תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך שלי ( G.FORCE GT610) גם למסך מחשב וגם ל LCD . בחרתי בהגדרות בריבוי מסכים והכל בסדר. הבעיה מתעוררת כאשר אני סוגר את 2 המסכים לזמן מסויים ואז מדליק (למשל את ה LCD ראשון) ואז לא רואים במסך המחשב, או כאשר אני עושה RESET ואז אין תצוגה בכלל ושוב צריך לחבר מחדש את המסכים. האם יש פיתרון לבעיה הנ"ל או שפשוט כ.מסך יקר יותר יידע להציג את שניהם גם אם אני מכבה ומדליק אחד מהם או עושה RESET ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד לנובו יוגה 14" שהוא כמעט חדש דגם C940 ויש לי בעיה מוזרה בשימוש באפליקציית זום כאשר אני מקליט את השיחה תוך כדי שידור, לאחר מספר דקות התמונה נתקעת ולעיתים גם השמע מתעוות ואני צריך להפסיק. גם השומעים והרואים אותי אומרים שזה נתקע. השתמשתי באותו זמן ב WIFI 5G של פרטנר (500M) ואיכות הקליטה טובה מאד, וזה רה לי מספר פעמים ובמקומות שונים. ניסיתי להשתמש במקום בנייד הזה בנייד ישן יותר שלי T450 ולא הייתה לי את הבעיה הזו וגם במחשבים אחרים באותו זמן והיה בסדר מה לדעתכם יכולה להיות התקלה ? נ.ב. באתר של לנובו ראיתי כי הדרייברים שלי עדכניים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבד מצויין במשך שנה וחצי עם WINDOWS XP. לפני חודש סוף סוף שדרגתי את הדיסק הקשיח ל SSD ובאותה ההזדמנות החלפתי כרטיס מסך מ ATI 4770 ל NVIDIA 460 1GB וגם פרמטתי והתקנטי WINDOWS 7 32BIT. עכשיו מדי פעם המחשב קופא לחלוטין ללא מסך כחול. לא מגיב לעכבר ולמקלדת. גם המקלדת לא מגיבה למחשב (NUMLOCK לא מגיב). המסך נשאר קפוא בזמן ולא נכבה אוטומטית (יש אות של תמונה סטטית). כלום לא עוזר מלבד RESET ואז הכל חוזר לעבור למשך שעות, לפעמים ימים עד הפעם הבאה. בזמן הקפאון משום מה יוצא שאני מריץ מספר חלונות של OFFICE 2010 וגם את FIREFOX6 וגם UTORRENT 3. לא יצא לי לבדוק אם זה קורא ללא אחד מהמרכיבים הנ"ל. אני אתחיל עם מפרט המחשב: לוח MSI NEO2 מעבד E8400 עובד באוברקלוק של 400X9=3600 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שעברתי למסך ה LG LCD יש לי דיליי אדיר במשחק אמריקס ארמי. הדיליי הוא:כשאני מזיז את העכבר התנועה שלו על גבי המסך מתחילה כ-שניה יותר מאוחר. אין לי מושג מה זה,אני שבוז מזה.. עדכנתי את הדרייבר של המוניטור עצמו+דרייבר של העכבר+כרטיס מסך(FX5600) וכלום לא עוזר. או שאולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אולי קרה את זה לעוד מישהו כשהוא עבר מCRT ל LCD? חשוב לציין שבCRT לא הייתה לי אף בעיה בנושא... אגב,החיבור הוא DVI(אולי גם קשור לדילי?!?) תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 7 ultimate על המחשב שלי אבל בהתקנה בשלב שבו בוחרים באיזה חלק בכונן להתקין את הווינדוס, גיליתי את הדבר הבא: Disc 0 unallocated space total size 100mb Disc 0 Partition 1 total size 29.2gb Disc 0 Partition 2 total size 435.4gb Disc 0 Unallocated Space total size 1.1gb עכשיו יש לי 2 בעיות, הראשונה זה ה1.1GB שלא בשימוש ואני רוצה להכניס אותם לחלק שיש בו את ה435GB ולא יודע איך?? הבעיה השניה זה ה100 מגה שגם נמצאים באוויר ולא יודע איך להפטר מהמם או להכניס אותם לאחד הכוננים ... בבקשה עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט מימין כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא מגיע לשלב הפוסט. הדבר היחידי שקורה הוא שכל המאוררים במערכת נדלקים. כמו כן הוא לא "מצפצף" ציפצוף אחד שאומר שהמערכת בסדר. כאשר אני מנסה לכבות אותו על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי/הדלקה במארז הוא לא מגיב, כדי לכבות אותו אני צריך לכבות את המפסק בספק. בעייה דומה קרתה לי מקודם, הגורם הייה הלוח אם, וכנראה זאת גם הבעייה הפעם. השאלה שלי היא האם יכול להיות שהספק שלי לא בסדר והוא שורף לי את הלוחות אם? - הלוח אם האחריות והמחשב ימסר למעבדה בשבועות הקרובים כשהייה לי זמן פנוי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ווינדוס 7, 64 ביט. התקנה חדשה. הותקנו כל העדכונים (מלבד אקספלורר 10+11). בגלישה לכל אתר נורמלי, אפילו גוגל, הוא טוען שאישור האבטחה לא מוכר. בד:כ מקבלים את במחשב שלא בוצעו לו העדכונים, אבל כאן הותקנו כולם. מצאתי דף במיקרוסופט להורדת עדכוני אישורי בסיס למערכת הזאת לחודש נובמבר 2013, אבל ההתקנה סתם מסתיימת בשנייה בלי לתת שום הודעה - לא חיובית ולא שלילית. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עם כרטיס מסך 6850 והטלוויזיה היא LG של 42 אינץ', windows 7 הזמנתי כבל HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה אבל בטלוויזיה מוצג לי אין אות (על החיבור HDMI) והמחשב לא מזהה את המסך... עשיתי ריסטארט למחשב כי לפי מה שהבנתי את העלייה של המחשב אמורים לראות בטלוויזיה אבל גם את זה לא רואים בטלוויזיה.. מה לעשות??? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני בערך חודש קנתי את הכרטיס בשבוע שבועים הראשונים הוא עבד דיי טוב אבל מאז הוא רק הולך ומתחרפן הוא עושה שתי בעיות: 1. פעם בכמה זמן (יום, יומים,שלושה ימים או אפילו כמה פעמים באותו יום) באמצע העבודה בווינדוס המסך פתאום כבה והמקלדת לא מגיבה ורק ריסט משחרר את המערכת. 2. שוב.. באמצע העבודה המחשב פתאום קופא לשתי דקות ומייד אחרי זה בא מסך כחול (אני על XP..) ונותן הודעה שהדריברים קרסו הערות: הבעיה התחילה לפני שלפני שבועים בערך. מאז כבר הספקתי לפרמט כי חשבתי שזו אולי בעיה בווינדוס אבל הבעיה ממשיכה גם בהתקנה השניה של הXP. כבר ניסיתי על הכרטיס את גרסאות הדריברים הבאות: 6037, 6043 ואת 6070 ועם כולם הבעיה חוזרת. ה"תופעה" קורית רנדומלית, כל פעם תוכנה אחרת מופעלת וגם היא קורית כ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כשאני משחק ב-BC2 זמן מה, הכדורים שאני יורה באנשים כאילו לא נכנסים באנשים, וזה קורה גם כאשר אני יורה בחלון והוא לא מתפוצץ מהיריה הראשונה. אני הורדתי את התוכנה HWMONITOR, וראיתי שלאחר זמן מה של משחק (לפעמים אפילו מאוד קצר, תלוי בעוצמת הפצוצים במשחק) המעבד שלי מגיע ל-65 מעלות באופן קבוע, ולעיתים מגיע ל-75-80 מעלות. הכרטיס מסך מגיע ל-45-50 מעלות. אני מניח שבעקבות החימום של המחשב, ה-FPS יורד, ולכן יוצר את הבעיות במשחק. אך טרם בדקתי אם אכן ה-FPS יורד, אבל מרגישים אותו בבירור (להשתמש ב-FRAPS במשחק זה די נאכס, לכן אני לא בודק, אבל ממש מרגישים איך שהתמונות זזות לא חלק בכלל) מפרט המחשב שלי: Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 2.5 GHz Geforce 220 GT 2 GB RAM מה לדעתכם הב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נתקע כשאי מדליק אותו בשלב הביוס.. יש עדכון לביוס או איזה תוכנה שיודעת לבדוק את תהליך האיתחול? :
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ללא צג. מה הדרך היעילה להציג את המחשב נייח על צג המחשב נייד? תודה! יש בנייד חיבור HDMI ועוד חיבור שמצורף בתמונה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן התחיל לעשות בעיות בהרצת משחקים יש כמה גליצ'ים במהלך משחק גם משחקים ישנים שאמורים לרוץ בלי בעיה medieval total war 2 למשל זה נגמר בתקיעה מוחלטת עם רעש BUZZING כזה די חזק כמו בוידאו הזה (תמחקו את המינוסים) https://www.youtube.com/watch?v=sJ3yXpY5yoc----- ניסיתי את מה שמגיבים שם הציעו - לשנות cpu power settings ל70 אחוז וזה לא עזר אני לא מחפש להשקיע שעות על גבי שעות בחיפושים אחרי מקור הבעיה ותיקונים שונים יש למישהו רעיונות מה לעשות? אולי כדאי להתחדש וזהו? ואם כן, האם שווה לשמור על משהו מהחלקים הקיימים שלי (אני מוכן להשקיע כ4000 שקל במחשב) הספק כח שלי נקרא element smart 650w קניתי לא מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי WINXP שנתקע לעיתים קרובות עם מסך כחול והודעה שהסיבה לכך היא הדרייבר של מודם הכבלים AMBITUCM.SYS . המודם מחובר ל-USB. בדקתי באתר היצרן של המודם - אין להם דרייברים חדשים (או דרייברים בכלל).האם יש למישהו אותה בעיה? אודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב נייח מעבד כפול ליבה אינטל סוקט 775 עם לוח גיגהבייט G31 DDR2 אז הוא עושה ריסטרט בזמנים לא קבועים פירמטתי ווינדוס 7 לא עזר החלפתי דיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי כרטיס זכרון חדש מהקופסא לא מחשב אחר וגם לא עזר בעיה בספק זה לא יכול להיות כי ספק כוח תקול גורם רק לכיבוי המחשב ולא לריסטרט בעיה במעבד לא יכול להיות גם. האם זה בעיה בלוח? מישהו נתקל פעם בלוח שמרסטט את המחשב? אולי הסלוטים של הזכרון שניהם לא טובים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. זה המפרט כרגע: לוח אם + מעבד מובנה: VIA EPIA-M1000 Nehemiah זיכרון: Mushkin PC2100 256mb DDR כרטיס הרחבה: VIA EPIA 2 Slot PCI Riser (מרחיב את החריץ PCI הבודד על הלוח לשניים ומטה אותם ב-90 מעלות) כרטיס מסך: Gainward FX5200 64mb Pro/660 PCI כרטיס הרחבה: SATA Sil3114 PCI 4 ports כונן קומבו: Panasonic SlimLine Slot Combo model CW-8122-B כונן קשיח: Samsung 250GB SpinPoint120 SATA-300 model SP2504C מאוורר מערכת: Thermaltake 120mm (מה-Big Typhoon) מחובר ללוח אם במקום מאוורר מעבד ספק כח: Achme 200W PSU model AM630BS20S הכרטיס מסך בסלוט PCI התחתון (שיותר קרוב ללוח האם), וכרטיס ה-SATA בסלוט העליון. *********** אוקיי ככה - הכרטיס SATA מזהה את הכונן הקשיח, אך עדיין הוא מצ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש (A64 3000+) עכשיו יש לי הרדיסק SATA של מקסטור והלוח הוא Abit KV8 אני מנסה להתקין את הוינדואוס, והוא אומר שאין הרדיסקים אז בתחילת ההתקנה אני אומר לו שצריך להתקין דרייבר אני מעתיק את הדרייבר, ממשיך את ההתקנה והוא עדיין אומר שאין הרדיסק!!! מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך מהירה להוציא את כתובת mac address ללא כניסה לחשבון המשתמש במערכת הפעלה 7 או XP . כלומר מצב נתון שאין גישה למחשב והמחשב נעול בסיסמה ולא ניתן להכנס להפעלה ולהפעיל CMD ולרשום IPCONFIG /ALL האם אפשר על ידי תוכנת Hirens למשוך את הכתובת או דרך אחרת שאתם מכירים . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע המחשב התחמם מאוד בפתאומיות ועשה לעצמו ריסט. הסתכלתי מסביב ונראה שהמאוורר של הספק לא מסתובב כמו שצריך. הורדתי את המכסה ובנתיים שמתי מאוורר רגיל שיקרר אותו. במשך השבוע שמתי לב שגם בלי המאוור הגדול המחשב לא מתחמם והכל בסדר. אתמול פתאום שוב ללא אזהרה המחשב התחיל להתחמם בפתאומיות (לא עשיתי שום דבר מיוחד חדש) והכל נתקע. לאחר ריסט אני מקבל גיבריש ופסים מאונכים בזמן הפעלת המחשב והוא עולה רק ב safe mode. צירפתי סירטון: (בבקשה לראות עד הסוף) http://www.youtube.com/watch?v=DMC4lpxSzwI מה שמוזר, שבsafe mode הכל תקין ואני אפילו יכול לראות HD ביוטיוב. אז מה נשבר? הכרטיס מסך או משהו אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לידיי הרד דיסק של חברת VST, נפח 4 ג'יגה. דגם: USBKHD4 כאשר אני מחבר אותו למחשב - המערכת (XP) מזהה שזה הכונן קשיח USB אבל בכל זאת מבקשת להתקין דרייברים, לאחר ניסיון כושל בהתקנה הוא כותב: "a problem occured during hardware installation, your new hardware might not work properly " חפשתי הרבה זמן ולא מצאתי דרייברים... האתר של החברה - www.vsttech.com - סגור אודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי עם בעייתי. תודה מראש, BigT
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק) התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7. בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה) כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו. לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר. ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל. ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר. שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית? רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית. תודה רבה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס קול Akai Pro eie pro http://halilit.com/product/3081/Akai-Professional-EIE-Pro שהוא כרטיס לאולפן ביתי. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הusb למחשב. התקנתי את הדרייבר, הגדרתי בהגדרות של ווינדוס את הכרטיס, אבל כשאני מחבר את הusb, יש מין צפצוף כזה שיוצא מהטוויטרים ולא מפסיק. ועוד רעשים סטטיים כאלה שהולכים ובאים. מתי שאני נוגע בעכבר יש רעשים וכו'. יש לציין שהרעשים חלשים. כשאני מנמיך ומגביה מהכרטיס קול עצמו, הרעשים לא משתנים. ניסיתי כבלים שונים ושני סוגים של רמקולים (במערכת של המחשב ובשני מוניטורים). הבעיה קורה גם בכרטיס קול המובנה שעל הלוח אם אבל רק כשאני מחבר דרך חיבור בננה רגיל, כשאני מחבר דרך כבל coax אין רעשים בכלל לפי מה שהבנתי, הבעיה היא בחשמל, ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כאשר אני מנסה לנטרל איזה כבל מאחור.. אני מרגיש ממש זרם.. מה יכול להיות הבעיה? ועוד שאלה.. לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי עובד לאט יחסית.. ואין שום וירוס או רוגלות על המחשב.. יש מצב שזה בגלל החום של המחשב? ואם כן, איך אפשר לבדוק את זה שהכל תקין שמה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה יש לי צפצופים מאוד מוזרים מהכרטיס מסך במשחקים הצפצופים הם קבועים בעבודה רגילה עם המחשב הם צצים מידי פעם. הוצאתי את הספיקר כי הם מציקים מאוד.. אם המפרט הוא שימושי אז הנה הוא: p4 2.4 northwood asus p4s8x micron 512*2 ומה שהכי חשוב ge force fx 5200 למישהו יש רעיון?? נ.ב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר אז החלטתי למחוק אותם כי הם רק מפריעים!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-