עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BullHorn,

שלום, מדובר במאוורר 120מ"מ על גבי גוף קירור Hyper Evo 212 (מעבד 4670K), שומעים שיש בעיה במיסב ולפעמים הוא מפסיק להסתובב לחלוטין. חיפשתי בזאפ ועוד אתרים אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר מאוורר 120מ"מ עם קליפס שמתלבש על גוף קירור ולא מתחשק לי להשקיע בגוף קירור חדש רק בגלל מאוורר מסכן... המלצות? אפשר אולי להשתמש במאוורר 120מ"מ שמיועד למארז?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב Pentium II - 177mhz אשר מריץ Windows 2000 - Server Edition... מדובר בלוח אם מיושן יחסית (אני חושב..). האם אתם חושבים שאוכל לחבר למחשב הארד דיסק של 80 ג'יגהבייט? האם אדרש לעדכן ביוס? ממש אין לי בעיה לעדכן אותו. לכל הספקנים: קיבלתי את המחשב מדוד שלי (ז"ל) - אמא שלו העניקה לי אותו לאחר שהוא נפטר. לדוד שלי היו עשרות תארים במחשבים, ותאמינו לי שממש אין לי מושג איך הוא הצליח לדחוס את Windows 2000 אל תוך מחשב מיושן כזה. בתודה, --Vega

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, תודה לכל העוזרים בבעיה הקודמת, אבל עכשיו יש בעיה נוספת: בבעלותי יש ג'ויסטיק ומצערת מבית Saitek הדגם הוא X-36/X-35 Combo. אחרי התקנת המארז החדש, ראיתי שהמחשב לא מזהה את הסטיק, לכן הדבר הראשון שעשיתי זה להכניס אותו מחדש, לא קרה כלום. אני הסרתי את התוכנה שלו ואת הדרייברים שלו והתקנתי מחדש. התקנת התוכנה עברה ללא בעיות, והמחשב עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הוא ביקש ממני לחבר את הסטיק (חיבור USB) כדי שהתוכנה תתקין את הדרייברים. הכנסתי את הUSB והתוכנה לא זיהתה שחיברתי, לעומת זאת הווינדוס (XP) זיהה את החיבור. הורדתי מהאתר של החברה גירסת תוכנה מעודכנת יותר לXP והרצתי אותה. ההתקנה של התוכנה עברה בשלום, ואז כשהתוכנה ביקשה ממני לחבר את הסטיק, היא לא זיהתה אותו, אבל שוב הווינדוס כן. …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. עשיתי איזה OC קטן במחשב [לא קטן...הגעתי ל AMD 3200 מ-AMD 2500] וזאת לא פעם ראשונה...בקיצור לבעיה איכשהו זה עשה ליריסט במחשב...חיכיתי שיידלק וישחזר למה שהיה בהתחלה [לפני OC] וזהו מפה לא נדלק המחשב...יותר נכון נידלק אבל הווינדוס לא עולה..הוא עושה לי את הבחירות של SAFE MODE NORMAL וכו... כשאני מנסה להעלות את הווינדוס דרך סייפ מוד/נורמל/ LAST WORKING....... זה ישר עושה לי ריסט במחשב. עכשיו למה זה קשור להרד דיסק...כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדוס הוא עושה לי מסך כחול וכותב חירבושים ויש שם את הבעיה שרשומה באנגלית...מה שכתוב שם זה :"ישנה תקנה בדיסק קשיח כדי לתקן למחוק אנטי וירוס/תוכנות-backup/deframingation-משהו כזה וכו...ולאחר מכן להמשיך בהתקנה. עכשיו אני לא יכול למחוק כ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Crash5,

חוששני שהספק הכוח שלי גוסס ועומד לסיים את עבודתו. מה שקורה, זה שבאמצע עבודה שוטפת על המחשב לפתע המסך נכבה ואיתו גם העכבר, המחשב עצמו נשאר דולק ואיתו גם המקלדת. אני מעוניין לדעת האם אלה הם סממנים של גסיסת ספק כוח. האם ספק יכול בכלל לגסוס או שהוא ישר נשרף\מפסיק לעבוד בפעם אחת? יש לי ספק של 300w משהו פשוט, איני יודע את שמו. תודה על כל עזרה שתבוא.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי לצערי אתמול משכתי את מגירת המקלדת חזק לאחור ולא שמתי לב שהכבל של העכבר שלי נתקע במסילה ובמשיכה החזקה שלי קרעתי את הכבל לגמריי, נדהמתי לראות שבקצה של הכבל כל הכבלים נחשפו ושהם כולם היו מחוברים , מה שיש לי חשד שזה גרם לקצר , עכשיו אני מודאג שלא נגרם נזק לספק או למחשב , כי ראיתי ברור שכל קצבות הכבלים היו מחוברים וממש בזאת מקצרים , מה דעתכם ,נגרם נזק ? רוני

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הי, כל כך מרגיז ומעצבן. פירמטתי את המחשב הנייד שלי (toshiba satellite l505) טיפה ישן. התקנתי win 7 X64 וכעת אין לי מה שנקרא toshiba utilities. באמצעות סט כלים זה הייתי מפעיל עד עכשיו את ה wifi ועוד כל מיני דברים, וזאת באמצעות כפתור fn שהיה מפעיל flash cards אני לא מוצא מקום להוריד ממנו את ה flashcards ונכון לעכשיו כפתור fn לא פעיל יותר. דגם המחשב שלי גם לא נתמך יותר ע"י toshiba ניחא האם יש דרך "עוקפת toshiba" להפעיל את ה wifi? בנוסף, ב bios אני רואה שה wireless שלי הוא על on אבל ב device manager אני לא רואה את ההתקן (wireless adapter) תודה.

8. היי יש ברשותי מחשב נייד של IBM וכשאני מנסה לבחר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO מתקבלת תמונה הפוכה לא בשולחן העבודה אלא בצפייה בסרטים למשל ניסיתי את POWERDVD וגם את MEDIA PLAYER אך ללא הועיל מחכה לפתרון עוד שאלה איך ניתן לקבל סאונד לא מהלפטופ? כלומר מהטלויזיה? יש לחבר חיבור בננה לפתח של האוזניות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. רוצה לפרמט את ה WIN 7 ולחזור ל XP. משנה ב BIOS את הסדר BOOT ועדיין ה 7 עולה. לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד אינטל על לוח אם של GYGABYTE עם הצ'יפ סט החדש מסוג Z370, הארד דיסק קשיח HDD ודיסק SSD כאשר הBOOT DRIVE של המערכת הוא הSSD. רציתי לדעת האם העברת המחשב למצב שינה בלילה והפעלתו בצהריים מחדש (מה שמדליק את הדיסק מחדש ממצב כבוי / ללא תנועה) יכול לגרום לבלייה מהירה יותר של הדיסק? בנוסף האם ישנם מנהגים נוספים שכדי שאאמץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. כל דקה, מדובר על המשחק אטלאנטיס אחד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. נתקלתי בבעיה הבאה: הרכבתי מחשב חדש עם מעבד ryzen 3600 עם זיכרונות של (HX432C18FB2K2)hyperX fury black 2x8GB DDR4 המחשב עולה אבל אין post לא משנה מה אני עושה החלפתי בין הסטיקים של הראם ניסיתי רק עם אחדניסיתי בערוצים אחרים וניסיתי גם בלי כלום אבל עדיין אין post החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים(280x/290x/1060) ועדיין אין post(כבל מחובר לכרטיס מסך כמובן..) איפסתי Cmos(הוצאתי את הבטריית כפתור לכמה דקות והחזרתי) יש עוד דבר אחד, אבל ממה שקראתי באינטרנט זה לא אמור…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by KF,

התקנתי צורב חדש ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ואין לי יותר סידי רום וצורב במחשב.... וגם הם לא מופיעים במנהל התקנים.... איך אני מסדר את הבעיה ? נ.ב אין לי ג'מפרים בכוננים....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nimrods,

תמיד כשאני מחבר משהו ל USB במחשב שלי המחשב לא מקבל את מה שאני מחבר וזה רושם לי בצד למטה איפה שקבצים מוסתרים (התקן USB לא זוהה אחד מהתקני ב-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו windows אינו מזהה אותו. לקבלתסיוע בפתרון בעיה זו. לחץ על הודעה זו ) למה זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, יש לי מחשב מדגם לנובו יוגה, דור ראשון. בחצי מהמקרים בערך שאני מעיר את המחשב משינה, לאחר שאני פותח את המכסה של הלפטופ, המקלדת וה-touchpad לא עובדים לי בכלל, למזלי יש לי עדיין את העכבר שמחובר ב-USB, לפעמים אני זקוק או להפעיל מחדש את המחשב או לסגור את המכסה ולנסות לפתוח אותו מספר פעמים עד שהמקלדת חוזרת. האם יש מצב שניתן לפתור את הבעיה דרך הוינדוס?.

16. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבעיה שאינה בהכרח תקלה טכנית... ברשותי מחשב חדש, עם המפרט הבא: לוח: Gigabyte GA-MA78GM-S2H מעבד: Phenom 2 X4 920 2.8 זיכרון: 4GB המעבד נחשב לחזק מאוד, וציפיתי המחשב יטוס, אולם הוא רק במעט יותר מהיר ממחשב מבוסס Core 2 Duo E6300 שברשותי, אני מדבר על מהירות בכלל ומהירות Startup בפרט. שני המחשבים אגב עובדים עם חלונות XP 32 ביט. שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה, האם יש הגדרת ביוס שאני צריך לבדוק ( במעבדה שהרכיבה את המחשב לא בדקו דבר, רק הרכיבו, אז ייתכן שהגדרות הביוס מעולם לא שונו ). אני קצת נרתע מביצוע עדכון לביוס, מה עוד שהלוח די חדש. יש משהו שאפשר לעדכן בביוס עכשיו אחרי שכל המערכת מותקנת ? תודה ! אגב, בדקתי באמצעות תוכנת SIW, ואכן כל הרכיבים שבמח…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by No-One,

שלום לכולם. בתוכנת BlueStacks (מי שלא מכיר זה תוכנה שאפשר לעבוד בה עם אפליקציות של אנדרואיד כדמוי סמארטפון על מחשב) כאשר אני מפעיל את התוכנה עולה הודעה שמבקשת לשנוטת הגדרה מסויימת בביוס (אני חושב). לא הצלחתי למצוא הגדרה כזו. לוח gigabyte auros pro 450b זו ההודעה:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כשאני מנסה להכנס למשחקים כמו COD MW2 או Insaniquarium Deluxe המסך נכבה. במשחקים אחרים הוא עובד כרגיל. בדקתי באינטרנט וראיתי שזו בעיה עם ה-REFRESH RATE, הוא 60 לפי מה שמוגדר בווינדוס והכל בסדר. אני עובד עם מסך 19 אינץ' של VIEWTECH ועם WINDOWS 7 64 BIT, כרטיס המסך שלי הוא 9800 GT עם 1GB. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Eternal Thought,

שלום, מה אמורים לעשות אם הטמפרטורה של המעבד מגיעה במנוחה ל-127C? (המחשב חדש מלפני כחודש, נקנה והורכב ב-TMS) אם זה משנה, התוכנה שמדווחת על הטמפ' היא speedfan והמעבד הוא i5 4570. יכול להיות שלא מרחו משחה תרמית? יכול להיות שהמעבד עצמו פגום? המחשב לא נכבה מעצמו, אגב, אבל הוא כן מקרטע וקופא לפעמים ולא מתפקד כמו שצריך בכלל יחסית לזה שהוא מחשב חדש וחזק.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים אני צריך להעביר את ספריות הדואר ממחשב XP שמותקן עליו Office ישן (SBC XP) למחשב חדש עם Win10 במחשב החדש מותקן Thunderbird Mail שאין לו אפשרות לייבוא דוא"ל מקבצי PST מישהו יכול להמליץ על לקוח דוא"ל חינמי שאפשר לייבא אליו קבצי PST ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני בחלונות 10. יש לי שימוש די תדיר במספר תיקיות וכוננים (לדוגמא - Desktop, מחיצה D, תיקייה פנימית ב Dropbox , תיקיית Downloads וכו'). ברצוני לקבל רשימה אחת (!) של תיקיות אלו בסייר ובתיבת שמור בשם (אקסל / תוכנת סריקה מובנית בחלונות וכו') אם משתמשים ב Quick access, רשימת התיקיות האלו לא מופיעה בתיבת שמור בשם. לעומת זאת, תחת This PC יש רק מחיצות, ולא מצאתי אפשרות להוסיף תיקיות ספציפיות. בנוסף, כאשר מתקינים את חלונות 10, יש תיקיות ספציפיות (כמו Download וכו'), שכן מתווספות לעץ זה. האם יש אפשרות להוסיף גם תיקיות ספציפיות לרשימה זו? איפה הכי טוב לנהל רשימה אחת של תיקיות וכוננים בשימוש תדיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 3pac,

אני מקווה שזה הפורום הנכון . אם אין סוללה על הלוח אם זה יכול לגרום לריסט פתאומי? איפה אני יכול לקנות אותה ? ואם צריך סוללה מסוימת לכל לוח אם ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, הפכתי את העולם לנסות לגלות מה הסיבה לכך שלפתע ללא קשר כלשהוא יש תקיעה לכמה שניות שמלווה בצליל קבוע של 2 שניות וריסט פתאומי אני מציג לכם את המציג אירועים של הוינדוס אולי יעזור, האחרון היה ב13:08 אודה לכל עזרה

24. טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לא ידעתי איך בידיוק לתמצת את הבעיות שיש לי כרגע מדובר במחשב מאוד ישן (משהו כמו 5 שנים) לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך לא ממש הגיב כלומר במקום שהנורה שלו תהפך לירוקה היא נשארה כתומה היה גם איזה מסך כחול שקפץ לפעמים המסך כן נדלק ויש בו כל מיני צבעים לפעמים הוינדואס עולה והוא כאילו תקוע (כלומר אני לא יכול להזיז את העכבר) אם אני נותן למחשב מכה מקדימה או מהצד ומנסה מידי פעם להדליק מחדש, אז הוא לפעמים עולה אחרי כמה ניסיונות כל תזוזה קטנה של המארז עלולה לגרום לו להיתקע ולמסך לההפך לשחור לדעתי כנראה מדובר באיזה חוט רופף, אבל מכיוון שאין לי ידע של טכנאי, אשמח לשמוע את דעתכם. אולי זה בגלל שהוא כבר ישן, גם זאת אופציה. בכל אופן, אני בנתיים פותח נושא לקניית מחשב חדש במידה ואני לא…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים