תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב לפני כמעט שלוש שנים בSKYPC והחנות כבר לא קיימת - הטלפון מנותק אין תשושבה למייל. נראה לי שהלך רק לוח האם אבל לא בטוח למי פונים להחלפה? אני צריך למהר, עוד מעט שלוש שנים האם אפשר לבדוק אונליין לפי מספרים סידוריים? לוח אם ומעבד - אינטל זכרונות - gskill בספק אם התקלקל אבל חשוב שאדע מי נותן שירות אם אצטרך- ספק corsiar כ מסך אסוס אודה לעזרה מהירה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה קצת המלצות לניקוי פנים המחשב שזה כולל כרטיסי מסך,זכרון מגעים וכו.. הבנתי שיש ספריי מגעים שכולל אוויר דחוס ושמן שלא פוגע בחלקים? אשמח לקבל עצות!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מדפסת משולבת עם פקס האם היא חייבת חיבור קו טלפון בזק כדי לעבוד ? כיוון שבבית הקו של בזק מנותק כי עובד טלפון של אורנג' שמושתת על תשתית אינטרנט האם זה בגלל זה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן דיסקים שהיציאת חשמל שלו היא IDE של חשמל היציאה הלבנה הזו עם הפינים. ובספק כוח שלי לא נשאר לי יציאות נקבות של IED רק של SATA. האם קיים כבל שמעביר יציאת חשמל SATA ליציאת חשמל IDE הישנה הלבנה? או אם אפשרי מבחינת חשמל ומתח לקנות מפצל IDE1 לשתי יציאות IDE? מה עדיף? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עובד על HP Z600 ומחוברים כרגע 2 כרטיסי Quadro 4000', שני הכרטיסים מזוהיים ומותקנים וכמובן שמחוברים בברידג של SLI, הבעיה היא שמשום מה אני לא יכול להגדיר ב NVIDIA CONTROL PANEL ששני הכרטיסים יעבוד ב SLI, כמובן שהותקנו הדרייברים הכי חדשים . אשמח לשמוע מה עשיתי לא נכון וכיצד אני פותר את הבעיה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב. קודם אציין שהמערכת עובדת מצויין! העיניין עם מיקום האייקונים פשוט מוציא לי את טעם משולחן העבודה. אז ככה, בכל פעם שאני מעבירנ אייקון לצד שמאל של השולחן, לאחר אתחול הוא חוזר לצד ימין! ניסיתי את לשונית הVIEW -> וביטול ה AUTO ARRANGE ICONS... -> לא עוזר! אנא חברים, מישהו מכיר איזו פעולה\פקודה יעילה לנושא בבקשה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחילה תופעה במחשב שלי שכשאני משחק (league of legends בעיקר) תוך כדי משחק לפעמים אני מקבל מסך שחור ורק הסאונד ממשיך ולפעמים המחשב עושה ריסטרט. הורדתי והרצתי Furmark וprime95 והכל נראה נורמלי.. גם המעלות לדעתי בסדר, לא עובר את ה70 מעלות לכרטיס מסך בFurmark וגם המעבד נשאר קריר בפריים. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך וזה לא פותר את התופעה. גם שידרגתי לווינדוס 10 וזה לא פתר.. אפשר לפתרונות אפשריים. המפרט שלי i5-4590 Gigabyte GA-Z97-D3H 8 גיגה ראם קורסייר וונג'נס R7 260X של גיגהבייט
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , רציתי לשתף בעיה שיש לי מספר חודשים ללא מציאת פתרון רציני שאני משחק במשחק לא חשוב איזה אני מקבל הודעת שגיאה והמסך ניהיה שחור , ההודעה שמתקבלת " display driver stopped responding and has successfully recovered nvidia" עשיתי חריש עמוק ברשת וניסיתי באמת הכל ללא הועיל, האם מישהו חווה את התופעה והצליח להתגבר עליה באמת ולא קיבל את ההודעה שוב<? אני שוקל לקנות כרטיס מסך עד שבוע הבא במידה ולא אצליח להתגבר על התופעה. המפרט הרלוונטי - WIN 7 64BIT ספק כח 1200 thermaltake מעבד i5 2500K כרטיס מסך GTX580 לוח Z68A H3 B3 8 גיגה זיכרון שני מסכים 27 אינץ כרגע מחובר רק לאחד מה שניסיתי הוא כמעט כל הסרטונים ביוטיוב ללא הצלחה אני רק רוצה לדעת האם מישהו חווה ו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם יודעים, כל החוטים שמחברים את כפתור הריסט, הלד של הIDE, וכד' ללוח האם. אני תמיד מתבלבל בחיבור שלהם ללוח, ולכן כמעט תמיד כשאני מרכיב מחשב, הוא לא פועל על ההדלקה הראשונה, ואני צריך להחליף חוטים וכדומה. יש איזה טיפ או שיטה שיכולים להבטיח חיבור נכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי לוח EPOX EP-4SDA5+ ואני משתמש בכרטיס רשת OB באתי לחבר עוד כרטיס רשת ומסיבה כלשהיא הוא לא מוכן לזהות אותו בWINXP זה מראה שהוא מוצא חומרה חדשה ואז זה מראה לי שהוא ניסה ולא הצליח להתקין יש בעייה אם ההתקנה הכרטיס רשת עובד על המחשב הישן שלי בdevice status רשום This device is not configured correctly. (Code 1) ניסיתי גם אם כרטיס רשת אחר וגם הוא אותו מצב מישהו איך אני מגדיר את הכרטיס ככה שיעבוד??? מה זה CODE 1???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום הכל עבד יופי פתאום בזמן האחרון אחרי שאני צורב ב-NERO המחשב נתקע ב-100%. התקנתי NERO חדש גירסה 6 עדכנתי את הקושחה של הכונן שלי (LG) עדכנתי דריוורים של לוח האם. אין לי מושג מה לעשות? יכול להיות שזו בעיה בכונן עצמו? ואם כן מישהו מכיר תוכנות לבדיקת כוננים צורבים של LG?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו יש לי בעייה, לא שומעים ברמקול ימין\אוזניית ימין או כל דבר אחר... הרמקול לא הרוס.. כי חיברתי רמקולים אחרים וגם אוזניות ושומעים רק בשמאל, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ללוח ניסיתי גרסא שונה אבל לא הולך... למה אין קול ברמקול ימין?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב. שימי נחמן, ברשותי מחשב נייח מיזה כ4/5 שנים. לאחרונה לוקח למחשב זמן רב לעלות.. אליו הם השלבים: 1. לוחץ על כפתור ההדלקה. 2. מסך שחור. 3. ממתין בין 7 דקות ל20 דקות. (יש פעמים שאני מחכה אף יותר ויש פעמים שהוא לא נדלק כלל אלה אם אני לוחץ על כפתור הreset) 4. נפתח הboot. 5. ישר לאחר מכן המחשב עולה. השאלות: 1. מהיא התקלה ? 2. איך אני פותר את התקלה ? 3. מדוע קורה מצבים אלו ? (זאת אומרת מהיא הגורם לתקלות אלו?) אשמח לעזרה בבקשה. תודה מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן התחיל לעשות בעיות בהרצת משחקים יש כמה גליצ'ים במהלך משחק גם משחקים ישנים שאמורים לרוץ בלי בעיה medieval total war 2 למשל זה נגמר בתקיעה מוחלטת עם רעש BUZZING כזה די חזק כמו בוידאו הזה (תמחקו את המינוסים) https://www.youtube.com/watch?v=sJ3yXpY5yoc----- ניסיתי את מה שמגיבים שם הציעו - לשנות cpu power settings ל70 אחוז וזה לא עזר אני לא מחפש להשקיע שעות על גבי שעות בחיפושים אחרי מקור הבעיה ותיקונים שונים יש למישהו רעיונות מה לעשות? אולי כדאי להתחדש וזהו? ואם כן, האם שווה לשמור על משהו מהחלקים הקיימים שלי (אני מוכן להשקיע כ4000 שקל במחשב) הספק כח שלי נקרא element smart 650w קניתי לא מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המחשב נייח הזה (אני יודע שהוא ישן...) https://support.hp.com/sk-en/document/c01155744 ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הכונן הקשיח לכונן SSD? חוץ מזה אם אפשר להחליף אותו לכונן קשיח רגיל של מחשב נייד?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחת השאלות החוזרות על עצמן בקבוצות תמיכה למחשבים היא - למה המחשב שלי נכבה בפתאומיות. ובכן, אני קיבלתי מחשב ישן שלדברי בעליו הקודמים - כל עוד המארז שלו היה סגור, היה נכבה תוך כמה דקות מההפעלה. אם פאנל הצד של המארז היה פתוח - הוא היה עובד. אם מעניין אתכם לראות מה עשיתי כדי לפתור את הבעיה, מוזמנים לצפות בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מקום בכונן c ואני רוצה להוסיף לו גי'גה מכונן d כי יש לי שם לפחות 10 גי'גה פנוי אם מישהו יכול לעזור ולהסביר איך עושים זאת....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, רכשתי Ultrabook מדגם asus ux305ca. המחשב הגיע עם מתאם rj45 to usb. כאשר חיברתי את המתאם למחשב וחיברתי למתאם כבל רשת - אין לי חיבוריות. יש לי דרייברים מעודכנים, אני רואה את המתאם ב-Device manager והוא תקין, הכבל אתרנט תקין. אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת הפעלה Windows 10, מחשב נייד חדש. מתחברים לרשת אלחוטית וגולשים קצת, פתאום זה מתנתק והאייקון מופיע עם כוכב, כלומר לא מחובר לרשת ולא רואים יותר רשתות אלחוטיות. כיבוי והדלקה של הכרטיס רשת האלחוטי - לא עוזר, עדיין לא רואים את הרשת. רק לאחר ביצוע "אבחון בעיות" שהוא סורק ואז הוא פותר את העניין ומתחבר מחדש. זה קורה כמה פעמים ביום, במגוון רחב של רשתות ולא ברשת ספציפית. מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס רשת האלחוטי תקול? להסיר ולהתקין את הדרייבר שלו? את ההסרה והתקנה אנסה בכל מקרה, אשמח לשמוע ממישהו שנתקל בתקלה זו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי עידכון לביוס מתוך מערכת ההפעלה בשל כך שהארד דיסק זוהה לסירוגין. הורדתי את העידכון מאתר אינטל, לוח intel desktop borad d845gvsr. לאחר ההתקנה, הפעלתי מחדש, ושום התקן USB לא מזוהה. לעומת זאת מקלדת PS2 עובדת תקין. ניסתי להסיר את העידכון ולהחזיר את המצב לקדמותו, אבל אני לא רואה את העידכון ב-ADD\REMOVE. מה עושים ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד אינטל על לוח אם של GYGABYTE עם הצ'יפ סט החדש מסוג Z370, הארד דיסק קשיח HDD ודיסק SSD כאשר הBOOT DRIVE של המערכת הוא הSSD. רציתי לדעת האם העברת המחשב למצב שינה בלילה והפעלתו בצהריים מחדש (מה שמדליק את הדיסק מחדש ממצב כבוי / ללא תנועה) יכול לגרום לבלייה מהירה יותר של הדיסק? בנוסף האם ישנם מנהגים נוספים שכדי שאאמץ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז חודש שלם שהמחשב עבד מעולה, פרמטתי אותו מסיבה כלשהי ושוב נהיה ריסטרט אחרי יום אחד שהוא דלוק ככה באמצע עבודה מה אני יכול לעשות? בעיה חומרתית אין לא במעבד, לא בכרטיס מסך, לא בספק כח ולא בראם, כל אלה עברו בדיקת מעבדה החלק היחיד שנשאר חשוד חומרתית הוא הssd אבל הריסטרטים לא היה בחודש שלם לפני הפרמוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב של HP OMEN ליפני שנה אני רוצה להוסיף לו כונן קשיח (כרגע יש לי 512 SSD ) ואני צריך כונן נוסף יש לי מקום פיזי במחשב 2.5 אינץ אני צריך בערך עוד 1000 כזה אבל הבעיה שהחיבור זה לא SATA לא יודע איזה חיבור זה הטכניאי מחשבים ראה את זה ואמר לי שזה משו מיוחד שלהם (כי תמיד צריך ליות שתי יצואות חשמל ומידע אבל שם יש אחד ) בקיצר היתקשרתי לHP והם שלחו אותי למעבדה DCS אם אני זוכר שם אמרו לי שם צריך מקת ובHP אמרו שאין להם מקטים של חלקים רק של מוצרים בקיצר אף אחד לא יודע אז אמרתי לעצמי אולי יש לכם מוסג אולי מוישו במיקרה מכיר את זה ויודע מאיפה אני מסיג את החלק (לא אכפת לי איזה כונן זה יהיה SSD H\HD ) אני רק צריך כונן תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש דגם SATA LG-GH22L שתומך ב LighScribe. בכל תוכנה המחשב מראה שאין לי כונן שתומך באפשרות הזו של LightScribe. גם בתוכנה שמותקנת עם הצורב LightScribe Control panel אין זיהוי של הכונן. הפכתי את הדיסק כמובן בשביל צריבת התמונה אבל גם זה לא עזר... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה אנשים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-