עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי יש ברשותי מחשב נייד של IBM וכשאני מנסה לבחר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO מתקבלת תמונה הפוכה לא בשולחן העבודה אלא בצפייה בסרטים למשל ניסיתי את POWERDVD וגם את MEDIA PLAYER אך ללא הועיל מחכה לפתרון עוד שאלה איך ניתן לקבל סאונד לא מהלפטופ? כלומר מהטלויזיה? יש לחבר חיבור בננה לפתח של האוזניות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kurt80,

אתמול אני מדליק את המחשב והוא זורק לי הודעה (מוכרת כך אני מבין ) של reboot and select proper boot device בחרתי שיעלה מההארדיסק ולא עזר. אני חייב לציין שבתהליך הטעינה של המחשב יש רעש לא בסדר מכיוונו מעיין זימזום/תיקתוק חשמלי עולה ויורד שמופיע איזה פעמיים ואז נעלם. יש כלי מאבחן של דל שהרצתי ושם ההארדיסק לא זוהה. אם אני מבין נכון או שיש בפנים איזה כבל שלא מחובר טוב או שהלך ההארדיסק, אני צודק? השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות משהו כדי לתקן את הבעיה (אני לא מבין כלום בקטע הטכני במחשבים) או שלפנות למעבדה?. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לטכנאי או חברה/חנות טובה בבאר שבע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Gico,

האם טמפרטורה כזו של לוח האם (הגיעה אף ל-115), ושל שאר הרכיבים תקינה? תמונת המצב הזו נלקחה בזמן משחק, אבל לוח האם היה בטמפרטורה כזו גם בלי לשחק. הלילה גם התקבלה הודעת שגיאה של CPU Over Temperature בעת Boot אחרי שהמחשב נתקע. האם יש רעיונות מה צריך לבדוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by maoz23,

יש לי כונן 3 Tera של חברת טושיבה ויש לי בה המון סרטים וסדרות ותמונות משפחתיות שגיביתי. בתיקיות הסרטים שלי אני לא מצליח להיכנס כי זה מקפיץ הודעה "אין גישה לתיקיה, אחד הקבצים או הספריות פגומים ואינם ניתנים לקריאה" יש לי windows 7 במחשב נייד של חברת Dell הגרסה של Inspiron אם זה עוזר..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. באופן מוזר מאוד, כל המאווררים שלי התחילו להסתובב בצורה הפוכה - אלה שהוציאו אויר, עכשיו מכניסים, ואלה שהכניסו מוציאים. (3 מכניסים, 2 מוציאים) לא נגעתי בחיבורים ולא עשיתי כלום, ואין לי מושג ממה זה... אם אני הופך את המולקס (מה שלא ניתן לעשות בדלל הפלסטיק) הם מסתובבים כמו שהיו קודם. פשוט נראה כאילו ה + וה - "התהפכו". גיליתי זאת רק היום ,אני מניח שזה ככה לפחות 3 ימים... (פתאום אני מרגיש חום בפנים שלי) הלוח שלי הוא אסוס P5GDC DELUX. נתקלתם בזה? מה עושים? האם זה יכול להזיק להארד דיסקים? איך מנשים את זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by SADOTY,

הי, עד לא מזמן המחשב היה נהדר. אין עליו תוכנות מיוחדות ממש מחשב ביתי הכי פשוט בעולם. לפתע גיליתי שכשאני מדליקה אותו הוא עולה מאד לאט, כל המסכים נפתחים ב SLOW MOTION ואי אפשר לעבוד בו יותר. פניתי לטכנאי מחשבים שרק כמה ימים לפני כן התקין לי אנטי וירוס. לדבריו המחשב ישן (בן 3 שנים) וצריך לרכוש חדש. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות שלו? יש לו מלא זכרון פנוי. בברכה יפעת

7. קראתי במדריך של האתר שיש אפשרות לפרק את הביוס של המחשב יש לי שאלה עם אני עושה את זה ועובד עם המחשב כמה דקות זה יכול להחזיר לי את הביוס שהמחשב בא איתו בהתחלה רוצה לעשות את זה בגלל שעשיתי עידכון לביוס של המחשב ומעז תוכנה אחת של המעבד לא עובדת כמו שצריך וניראה לי שגם המעבד לא מתפקד כמו שהוא עבד כאילו גם המחשב כולו לא אותו מהירות והכל

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, כשאני משחק ב-BC2 זמן מה, הכדורים שאני יורה באנשים כאילו לא נכנסים באנשים, וזה קורה גם כאשר אני יורה בחלון והוא לא מתפוצץ מהיריה הראשונה. אני הורדתי את התוכנה HWMONITOR, וראיתי שלאחר זמן מה של משחק (לפעמים אפילו מאוד קצר, תלוי בעוצמת הפצוצים במשחק) המעבד שלי מגיע ל-65 מעלות באופן קבוע, ולעיתים מגיע ל-75-80 מעלות. הכרטיס מסך מגיע ל-45-50 מעלות. אני מניח שבעקבות החימום של המחשב, ה-FPS יורד, ולכן יוצר את הבעיות במשחק. אך טרם בדקתי אם אכן ה-FPS יורד, אבל מרגישים אותו בבירור (להשתמש ב-FRAPS במשחק זה די נאכס, לכן אני לא בודק, אבל ממש מרגישים איך שהתמונות זזות לא חלק בכלל) מפרט המחשב שלי: Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 2.5 GHz Geforce 220 GT 2 GB RAM מה לדעתכם הב…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בקיצור המחשב קופא... חשבתי שזה הכרטיס מסך אשם כי הקירור היה דפוק אז הבאתי מחבר כרטיס מסך וגם איתו הוא קפא. ואז הבאתי קירור זלמן לכרטיס שלי והבעייה עדיים המשיכה בקיצור כרטיס מסך שללתי... צעד הבא עשיתי בדיקה על הזיכרונות עם memtest מצא לי שגיאה, אגב יש לי 3 זיכרונות של 256 400DDR וכל אחד מחברה אחרת. ואז עשיתי ת'בדיקה סטיק סטיק ולא מצא לי שגיאה על אף אחד. אז חשבתי אולי הבעייה היא שהתיזמונים של כל זיכרון הם שונים אחד מהשני וזה מה שגורם למצב הזה. אז החלטתי לעשות בדיקה משלי שוב פעם בדקתי סטיק אחד בכל פעם. הכנסתי סטיק אחד והרצתי משחק במשך הלילה בבוקר כשקמתי המחשב היה קפוא, ככה היה עם כל הזיכרונות אז שללתי את הזיכרונות גם. אחרי זה חשבתי שזה הספק כי כל הקונקטורים שלו היו תפוסים בג…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אין לי גישה לביוס ! הביוס שלי לא מעודכן האם אם אני צורב מערכת הפעלה והופך את הדיסק ל Bootable האם הדיסק יעלה לי מבלי שאני אצטרך להכינס לביוס או שחייב עדיין להגיד בביוס? (לא הצלחתי להיכנס לביוס על ידי שום מקש וככה להגדיר את עלית הDOK בהפעלה בגלל שהוא כנראה לא מעודכן -ככה בחור שמבין בפורום אמר לי ,שהוא לא מעודכן ) תודה .

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by m53242,

בעליה XP לפני כניסה. יש הודעה שגיאה מסך כחול. מה אומר. איזה תקלה חומרה? בתודה מראש מיכאל[ATTACH=CONFIG]4468[/ATTACH]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by BullHorn,

שלום, מדובר במאוורר 120מ"מ על גבי גוף קירור Hyper Evo 212 (מעבד 4670K), שומעים שיש בעיה במיסב ולפעמים הוא מפסיק להסתובב לחלוטין. חיפשתי בזאפ ועוד אתרים אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר מאוורר 120מ"מ עם קליפס שמתלבש על גוף קירור ולא מתחשק לי להשקיע בגוף קירור חדש רק בגלל מאוורר מסכן... המלצות? אפשר אולי להשתמש במאוורר 120מ"מ שמיועד למארז?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס קול Akai Pro eie pro http://halilit.com/product/3081/Akai-Professional-EIE-Pro שהוא כרטיס לאולפן ביתי. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הusb למחשב. התקנתי את הדרייבר, הגדרתי בהגדרות של ווינדוס את הכרטיס, אבל כשאני מחבר את הusb, יש מין צפצוף כזה שיוצא מהטוויטרים ולא מפסיק. ועוד רעשים סטטיים כאלה שהולכים ובאים. מתי שאני נוגע בעכבר יש רעשים וכו'. יש לציין שהרעשים חלשים. כשאני מנמיך ומגביה מהכרטיס קול עצמו, הרעשים לא משתנים. ניסיתי כבלים שונים ושני סוגים של רמקולים (במערכת של המחשב ובשני מוניטורים). הבעיה קורה גם בכרטיס קול המובנה שעל הלוח אם אבל רק כשאני מחבר דרך חיבור בננה רגיל, כשאני מחבר דרך כבל coax אין רעשים בכלל לפי מה שהבנתי, הבעיה היא בחשמל, ב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by demultiplexer,

יש לי מחשב ישן עם יציאת HDMI אחת ובלי DP. מערכת הפעלה ווינדוז 7 גרסא ביתית. עדיין אוכל לחבר מסכים בשרשור? זה תלוי רק במסך? או שזה תלוי במחשב ויש סיכוי שזה לא יעבוד? תודה

15. Started by Silver Dragon,

כבר שנה וחצי אני סובל ומיואש מזה, במהלך התקופה הוחלף לי במסדרת אחריות: זיכרונות, לוח אם, דיסק קשיח בנוסף החלפתי ספק כוח. ועדיין הבעיות חוזרות. רוצה לציין שאני מחובר עם 4 דיסקים קשיחים, 2 מהם ותיקים מאד, עוד אחד בן שנה וחצי, ועוד אחד (עליו יישבתי את הווינדוס) בן כמה חודשים בודדים. פירמוטים אינסופיים, וכל פעם מתקפת מסכים גם במהלך התקנת הווינדוס. בתוכנה שעוקבת אחר הלוגים של המסכים הכחולים, רואים שהקובץ שגורם לכל הנפילות האלו הוא NT KERNEL.. המסכים הכחולים באים בצורה רנדומלית, יכול להיות יום עם נפילה אחת, או בלי נפילות בכלל, ויכול להיות יום שאני בקושי מצליח לעבוד בצורה רציפה, ומקבל את המסכים האלו משהו כמו 20 פעמים באותו היום. הרצתי חיפוש בגוגל אך אני נואש, לא מצאתי טרדים שמגי…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אורח משה
    Started by אורח משה,

שלום. אנחנו נתקלים בימים האחרונים בבעיית התחברות של מכשירי אנדרואיד אל הרש הביתית - המכשיר מזהה את הראוטר אך לא מצליח לקבל ממנו כתובת IP. מבנה הרשת: קיר -> מודם הוט -> סוויטש, וממנו פיצולים אל: 1. מחשב PC 2. ראוטר אלחוטי TPLINK - מודל TL-WR841HP במקביל יש באותו הרשת קופסת MI_BOX. כאשר מנסים להתחבר מהמכשירים הניידים לראוטר, הם מצליחים לזהות את הראוטר אך לא מצליחים לקבל כתובות IP ולהתחבר אליו. באופן מוזר, באותו הזמן, קופסת ה MIBOX מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ולבצע גלישה ברשת. עוד אציין כי כבל הרשת נכנס לראוטר בכניסה צהובה (ולא הכחולה הרשמית) מאחר ובעבר שמנו לב שאם אנחנו מחברים את הראוטר בין המחשב…

17. Started by tal_n1,

יש לי הארד דיסק של WD 3.5 אינץ נייח עם כבל חשמל שעד אתמול עבד מעולה. כשאני עושה לחצן ימני על כל הכונן (דרך המחשב שלי) הוא מציג לי כאילו יש לי 980 ג'יגה בשימוש, וכשאני נכנס לכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים ועושה לחצן ימיני ומאפיינים אז הוא אומר לי שיש לי סה"כ בשימוש 927 ג'יגה, זאת אומרת שחסרים לי בערך 53 ג'יגה. אני מודע לכך שתיקיה אחת נעלמה לי, מה אפשר לעשות?? דרך אגב, ניסיתי לבטל את הקבצים מוסתרים אבל עדיין לא מראה לי את התיקיה שחסרה. תמונה להמחשה: http://imagizer.imageshack.com/img539/3570/1hVfkj.jpg

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ccc,

היי רציתי לשאול משהו קטן יש לי על המחשב 2 דיסקים IDE וצורב. למה הכל יעלה חלק כשאני מחבר רק הארד דיסק אחד+צורב אבל אם אני מחבר את 2 הדיסקים אז הוא נתקע על DETECTING IDE DRIVES בביוס ? הג'מפרים בטוח בסדר, ו2 ההארד דיסקים תקינים לחלוטין. זה עבר לי אתמול, לא יודע מה קרה, מה יכולות להיות הסיבות האפשריות ? אני אשלול אפשרויות כבר.. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. צירפתי הארדיסק 2TB של סיגייט ST2000DM001 למחשב עם לוח gigabite-ep45-ds3r. ההארדיסק שעליו הווינדוס הוא WD raptor 160gb והשני הוא סמסונג 1TB. בדיוייס מנג'ר ההארדיסק החדש מותקן אבל בדיסק מנג'מנט הוא מופיע כאנאלוקייט ובגודל 128GB. כשאני מנסה לעשות איניטילייז אני מקבל הודעת the request could not be performed beacause of I/O erroe כל השלושה מחוברים לחיבורי ה-SATA שעל הלוח. מה עושים? תודה מערכת הפעלה: ווינדוס 7 נתוני הלוח: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842#sp נתוני ההארדיסק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7442 נראה לי שהלוח אמור לתמוך, אבל לא בטוח בכלל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by scorpions,

סידרתי למישהו מחשב ויש לו שם מודם שמיתחבר בשיטה הישנה של plag & play fcc "איזה" וWIN XP לא מזהה אותו אם מישהו יכול לומר לי איך אני מזהה אותו אני ממש הודה לו הוא צריך אותו לשליחת פקסים בתודה מראש לכולם מאיר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. תקלה מוזרה כי היא לא עקבית. המחשב לעיתים כלל לא נדלק, כאילו לא מחובר לחשמל. בצורה אקראית לחלוטין שאני לא מבין למה, הוא יכול כן להדלק ולעבוד מצויין להרבה זמן בלי שום בעיה בכלל. ניסיתי לנתק את כל החלקים הפנימיים אבל זה לא משנה. אם לא היה עובד בכלל סביר שזה היה בגלל הספק כוח, אבל בגלל שכן עובד אני חושד שאולי יש משהו שקשור בלוח, או איזה מגע רופף. הצעות לאבחון הבעיה יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by r3dWind,

שמתי את כל הכבלים כמו שצריך.. אני מפעיל ת'מחשב הוא קורא אותו לפני הכניסה לווינדוס אך בווינדוס עצמו הוא לא מזהה אותו במחשב שלי וגם לא במנהל ההתקנים.. אשמח אם תעזרו לי תודה..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by GB,

שלום לכולם. אני רוצה לפרמט אבל אני לא יכול כי המחשב לא עושה BOOT מהדיסקט וגם לא מה CD-ROM, ואני לא יכול לשנות את זה מהBIOS כי יש שם סיסמא ואני לא יודע אותה. האם יש דרך לגלות את הסיסמא , לבטל אותה או אם יש איזו שהיא סיסמת מאסטר לביוס???? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by pixilated,

מוצג לי את זה במחשב השני שלי בבית, מה אני עושה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היה אצלי היום טכנאי והחליף את לוח האם בנייד שלי, מאז האינטרנט האלחוטי לא עובד, התקנתי את כל הדרייברים שוב ועדיין הוא לא מראה שום שינוי. כשאני מחבר כבל רשת יש לי גלישה, אך האלחוטי לא עובד. אודה לכם אם יש איזשהו רעיון תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים