תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די ישן, אפילו זקן - לדעתי בן 6 ככה הוחלפו לו מספר ספקי כוח. יש לו ספק כוח פשוט כרגע. הוא נדלק או שהמסך לא מגיב או שהוא נדלק ורושם NO SIGNAL או שהוא מנסה לעלות בוט מהארדיסק ואז עושה ריסטרט או נכבה. ואז עכשיו הוא נדלק, המאוורר של המעבד זז המחשב דולק כמה שניות ואז נכבה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לראיונות לטיפול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של ביליון . כיצד מגדירים נתב מחדש , הכתובת 192.168.1.1 לא עובדת... הייתי החברת אייס שנעלמה מהשוק בלי לתת מענה ללקוחות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ברשותי לפטופ מדגם dell vostro 252- שנמצא ברשותי שנתיים בערך ולאחורנה הוא התחיל לעבוד מאוד(אבלל ממש לאט) ברמה שאפילו לפתוח דף חדש בכרום לוקח לו מלא זמן בנוסף הוא גם נכבה ללא התראה מוקדמת ולא זריקת שגיאה או מסך כחחול ניסיתי לבצע פירמוט כולל של המחשב ללא שינוי תודה לעוזרים נ.ב שאני בודק מאחורה ביד, המחשב יחסית חם אבל לא בטוח שלא בתחום הנורמאלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני משחק כרגע במשחק אססין קריד בלאק פלאג ומשום מה אני לא מצליח לפתוח את החצי השני של המפה, פשוט אין לי גישה לשם, בבקשה תגידו מה לעשות? אני כבר עשיתי את כל המשימות בחלק הראשון והמשימה הראשית הבאה שלי נמצאת באיזור שאין לי גישה אילו, כשאני מנסה להגיע זה זורק אותי בחזרה וכותב לי שעוד אין לי גישה לאיזור הזה אם זה עוזר המחשב שלי זה: I7-7700K 4.4Ghz GIGABYTE GA-Z270X gaming7 16GB 3000Ghz kingstong Hyper Predator Nvidia GV-1080Ti Turbo OC 11GB SSD Samsung 250GB Evo850 2TB WD Black Corsair780T Black Corsair 750W gold
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר בהרד דיסק 20.5 G של IBM DEKSTER ,הקיצר המחשב מזהה אותו בעליית רכיבים אבל לאחר עליית ה winxp הןא מזהה רק את המחיצה הראשונה שלן 2G ,לא מצליח בשום דרך להכנס אליו לא מבין במיוחד בפרטישן אבל פשוט שהוא לא מזהה בFDISK את המידע במחיצה הבעייתית כדיסק לוגיקלי או כדיסק שאיננו דוס,לכן ביצעתי שינוי בהפרטישן לדיסק אחד של 20.5 G ואותו הוא באמת זיהה כמחיצה יחידה בץת 20.5 גיגה אבל כשהעלתי את ההרד דיסק לחלונות הוא זיהה שוב רק את ה-2 גיגה הראשונים כמחיצה ואינו זיהה את האחר מה לעשות? מבקש הדרכה Nוקדקת. אינני יודע אם המחיצה הבעייתי הוא NTFS או ב FAT32. אינני מבין בפרטישן מגיק ואינני ייודע מאיפה להורידו. אשמח באם תוכלו לעזוא לי גם בזאת יום טוב לכולם נץב מעוניין להציל את המי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי עידכון לביוס מתוך מערכת ההפעלה בשל כך שהארד דיסק זוהה לסירוגין. הורדתי את העידכון מאתר אינטל, לוח intel desktop borad d845gvsr. לאחר ההתקנה, הפעלתי מחדש, ושום התקן USB לא מזוהה. לעומת זאת מקלדת PS2 עובדת תקין. ניסתי להסיר את העידכון ולהחזיר את המצב לקדמותו, אבל אני לא רואה את העידכון ב-ADD\REMOVE. מה עושים ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בקושיה רצינית ואשמח לקבל עצות, אם יש בנושא... הובא אלי לתיקון מחשב ישן מסוג PENTIUM III 800MHZ שלוח האם שלו תומך בכוננים קשיחים IDE ATA100 , רק הבעיה היא שההרדיסק הוצא ממנו ובמקומו הותקן כונן קשיח IDE ATA 133 שכמובן לוח האם אינו מזהה , התקנתי למחשב כרטיס PCI שמתאם ל ATA133 אך עדיין איני מצליח לגרום ללוח האם לזהות את ההרדיסק... האם הוא יוכל להיות מזוהה רק בתור הרדיסק משני להרדיסק ATA100 ולאחר התקנת דרייברים מתאימים או שאני מגדיר משהו לא נכון ב BIOS ? על מנת לגרום להרדיסק להיות מזוהה בתור PRIMARY בתודה מראש על כל עזרה שהיא, טל.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול... הבעיה הזאת מתסכלת אותי ואני הולך לשבור למחשב את הצורה עוד מעט... הבעיה היא - כשאני מנסה לכבות את המחשב, לגמרי, לא לאתחל, לכבות ואז להדליק, אני פשוט לא מצליח הוא ת-מ-י-ד מתכבה אוטומטית... אני לוחץ על כפתור ההדלקה, לפעמים המחשב נטען עד לביוס ומתכבה ישר, לפעמים המסך רק נדלק והוא מתכבה... לפעמים הוינדוס עולה והוא מתכבה שוב , ויש גם שהוא טוען את המסך ששואל אותך אם לטעון וינדוס ב "SAFE MODE" או לטעון בצורה נורמלית.. כשאני לוחץ על לטעון בצורת ה " NORMAL" הוא עושה איתחול,וחוזר חלילה... אבל מה שמוזר הוא שכאשר אני מצליח כן לטעון את המחשב עד לוינדוס, בפעם הבאה שהוא יעשה איתחול או שאני אעשה אתחול הוא ייטען בלי שום בעיה, רק אם אני מכבה אותו לגמרי ומנסה להדליק ה…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לדעת האם ביטול העדכונים של וינדוס 7 עלול להזיק או שזה לא ממש יגרום לשינוי כלשהו, אני שואל זאת מכיוון שבזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי נהיה ממש איטי אחרי כמה עדכונים שעשיתי כמו למשל: KB4343894 https://support.microsoft.com/he-il/help/4343894/windows-7-update-kb4343894 העדכון עצמו שוקל 229.2MB וכמובן אחרי ששמתי לב שהמחשב שלי נהיה די איטי אז מחקתי את העדכון והכול חזר לעבוד בסדר גמור, כרגע ביטלתי את העדכונים של הוינדוס. אשמח לתשובות תודה מראש. זאת החומרה של המחשב שלי: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windfor…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב toshiba satellite ואני מנסה להדליק את המחשב ובהתחלה מופיע המסך הרגיל אבל אחרי זה זה הופך למסך חשוב והמחשב עדיין משמיע רעשים כאילו הוא חושב ולבסוף מסך שחור לחצי שניה וחוזר מהתחלה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים פרסמתי הודעה על הבעיה אך משום מה היא נעלמה אז אני כותב שוב עם עדכון לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש מפרט: לוח-אם: GIGABYTE EP45-DS4 מעבד:INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16GHZ כטיס מסך:BFG 285GTX OC2 1GB 512BIT זכרון:A-DATA 4GB GAMING SERIES ספק: FSP 700W עכשיו הבעיה היא התחילה כיומיים אחרי הקניה עם משחקים :COD-2 ,COD-5 ,CRYSIS WARHEAD,CRYSIS,GTA4;LORD OF THE RINGS CONQUEST ועוד משחקים דומים.עכשיו הבעיה היא כל פעם שאני מריץ משחק לאחר 5-25 דקות הגרפיקה הופכת להיות מגעילה הצבעים משתנים יש ריבועים וכלי מיני רקעים לבנים כשענו לי על הבעיה אחד מהם קרא לזה ארטיפקטים. עכשיו ננתי את זה לבדיקה לחברה ששמנה הכטיס הגיעה לחנות זה חזר אחרי שבוע והם אמרו שהם הריצו על 3DMARK ואין …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של 013 ואני רוצה שגם עם המחשב אני יוכל לגלוש מה האופציות העומדות בפני תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב Samsung CD-R/RW SW 224B ואני משתמש בתכנה Nero 6 בכל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק תמונה (burn image) זה פשוט לא נותן. תהליך הצריבה נמשך עד 100% אבל אז זה כותב לי הודעה משהו כמו "burn underrun was avoided 2 times" ואחר כך כותב שהצריבה בוצעה בהצלחה (למרות שאין כלום בדיסק ואז אני נאלץ לזרוק עוד דיסק לפח). אז אני פשוט חייב לדעת מה הבעיה האם זה הצורב או הגדרות בנרו? האם אני צריך דרייבר או משהו לצורב שלי? אם אני צריך דרייבר בבקשה תביאו לי קישור אני לא מבין גדול בזה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם אני די מיואש לא מצליח לעשות BOOT מה CD למרות שכינפגתי את המחשב שיעלה מה CD/DVD ברגע שמעלה את המחשב מחדש מגיע להודעה שעל מנת לעלות מה CD יש ללחוץ על כל מקש אני עושה זאת והמחשב מתעלם וממשיך לעלות מהדיסק. מערכת ההפעלה היא WIN XP נעזרתי גם באנשי מייקרוספוט אך הם אומרים שזה בעיה טכנית. נכנסתי שוב לביוס ועשיתי DISABLE ל BOOT אוטומטי הגדרתי שוב את CD/DVD כראשון אך שוב ללא הצלחה. ניסתי דרך F8 ואז אני מקבל במסך שבאמת למרות שקבעתי שיעלה מה CD ראשון בעצם הוא עולה לפי הרשימה מההרקד דיסק וה CD הוא במקום 3 ניסתי במסך זה לשנות אך המחשב לא מאפשר לא משנה מה אני עושה במסך F8 תמיד מופיע עליה מההרד דיסק. מישהוא יכול לעזור אני זוכר בעבר שאמרו לי ללחוץ על F8 ומיד שמקבל מסך ל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הופיע לי בעיה במחשב שנקראת BEX שלא הצלחתי לפתור ראיתי המון סירטונים איך לפתור אבל אף אחד מהסירטונים לא עזר לי לפתור את הבעיה ... בסירטונים שראיתי הם הסבירו שצריך להכנס למחשב/מקש ימיני אפשרויות/הגדרות מערכת מתקדמות/הגדרות מתחת לביצועים/לשונית DEP ואז מוסיפים את התוכנה וזה אמור לפתור את הבעיה אך שאני ניסיתי זאת הופיע לי חלון שכתב :נגיד(אני סתם זורק שם ) Win rar- No such interface supported וזה לא נותן להוסיף את התוכנה שרוצים להוסיף אודה לכל מי שתרם בעזרתו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב עולה לאט. כאשר אני מדליק את המחשב יש את הבדיקות של הביוס(הזיכרון והדיסקים וכו') אז את הבדיקות האלו לוקח למחשב הרבה יותר זמן לבצע מבעבר. כנ"ל לגבי עליית הווינדוס... יש פעמים שלוקח לו שעה לעלות ויש פעמים שהוא עולה רגיל (בתוך דקה). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה .. בבוקר הדלקתי תמחשב ואחרי 10 דקות הוא נדפק .. מיד הבנתי שזה הספק .. עכשיו .. אני בעל AMD 1700+ ואמרו לי שצריך להישתמש עם זה רק עם ספק מעל 300 WATT אני חיברתי תספק הישן שלי כרגע שהוא 235 WATT והוא עובד(הורדתי את ההרד דיסק השני ו2 הסידי) אבל ... הוא מחמם את המחשב ב 10 מעלות האם זה לא מסוכן להישתמש בספק הזה יום אחד ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ניסתי להגדיר מערך RAID בביוס מה שהצריך החלפת מצב הSATA מAHCI לRAID מה שגרם שווינדוס לא מזהה את כונן מערכת ההפעלה (SSD) אחרי ביטול המערך וחזרה למצב ACHI בביוס הכל עובד כרגיל השאלה מה אני יכול לעשות אגב הווינדוס מתחיל לעלות והכונן מזוהה רק אחרי המסך העליה הוא עושה מסך כחול ומרסטט תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 128mb שקניתי לפני 3 חודשים ב 600 ש"ח. הכרטיס אמור להיות טוב אבל במחשב שלי הוא לא מראה את זה. ב 3Dmark05 קיבלתי 2202 , ראיתי שאחרים עם אותו כרטיס הצליחו לעבור את 6000 (הם קיבלו 8000). אני מניח שהם רימו או עשו אוברקלוק אבל אלה שקיבלו מתחת ל5000 לפי דעתי זה נכון... אבל בכל מקרה עם כרטיס כזה צריך להוציא לפחות 3000 נקודות (בלי אוברקלוק). התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס הזה (אני חושב הכי חדשים). למישהו יש מושג מה לעשות כדי שהכרטיס יפעל טוב (כמו שהוא צריך לפעול) ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי לפני כמה שנים שSSD מחזיק תקופה של שנתיים שלוש עד שחייבים להחליף אותו, האם זה עדיין נכון וכמה זמן זה מחזיק לכם מניסיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כך ראיתי כאן שאני צריך לעדכן את ה BIOS כדיי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ראיתי גם שבלי DRIVER נכון הכרטיס לא יתפקד כמוש צריך וכל מניי דברים נוספים בבקשה תביאו לי את כל הנחוץ כאן תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום ניסיתי להתקין כוננן קשיח ישן במחשב החדש של החברה שלי. העתקתי אליו את כל החומר החשוב לי כגון תמונות ומוסיקה. וביצעתי את ההתקנה. טרם ההתקנה הכונן עבד יפה וטוב. לאחר ההתקנה הכונן לא קריא לפתע. הביוס ומנהל ההתקנים כן מזהים את הדיסק, אך בניהול דסקים בתוך "המחשב שלי" הדסיק מוצג כלא קריא עם איקס אדום. ולא רואים את הכונן כנוסף, ב"מחשב שלי". מה עושים????? ניסיתי לבצע את הפעולה הבאה: ניסיתי להפוך אותו ללא פעיל וכן פעיל, באמצעות מנהל ההתקנים, וזה לא עזר. אודה מאוד על פיתרון כי החומר חשוב לה מאוד ואין לי עותקים. :s05: *** הכונן מסוג WD800 80GB IDE
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את לוח האם הזה: Gigabyte GA-8ANXP-D Intel 925X LGA 775 די מפוצץ בפיצ'רים, ניסיתי להשתמש במתאם paralel ata -sata לכונן ata133 רגיל של maxtor הכבל הוא רק לכונן אחד, אז הגדרתי את הכונן בתור master חיברתי אותו דרך המתאם, נדלק המחשב עסה looking for idea devis.... master....not found slave...liteon 52x32x52 ואז הוא אבר הלעה, והיגה ל invalid boot disk replace disck and pres any key יענו לא מצא בוט אבר לכונן דסקתים (שני אצלי) וגם שם לא מצא והוא רוצאה דסקט אחר, ניסיתי להקנס ל bios שמה הוא לא ראה את ה HD ניסיתי ללחת לide devis ולעסות חפס ורק מצתי את ה CD אז נחנסתי ל matrix raid settings ויש הוא מצא אותו ואמר לי שהוא (הHD) מחובר על הכונקתור 0 (יש 0 1 2 3 4 5 6 7[8 …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בהוספה הסרה הרבה התקנות של [h=1]microsoft visual c++[/h] האם זה משהו שיכול לגרום למסך כחול? האם אפשר למחוק את הכל? מה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-