תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אז קניתי את המשחק ark survival evolved והרצתי אותו על המחשב. באותו הרגע המחשב נתקע ולא הצליח להריץ את המשחק . אז ניסיתי את אותו משחק על מחשב אחר התקנתי אותו והיה כתוב לי שאני צריך W11 או משהו כזה. האם ark יכול לרוץ במחשב נייד ? אשמח אם תענו לי ותפרטו איזה סוג של מחשב נייד/נייח בשביל לשחק ark survival evolved ואם תוכלו גם להשאיר לינק לאתר שבו אפשר לקנות את המחשב. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מסוג wmv במחשב הורדתי חבילת קודים: K-LITE CODEC PACK והתקנתי במהלך ההתקנה ניתנה לי ההודעה הבאה: unable to register the DLL/ocx:load library failed; code 31" התקן הצמוד למערכת אינו מתפקד" לחצתי התעלם והמשכתי להתקין! התוכנה הותקנה ואז כשניסיתי לפתוח את הקובץ המבוקש בעזרת הנגן קיבלתי את ההודעה: unknown file format ואני לא יודעת מה לעשות! אני עובדת על הפתיחה של הקובץ הזה כבר כמה שעות פה! בבקשה בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי אני אובדת עצות! ונואשת ממש! תודה! :
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ישלי מחשב נייד Lenovo legion y720 קניתי אותו ב 2016 בעל מפרט של מעבד : i7 , מסך : 16.5 fhd, כרטיס מסך : gtx 1060 . עכשיו ככה הייתי באמצע שימוש במחשב לא נגעתי בו 10 דקות , אני מסתכל הוא כבוי , ניסיתי להדליק מחדש לא נדלק , ראיתי באינטרנט כל מיני שיטות כמו לנתק סוללה ולחבר שוב וללחוץ דקה עד שהסוללה תתרוקן ואז שוב לנסות שוב , וגם יש איזה פתח שמכניסים פין וזה כביכול במקום הכפתור הדלקה/כיבוי גם זה ניסיתי לא עבד , שום דבר מהאינטרנט לא עבד , עכשיו חשוב לציין אין רעש מהמחשב בכלל לא מהמעבד לא מהאוורור כלום ושום דבר הדבר היחידי שכן עובד זה הנורות שבצדדים אחת שמראה שהוא בטעינה והשניה שהמחשב דלוק חוץ מזה שום דבר לא מראה שיש סימן חיים , לקחתי את המחשב לטכנאי שאני מ…
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בבדיקת מהירות ב- https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/speedtest הפינג המתקבל הוא 350MS. בבדיקה ב- https://www.speedtest.net הפינג הוא 14MS. * לקוח "שוק סיטונאי" של 019. אשמח לקבל הסבר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברי האתר, לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע. כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה... יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה. אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מקודם פירמטתי תמחשב לwindows xp home edition sp 2 עשיתי סריאל במהלך ההתקנה ועכשיו הוא אומר לי שיש לי 30 יום לוינדוס הזה שמעתי שיש פאץ שבשנניה מבטל את זה אפשר אותו ? תודה רבבה לעוזרים http://imageshack.us/photo/my-images/854/asfasfx.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ASUS והיום רציתי לצרוב את הביוס האחרון והעידכון נכשל... עשיתי את זה דרך המערכת הפעלה באמצעות הכלי של אסוס ותוך כדי הוא אומר שנכשל עכשיו המחשב עובד תקין אבל אם אני יכבה אותו הוא כבר לא יעלה(מכיוון שאין לו ביוס) נסיתי שוב פעם לעדכן אך התוכנה אומרת לי שלא נמצא ביוס של אסוס. תמונות: תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי תקלה לאחרונה עם המחשב קורסים לי המשחקים ומעביר אותי חזרה לווינדוס בלי שום הודעת שגיאה המשחקים הם מקוריים ככה שזה לא הבעיה לצורך העניין GTA V, Gears of war 4 לא היה לי את התקלה הזאת בעבר. ניסתי לפרמט, מחקתי את הדרייבר כרטיס מסך עם ddu ,בדקתי טמפרטורות והכל תקין מה אפשר עוד לבדוק צריך את עזרתכם המפרט של המחשב הוא : Quad Core i5 6600 Gigabyte H170-gaming 3 S11511 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 Gigabyte Geforce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 hyper 600W מפרט שלא צריך להוות בעיה למשחקים האלו מה לדעתם הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן שנתיים בערך. מערכת הפעלה win 8.1 64bit מעבד i5 RAM 8G כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti בדרך אני משאיר את המחשב דלוק ופתוחים בו מס' חלונות של chrome. לפני מס' חודשים הוא התחיל להיתקע לאחר מס' שעות שהוא במצב זה אך לא בשימוש. זה קורה כאשר אני מתחיל להשתמש בו ולנסות לפתוח תכנות נוספות. נתקע הכוונה שכאשר אני ממזער את החלונות לשולחן העבודה, הוא לא מגיב. הדבר היחידי שנשאר לעבוד הוא העכבר שאיתו אני יכול להצביע לכל מקום במסך, אך שום קליק על העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה, אפילו לא בצלילי שגיאה. לאחר מס' דקות, גם הרקע נעלם ובמקומו מופיע רקע לבן. ובשלב יותר מאוחר גם שולחן העבודה נעלם והמסך מראה רקע כחול. (לא הוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחרונה בוקעים קולות "תיקתוק" מהמארז של המחשב, פתחתי את המארז והצלחתי לזהות שהרעש הינו מהכונן הקשיח WD800JD בן השנתיים (SATA). הצליל נשמע כמו תיקתוק של שעון מחוגים לפרק זמן קצר מאד (כמה שניות). והחזרה איננה קבועה, יכולה לחזור אחרי שעות או לפעמים דקות. קורה גם שהמחשב פתוח ולא עובדים איתו, רק הeMule פתוח קבוע. פירמטתי את המחשב והתקנתי XP PRO SP2 התופעה עדיין קיימת. רציתי לציין שהתופעה התחילה לאחר שהתקנתי צורב DVD חדש של חברת LG. אולי יש אפשרות לבדוק את הכונן בעזרת תוכנה מסויימת ? מצורף תצלום מסך של תוכנת AID32 עם פרטי המערכת . אשמח להוסיף מידע נוסף בכדי לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכל עוזר, עומר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, פירמטתי את המחשב הנייד והתקנתי עליו ווינדוס 8.1, מאז כל פעם שהמחשב כנס למצב שינה אני לא מצליח לגרום לו להתעורר (הוא דולק אך לא רואים כלום על המסך). אשמח לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, היום ניסיתי להיכנס לאתר קיבינימטיקה: http://kibinimatika.co.il/ , וכשניסיתי להיכנס זה החלון שהופיע לי מישהו יודע איך להסיר את זה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בעיה, שמסתבר קיימת ללא מעט אנשים, סוג של התנגשות בין וינ 10 לדרייברים של amd. הבעיה היא שכשמחזירים את המחשב ממצב שינה בהרבה מקרים מקבלים מסך שחור ויש צורך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. ניסיתי כל מיני כיוונים שאנשים הציעו ולא עזר. במספר פורומים קראתי שאנשים התקינו דרייבר ישן יותר וזה פתר להם את הבעיה. כשאני מתקין דרייב ישן אחרי ריסטרס זה מחזיר את הקודם שהיה. וזה גם אחרי שהסרתי לחלוטין, כולל ניקוי כל התיקיות. עזרה ממישהו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תראו! בזמן האחרון צרבתי איזה 10 דיסקים! וכל הזמן לקח לצורב שלי שעה לצרוב (120 דקות) אני לא יודע מה לעשות! להתכין תוכנה חדשה? למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב? או שבכלל הצורב דפוק?? (ש לי: Easy CD Creator 5 Basic)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו, אבל ישנן 2 בעיות: 1. בלחיצה על המפסק הדלקה, לפעמים המחשב נכבה לאחר שנייה, ונדלק שוב לבד, ואז נכבה, ונדלק שוב לבד, וכו'. לא קורה כל פעם. 2. אין שום פלט למסך - מסך שחור ללא אות תגובה. ניסיתי לאפס ביוס - אין שינוי. ניסיתי תצוגה מכרטיס מסך חיצוני - אין שינוי. ניסיתי להחליף ספק - אין שינוי. מעבד, זיכרון ולוח אם אין לי אחרים לנסות.. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! אתמול המחשב שלי עבד מצויין, ולפני שהלכתי לישון כיביתי אותו. היום בבוקר אני מדליק אותו, הוא נדלק ועובד אבל המסך לא מקבל אות... זה כבר קרה לי כמה פעמים בעבר אז לא התרגשתי, כיביתי והדלקתי מספר פעמים, ניתקתי מהחשמל, ביצעתי פריקת קבלים - שום דבר מאלה לא עבד. החלטתי לנסות עם מסך אחר - אמרתי שאולי הבעיה במסך - אותו דבר, No Signal... הוצאתי את כרטיס המסך, שאבתי טוב את האבק מהמחשב (בזהירות רבה, כמובן) ומהסלוט של ה- PCI-E וחיברתי שוב - אותו דבר. לקחתי מהמחשב של אחי את ה- 9500GT שלו, גם לא עבד - עם שני המסכים. מה יכולה להיות השגיאה חברים? אני כבר ממש מיואש... אני גר בירושלים והמעבדה בראשון לציון, קניתי מ- SkyPC, ואין לי איך להגיע לשם בזמן הקרוב ואני ממש ממש חייב את המחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי לפני כמה ימים בלאן.. (נסענו במונית המחשב היה בבגאז'....) משחזרתי אני שומע רעש מוזר דרך האוזניות.. כמו עיקצוציים כאלו. והרעש תמיד עוקב אחרי הסאונד שאני שומע.. אם לא שומעים שיר או כל משהו אחר אז הרעש לא קיים.. החלפתי את הכרטיס קול באחד אחר, והרעש עדיין קיים. ניסיתי אוזניות אחרות והרעש עדיין קיים, ניסיתי ברמקולים של המערכת וגם שומעים את הרעש הרעש בכל מקרה מגיע מהאוזניות או הרמקולים או כל אמצעי פלט אחר של הקול אז הבעיה לא באוזניות ולא בכרטיס קול.... ובכל זאת ממה זה יכול להיות ? זה יכול להיות אלף ואחד דברים אבל לי אין מושג... אם אתם יודעים משהו בנושא.. שתפו אותי !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים,עשיתי פירמוט למחשב ישן של חבר, המחשב היה עם ווינדוס xp מקורי והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולאחר הפירמוט המחשב זיהה אוטומטית את כל הדרייברים חוץ מהדרייברים של הקול, ניסיתי להוריד את הדרייברים המקוריים מהאינטרנט ולהתקין אבל גם לאחר ההתקנה של הדרייברים הווינדוס לא זיהה שיש את הדרייברים ועדיין המחשב לא יכול להשמיע שום קול, עכשיו החזרתי בחזרה את ווינדוס xp אבל עדיין הבעיה אותה בעיה וגם לאחר התקנת הדרייברים המחשב לא מזהה אותם ולא מוציא שום קול.אשמח לעזרה מכם במהירות האפשרית תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון קרה פתאום שיוטיוב נראה אצלי כמו בתמונה גם אי אפשר להפעיל אף סרטון וזה אצלי רק בכרום, על כל דפדפן אחר עובד רגיל מחקתי היסטוריה ונתוני גלישה אבל זה לא עוזר, מי שיכול לעזור לי תודה ענקית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל החבר'ה פה.. יש לי בעיה כבר איזה חודש.. מהירות הקריאה/כתיבה מהכונן הקשיח נורא איטית עד כדי כך שבזמן שאני מחלץ סרט אני לא יכול לעשות עוד משהו בו זמנית, בזמן שאני פותח תוכנה כלשהי כל שאר התוכנות מתחילות לקרטע (המוזיקה בהפסקות והעכבר זז לא באופן רציף). למישהו יש פתרון שיכול להיות? נ.ב. אין לי הרבה פרטים כי אני לא בקי כל כך בתוכנות בדיקה אז אם למישהו יש איזה שהיא תוכנה אשמח לקבל ולבדוק איתה על מנת להביא פרטים נוספים..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש הגדרה שעומדת על sync all cores אבל יש גם אופציה לעשות Per core אני לא ממש זוכר מה ההגדרה עצמה אבל אפשר עזרה? על איזו הגדרה לשים בביוס?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד חצי שעה מגיעה אליי המשלוח עם המפרט שלי!! (P4 ,TI 4200..) אבל הבעיה היא שעוד לא קניתי ספק טוב! יש לי כרגע 230V האם יש סיכוי שהמערכת שלי תעלה?? והאם זה יכול לפגוע איכשהו בחומרה??? (אני יהיה זהיר!) :
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קמתי היום בבוקר (יום שישי) והמחשב היה דלוק כי תוכנות שיתוף הקבצים פעלו. שמתי לב שהעכבר לא דולק, וניסיתי להזיז אותו והוא לא זז! חשבתי שהלך העכבר אבל גם הסורק, והGamepad מחוברים למסך וגם הם לא פועלים. ניסתי לחבר את הדברים האלה לUSB שבמחשב וזה עובד. למישהו זה קרה פעם? ניתן לתקן את זה? (מדובר במסך LG Flatron 995FT בן שנתיים וקצת) אודה לעוזרים :'( שבת שלום!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקודם זה לא היה ככה. בזמן האחרון יש לי את ההודעה הזאת כול פעם שאני מפעיל את המחשב. אני לא מנתק מהחשמל או משהו כזה.זה קורה אחרי כול כיבוי רגיל.משהו יודע למה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה לברר משהו אם יש לי מסך מחשב חיצוני רק עם יציאת vga ובמחשב הנייד אין יציאה vga ויש רק hdmi אז איך אני אמור לחבר את המסך החיצוני למחשב הנייד כלומר איזה מתאם ממיר או כבל עלי לקנות למה אני שואל זאת כי יש לציין שלא מזמן הזמנתי כבל מהאינטרנט וכשקיבלתי אותו אז חיברתי אותו למחשב הנייד ליציאת ה hdmi ואת הצד השני חיברתי מאחורי המסך החיצוני ליציאת vga ולא היה לי תצוגה על המסך החיצוני תודה רבה לכל מי שיוכל לצרף לי פה קישור לכבל או מתאם ממיר כלשהוא שאני צריך לקנות ושבוודאות יעבוד תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-