תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה הנ"ל ממיקרוסופט ישראל,אמרו לי שיש לי גרסה שלא תומכת בעברית. אז הבנתי שיש לי גרסה אנגלית עם סקין עברית. הורדתי ממיקרוסופט ארה"ב באנגלית והוא אומר שאין אפשרות משהו.. מה הבעייה לדעתכם? מחקתי כבר את שני הגרסאות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, כמה שניות לאחר הדלקת המחשב נשמעים כמה ציפצופים הבוקעים מהספייקר של לוח האם. אותם ציפצופים נשמעים בדיוק כמו במקרה של לחיצה ממשוכת על אחד המקשים במקלדת. מיד לאחר שהציפצופים נפסקים (1-2 שניות) מופיע מסך הביוס וזאת למרות שלא נתתי הוראה כזאת. כאשר אני יוצא מהביוס וחוזר למסך ה POST התופעה חוזרת חלילה (שוב נשמעים הציפצופים ומיד אחר כך מופיע מסך הביוס בשנית). במצב הנתון, אין אפשרות להעלות את הווינדוס והמחשב תקוע בין הביוס ל POST. ניסיתי גם להפעיל את המחשב ללא מקלדת אך שום דבר לא השתנה והתופעה הופיעה גם במקרה הזה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לבעיה ואם יש לכם הצעות לפתרון, מה טוב. שנה טובה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היה לי בעבר ווינדוס ויסטה, וכשהייתי מחפש קובץ, הוא היה מחפש לפי שמות הקבצים, ואם רציתי, הייתי יכול לסמן לו שיחפש גם בתוך הקבצים, בתוכן שלהם. לפני כמה חודשים עברתי לווינדוס 7, ואני רואה שהדיפולט שלו זה לחפש בתוך הקבצים. כשאני עושה חיפוש פשוט, אני יכול לקבל מאות תוצאות... איך אני מונע ממנו שיחפש בתוך הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המקרה הוא כזה: יש לי מחשב (המפרט לא רלוונטי) שמחובר למדפסת סיכות Oki 520 MicroLine (בלי הערות בבקשה! ) על המחשב מותקנת תוכנה שעובד ב DOS דרך ה Windows ואמורה להדפיס למדפסת. הבעיה היא שאני שולח הדפסה דרך התוכנה לוקח משהו כמו 10-20 שניות עד שהמדפסת מתחילה להגיב ולאחר סיום ההדפסה עוד כ-10 שניות עד שהיא דוחפת את הדף לתחילת עמוד חדש (להזכירכם מדובר במדפסת סיכות) יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה קלה פתאום ה - XP הפסיק לזהות לי את הצורב והסי די רום והוא עושה לי סימני קיראה עליהם ב Device Manger ניסתי להסיר אותם ולהתקין מחדש, כלום לא עזר... ניסיתי גם VIA 4 IN 1 מחדש, ולא עזר גם כן.... ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני לוחץ על הכפתור של ה POWER הוא פשוט לא מגיב (עכשיו הוא בטעות נדלק אחרי משו כמו 70 לחיצות לא יודע איך זה קרה) בדקתי את החיבורים ואת הכפתור עצמו הכל נראה תקין. במה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לקצר אותו כך שידלק ללא צורך בכפתור?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן ניסיתי להתקין כמה תוכנות היום, וחלקן הודיעו לי הודעות בסגנון The file or directory C: is corrupt and unreadable. ניסיתי להריץ chkdsk שכשוינדוס רץ במצב רגיל, וגם שהוינדוס רץ בsafemode, אך ללא הצלחה. מיותר לציין שמערכת ההפעלה היא win2k + sp3. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי מסך 1. ATi All-in-wonder 32MB PCI Bus 2. Radeon 9000 Plus 64MB by Gigabyte-AGP אני לא מצליח להפעיל את אפשרויות המולטימדיה של ה AIW כאשר הוא אינו כרטיס המסך הראשי וה9000 בDisable במידה ושניהם "פועלים" כל שימוש מלבד דו מימד גורם למסך כחול וRestart למחשב ניסיתי דרייברים ישנים וחדשים על ה XP שלי כרגע אני בביוס מוגדר על Init First PCI ועושה Enable-Disable כל פעם שאני רוצה לעשות Capture וכדומה דיי מציק בהתחשב בכך שיש לשחק עם כניסת המוניטור כל הזמן שלא לדבר על כך שהמחשב מושבת כשאני רוצה להקליט תוכניות טלביזיה לעזרתכם אודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, לפני בערך יומיים הלכתי לחבר שלי במטרה להתקין לו איזה משחק. אנחנו מדליקים את המחשב - הכל טוב ויפה, מחכים קצת ואז המסך של ווינדוס XP מופיע (השחור עם הסמל והפסים הרצים)... אנחנו מחכים כמה שניות ומצפים בתקווה לראות את המסך הכחול והחביב של ווינדוס XP. אבל... במקום זה נשמע צפצוף הריסט המוכר והמחשב אתחל את עצמו. ואז שוב הגיע למסך פתיחה ושוב אתחל את עצמו... וחוזר חלילה. מה לא ניסינו? בהתחלה חשבנו שזאת בעיית תכנה, אז בדקנו כל מיני דברים בביוס, ניסינו להפעיל את זה על מצב בטוח וכו'. כשראינו שזה לא עוזר, אז החלטנו שזאת בעיה של הזכרון... החלפנו זכרונות, והזכרון שלו שחשבנו שפגום עבד מצויין במחשב השני, אבל הזכרון של המחשב השני שהיה אצלו - לא פעל... החלטנו לבדוק שכל המאוור…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה מי שיכול לנתח את קובצי הDUMP ולהגיד לי מה הבעיה בדיוק. טמפרטורות תקינות. מתח תקין. ספק כח תקין. כרטיס מסך תקין. מעבד תקין. וזה אחרי בדיקת מעבדה. תודה לעוזרים ושבת שלום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהכרטיס מסך שלי נדפק, הלכתי להחליף אותו בגדר האחריות שניתנה לי, ולאחר שחיברתי אותו למחשב התחלתי לקבל את החלון הבא כל פעם שאני מפעיל את המחשב:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול סתם ככה המחשב נתקע, עשיתי ריסט והוא פשוט לא עולה. (המחשב מריץ flyakiteosx) כשאני מדליק אותו זה מגיע עד לחלק שהווינדוס נטען ואז כשאני אמור לעבור למסך ההתחברות זה פשוט נהיה מסך שחור. אחרי כמה פעמים שעושים ריסט זה עולה ואז יש הודעת שגיאה לגבע הקובץ programs files\ common files\ symantec shared\ validate.dat אם אני לוחץ על להתחבר המחשב עולה לשנייה ואז אני מקבל מסך כחול. בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! בנוסף, מי שיכול להמליץ לי על תכנאי טוב באזור השרון ויכול לשלוח לי בפרטי אני אודה לו מאוד!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה מחשב DELL XPS, ללא כניסת LAN במקור. חיברתי מתאם USB לLAN אך הרשת לא מזוהה, גם לאחר התקנת דרייבר. (עשיתי בדיקה עם מחשב אחר, חיברתי את הכבל רשת ללא המתאם והוא עבד, אך עם המתאם הוא לא עבד) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, תודה. 64 WINDOWS 10 במחשב אחר עם 10 זה עובד תקין. זו לא פעם ראשונה שאני מקבל שגיאה כזאת או אחרת. בהתקנות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז קניתי את המשחק ark survival evolved והרצתי אותו על המחשב. באותו הרגע המחשב נתקע ולא הצליח להריץ את המשחק . אז ניסיתי את אותו משחק על מחשב אחר התקנתי אותו והיה כתוב לי שאני צריך W11 או משהו כזה. האם ark יכול לרוץ במחשב נייד ? אשמח אם תענו לי ותפרטו איזה סוג של מחשב נייד/נייח בשביל לשחק ark survival evolved ואם תוכלו גם להשאיר לינק לאתר שבו אפשר לקנות את המחשב. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב: פנטיום 4 1GB זיכרון מארז חדש עם איוורור טוב דיסק קשיח חדש המחשב אחרי התקנה חדשה של מערכת הפעלה (בכדי לשלול את האפשרות שזו בעית תוכנה). הוא יכול לעבוד שעות ללא בעיה ופתאום ריסטרט. יש מקרים שאחרי ריסטרט הוא עולה שוב ובאמצע העליה נכבה ומסרב להידלק שוב. רק אחרי ניתוק כבל החשמל מהספק והמתנה של לפחות חצי דקה הוא נדלק שוב. כמו כן במקרים של חיבור התקן USB למחשב הוא נכבה (המחשב). אני לא יודע אם זה ספק/לוח אם או משהו אחר. תודה לעוזרים אמיר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מדי לילה אני משאיר את המחשב שלי דלוק. היום בבוקר כשקמתי, הדלקתי את המסך, הזזתי את העכבר, אך המסך לא נדלק נשאר שחור (שחור של מסך דלוק, לא כבוי) עשיתי ריסט ראיתי שהמסך כן עובד, המערכת עולה, הווינדוס עולה, ואחרי שניה בערך המסך נהיה שחור שוב. מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. כבר מספר ימים שאני סובל מבעיות קריסה במחשב שלי.. אני לא יודע מה מקור הבעיה ולכן אני צריך את העזרה שלכם. קצת פרטים על הבעיה : בזמן משחק קל ככבד המחשב פשוט נתקע ולאחר שניה-שתים המחשב עושה ריסט לעצמו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב יש לי מעבד כפול ליבה..עם זה משנה..ןכל שאר המפרט בצד <<<<------
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו ולוח אם גגביט 8sq800
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן משחק UNREAL פתאום המסך מחשיך וכתוב OUT OF RANGE מהי הבעיה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח GA-7VRXP MX 2 200 64M מסך שטוח PROVEIW 0.25 לאחר כשעה שאני עובד על המחשב לפתע המסך מתחיל לרצד לא ממש קריטי אבל מאד מרגיז מה לדעתכם גורם הבעיה
-
מה בעצם נפגם ואיך? (האם זו העיינית?) והאם כדאי לקנות כוננים זולים כמו לדוגמה נגן DVD ב 88 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל אולי זה באג במערכת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-