עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eliorr88,

ש לי בעיה בדרך כלל במשחקים אבל זה יכול לקרות גם סתם פתאום בתוך היוטיוב לדוגמה.. מסך שחור או לפעמים מן מסך מטושטש כזה והמחשב נתקע והדרך היחידה זה להפעיל אותו מחדש מהכפתור לפעמים אני מקבל הודעה של driver stoped and recoverd משהו כזה ניסיתי לפרמט כבר לכמה ווינודסים זה לא עזר.. הכרטיס מסך לא מתחמם בדקתי בFURMARK הרצתי אותו 5 שעות בלי בעיה ניסיתי למחוק עם DDU את הדרייברים ולהתקין את הכי מעודכנים זה גם לא עזר והמחשב קורס מישהו מכיר פתרון אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by OvOnoob,

שלום חברים. הבוקר הופתעתי לגלות שהמחשב לא נותן אות למסך על אף שהוא נדלק. האינסטינקט הראשוני שלי היה שהכרטיס המזדקן שלי שבק חיים. אך מתברר שלא כך הדבר. הדבר הראשון שניסיתי זה להעביר את התצוגה לכרטיס מסך המובנה במעבד. התצוגה עבדה. לאחר מכן נזכרתי, שיש ללוח הזה עוד סלוט של pci-e, ניסיתי אותו על אף שבקושי הצלחתי בגלל הצפיפות (לוח מיני וכרטיס עצום ממדים), והפלא ופלא ישנה תצוגה. לאחר שהבנתי שהבעיה אכן בסלוט עצמו ניסיתי מספר דברים. 1. לנקות היטב את הסלוט. 2. איפוס ההגדרות בביוס. 2. איפוס מלא cmos + הוצאת סוללה. 3. ניסיתי להפעיל את המחשב כשאני לוחץ על הכרטיס בזוויות…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב לכולם. אני עוזר לתחזק מחשבים אצל קרובי משפחה, ולא מזמן נתקלתי בבעיה שאני זקוק ביעוץ. מחשב בן שנתיים עם וינדוס 10 HOME ברוסית ובעל שני דיסקים קשיחים של 2TB. הדיסק הראשי מחולק למיחצת C בעלת 500GB וכל השאר במחיצת D לשימוש יום יומי. קניתי לא מזמן דיסק חדש בתכנון של 2TB להגדיל את הנפח, אך לפני שהספקתי הוינדוס התחיל להשות בעיות בהפעלה. צצו מסכים כחולים בהדלקה עם הכתוב unaccessable harddrive, ובלי תיקון של וינדוס- המערכת לא יכלה לעלות. הייתי עסוק אבל הבן אדם היה צריך את המחשב- אז הוא הפעיל אותו ככה כמה פעמים עד שהתיקון של וינדוס נתקע סופית. הבנתי שרוב הסיכוים הבעיה בדיסק ושהוא קריא חלקית. התקנתי דיסק חדש ועליו וינדוס מ-0. ת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by timtim,

תראו! בזמן האחרון צרבתי איזה 10 דיסקים! וכל הזמן לקח לצורב שלי שעה לצרוב (120 דקות) אני לא יודע מה לעשות! להתכין תוכנה חדשה? למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב? או שבכלל הצורב דפוק?? (ש לי: Easy CD Creator 5 Basic)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by נועם צור,

איך נקרא החיבור הזה? למה הוא מתחבר? ולאיפה הוא מחובר?

6. Started by notxist,

טוב אז אני יותר מידי זמן שובר את הראש עם הקטע הזה. קניתי מחשב חדש (לא משהו מפוצץ) עם מסך LG l1750HQ Dvi וכרטיס מסך radeon x600 Dvi וכצפוי החלטתי לחבר את המסך ב DVI. זה המקום לציין שיש בכרטיס מסך גם חיבור רגיל. ברגע שהמסך מחובר לחיבור הרגיל הכל עובד מצויין אבל כשאני מנתק את החיבור הזה ומחבר את ה DVI המסך כאילו מתעורר לחיים ולא מציג כלום ואז כאילו הוא במצב המתנה (כאילו המחשב מכובה). ניסיתי לחבר את שני החיבורים וכאשר אני עובד על האנלוגי (יש כפתור על המסך שמאפשר לבחור ב source ) אז הכל סבבה. אבל ברגע שאני עובר ל digital אז שוב לא רואים כלום. חיבור ה DVI מתבצע באמצעות כבל מקורי שהגיע עם המסך ולא עם המתאם. אז אם יש למישהו רעיונות אני אשמח לשמוע

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by kerr,

הייתי לפני כמה ימים בלאן.. (נסענו במונית המחשב היה בבגאז'....) משחזרתי אני שומע רעש מוזר דרך האוזניות.. כמו עיקצוציים כאלו. והרעש תמיד עוקב אחרי הסאונד שאני שומע.. אם לא שומעים שיר או כל משהו אחר אז הרעש לא קיים.. החלפתי את הכרטיס קול באחד אחר, והרעש עדיין קיים. ניסיתי אוזניות אחרות והרעש עדיין קיים, ניסיתי ברמקולים של המערכת וגם שומעים את הרעש הרעש בכל מקרה מגיע מהאוזניות או הרמקולים או כל אמצעי פלט אחר של הקול אז הבעיה לא באוזניות ולא בכרטיס קול.... ובכל זאת ממה זה יכול להיות ? זה יכול להיות אלף ואחד דברים אבל לי אין מושג... אם אתם יודעים משהו בנושא.. שתפו אותי !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Yam Biton,

אז קניתי את המשחק ark survival evolved והרצתי אותו על המחשב. באותו הרגע המחשב נתקע ולא הצליח להריץ את המשחק . אז ניסיתי את אותו משחק על מחשב אחר התקנתי אותו והיה כתוב לי שאני צריך W11 או משהו כזה. האם ark יכול לרוץ במחשב נייד ? אשמח אם תענו לי ותפרטו איזה סוג של מחשב נייד/נייח בשביל לשחק ark survival evolved ואם תוכלו גם להשאיר לינק לאתר שבו אפשר לקנות את המחשב. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by matteo,

אז ככה באתי לחבר שלי לבצע משימה פשוטה פירמוט אז ככה ניכנסתי לביוס עשיתי על מנת לפתור את כל הבעיות להחזור להגדרות ברירת מחדל ואז נכנסתי לבווט ועשיתי בוט פרום סי די עד פה סבבה הוצאתי לפני כן את הסוללה של הלוח אם (msi neo3) כדי לאתחל את הביוס(לא מצאתי את הג'אמפר) כשניסיתי להתקין את הדיסק של הוינדוס הוא כתב שלא מצא הארד דיסק אז סבבה ניתקתי את המחשב הוצתאתי את הדיסק וזה לא מעלה את הוינדוס עצמו וכותב משהו boot faild ותכניס משהו דיסק אתחול עכשיו נכנסתי לביוס בדקתי וברשימה של הבוט אי אפשר להכניס את ההארד דיסק כאילו הוא לא מזוהה מה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים למרות שלא נגעתי בהם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום המעבד שלי נידבק לגוף קירור! עכשיו הצלחתי לפרק את המעבד מהגוף קירור ניקתי את המשחה באמצעות אלכוהול (היה שם מדבקה) עכשיו אני יכול להישתמש במחשב זאומרת אחרי שניקתי את המישחה הדבוקה מהמעבד ומהגוף קירור אני יכול להרכיב אותם ללא המשחה ולהשתמש במחשב (לא באופן קבוע עד מחר בבוקר)? או שזה אסור?!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by GUY550,

היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון קרה פתאום שיוטיוב נראה אצלי כמו בתמונה גם אי אפשר להפעיל אף סרטון וזה אצלי רק בכרום, על כל דפדפן אחר עובד רגיל מחקתי היסטוריה ונתוני גלישה אבל זה לא עוזר, מי שיכול לעזור לי תודה ענקית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by moonlight,

אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מסוג wmv במחשב הורדתי חבילת קודים: K-LITE CODEC PACK והתקנתי במהלך ההתקנה ניתנה לי ההודעה הבאה: unable to register the DLL/ocx:load library failed; code 31" התקן הצמוד למערכת אינו מתפקד" לחצתי התעלם והמשכתי להתקין! התוכנה הותקנה ואז כשניסיתי לפתוח את הקובץ המבוקש בעזרת הנגן קיבלתי את ההודעה: unknown file format ואני לא יודעת מה לעשות! אני עובדת על הפתיחה של הקובץ הזה כבר כמה שעות פה! בבקשה בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי אני אובדת עצות! ונואשת ממש! תודה! :

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הי לכולם, אני נתקל במסכים כחולים כמעט מדי יום. מדובר במחשב חדש לחלוטין לכן הסיכוי שהבעיה נובעת מתקלת תוכנה גבוה יותר מאשר תקלת חומרה. אני הולך להריץ memtest כל הלילה על מנת לאשר שאין בעיית זיכרון. מערכת ההפעלה הינה windows 7 pro להלן קובץ dmp (מצורף כקובץ למטה). התכנה BlueScreenView מדווחת על שגיאת 0x0000007a עם פרמטרים: fffff6fc`40067d08 ffffffff`c000009d 00000001`0ff9ebe0 fffff880`0cfa1000 אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה ותודה מראש לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by parik,

have a LG 22" Flatron widescreen monitor. I get the followning Message at start up. Digital Power saving mode יש לי מסך מחשב LG FLATRON W226IV כשמדליקים את המחשב מופיע עליו כתובת DVI מצב חסכון בחשמל. אי אפשר להגיע לווינדוס. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה להחליף בין הכוננים המחוברים למחשב הנייד שלי ולא יודעת איך. מה שמחובר זה כונן לדיסקטים (וכנן A). על מנת שאוכל להשתמש בכונן תקליטורים, אני צריכה לשלוף את הכונן הקטן ובמקומו להכניס את כונן התקליטורים. בדקתי ואין לי מושג אין משחררים את הכונן. מישהו אמר לי עם פלייר או טסטר מהצד כזה לנסות. לא נראה לי הגיוני שיש צורך להפעיל לחץ כבד על הענין. מי יודע כיצד עושים זאת??? תודה מעומק הלב. אני זקוקה למחשה הניידר להגיש עבודה דחופה ולא מצליחה להשתמש בתקליטור העבודה לשם כך. רק שאצליח לעבור את הבחינה. בתודהנ מעומק ליבי. לטה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SharP,

אז ככה .. בבוקר הדלקתי תמחשב ואחרי 10 דקות הוא נדפק .. מיד הבנתי שזה הספק .. עכשיו .. אני בעל AMD 1700+ ואמרו לי שצריך להישתמש עם זה רק עם ספק מעל 300 WATT אני חיברתי תספק הישן שלי כרגע שהוא 235 WATT והוא עובד(הורדתי את ההרד דיסק השני ו2 הסידי) אבל ... הוא מחמם את המחשב ב 10 מעלות האם זה לא מסוכן להישתמש בספק הזה יום אחד ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ben672,

שלום, יש לי לוח של ASUS והיום רציתי לצרוב את הביוס האחרון והעידכון נכשל... עשיתי את זה דרך המערכת הפעלה באמצעות הכלי של אסוס ותוך כדי הוא אומר שנכשל עכשיו המחשב עובד תקין אבל אם אני יכבה אותו הוא כבר לא יעלה(מכיוון שאין לו ביוס) נסיתי שוב פעם לעדכן אך התוכנה אומרת לי שלא נמצא ביוס של אסוס. תמונות: תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן לכולם, יש לי מארז קיים עם כרטיס 1050 שאני רוצה להחליף בכרטיס 1070 שחבר הביא לי. שתי שאלות קטנות - 1. האם ההספק של הספק מספיק לדעתכם? 2. הכרטיס החדש דורש כבל כוח נפרד בחיבור, האם זה הכבל שמחובר בתמונה? ובעצם, האם יש לי מקום במארז כזה לכרטיס יחסית גדול? *** הסתדר****

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eli24,

לא מצליח להתקין תוכנות במחשב כגון: אבטחה,ADOBERDAR,התקן למצלמה דיגיטאלית,ועוד יש לי אנטי וירוס ופירוואל פעילים נורטוו 2004 ובנוסף פיירוואל של הווינדוס-ווינדוס XP SP2 אין קשר לחומת אבטחה ניסית להתקין תוך כדי ביטול הפירוואלים והאנטי וירוס אך לא צלח אין אפשרות לעשות גם שיחזור מערכת הרציתי בדיקת וירוסים ורגולות הכל תקין מה ניתן לעשות ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. צריך מתאם זכר/זכר (או אפילו סתם כבל שאוכל לחבר אחד לשני כדי ליצור מתאם) של חיבור 8 פינים כמה בתמונה. אני לא מצליח למצא אפילו את השם של החיבור. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש בעיה, שמסתבר קיימת ללא מעט אנשים, סוג של התנגשות בין וינ 10 לדרייברים של amd. הבעיה היא שכשמחזירים את המחשב ממצב שינה בהרבה מקרים מקבלים מסך שחור ויש צורך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. ניסיתי כל מיני כיוונים שאנשים הציעו ולא עזר. במספר פורומים קראתי שאנשים התקינו דרייבר ישן יותר וזה פתר להם את הבעיה. כשאני מתקין דרייב ישן אחרי ריסטרס זה מחזיר את הקודם שהיה. וזה גם אחרי שהסרתי לחלוטין, כולל ניקוי כל התיקיות. עזרה ממישהו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, אני אריץ עליו table top simulator. מדובר בתוכנה שטוענת הרבה אובייקטים ואז רוב האובייקטים נשארים סטטיים עד לטעינה הבאה. אני רוצה לקצר את זמני הטעינה שמתרחשת מפעם לפעם. אני מניח שזה יהיה קשור לכרטיס מסך\זיכרון\מעבד או שילוב כלשהו. השאלה היא האם יש הבחנה בסוג או תת-תכונה מבחינת משימות גראפיות שונות, לדוגמא: משחקי FPS שבהם כל הזמן התמונה משתנה, כריית מטבעות, טעינה של אובייקטים סטטיים. בתודה, ערן

24. Started by guy3122,

שלום לכם, התקנתי כרטיס זיכרון במחשב (לנובו AIOׂ), הדלקתי את המחשב והוא מראה לי כמו מקודם - שיש רק 8 ג"ב זכרון. [המחשב תומך בעד 16 ג"ב]. מה אפשר לעשות? תודה.

25. אז קניתי כלפני שבועיים שלושה מסך חדש של סמסונג ( אינצ'24 sf350) והכרטיס שלי הוא r9 380, שניהם תומכים בfreesync אבל התוכנה של amd טוענת כי משהו לא תומך(freesync not supported). הfree sync עובד דרך hdmi (אין dp). הפעלתי את ההגדרה דרך המסך עצמו עדכנתי את הדרייבר(ועל הדרך כל דרייבר אחר על המחשב עם driver booster(את העדכון של amd עשיתי בנפרד)) אפילו קניתי hdmi 2.0 ועדיין זה לא עובד אני מחפש פתרונות באנטרנט מאז שהמסך נקנה ולא מצאתי על זה שום דבר. תודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים