)ולשים אותו על המחשב שאני עכשו משתמש בו,מצרף תמונה של דגם הלוח אם שלי.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי השבוע מחשב נייד חדש Asus VivoBook Pro 17 N705FD-GC014T אפשר לראות את המחשב פה: https://ksp.co.il/?uin=57296 מעבד: Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz זיכרון: 16GB (2 x 8GB) DDR4 2400MHz SDRAM, 2x SO-DIMM socket, up to 16GB כונן קשיח: 1TB (SATA) 5400rpm + 256GB M.2 SSD תצוגה:17.3" (16:9) FHD (1920x1080) 60Hz Anti-Glare Panel 72% NTSC, 300nits מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 with 4GB GDDR5 VRAM עכשיו ככה, אני לא מבין גדול אבל להבנתי המחשב עם נתוני חומרה גבונים יחסית. הורדתי אתמול את המשחק מחשב Fortnite ופשוט לא היה אפשר לשחק ! - באופן רציף המשחק נתקע ! …
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אז ככה אני לא אשקר עבר אליי קצת Rage ונתתי דפקה למחשב נייד שלי הוא לא מזהה את הדיסק קשיח יותר " plese reboot and instert prooper boot davice " בכל מקרה רציתי להחליף לssd אני כמה דברים לא יודע איזה מידה אני צריך כדי להחליף מאחר ואני לא יכול להכנס למחשב אני לא יודע סוג דגם רק שהוא asus vivobook(ניראה לי vivobook) מסביבת שנת 2015-2016 אני יכול לתאר אותו גוף פלסטיק צבע שחור ואזור המקלדת בצבע זהב אפור עזרה בבקשה חייב לדעת את המידות שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני מבקר סרטונים עבור חברה בחו"ל. עורכים מעלים סרטונים לאתר ספציפי ואני צופה בסרטונים וכותב תגובות על דברים שצריך לתקן. עד עכשיו הם עברו עם אתר שלא היו איתו בעיות, אבל עכשיו הם שינו אתר ואני משום מה היחיד שיש לו בעיות איתו. כשאני כותב תגובה, משום מה שהתגובה כאילו לא מסיימת את התהליך שלה, היא כן מופיעה אבל היא נראית קצת שונה מתגובות רגילות, ואני לא יכול לערוך או למחוק אותה. אם אני מרענן את הדף, התגובה עוברת למצב שהיא צריכה להיות ואני כן יכול לערוך ולמחוק. התמיכה של האתר לא בדיוק מצאה פתרון ולאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת. אני עובד על כרום, אבל בדקתי על דפדפנים אחרים, וזה אותו בעיה. בדקתי במחשב הנייד שלי וגם אותו דבר. אבל…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בתוכנת BlueStacks (מי שלא מכיר זה תוכנה שאפשר לעבוד בה עם אפליקציות של אנדרואיד כדמוי סמארטפון על מחשב) כאשר אני מפעיל את התוכנה עולה הודעה שמבקשת לשנוטת הגדרה מסויימת בביוס (אני חושב). לא הצלחתי למצוא הגדרה כזו. לוח gigabyte auros pro 450b זו ההודעה:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך asus strix gtx 1070 הכל היה טוב ויפה למשך יומיים עד שקלטתי שבזמן גיימינג ממש קל הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 60 ומשם רק עולה ועולה עד שהגעתי למצב של 75 המעבד שלי הוא i7 דור שלישי ישלי 16 ראם מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. יש לי בעיה שכשאני משחק, בזמן תזוזה חדה של התמונה יש כמו חיתוך בתמונה. יש לציין שכאשר אני עובר לשחק במצב חלון אז זה קורה לעיתים רחוקות יותר. מפרט: לוח אם: MSI X99s gaming 7 מעבד: i7-5820k כרטיס מסך: Radeon RX580 4GB ראם: 32GB 2400Mhz המשחק מותקן על כונן SSD NVMe M.2 512GB של חברת WD מישהו יודע אולי מה הבעיה והאם יש פתרון לזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מספר קבצים ששמרתי במסמכים שלי אחרי שקיבלתי אותם ב GMAIL. הם שמורים כקובץ מסוג (Chrome HTML Document ( .html (כך בחר המחשב לשמור - לא החלטה שלי). חלקם נפתחים ללא בעייה ואחרים לא. אלו שלא נפתחים: כשהמחשב מנסה לפתוח כתוב בשורת URI בין השאר : view = nocookies ? כשבדקתי אצלי אז בכרום הוא כן מאפשר להפעיל עוגיות. בסוף, כשלא נפתח המסמך, רשום לי בשורת URI : about: blank#blocked למה זה קורה בחלק מהקבצים השמורים כך ובאחרים לא ? איך מתקנים את זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עם WIN7 64 ביט ולאחרונה הופיעה תופעה מאוד מרגיזה. המחשב מתרסט מעצמו ועולה מחדש עם פונטים ואייקונים זעירים, כל תוכנה אותה אני מפעיל עולה עם חלון קטן יותר וכל מה שבתוכה קטן גם הוא. הרזולוציה בה אני עובד היא 3840*2160 ואם אני משנה ידנית ל 2560*1440 הגודל שלהם חוזר להיות נורמלי. לא מצאתי כל כל דרך לשנות את הגודל שלהם ולהשאר עם הרזולוציה הגבוה למעט הפעלת restore point האחרון. מישהו מכיר דרך לשנות את גודל האיקונים/פונטים? אני יודע שאני צריך לפתור את הבעייה מהיסוד אבל לפחות עכשיו שאוכל להמשיך לעבוד (הפעלת restore point מחזירה את כל מה ששיניתי אחורה...)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-