עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Gimel,

שלום, יש לי בעבודה אל פסק של חברת GAMATRONIC שזקוק להחלפת מצבר. המעבדה שלהם נותנת שירות רק בירושלים ולא בא לי לנסוע עד אליהם בשביל להחליף את המצבר. יש מקום לקנות מצבר באיזור המרכז ולהחליף לבד? מה הסכנות?

2. Started by yanivd28,

יש כרגע כרטיס usb 3 שלא עובד טוב, שוקל לשדרג ל 3.1 האם מדובר עדיין על אותו כבל כחול (שאני משתמש בו בתור מאריך לכניסה שמאחורי המחשב) כמה אמינים הכרטיסים והטכנולוגיה? ועד כמה הוא יותר מהיר מה-3 תודה רבה

3. Started by הילה30,

כשאני מדליקה את המחשב כתוב לי שיש בעיה במאוורר של cpu איך מסדרים את זה מצו"ב צילומי מבך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by igals,

חברים, אני חייב עזרה. קניתי באטלפילד2, המחשב שלי עומד בכל הדרישות, באתר של can you run it המחשב שלי עומד בדרישות במקסימליות של הדרישות ה'מומלצות'. אחרי שסיימתי להתקין, הפעלתי מחדש את המחשב , הפעלתי את המשחק, הופיע מסך כחול, ועשה ריסטרט מישהו שמע משהו דומה פעם? מישהו יודע מה לעשות? ...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אתמול בערב עשיתי רסטרט למחשב ומאז הTOUCHPAD לא עובד וגם לא הלחצנים עצמם . ניסיתי להתקין שוב את הCHIPSET ולא עזר + ניסיתי לעשות שחזור מערכת וגם לא עזר , למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה ? ---- מדובר במחשב מדגם ACER Aspire5742Z /

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nadab,

שלום! אתמול קניתי מחשב נייד של אסוס k55vj והוא מגיע עם ami bios. המחשב הגיע עם ווינדווס 8 ואני רוצה להתקין ווינדווס 7 במקום. הבעיה כשאני נכנס לbios>boot מופיע רק ההארד דיסק, יש אופציה להוסיף boot device אבל הוא מבקש ממני path, filesystem ודברים שאין לי מושג מאיפה להביא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה התיאשתי... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by boka,

אלהן ! תוך כדי גלישה באינטרנט יש לי ניתוקים לעתים קרובות. אני מחובר תשתית של הוט בחייגן + ספק בזק בינלאומי. התמיכה של הוט שמה את המודם אריס במעקב וראו שאין ניתוקים מהמודם. אני גם חיברתי את משחב הלפטופ במקום הפי סי והניתוקים נעלמו. בזמן הניתוק הDHCP סרוויס של ווינדוס הופך להיות לא מופעל ( not started( . החייגן לא נפתח ולא מראה את הסטטוס שלו ולכן אני לא יכול להפעיל אותו מחדש. כרטיס הרשת שלי הוא marvell yukon 88e8001. עידכנתי את גירסת הדרייבר שלו לאחרונה אך זה לא עזר. בבקשה עזרו מה עוד אפשר לבדוק ? תודה !

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by POPCORN,

יש לי תקלה עם כרטיס מסך בעבודה (בעיה עם הדרייברים) הבאתי אותו לבית כדי לחפש דרייברים בבית במקום בעבודה הבעיה שהכרטיס הוא עם יציאת hdmi והמסך שלי בבית הוא vga יש דרך להדליק את המחשב דרך הכרטיס מסך שבלוח בזמן שהכרטיס מסך מחובר?

9. שלום, לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לעבוד נורא נורא לאט ונתקע (יש לי 16GB זיכרון והארד דיסק SSD עם יותר מ-70GB של מקום פנוי) בגלל כל פיפס קטן או תוכנה שהפעלתי (כדוגמאת דפדפן). גם אחרי שעשיתי RESTART המצב לא השתנה. אתמול אחרי שניסיתי לעשות RESTART, קיבלתי הודעת CRITICAL_ERROR. אחרי זה ניסיתי להפעיל אותו מחדש אבל הוא מיד מציג הודעת CRITICAL_ERROR כאשר ה-WINDOWS מנסה לעלות. ניסיתי להריץ דרך תקליטור הווינדוס שלי כל מיני כלי תיקון אבל שום דבר לא עזר. בנוסף, כאשר הווינדוס אוטומטית מנסה להריץ בדיקת מערכת (ANALYSIS) בזמן שהוא עולה (אחרי מספר פעמים שהווינדוס לא עלה) הוא מתרסק כאשר הוא מגיע -60 אחוז. מה שחשוב לי בכל המחשב זה המסמכים שנמצאים לי בשולחן העבודה. לא הצלחתי לגשת אליהם כאש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש כמה קבצים על ארדיסק חיצוני (בדוק שהוא לא תקול וגם הקבצים לא תקולים) שאני לא מצליח להתקין וזה ישר רושם ל שגיאה error lanching installer המערכת הפעלה שלי זה windows 10 ואני ל חושב שה בגלל המערכת הפעלה כי חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים קיבלו את השגיאה הזאת גם ב windows 7\xp חיפשתי גם באתר של micrsoft ומישהו שלח שם פתרון עם לינק שבור. יש את הפתרון הזה אבל זה דבילי שכל פעם אעשה אותו כשארצה להתקין> אני רוצה פתרון קבוע. תודה רבה נערך(מצאתי את הפתרון)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 100BATISTA,

בבקשה אם תוכלו לעזור...משום מה מדי פעם המחשב פשוט קורס ומופיע צג שחור...באמצע משחק כלשהו פשוט המסך נהיה שחור ואני צריך לאתחל את המחשב...ולפעמים גם כשאני מאתחל את המחשב הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס אלא שוב קורס למסך השחור הזה...לאחר פעם או פעמיים הכל מסתדר עד לפעם הבאה שאני מכבה את המחשב מדליק אותו למחרת...למה המחשב קורס לי מפעם לפעם... הורדתי למחשב גרסת דמו של תוכנת REG CLEAN חחח..ומצא 740 שגיאות... יכול להיות שזה קשור למקרה המצוין לעיל...או שזה הכרטיס מסך...או הקירור לא טוב...???מישהו יכול בבקשה לעזור לי פה זה משגע אותי!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yehudaaz,

שלום רב יש לי תקלה במחשב שהוא נדלק אך ללא תצוגה. אם מנסים לחבר את העכבר לחיבור הUSB, הנורה של העכבר נדלקת לשנייה ומיד נכבית. חשדתי בלוח אם או מעבד לכן חיברתי את המעבד במחשב אחר וגם שם אותה תופעה החלה, מצד שני גם כאשר לקחתי את המעבד התקין וחיברתי במחשב שאינו עולה, עדיין המחשב לא עלה(עלה ללא תצוגה(. כאשר חיברתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, המחשב עובד בצורה תקינה, לכן חשדתי כי המארז מקצר והשתמשתי במארז אחר תקין וגם שם אותה תופעה באה לידי ביטוי. יכול להיות בעייה בלוח אם שמקצר עם כל מארז? אולי המעבד גורם לאיזו תקלה ברגע שהוא מחובר למארז?(למרות שאני יודע שהמעבד לא בא במגע ישיר עם המארז אלא רק עם הלוח אם) מישהו נתקל בתופעה כזאת מוזרה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי דרייבר של תוכנה מסויימת, שאני מנסה להתקין, אך לא ניתן להתקין בגלל שזה עובד על 16 סיביות. איך אפשר להמיר אותו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם שווה לתקן את הפלסטיקה של המחשב או שכבר שווה לקנות מחשב חדש ?

15. קניתי מסך Dell U2414H ומחשב עם כרטיס מסך GTX750 ואי אפשר לחבר ביניהם? מה הפיתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ykg,

היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון ברשת. הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, ממש מרגע ההדלקה (הרבה לפני עליית הווינדוס) המחשב משמיע צליל "דינג דונג" מעצבן בטירוף ,מהספיקר הפנימי שלו. זה קורה לי תמדי אחרי הפסקת חשמל אבל הפעם זה לא עובר. יש לציין שהמחשב עובד מצוין עולה והכל פשוט הצליל הזה לא מפסיק. בד"כ את הטמפרטורה והיא בסדר (53C על המעבד). אין לי מושג מה זה אני רק בטוח שזה קשור איכשהוא להפסקת החשמל שהייתה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zion561,

חברה מה נשמע? תראו ישלי בעיה מוזרה במחשב.. לפני כ חודשיים ככה בערך הלך לי הכרטיס 7600GT AGP קיצור החליפו לי אותו בזיכוי ל 7600GS קיצר הכרטיס עבד שבוע מצוין..וכיביתי תמחשב יום שישי ובשבת אני מדליק תמחשב הכול עובד מצוין ומתי שאני באה להכנס למשחקים אז המשחקים פשוט נתקעים או בתפריטים או בתחילת המשחק ממש שלא רואים עדיין כלום שחור.. ונקודה כזאת לבנה ניסיתי בהרבה משחקים ואפילו במשחקים ששוקלים 13 מגה=[ לא הולך כלום הטמפרטורה מצוינת מעבד P4 על 30 מעלות ככה הכרטיס על 40 ניקיתי תמעבד עם פן וגם תכרטיס אמממ ניסיתי להחליף זיכרונות ולא עזר..עדכנתי דרייברים למלא סוגים לא עזר וגם פירמטתי ניסיתי גם להוציא תכרטיס ולהכניס ולא עזר כלום.. יש לי עוד 3 שנים אחריות בערך על הכרטיס של ASUS תראו מה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Tom Snir,

קניתי מחשב חדש עם שני HD, אחד SSD של 250 גיגה שאני רוצה להתקין עליו את WIN7, ו HD מכני רגיל של שני טרה. במחשב החדש אין כונן דיסקים, לכן הורדתי ISO של WIN 7 64 BIT עם המפתח שיש לי, שמתי את זה על DISK ON KEY עם רופוס וניסיתי להתקין ככה את ה WIN, אבל מקבל שגיאה שחסרים דרייברים. ההתקנה כן כאילו מתחילה, שואל אותי איזה שפה וכו, אבל אז נעצר. ראיתי פה כמה בעיות דומות אבל לא בדיוק אותו הדבר אז פותח דיון חדש. מבהיר שהמחשב כן מזהה את ה DISK ON KEY (כאשר אני משתמש ב USB2 ולא 3) בנתיים ניסיתי: - לפרמט את ה USB כ FAT32 במקום NTFS, לא שינה. - ראיתי פה הסברים על שינוי ה BIOS עצמו, משהו על UEFI, אבל לא הבנתי אם זה רלוונטי ל WIN7 על SSD …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Impact,

כן, כשהמחשב מכובה, ה LED של ה HD דולק.. זו לא ממש בעיה, זה פשוט מוזר כזה.. כאילו, המחשב מכובה, אז למה הלד דולק? אוליי הספק מספק יותר מידי כוח? לא'דע.. הלד דולק באור חלש כזה, לא חזק כמו שאני מדליק את המחשב..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. רכשתי לפני כחודש וחצי מחשב לנובו. איכות המצלמה קרובה לאפס. רעש אינסופי ורזולוציה שהופכת את שערי הלבן לעיסה. לאחר זמן לא רב הבחנתי שאיכות הרמקולים קרובה גם היא לאפס. משיטוט ברשת למדתי שחלק מהרוכשים (בחו"ל) מחזירים את המוצר חזרה לחנות לאחר שהמוצר הוחלף מספר פעמים (או הוחלפה מצלמה). התלונות ברשת הן על כל הסדרה כולל X1. בבנצ'מארקים ברשת המצלמה מקבלת ציון של 37 ויש המלצה חמה להשתמש באוזניות ולא ברמקולים. בזום פשוט שלא דורש איכות גבוהה קשה להבין את המשתתפים ומצד שני קל להסתתר. בלתי אפשרי להגיע ליצרן. טכנאי היה אצלי בבית (עם מצלמה חלופית) ואמר לי - זה מה שיש. המליץ לא להחליף מצלמה. כנ"ל אמר איש תמיכה שהשתלט על המחשב מרחוק (והגביר את עוצמת המיקרו…

22. שלום, שמרתי כמה סרטים על הארד דיסק חיצוני וכאשר אני צופה בהם, אורך הסרט יורד משעה וחצי ל4-5 דקות ואז זה נפסק. כף קורה אם מעביר את הסרט מההארד דיסק למחשב. ניסיתי לצפות דרך כמה תוכנות, מדיה פלייר, DVIX וכו'... מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה מדובר במחשב שעבר איזה שהיא מכה חשמלית רצינית ששרפה את הספק ואת לוח האם, הרכבתי ספק חדש ולוח אם מהאריזה (PC Chips M758LMR, לא להיבהל זה לא בשבילי...) וגם זכרון חדש, אך יש משהו מוזר הלוח לא נדלק, כלומר כאשר אני לוחץ על ה POWER הספק לא נדלק ואין כלום, בדקתי את הספק במחשב אחר והוא עובד FIX, כנ"ל ה Power Switch עובד תקין, השאלה האם יש מצב שבו המעבד נדפק (CELERON 600, שוב זה לא מחשב שלי...) ולא נותן ללוח להידלק, שכן הספק אמור להידלק גם כאשר אין בכלל מעבד ו/או זיכרון מורכבים, הוא פשוט לא מגיב, אנה עיזרו... ועוד שאלה - המעבד של איסטרוניקס, במידה והוא נשרף הם יחליפו לי אותו? (הרי כבר אין יותר מעבד כזה בעולם).

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי מערכת הפעלה xp וכל התקן usb שאני מכניס תוך כדי שהמחשב עובד המחשב נתקע! ב 98 זה לא היה לי ככה. אבל יש דרך שאני עוקף את זה: שהמחשב מכובה אני מכניס את ה usb ומדליק את המחשב הכל עובד כרגיל וגם ההתקן שפועל על ה usb עובד. הבעיה שאי אפשר להכניס אותו תוך כדי שהמחשב עובד וזאת בעיה קצינית שמאוד מפריעה לי. יש לי מחשב יחסית ישן p3 והלוח אם הוא של via כולל ה usb תודה מראש לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב של דל D600 רציתי לבדוק האם הCOM PORT שלי תקין הבנתי שיש איזו בדיקה לבדיקת לופ או משהו בסגנון בביוס הכל תקין + בDEVICE MENAGER

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים