תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום בדקתי את המערכת והיא תקינה .אך לאחר מ"ס דקות שאני עובד ברשת בריבוי אתרים המסך פשוט קופא ולא מגיב . איך אפשר לבדוק את תקינות כרטיס המסך בתוכנה שאוכל להבין אותה ברמת משתמש רגיל ולא מומחה אשמח לעזרתכם תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה בעיות במחשב שכבר מחרפנות אותי ואי אפשר לעבוד במחשב בצורה נורמלית.. הבעיות הם:מסכים כחולים , מחשב קופא , מתרסט מעצמו או עושה ריסטרט והמסך בכלל כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. המסך נשאר כבוי והמחשב עובד שומעים מאווררים שומעים הכל.. הורדתי everest לראות את המעלות ושהמחשב במנוחה המעלות הם 30 בHARD DISK ו30-34 בGPU אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב בגלל זה הגעתי לכאן כדי לשאול לא בדקתי כמה הוא במאמץ כי ברגע שאני נכנס למשחק או משהו אחרי דקה קורה משהו מהבעיות.. המפרט הוא : AMD Athlon II X4 635 nVidia GeForce GTX 460 1GB 4GB RAM SAMSUNG HD502HJ תודה לכל מי שיכול לעזור או לנסות לעזור
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר , פירמטתי אותו והתקנתי XP. פנטיום 4 1800 256 RAM. הוצאתי את כרטיס הקול וראיתי שכתוב עליו creative soundblaster live 5.1 אז ניסיתי להוריד מהאתר של החברה את הדרייבר לכרטיס קול הזה וכשניסיתי להתקין הייתה שגיאה שאמרה שאין רכיב כזה במערכת. יכול להיות שהכרטיס קול תקול? אם כך אז איך אני עובר לכרטיס ONBOARD צריך להגדיר בשביל זה משהו? עוד דבר : כשנכנסתי לCONTROL PANEL למולטימדיה אז לא היה שם שום רכיב שמזכיר כרטיס קול אלא רק CD ROM..... גם כשבדקתי ב-EVEREST איזה רכיב קול יש אז לא הופיע כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה שעדיין לא פתרתי ... המחשב עושה לי ריסט פתאומי במשחק או ב 3DMark2001 אין לי מושג למה זה קשור איך אתם ממליצים לי לבדוק מאיפה באה הבעיה? כנראה מהכרטיס מסך...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 חודשים, פנטיום 4 2.6MHz. לוח ASUS-P4P800 , זכרון 512MB. מערכת הפעלה WINDOWS 2000 SP4 הוא נתקע כמה פעמים ביום (כל שעתיים שלוש) ואין לי מושג מה גורם לזה. הוא נתקע לי כבר בזמן משחקים (הנסיך הפרסי לדוגמא) ששום דבר לא רץ חוץ מהמשחק. הוא נתקע לי בזמן שגלשתי באינטרנט, שלא רצו ברקע תוכניות אחרות. התקיעה בד"כ מלווה בפסים צבעוניים אלכסוניים למעלה במסך באורך 1 ס"מ. בנוסף בזמן התקיעה יש רעש סטטי קצר מהרמקולים. תוכלו לכוון אותי לגבי נסיון לפתור את הבעיה. הרצתי MEMTEST במשך הלילה ולא התגלתה בעיה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ישן, סאונד בלסטר 16 (מאוד ישן), שהמחשב סגור, הוא גורם לרעשים מוזרים ברמקולים (מחובר למערכת קולנוע ביתית), בפונקציות אחרות ברסיבר במצב סטנדביי, זה לא קורה, רק עם המחשב. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב QUE די חדש שמצליח לצרוב על תקליטור של PRINCO RW ללא בעיה. קניתי תקליטורים CD-R של SKY וכמעט שלא הצלחתי לצרוב עליהם. מתקבלות הודעות MEDIUM SPEED ERROR ו-INVALID WRITESTATE. קראתי שזה יכול לאפיין אי התאמה בין צורב לתקליטורים וקניתי היום תקליטורים אחרים ושוב נתקלתי באותה בעיה. אני עובד עם XP ונרו וניסיתי במהירות הקטנה ביותר האפשרית שמופיעה (x4) וזה עדיין נכשל. יש אפשרות לכפות x2 איכשהו? מכיוון שאני בלחץ של זמן רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת עצה בשעות הקרובות. בתודה מראש RH
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלשום עוד הצלחתי לצרוב, אבל עכשיו גם nero וגם win on cd לא עולות. הבעיה היא לא בעיית חומרה מכיוון שניסיתי לצרוב על win 2000 שמותקן בנוסף והצלחתי. אתמול התקנתי via 4 in 1 חדש, הייתכן והבעיה בגללו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מחבר ללוח GEFORCE 4 MX440 .MSI KT3 ULTRA RU גם של חברת MSI אני לא יכול לעבוד עם המודם CREATIVE 56PCI המחשב מצפצף ואומר שאין לא כ.מסך וכך גם קורא עם כרטיס פריסה HOLLYWOOD PLUS ברגע שאני מכניס אותם ל PCI. שני הכרטיסים תקינים 100% ו זה עובד עם כרטיסי מסך אחרים ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך לחדש אותו דגם ולא עוזר. ניסיתי להגדיר דרך ה BIOS פסיקות שונות ל סלוטים של PCI ולא עזר. תעזרו בבקשה. ניסיתי גם להחליף חריצי PCI .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה חבר שלי קנה את הלוח הנ"ל בתוספת מעבד Athlon XP 2000+ והיטסינק של Zalman 6000Cu, כמו כן עם ספק Tsunami 350W. היום הוא הרכיב אותו וכשהוא מנסה להפעיל קורים הדברים הבאים: א. אין תצוגה ב. הצג בלוח אינו פועל ג. הנורה של הזיכרון פועלת ד. הכוננים מגיבים (CD-ROM נפתח ונסגר) אנא עזרו בהקדם האפשרי. -בברכה, NerdX
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יום חמישי אני צריך לקבל את הRadeon 9500pro שהזמנתי, ויש לי כמה שאלות. 1. איך אני מסיר את הכרטיס הקודם עד ליסוד? (ראה מפרט) 2. איך אני מחבר את הRadeon? בGeforce2 שלי כל מה שהיתי צריך לעשות זה להכניס אותו לשקע AGP , אבל את הRadeon צריך לחבר לספק כוח וכאלה, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש את הכרטיס (או את ה9700 ודומיו) ויש לו מצלמה, אתם יכולים לצלם בשבילי? ממש ממש תודה לעוזרים כי זו הפעם הראשונה שלי שאני מקבל כרטיס מסך חדש, ואני לא רוצה לשלם לאף טכנאי ( או בכלל שמישהו זר יגע לי במחשב)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר בהרד דיסק 20.5 G של IBM DEKSTER ,הקיצר המחשב מזהה אותו בעליית רכיבים אבל לאחר עליית ה winxp הןא מזהה רק את המחיצה הראשונה שלן 2G ,לא מצליח בשום דרך להכנס אליו לא מבין במיוחד בפרטישן אבל פשוט שהוא לא מזהה בFDISK את המידע במחיצה הבעייתית כדיסק לוגיקלי או כדיסק שאיננו דוס,לכן ביצעתי שינוי בהפרטישן לדיסק אחד של 20.5 G ואותו הוא באמת זיהה כמחיצה יחידה בץת 20.5 גיגה אבל כשהעלתי את ההרד דיסק לחלונות הוא זיהה שוב רק את ה-2 גיגה הראשונים כמחיצה ואינו זיהה את האחר מה לעשות? מבקש הדרכה Nוקדקת. אינני יודע אם המחיצה הבעייתי הוא NTFS או ב FAT32. אינני מבין בפרטישן מגיק ואינני ייודע מאיפה להורידו. אשמח באם תוכלו לעזוא לי גם בזאת יום טוב לכולם נץב מעוניין להציל את המי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום ניתקתי את המחשב מהחשמל והעברתי את המתג של הספק ל OFF. (שאבתי עם שואב אבק בפנים ואחרי כמה זמן החזרתי את הקבל לשקע ואז פתאום אני בא להדליק את המתג של הספק ואני קיבלתי זרם רציני! הייתי יחף ואחרי מקלחת אבל זה אף פעם לא קרה לי! זה נורמלי כי אני דואג שהוא לא ישרוף לי את כל המחשב. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה- אני לא ממש יודע איך לתאר את הבעיה שלי כי היא משונה ואני גם לא בטוח לגבי הפתרון (אם זה בחומרה או משהו אחר) בכל אופן אני לוקח לדוגמא את המשחק Call Of Duty MW2 שבו אני משחק וכל הזמן יש לי מריכות של הרקע כלומר סתם דוגמא אני רואה כל מיני קוים שממשיכים שלא צריך או סתם קווים כאלה שקופצים במסך וכל זה עינין של שניות אבל יש כל הזמן את המריכות האלה וזה מרגיז.. לפעמים גם פתאום המשחק נתקע לכמה שניות וניהיה מסך שחור ולשניה לבן ואז יוצא לי מהשרת. אני לא יודע אם אלו תופעות של אותו בעיה ואני גם לא יודע מה הבעיה אז אם מישהו יודע איזה שהוא כיוון שאני צריך לבדוק אותו זה מאוד יעזור! הינה תמונה שהעלתי שתיראו איך הקו ממשיך שם מעבר למה שצריך (אני נעמדתי כדי לצלם כי אם הייתי ממשיך…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי גברברים, חזרתי הביתה בערב, הדלקתי את המחשב (שהיה כבוי מליל יום קודם), השתמשתי בו מספר דק' בלבד ואז המסך כאילו נכבה לרגע וכשהוא חזר המחשב קפא - עכבר, מקלדת - שום דבר לא הגיב. כשעשיתי RESTART הוא כבר לא הצליח לעלות (נתקע בפס הציקלי של חלונות 7). לא רק זה, אלא שב-BIOS, בחלון הפתיחה של המחשב ובממשק של Win7 מדיסק ההתקנה במסך יש הרבה נקודות ו/או פסים מוזרים. גם ה-REPAIR מדיסק ההתקנה לא הצליח לתקן את הבעיה. שלפתי כרטיס מסך, החזרתי, ניתקתי את 2 הדיסקים וכונן ה- DVD, עדיין יש את התופעות המוזרות על המסך. עשיתי memory diagonsitc מדיסק ההתקנה ובאמצע הדיאגנוזה המחשב נכבה ונדלק שוב בעצמו לאחר איזה 10 שניות. מאז עוד פעמיים שניסיתי המחשב אינו מצליח לעבוד כמה דקות מבלי להיכבות. אז מה …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ בחברי הפורום הנכבד. יש לי מחשב נייד חדש של לנובו, יש לו בעיות קשות בכרטיס הרשת. החליפו לי פעמיים את המחשב, אז זה כנראה בעייה בדרייבר, בנוסף גם הבלוטות' מתחבר אבל לא משדר. לאחרונה הוציאה לנובו עדכון לביוס, אני מודע לכך שלא נוגעים בביוס עם לא חייבים. השאלה אם יתכן שהבעייה תיפתר ע"י החלפת הביוס? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי באמצע צפייה בסרט פתאום הופיעו נקודות צבעוניות והמחשב כבה וריסט את עצמו ומאז הוא מרסט ואחרי הלוגו של ווינדוס מופיע מסך כחול ואז המחשב שוב מרסט... ואחרי כמה ריסוטים המחשב נכנס לריפר שאמורה לסדר אותו והוא לא מצליח... מה אפשר לעשות, ת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי המחשב שלי לא נדלק, ככל הנראה עקב בעיה בלוח. אשמח לקבל עצות. ספק תקין - נבדק במחשב אחר ניתקתי דיסקים וזכרונות - לא עולה אין כרטיס מסך - בנוי במעבד חיברתי את חוט הסוויץ' של ה-PWR ללוח במחשב אחר וחיברתי בין הקצוות החשופים - המחשב ההוא נדלק. אותה פעולה במחשב שלי - לא נדלק. האם יכול להיות שהפינים אליהם מחובר הסוויץ' לא תקינים, או לא מקבלים זרם? מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם מסך מגע (אם זה משנה). הוא בסדר ואין איתו שום בעיה, עד שאני מוריד את המסך והוא עובר למצב שינה אני חושב, אחרי שהוא נדלק (לא ממצב כיבוי, הווינדוס מודיע על "המשך") הוא נהיה איטי לגמרי. לחלונות מסויימים לוקח זמן לזוז מצד אחד של המסך לצד השני והמחשב מגיב ממש לאט. מה גורם לזה ומה אפשר לעשות? מפרט מחשב: I3 U380 4GB RAM Windows 7 Home Premium SP1 64bit
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה verifying DMI Pool Data בשלב אחרי הPOST בחלון שחור למשך כ40 שניות ואז עולה לי win xp בצורה תקינה ללא בעיות. זה מחשב חדש שהותקן מחלקים ... מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח THERMATAKE 480W PSU )PURE POWER( לאחרונה לחיצה על כפתור ה POWER לא מדליקה את המחשב. לחילופין רק כיבוי והדלקה של כפתור ה POWER הראשי מאפשר למחשב לאתחל. וגם לא ניתן להוציא את המחשב ממצב STBY. לעיתים רק ניתוק של כבל VGA ורשת מאפשר הדלקה. (מישהו מכיר את הדבר המוזר הזה ?) החלפתי לוח אם (וכרטיס מסך) מבלי לבדוק - והתופעה חזרה. (יצאתי ) האם זה באמת ספק דפוק ? אולי כפתור POWER ? אשמח לעזרה לפני שאני מחליף עוד רכיב :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי איזה OC קטן במחשב [לא קטן...הגעתי ל AMD 3200 מ-AMD 2500] וזאת לא פעם ראשונה...בקיצור לבעיה איכשהו זה עשה ליריסט במחשב...חיכיתי שיידלק וישחזר למה שהיה בהתחלה [לפני OC] וזהו מפה לא נדלק המחשב...יותר נכון נידלק אבל הווינדוס לא עולה..הוא עושה לי את הבחירות של SAFE MODE NORMAL וכו... כשאני מנסה להעלות את הווינדוס דרך סייפ מוד/נורמל/ LAST WORKING....... זה ישר עושה לי ריסט במחשב. עכשיו למה זה קשור להרד דיסק...כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדוס הוא עושה לי מסך כחול וכותב חירבושים ויש שם את הבעיה שרשומה באנגלית...מה שכתוב שם זה :"ישנה תקנה בדיסק קשיח כדי לתקן למחוק אנטי וירוס/תוכנות-backup/deframingation-משהו כזה וכו...ולאחר מכן להמשיך בהתקנה. עכשיו אני לא יכול למחוק כ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוצג לי את זה במחשב השני שלי בבית, מה אני עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שנה טובה! אז התחדשתי ב Corsair Force 60GB חדש, הבעיה - מהירויות נמוכות - קריאה 200 MBs, כתיבה 60 MBs. (במתכונת רצף - Seq). מה שאמור להיות: קריאה 285~ MBs, כתיבה 275~ MBs. עכשיו, התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כשבדיעבד התברר לי שהביוס על IDE ולא AHCI. והכונן אמור לעבוד בתפוקה מלאה בצורה הזאת. אז מצאתי דרך (ממש לא מסובכת, נגיעונת ברג'סטרי), כדי שאני אוכל להפעיל את ה AHCI בביוס והווינדוס יקבל אותו. כך עשיתי. לא השתנתה המהירות. ניסיתי קצת לעדכן איזה Controller שקשור לChipset, גם לא עזר. בדקתי את התוצאות בכמה בנצ'ים. מערכת: Intel Core 2 Duo E6600 ASUS P5B-Deluxe (P965) 4GB RAM Radeon 4870 יש לי עוד 4 הארדיסקים נוספים (HDD, לא SSD), רק אם זה רלוונטי... תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4800 Tyan S2865 Tomcat K8E TYAN Tomcat K8E S2865 BIOS V3.04 MSI NX6600LE-E (MS-8981) ג'יגה זכרון DDR טמפרטורות לא עוברות את ה 38 למעבד המחשב יכול להיתקע בגלל שפתחתי דפדפן או סגרתי חלון או כי הורדתי טורנט או סתם הקלדתי הודעה בפורום. אם מוסיפים לו עוד 2 ג'יגה זכרון OCZ PLATINUM בדואל צ'אנל אז המצב נהיה עוד יותר גרוע כרגע עומד שם GEIL DUAL CHANEL הביוס הכי עדכני שיש, כל הדרייברים הכי עדכניים שיש הרצתי בדיקות של MEMTEST כמה שעות טובות זה הראה שזה שמיש המחשב המון פעמים עושה מסכים כחולים עם KERNEL הרצתי כל בדיקה אפשרית שמצאתי באינטרנט סיבה פשוט לא מובנת. יש יש דבר אחד שקרה ללוח שהכרטיס קול הפסיק לעבוד (אבל המסכים הכחולים היו …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-