תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום ... קורה לי שאני רואה סרט פתאום יש מסך שחור לשנייה או 2 ואז זה עובר וזה קרה לי כמה פעמים אז העברתי שוב לקטע וראיתי שזה לא בעיה בסרט זה המחשב עושה את זה ... גם קרה לי בזמן האחרון שאני סתם במחשב באינטרנט פתאום מסך שחור לשנייה או 2 אז אני לוחץ מלא על העכבר ואז זה חוזר להיות רגיל ... מה הבעיה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעיה יש לי מעבד I5 4570 ולוח אם B85M-D2V קניתי 2 זכרונות של FURY 8 GB כל אחד בתדר 1600MHZ בביוס אני רואה שהזכרונות עובדות בתדר 1600 אבל בCPUZ אני רואה שזה על 800 MHZ האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם לוח מדגם gigabyte ga-8i945gmf. לאחרונה כשמדליקים אותו הוא עולה כשמתחשק לו. כשלא מתחשק לו הוא לא מבצע בכלל post - אין signal במסך ואין אור במקלדת/עכבר (כשמוציאים את הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף). עשיתי אתמול איפוס cmos בעזרת הjumper בלוח אם ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל. היום הוא שוב לא עולה. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כותב הודעה זו אחרי תקופה שבה אני מסתובב במערכת הפורומים הזאת, בעיקר מתוך כוונה לעזור לאחרים וגם ללמוד הרבה בדרך. ההודעה הזאת באה להסביר איך אני לדעתי צריכה להיראות פניה ל'תמיכה טכנית', בתור אחד שרוצה ואוהב לעזור בתחום הזה. ההודעה לא קשורה לכללי הפורום או למנהליו. 1) רשום כותרת עניינית להודעה, שמתארת בתמצות את הבעיה. כותרת עניינית תמשוך יותר אנשים שמכירים את הבעיה או מסוגלים לטפל בה לקרוא את ההודעה שלכם, תראה על רצינות מצדכם, ולא תעצבן את המנהלים. שלוש סיבות מצויינות לכתוב כותרת כמו "המחשב מכבה את עצמו ללא סיבה" ולא "המחשב השתגע!! עזרה!!!". 2) תאר את הבעיה בפירוט. להגיד "המחשב נתקע" נותן לקורא רק מושג מאוד כללי על הבעיה. מתי הוא נתקע? כשהווינדוס עולה, או אולי לפני, או …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו ולוח אם גגביט 8sq800
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כמה קבצים על ארדיסק חיצוני (בדוק שהוא לא תקול וגם הקבצים לא תקולים) שאני לא מצליח להתקין וזה ישר רושם ל שגיאה error lanching installer המערכת הפעלה שלי זה windows 10 ואני ל חושב שה בגלל המערכת הפעלה כי חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים קיבלו את השגיאה הזאת גם ב windows 7\xp חיפשתי גם באתר של micrsoft ומישהו שלח שם פתרון עם לינק שבור. יש את הפתרון הזה אבל זה דבילי שכל פעם אעשה אותו כשארצה להתקין> אני רוצה פתרון קבוע. תודה רבה נערך(מצאתי את הפתרון)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ASUS P5W DH Deluxe עכשיו קראתי גם פה במדריכים שלכם שהלוח לא מנצל את המקסימום של הכ.מסך... ואני כבר את הכ.מסך שלי שלחתי לבדיקה.. אומרים שהוא תקין , הזכרונות שלי MEMTEST86 3.3 שש שעות בדיקה גם תקין... אני חושב אולי הלוח עושה את זה . מה אפשר לעשות ?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, לפני בערך יומיים הלכתי לחבר שלי במטרה להתקין לו איזה משחק. אנחנו מדליקים את המחשב - הכל טוב ויפה, מחכים קצת ואז המסך של ווינדוס XP מופיע (השחור עם הסמל והפסים הרצים)... אנחנו מחכים כמה שניות ומצפים בתקווה לראות את המסך הכחול והחביב של ווינדוס XP. אבל... במקום זה נשמע צפצוף הריסט המוכר והמחשב אתחל את עצמו. ואז שוב הגיע למסך פתיחה ושוב אתחל את עצמו... וחוזר חלילה. מה לא ניסינו? בהתחלה חשבנו שזאת בעיית תכנה, אז בדקנו כל מיני דברים בביוס, ניסינו להפעיל את זה על מצב בטוח וכו'. כשראינו שזה לא עוזר, אז החלטנו שזאת בעיה של הזכרון... החלפנו זכרונות, והזכרון שלו שחשבנו שפגום עבד מצויין במחשב השני, אבל הזכרון של המחשב השני שהיה אצלו - לא פעל... החלטנו לבדוק שכל המאוור…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי סורק ULTIMA 2000 USB של ARTEC. סורק זול ופשוט. המחשב שלי הוא XP SP1. הורדתי את הדרייברים מהאתר שלהם, התקנתי ועשיתי ריסט כמו שהם ביקשו. הכנסתי את הסורק לכניסת יואסבי. המחשב זיהה את הסורק והתקין אותו. אני מנסה לסרוק, בפעם הראשונה הוא עושה קצת קולות ואז אני מקבל את ההודעת שגיאה שאפשר לראות מטה. פעמים הבאות שאני מנסה לסרוק אני ישר מקבל את ההודעה הזאת. ניסיתי עכשיו להתקין את הסורק במחשב של אבא שלי בדיוק באותה דרך, והסורק עבד. ההבדלים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם בין המחשבים שלנו הם ששלו זה XP לא SP1 ושהוא USB1 בעוד אני USB2. אני דיי מתוסכל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את העניין הזה, תודה מראש. עריכה: שכחתי להוסיף פרט חשוב, במחשב שלי, איפה שהסורק לא עובד מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין למה המחשב סתם ככה על 50 אחוז CPU ללא שום סיבה מוצדקת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום כ.מסך sparkle 9600gt והתקנתי אותו + חיבור חשמל ישיר מספק הכח corsair 450 על מערכת vista 64bit. אחרי ההתקנה הראשונה מהדיסק המערכת עלתה וכמה שניות אחרי המסך כבה (dell 2007wfp) והנורה של HD דלקה לסרוגין, חשבתי שאולי זה קשור לכך שהותקנו דרייברים חדשים, אחרי 5 דקות הבנתי שמשהו לא טוב. העלתי ב safe mode הסרתי את הדרייברים והורדתי את הגירסה האחרונה 177.83 וגם כאן, אחרי כמה שניות... מסך שחור. עידכנתי BIOS, לא עוזר. רק אם אני מסיר את הדרייברים אז הכל בסדר אבל זה לא פיתרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אה.... עוד משהו שנראה לי לא כלכך תקין זה שהמאורר של הכרטיס לא מסתובב סדיר אלא עם הפסקות! זה ככה בכל אופן בעליית המחשב. אם מישהו צריך מפרט אז... Intel Q6600 Gigab…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם הדחופה יש לי מחשב חדש ואינטרנט של בזק (חיבור רשת) כשאני במחשב הכל תקין ,אבל כשאני מכבה את המסך,מתכבה לבד, או שיש שומר מסך האינטרנט מתכבה, החייגן מראה שהוא עובד אבל כשאני מנסה להכנס לאתרים הוא לא נותן לחי, ולפעמים אני צריך או להתחבר מחדש או להפעיל את המחשב מחדש אציין שהורדתי את צריכת החשמל מכרטיס הרשת וגם הגדרתי שהכוננים הקשיחים לא יתכבו (בזק בינלאומי ותשתית אומרים לי שזה לא בעיה שלהם) דרך אגב עם מחשב אחר הכל בסדק מישהו יכול לעזור HELPPPPPP
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי עכשיו להרכיב מחשב חדש. הוא מחושב למסך (VGA), למקלדת (USB), לעכבר (USB) ולרשת. כשאני מדליק אותו: לא מופיע כלום על המסך המקלדת והעכבר לא מראים כל סימן חיים הלד של ההארד-דיסק דלק מהבהב קצת ונכבה. אין אור על החיבור של הרשת המאווררים מתחילים לפעול (גם של המארז וגם של המעבד) מה יכול להיות מקור הבעיה? איפה להתחיל לחפש? המפרט של המחשב GIGABYTE GA-73PVM-S2H ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 WD Caviar Blue 320GB LG GH22LS40 Retail Intel Core 2 Duo E6300
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ולילה טוב, לאחרונה בכל וידאו שאני רואה, כאשר יש הרבה תנועה על המסך, מופיע לי קו מרצד אופקי. זה קורה לי גם כשאני רואה סתם וידאו באתר אינטרנט, או בוידאו של משחק. פעם הייתה לי הבעיה הזאת, ואחרי פירמוט המחשב היא נפתרה, ועכשיו זה חזר שוב. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (Nvidia GeForce 9400 GT) והתקנתי מחדש, וגם הסרתי את הקודקים של הוידאו מהמחשב והתקנתי מחדש - כלום לא עזר. אני משתמש בחלונות 7 (הבעיה היתה גם כשהיה לי ויסטה), והבעיה מופיעה גם במסך מחשב, וגם במסך LCD שמחובר למחשב. תודה רבה על העזרה! חג חנוכה שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שני HD, אחד SSD של 250 גיגה שאני רוצה להתקין עליו את WIN7, ו HD מכני רגיל של שני טרה. במחשב החדש אין כונן דיסקים, לכן הורדתי ISO של WIN 7 64 BIT עם המפתח שיש לי, שמתי את זה על DISK ON KEY עם רופוס וניסיתי להתקין ככה את ה WIN, אבל מקבל שגיאה שחסרים דרייברים. ההתקנה כן כאילו מתחילה, שואל אותי איזה שפה וכו, אבל אז נעצר. ראיתי פה כמה בעיות דומות אבל לא בדיוק אותו הדבר אז פותח דיון חדש. מבהיר שהמחשב כן מזהה את ה DISK ON KEY (כאשר אני משתמש ב USB2 ולא 3) בנתיים ניסיתי: - לפרמט את ה USB כ FAT32 במקום NTFS, לא שינה. - ראיתי פה הסברים על שינוי ה BIOS עצמו, משהו על UEFI, אבל לא הבנתי אם זה רלוונטי ל WIN7 על SSD …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום, אחרי מספר שבועות שהמחשב עושה רעשים החלטתי לפתוח אותו ולבדוק איזה מהמאוורים עושה את הרעש. פתחתי וגילתי שמאוור אחד גוסס, שמתי בו שמן וניקיתי אותו ואני מקווה שהוא יחזיק לזמן הקרוב עד שאני אקנה חדש. בכל אופן הבעיה הופיעה אחרי שחיברתי את המחשב שוב - כנראה שהמחשב לא מקבל חשמל, אבל המאוורים עובדים (איך זה אפשרי בכלל?) .חיברתי את המסך והוא נותן הודעה של " No Singal" , וגם כונן הDVD לא מגיב (הנורה לא נדלקת והוא לא יוצא). רציתי לדעת אם מספיק להסתמך על שני אלו בשביל להגיד שהבעיה היא בספק? חשוב לציין שהכל עבד נהדר עד שניקיתי (ובדקתי חיבורים מספר פעמים - עד כמה שאני ראיתי כל הדברים שצריכים להיות מחוברים מחוברים ! ). אני יכול לצרף תמונה אם משהו לא מובן.... תודה מראש. (ההודעה …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה לי לעתים רחוקות והפעלה מחדש של המחשב בד"כ מסדרת את זה, אבל הפעם זה פשוט לא עוזר. חשבתי על לנתק את הכבלים של הסידירומים ולחברם מחדש, אבל המחשב נמצא במצב שזה יהיה כאב ראש רציני, אין לי כח להוציא אותו ממקומו. ולשאלה שלי, ישנה עוד דרך לסדר את זה?? (לפני שאני הולך לנסות דברים טיפה יותר קיצוניים שאני גם לא בטוח שהם יעזרו במיוחד.) רק להוסיף שהוא לא מזהה את הCRW והCD-ROM בכלל מסרב להיפתח. לא משנה באיזה מצב. (רק שלא ניסיתי מצב שרק הוא מחובר לספק.)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש עזרה עם מסכים כחולים במחשב. עד עכשיו ניסיתי: 1. Memtest למשך כמה שעות לא הראה שום בעיה. 2. Minidumps מראים כל פעם בעייה אחרת. 3. Error Checking של חלונות לא מצא שום תקלה בדיסק.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני כמה ימים 6600 של INNOVISION עם 256MB ו128BIT אבל המשחקים אצלו ממש לא זזים יותר גרוע מהכרטיס הקודם 5200...: הנה תמונה מפיפה מונדיאל: מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והתקלה חוזרת רזולוציית מסך נמוכה640 על 480 פיקסלים . איכות צבע נמוכה ביותר 4 סביות . אני מנסה להעביר את רזולוצית המסך ליותר גבוהה אך הסמן לא זז. באיכות הצבע ניכנסתי למיתקדם אח"כ צג וגם שם לא ניתן לשנות כלום זה לא נותן . אשמח לקבל עזרה. תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי את כל הדרייברים עדכנתי לגרסאות האחרונות , ניתקתי חומרה שנראתה לי בעייתית בדקתי את הזכרון והוא תקין בדקתי את הכונן הקשיח והוא תקין קראתי אתרי תמיכה ושום דבר לא עזר האם מישהו יכול לעזור???? האם מישהו נתקל בתקלה והתגבר עליה???? אני מוכן לקבל השערות אנא עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי (מ-2016) סובל מאיטויות טוטאלית ועד כה החשוד המידי היה הכונן הקשיח. 2 תופעות מוזרות גורמות לי לחשוב אחרת: 1. המחשב מתחיל לפעול מעצמו במצב שינה באמצע הלילה כשעולים במדרגות שממולו (מרחק 4 מטר!). למחשב אין מצלמה או מיקרפון חיצוניים כך שכל העניין מוזר לחלוטין. מסיבה זאת בלילה אני פשוט מכבה אותו ומנתק את המתג חשמל. 2. אתמול כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali (מערכת הפעלה של לינוקס) שלעולם לא הותקנה במחשב. היה אמנם נעוץ בו דיסק נשלף, אבל לא מצאתי בנשלף מתקין של Kali. הוצאתי את הדיסק וריסטרט החזיר את חלונות. בינתיים לא קרה שוב. א. המחשבה המתבקשת היא שמשהו יושב לי חיצונית על המחשב, כורה מטבעות וירטואלים או משהו כזה.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום ותודה שנתתם דקה מזמנכם לסייע :] אז ככה, המחשב שלי בזמן האחרון באופן קבוע נתקע בזמן הרצת סרטונים מהדפדפן (youtube ודומיו). התופעה מופיעה גם בדפדפנים אחרים (אני משמתש בכרום) והיא מחמירה עם הזמן (בהתחלה היה נתקע פעם ב-, היום נתקע לעיתים ממש קרובות, עד כדי שאי אפשר להשתמש באתרים מסוג זה). ראוי לציין שהמחשב מתמודד בהצלחה עם הרצת משחקים ותוכנות בצורה מעולה, בלי אף תקלה תכנית כזאת או אחרת. כשהמחשב נתקע, בהתחלה המסך קופא, אין סאונד בכלל, ואם אני מנסה ללחוץ על העכבר המחשב עצמו מוציא ביפ יחיד (מהמארז, לא מהרמקולים), ורק ריסטרט משחרר אותו. כשעולה מחדש הווינדוס, אין הודעת שגיאה על תקלה חמורה כפי שלעיתים קורה בתקיעות וריסטרטים. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מענה, כי עם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מקבל אחת לכמה דקות "בלון" עם הודעה " a network cable is unplugged" מתוך האיקון של local area connection. אחרי שבריר שניה ההודעה משתנה ל " local area connection is now connected". יש לי הרגשה שתדירות ההודעה הולכת ועולה. במקביל יש לי Lags נוראיים במשחק רשת שאני משחק. תשתית לגלישה ע"י הוט, יש לי ראוטר אדימקס קווי. התמיכה של הוט הודיעו לי שאצלם הכל בסדר וכנראה שכרטיס הרשת שלי דפוק. איך אני יכול לבדוק את זה לפני שאני קונה חדש ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב במחשב הנייח של חברת LG הדגם הוא GH22NS70 הצורב בן 3 שנים שנקנה עם המחשב בהשמעה של דיסקים אין שום בעיה הבעיה בצריבת CD-R שהוא לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת SILVER LINE אבל בקושי של חברות אחרות כמו ETION , אחרי הצריבה שמסתכלים על הדיסק לא רואים את מקום הצריבה בצבע שונה כמו שמקובל לראות בדיסקים צרובים,אחרי צריבת DVD של חברת ETION רואים בברור על הדיסק את החלק הצרוב כמקובל הצורב גם מאוד מרעיש שמכניסים דיסק אליו הרעש קיים גם בעת הצריבה ניסיתי להכניס דיסק לניקוי הצורב אבל זה לא עזר ניסיתי להסיר מנהל התקן ולהתקין מחדש [הסרתי במנהל התקנים ביצעתי רסטרט ווינדוס התקין מחדש באופן אוטומטי אחרי עליית המחשב] וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-