תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם. אני עוזר לתחזק מחשבים אצל קרובי משפחה, ולא מזמן נתקלתי בבעיה שאני זקוק ביעוץ. מחשב בן שנתיים עם וינדוס 10 HOME ברוסית ובעל שני דיסקים קשיחים של 2TB. הדיסק הראשי מחולק למיחצת C בעלת 500GB וכל השאר במחיצת D לשימוש יום יומי. קניתי לא מזמן דיסק חדש בתכנון של 2TB להגדיל את הנפח, אך לפני שהספקתי הוינדוס התחיל להשות בעיות בהפעלה. צצו מסכים כחולים בהדלקה עם הכתוב unaccessable harddrive, ובלי תיקון של וינדוס- המערכת לא יכלה לעלות. הייתי עסוק אבל הבן אדם היה צריך את המחשב- אז הוא הפעיל אותו ככה כמה פעמים עד שהתיקון של וינדוס נתקע סופית. הבנתי שרוב הסיכוים הבעיה בדיסק ושהוא קריא חלקית. התקנתי דיסק חדש ועליו וינדוס מ-0. ת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^זה מה שתמיד יש לי במחשב .. יש לי מחשב בן 4 חודשים בערך, מאז שקניתי אותו היו לי מסכים כחולים ולא רק בזמן משחק, גם בזמן שגלשתי באינטרנט או שסתם המחשב עמד ללא שום שימוש.. לפעמים יש מסכים כחולים (לעתים קרובות) ולפעמים ריסטרטים, אבל הדבר שקורה הכי הרבה והוא הכי מוזר והכי משגע אותי זה שאני סתם משחק לי במשחקים (קאונטר סטרייק 1.6\CZ בד"כ שהוא לא משחק כבד) ופתאום זה סתם יוצא לי מהמשחק ללא ריסטרט וללא מסך כחול, זה פשוט יוצא לשולחן עבודה... כבר פירמטתי כמה פעמים, עשיתי סריקות של AVG וWindows Defender וגם סריקות אונליין של Norton וKaspersky חלקם מצאו לי כמה דברים והסירו אותם... בנתיים המחשב מוגן באמצעות AVG ו Windows Defender וגם עקבתי אחרי כמה מדריכים באנגלית ובעברית,] בנתיים באף פ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המקרה הוא כזה: יש לי מחשב (המפרט לא רלוונטי) שמחובר למדפסת סיכות Oki 520 MicroLine (בלי הערות בבקשה! ) על המחשב מותקנת תוכנה שעובד ב DOS דרך ה Windows ואמורה להדפיס למדפסת. הבעיה היא שאני שולח הדפסה דרך התוכנה לוקח משהו כמו 10-20 שניות עד שהמדפסת מתחילה להגיב ולאחר סיום ההדפסה עוד כ-10 שניות עד שהיא דוחפת את הדף לתחילת עמוד חדש (להזכירכם מדובר במדפסת סיכות) יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תקלה/בעיה מורכבת שקשר לחיבור SATA של ה HARDDISK קרה לי משהו מטומטם .. קיבלתי מחשב חדש. ויש לי HardDisk מהמחשב הישן (250GB) ויש בו דברים חשובים מאוד עכשיו בידיוק בקטע שאני בה לחבר את ה חיבור SATA אני עושה אפצ'י . נשבר לי הפלאסטיק של החיבור בתוך הכבל. ה פינים לא נשברו או משהו רק ה פלאסטיק שבעצם מחזיק אותם נשבר מה אני אמור לעשות? אפשר לתקן את זה (במעבדת מחשבים או משהו) או שזה בילתי ניתן לתיקון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שזה המקום הנכון לכתוב המחשב החליט שהוא מתחיל לכבות את עצמו וכשהדלקתי הוא אמר לי the computer turned itself off due to cpu overheating או משהו בסגנון. הוספתי מאוורר מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא. לפני כמה ימים הוצאתי את מאוורר הCPU כדי לנקות והחזרתי נכון למקום. יכול להיות שהוא לא עובד טוב? יכול להיות שצריך לשים איזה חומר בינו למעבד? אני לא מבין בזה כל כך אבל אני בטוח שהתשובה תגיע מהר. להלן תמונה שבה הטמפרטורה כשהוא מתחיל להתאמץ קצת אבל זה לא ממש מאמץ הוא מכבה את עצמו לדעתי קצת ממש אחרי זה. תודה מראש, שקד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב החדש (המפרט בחתימה) לא שומעים כלום.. הדרייברים כולם מותקנים,הכ. קול מזוהה ומותקן, ואין שום בעיה (לפחות לפי מנהל ההתקנים), וגם במיקסר (nvMixer) רואים את השנתות שם קופצות לפי קצת המוזיקה שמנוגן מהמדה פלייר.. אבל לא שומעים כלום ברמקולים! חיברתי את המערכת למחשב עם כבל (במחשב הישן הכל עבד פיקס), חיברתי את הכבל ליציאה (חיבור ירוק), ולא עבד. חיברתי אז לכל אחד מהשקעים, לא עבד, חיברתי לפאנל הקדמי, לא עבד! מה עושים? עריכה: חבר'ה, לא, המערכת לא על Mute, המיקסר והווינדוס על פול ווליום. נדב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מארז דיפיין R6 הגרסא עם החלון. במארז קיים חיבור של Type c אני מעוניין לחבר אותו ללוח האם שלי אבל החיבור כבר תפוס וחשבתי אולי קיים מפצל או שאני מוכרח להחליף לוח אם על מנת לחבר אותו? סוג לוח האם הינו Asus rog strix z370-h
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמדליקים אותו נשמע צפצוף ארוך (בערך 10 שניות) ואחריו עוד כאלה. יש לו מעבד Celeron (הוא לא יודע להגיד לי איזה) לוח אם של Abit 256 MB Ram DDR 333Mhz מה לדעתכם הבעיה? (זה קצת דחוף) תודה! עריכה: שיט! לא יודע מה קרה לי ששמתי את זה פה, מישהו יכול להעביר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(פתחתי תרד במקום אחר בטעות ואני לא יודע איך למוחקו, סליחה מראש). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. **עדכון** - שיניתי את ה HDMI ל DVI וזה עדיין קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי אסוס X541 ובין חסרונותיו זה רעש המאוורר..לרוב הוא לא מציק לי אלא אם כן אני נמצא במקום שקט מש כמו שירותים. יש דריך להחליש את הרעש שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהכרטיס (3com) הוא ENABLED המשחק לא עולה הוא פשוט נתקע בלוגו ההתחלתי. וכשאני מבטל את הכרטיס רשת המשחק עולה. דרייברים חדשים לא פתרו את הבעיות. מישהו יכול למצוא רעיון למה זה קורה? אולי בגלל הראוטר? פתחתי פורטים גם.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ..לא יודע מאיפה צצה לי עכשיו הבעיה הזאת ...כשאני מנסה לחבר כרטיס זכרון כלשהוא-מצלמה-טלפון-בדרך כלל נפתח לי חלון ומציג את תיקיית הכרטיס עכשיו פתאום לא קורה כלום רק בחיבור הטלפון המכשיר נטען כרגיל אבל את הזכרון לא מוצג משום מה..ניסיתי גם דרך קורא כרטיסים כי חשבתי משהו אולי בזכרון לא בסדר אבל מסתבר זה בעיה כללית בוינדוס למישהו יש מושג מה אני עושה ..שחזור מערכת לא עזר ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לשלוח פקס במחשב דרך חיבור ADSL? האם יש איזה שהיא תוכנה בתומכת בעניין הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, המעבד שלי חם מאוד. בביוס הוא נצא בטמפ' של 62+ בווינדוס הוא מגיע ל73 במנוחה במצב בטוח (משום מה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי במצב רגיל). הוצאתי גוף קירור + מאוורר וניקיתי טוב טוב, הוצאתי מעבד..ניקיתי שאריות משחה טרמית גם מהמעבד וגם מהגוף קירור ומרחתי חדשה..החזרתי מקום..אך לא עזר החלפתי גוף קירור + מאוורר, אך גם זה לא עזר. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה עוד אני יכול לנסות, איזהשהו תחליף למשחה טרמית יעזור? (מדבקשה טרמית או סיליקון), כי יש את הסיכוי הזה שלא מרחתי אותה כמו שצריך. תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדלקתי את המחשב ואני מקבל חלון שחור שאומר: bootmgr is missing (חלון זה מופיע עוד לפני הטעינה של הווינדוס עצמו) אני אפרט את סדר הפעולות שעשיתי עד לקבלת חלון זה: 1. אתמול קניתי כונן SSD חדש והתקנתי אותו על המחשב 2. כאשר התקנתי אותו פיזית במחשב הוא פעל כראוי ומיד נכנסתי להגדרות ניהול אחסון דרך חלון המחשב שלי כדי להגדירו. 3. בהתחלה לא כל כך לא הבנתי איך להגדיר את הכונן החדש אך לאחר חיפוש קצר באינטרנט מצאתי הסברים איך כן להגדירו. 4. כנראה שבטעות ביטלתי באחת מהאפשרויות שהתעסקתי בהן שהווינדוס לא יעלה דרך הכונן הישן שבו הוא מותקן ומכאן הבעיה. ניסיתי לסדר זאת בעזרת יצירת: windows repair disk, ברגע שאני מפעיל את הדיסק הוא בהתחלה נותן לי חלון שחור של טעינת קבצי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בלוח מספר פינים המיועדים לחיבור כבל כלשהו כמו יציאה קידמית של USB בספר של הלוח כתוב שזה Trusted Platform Module )TPM) ושניתן לקנות כבל ולחבר אותו לשם השאלה מזה בכלל? תודה מראש, Sa_Ka
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני 8 חודשים נשרף הלוח אם קניתי לוח אם מעבר של חברת ASROCK שם הכרטיס 775DULA-880PRO ASROCK י ש לי: זכרונות של CORAIR 512x2 400MHz כרטיס מסך של ATI 9600xt מעבד 3MHz INTEL ספק כוח 350W עם השילוב הנ"ל היו לי אין ספור תקלות כאשר אני עובד עם תוכנות גרפיות ומשחקים כמו FARCRY או COMPANY OF HEROES מרוב תסכול ויאוש וחלטתי לקנות כרטיס מסך חדש - חששתי שהכרטיס הקודם נהרס עם הלוח אם - קניתי את 8600GTS LEADTEK - ללוח יש כניסה עבור הכרטיס - היום אני לא מצליח להתקין את הדריבר של הכרטיס יש לי המאפיינים רק 3 רזולוציות 800X600 1024X768 1280X1024 אני לא יודע מה לעשות הכול תקוע, עולה בקושי רב קיבלתי ציון ב 3DMARK של 1803 אחד הגרועים... חוץ מלצבוע את הקופסה הזו בכחול ו"לזרוק" לים מ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחרונה חווה בעיות של מסכים כחולים. כל פעם זה קורה כשאני לא על המחשב אז אני לא מצליח לתפוס את ההודעה בזמן מלבד פעם אחת, את התמונה אני מצרף כקובץ אז היא נמצאת בתחתית ההודעה. עכשיו חזרתי למחשב, אחרי שעה שלא הייתי עליו, וגיליתי שהוא תקוע בלופים של מסך כחול ספציפי. נדלק, מסך כחול, נכבה, נדלק, מסך כחול, נכבה. ככה בלופים. הצלחתי להיכנס לביוס ושם ראיתי שהוא לא מזהה בכלל את הSSD, וניסיתי להשתמש בrepair של ווינדוס עם דיסק, לא הצליח לעשות שום דבר בטענה שהכונן נעול. איכשהו המחשב נדלק בחזרה, אבל הוא איטי להחריד. לא נעשו לאחרונה שום שינויים במחשב, עבדתי על פרויקט של האוניברסיטה, עד אתמול, עם VMware שהריצה עבורי אובנטו ובעיקר הייתי שם. המסך הראשון היה לפני שבועות בודדי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מקלדת חדשה ועכשיו יש לה בעיה איתה. כל פעם שאני לוחץ יותר משלוש כפתורים כאילו הכפתור הרביעי לא מגיב. נגיד אני לא יכול ללכת ובאותוו הזמן לטעון בcs... ועוד משהו ששאלתי בפורום אחר אבל התשובה תהיה רחוקה. יש לי avance ac97 ואני צריך דריבר לזה. זה בא עם הלוח שלי gigabyte 8sq800 או משהו כזה. (sis 655)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב והמסך שחור אין שום תצוגה. ניסיתי אם מסך אחר אותו דבר. ומחשב נדלק והכל. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית (מההודעות שקבלתי בזמן התקנת הדרייברים) לפי מה שאני הבנתי צריך לחבר איזה שהוא כבל מהכרטיס מסך ללוח אם או לספק כוח.. (משהו כזה...) עכשיו השאלה שלי היא האם צריך לחבר? או שזה רק לSLI ? ואם צריך אז לאן? ומאיפה אני משיג את הכבל? צרפתי שתיי תמונות למטה שמציינות את הבעיה. יש לציין שכול פעם שאני מפעיל את המחשב אז אני מקבל את ההודעה הזאת וזה מתחיל להלחיץ אותי.... המפרט מצד שמאל תודה לכולם!! הכרטיס חדש כמו שאר חלקי המחשב ככה שאני לא רוצה להתחיל להריץ אותו על משחקים אם זה יכול לגרום נזק..... (אני כרגע משתמש בו... רק לאינטרנט..) [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תאור הבעיה: התקנת מסך חדש - מסך טלויזיה למחשב ממתי התחילה הבעיה:מהיום, מרגע ההתקנה. האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: שלילי. מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WINDOWS 7 64BIT הערות נוספות: התקנתי כרטיס מסך חדש GTX 770 ויחד איתו שמתי מסך טלויזיה חדש בחיבור HDMI. כל הדרייברים הותקנה בהצלחה אבל איכות התמונה + הרזלוציה מאד נמוכים. מסך טלויזיה: TOSHIBA להלן תמונות: http://prntscr.com/4a5rsw
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מידי פעם יש לי רעש מוזר מהמחשב של דיסק שחותכים איתו ברזל וזה בא והולך בתקופות לפעמים זה נשמע ואז לא שומעים את זה שבוע שבועיים ואז זה חוזר... יש לכם מושג מה זה? יכול להיות שזה מהארד דיסק? (אבל לא נראה לי כי אם זה היה אז היה רעש תמידי לא?)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים. אני יגדיר את התקיעות ככה כאשר אני צורב משהו ובזמן צריבה מפעיל סרט אז הסרט פועל בתקיעות כאילו אין לך קודקים ואז כל התמונה בקושי זזה.. אמרו לי לשנות ב Device Manage ושיניתי את כל ה IDE ATA שמסומנים בתמונה ל DMA.. אז זה עזר לי הכל עבד מצויין היה צורב לי דיסקים DVD ב 19 דקות ככה ובזמן הצריבה היתי יכול לראות סרטים והכל ועכשיו שוב אותה הבעיה חזרה והכל בדיוק כמו שהיה לפני רק שעכשיו בדקתי חשבתי אולי עוד פעם ההרד דיסק עבר למצב PIO אב לא הוא על DMA ויש את אותם התקיעות כמו פעם. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם בשבוע האחרון אני רציתי להתחיל לעשות סטרימינג לערוץ היוטיוב שלי וגיליתי שאני צריך תוכנה מיוחדת המבצעת את זה, אני מצאתי את תוכנת OBS ששמעתי שהיא קלה ונוחה, לאחר שהתקנתי אותה, מופיעה לי ההודעה הזו: (ההודעה נמצאת בתמונה) מה עושים? אני צריך לטפל הזה כמה שיותר מהר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-