עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם מה שלומכם אשמח לעזרה ברשותכם בגדול...המחשב נדלק ונכבה וחוזר על הפעולה עד שמצליח להידלק ועובד ... , במצב שלא עובדים בו כמה שעות הוא פשוט נכבה בכל זמן שהוא עובד ..אפילו רק שמדליקים תמסך שזה הכי מוזר..יוצאים רעשים מוזרים מהמחשב כמו רעש של פנצריה חח הזוי w10 32 ראם וכרטיס מסך quardo p2000

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Etyopi,

שלום אנשים שבוע טוב! יש לי דיסק קשיח במחשב של 1TB. עכשיו מי שהתקין לי בוא ווינדוס 7 עשה לי כונן C אחד עם 1000גיגה... איך אני מפצל את זה לשלושה כוננים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by vale,

אחח איזה ייאוש.. קניתי לוח אם מדגם GA-EP43-DS3L ומעבד E8400 +קירור NEXUS 2300 אתמול וניגשתי לבנות מחדש את המחשב. הלכתי לפי ההוראות בדיוק, שמתי את המעבד בסוקט כמו שצריך, מרחתי משחה תרמית על גבי המעבד והתקנתי את הקירור(מה שהיה די קשה). חיברתי את כל החיבורים הפנימיים בדיוק כמו שרשום בחוברת של המארז ובחוברת של הלוח אם. חיברתי את המחשב לחשמל הפעלתי והמחשב דלק לחצי שניה בדיוק עם הבזק של הלדים ומיד כבה.. פתחתי אותו שוב ווידאתי שהכל מחובר כמו שצריך, שהקוטביות של החיבורים נכונה, סגרתי וחיברתי אותו שוב. הפעם המחשב דלק למשך 10 שניות, נכבה ושוב נדלק אחרי שניה ונכבה שוב. החדר התמלא ריח שרוף ופשוט לא הבנתי מה הבעיה והפעם הרגשתי שהכל נדפק. מתוך הרגשה שאין לי מה להפסיד פירקתי הכל והרכבת…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by iSolt,

אז חודש שלם שהמחשב עבד מעולה, פרמטתי אותו מסיבה כלשהי ושוב נהיה ריסטרט אחרי יום אחד שהוא דלוק ככה באמצע עבודה מה אני יכול לעשות? בעיה חומרתית אין לא במעבד, לא בכרטיס מסך, לא בספק כח ולא בראם, כל אלה עברו בדיקת מעבדה החלק היחיד שנשאר חשוד חומרתית הוא הssd אבל הריסטרטים לא היה בחודש שלם לפני הפרמוט

5. Started by yanivnn,

הרצתי עליה חיפוש וקראתי אבל לא לא ממש הבנתי עדיין מה הבעיה... הדבר קורה כאשר אני מנסה להעתיק או למחוק לכרטיס זיכרון MS PRO DUO תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shilo,

אהלן. ??? יצרתי מחיצה ( C=20G,D=60G)בעת התקנת windows XP,לאחר ההתקנה לא הופיע לי המחיצה השניה(D),כרגע אני יכול להשתמש רק ב- C שיצרתי ואין לי שום גישה ל-60G נוספים. מה עלי לעשות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ikehgl,

יש לי Windows 10 .לאחרונה קורה שאחת לכמה ימים המחשב נכבה וצריך להפעיל אותו דרך כפתור ההדלקה. סקטורים c, d תפוסים עד כ 70 אחוז, כך שזה לא מעומס יתר. למה זה קורה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Shlomo1954,

הגדרתי מגדיל טווח dilink 1610 גם בwif וגם בכבל ישירות למחשב בסיום ההגדרות מזהה את מגדיל טווח ברשת אך הנורית קליטה הירוקה לא מהבהבת

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזרה במחשב, המחשב משמיע לי צפצופים והלד הירום מהבהב בהתחלה חשבתי שזה הספק כי ראיתי שהמתח של ה 3.3 וולט עומד על 3 וולט (שגיאה של 10 אחוז) ולכן החלפתי את הספק בספק אחר שיש לי פה.....וחשבתי שהבעיה נעלמה... ובכן מסתבר שלא......איך שאני מחבר דיסק קשיח לרייד הבעיה חוזרת.... אז או שהלוח דפוק (מה שיכול להיות) או שגם הספק הזה דפוק.... אבל לא נראה לי.....כי הספק הזה עבד יופי עם המחשב של אח שלי יש לי גם בעיה נוספת....יש לי פה סטיק זיכרון של 512 מגה שהתוכנה MEMTEST מראה שיש בו שגיאות ואילו כשאני שם את הזיכרון במחשב של אח שלי אין בעיות בכלל,חשבתי שהמחשב מריץ את הזיכרון בתזמונים נמוכים מידי אבל לא...ההגדרות זהות ועדיין יש בעיה מה שכן....על המחשב שלי הזיכרון עובד במהירות של…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by puffer,

אם הבנתי נכון לכרטיס זה(XFX GF 7800 GS) יש חיבור AGP ניסיתי לחבר, לא היה קל לעשות זאת מכיוון שלא היה מקום במארז כי הכרטיס עצמו גדול, לכן ניסרתי את החלק האחורי שבו היציאות נמצאות אם אני לא טועה חיבור AGP זה פלסטיק בצבע שחור (מלהבדיל PCI, שבו הפלסטיק לבן) היה צריך להפעיל כוח על מנת שהכרטיס יכנס לסלוט, חיברתי יציאת VGA אבל בכ"ז לא עובד. עכשיו איך אני יודע שמה שיש לי במחשב זה באמת חיבור AGP?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. טוב לא מזמן התחלתי לשחק קצת במשחק Warhammer 40000 Dawn of War II ואני מרגיש שהמעבד ממש מתאמץ במשחק (כמו בכל שאר המשחקים שאני משחק). אני לא סגור שהבעיה היא במעבד אבל בזמן משחק שומעים אותו מתאמץ ואחריי בערך 20 דקות של משחק המסך פתאום נכבה לכמה שניות (כאילו המעבד נח לו) ואז חוזר לעצמו מיד והכל ממשיך כרגיל.. זה קורה בערך כל דקה שתיים אחריי 20 דקות של משחק בערך. עכשיו המחשב חדש הגיע לפניי שבוע וחצי.. המפרט שלו הוא כזה: CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA770T-ES3 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, Audio, Gigabit LAN) DIMM3: Crucial RM25664BA1339.16FF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 59…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הי, אני רוצה להציג את תוכן הסמארטפון על מסך המחשב: תוכן = מה שמופיע במסך + אודיו. למשל לראות סרטון (מהאינטרנט כמו יוטיוב או מתוך תיקייה בסמארטפון, או מתוך הוואטסאפ) וכנ"ל לגבי סתם קובץ מוסיקה מתוך הקבצים שבסמארטפון. מסך מחשב = אצלי הוא מחובר לטלויזיה לא חכמה, אבל לצורך העניין זה היה יכול להיות סתם מסך מחשב. מה שחשוב הוא שהסמארטפון מתממשק בסופו של דבר לווינדוס (10). השליטה יכולה להיות מתוך הסמארטפון עצמו, אבל הבנתי שאולי יש גם פטנטים להפעלת הסמארטפון מתוך המחשב אחרי שהם התחברו, אבל זה לא חשוב לי. אה, וזה צריך להיות אל חוטי!! רק בשביל להבהיר - אני חיברתי מחשב בסלון למסך הטלויזיה ולמגבר הסטריאו, (מה שנקרא HTPC?) במטרה לראות סרטים, לשמוע מוסיקה ו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by a-gold,

שלום לכולם... יש לחבר שלי בעיה קשה ואני מנסה לעזור לו.... הוא קנה מעבד Q8200 עם לוח GA-EP45-DS3L ו-2GB זיכרון בסטיק בודד. הבן אדם עובד בעריכת וידאו ויש לו עוד כמה מחשבים עם מעבד Q6600 שמציגים ביצועים גבוהים מאשר המעבד החדש... לדוגמא כאשר הוא עושה Convert לסרט ששוקל 12 ג'יגה בערך התוכנה מציגה שהיא עושה את ההמרה במהירות כפול 2 והמעבד עובד על 100% אני רואה את זה ב-Task Manager ואין אפשרת לעבוד על שום דבר נוסף בזמן הזה כי המעבד ממש טוחן. לעומת זאת ה-Q8200 עושה את אותה פעולת המרה כשב-Task Manager הוא עובד על 50%....אבל זה גם לוקח כפול מהזמן הפעולה שהוא עושה בתוכנה. השאלה שלי למה הוא עובד באיטויות שכזאת...? אני רק חייב לציין שהמחשב עם המעבד Q6600 לא נמצא ב-OC. האם צריך אולי עד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gooliver,

יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה..... מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון. בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל...... אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות.... חומרה רלוונטית: e7200 gb ep43ds3l ocz dual 1gbx2 800 mhz sata 2 wd 320gb sapphire hd3450 256/1gb hiper mem speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....) ללא o.c. ???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by King Kong,

קניתי מחשב ויש שם סימן שאלה על הבקר של ה USB !!! הורדתי את כל הקבצים שיש מהאתר יצרן ומדיסק כלום אף קובץ לא מצליח להתקין את ה USB RAID וכו' הדגם של הלוח ECS RS485 אני מתקין את הדרייבר של הגשר הדרומי וכלום .. יש בתיקיה של הדרייבר RAID וכו' אין אני מוצא את הדרייבר ? Universal serial bus עם סימן שאלה <==== נ.ב. העכבר שלי נתקע מדי פעם והוא ב USB זה קשור ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by coolmoon,

קניתי מחשב חדש , המפרט: GIGABYTE 7VRXP CROSAIR XMS256 2700 AMD 1800 Gigabyte 8500LE ומערכת הפעלה WINXP והרצתי BENCHMARKים של SISOFT ושל 3DMARK2001SE ויש תוצאות יחסית נמוכות בין 30% עד 40% מהשוואות למוצרים דומים ברשת... ניסיתי להריץ את הזכרון באפשרויות רגילות ואגרסיביות אמנם יש הבדל אבל עדיין תוצאות מאוד נמוכות... ניסיתי להזיז את הזכרון DIMM , זה גם כן לא עזר... אני מחפש לדעת היכן מקור התקלה .. כיוון שאין ברשותי פריטים זהים אחרים אין באפשרותי להחליף ולבדוק ... האם תוכלו לעזור לחפש את מקור התקלה , או דרך לבודד אותה? דבר נוסף מוזר הוא שאני לא מצליח להריץ VTUNER וEASYTUNE... אני מקבל הודעה שאין לו דרייברים מתאימים למרות שהתקנתי כל דבר שהיה על הדיסקים שהגיעו עם המוצרים.. אני מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by שלו חלפון,

המחשב שלי קרס ומאז אני מנסה להדליק אותו כשאני מדליק המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי 2 או 3 שניות הוא נכבה מה יכולה להיות הבעיה

21. הורדתי משחק חדש ושיחקתי בו אחר כך שיצאתי ראיתי שפינות המסך בשחור כלומר שולי המסך הצטמצמו איך אני יכול להחזיר את גבולות תצוגת המחשב בחזרה לאורך כל המסך-תענו דחוף!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-H55-D2H rev 1.4 קניתי בטעות מKSP את הזכרונות: G.skill ripjaws x קישור לדף המוצר: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl ניסיתי לחבר את הזכרונות אבל המחשב עושה reboot או מציג את השגיאה KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE קניתי את הזכרונות אחרי שבדקתי באתר memoryc אילו זכרונות מתאימים ללוח אם שלי, המוצר החמישי ברשימה זה הזכרונות שקניתי. אחרי שהסתבכתי התכתבתי עם נציג שלהם בצ'אט מצורף צילום מסך שידרגתי את הביוס מF3 לF4 (מבצע בפני עצמו ) ישבתי לילות שלמים (עד 4 לפנות בוקר) על כל מיני הגדרות בביוס (עפ"י חיפושים בגוגל) ולא הצלחתי. כרגע מותקן 2GB RAM במהירות 1333MHZ, מעבד i3, כרטיס מסך מוב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, יש לי HD ממחשב ישן (בן 8)ואני רוצה לחבר אותו למחשב חדש . מניח שמחינת חיבורים אני אסתדר רציתי לדעת איך מקנפגים את ה-BIOS או כל דבר אחר כך שהמחשב יעלה מה-HD של המחשב החדש ואני אוכל להעתיק קבצים מה- HD הישן. תודה, מק

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היייייי אנשים הרבה זמן לא הייתי פה אבל חפיפ בכול מיקרה יש לי ABIT AN7 ואני רוצה לדעת אם יש לי עליו פורט של אינפרא אדום כדאי שאני יוכל להעביר דברים מהסלולרי אז אם מישו יודע ת'תשובה או יודע איך אני בודק...... בתודה עידו

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים