תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
hello there, sry no hebrew atm and thats y i've opened this thred... i've noticed 4 days ago that i cant write down in hebrew (anywhere on this comp) tho i can read it. there is a list (as u can see at the picture) which has hebrew in it. well for some reason i dont have it anymore and i really dont know what to do. hope someone will be able to help me solve this one... [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 23:50:35 well thx for your help guys!!!!! :s07:[attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים באמצע משחק ב-Rome Total War המחשב שלי נכבה ויצא ריח של משהו שרוף מהספק. בדקתי ואין שום קבלים מנופחים על הלוח אם. ניתקתי את הכ.מ וכמה מאווררים ע'מ לראות אם יכול להיות שהוא לא עולה כתוצאה מעומס וזה גם לא עזר. צירפתי סרטון של מה שקורה כשאני מנסה להפעיל את המחשב (מי שלא מצליח לראות אז נדלקת נורה אדומה על הכ.מ לאיזה שנייה וגם המעבד של המאוורר של המעבד זז טיפונת.) קישור לסרטון ביו-טיוב תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... המחשב החדש שלי שאני מדבר ממנו כרגע היה בערך שבועיים במעבדה לניצול אחריות כי חשבתי שיש צורך. שלחתי אותו לשם בגלל בעיות ארטיקטים במשחקים, רעשים סטטיים באודיו, מאווררים שמרעישים ברנדומליות ללא סיבה, הארדיסקים שמסרבים להעלות אחד אחרי השני (בעיה זו נפתרה אחרי עדכון ביוס), תקתוקים של כל ההארדיסקים ועוד בעיות קטנות ממש מוזרות שביחד בלתי נסבלות. במעבדה אחרי עדכון הביוס נמסר לי שאין זכר לכל הבעיות שציינתי ונערכו בדיקות מקיפות כמו ביצועים, מתחים ושומדבר לא נמצא דומה למה שאני ציינתי. האמנתי שכל זה נפתר בעדכון ביוס שהוגדר כקריטי- כנראה מהסיבות המדוברות. אבל לא. ברגע שהמחשב הגיע אלי הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה לא משנה מה עשיתי, זה נראה שגם לא היה חיווי מהספק ללוח. לאחר מנוחה זה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד לנובו יוגה 14" שהוא כמעט חדש דגם C940 ויש לי בעיה מוזרה בשימוש באפליקציית זום כאשר אני מקליט את השיחה תוך כדי שידור, לאחר מספר דקות התמונה נתקעת ולעיתים גם השמע מתעוות ואני צריך להפסיק. גם השומעים והרואים אותי אומרים שזה נתקע. השתמשתי באותו זמן ב WIFI 5G של פרטנר (500M) ואיכות הקליטה טובה מאד, וזה רה לי מספר פעמים ובמקומות שונים. ניסיתי להשתמש במקום בנייד הזה בנייד ישן יותר שלי T450 ולא הייתה לי את הבעיה הזו וגם במחשבים אחרים באותו זמן והיה בסדר מה לדעתכם יכולה להיות התקלה ? נ.ב. באתר של לנובו ראיתי כי הדרייברים שלי עדכניים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב לפני חודשיים, קיבלתי אותו כRAID במקום ACHI. יש לי SSD NVME 2 980 pro 2TB ולגיסוי יש לי Samsung 840 EVO 1TB. נסיתי להפוך את זה דרך הביוס (יש לי לוח אם מדגם ASUS Prime Z690 P WiFi), אבל אני מקבל BSOD. נאמר לי על ידי התמיכה של סמסונג "אפשר לשנות את זה בלי לעבד את מערכת ההפעלה", (וינדוס 11). נסיתי לחפש את זה אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעבוד. האם פירמוט רגיל ישנה את זה? אין לי מושג איך אני משנה את זה בביוס. הסיבה שאני רוצה לשנות את זה לACHI היא שתוכנת הSamsung Magician לא מזהה את הSSD NVME 2 980 pro. אני מקבל הודעה: "Samsung nvm express device is not connected". תודה
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, המחשב הנייח שלי מאתמול התחיל לצפצף ולכבות. ניסיתי לבצע ניקוי לזכרונות ולהכניסם אחד אחד אבל שם דבר לא עזר. ניסיתי בנוסף להחליף את הסוללה של הלוח אם אך גם לא עזר. לא עולה לי איזה רעיון נוסף, המסך כלל לא נדלק ככה שגם לביוס אין לי גישה. I7 4770k Gigabyte z97 16gb ram 1600mhz ddr3 יכול להיות שהספק הלך? אין לי רעיונות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים ופה נראה לי הכי מתאים האם מומלץ להשאיר לפטופ פתוח תמיד, אם הוא מחובר לחשמל, כמו שאני משאיר את המחשב הרגיל שלי ולכבות אותו פעם בשבוע בערך?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב עם r3 1200 עשיתי לו אוברקלוק ל 3.8 בנוסף יש gtx 1060 3gb של חברת palit. הראם שלי הוא בעייתי לדעתי gskill ddr4 2400 cl 17 אבל מראה לי 18cl דרך תוכנה. מחשבים עם חלקים דומים ביוטיוב מראים הרבה יותר fps במשחקים כגון bf1 ו pubg. לא משנה על איזה הגדרות אני משחק אם זה low או high אני מקבל את אותו fps 50-63. ב pubg גם יש בעיה של ספייקים יכול לעבוד על 65 fps על med ואז קופץ ל 35. המסך שלי 1080p 60hz
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב בן 3 חודשים, המפרט שלו מצורף בתמונות, לאחר 20-25 דקות משחק בפיפא 18 על הגדרות מדיום (אם זה משנה - בעזרת 2 שלטים של סוני שמחוברים בבלוטות', כן כן הלכו לי הלימודים), מרגיש לי שהמחשב קצת מתחמם מדי, מצורף תמונה שמפרטת את הטמפרטורות (לא כל כך הבנתי איזה טמפרטורה שייכת לרכיב מסוים). האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אתמול קניתי מחשב נייד של אסוס k55vj והוא מגיע עם ami bios. המחשב הגיע עם ווינדווס 8 ואני רוצה להתקין ווינדווס 7 במקום. הבעיה כשאני נכנס לbios>boot מופיע רק ההארד דיסק, יש אופציה להוסיף boot device אבל הוא מבקש ממני path, filesystem ודברים שאין לי מושג מאיפה להביא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה התיאשתי... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב 1055T לוח GA 880 UD3H כרטיס GTX 580 ובחודשים האחרונים התחילו להופיע לי הרבה בלשון הרשת BSOD (BLUE SCREEN OF DEATH( כשאשר התקלה המצויינת CLOCK WATCHDOG TIMEOUT . אחרי שיטות ברשת גיליתי שזאת בעיה באחת הליבות של המעבד בתוכנית מסויימת.. מאחר שלא התקנתי שום דבר חדש בחודשים האחרונים אני נוטה להאמין שזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים חזרתי לי מהמילואים ולהפתעתי המחשב נדלק מגיע לווינדוס(8.1 שחכתי לציין) עובד בערך דקה ואז אני מקבל את השגיאה.. אחרי פעמים רצוף שזה קרה המחשב פשוט סירב להידלק פשוט היה נשאר במסך שחור מכאן חשבתי שזה זיכרונות אז ניסיתי להדליק רק עם סטיק אחד (יש לי 4) וכל פעם הוא נשאר על מסך שחור. אחרי שעתיים של מנוחה ניסיתי שוב ועוד פעם מגיע לו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז אחרי שהכניסה ללוח אם של חיבור רשת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לקנות מתאם רשת אלחוטי שעבד מעולה עד ממש לאחרונה. לסרוגין האינטרנט פשוט מתנתק/איטי בצורה מחרידה. כמובן שמדובר רק ברשת האלוחטית ולא בכל המחשבים שמחוברים קווית. אני כמעט בטוח שזה לא ספציפית למחשב שלי שיש בעיה, וגם בחיבור WIFI בפלאפון יש בעיה כשיש SPIKE כזה. צירפתי תמונה כדי שתראו קצת PINGING לוואלה, יכול להיות גם SPIKE ל900MS, זה לא רק לWALLA. משגע לי תשכל, החלפתי סיסמא לאלחוטי ועדיין המצב לא משתפר. נראה לי שבזק לאחרונה העלו רשת אלחוטית חינמית באיזור שעלולה לגרום לבעיות. למישהו יש עצה? המתאם האחלוטי של TPLINK WN821N לוח אם MA770UD3.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בבקשה עזרו לי אני צריך לבנות מערך רייד רק הבנתי שיש יתרונות לרייד ווינדוס8 שאם הלוח אם נשרף אז מחליפים ומתקינים את התוכנה מחדש וזה מזהה ואם זה חומרה אזז צריך בידיוק אותו לוח בקיצור אני מבולבל מי יכול לעזור בתחום הרייד משמש לאחסון חומר חשוב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן...יש ברשותי לוח מדגם Asus z87 A ראיתי שיצא ביוס חדש שפותר בעיה של DTS עם הדרייבר של הקול לכן החלטתי לעדכן...העדכון פתר את הבעיה אך שמתי לב שעכשיו ה Core Voltage הוא 0.000 ועולה לפעמים בעת מאמץ...כמו כן ראיתי (גם בAi suite 3 וגם בCpuZ) שהתדר של המעבד מתחיל מ3.6 ועולה ל 3.8 לשם השוואה לפני העדכון הוא היה עולה מ3.4 לטורבו של 3.8 והמתח של הליבות היה נע בין 0.8 ל1.2 אבל אף פעם לא ירד ל0.000...האם זה תקין?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מצליח למחוק אותה וכבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא פתרון למחוק את התיקייה הנל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, את המפרט תוכלו לראות בצד ימין ועכשיו ככה: קיבלתי את המחשב מ(*****) לא סומן עליהם לא רוצה לתת להם לתקן, והמחשב נדלק שבא לו הוא יכול לעבוד 5 שעות ואז פתאום לקרוס או לא להידלק בכלל שהוא נכבה הוא מכבה את הארד דיסק ואת הסידי אבל כל שאר הרכיבים עובדים והוא לא מראה כלום על המסך, ברגע שאני מוציא את הכבל נתונים של אחד מהם אז הוא עובד ושאני מחזיר הוא נכבה. זאת לא בעיה של מתח כי החלפתי ספק וזה לא עזר,לא בעיה של מערכת הפעלה ולא בעיה של הארד דיסק כי ככה זה גם עם אחרים. מה הבעיה? אני חושב שזה היציאות IDE של הלוח. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תעזור לי! העברתי את המקלדת לחיבור USB (MICROSOFT OFFICE KEYBOARD( ועכשיו העכבר (סתם PS2 פשוט) הפסיק לעבוד לי ואני עובד דרך המקלדת... ניסיתי להוציא ולהכניס מחדש את העכבר, וגם להחזיר בחזרה את המקלדת לPS2 אבל אז המחשב לא מזהה אותה ואני לא יכול לעבוד כי אז אין לי מקלדת ועכבר... יש לי WINDOWS XP. במנהל ההתקנים יש ליד העכבר סימן קריאה כזה ובמאפיינים כתוב: מנהל התקן (שרות) עבור התקן זה הוגדר כלא זמין. ייתכן שמנהל התקן חלופי יספק פונקציונליות זו. (קוד 32) מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עכשיו כותב מהמקלדת הוירטואלית מקשי האותיות לא מגיבים... נגיד לחצתי על S אז זה פותח ליחלון שמירה.... בבקשה תעזרו, זה בלתי ניסבל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו בבקשה שיעזור לי אח שלי שם סיסמה בbios שלי ואני לו יכול להכנס אליו להגדיר הארד דיסק או כל דבר אחר אז רציתי לשאול את הממוחים מבניחים אם אתם יודעים על איזו תוכנה שמגלה לי את ההסיסמה בwin דרך אגב יש לי win98 אם זה משנה משהו ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קנתית לפני כמה ימים מחשב חדש[ראו מפרט]. בהתחלה הכל היה בסדר, אבל אתמול הופיעה בעיה משונה בזכרונות - כשאני שם את הזכרונות ב 133MHZ ומריץ בנצ'מרק של זכרון ב SANDRA , התמונה על הסמך מתעוותת לגמרי . [יש לציין שאני משמש בכרטיס מסך OB] וחוצמזה, כשאני שם את הזכרונות על 166MHZ הם פועלים בסדר, אבל מה שכן, התוצאה בבנצ'מרק עצמו נמוכה בכ 200MB/S מאשר מה שהיה שלשום למשל... מה לדעתכם הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לפרמט את המחשב (win 2000), אבל כאשר אני מגדירה לו בביוס שיעלה מהדיסק הוא לא עושה את זה: Advanced bios features First boot device CD rom. האם אני עושה משהו לא בסדר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
vpu recover" מאיץ גרפי מאותחל כיון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי." יש לי רדאון 9800 פרו ומעבד AMD 3000+ 64 BIT שמגיע לטמפ' 50-60. מה לעשות? זה קורה רק במשחקים "כבדים" ואני עובד בד"כ על רזולוציה 1024\800
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הסימנים האם המחשב נדלק בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-