תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי חברים. שוקל לרכוש NAS. הבעיה היא שבכבר יש לי 4 דיסקים של 8 טרה ב PC מלאים במידע. אם אעביר אותם לנאס האם: 1. הנאס ידע לקרוא את המידע (הדיסקים עובדים כרגע ב NTFS) ? 2. יהיה אפשר לבצע RAID על הדיסקים המלאים במידע כבר (או שביצוע רייד מוחק את המידע). אם התשובה ל 2 היא לא, מה הפתרון למעט רכישת עוד 4 דיסקים, הכנתם לרייד והעברת המידע לשם (פרוצדורה שתעלה לי אלפי שקלים)?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
האם מישהו מכיר דרך מהירה להוציא את כתובת mac address ללא כניסה לחשבון המשתמש במערכת הפעלה 7 או XP . כלומר מצב נתון שאין גישה למחשב והמחשב נעול בסיסמה ולא ניתן להכנס להפעלה ולהפעיל CMD ולרשום IPCONFIG /ALL האם אפשר על ידי תוכנת Hirens למשוך את הכתובת או דרך אחרת שאתם מכירים . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב אינטל ליבה כפולה,לוח אם אינטל,כרטיס קול מובנה הבעיה, 1. ישנו קול עמום באופן קבוע בזמן פעולת המחשב,נקיתי,החלפתי מאווררים,זה ממשיך(להוציא מאוורר המעבד) 2.כאשר אני משוחח ב מסנגר ,סקפיי,הצדש השני שומע אותי עם זמזום קבוע של רעש, הוספתי כ.קול וזה לא עזר הרעש ממשיך,כמו כן עדכנתי את דרייבר האודיו וגם לא עזר. מה הבעיה?מה הפתרון? שאלה :אני רוצה לבדוק אפשרות אוליי זה מאורר המעבד,אני רוצה לנתק אותו ל10 15 שניות זה אפשרי מבלי שיגרם נזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע המחשב התחמם מאוד בפתאומיות ועשה לעצמו ריסט. הסתכלתי מסביב ונראה שהמאוורר של הספק לא מסתובב כמו שצריך. הורדתי את המכסה ובנתיים שמתי מאוורר רגיל שיקרר אותו. במשך השבוע שמתי לב שגם בלי המאוור הגדול המחשב לא מתחמם והכל בסדר. אתמול פתאום שוב ללא אזהרה המחשב התחיל להתחמם בפתאומיות (לא עשיתי שום דבר מיוחד חדש) והכל נתקע. לאחר ריסט אני מקבל גיבריש ופסים מאונכים בזמן הפעלת המחשב והוא עולה רק ב safe mode. צירפתי סירטון: (בבקשה לראות עד הסוף) http://www.youtube.com/watch?v=DMC4lpxSzwI מה שמוזר, שבsafe mode הכל תקין ואני אפילו יכול לראות HD ביוטיוב. אז מה נשבר? הכרטיס מסך או משהו אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבד מצויין במשך שנה וחצי עם WINDOWS XP. לפני חודש סוף סוף שדרגתי את הדיסק הקשיח ל SSD ובאותה ההזדמנות החלפתי כרטיס מסך מ ATI 4770 ל NVIDIA 460 1GB וגם פרמטתי והתקנטי WINDOWS 7 32BIT. עכשיו מדי פעם המחשב קופא לחלוטין ללא מסך כחול. לא מגיב לעכבר ולמקלדת. גם המקלדת לא מגיבה למחשב (NUMLOCK לא מגיב). המסך נשאר קפוא בזמן ולא נכבה אוטומטית (יש אות של תמונה סטטית). כלום לא עוזר מלבד RESET ואז הכל חוזר לעבור למשך שעות, לפעמים ימים עד הפעם הבאה. בזמן הקפאון משום מה יוצא שאני מריץ מספר חלונות של OFFICE 2010 וגם את FIREFOX6 וגם UTORRENT 3. לא יצא לי לבדוק אם זה קורא ללא אחד מהמרכיבים הנ"ל. אני אתחיל עם מפרט המחשב: לוח MSI NEO2 מעבד E8400 עובד באוברקלוק של 400X9=3600 …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP -- ההודעה הקודמת שלי נסגרה ונשלחתי לקרוא את החוקים של הפורום. מהקריאה הבנתי שההודעה שלי נסגרה בגלל הכותרת.. ולכן, זה כל מה ששונה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שעברתי למסך ה LG LCD יש לי דיליי אדיר במשחק אמריקס ארמי. הדיליי הוא:כשאני מזיז את העכבר התנועה שלו על גבי המסך מתחילה כ-שניה יותר מאוחר. אין לי מושג מה זה,אני שבוז מזה.. עדכנתי את הדרייבר של המוניטור עצמו+דרייבר של העכבר+כרטיס מסך(FX5600) וכלום לא עוזר. או שאולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אולי קרה את זה לעוד מישהו כשהוא עבר מCRT ל LCD? חשוב לציין שבCRT לא הייתה לי אף בעיה בנושא... אגב,החיבור הוא DVI(אולי גם קשור לדילי?!?) תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת במחשב שלא הייתה קוראת אף פעם.. שאני משחק במשחקים או מאמץ תמחשב, אחרי זמן מה הוא נתקע לי. וזה קורה כל פעם שהוא מתאמץ.. מפרט המחשב שלי: פנטיום 2 400 128 זיכרון פנימי לוח אם של אסוס ג'יפורס 2 32 200 אם אקס מאורר אחד על המעבד אחד על הכרטיס מסך ואחד בספק כוח. שמישהו יציע לי מה לעשות וגם תגידו לי כמה יעלה לי שידרוג.. אבל יותר חושב זה לסדר בינתיים תבעייה.. תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לצערי אתמול משכתי את מגירת המקלדת חזק לאחור ולא שמתי לב שהכבל של העכבר שלי נתקע במסילה ובמשיכה החזקה שלי קרעתי את הכבל לגמריי, נדהמתי לראות שבקצה של הכבל כל הכבלים נחשפו ושהם כולם היו מחוברים , מה שיש לי חשד שזה גרם לקצר , עכשיו אני מודאג שלא נגרם נזק לספק או למחשב , כי ראיתי ברור שכל קצבות הכבלים היו מחוברים וממש בזאת מקצרים , מה דעתכם ,נגרם נזק ? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Vostro 5568 החלפתי לו כיסוי עליון palmrest (מעל המקלדת) וכשניתקתי את המקלדת מהלוח-אם הפלסטיק הלבן שלוחץ ומהדק את הפס המחבר נשבר לשניים. הצלחתי לחבר את הפס בלי הלחצן ולהדק, אבל עכשיו המקלדת לא עובדת בכלל. צירפתי תמונה. אני זקוק לעזרה - מה אני צריך לעשות כדי לתקן את ולחבר את הפס שמחבר בין הנקלדת ללוח אם וכך היא תעבוד? תודה מראש
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בדיוק אחרי פרמוט של המחשב אחרי בעיה שנוצרה כנראה ע"י תולעת.. החלטתי שבגלל שלא חסר לי מקום במחשב, אני אגבה להבא את כל המערכת ע"י יציאת אימג' של הדיסק או בכל צורה אחרת שמאפשר שחזור מהיר של כל המידע והמערכת לדיסק. מה שאני צריך זה שתגידו לי מה התוכנה והשיטה המומלצת שמאפשר לשחזר לאחור הכי בקלות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי על הכונן הזה את הכל - כל התוכנות הסרטים המשחקים הכל בקיצור, במחשב הקודם שלי הוא פועל בלי בעיה תוך שניה אבל במחשב החדש (שקיבלתי היום) הוא משום מה לא מזוהה לי מקודם זה עוד הראה לי סמל בצד שמאל ולא זיהה אותו עכשיו המחשב כבר התייאש כל פעם שאני מחבר אותו מחדש הוא לא מודיע לי שבכלל נכנס חומרה חדשה למחשב. מה לעשות?!?! דחוף
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי זיכרון של MICRO Q (אל תשאלו אותי מה זה...) 128MB, שהוא קאס 3 (אבל אני שמתי אותו על 2). קניתי עוד 256 של INFINION שהוא קאס 2. שמתי במחשב את ה 256 והמחשב עלה לי , והיה כתוב 390 ומשהו .. ואז התחיל לעלות הווינדוז והיה לי ERROR " Microsoft Rgistery Checker --------------------------------- windows found an error in your system files and restored recent backup of the files to fix the problam. press Enter to restart your Computer. " עשיתי מה שהם אמרו לי לעשות , לחצתי אנטר וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש.. אז התקנתי את הווידנוז מהתחלה כי חשבתי שזה יעזור ל REGISTERY .. אבל לא , זה לא עזר :\ (אם שמתי כל אחד מהם בנפרד אז המחשב עבד טוב). ואז שמתי את ה 256 והמחשב עלה …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה הבאה: הרכבתי מחשב חדש עם מעבד ryzen 3600 עם זיכרונות של (HX432C18FB2K2)hyperX fury black 2x8GB DDR4 המחשב עולה אבל אין post לא משנה מה אני עושה החלפתי בין הסטיקים של הראם ניסיתי רק עם אחדניסיתי בערוצים אחרים וניסיתי גם בלי כלום אבל עדיין אין post החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים(280x/290x/1060) ועדיין אין post(כבל מחובר לכרטיס מסך כמובן..) איפסתי Cmos(הוצאתי את הבטריית כפתור לכמה דקות והחזרתי) יש עוד דבר אחד, אבל ממה שקראתי באינטרנט זה לא אמור…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פתאום היום אני רואה בעיה מוזרה בחיפוש בגוגל ,אני מצרף תמונה להודעה הבעיה היא שתמיד שחיפשתי בגוגל היה מציג תוצאות והיה אפשרות למעלה [מעל התוצאות חיפוש] בדף לשנות העדפות מסויימות כמו "כלי חיפוש " וחפש רק בדפי אינטרנט בעברית" ועוד, היום שמתי לב שזה נעלם , לציין הבעיה קיימת עם כרום וגם אקספלורר כך שזה לא בעיה של דפדפן מסויים, אני מעלה תמונה וסימנתי בחץ איפה שהיו ההעדפות , מה אפשר לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו ?? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסדר, הסתדרתי עם זה.. אז אני אעבור לבעיה האמיתי שבגללה פתחתי תמחשב... המחשב לא עולה ויוצאים ממנו מין קליקים O_O קיצר עכשיו כמחשב פתוח אני יכול להבחין שהרעש בא מהדיסק קשיח וזה כלאיו מנסה לקרוא ממנו אבל לא מצליח... וזה נישמע כאילו אזיה 3-4 פעמים זה מנסה להניע ועוצר... אתמול המחשב עבד רגיל, לא נגעו בוא, הוא לא קבל שום מכה... מה יכול לגרום לדבר כזה בדיסק קשיח ? הינה הבעיה (להגביר את הסאונד) - http://www.youtube.com/watch?v=svaM_aIvMOY
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי עם כרטיס מסך 6850 והטלוויזיה היא LG של 42 אינץ', windows 7 הזמנתי כבל HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה אבל בטלוויזיה מוצג לי אין אות (על החיבור HDMI) והמחשב לא מזהה את המסך... עשיתי ריסטארט למחשב כי לפי מה שהבנתי את העלייה של המחשב אמורים לראות בטלוויזיה אבל גם את זה לא רואים בטלוויזיה.. מה לעשות??? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע מה מקור הבעיה או מה הפתרון.... תודה רבה מראש ויום טו2...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מדגם לנובו יוגה, דור ראשון. בחצי מהמקרים בערך שאני מעיר את המחשב משינה, לאחר שאני פותח את המכסה של הלפטופ, המקלדת וה-touchpad לא עובדים לי בכלל, למזלי יש לי עדיין את העכבר שמחובר ב-USB, לפעמים אני זקוק או להפעיל מחדש את המחשב או לסגור את המכסה ולנסות לפתוח אותו מספר פעמים עד שהמקלדת חוזרת. האם יש מצב שניתן לפתור את הבעיה דרך הוינדוס?.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מה אמורים לעשות אם הטמפרטורה של המעבד מגיעה במנוחה ל-127C? (המחשב חדש מלפני כחודש, נקנה והורכב ב-TMS) אם זה משנה, התוכנה שמדווחת על הטמפ' היא speedfan והמעבד הוא i5 4570. יכול להיות שלא מרחו משחה תרמית? יכול להיות שהמעבד עצמו פגום? המחשב לא נכבה מעצמו, אגב, אבל הוא כן מקרטע וקופא לפעמים ולא מתפקד כמו שצריך בכלל יחסית לזה שהוא מחשב חדש וחזק.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט מימין כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא מגיע לשלב הפוסט. הדבר היחידי שקורה הוא שכל המאוררים במערכת נדלקים. כמו כן הוא לא "מצפצף" ציפצוף אחד שאומר שהמערכת בסדר. כאשר אני מנסה לכבות אותו על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי/הדלקה במארז הוא לא מגיב, כדי לכבות אותו אני צריך לכבות את המפסק בספק. בעייה דומה קרתה לי מקודם, הגורם הייה הלוח אם, וכנראה זאת גם הבעייה הפעם. השאלה שלי היא האם יכול להיות שהספק שלי לא בסדר והוא שורף לי את הלוחות אם? - הלוח אם האחריות והמחשב ימסר למעבדה בשבועות הקרובים כשהייה לי זמן פנוי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאת מסך כחול הזה. אבל זה לא אומר הרבה. איך אני מטפל בשגיאה הזו? זה כבר הפעם השניה שזה קורה עם המחשב החדש. לאחרונה שיניתי את הזיכרון לתדר של 3200MHZ, יכול להיות קשור?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלפטופ החדש שלי (lenovo ideapad 720) יש כרטיס מסך של amd כשניסיתי לשחק במשחקים המחשב התחמם מהר מאוד אפילו שעל הנייר הוא אמור להחזיק את המשחקים (warframe, maplestory אם רלוונטי) אז בדקתי ומסתבר שבמקום להפעיל את הכרטיס מסך הנורמלי הוא מפעיל את הכרטיס שמשולב במעבד על 100% כשאני פותח את המשחקים. ניסיתי לסדר את הבעיה הזאת אבל לא הצלחתי... באותו מחשב (בלי קשר) יש איזה malware שגם האנטי וירוס של וינדוס וגם malwarebytes לא הצליחו לאתר (בדקתי בsafe mod) ואני לא מצליח להסיר אותו בגדול זה פשוט מצמיד לי איזה 4 אתרים שבחיים לא נכנסתי אליהם להיסטוריה בלי אופציה למחוק. כדאי להגיד - הווירוס הזה גם בפלאפון שזה פשוט מוזר בכל מקרה אני אודה לעזרה ואני חדש כאן א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אחרי כמה דקות (אני חושב רבע שעה או חצי שעה) שהמחשב ללא כל פעולה הוא מכבה לעצמו את המסך (המחשב עצמו עובר למצב שינה אחרי שלוש שעות אני חושב בלי שימוש) כדי לחסוך בחשמל אז אחרי מצב שבו המסך מכובה אני מזיז את העכבר כדי להחזיר אותו לפעולה, המסך נדלק ועובר לצבע שחור אני מנסה לעשות ctrl + alt + delete והמסך עדיין לא מגיב מה אפשר לעשות? יש לי כ.מ 7950 של amd מעבד intel מסוג i5 2500 טנקס
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתם זוכרים לפני שבועיים בערך סיפרתי שכרטיס המסך שלי נשרף, ושאין לי מושג מה לעשות. היום בספונטיניות גמורה, חיברתי אותו סתם לנסות, ופתאום הוא עבד. מהר ניתקתי אותו, שמתי מחדש דבק תרמי, וחיברתי בחזרה את הקירור. השאלה איך לעזאזל שהכרטיס לא עבד קודם, לא אצלי, ולא אצל חבר שלי, אחרי שהוא שכב פה שבועיים פתאום התחיל לעבוד? שמישהו בבקשה יסביר לי, אני פשוט מבולבל.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-