תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב בבעלותי זמן מה והוא הריץ את כל המשחקים החדשים באיכות גבוהה ובמהירות ( גיטי אי 5 פיפא 15 2k15 לדוגמא) . פתאום כל המשחקים התחילו לעבוד בצורה לא חלקה גם אם אני מוריד את איכות הרזולציה. פירוט: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 הטמפ' של הכרטיס מסך : 73 אשמח אם משיהו יוכל לכוון אותי לתוכנות שיכולות לעזור לי למצוא את מקור הבעיה . תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה עושה לי את הבעיה הזאת חיפשתי בגוגל ראיתי כמה דברים על ה Microsoft visual לא יודע אם קשור נאבדתי בגוגל מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הוצאתי את הכרטיס מסך כדי לשים משחה טרמית מתחת לסיילנסר ועל הדרך הוצאתי את הקרור של המעבד עם המעבד כדי לנקות אותו... וזהו המחשב לא עולה יותר ולא מגיב לשום דבר(הוא לא נדלק בכלל...) מה זה????? ומה אפשר לעשות, בבקשה מי שיכול שיענה מהר כי אני לא יכול להיות על המחשב הזה הרבה זמן...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מפצל USB ל-4 של MULLER כשאני מנסה לחבר אליו את ההארדיסק החיצוני שלי (500GB WD) הוא לא מזהה אותו. הנורה של ההארדיסק נדלקת אבל המחשב לא מזהה את הכונן כנ"ל גם כשאני מחבר אליו את הצורב החיצוני האם זה בגלל שאין לו מספיק מתח עבורם? נ.ב. יש למפצל יציאה קטנה למתח בנוסף למיני USB
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם קניתי אתמול מחשב חדש ואני לא מצליח לראות חלק מהסרטים כמו שצריך הורדתי סרט באיכות גבוהה מאוד ששוקל 13 גיגה וככה זה נראה מה אני צריך לעשות? שימו לב שהתמונה ממשיכה לצד שמאל משום מה זה מראה חצי תמונה. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בווינדוס 7 64-ביט וחשבתי לקנות כרטיס פלאש לפחות 4 ג'יגה סיווג 2 של SANDISK בשביל לא לטחון דיסק קשיח ולהגביר מהירות של מערכת. האם 4 ג'יגה וסיווג 2 יהיה מספיק? או שאולי להשקיע ב8 ג'יגה? בעיה גם היא שקורא כרטיסים לא יהיה זמין כל הזמן ולא אוכל להכניס כרטיס עם תמונות אם ארצה. אולי לקנות קורא כרטיסים נוסף חיצוני או בכלל ללכת על דיסק און קי. קראתי שכרטיס פלאש יותר טוב לREADY BOOST מאשר דיסק און קי. קונפיגורציה: DELL LATITUDE E6420 I5-2520M 2X2GB RAM 250GB HARD DRIVE
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שני HD, אחד SSD של 250 גיגה שאני רוצה להתקין עליו את WIN7, ו HD מכני רגיל של שני טרה. במחשב החדש אין כונן דיסקים, לכן הורדתי ISO של WIN 7 64 BIT עם המפתח שיש לי, שמתי את זה על DISK ON KEY עם רופוס וניסיתי להתקין ככה את ה WIN, אבל מקבל שגיאה שחסרים דרייברים. ההתקנה כן כאילו מתחילה, שואל אותי איזה שפה וכו, אבל אז נעצר. ראיתי פה כמה בעיות דומות אבל לא בדיוק אותו הדבר אז פותח דיון חדש. מבהיר שהמחשב כן מזהה את ה DISK ON KEY (כאשר אני משתמש ב USB2 ולא 3) בנתיים ניסיתי: - לפרמט את ה USB כ FAT32 במקום NTFS, לא שינה. - ראיתי פה הסברים על שינוי ה BIOS עצמו, משהו על UEFI, אבל לא הבנתי אם זה רלוונטי ל WIN7 על SSD …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הוא מחשב ישן AMD 3000+ s-754 1gb kingston לוח אם של epox 160GB דיסק קשיח היה בעיית קריסה למחשב עקב כך שהמעבד היה מתחמם הורכב מאוורר חדש למעבד AC alpine7 בעיית הכיבוי כבר לא קיימת אבל מופיע מסך כחול ניסתי לפרמט כבר 6 פעמים כל פעם מסך כחול הוחלף דיסק קשיח הוחלף זיכרון והוחלף ספק כח עדיין מסך כחול לא משנה מה אני עושה ניסתי לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הבטריה והחזרת וגם איפוס הגדרות שום דבר לא עובד .. Uploaded with ImageShack.us האם המחשב הלך?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 20:48:23 טוב הסתכלתי היום על הלוח אם שלי וראיתי שכל ה-6 קבלים שליד המעבד נפוחים כנראה זה גורם הבעיה http://www.yesky.com/imagesnew/hardware/0131/Athlon64/pic/EPOX/754/5.jpg התמונה ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני התחלתי לא מזמן לשחק rose (משחק רשת) ואחרי כמה דקות שאני משחק המחשב נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט כי הכל תקוע איפה הבעיה אתם חושבים? בקשה עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד I7 920 עם לוח UD5 של GIGABYITE DDR3 של CCZ 3X1024 כאשר אני לא מחובר לאינטרנט המעבד עובד ב45 מעלות שאני מתחבר לאינטרנט תוך 10 שניות לערך בטמפ' עולה ל70 מעלות כמה שזה נשמע הזוי, זאת לא בדיחה תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודש וחצי מחשב לנובו. איכות המצלמה קרובה לאפס. רעש אינסופי ורזולוציה שהופכת את שערי הלבן לעיסה. לאחר זמן לא רב הבחנתי שאיכות הרמקולים קרובה גם היא לאפס. משיטוט ברשת למדתי שחלק מהרוכשים (בחו"ל) מחזירים את המוצר חזרה לחנות לאחר שהמוצר הוחלף מספר פעמים (או הוחלפה מצלמה). התלונות ברשת הן על כל הסדרה כולל X1. בבנצ'מארקים ברשת המצלמה מקבלת ציון של 37 ויש המלצה חמה להשתמש באוזניות ולא ברמקולים. בזום פשוט שלא דורש איכות גבוהה קשה להבין את המשתתפים ומצד שני קל להסתתר. בלתי אפשרי להגיע ליצרן. טכנאי היה אצלי בבית (עם מצלמה חלופית) ואמר לי - זה מה שיש. המליץ לא להחליף מצלמה. כנ"ל אמר איש תמיכה שהשתלט על המחשב מרחוק (והגביר את עוצמת המיקרו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן ניסיתי להתקין כמה תוכנות היום, וחלקן הודיעו לי הודעות בסגנון The file or directory C: is corrupt and unreadable. ניסיתי להריץ chkdsk שכשוינדוס רץ במצב רגיל, וגם שהוינדוס רץ בsafemode, אך ללא הצלחה. מיותר לציין שמערכת ההפעלה היא win2k + sp3. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, לפני בערך יומיים הלכתי לחבר שלי במטרה להתקין לו איזה משחק. אנחנו מדליקים את המחשב - הכל טוב ויפה, מחכים קצת ואז המסך של ווינדוס XP מופיע (השחור עם הסמל והפסים הרצים)... אנחנו מחכים כמה שניות ומצפים בתקווה לראות את המסך הכחול והחביב של ווינדוס XP. אבל... במקום זה נשמע צפצוף הריסט המוכר והמחשב אתחל את עצמו. ואז שוב הגיע למסך פתיחה ושוב אתחל את עצמו... וחוזר חלילה. מה לא ניסינו? בהתחלה חשבנו שזאת בעיית תכנה, אז בדקנו כל מיני דברים בביוס, ניסינו להפעיל את זה על מצב בטוח וכו'. כשראינו שזה לא עוזר, אז החלטנו שזאת בעיה של הזכרון... החלפנו זכרונות, והזכרון שלו שחשבנו שפגום עבד מצויין במחשב השני, אבל הזכרון של המחשב השני שהיה אצלו - לא פעל... החלטנו לבדוק שכל המאוור…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD A-Series Dual Core A6-9500 מה המכבד המקביל שלו של אינטל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את after effects וכותב בעיברית הטקסט פשוט הפוך, לא שהאותיות הפוכות אלא זה כותה מהסוף להתחלה. כמו 'שלום' הוא יכתוב לי 'םולש' מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב usb 1 או ב usb2 ? האם זה עניין של חומרה בלבד או שאפשר לעדכן זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי 2 מחשבים חדשים לוח : GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 BOX זיכרון : ADATA 2G Ram DDR3 1333 MHZ דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB (HD502HJ) מארז ATX עם ספק 450W אתמול סוף סוף הרכבתי אותם. ומאז יש לי בעיה. כל 5-10 פעמים שאני מדליק את המחשב אני שומע רעש !!עצבני!! מהדיסק הקשיח שהוא "דופק את הראש בצדדים" המחשב ממשיך לנסות לעלות ואז הוא כותב שאין מע' הפעלה. אני מכבה את המחשב \ מרסט אותו ואחרי 2-3 פעמים העניין נרגע והכל עולה כאילו כלום לא קרה. הבעיה קוראת בעיקר (על הפעם הראשונה כמעט) מתי שאני מנסה לבטל את CQN או לחילופין משתמש בפונקציה של Unlock Core. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי להחליף ספק וזה לא עוזר. הב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם מישו יכול אז תודה זה יוצא לי בזמן שאני משחק ככה סתם ומדי פעם זה עושה ריסטים. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. כבר שאלתי בעבר איך לחבר את המחשב לטלוויזיה ועניתם לי שכבל DVI TO HDMI יתאים לי. עכשיו יש לי בעייה יש תמונה אבל אין סאונד! אני מחבר מהכרטיס קול שמובנה בלוח האם לקומפוננט או לכל חיבור אאודיו אחר שיש לי בטלוויזיה ואין סאונד! עכשיו למה בטלוויזיה יש שני חיבורי HDMI אחד הוא HDMI IN ואחר סתם HDMI חיברתי לשני.... אני נווב גמור בעיניין אבל (סליחה אם השאלה מפגרת) HDMI מעביר גם אאודיו? תעזרו בבקשה לוח אם ASUS NFORCE 730I כרטיס קול מובנה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה : הייתי צורב (LITEON 52X32X52) להנאתי בסבבה בנירו 6 ULTRA EDITION עד שיום אחד התוכנה התחילה לדפוק דיסקים ....סתם ככה , בלי שום סיבה מוחשית , לפחות לא כזו שיכולתי לראות אותה ... אז הוא דופק לי דיסקים (BENQ 48X) ב-40% לפעמים , ב-30% לפעמים , ב-60% לפעמים אבל הוא תמיד דופק בשלב מסויים . הוא עושה לי את השגיאה : WRITE ERROR INVAILD WRITE STATE COULD NOT PERFORM ENDTRACK אני במצב ממש רע....המקום הפנוי בהרדיסק שלי נע בין 0 קילובייט ל-300 מגהבייט (WD 40 GB) . עזרה , בבקשה .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, למען האמת אני כבר דיי מיואש.. מדובר על הארד דיסק שיש עליו עותק דפוק של WIN7 ואני מנסה לפרמט אותו בדרך כלשהיא. הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות BOOT בשום מצב. נסיתי גם לעשות דרך דיסק ולא עבד.. נסיתי גם דרך הDOK ולא עבד (נסיתי על מחשב אחר ועבד). כל פעם שאי מנסה לעלות אותו בדרך כלשהיא הוא נותן לי שגיעה אחרת.. עכשיו לדוגמא אני מנסה לעלות אותו דרך הDOK והוא עושה לי כבר שעה VERIFYING DMI POOL DATA...... אם אני מנסה דרך הדיסק הוא כותב "אין דיסק מערכת, הכנס דיסק ולחץ אנטר". (כמובן שהדיסק עובד). יש למישהו כל רעיון :-\??? אגב, פתחתי פה את הדיון כי זה נתקע בתהליך של הפוסט.. (לפני שהWINDOWS עולה)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב זה אומר לי שיש בעייה במשהו וכותב לי: ERROR: Can't write ESCD או משהו דומה... יש לי לוח Asus A7V-133c ובגלל הבעייה הזו אני לא יכול לעשות BOOT או להתקין וינדוס
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח P35 DS3 של ג'יגהבייט. כשאני מחבר מיקרופון לאחת מהכניסות הכתומות (יש 2), הוא לא עובד פשוט. הבעייה היא לא במיקרופון (ניסיתי כמה). מה אפשר לעשות? הבעיה כנראה עוד הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה בערך, אבל רק עכשיו שמתי לב אליה :-\
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר הרבה תמונות ל DOK, אך כל פעם חלק מהתמונות פשוט לא עוברות טוב וחלק חתוכות. התופעה חוזרת עם כמה DOK שונים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-