תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי קרס באמצע שימוש ב-DISK DEFRAGMENTER, לא הצלחתי להחזיר אותו ליציבות בשום צורה, אז כיביתי את המחשב "באלימות" והדלקתי שוב, ועכשיו הוא מסרב להעלות את מערכת ההפעלה, ניסיתי גם להעלות אותו ב-SAFE MOD, אבל גם אז הוא לא עולה. מה עושים? אני כמובן מעדיף שלא לפרמט לחלוטין את המחשב ולהתקין הכל מחדש, אבל אם חייבים, אני אעשה גם את זה, האם קיימת איזה שיטת RECOVERY שלא כוללת פירמוט?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש (A64 3000+) עכשיו יש לי הרדיסק SATA של מקסטור והלוח הוא Abit KV8 אני מנסה להתקין את הוינדואוס, והוא אומר שאין הרדיסקים אז בתחילת ההתקנה אני אומר לו שצריך להתקין דרייבר אני מעתיק את הדרייבר, ממשיך את ההתקנה והוא עדיין אומר שאין הרדיסק!!! מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק) התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7. בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה) כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו. לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר. ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל. ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר. שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית? רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית. תודה רבה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחראי שקניתי לוח אם חדשה וחברתי אליה כונן חדש כדי לאתקין אליו את מארחת ההפעלה ויואסבי שכולל את ווינדוס 10 אני נטקע כל הזמן בשלב שבו אני מכבל מסך כחול אם החתוביות your pc ran into a problem... זה קורה גם כשאני מנסה להיכנס באזרת הכונן הישן שאליו כבר יש ווינדוס, איך אני פוטר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם חברים רציתי להתייעץ איתכם לפני שאחליט החלטה לא נכונה שלא תתרום לי בדבר . יש לי בבית ראוטר של הוט בסיסי HoTbox בלי אנטנה שמספק מהירות של mbps 85 מהירות הורדה במקרה הטוב כאשר אני נמצא מטר ממנו עם טלפון נייד ומבצע בדיקת speed test . כאשר אני בחדר ועושה בדיקת מהירות עם הטלפון היא יורדת לבין 55Mbps - 75Mbps כנראה עקב חסימה מסויימת של הקירות ורהיטים אך עדיין טוב , הבעיה היא במחשב הנייח באותו החדר שמשום מה כאשר אני מבצע איתו בדיקת מהירות הוא בקושי מגרד את ה - 5 Mbps עם כרטיס הרשת שקניתי לו (Qualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter והאנטנה שלו יוצאת למעשה מהחלק האחורי של המחשב), כאשר חיברתי אנטנה נוספת לכרטיס המהווה תחליף לכרטיס הרשת ונמצאת במק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חווה גמגומים במשחקי מולטיפלייר דיברתי עם בזק אמרו שהכל תקין וכמובן שאין שום בעיה באוף ליין מה עליי לעשות אני נואש יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר וכן כבר התקנתי אותם מחדש (הסרה מוחלטת) והתקנתי מחדש את המשחק על כונן SSD והFPS יציב על 60
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , המפרט: GIGABYTE 7VRXP CROSAIR XMS256 2700 AMD 1800 Gigabyte 8500LE ומערכת הפעלה WINXP והרצתי BENCHMARKים של SISOFT ושל 3DMARK2001SE ויש תוצאות יחסית נמוכות בין 30% עד 40% מהשוואות למוצרים דומים ברשת... ניסיתי להריץ את הזכרון באפשרויות רגילות ואגרסיביות אמנם יש הבדל אבל עדיין תוצאות מאוד נמוכות... ניסיתי להזיז את הזכרון DIMM , זה גם כן לא עזר... אני מחפש לדעת היכן מקור התקלה .. כיוון שאין ברשותי פריטים זהים אחרים אין באפשרותי להחליף ולבדוק ... האם תוכלו לעזור לחפש את מקור התקלה , או דרך לבודד אותה? דבר נוסף מוזר הוא שאני לא מצליח להריץ VTUNER וEASYTUNE... אני מקבל הודעה שאין לו דרייברים מתאימים למרות שהתקנתי כל דבר שהיה על הדיסקים שהגיעו עם המוצרים.. אני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד אינטל על לוח אם של GYGABYTE עם הצ'יפ סט החדש מסוג Z370, הארד דיסק קשיח HDD ודיסק SSD כאשר הBOOT DRIVE של המערכת הוא הSSD. רציתי לדעת האם העברת המחשב למצב שינה בלילה והפעלתו בצהריים מחדש (מה שמדליק את הדיסק מחדש ממצב כבוי / ללא תנועה) יכול לגרום לבלייה מהירה יותר של הדיסק? בנוסף האם ישנם מנהגים נוספים שכדי שאאמץ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון . אם אין סוללה על הלוח אם זה יכול לגרום לריסט פתאומי? איפה אני יכול לקנות אותה ? ואם צריך סוללה מסוימת לכל לוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מתי שבא לו, הוא עושה כמו Reset לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כשאני משחק ב-BC2 זמן מה, הכדורים שאני יורה באנשים כאילו לא נכנסים באנשים, וזה קורה גם כאשר אני יורה בחלון והוא לא מתפוצץ מהיריה הראשונה. אני הורדתי את התוכנה HWMONITOR, וראיתי שלאחר זמן מה של משחק (לפעמים אפילו מאוד קצר, תלוי בעוצמת הפצוצים במשחק) המעבד שלי מגיע ל-65 מעלות באופן קבוע, ולעיתים מגיע ל-75-80 מעלות. הכרטיס מסך מגיע ל-45-50 מעלות. אני מניח שבעקבות החימום של המחשב, ה-FPS יורד, ולכן יוצר את הבעיות במשחק. אך טרם בדקתי אם אכן ה-FPS יורד, אבל מרגישים אותו בבירור (להשתמש ב-FRAPS במשחק זה די נאכס, לכן אני לא בודק, אבל ממש מרגישים איך שהתמונות זזות לא חלק בכלל) מפרט המחשב שלי: Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 2.5 GHz Geforce 220 GT 2 GB RAM מה לדעתכם הב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד כשאני מחבר משהו ל USB במחשב שלי המחשב לא מקבל את מה שאני מחבר וזה רושם לי בצד למטה איפה שקבצים מוסתרים (התקן USB לא זוהה אחד מהתקני ב-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו windows אינו מזהה אותו. לקבלתסיוע בפתרון בעיה זו. לחץ על הודעה זו ) למה זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WINXP שנתקע לעיתים קרובות עם מסך כחול והודעה שהסיבה לכך היא הדרייבר של מודם הכבלים AMBITUCM.SYS . המודם מחובר ל-USB. בדקתי באתר היצרן של המודם - אין להם דרייברים חדשים (או דרייברים בכלל).האם יש למישהו אותה בעיה? אודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר בבקשה תמונה של כול ביוס שמסבירה איך מגדירים את CD ROM שיהיה ראשון..בכול ביוס..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים , אז ככה , יש לי דיסק קשיח בן 4 שנים של WD 80GB IDE , ביום שישי האחרון הוא החליט שהוא מוציא קולות של דיסקט 1.44 תקוע.. ולא לעלות באופן סדיר אלה רק לפעמים שבא לו(פעמים רחוקות).. שאלתי לגבי הבעיה מספר אנשים וכולם טענו שהבעיה היא בלוח של הארד דיסק ושהנתונים לא ניזוקו , זתומרת אם ניתן למצוא כונן קשיח מאותו סוג בדיוק אז אפשר לפרק לו את הלוח ולהרכיב על שלי והכל יסתדר.. , האומנם זה נשמע נחמד וקל אך צצה בעיה.. , אצל כל הכוננים היום יש לו בצורת "ר" ואילו הלוח של הכונן שלי מרובע... , וזאת לאחר שסרקתי כמה חנויות מחשבים שבכולם הלוח בצורת "ר" , חנויות יד שניה מסויימות.. , עד שלבסוף מצאתי באי ביי מאיזה ספק מארצות הברית את הלוח החביב במחיר דיי מופקע יחסית.. , השאלה שלי אליכ…
-
שלום יש לי מחשב שעבד מצויין במשך שנה וחצי עם WINDOWS XP. לפני חודש סוף סוף שדרגתי את הדיסק הקשיח ל SSD ובאותה ההזדמנות החלפתי כרטיס מסך מ ATI 4770 ל NVIDIA 460 1GB וגם פרמטתי והתקנטי WINDOWS 7 32BIT. עכשיו מדי פעם המחשב קופא לחלוטין ללא מסך כחול. לא מגיב לעכבר ולמקלדת. גם המקלדת לא מגיבה למחשב (NUMLOCK לא מגיב). המסך נשאר קפוא בזמן ולא נכבה אוטומטית (יש אות של תמונה סטטית). כלום לא עוזר מלבד RESET ואז הכל חוזר לעבור למשך שעות, לפעמים ימים עד הפעם הבאה. בזמן הקפאון משום מה יוצא שאני מריץ מספר חלונות של OFFICE 2010 וגם את FIREFOX6 וגם UTORRENT 3. לא יצא לי לבדוק אם זה קורא ללא אחד מהמרכיבים הנ"ל. אני אתחיל עם מפרט המחשב: לוח MSI NEO2 מעבד E8400 עובד באוברקלוק של 400X9=3600 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בחלונות 10. יש לי שימוש די תדיר במספר תיקיות וכוננים (לדוגמא - Desktop, מחיצה D, תיקייה פנימית ב Dropbox , תיקיית Downloads וכו'). ברצוני לקבל רשימה אחת (!) של תיקיות אלו בסייר ובתיבת שמור בשם (אקסל / תוכנת סריקה מובנית בחלונות וכו') אם משתמשים ב Quick access, רשימת התיקיות האלו לא מופיעה בתיבת שמור בשם. לעומת זאת, תחת This PC יש רק מחיצות, ולא מצאתי אפשרות להוסיף תיקיות ספציפיות. בנוסף, כאשר מתקינים את חלונות 10, יש תיקיות ספציפיות (כמו Download וכו'), שכן מתווספות לעץ זה. האם יש אפשרות להוסיף גם תיקיות ספציפיות לרשימה זו? איפה הכי טוב לנהל רשימה אחת של תיקיות וכוננים בשימוש תדיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים רכשתי מדפסת מדגם - brother - mfc-g480dw והיא אטית מאוד מאוד. 4 דקות הדפסה לעמוד!! מה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות/ לבצע הלכה למעשה כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה מאוד מפורטת כי הידע שלי דל. תודה רבה אורית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב של HP OMEN ליפני שנה אני רוצה להוסיף לו כונן קשיח (כרגע יש לי 512 SSD ) ואני צריך כונן נוסף יש לי מקום פיזי במחשב 2.5 אינץ אני צריך בערך עוד 1000 כזה אבל הבעיה שהחיבור זה לא SATA לא יודע איזה חיבור זה הטכניאי מחשבים ראה את זה ואמר לי שזה משו מיוחד שלהם (כי תמיד צריך ליות שתי יצואות חשמל ומידע אבל שם יש אחד ) בקיצר היתקשרתי לHP והם שלחו אותי למעבדה DCS אם אני זוכר שם אמרו לי שם צריך מקת ובHP אמרו שאין להם מקטים של חלקים רק של מוצרים בקיצר אף אחד לא יודע אז אמרתי לעצמי אולי יש לכם מוסג אולי מוישו במיקרה מכיר את זה ויודע מאיפה אני מסיג את החלק (לא אכפת לי איזה כונן זה יהיה SSD H\HD ) אני רק צריך כונן תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב נייד של IBM וכשאני מנסה לבחר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO מתקבלת תמונה הפוכה לא בשולחן העבודה אלא בצפייה בסרטים למשל ניסיתי את POWERDVD וגם את MEDIA PLAYER אך ללא הועיל מחכה לפתרון עוד שאלה איך ניתן לקבל סאונד לא מהלפטופ? כלומר מהטלויזיה? יש לחבר חיבור בננה לפתח של האוזניות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לפרמט את ה WIN 7 ולחזור ל XP. משנה ב BIOS את הסדר BOOT ועדיין ה 7 עולה. לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הלכתי ל -disk management וגיליתי שמתוך הארד דיסק של 40 GB יש שתי מחיצות , אחת פעילה ושנייה לא מוקצת unallocated איך אני מתקן את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסדר, הסתדרתי עם זה.. אז אני אעבור לבעיה האמיתי שבגללה פתחתי תמחשב... המחשב לא עולה ויוצאים ממנו מין קליקים O_O קיצר עכשיו כמחשב פתוח אני יכול להבחין שהרעש בא מהדיסק קשיח וזה כלאיו מנסה לקרוא ממנו אבל לא מצליח... וזה נישמע כאילו אזיה 3-4 פעמים זה מנסה להניע ועוצר... אתמול המחשב עבד רגיל, לא נגעו בוא, הוא לא קבל שום מכה... מה יכול לגרום לדבר כזה בדיסק קשיח ? הינה הבעיה (להגביר את הסאונד) - http://www.youtube.com/watch?v=svaM_aIvMOY
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-