תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי, בימים האחרונים המחשב האישי שלי סובל מאיטיות מתמדת וכשאני מפעיל את המחשב לוקח לו ממש כמה דקות לעלות, שזה להבדיל מבד"כ כשהוא עולה באופן מידי. אני לא מצליח לאתר את הבעיה, ובעת ההפעלה כשאני מנסה להפעיל את 'מנהל המשימות' כדי לראות מה קורה אז הכל מידית חוזר לעבוד כשורה. היום בדקתי כמה קבצים במחשב ומצאתי קובץ חדש שמצורף להודעה הזאת, מה זה יכול להיות? בנוסף, מה כדאי לבדוק? הרצתי סריקת אנטיוירוס וזה לא מוצא שום דבר. אשמח לרעיונות, גיא.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאמא שלי מעבד E5700 ורציתי לשדרג לה את המעבד ל E8400 משומש אבל הסתכלתי על ביצועים באינטרנט ההבדל בינהם הוא 10 אחוז זה הגיוני ? בכל האתרים ההבדל כמעט לא קיים איך זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי WIN8 מקורי ביצעתי את השדרוג ל 10(64BIT) הכל עבר חלק, עכשיו לבעיה המסך פתאום קופא והעכבר נתקע שמתי לב שזה קורה בעיקר בצפייה ישירה של סרטים. ב YouTube הוא לא נתקע אבל אם נגיד שאני שם שיר אז שומעים הרבה לאגים ויש קפיאות קטנות כאלה של המחשב אבל הוא ממשיך לרוץ. באתרים אחרים הסיפור שונה ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. הרצתי על המחשב סרט עם VLC והכל עובד טוב היום החלטתי לפרמט ולהתקין שוב WIN10 הפעם התקנה נקייה ועדיין אומנם הבעיה הסתדרה טיפה אך עדיין יש קריסות על המחשב מותקנים דרייברים של הכ.קול REALTEK שמותאם ל WIN10 דרייבר לכ.מסך של ATI לצערי הגרסה האחרונה היא מ 2013 ומותאמת ל 8.1 (hd4850)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה אחרי 5 שניות ואז נדלק ואז נכבה אחרי 5 שניות וחוזר חלילה... הערות: אין צפצופים בהדלקה. לא מספיק לעלות שום מסך. ניסיתי לנתק זכרונות- הבעיה נשארה. ניתקתי את הכרטיס מסך מהספק - עדיין אותה בעייה. ניקיתי את המחשב + החלפת משחה טרמית במעבד. - עדיין אותה בעייה. רעיונות למישהו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה בכותרת: תוך כדי משחק, קצב הפריימים לעיתים יורד מה50-60 הרגילים ל20-30, למשך כ20 שניות. אח"כ עולה בחזרה. לפי מה שאני מבין מהסתכלות במדדים השונים של המחשב, הבעיה נעוצה בכך שהמעבד מוריד מכפלות באמצע, כאילו אינו תחת עומס. בהנחה שזו אכן הבעיה, איך אני נועל את המכפלה של המעבד למירבית שלא דרך הביוס? אני לא רוצה שהמעבד יתאמץ כל הזמן, אבל אני גם לא רוצה להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לביוס כל פעם שבא לי לשחק.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אסביר יש לי כונן אחד שהוא מפוצל C ו D עכשיו ב C יש וינדוס אני רוצה לחבר בנוסף את ה SSD ולהתקין בו את הוינדוס ואני רוצה לעשות שהC הקיים יהפוך לשם אחר יש אפשרות ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה במחשב נייד asus g550jk cn367h העכבר המקורי של המחשב שהוא עם כבל {לא אלחוטי} מראה שהוא מחובר, הdpi שלו עובד והכל אבל הוא לא זז מישהו יודע מה אפשר לעשות לגבי זה ? דרך אגב זה קרה לי גם עם עכבר בלוטוט הוא התחבר אבל לא זז. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
עידכנתי היום בבוקר לאמא שלי את המחשב הנייח שלה בבית מווינדוס 7 לווינדוס 10 אחרי העיכון היא רצתה לעשות פירמוט למחשב שיהיה נקי אז עשיתי בגדרות איפוס עם מחיקת הקבצים שיהיה נקי מכל מה שהיה עליו הכל טוב ויפה אחרי שזה סיים לפרמט המחשב עולה יש מסך כחול ורשום inaccessible boot device ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסטרט וככה בלופים כל פעם מחדש. מה עושים?!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקל בבעיה בפירמוט מחשב נייד . מצ"ב תמונות מהליך הפירמוט לפי הסדר, בנוסף השגיאה מפרט: נייד ACER מדגם: Aspire v5-572 . win 8 , 500gb , 4gb ddr3 64bit , מנסה לפרמט ע"י אר דיסק חיצוני ודיסק פירמוט של WIN 7 ניסיתי 64 / 32 ביט לא מצליח . יש לציין כי בעבר ביצעתי פירמוט עם הדיסק הזה למגוון מחשבים והכל בסדר. חוץ מהבעיה הזאת.. תודה לעוזרים [ATTACH=CONFIG]9464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש (בחלקים) הרכבתי אותו (לא המחשב הראשון שאני מרכיב) והוא לא נדלק. כשאני אומר לא נדלק זה פשוט שום דבר לא קורה. (גם המאווררים לא מסתובבים, אף אחד מהם) חשבתי אולי הבעיה בספק אבל יש לי מכשיר שבודק ספקי כח של אנטק והוא מראה שהספק תקין לגמרי. חשבתי אולי יש איזה בעיה מפגרת במפסק של ההפעלה אבל ניסיתי גם לחבר את המפסק השני (של הריסט) וזה לא עזר ואפילו ניסיתי לקצר בעצמי עם מוליך בין הפינים הרלוונטים אך ללא הועיל. החלקים נקנו מ- KSP ואני שוקל לתת להם אותו לתיקון. אני פשוט לא יודע איזה חלקים להביא להם? אם יש לכם רעיונות או הצעות מה לעשות בין אם משהו שאני יכול לעשות בעצמי או הצעות איזה חלק יכול לגרום לתופעה אשמח לשמוע. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתחיל בתיאור הבעיה, לפני כיומיים החלו זמזומים מאזור ספק הכוח(פירוט הדגם במפרט). לאחר בדיקות עם כבל אחר/שקע אחר ובדיקת המתח המגיע מהשקע הבעיה ממשיכה. לאחר שהגעתי למסקנה שהבעיה נמצאת בספק הקיים החלפתי אותו וכעבור שעתיים הבעיה חזרה בידיוק כמו בספק הראשון והיא שמדי כמה דקות הספק מתחיל לזמזם למספר שניות ומפסיק.בנסיון לבודד את התקלה בדקתי האם הבעיה מופיעה רק בעת מאמץ של אחד הרכיבים ופסלתי את המאפיין הספציפי הספציפי הזה,משום שהתופעה מופיעה גם במנוחה של המחשב.שוב אציין שהרעש מגיע מאזור ספק הכוח ככל הנראה מאחד הקבלים עד שהצלחתי לאפיין(מדובר בספק שני בתוך יומיים בו מופיעה התופעה,חדש לחלוטין). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה/האם יש למישהו רעיון אודות התקלה ופתרונה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לחבר את המחשב בו זמנית לטלויזיה ולמסך מחשב באמצעות splitter של hdmi. מסך המחשב לא מסוגל לקבל אודיו. אני מחבר אותו דרך מתאם dvi. אבל אני מעוניין שהטלויזיה כן תקבל את האודיו. בחיבור ישיר של הטלויזיה ל hdmi מתקבל גם קול. כשניסיתי לחבר דרך המפצל (היה לי עד עכשיו אחד זול) יחד עם החיבור למסך, לא התקבל קול בטלויזיה. רציתי לבדוק את החיבור דרך המפצל רק לטלויזיה, מבלי לחבר את מסך המחשב, אך המפצל בדיוק שבק חיים ואינו עובד יותר. האם ניתן בכלל להעביר קול רק למסך אחד? או שהמפצל/מחשב משבית את הקול? האם זה תלוי בסוג/איכות המפצל? זו אמנם עדיין לא תקלה, כי אין לי מפצל עובד - אבל אני מעוניין לדעת לפני שאני מוציא 200 שקל על מפצל איכותי אחר. בנוסף, אם פיצול כזה אינו אפ…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לאחר הרכבת מחשב חדש, מדי פעם בעת עבודה על המחשב, המחשב עושה ריסטרט עצמאי ובמסך הראשוני בעת עלייתו מחדש מופיעה הודעה על כך שהריסטרט נעשה בעקבות בעיה רגעית במתח.... (ראו תמונה מצורפת) האמת שאני לא מבין כ"כ למה, כי המחשב מחובר דרך אל פסק תקני, ספק הכוח מתפקד טוב (כך לפחות אני מאמין...) קראתי קצת בפורומים בחו"ל שזה כביכול נושא מוכר ויש אפשרות לבטל את אופציית הריסטרט האוטומטי בלוחות אם כמו שיש לי... האם זהו מצב מוכר? פתרון למישהו? אודה לתשובתכם
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בקונפיגורציה זהה (בני כ 3 שנים) שמידי פעם "קופאים" וממשיכים בעבודה תקינה Intel I7 2600K Asus P8H61-M LE למעבד קירור מים SCKTN-3000 4G RAM בדיקת טמפרטורה בעזרת SpeedFan ו HWMonitor מראה ערכים "מפחידים" בעבודה משרדית רגילה. (רצ"ב תוצאות הבדיקה) המאורר עובד כשורה במגע יד התחושה שגוף הקירור בטמ"פ סביבה פחות או יותר. האם זה נורמלי ? אם לא מה הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במארז של אנטק P100. כשאני מדליק את המחשב-המאוורר הקידמי מרעיש. פתחתי את המחשב כדי לראות במה מדובר וגיליתי משהו מאוד מוזר. הוא תמיד מתחיל כשהוא לא עובד-ואז הוא מרעיש מאוד. וכשאני מסובב אותו ידנית-הוא פתאום מתחיל לעבוד והרעש מפסיק-עד שאני מדליק את המחשב שוב. כלומר, הוא מרעיש רק כשהוא לא עובד. האם אפשר להגדיר אותו שהוא יעבוד תמידית? יתכן שיש הגדרה בביוס שמבטלת אותו בעת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם SSD ככונן ראשי של מערכת ההפעלה (WIN7), עם 16 ג'יגה RAM DDR3 ועוד 3 הרדיסקים לאחסון נתונים. בכונן D (הרדיסק 2 טרה 7200 RPM של HITACHI) אני משתמשת גם לאחסון עבודות, תמונות ואני עובדת על פרוייקטים (בעיקר עיבוד תמונה) מהכונן הזה. לאחרונה הלייטרום (תוכנה לעיבוד תמונה של אדובי) התחיל לעבוד ממש לאט אצלי, כל הזמן נתקע וממש נהיה לא שמיש. יש לי מנוי ל-CREATIVE CLOUD והלייטרום משם. ניסיתי לבטל האצת כרטיס מסך בהגדרות של לייטרום כמו שהציעו בפורומים של אדובי וזה לא עזר. הרצתי HDTUNE על כונן D (HITACHI) וכתוב WARNING. זה הכונן שנמצאות עליו כל התמונות והקטלוגים של לייטרום. האם יכול להיות שהאיטיות קשורה לזה? האם לדעתכם צריך להחליף את הכונן? אני ברגע זה מבצעת גיבוי לכונן א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי (דיי חדש - כמה חודשים) לפני כמה חודשים עודכן לווינדוס 10. יש איזה משהו מוזר שקרה רק בימים האחרונים, ברגע שאני ממזער חלון כלשהו הוא כאילו יורד "באנימציה של המזעור הרגילה" לאיפה שהשורה למטה עם השעון, אינטרנט, רמקול וכו' ומאז אין לו זכר, ולא לאיפה שכל החלונות "אמורים" לרדת שזה ליד "ההתחל". בנוסף, כל הקיצורי דרך שהיו ליד ההתחל נעלמו, ובנוסף יש מין ריצוד על שורת הבר הזו שהזכרתי מקודם. כל זה קרה ביחד בבת אחת. אני יכול להחזיר את החלונות רק על ידי alt+tab אבל זה כמובן לא נוח. בבקשה לעזרה אודה. יום מצוין!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בעבר הייתה לי מקלדת של רייזר וכל פעם שהדלקתי את המחשב אז הייתי צריך ללחוץ על הכפתור של הנמפאד כדי להדליק אותו אחר כך החלפתי מקלדת למקלדת של רוקט וכשהייתי מדליק את המחשב הנמפאד היה כבר דולק לאחרונה שידרגתי לוינדוס 10 ושוב כמו במקרה עם המקלדת של רייזר אני צריך להדליק את הנמפאד כל פעם אני רוצה שהנמפאד יהיה דולק כל הזמן וידלק בזמן שהמחשב מתחיל לעבוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אפשר לעשות את זה.. נ.ב- ניסיתי כבר את השיטה של לשנות איזהשהו קובץ דרך ה-Registry Editor והיא לא עבדה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מדי יום באמצע פעולה המסך נהיה שחור לגמרי ורק ריסט גס משחרר את המחשב (הוא נתקע לגמרי). בעיה אחרת שאולי קשורה: בשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס להורדה של קובץ ישיר מהאינטרנט הוא לא מוריד לי הוא מראה את הסימן של הטעינה וטוען הרבה זמן ובסוף לא מוריד כלום. (זה נכון לכל הדפדפנים, אקספלורר, פיירפוקס, וכרום - ובדקתי שההורדה תקינה הורדתי מאותו קישור במחשב אחר ופשוט העברתי את הקובץ ב usb למחשב שלי). מה עשיתי: חיפשתי וירוסים באמצעות nod32 - אין חיפשתי רוגלות באמצעות malwarbytes anti-malware home - אין עידכנתי דרייברים של מסך ושמע. נכנסתי להיסטוריות קריסות של windows וראיתי שמתי שקיבלתי את המסכים השחורים כתוב: service_KMS.exe הפסיק לפעול. בעיה נוספת שקוראת לי שאולי גם קשורה: לפעמי…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבת שלום חברים ! המחשב שלי חזר מתיקון במעבדה והחליפו לי את הכונן הקשיח,פירמטתי אותו,התקנתי דרייברים ללוח אם למעבד ולווינדוס 7. עשיתי טעות שלא יצרתי מחיצות כבר בהתקנת הווינדוס אבל הבנתי שאפשר ליצור מחיצות גם אחרי ההתקנה,אחרי עדכון כל הדרייברים,נכנסתי ליוטיוב ומצאתי את זה : יש לי כונן בגודל של טרה אחד,אבל כשאני בא לפצל את C לגודל של 50 ג'יגה ואת D ל 900 ג'יגה ,הוא כבר אומר ש C תפוס ע"י יותר מ 450 ג'יגה ,איך זה יכול להיות ? מה הטעות שלי? מה לא הבנתי ? מיותר לציין שכבר בדקתי במחשב שיש לי כונן של טרה אחד,והוא מלא רק במערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות קטנות שסה"כ תופסות 30 ג'יגה מכל הדיסק,אודה מאוד לעזרה,תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העברתי דיסק קשיח בנפח 1TB של סמסונג למחשב חדש שהרכבתי. המחשב מזהה אותו והכל בסדר אבל כל פעם קופצת ההודעה הנ"ל. הרצתי סריקת דיסק מלאה (זאת שלוקחת הרבה זמן...) ולא נמצאו שגיאות. בנוסף, הצלחתי לגבות את כל החומר שהיה עליו ומדובר בהמון חומר, הוא היה כמעט מלא. יחד עם זאת, כבר קרה לי פעם או פעמיים שהמחשב עלה והוא לא זיהה את הכונן - לא בביוס ולא בווינדוס. כרגע הוא מזהה אותו ועובד באופן מלא. מה זה יכול להיות? קראתי כל מיני דברים על S.M.A.R.T שאולי קשורים אבל לא כל-כך הבנתי מה לעשות. מישהו?
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי Windows XP Home בכל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, בדיוק כשמופיע הלוגו של וינדווס (http://www.georgescomputers.50megs.com/images/winxp_rc1_rev_02.gif) נוצר BSOD עם ההודעה STOP: 0x0000007B (0xF894C528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) זה קורה לי גם כשאני מנסה להכנס למצב בטוח. סרקתי אותו עם אנטיוירוס, בדקתי אם הוא פגום, וניסיתי לתקן אותו עם ה Recovery Console, אבל ללא הצלחה. כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא פיזית העתקתי את התוכן לכונן אחר, אבל כשאני מעלה את Windows דרכו מופיעה אותה בעיה. אני לא רוצה להתקין הכל מחדש. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרתכם, יש לי בעיה ממושכת בזמן האחרון ואני מנסה לפתור אותה ועדיין אין מנוס והיא פוגעת במחשב שלי.. יש לי הודעה של מסך כחול מכיתוב : NETIO.SYS . קוד שגיאה - 0x000000d1 בכותרת של המסך הכחול - DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. אמרו לי שהבעיה כנראה שהדרייבר של הכרטיס רשת לא מעודן , עידכנתי אותו . חשוב להזכיר שהמסך קופץ רק כאשר אני מפעיל את הטורנט להורדה . כל עוד הטורנט סגור הכל תקין , ברגע שאני מפעיל אותו כדי להוריד משהו מסוים המסך קופץ . אני חייב את עזרתכם בבקשה , ..
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, טוב אז ככה, כשניסיתי להוציא את הHDD מהתושבת שלו. הכבל SATA נתקע איכשהו, כך שהייתי צריך להפעיל לחץ בכדי לשחררו. כנראה שהפעלתי יותר מדי לחץ, ועכשיו כמה פינים נשברו והפלסטיק שמחזיק את הכבל במקום. דוגמה למה שקרה לי: רכשתי את הHDD שנה שעברה בKSP, האם אתם חושבים שיש סיכוי שהם יסכימו לתקן לי אותו? (הוא עדיין בתקופת האחריות). והאם זה אפשרי לתקן את זה בכלל, בלי להחליף את כל הלוח של הHDD?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 64BIT מותקן על SSD. אני מנסה להתקין את הדריוור של ההתקן הבא "Intel® Management Engine Interface" הוא מתקין אבל נותן קוד שגיאה 10 This device cannot start. (Code 10) ניסיתי עידכון דריוורים לא עזר. לוח אם הוא ASUS MAXIMUS VI HERO
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-