תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, קיבלתי מחבר מעבד I7 4790K משומש.. מפרט המחשב שלי לוח GIGABYTE H87-HD3 I5 4670 קירור למעבד H60 CORASIR זכרון 8 GB DDR3 כ.מסך-1060 6GB EXTREME ספק כח 520 SEASONIC לאחר שהרכתי את המעבד החדש המחשב נדלק, ומתכבה חשמלית. אני לא מצליח להגיע לביוס או לוינדוס.. לפעמים בניסיון ה4 או ה5 המחשב מצליח לעבוד ולהיכנס לביוס או לוינדוס בדקתי טמפ' תקין 35-68 מנוחה מאמץ ביוס מעודכן לגירסה האחרונה. אין פינים עקומים בלוח ניקיתי את הלוח מאבק ועם ספריי מגעים. איפסתי את הביוס על ידי הסוללה. הוצאתי את כל הכבלים שמחוברים ללוח והחזרתי בחזרה. ועדיין המחשב נדלק ונכבה . התי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ geforce 8800 gts corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd כשאני לוחץ על הכפתור הפעלה כל המאווררים עובדים, יש אורות על המארז והלוח אם אבל אין את הצפצוף, גם אין תצוגה. הכפתורים של הריסט והכיבוי לא עושים כלום אחרי ההדלקה הראשונית, ז"א שכדי לכבות את המחשב אני צריך לכבות את הספק. אין אורות במקלדת...וגם אין את הקול של וינדוס עולה. ניסיתי להדליק את המחשב בלי זכרונות. בדקתי את כל החיבורים. הכל יושב כמו שצריך. כלום...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב כאשר אני לוחץ על כפתור RESET המחשב נתקע ולאחר זמן מסויים מבצע את ה-RESET. בנוסף מרגע הדלקת המחשב מלחצן ההדלקה ועד שהמחשב עולה למצב של ה-BIOS לוקח זמן ממושך. כאשר הזמן עובר המחשב עולה ומגיב כמו שצריך. ניסיתי לנתק את הארד דיסק ולראות את זמן התגובה מרגע ההדלקה וזה לא השתנה (חשבתי שאיזה התקן גורם לבעיות) בדקתי גם את הספק והוא מוציא 12 יציב. המחשב נקי מאבק המאוררים עובדים, הרכיבים אינם מתחממים מעבר לרגיל. המפרט שלי הוא : לוח אם : GA-H55M-UD2H מעודכן לגרסה האחרונה מעבד: INTEL I3 530 2.93Ghz זיכרון : kingston 6GB מחולק ל-2 2GB ו- 4GB מהירות 1333 Western Digital 500GB אודה לעזרתכם, אלירן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-כתבתי את הנושא מהמחשב השני שלי- ברשותי מעבד athlon 64 3000 שהבאתי היום, איתו גם הבאתי ספק כח של hec 400TRT מעבד הקודם שלי הוא סמפרון 2800. שינוי קטן, אבל שינוי. את הספק החלפתי בהצלחה, המחשב מראה נכונות עבודה. לפי מה שהבנתי, המעבד עושה בעייות. כשאני מדליק את המחשב, הנורה של הHDD נשארת דלוקה, אין POST, ואין את הצפצוף הזה בהתחלה. הכוננים נדלקים והכל נדלק, אין פוסט. מה אפשר לעשות? וד"א כשיקבלתי את המעבד, היה עליו מדבקה מעצבנת (לא של אחריות, סתם מדבקה) ניסיתי לגרד אותה, ירד בערך 3\4 חלקים ממנה, אבל נשאר משהו לא קריטי. במהלך הנסיון שלי להוריד את המדבקה נוצרו כמה שריטות קטנות לא רציניות. זה יכול להיות הסיבה לבעייה? בבקשה תציעו לי פתרונות...אני על סף חזרה למעבד הקודם. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אם צריך עוד מידע על מנת שתוכלו לעזור אז תכתבו. יש לי את המחשב Vostro 200 של Dell לוח אם: dell 0cu409 יש 4 סלוטים של זיכרון. מותקנים כרגע 2X2G אותה חומרה.. כשאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אז המחשב לא עולה ויש 4 צפצופים קצרים הפסקה, 4 צפצופים וככה ממשיך.. לפי מה שהבנתי אפשר עד 8G אז איך אני לא מצליח להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי הארד דיסק 1TB של WD ושמתי לב שכל פעם שאני מנסה לאחות אותו אני מקבל מסך כחול! יש למישהו רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! המחשב שלי היה בתיקון אצל KSP בגלל בעיה בסאונד. לאחר שעלו לי על הבעיה החליפו לי את הלוח אם לחדש. המחשב שלי חדש יחסית (נקנה במרץ 2015). חיברתי את המחשב בבית והכל עבד תקין, כיביתי אותו בלילה וביום למחרת כשבאתי להדליק אותו המחשב לא נדלק. אחרי בדיקה של כל החיבורים בתוך המחשב והכבל מאחורה ראיתי שהכל תקין אבל עדיין המחשב לא נדלק. החלפתי את הכבל שלי לכבל אחר ופתאום המחשב נדלק. רציתי לבדוק אם הבעיה באמת בכבל, חזרתי לכבל לקודם(כביכול זה שהיה תקול) וזה עבד בלי שום בעיה. בכל מקרה, החלפתי חזרה לכבל החדש והמחשב נדלק והכל היה בסדר. היום אחריי שהמחשב עבד כמה שעות הוא נכבה מעצמו ושוב הייתה אותה תקלה, המחשב לא נדלק. ניסיתי להוציא את הכבל החדש ולהחזיר, ניסיתי להדליק כמה פעמים…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי קנייה של המחשב החדש (מפרט בפרופיל) התחלתי לבצע OC בשביל לבדוק עד לאן אני יכול עם הרכיבים החדשים. הOC התבצע רק עם שינוי של המכפלה של המעבד, משום שיש לי גירסאת BE שחוסכת לי את הטירחה, העלת מתח למעבד וביטול מצב cool n' quiet בביוס. הגעתי למצב של יציבות אחרי בדיקה בOCCT אבל המערכת הייתה קורסת אחרי 36 שעות בערך של עבודה לא רצופה ולא מעמיסה, לא משנה כמה מתח הייתי נותן למעבד למרות שהתוספת למכפלה הייתה נמוכה יחיסת (3.2 במתח של 1.4 והיה קורס). הורדתי את כל השעונים לתדרי סטוק ואת כל המתחים (כולל זכרונות) בשביל לשלול את המעבד בתור הגורם הבעייתי. הרצתי עליו את פריים95 למשך 18 שעות ואת OCCT למשך 6 שעות (בזמנים נפרדים כמובן) ולא קיבלתי שום שגיאה... במהלך הבדיקה של OCCT קיבלתי שוב …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שסבא שלי קיבל את החלקים למחשב החדש שלו, הוא ביקש ממני שאני יתקין לו את המחשב פיזית ואז גם יתקין לו את כל התוכונות ובלה בלה בלה............. לאחר שהתקנתי את כל החלקים במקומם והתקנתי WIN 2000PRO ולאחר התקנת לוח האם, התחלתי להתקין את הכרטיס המסך שלו, אבל אני לא מצליח לעשות זאת :-\ המחשב כותב את הדברים הבאים : " THIS DISPLAY ADAPTER IS NOT COPAITIBLE WITH THE DISPLAY ADAPTER INSTALLED IN YOUR SYSTEM'' אז אולי ה DRIVER לא מתאים ? אבל לא מצאתי DRIVER אחר בדיסק ההתקנה :-\
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי היום מסך דל U2311H אני מחבר אותו ואני רואה תמונה אבל מרצדת מאוד על קווים בצדי המסך ניסיתי להחליף כבלים לא עזר לחזר את החיבור לא עזר מה שמוזר זה שגם אם אין מחשב מחובר המסך עדיין מרצד עם רקע ירוק ופסים בצדדים יכול להיות שהמסך פגום או שצריך להגדיר משהו אשמח לתשובה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , במקום עבודתי יש לי מחשב שיש לו רק יציאות USB , המקלדת אליה התרגלתי ואיתה הכי נוח לי היא מקלדת PS2 , לכן רכשתי את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/PS-2-TO-USB-ADAPTER-CONVERTER-ADAPTOR-MOUSE-PS_W0QQitemZ330268734486QQihZ014QQcategoryZ45340QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אולם , כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזהה מקלדת (מדובר על win 2003 server ) , לאחר שאני מקיש על הרבה מקשים במקלדת אני מקבל הודעה שווידוס זיהה התקן USB לא מוכר. כמו כן , בבדיקה שערכתי על הלפטופ שלי (וינדוס ויסטה) גם הוא לא מזהה מקלדת כאשר אני מחבר את המתאם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים כשהתכוונתי לכבות אתה מחשב אחרי סיום הכיבוי של הוינדאוס המחשב לא נכבה סופית והיה ריח של משהו שרוף- כיביתי ידנית מהר את המחשב הריח אכן בא ממנו אבל לא היה ברור מהיכן.. לאחר המקרה המחשב נדלק ופועל באופן נורמלי - אבל מעת לעת עושה ריסט למחשב בלי שום סיבה או אזהרה מה יכול להיות מקור הבעיה ואיך אפשר לבדוק? האם ספק? לוח אם? (נראה שהמעבד והזיכרון עובדים כשורה לאחר בדיקות עם תוכנות למניהן) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. אני מחפשת המלצה בבקשה לחנות שמוכרת מגן מסך מגע, למחשב נייד של דל דגם INSPIRON 7570 שנתון 2017 גודל 15.6", שמותאם ספציפית למחשב הנ"ל, אשמח לעזרה, תודה ויום טוב,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חילקתי דיסק 80 ג'יגה חדש ל-2 מחיצות של 20 + 56 עם FDISK של WINME (הוא זיהה רק 76 ג'יגה, יש לכם מושג למה?) פירמטתי את המחיצות עם פקודת הפורמט שבאותו דיסקט האיתחול של WINME . התקנתי על המחיצה הראשית XP PRO ב-FAT 32 ואל המחיצה השניה, העתקתי, עם GHOST (שנכנס בדיסקט), את כל תוכן המחיצה שהיתה לי בדיסק ישן (שגודלה 4 גי'גה). אבל משום מה, בסייר וינדוס מזוהה רק 24 ג'יגה... למרות שבמנהל הדיסקים מזוהה כל ה-56 ג'יגה של המחיצה הזאת. איך מתקנים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP -- ההודעה הקודמת שלי נסגרה ונשלחתי לקרוא את החוקים של הפורום. מהקריאה הבנתי שההודעה שלי נסגרה בגלל הכותרת.. ולכן, זה כל מה ששונה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה בכלל אז ניסיתי להתקין ווינדוס XP אבל אי אפשר... הסדר של הבוטים ככה: CD-Rom.C.A עכשיו הדיסק בפנים ואני מפעיל את המחשב ואז הוא אפילחו לא נותן אפשרות לשות בוט מהדיסק הוא רושם Boot disk: Failure ושורה מתחתיו שאת השורה הזאת הוא רושם תמיד גם אם אין דיסק: NTLDR Is Missing. מה הבעיה? איך אפשר לסדר אותה? האם היא בלוח?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, נתקלתי בבעיה די מוזרה. המחשב עולה רק אחרי שאני מוציא את הסוללה מהלוח-אם ומאפס את הביוס, אחרי זה הכל עולה ועובד כמו שצריך, אני עושה ריסטרט, ושוב לא עולה עד שאני מאפס שוב ומדליק את המחשב. שאני אומר לא עולה הכוונה שלי היא שהמחשב כאילו עולה, המאווררים וכיו"ב עובדים, אבל המסך לא מקבל שום אות, שוב, עד שאני מאפס את הביוס. המסך תקין - בדקתי עם אחר דיסק קשיח - גם בדקתי עם אחר זכרונות - גם בדקתי עם אחר כרטיס מסך - כנ"ל מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-device manager שלי לא מראה לי כלום שאני פותח אותו... גם כשפותחים את המחשב שלי לוקח לו זמן למצוא את הכל.. (מראה לי כזה searching עם הפנס הזה למשך איזה דקה בד"כ).. חיפשתי בגוגל פתרונות ולא מצאתי.. כלומר ראיתי בפורומים שלאנשים יש את הבעיה הזאת ואני לא היחיד.. והיו כאלה שמצאו לזה פתרונות אבל אני פשוט כל פתרון שראיתי שפרסמו לא עזר לי........... חיפשתי גם בפורומים פה אבל לא מצאתי.. אני ממש ממש אודה למי שיעזור לי למצוא פתרון כי כבר אני סוחב תבעיה הזאת כמה חודשים ואני לא יכול לשים רשת בבית כי אני לא יכול להגדיר את הכרטיס רשת.. (או כל דבר אחר).. תודה מראש, שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני כל פעם מסתבך עם הדרייברים של המעבד / לוח אם ובסוף מתקין מהדיסק את הלא הכי עדכני. פשוט כל פעם שאני מפרמט אני מוריד מראש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך ושומר אותו על DOK, אבל עם המעבד / לוח אם פשוט אין לי מושג מה להתקין אז אני מתקין דרך הדיסק, אבל זה לא הכי עדכני. אז רציתי לשאול מה צריך להתקין מהתחום הזה? המעבד שלי זה i5 4590 והלוח אם זה H81M-HD3 של GIGABYTE תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה הבעייה,יש חלשמל הכל רץ ההארד דיסק הכל,אפילו יש קולות שהוא עולה "כרגיל",פשוט המסך לא נדלק,אז אני חושב שהוא לא עושה פוסט,למרות שזה נשמע כאילו הוא אפילו מעלה ת'ווינדוס... ניסיתי לנקות הכל להחליף סטיק זיכרון,להחליף ת'מיקומים שלו\הם הכל ואותו דבר... מה אתם חושבים שהבעייה?הכרטיס מסך? אני חושב שראוי לציין שלא מזמן ניסיתי לעגל(עיגלתי) כבלים אצלו,אולי זאת הבעייה?(למרות שגם בלי שום כונן כמו דיסקים פלופי או דיסק קשיח הוא אמור להראות ביוס,לעשות post והאמת שגם ניסיתי לנתק את כולם)...כמו כן ראוי לציין(די ברור אני חושב)שזה מחשב ישן... תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח להתקין, מגיע לשלב הזה: בחירת ההארד דיסק ומקבל הודעת שגיאה המערכת לא מאפשרת לבחור אף אחד מהדיסקים מנסה לבחור דרייבר ולא יודע איזה ואיפה לחפש אותו: מגיע עד לכאן : מישהו יכול לעזור
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי צורב חדש ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ואין לי יותר סידי רום וצורב במחשב.... וגם הם לא מופיעים במנהל התקנים.... איך אני מסדר את הבעיה ? נ.ב אין לי ג'מפרים בכוננים....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה שמחמירה ומחמירה Mother Board: Asus P7P55D-E Processor: Intel® Core™ i3 CPU 550 @ 3.20GHz Video Card: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 480 RAM: Total 8.2G - 4 * G Skill F3-10666CL9-2GBNQ OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit PSU: M12II-650W הרכבתי את המחשב לפני כשנה קניתי את הלוח ואת המעבד יד שנייה והיו לי בעיות תאימות של הזיכרון בהתחלה המחשב לא היה עולה אם כרטיסים של יותר מ2 ג'יגה אז קניתי סט של 2GB*4 אז הכול היה בסדר ולפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות לי בעיות כמו בהתחלה אם הראם ועד היום לא הצלחתי להפעיל אותו שכל ה4 סטיקים מחוברים אז אני עובד עם 6GB כבר חודשיי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-