עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yuval_cohen,

יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by asili,

שאני מנסה להריץ את המשחק יש מן חלון שחור כזה נסגר ואני לא רואה מה רשום בו והמשחק פשוט לא עולה וזה חוזר לשולחן העבודה אני לא מבין למה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by e.t,

התקנתי (לא אצלי, מישהו מהמשפחה) מחשב קומפלט עם הלוח GA-7VT600-L. במארז יש פאנל USB (+אוזניות/מיקרופון) קידמי, שצריך כמובן לחבר ללוח. בנוסף יש בבאנדל של הלוח תוספת כרטיס הרחבה USB (עם 2 יציאות), שגם אותו כמובן צריך לחבר ללוח. החיבור ללוח של הכרטיס הרחבה מגיע כאשר כל החוטים נמצאים "יחד" ואין בכלל "משחק" איתם. ז"א אי אפשר לשנות כיוונים של החוטים יש רק דרך אחת לחבר ללוח. לעומת זאת החיבור של הפאנל הקדמי מגיע עם 2 זוגות חוטים + חוט נוסף שאותם צריך לסדר לפי האיור שמצורף. (אולי פה נפלתי, למרות שכבר ניסיתי את כל הכיוונים...) מה לא עשיתי? ניסיתי הפכתי חיברתי עבדתי לפי הוראות (הנה הן לפניכן), הסתכלתי ובדקתי את הסדר של הפינים שוב ושוב, ללא הצלחה. 2 החיבורים השונים - (גם בפאנל קידמי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PowerUser,

היי יש לי לוח asus p4p800 delux ומארז עם שני חיבורי usb מקדימה, בתוך המארז לכל חיבור usb יש 4 חוטים דקים שכתוב עלייהם: - + ground v5 מצורפים תמונות מהספר איזה כבל מחברים לאן?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kerr,

הייתי לפני כמה ימים בלאן.. (נסענו במונית המחשב היה בבגאז'....) משחזרתי אני שומע רעש מוזר דרך האוזניות.. כמו עיקצוציים כאלו. והרעש תמיד עוקב אחרי הסאונד שאני שומע.. אם לא שומעים שיר או כל משהו אחר אז הרעש לא קיים.. החלפתי את הכרטיס קול באחד אחר, והרעש עדיין קיים. ניסיתי אוזניות אחרות והרעש עדיין קיים, ניסיתי ברמקולים של המערכת וגם שומעים את הרעש הרעש בכל מקרה מגיע מהאוזניות או הרמקולים או כל אמצעי פלט אחר של הקול אז הבעיה לא באוזניות ולא בכרטיס קול.... ובכל זאת ממה זה יכול להיות ? זה יכול להיות אלף ואחד דברים אבל לי אין מושג... אם אתם יודעים משהו בנושא.. שתפו אותי !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. המסך שלי מרצד כל הזמן ניסתי כל מיני דברים התקנתי דריברים בדקתי תחיבור אבל לא עזר ... מזה כבר יכול להיות וזה מסך חדש... :'(

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אז כך ראיתי כאן שאני צריך לעדכן את ה BIOS כדיי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ראיתי גם שבלי DRIVER נכון הכרטיס לא יתפקד כמוש צריך וכל מניי דברים נוספים בבקשה תביאו לי את כל הנחוץ כאן תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Cabbage,

הורדתי מהאתר גיימר את הדמו של סטאר וורס, כשאני לוחץ על הקיצור דרך של המשחק הוא אומר לי: GLW_startOpenGL () - could not load OpenGL subSystem יש לי GeForce 2 MX 32 MB של חברת Nvidia ומחשב P3 1000 128 ראם... מה לעשות?!!?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by hlv,

כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP -- ההודעה הקודמת שלי נסגרה ונשלחתי לקרוא את החוקים של הפורום. מהקריאה הבנתי שההודעה שלי נסגרה בגלל הכותרת.. ולכן, זה כל מה ששונה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Bug2000,

לאחר שסבא שלי קיבל את החלקים למחשב החדש שלו, הוא ביקש ממני שאני יתקין לו את המחשב פיזית ואז גם יתקין לו את כל התוכונות ובלה בלה בלה............. לאחר שהתקנתי את כל החלקים במקומם והתקנתי WIN 2000PRO ולאחר התקנת לוח האם, התחלתי להתקין את הכרטיס המסך שלו, אבל אני לא מצליח לעשות זאת :-\ המחשב כותב את הדברים הבאים : " THIS DISPLAY ADAPTER IS NOT COPAITIBLE WITH THE DISPLAY ADAPTER INSTALLED IN YOUR SYSTEM'' אז אולי ה DRIVER לא מתאים ? אבל לא מצאתי DRIVER אחר בדיסק ההתקנה :-\

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zzroni,

שלום. במנהל ההתקנים בכרטיסיה primary ide channel וגם secondary ide channel כאשר אני מסתכל במאפיינים , יש 3 כרטיסיות : כללי , מנהל התקן ומשאבים. אין בשום מקום איזכור למצב pio או dma . אני זוכר שפעם היתה לי כרטיסיה נוספת של מתקדם או משהו כזה. לאן היא נעלמה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום ברשותי מחשב עם לוח מדגם gigabyte ga-8i945gmf. לאחרונה כשמדליקים אותו הוא עולה כשמתחשק לו. כשלא מתחשק לו הוא לא מבצע בכלל post - אין signal במסך ואין אור במקלדת/עכבר (כשמוציאים את הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף). עשיתי אתמול איפוס cmos בעזרת הjumper בלוח אם ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל. היום הוא שוב לא עולה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by talprihar,

שלום רב, נתקלתי בקושיה רצינית ואשמח לקבל עצות, אם יש בנושא... הובא אלי לתיקון מחשב ישן מסוג PENTIUM III 800MHZ שלוח האם שלו תומך בכוננים קשיחים IDE ATA100 , רק הבעיה היא שההרדיסק הוצא ממנו ובמקומו הותקן כונן קשיח IDE ATA 133 שכמובן לוח האם אינו מזהה , התקנתי למחשב כרטיס PCI שמתאם ל ATA133 אך עדיין איני מצליח לגרום ללוח האם לזהות את ההרדיסק... האם הוא יוכל להיות מזוהה רק בתור הרדיסק משני להרדיסק ATA100 ולאחר התקנת דרייברים מתאימים או שאני מגדיר משהו לא נכון ב BIOS ? על מנת לגרום להרדיסק להיות מזוהה בתור PRIMARY בתודה מראש על כל עזרה שהיא, טל.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הי מדובר בנייד של חברה מסוג לנובו N100 יש בנייד דיסק של 70GB הרצתי עליו CCLEANER עשיתי איחוי ניקיתי קבצים של תוכנות שלא הוסרו טוב ועדיין מראה שיש לו רק 6GB פנוי אין DATA על המחשב .... מערכת הפעלה של ויסטה אשמח קצת לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי מדפסת בדגם HP 1315. ויש בעיה. במדפסת אחרי 10 דקות לא נוגע מחשב. ולא מצליח לסרוק או להדפיס. בסרגל משימות ליד שעון יש סמל שנקרא Hp Digital Imaging Monitor. קליק ימיני נפתחה תפריט לחץ על Hp Psc 1310 Series. ושוב נפתח תפריט אחרונה כתוב שם Display Status. לחץ עליו. נפתחה חלון קטן שמראה אם המדפסת פעילה או לא פעילה. עכשיו אחרי 10 דקות לא נגעתי במחשב. מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא פעילה כתוב כך : HP PSC Disconnected! חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי אופצייה להשאיר מדפסת פעילה. כדי להפעיל אותה אני מכבה ומדליק אותה כך היא מזהה את מדפסת ועובדת. איפה זה ולהאפשר לו להיות פעילה ומחוברת תמיד? אני אפילו הורדתי תוכנה גירסה חדשה באתר HP . אבל הגירסה היא אותו דבר כמו בדיסק שיש לי בבית. אני היתקנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, למי ששם לב, היום היו הפסקות חשמל בכל הארץ. בדיוק לפני ההספקה עבדתי להנאתי במחשב, כשההפסקה החלה. המתנתי עד שהחשמל יחזור , אך המחשב לא נדלק יותר. בדקתי את כל החיבורים ווידאתי שהם בסדר, כמו כן שמתי לב שהעכבר והמקלדת לא עובדים אבל בדקתי אותם במחשב אחר והם בסדר(גם המסך) . לדעתי הספק הלך? מה אתם אומרים? כמוכן, האם חברת החשמל מפצה אנשים בגין דברים כאלו שקרו באשמתם וממש לא באשמתי? תודה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תקלה/בעיה מורכבת שקשר לחיבור SATA של ה HARDDISK קרה לי משהו מטומטם .. קיבלתי מחשב חדש. ויש לי HardDisk מהמחשב הישן (250GB) ויש בו דברים חשובים מאוד עכשיו בידיוק בקטע שאני בה לחבר את ה חיבור SATA אני עושה אפצ'י . נשבר לי הפלאסטיק של החיבור בתוך הכבל. ה פינים לא נשברו או משהו רק ה פלאסטיק שבעצם מחזיק אותם נשבר מה אני אמור לעשות? אפשר לתקן את זה (במעבדת מחשבים או משהו) או שזה בילתי ניתן לתיקון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש חיבור בלוח האם שנקרא 4 פינים יש מפצל שאני מחבר אותו ל4 פינים ויוצא לי מזה 2 חיבורים של 4 פינים. עכשיו אני שואל עם אני יחבר שני מאווררים של corsair HD120 RGB LED HIGH האם לוח האם שלי יעמוד בזה? לוח האם: H310M pro vdh msi

19. Started by No-One,

שלום לכולם. בתוכנת BlueStacks (מי שלא מכיר זה תוכנה שאפשר לעבוד בה עם אפליקציות של אנדרואיד כדמוי סמארטפון על מחשב) כאשר אני מפעיל את התוכנה עולה הודעה שמבקשת לשנוטת הגדרה מסויימת בביוס (אני חושב). לא הצלחתי למצוא הגדרה כזו. לוח gigabyte auros pro 450b זו ההודעה:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כמו שנכתב בכותרת, יש לי בעיה בתקופה האחרונה שמפעם לפעם חלק מהמסך לא מגיב לעכבר. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני ממזער את כל החלונות, ואז לוחץ Alt + F4. את הפתרון לבעיה מצאתי באינטרנט ובהסבר נכתב שיש כנראה איזה תוכנה בלתי נראית שרצה על השטח ההוא ולכן העכבר לא מגיב בשטח, לאחר שממזערים הכל ומשתמשים ב-Alt + F4 התוכנה בעצם נסגרת. השאלה שלי האם יש דרך לראות/לגלות מהי התוכנה הזו שנסגרת, אולי איזה דרך לראות מה התוכנה שנסגרה אחרונה ? הבעיה הזו חוזרת על עצמה די הרבה בזמן האחרון ואני פשוט לא מוצא את מקור הבעיה... (הרצתי סריקת וירוסים ושום דבר לא נמצא). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ron56,

יש לי מחשב I3 ואני לא מצליח לשמוע כלום. כנראה הכרטיס המובנה על הלוח תקול. איך אני יודע איזה כרטיס לקנות באיביי כדי שיתאים ללוח שבתמונה. לאיזה מהחיבורים מכניסים אותו?

22. שלום המחשב LENOVO LIGION Y530 נקנה לפני מס חודשים ולאחרונה הווינדוס עולה ממש לאט ,כמה דק לפחות , לאחר מכן המחשב כבר רץ יחסית רגיל . על המחשב מותקן נורטון אנטי וירוס וSTEAM עם משחק אחד בגדול אז לא אמורה להיות בעיה של עומס על הדיסק קשיח. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Shakedwaiss1,

היי לכולם בשבוע האחרון אני רציתי להתחיל לעשות סטרימינג לערוץ היוטיוב שלי וגיליתי שאני צריך תוכנה מיוחדת המבצעת את זה, אני מצאתי את תוכנת OBS ששמעתי שהיא קלה ונוחה, לאחר שהתקנתי אותה, מופיעה לי ההודעה הזו: (ההודעה נמצאת בתמונה) מה עושים? אני צריך לטפל הזה כמה שיותר מהר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MekoPelet,

כבר המון זמן שאני מודע להבעיה הזו אך זה לא כלכך הפריע לי כמו עכשיו. הבעיה היא שברגע שיש cutscene אני לא יכול לשמוע את הדיאלוג בין הדמויות אלה רק את המוזיקת רקע (ולפעמים גם צעדים או דברים environmental). הביעה קיימת בכל משחק שיש אצלי וכנראה גם כל אחד אחר שיהיה לי. ניסיתי לחפש בגוגל ולעוד אנשים היה את הבעיה הזאת אבל לפי מה שהם אומרים זה שהם פשוט התקינו מחדש וזה עובד מעולה. אצלי לא , ואצלי זה גם בכל משחק. *עריכה* ב skyrim אני לא יכול לשמוע דמויות שעומדות מולי אז חייב להסתכל הצידה (לא מנומס חח) כדי לשמוע מה הם אומרים. ובwitcher 3 אני לא שומע את ג'רלד בכלל גם לא בcutscene אך הבעיה בסצנות זהה. מתחרפן לי בשקט , רון . תודה מראש לעוזר…

25. Started by pierarts,

פתאום ככה, התחיל להרעיש המאוורר בנייד. שזה מרגיז כי הוא בן שלושה שבועות. העניין הוא שזה קרה פעם אחת, שלוש חזרות. איתחלתי את המחשב וזה הפסיק. השאלה היא אם זה משהו מוכר ואם כן, צריך לקחת לחנות ולהפעיל אחריות או שאפשר לפתור את זה בבית? אני צריך את נמחשב בשוטף. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.