תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק צריבה שההנפח שלו 4.7 והווינדוס מזהה אותו רק כ 4.38 גיגה מקום פנוי הדיסק ריק ולא צרוב עליו כלום מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברגע שאני מחבר 3X1024 פלוס 512 של OCZ 800MHZ הוא עושה POST והכל עובד. יכול להיות שזה הספק? שלא יכול להחזיק 4GB RAM? LIBERTY 400? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתם זוכרים לפני שבועיים בערך סיפרתי שכרטיס המסך שלי נשרף, ושאין לי מושג מה לעשות. היום בספונטיניות גמורה, חיברתי אותו סתם לנסות, ופתאום הוא עבד. מהר ניתקתי אותו, שמתי מחדש דבק תרמי, וחיברתי בחזרה את הקירור. השאלה איך לעזאזל שהכרטיס לא עבד קודם, לא אצלי, ולא אצל חבר שלי, אחרי שהוא שכב פה שבועיים פתאום התחיל לעבוד? שמישהו בבקשה יסביר לי, אני פשוט מבולבל.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג LENOVO YOGA 2 PRO... WINDOWS 8.1 64-BIT בטעות מחכתי את הDRIVER של הWIRELESS ועכשיו אין לי אפשרות להתחברת לאינטרנט... זה קרה כשנכנסתי בMANAGE במחשב שלי ומשם נכנסתי לDEVICE MANAGER ואז לNETWORK ADAPTERS ועשיתי UNINSTALL לDRIVER של הWIRELESS ואז כשלחצתי על כפתור הזכוכית מגדלת שאמורה להחזיר את הDRIVER המחשב נתקע ועכשיו אני תקוע בלי אינטרנט... סליחה על החפירה... אני לא מוצא DRIVER למחשב שלי בכדי לעשות לו שוב INSTALL... השם של הדרייבר היה משהו כמו intel r wireless n 7260 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עוברת לגור בקרוב במעונות שוב באזור שידוע לי שאין לי בוא קליטה של הוויפי החינמי של המעונות. למה הם לא משפרים קליטה? זה לא רלוונטי - מהכרות שלי עם בעיות האינטרנט, זה לא משהו שהם הולכים לתקן באמת בקרוב. אציין שזה שירות שאני משלמת עליו כחלק מתשלומי המעונות. כך שאין כאן גניבה. אז קניתי אנטנה, 21DBI שאני מתכוונת להתקין. אך ההתקנה, לפי ההוראות (בלי פירוט מורחב) הוא באמצעות virtual machine. אני זוכרת שניסיתי להתקין ולא הבנתי מה אני אמורה ומנסה לעשות. זה פחות או יותר המוצר שבידי: https://www.amazon.co.uk/Amplifier-VicTsing-Booster-Wireless-Distance/dp/B00JZG8KGG בכוונה לקחתי אנטנה חזקה מאחר שאני גרה בקראוון ממתכת והקליטת וו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מידי פעם, כשאני נכנס לאתר כלשהו ( עכשיו זה קורה באתר הזה) קופצת ההודעה הבאה וחוזרת על עצמה כמה פעמים: Script Error ! Do you want to continue running scripts on this page Yes / No למה זה קורה ואיך לתקן ? נוסח קצת שונה מופיע: Error: Object doesn't support this action ומופיע גם שם האתר בשורה של URL
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, המחשב משמיע לי צפצופים והלד הירום מהבהב בהתחלה חשבתי שזה הספק כי ראיתי שהמתח של ה 3.3 וולט עומד על 3 וולט (שגיאה של 10 אחוז) ולכן החלפתי את הספק בספק אחר שיש לי פה.....וחשבתי שהבעיה נעלמה... ובכן מסתבר שלא......איך שאני מחבר דיסק קשיח לרייד הבעיה חוזרת.... אז או שהלוח דפוק (מה שיכול להיות) או שגם הספק הזה דפוק.... אבל לא נראה לי.....כי הספק הזה עבד יופי עם המחשב של אח שלי יש לי גם בעיה נוספת....יש לי פה סטיק זיכרון של 512 מגה שהתוכנה MEMTEST מראה שיש בו שגיאות ואילו כשאני שם את הזיכרון במחשב של אח שלי אין בעיות בכלל,חשבתי שהמחשב מריץ את הזיכרון בתזמונים נמוכים מידי אבל לא...ההגדרות זהות ועדיין יש בעיה מה שכן....על המחשב שלי הזיכרון עובד במהירות של…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,כמו בכותרת,פתאום אין לי סאונד במחשב.כל הדריברים מותקנים והרמקולים תקינים.יש מה לעשות או שבטוח הלך הכרטיס קול שעל הלוח? אגב,זה קרה בדיוק שהתנתק לי הכבל של הרמקולים ושהחזרתי זה לא עבד יותר.הדריבר מזהה חיבור ומראה שהכל תקין אבל פשוט אין סאונד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי 3 רכיבים חדשים : כונן קשיח WD 80G 8 מגה באפר. כרטיס מסך ATI 9800 פרו זכרון 512MB 3200 של חברת A-DATA מאז שהתקנתי אותם המחשב קופא לי - כל פעם בזמן אחר : לפעמים אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי שעתיים ולפעמים בכלל לא. המסך נשאר על המצב האחרון וכלום לא זז. מה עושים? מה גורם לבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם יודעים, כל החוטים שמחברים את כפתור הריסט, הלד של הIDE, וכד' ללוח האם. אני תמיד מתבלבל בחיבור שלהם ללוח, ולכן כמעט תמיד כשאני מרכיב מחשב, הוא לא פועל על ההדלקה הראשונה, ואני צריך להחליף חוטים וכדומה. יש איזה טיפ או שיטה שיכולים להבטיח חיבור נכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברס' עשיתי היום עדכון ביוס למחשב שלי יש לי לוח של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965SS/index.htm את עדכון עשיתי בעזרת קובץ EXE זה העדכון השני שאני עושה, אחד עשיתי לפני חצי שנה. בקיצור מחובר ללוח כרטיס מסך 7600GT באוברקלוק ועכשיו אחרי שהפעלתי את קובץ העדכון של הביוס הוא עושה הפעלה מחדש ואז אמור להתקין את העדכון... אבל זה לא קרה, ואחרי הפעלה מחדש המחשב לא עולה ואפילו לא התצוגה של הביוס, המסך ממשיך להבהב ולא מוצא אות שידור. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח ועדיין לא עולה, ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת ה CMOS ועדיין לא עולה... אני מיואש ולא יודע מה לעשות... למישהו יש פיתרון בשבילי? בבקשה אנשים, מה לעשות?? תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במשך של כ-15 שניות מהרגע שאני מפעיל את המחשב, הוא משמיע קולות לא טבעיים של פרה נחלבת, עכשיו, במצב אחר זה היה משעשע אותי אבל המחשב חדש וזה יכול להיות מדאיג משהו. לאחר כ-15 שניות שהווינדווס עולה הרעש נפסק והכל מתפקד כשורה. למישהו יש מושג מה הוא זומם שם? בתודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה תופעה שברגע שאני מחבר כבל USB של דיסק נייד למחשב הוא תוקע את המחשב והמסך לא מראה כלום אני צריך לבצע ריסטארט למחשב כשהכבל מחובר ואז הכל בסדר התופעה זהה בכמה מחשבים. הכבל כנראה מקצר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי במחשב פנטיום 4 שלי, כרטיס המסך המובנה החליט לחדול לעבוד. כשהמחשב עולה לא מופיעה שום תמונה על הצג CRT שלי (לא עובר אות - החיבור הוא VGA רגיל) החלפתי מסך , והתופעה המשיכה, לכן הסקתי שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה. יש לי כרטיס מסך נוסף ששמתי ב-AGP, הבעיה היא שאני לא רואה כלוםעל המסך כדי שאוכל לתת פקודה למחשב איך להתחיל לעבוד מעכשיו דרך הכרטיס AGP ולא דרך הכרטיס מסך המובנה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח, שמישהו עם לוח GA-K8NF-9, עידכן את הביוס לביוס הכי עדכני באתר של ג'יגהבייט. חבל שהביוס הכי חדש באתר שייך ללוח מדגם אחר (לוח לפנטיום ולא ל-AMD בכלל...). המחשב לא עולה (כמובן). ואין על הלוח ביוס כפול. יש משהו לעשות? אחריות מכסה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לוח אם asustek H81M-E ועליו מעבד interl core i7-4770 ספק כוח 500w חשוב לציין שיש לי מאוורר אחד באריזה שיושב על המעבד עד לפני כמה ימים היה לי כרטיס מסך gtx 650 ti ולא הייתה לי בעית התחממות (לפחות לא ששמתי לב) לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך gtx 1660 super הכל תואם כמו שצריך למארז השתמשתי בו כמה ימים והכל היה תקין עד ששמתי לב שיש קצת חום גבווה מהמארז הורדתי את התוכנה speedfan ומופיע לי (ללא מאמץ) שהמעבד שלי על 68 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות וגם שהמערכת שלי בכלל על 110 מעלות כמובן שאני הולך להוסיף עוד מאוורר אבל עדיין אני חושש שאחד מהרכיבים שלי ישרפו ויותר גרוע שהכל יישרף. רציתי לדעת אם זה נשמע הגיוני כל הנתונים האלה ול…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי זיכרון של MICRO Q (אל תשאלו אותי מה זה...) 128MB, שהוא קאס 3 (אבל אני שמתי אותו על 2). קניתי עוד 256 של INFINION שהוא קאס 2. שמתי במחשב את ה 256 והמחשב עלה לי , והיה כתוב 390 ומשהו .. ואז התחיל לעלות הווינדוז והיה לי ERROR " Microsoft Rgistery Checker --------------------------------- windows found an error in your system files and restored recent backup of the files to fix the problam. press Enter to restart your Computer. " עשיתי מה שהם אמרו לי לעשות , לחצתי אנטר וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש.. אז התקנתי את הווידנוז מהתחלה כי חשבתי שזה יעזור ל REGISTERY .. אבל לא , זה לא עזר :\ (אם שמתי כל אחד מהם בנפרד אז המחשב עבד טוב). ואז שמתי את ה 256 והמחשב עלה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין וינדאוס שני, בנוסף למנ שיש לי, אז התחלתי את ההתקנה ועגשיו שאני צריך לבחור איפה להתקין, אני רוצה ליצור עוד כונן אבל אין לי אפשרות, יש לי שם אפשרות של new ,אבל זה באפור. הוא לא נותן לי ללחוץ על זה, מה עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בתופעת תקיעות סאונד (מעין צליל תקועה) לשבריר שניה שחוזר על עצמו כמה פעמנים ונעלם. זה קורה כאשר אני מקשיב למוזיקה/וידאו. האם אתם נתקלתם בתופעה הזו? מפרט מחשב: מעבד: AMD A10 5800 זכרון : 8GB כרטיס מסך : משולב של המעבד. כונן קשיח: SAMSNG 840EVO 1TB מע' הפעלה: WIN8
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שלי שמשמש כ-NAS מולטימדיה. במחשב יש לוח MSI H55M-ED55 ושאר המפרט מופיע מימין. הבעיה לא עקבית ובה המחשב לפעמים לא מתעורר ממצב שינה. בממוצע אחת ל-5 פעמים בערך. כאשר התקלה אכן מתרחשת, לאחר הדלקה של המחשב הוא נדלק ל-3 שניות בערך (מפעיל מאווררים, ה-CD מרעיש קצת, נורות נדלקות) לאחר מכן הוא כבה ולאחר שתי שניות נדלק חזרה וכל העניין חוזר חלילה עד אינסוף. בסופו של דבר אני נאלץ לכבות אותו בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ולהפעיל שוב. אציין שגרסת ה-BIOS היא העדכנית ביותר. אני חושד בלוח אם. עצות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום הכל עבד יופי פתאום בזמן האחרון אחרי שאני צורב ב-NERO המחשב נתקע ב-100%. התקנתי NERO חדש גירסה 6 עדכנתי את הקושחה של הכונן שלי (LG) עדכנתי דריוורים של לוח האם. אין לי מושג מה לעשות? יכול להיות שזו בעיה בכונן עצמו? ואם כן מישהו מכיר תוכנות לבדיקת כוננים צורבים של LG?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול לראות רק בשחור לבן :\ יש לי RADON 9600 PRO
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש עם 8 ג'יגה זכרון RAM, מעבד i5 דור 2, 2 כרטיסי מסך AMD Radeon 6850HD משורשרים וספק 550WATT. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות גרפיות בעיקר (גוגל ארת', פוטושופ וכו') לאחר מספר דקות עבודה המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד אבל לא רואים כלום. הדרך היחידה לגרום למחשב לחזור לעבודה רגילה הוא ע"י ריסטרט פיזי של המחשב. שמתי לב, שכשאני משחק משחקים שהם 32 ביט, כמו למשל Modern Warfare 2, המחשב עובד במלוא העוצמה ובלי להיכבות, אבל מספיק שאני אפתח פוטושופ ואעבוד מספר דקות הוא ייכבה לי (פוטושופ 64 ביט). השאלה שלי היא מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה פה? הרצתי memtest על המחשב ולא עלו בעיות בזכרון, אבל בעצם הבעיה יכולה להיות נעוצה בלוח האם, בהארדיסק, או אפילו חל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב. כאשר אני משתמש בו שימוש אינטנסיבי (משחקים\תוכנות עריכה כבדות), המסך קופא ואחרי כמה שניות הופך לשחור ולאחר מכן המחשב עושה ריסט (כאשר לא תמיד הוא עולה ישר אחרי זה) בהתחלה חשבתי שהלך הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין גירסאות שונות של דרייברים לכרטיס מסך ללא הצלחה וכשהחלפתי לכרטיס מסך אחר, הבעיה עדיין קיימת. ניסיתי לעבוד עם המחשב בלי כרטיס מסך בכלל (עם הכרטיס מסך המובנה) והבעיה לא חוזרת. ניסיתי לעשות stress test על כל אחד מהחלקים במחשב (על המעבד, על הכרטיס מסך הרגיל שלי- לא המובנה, על הזכרונות, על ההארד דיסק) וכל הבדיקות הסתיימו בהצלחה (הרצתי ללמעלה משעתיים על כל חלק ולא היו שגיאות) אני מתלבט …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-