תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו. הרכבתי מחשב בזאפ לפני כמה ימים, ושמתי לב שהאתר לא מדהים בסינון שלו (ראיתי RTX 2070 בסינון לפי מעבדים). יש אתר כמו PCPartPicker שעובד עם חנויות בארץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i just installed xp pro and i need this druver very fest please help me and i dont habe hebrew in my os what to do ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כל פעם שמדליק את המחשב נתוני הביוס עולים מצויין ורגע לפני עליית הווינדווס הכ.מסך נכבה ועל המסך לא מופיע כלום. לאחר מספר ריסטארטים המחשב לבסוף עולה והווינדוס עולה. מה לדעתכם הביעה? תודה מראש יש לי מחשב- מעבד: intel core 2 due 6600 2GB ram 360GB HD כ.מסך: Sapphire radeon hd 4670
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב בהתחלה היו לי בעיות של ההודעות ההאלה של "אל תשלח" הסתדרתי עם זה פחות או יותר אבל המשחקים כל הזמן נתקעים לי.... שאני נכנס למשחק זה עובד 10 שניות ואז עוד ככה 10 שניות נתקע עובד 10 שניות עוד פעם נתקע בכל המשחקים לא יודע כבר מה לעשות התקנתי דריבר לכרטיס מסך התקנתי directx 9.0 יש לי sp2 ניסיתי כל מיני קראקים התקנה מחדש של המשחקים כלום לא עזר... עזרה דחוף!!!!!!! תודה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז היום ניסיתי לפתוח את המחשב הנייח שלי וכשלחצתי על כפתור ההדלקה היו צלילים של המחשב פועל אבל כלום לא עולה. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, כולל לכבות מהמתג האחורי ולתת למחשב כמה דקות לנוח, אבל כלום לא עוזר. בשלב מסוים לחצתי על Del בזמן ההדלקה והגעתי למסך שחור כאשר אני יכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום, וגם לא להעלות את מנהל המשימות. בנוסף ניסיתי להיכנס לBIOS ע"י לחיצה על F1,F2,F10,F12 אבל כלום לא מצליח להיכנס וזה ממשיך למסך שחור בלי עכבר. רציתי לפחות לתקן את המחשב ע"י USB תיקון של וינדוס שהכנתי (כי אין לי כונן דיסקים במחשב) אבל אני לא יכול להיכנס לBIOS ולגרום לזה שהכונן USB יקבל עדיפות על הכונן דיסקים. אני אובד עצות, בבקשה תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינ אקס פי על D והיה לי ווינ 98 רגיל על D. עכשיו שאני עושה הפעלה מחדש יש לי שתי בחירות Win XP Win 98 קיצר פרמטתי את D איפה שהיה האקס פי ועדיין נשארו לי שתי האפשרויות במקום שהמחשב יעלה אוט' ת'ווינ 98 איך מורידים/מוחקים האפשרויות? ושהווינ הרגיל יעלה אוט'??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח THERMATAKE 480W PSU )PURE POWER( לאחרונה לחיצה על כפתור ה POWER לא מדליקה את המחשב. לחילופין רק כיבוי והדלקה של כפתור ה POWER הראשי מאפשר למחשב לאתחל. וגם לא ניתן להוציא את המחשב ממצב STBY. לעיתים רק ניתוק של כבל VGA ורשת מאפשר הדלקה. (מישהו מכיר את הדבר המוזר הזה ?) החלפתי לוח אם (וכרטיס מסך) מבלי לבדוק - והתופעה חזרה. (יצאתי ) האם זה באמת ספק דפוק ? אולי כפתור POWER ? אשמח לעזרה לפני שאני מחליף עוד רכיב :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה קצת המלצות לניקוי פנים המחשב שזה כולל כרטיסי מסך,זכרון מגעים וכו.. הבנתי שיש ספריי מגעים שכולל אוויר דחוס ושמן שלא פוגע בחלקים? אשמח לקבל עצות!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עובד שתי שניות ונתקע לשניה וכך הלאה!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר , פירמטתי אותו והתקנתי XP. פנטיום 4 1800 256 RAM. הוצאתי את כרטיס הקול וראיתי שכתוב עליו creative soundblaster live 5.1 אז ניסיתי להוריד מהאתר של החברה את הדרייבר לכרטיס קול הזה וכשניסיתי להתקין הייתה שגיאה שאמרה שאין רכיב כזה במערכת. יכול להיות שהכרטיס קול תקול? אם כך אז איך אני עובר לכרטיס ONBOARD צריך להגדיר בשביל זה משהו? עוד דבר : כשנכנסתי לCONTROL PANEL למולטימדיה אז לא היה שם שום רכיב שמזכיר כרטיס קול אלא רק CD ROM..... גם כשבדקתי ב-EVEREST איזה רכיב קול יש אז לא הופיע כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בהוספה הסרה הרבה התקנות של [h=1]microsoft visual c++[/h] האם זה משהו שיכול לגרום למסך כחול? האם אפשר למחוק את הכל? מה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, אפילו זקן - לדעתי בן 6 ככה הוחלפו לו מספר ספקי כוח. יש לו ספק כוח פשוט כרגע. הוא נדלק או שהמסך לא מגיב או שהוא נדלק ורושם NO SIGNAL או שהוא מנסה לעלות בוט מהארדיסק ואז עושה ריסטרט או נכבה. ואז עכשיו הוא נדלק, המאוורר של המעבד זז המחשב דולק כמה שניות ואז נכבה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לראיונות לטיפול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, כמה שניות לאחר הדלקת המחשב נשמעים כמה ציפצופים הבוקעים מהספייקר של לוח האם. אותם ציפצופים נשמעים בדיוק כמו במקרה של לחיצה ממשוכת על אחד המקשים במקלדת. מיד לאחר שהציפצופים נפסקים (1-2 שניות) מופיע מסך הביוס וזאת למרות שלא נתתי הוראה כזאת. כאשר אני יוצא מהביוס וחוזר למסך ה POST התופעה חוזרת חלילה (שוב נשמעים הציפצופים ומיד אחר כך מופיע מסך הביוס בשנית). במצב הנתון, אין אפשרות להעלות את הווינדוס והמחשב תקוע בין הביוס ל POST. ניסיתי גם להפעיל את המחשב ללא מקלדת אך שום דבר לא השתנה והתופעה הופיעה גם במקרה הזה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לבעיה ואם יש לכם הצעות לפתרון, מה טוב. שנה טובה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש , שקיבלתי עם ויסטה ל 30 יום. לאחר התקנת XPP המחשב קיבל הודעות ERROR (הפסקת אקספלורר, הפסקת מדייה פלייר) ואז גם נפילות של החלונות. מאז ניסיתי להתקין מספר פעמים את חלונות וללא הועיל. מפרט המחשב: seagate st3500320as 500GB sata2 asus drw-2014 x20 gigabyte ga-ma78gm-s2h mushkin ddr2 4096MG (2048x2) 800Mhz cl 4-4-4-12 XP amd athlon 64 x2 4850e box hec 6a19b 400W בביוס הגדרות: onchip ide channel - enable onchip SATA controller- enable onchip SATA type - native ide onchip SATA port 4/5 type- ide לסיכום: אני מצליח להתקין את חלונות אבל המערכת לא מצליחה להיות יציבה כלומר עדכונים לא מצליחים לעלות אקספלורר מתנתק מדי פעם, מדייה פלייר גם , התקנת תוכני…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית שלום לכל חברי הפורום, תתחדשו על המערכת! כרגע אני משתמש בgalaxy s3 ויש לי בעיית scaling חמורה עם האתר. אני לא ממש רואה מה אני כותב הלאה...אז סלחו לי. הפורום הפך ללא שמיש לבעלי סמארטפון. אני לא יכל להגדיל או להקטין את הפורום..יש לי כפתורים הנמצאים במקומות רנדומליים. אנא תעשו משהו עם זה. או תציעו לי פתרון לבעיה.. תודה ומצטער שרשמתי את זה פה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי מחבר מעבד I7 4790K משומש.. מפרט המחשב שלי לוח GIGABYTE H87-HD3 I5 4670 קירור למעבד H60 CORASIR זכרון 8 GB DDR3 כ.מסך-1060 6GB EXTREME ספק כח 520 SEASONIC לאחר שהרכתי את המעבד החדש המחשב נדלק, ומתכבה חשמלית. אני לא מצליח להגיע לביוס או לוינדוס.. לפעמים בניסיון ה4 או ה5 המחשב מצליח לעבוד ולהיכנס לביוס או לוינדוס בדקתי טמפ' תקין 35-68 מנוחה מאמץ ביוס מעודכן לגירסה האחרונה. אין פינים עקומים בלוח ניקיתי את הלוח מאבק ועם ספריי מגעים. איפסתי את הביוס על ידי הסוללה. הוצאתי את כל הכבלים שמחוברים ללוח והחזרתי בחזרה. ועדיין המחשב נדלק ונכבה . התי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי הארד דיסק 1TB של WD ושמתי לב שכל פעם שאני מנסה לאחות אותו אני מקבל מסך כחול! יש למישהו רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-device manager שלי לא מראה לי כלום שאני פותח אותו... גם כשפותחים את המחשב שלי לוקח לו זמן למצוא את הכל.. (מראה לי כזה searching עם הפנס הזה למשך איזה דקה בד"כ).. חיפשתי בגוגל פתרונות ולא מצאתי.. כלומר ראיתי בפורומים שלאנשים יש את הבעיה הזאת ואני לא היחיד.. והיו כאלה שמצאו לזה פתרונות אבל אני פשוט כל פתרון שראיתי שפרסמו לא עזר לי........... חיפשתי גם בפורומים פה אבל לא מצאתי.. אני ממש ממש אודה למי שיעזור לי למצוא פתרון כי כבר אני סוחב תבעיה הזאת כמה חודשים ואני לא יכול לשים רשת בבית כי אני לא יכול להגדיר את הכרטיס רשת.. (או כל דבר אחר).. תודה מראש, שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה Vista 64BIT. לאחרונה חיבורי הUSB הפסיקו לתפקד לי, לקחתי את המחשב לאייבורי (יש לי שם אחריות..), הם טוענים שהבעיה במערכת ההפעלה ושהכל תקין. העניין הוא, שיש לי המון דברים מותקנים על הווינדוס, שכולם בשימוש יום יומי ופרמוט זה עניין של 4 ימים +- אצלי (כולל התקנה של הכל). רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני הפירמוט, אשמח לקבל מכם עצות בנוגע לבדיקות למינהן וכד'. תודה מראש, דוד.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב לפני כחצי שנה,לפני כמה זמן התחלתי לשמוע צפצוף מוזר מהמחשב אני משחק המון אך הצפצוף לא מופיע במשחקים,אלא כאשר אני גולש באינט' או סתם נכנס לתיקיות המפרט שלי הוא: כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965 PDS3 REV 3.3 זכרון של 2 ג'יגה של קינגסטון ספק 400(לא יודע מה החברה) מארז של SP המחשב לא מצפצף כאשר מדליקים אותו,אלא לאחר כמה זמן שהוא מודלק לפעמים מצפצף כמה פעמים ביום ולפעמים הוא כלל לא מצפצף תודה רבה ליאור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם GigaByte 7VRXP גרסה (Rev1.1). שתי בעיות עקריות: 1. הבנתי שעל מנת לנצל את תכונת ה- ATA133 שתומך בה ה- HardDisk שלי. אני צריך להתקין אותו על IDE3 או IDE4 ולאפשר ב- Bios את רכיב ה- Promise ( הרכיב שמאפשר תמיכה ב- ATA133 ) במוד ATA, אז לקחתי את כל ההתקנים שלי שמורכבים על IDE1 ו- IDE2 והעברתי אותם, בהתאם, ל- IDE3 ו- IDE4. רכיב ה- Promise זיהה את ההתקנים אך לא זיהה את קבצי ה- System ומן הסתם ה- Windows לא עולה... וב- Bios לא מצאתי איך מגדירים חיפוש של ה- System ב-IDE3 במקום ב- IDE1 ! אם משהו הצליח לקנפג את המערכת שלו בתצורה הנ"ל - אנא שתפו אותי... 2. אני משתמש בכרטיס קול שהוא חלק מן הלוח אם ( OnBoard ), ואני כל הזמן שומע צפצופים ורעשים תמידיים ממנו ! …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רשמתי פה כי לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אם זה לא המקום מצטער, קניתי חלקים למחשב חדש מאילת ורציתי לדעת אם מישהו ממכם מכיר מקום שיכל להרכיב לי אותו (בתשלום כמובן) באיזור טבריה והסביבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בתקופה האחרונה המחשב עובד רגיל אך כשאני נכנס למשחק המחשב נכבה ואז נדלק אחרי 3 דקות .. בעת שימוש רגיל הטמפרטורה לא עוברת את ה30 מעלות .. בעת משחק לדוגמא Bf4 הטמפרטורה עולה מעל 80 מעלות ( מצורף תמונה ) .מישהו יכול לתת לי פתרון לבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-