עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, לפני חמישה ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר תקופה ארוכה שלא פתחתי אותו..ניקיתי בעזרת פאן ושואב אבק כמו שאני עושה תמיד. לאחר שסיימתי, ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עשה ציפצופים לא פוסקים. החלטתי לא לקחת סיכון, לקחתי אותו לKSP , הבחור שם בדק לי את המחשב, ולאחר כמה בדיקות החליט שהראם הוא הגורם. לאחר כמה ניסיונות חוזרים של הוצאה והכנסה של הזיכרונות המחשב עבד והכל טוב ויפה. בעיית הציפצופים נעלמה, אבל עכשיו יש בעייה אחרת.. המחשב קופא כל פעם, גם במאמץ וגם בלי מאמץ. ואחרי שאני עושה RESTART הוא נדלק אבל לא מגיע למסך הראשון אפילו , נשמע כאילו הוא מאתחל את עצמו כל שנייה מחדש-- בקיצור לא עובד. אני לא בדיוק יודע מה הבעיה, אבל כשאני מוציא ומחזיר את הזיכרונות הבעיה מסתדרת כאיל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Palamida,

שלום. רכשתי היום מעבד Intel 2 core duo e4600 למערכת יחסית מיושנת שברשותי. הוא מחליף מעבד אינטל פנטיום די 2.8. לפני שקניתי וידאתי באתר של ג'יגה בייט שהלוח שברשותי תומך בקונרו - Gigabyte ga-81945gzmre-rh הלוח הנ"ל תומך עד 800 FSB והיות שהE4600 הוא 800 וויתרתי על לשדרג לוח אם ולקנות E6xxx שהם כידוע 1333FSB. כשהרצתי CPU-Z גיליתי להפתעתי שהבאס - 133 המולטפלייר 6 כלומר ש-800 לכל ליבה כלומר 1.6 ולא 2.4. (תמונת מסך מצ"ב). שאלתי היא איך ולמה? האם מכרו לי משהו אחר בתחפושת? האם לוח האם הינו הבעיה? (יש לציין שעדכנתי לגרסה עדכנית של הביוס כי חשבתי שאולי שם הבעיה אבל... לא). בבקשה אנשים, מי שיכול לשפוך קצת אור על הנושא יותר ממוזמן לעשות זאת - בתודה מראש, גיא. [attachment deleted by ad…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GB,

שלום לכולם. אני רוצה לפרמט אבל אני לא יכול כי המחשב לא עושה BOOT מהדיסקט וגם לא מה CD-ROM, ואני לא יכול לשנות את זה מהBIOS כי יש שם סיסמא ואני לא יודע אותה. האם יש דרך לגלות את הסיסמא , לבטל אותה או אם יש איזו שהיא סיסמת מאסטר לביוס???? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, העברתי Fortissimo III 7.1 ממערכת ישנה לחדשה, שנמצאת כעת בדיוק באותו מקום של הישנה, והתגלתה בעיה רצינית באיכות הקול. גם באופטי וגם בקואקס איכות הקול ירודה מאוד ויש "ססס" בצלילים גבוהים והפרעות נילוות. הכרטיס עבד מצוין בערכת הישנה. בהפעלת הסאונד דרך לוח האם אין הפרעה באופטי או בקואקס (כמובן שבאותו הזמן מופעל רק כרטיס הקול או רק ה APU). ישנה הארקה למחשב, ככול שאני יכול לדעת, וכרטיס הקול נמצא הרחק מכרטיס המסך ככל האפשר (פירוט במפרט מחשב). מה עלול לגרום לבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Aviad Faran,

יש לי כרטיס קול ישן, סאונד בלסטר 16 (מאוד ישן), שהמחשב סגור, הוא גורם לרעשים מוזרים ברמקולים (מחובר למערכת קולנוע ביתית), בפונקציות אחרות ברסיבר במצב סטנדביי, זה לא קורה, רק עם המחשב. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב לביצועים נמוכים במיוחד של המחשב במשחקים של fps ובקריסות של המחשב. כאשר קריסה מתרחשת המסך מציג no signal והמחשב נשאר פועל עם סאונד, לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך , בדקתי אותו עם התוכנה occt והבדיקה מקריסה את המחשב בדרך שאמרתי. בנוסף לבעיה הזאת הטמפרטורה של המעבד גבוהה מהרגיל , מגיעה ל 70 מעלות בשימוש פשוט בגוגל ול 100 מעלות בעת משחק פשוט. מה ניסיתי: עדכון דרייבר של כ.מסך / שימוש בגרסא יישנה יותר של דרייבר. ניקוי אבק מהמחשב - להוריד טמפ. המפרט שלי: הציעו לי משחה טרמית למעבד , אבל עדיין אני צריך עזרה בקריסה של הכרטיס מסך בבקשה

7. שלום, תודה לכל העוזרים בבעיה הקודמת, אבל עכשיו יש בעיה נוספת: בבעלותי יש ג'ויסטיק ומצערת מבית Saitek הדגם הוא X-36/X-35 Combo. אחרי התקנת המארז החדש, ראיתי שהמחשב לא מזהה את הסטיק, לכן הדבר הראשון שעשיתי זה להכניס אותו מחדש, לא קרה כלום. אני הסרתי את התוכנה שלו ואת הדרייברים שלו והתקנתי מחדש. התקנת התוכנה עברה ללא בעיות, והמחשב עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הוא ביקש ממני לחבר את הסטיק (חיבור USB) כדי שהתוכנה תתקין את הדרייברים. הכנסתי את הUSB והתוכנה לא זיהתה שחיברתי, לעומת זאת הווינדוס (XP) זיהה את החיבור. הורדתי מהאתר של החברה גירסת תוכנה מעודכנת יותר לXP והרצתי אותה. ההתקנה של התוכנה עברה בשלום, ואז כשהתוכנה ביקשה ממני לחבר את הסטיק, היא לא זיהתה אותו, אבל שוב הווינדוס כן. …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Crash5,

חוששני שהספק הכוח שלי גוסס ועומד לסיים את עבודתו. מה שקורה, זה שבאמצע עבודה שוטפת על המחשב לפתע המסך נכבה ואיתו גם העכבר, המחשב עצמו נשאר דולק ואיתו גם המקלדת. אני מעוניין לדעת האם אלה הם סממנים של גסיסת ספק כוח. האם ספק יכול בכלל לגסוס או שהוא ישר נשרף\מפסיק לעבוד בפעם אחת? יש לי ספק של 300w משהו פשוט, איני יודע את שמו. תודה על כל עזרה שתבוא.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Guy950,

קודם כל אני אציין שלא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום אודיו וקולנוע או כאן, אם זה פחות מתאים לכאן אז אשמח אם יעבירו לשם. אתן קצת מידע מקדים לגביי - אני חירש עם מכשיר שמיעה ומעבד שמיעה, אני לא מקשיב למוזיקה ואודיו דרך רמקולים אלא דרך סטרימר ייעודי למכשירי שמיעה שמחובר למחשב דרך כבל AUX. האודיו אצלי מופק דרך המכשירי שמיעה, למרות שאיכות האודיו כן מושפעת מרעשים, איכות הקבצים והגדרות אודיו במחשב. כמו אוזניות. במחשב הקודם שלי כל חיבורי האודיו נשחקו ונהרסו, לכן הייתי מחבר את הסטרימר ליציאת אודיו במסך. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ולכן התחלתי להשתמש ביציאת אודיו בחיבור האחורי והתחלתי להבחין שהאודיו ממש השתנה לעומת המחשב הקודם - לרעה. אני מרגיש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם: לפני כחצי שנה המחשב החל לעשות קצת בעיות שהחמירו מאד לאחרונה. זה החל בפריזים של 2-3 שניות בסאונד ובעכבר ביחד למשך כמה זמן בתדירות של כפעם בחודש, ובחודש האחרון הוא כבר 3 פעמים משמיע רעש של נקישות ונתקע, החשד המיידי היה כמובן הhd (wd 1tb 7200 caviar black) הרצתי גם תוכנה לבדיקה של wd שלא מצאה כלום וmhdd שגם לא מצאה כלום. (מצורפות 2 תמונות) מה גם שהיום שניסיתי להריץ את אחת התוכנות דרך הבוט ועוד לפני זה המחשב נתקע... המפרט שלי: מעבד i5 750 2.66 arctic cooling freezer 7 pro rev 2 gigabyte ga-p55-ud3l 2*2 kingston ddr3 zotac gtx 260 896 chieftec 550w psu :s05: אולי כאן הבעיה... coolermaster centurion 534 no psu תודה מראש.http://up353.*צונזר…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by עמוסס,

חלונות 7 ultimate 64bit 6 גיגה זיכרון + 6גיגה pagefile. אני מפעיל רק את פיירפוקס 35 וכלי פיתוח לאנדרואיד. ברקע רצים עוד מספר דברים כמו AVG אבל כששתי התוכנות האלה באויר אחרי ריסטרט, הזיכרון הוא באיזור 2.6 גיגה (performance tab ב task manager). ככל שעובר הזמן, הזיכרון התפוס עולה ללא קשר למה שרואים ב processes* וכשזה מגיע לאיזור 4.6-5 גיגה, המחשב מתחיל להתריע על בעיות זיכרון וממליץ לי לסגור תוכנות כדי להמשיך לעבוד. אם אני מתעלם, הוא מתחיל להשתגע, לתקוע דברים עד שאני חייב לעשות ריסטרט לגמרי. אם אני סוגר את שתי התוכנות ומסתכל על הזיכרון הוא כבר יותר גבוה מהזיכרון שהיה אחרי ריסטרט כאילו משהו אוכל לי מהזיכרון אבל מצליח להסתתר. 1) איך זה שכמות הזיכרון גבוהה יותר מסך כל מה שהוא מצ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אם אני מחבר ללוח GEFORCE 4 MX440 .MSI KT3 ULTRA RU גם של חברת MSI אני לא יכול לעבוד עם המודם CREATIVE 56PCI המחשב מצפצף ואומר שאין לא כ.מסך וכך גם קורא עם כרטיס פריסה HOLLYWOOD PLUS ברגע שאני מכניס אותם ל PCI. שני הכרטיסים תקינים 100% ו זה עובד עם כרטיסי מסך אחרים ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך לחדש אותו דגם ולא עוזר. ניסיתי להגדיר דרך ה BIOS פסיקות שונות ל סלוטים של PCI ולא עזר. תעזרו בבקשה. ניסיתי גם להחליף חריצי PCI .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Roeebaeloha,

היי יש לי את הכרטיס מסך GTX780 ומצלמת הרשת HD-3000 אני רוצה להקליט גיימפליי בשדואפליי ושהמצלמה תצלם אותי איך אני עושה זאת? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי אלפיי קבצים ותיקיות עם שמות כמו ג'יבריש באתר: http://www.pixiesoft.com/flip/ אני כן יכול לתרגם את השמות תיקיות אבל זה עדיין לא עוזר לי אני חייב תוכנה שתרוץ על כל התיקיות וקבצים ותמיר את לפורמט הנכון איתרתי את ה encode של הקבצים westren european mac - code page 10000 צריך להמיר אותם לעברית מישהו נתקל מכיר תוכנה טובה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הביעה היא כזאת, כבר יותר משבוע ה Hard Drive שבו נמצאת מערכת ההפעלה ממשיך להצטמצם, והדבר הכי מוזר, המקום לא מתועד בכלל, יש פער של בערך 10 GB בין הפענוח מקום , למקום בפועל לפי WinDirStat (והפער גודל כל הזמן) עד עכשיו עשיתי את הדברים הבאים: - ניקוי של כל הקבצים הזמניים - בדיקת מערכת בעת הפעלה - בדיקת ה drive בעת הפעלה - הרצת Ccleaner - בדיקת ה drive באמצעות WinDirStat שאמור לדווח גם על כל הקבצים הנסתרים - בדיקת וירוסים באמצעות avast גם בהפעלה, וגם רגילה (בדיקה מעמיקה), כולל בדיקת הרשת האלחוטית * קבצי הגיבוי שלי בכונן אחר בכלל אז זאת לא הבעיה. המון המון תודה מראש למי שיוכל לעזור לי! וגם למי שינסה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ikehgl,

יש לי Windows 10 .לאחרונה קורה שאחת לכמה ימים המחשב נכבה וצריך להפעיל אותו דרך כפתור ההדלקה. סקטורים c, d תפוסים עד כ 70 אחוז, כך שזה לא מעומס יתר. למה זה קורה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by moshiko123,

לוח האם הוא: H370M DS3H

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by oDanielZi3,

קניתי כרטיס מסך חדש אתמול 430 GT וגיליתי שהיום כל פעם שאני עובר ליד סמוק או זורק סמוק הFPS נופל ל60 40 ואפילו לפעמים 30. יש לציין כי הכרטיס עצמו לא עושה לי בעיות כי הFPS שלי לא נופל מה100 כאשר אין סמוק בסביבה. אז באתי לפה כדי לבקש עזרה. תודה מראש. נ.ב לפני ההחלפה היה לי את הכרטיס 9500GT שהוא פחות טוב מהחדש שלי, אני לא בטוח במאה אחוזים אם זה קרה איתו או לא כי אני לא תמיד מסתכל על מד הFPS כדי לראות אם יש ירידות או לא.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rapheal houri,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון טוב לבעיית הwi-fi בבית, אני גר בבית הכולל 3 קומות - מרתף, קומה 0 וקומה 1. המודם של האינטרנט נמצא בקומת המרתף ומי שנמצא בקומה 1 לא יכול להשתמש ב wi-fi. היום יש לנו מרחיק טווח בקומה האמצעית אך הוא לא מספיק טוב, אולי ישנו פתרון אחר?האם יש מרחיקי טווח מומלצים שבטוח יפתרו את הבעיה? תודה לעונים

20. אני בדיוק אחרי פרמוט של המחשב אחרי בעיה שנוצרה כנראה ע"י תולעת.. החלטתי שבגלל שלא חסר לי מקום במחשב, אני אגבה להבא את כל המערכת ע"י יציאת אימג' של הדיסק או בכל צורה אחרת שמאפשר שחזור מהיר של כל המידע והמערכת לדיסק. מה שאני צריך זה שתגידו לי מה התוכנה והשיטה המומלצת שמאפשר לשחזר לאחור הכי בקלות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by blup,

יש לי צורב מאוד ישן (X2- אני צורב פעם בשנה וגם זה בעיקר לחברים ככה שאין לי צורך בחדש..), לא מזמן חיברתי אותו וניסיתי לצרוב אך קיבלתי את ההודעה: The current recorder doesn't support disc-at-once recording. במחשב הישן שלי הצורב עבד מצוין (רק לאט :\). הצורב מחובר בכבל IDE ביחד עם הסידירום (סידירום-מסטר, צורב-סלייב). האם זה משנה שהצורב לא מחובר עם הכבל של הארדיסק, וגם האם זה משנה מה מחובר בחיבור האמצעי של הכבל ומה בקצה? וחוץ מזה יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הורדתי משחק חדש ושיחקתי בו אחר כך שיצאתי ראיתי שפינות המסך בשחור כלומר שולי המסך הצטמצמו איך אני יכול להחזיר את גבולות תצוגת המחשב בחזרה לאורך כל המסך-תענו דחוף!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mikichi,

שלום, יש לי לי את המארז הזה http://www.itstor.com/products/cases/item/9-cases/7-h-550. הפאנל הקדמי שלי (זה שיש בו 2 חיבורים USB, שמע ורמקול) הלך, אני לא מצליח למצוא כרטיס\בקר כזה חלופי באינטרנט, יש למשהו מוג מאיפה ניתן לרכוש כזה חלופי? תודהההה מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Jviega,

עכבר אלחוטי פתאום לא עובד טוב עם המחשב יש לי עכבר USB של מייקרוסופט שהייתי מחבר למחשב ועובד איתו, פתאום היום הוא לא עובד יותר טוב, הוא מקרטע ונתקע, זה לא הסוללות כי הא עובד חלק שאני מחבר אותו לנייד שלי, אבל עם הנייח הוא פשוט לא עובד יותר טוב מהיום, לא עשיתי כלום מיוחד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by יוליוס,

כאשר אני נכנס ליוטיוב או לפייסבוק מופיע לי ההודעה הבאה : http://www.siz.co.il/my.php?i=miwewgn0ezow.jpg כאשר פותח לאתר באגים מופיע לי ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gnt3unymim0m.jpg עשיתי הסרה של האקספלורר 11 לא עזר עשיתי איפוס לא עזר . מה עושים ?

דיונים חדשים בפורומים