עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dovk,

שלום חברים ברשותי דיסק 1TB היה עובד בחלונות 10 64 , הדיסק ריק העברתי אותו למחשב אחר של חלונות 7 64 ביקש שאפרמט אותו ובסופו הוא מראה כי הקיבולת שלו 32 MB , כם כשהעברתי אותו חזרה למחשב הקודם הוא מראה לי כי הקיבולת 32 MB כיצד ניתן להחזיר את הדיסק לנתוני המפעל 1 TB תודה

2. Started by OrBen91,

התייאשתי מהחיפושים, צריך עזרה בדרייבר של יציאות הUSB למחשב Asus X555L i3 4005U

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מדובר במחשב די ישן שכל פעם שהוא עולה אחרי windows boot screen המחשב פשוט עושה ריסטרט יש למישהו רעיונות ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by תמרה,

מחשב בן 4 מתחיל להתקשות בהצגת סרטים: הוידאו לעתים תקוע חלקית על התמונה הקודמת ומערבב אותה עם הבאה. הסרתי את כל הקודקים והתקנתי מחדש K-LITE עם MPC, הבעיה נשארה. בעיה בהגדרות? רכיב חומרה ישן? מה אפשר לשנות כדי לזכות שוב בצפיה נקיה? אשמח לכל עזרה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, בחמישי האחרון רכשתי את המחשב הנייד הזה. על פי הפרטים הטכניים, הוא מכיל מאיץ גרפי GeForce GT 840M. עם זאת גיליתי חוסר תאימות: aida64 מציגה שהמאיץ הגרפי/כרטיס מסך הוא Intel HD 4400, בעוד שבדרייברים של NVIDIA שמותקנים במחשב, אכן מאושר שהכרטיס מסך הוא 840M. לא מבין מדוע יש חוסר תאימות... צירפתי צילומי מסך. אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. פרטים על המחשב יש לציין שהוא בקושי חודש אצלי. ניקנה הכל מאמזון וזה הספק שיש לי http://www.amazon.com/CORSAIR-CP-9020062-NA-RM-RM1000-Certified/dp/B00Q8L2PLC/ref=sr_1_27?s=pc&ie=UTF8&qid=1427787305&sr=1-27&keywords=power+supply כרטיס מסך http://www.amazon.com/gp/product/B00P9RDI9Y/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 עד אתמול בלילה הכל היה בסדר. לא יודע מה הבעיה אני מאוד מקווה שזה לא הספק. למה יקח זמן לשלוח להם בחזרה. בנוסף פתחתי את המארז וראיתי שכבל חשמל נגע בכרטיס זיכרון ראם. הכבל כמובן היה מכוסה הוצאתי אותו בינתיים הכל בסדר.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום רב, לאחרונה רכשתי לאמא שלי לאפטופ שאמור להיות בשביל משחקי אינטרנט בלבד. הלאפטופ הוא G50 Lenovo עם מעבד של AMD E-6010 שממה שהבנתי הוא מקביל ל- i3 של אינטל. לאחר שהתקנתי בו וינדוס 7 ואת כל הרכיבים של המערכת, אני מקבל 100% CPU בדפדפן Chrome (הזכרון לעומת זאת לא מלא). ניסיתי כל מיני דפדפנים. ניסיתי לשחק עם הפלאגין של Adobe ב- Chrome. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך. אין כלום במחשב מלבד הוינדוס והדרייברים. הוא חדש חדש. אשמח להכוונות כלשהן.. כמובן שהחלפת המעבד זה הדבר האחרון שארצה לעשות.. תודה רבה לכולם.

8. יש לי מדפסת officejet 4500 מעוניין להתקין אותה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס הורדתי מהאתר של HP את ההתקנה. ואז כאשר מגיע השלב שאני צריך לחבר את ה USB של המדפסת הוא לא מזהה שאני מחבר זה היה לפני כמה ימים,והוא פשוט לא זיהה היום אני מנסה סתם לחבר את המדפסת לראות אם הוא מזהה אותה ב DEVICE MENEGEMENT (והתשובה לא) מה שקורה זה שהמחשב מחליט לתקוע את העבר פתאום(שגם מחובר ל USB), הנורה של העכבר דולקת אבל הוא פשוט לא זז ניתקתי את המדפסת הוצאתי והכנסתי את העכבר ואז אחרי דקה של הוא חזר לעבוד אשמח לעזרה בפתרון הבעיות הנ"ל תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by guylederer0,

אהלן רכשתי היום ווינדוס 8.1 פרו והתקנתי נתקלתי בעניין שאני לא מצליח להיכנס לביוס של הלוח ע"י לחיצה DEL\F2 חפרתי באינסוף מדריכים והבנתי שיש אפשרות בווינדוס שצריך להיכנס אליה אבל משום מה היא לא מופיעה אצלי כדי להיכנס לביוס אני חייב לנתק מהחשמל לאפס ביוס וכ'ו ( לא אידיאלי מבחינתי אם אני רוצה להתעסק בOC ) אני חדש בכל עניין הווינדוס הזה ואשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Knopix,

אין משתמשים אחרים שמחוברים למחשב מה הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט המחשב: i5-3450 8GB RAM HD7850

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. למישהו יש הסבר או פתרון לבעיה הזו? מדובר על סרטונים ביוטיוב באיכות 4K . למה רק ב-explorer אני מצליח לראות אותם וב-CHROME לא? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכם אני מחזיק לפטופ של ASUS מזה 3 שנים היום פתאום נעלם לי פרטישן D (המחשב מחולק לשני פרטישינים C - ו-D ) בניהול אמצעי איכסון אני רואה שטח ללא שימוש - מה קרה פתאום ?????

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by YinonOzery,

שלום, קניתי לפני כמה חודשים מחשב גיימינג חדש. במשחקים הוא נותן אחלה עבודה והביצועים מרשימים אבל בגלישה באינטרנט או בפעולות אחרות קורה לי מצב שהוא פשוט קופא לכמה שניות, לא מבצע שום פעולה (הסמן עדיין זז) ואני פשוט מחכה עד שהוא יחזור לעצמו. בגלל שבמשחקים זה לא קורה חשבתי לפרמט את המחשב וזה מה שעשיתי, החלפתי מערכת הפעלה (כרגע עם Windows 7 Professional) אך הבעיה עדיין קיימת. מה לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. הורדתי את האנדרואיד למחשב ועל זה התקנתי את הטינדר אבל בצט שיש שם אני לא מצליח לכתוב בעברית למה זה ?

15. Started by Kleinet,

שלום, ברשותי מחשב נייח של חברת דל. אי שם לב שהתצוגה במסך לעיתים משתנה מעצמה. האם זה הגדרות של המסך עצמו או במחשב ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by יוספי,

יש לי לפטופ די ישן דגם lp dell e6400 t81 פתאום הוא הפסיק לעבוד.. אחרי שסגרתי איתו פשוט לא נדלק המטען עובד(יש לו אור כחול בקצה המטען כאשר מגיע אליו זרם) אבל המחשב לא נדלק,לא נורות לא כלום ניסיתי לנתק בטריה להדליק עם ובלי ללחוץ ארוך על ההדלקה וכלום, מה ניתן לעשות ראיתי באתרים שיש מצב שספק כוח הלך,האם ניתן לדעת בוודאות? אם אלך למעבדת מחשבים בטח יקחו 200על הבדיקה ועוד מחיר על הספק ויצא 700שקל אני צודק? ניתן להחליף ספק לבד(אם זו הבעיה?) אשמח לעזרה חברים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איך אפשר למנוע ממחשב נייד לקום ממצב שינה אחרי פתיחת המסך ? ניסיתי לחפש את האפשרות בהגדרות צריכת החשמל, אבל לא מצאתי כל מה שיש שם זה מה קורה כאשר אני סוגר את המסך, ולא מה קורה כאשר אני פותח את המסך המחשב הוא HP. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dandul3,

שלום, אני חווה לאחרונה הרבה קריסות ובעיות לכן התחלתי להסיר דרייברים ולהתקינם מחדש. מכיוון שראיתי כי אני מקבל שגיאה קריטית במצג האירועים בבדיקה שגרתית לאחר כמה ימים פתאום האנטי וירוס הפסיק לעלות (NOD 32) הסרתי אותו וניסיתי להתקין מחדש אבל נתקלתי בשגיאות רבות. הורדתי אנטיוירוס חדש וכאשר אני מנסה להתקין אותו המחשב קורס ומופיע מסך כחול או שהמחשב קופא ועושה ריסטרט. לא יודע מתי עוד זה קורה בדיוק כי רק זה לאחרונה גורם לקריסה אבל לפי הרישומים בחשב כבר פברואר השגיאה מופיעה לעיתים רחוקות ולאחרונה יותר. אז ככה המסך הכחול לא תמיד מופיע אבל השגיאה תמיד מופיעה במציג האירועים: מקור Kernel-Power מזהה אירוע 41 קטגורית משימה (63) כמובן חיפשתי פתרנות באינטרט אמרו למחוק דרייברים של כרטיס קו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bati6,

הורדתי את התוכנה cpuz כדי להציץ קצת על המחשב ואני רואה שהוא בלשונית caches נותן לי את l1 l2 l3 ואמרתי לעצמי, לא אמור להיות למחשב L מסויים? איך זה שיש לי את כל הLים? ובלי שום קשר,אל מה הלשונית הזאת מתייחסת? בעקרון רשום לי פעמיים L1 D-Cache size 32kbyets כפול 4 ובdescriptor רשום לי 8way set associative 64 byte line size זה פעמיים, רק שבפעם השניה במקום L1 Dcache הוא רושם לי L1 I- Cache ואז הוא יורד לשורה שלישית ורושם לי l2 cache בsize 256 kbytes כפול 4 ובdescriptor אותו הדבר כמו בקודמים. ובשורה הרביעית הוא רושם L3 Cache size 6mbytes ושם הוא לא מכפיל את זה בכלום ובdescriptor הוא רושם 12way set associativ 64 byte line size וזהו, קיצר סיבכתי הכל, אני מקווה שהייתי ברור, אני ר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by elellad,

שלום, כבר זמן מה שאני חווה את הבעיות הדי מוזרות האלו במחשב: ללא שום התרעה מוקדמת, קורה מצבים שהמחשב מתחיל לקרטע, זה ניכר בתנועות העכבר שפתאום נתקע לשניה וחוזר, זה קורה כשאני שומע מוזיקה ברקע או רואה סרטון ביוטיוב ופתאום זה מקרטע / נתקע לשניה וחוזר וממשיך ככה לאורך זמן. לא יודע אם גם זה קשור, אבל יש לי תחושה שזה כן קשור לתופעה הלא ברורה הזאת - יש לי מקלדת מכנית חדשה Razer BlackWidow Chroma, שמתאפיינת בפרופיל עם שלל צבעים. המון פעמים קורה ששינוי הצבעים נתקע על צבע מסויים ומפסיק להמשיך לשנות צבעים.. אין לי מושג מה לעשות עכשיו בשביל לגרום למחשב לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי מאוד חזק יחסית: i7 3770K 570GTX 16GB RAM DDR3 1600MHZ Samsung 840 EVO 250GB אני אישית לא מאמין יותר מדי ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dask1,

שלום, יש לי מחשב נייח בחדר וטלוויזיה בסלון (SMART TV אם זה משנה משהו) אני הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה אבל זה לא אפשרי למתוח פה כבל בבית... יש איזשהו דרך אחרת ?? (wifi/LAN? מכשיר שמחברים למחשב ומחברים גם לטלוויזיה? ועוד...) תודה לעוזרים (זה לא הכי קשור לפורום הזה אבל זה גם לא קשור לכל פורום אחר פה...) עריכה: ואי שאיזה מנהל יערוך לי את הכותרת יצאתי טמבל חחח (טלוויזיה)

22. Started by bati6,

שלום, אני רוצה להתקין וינדאוס שני, בנוסף למנ שיש לי, אז התחלתי את ההתקנה ועגשיו שאני צריך לבחור איפה להתקין, אני רוצה ליצור עוד כונן אבל אין לי אפשרות, יש לי שם אפשרות של new ,אבל זה באפור. הוא לא נותן לי ללחוץ על זה, מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by יונתן4,

שלוםֿ אחרי כמה בעיות שהמחשב קרס ועם הboot sector שווינדוז לא עלה, נתקע וכן הלאה... המחשב עולה ללוגו של ווינדוז ונתקע למסך כחול unmountable_boot_volume לא יכול להעלות לסייפמוד או להפעיל דיסק התקנה של ווינדוז, אין לי restore ו startup repair לא עובד עשיתי בדיקת הארדיסק דרך hiren ומצא רק bad sector אחד אבל אולי הבדיקה לא טובה בchkdsk הוא מזה את c: כ- raw ולא מצליח למצוא אותו ודרך מקום אחר נראה שבמקום 250gb במחיצה יש לי 15 gb ב-boot partition לא שומע רעשים בעייתים מההארדיסק אבל הוא בן 7 ולא היו בעיות קודמות לפני שהמחשב פשוט קרס, לא עלה, עלה פעם אחת לחצי שעה וקרס שוב ומאז מקבל שגיאות שונות אבל לא עובר את הלוגו של ווינדוז אם בכלל מצליח להגיע עד שם ההארדיסק גמור או שיש דרך …

24. צריך עזרה דחופה. הסתבכתי עם 2 חברים :-) בהמלצתי קנו 2 חברים NUC שלאינטל. מחשבים חדשים בני חודשיים. שניהם עם אותה בעייה. נדלקים. אבל המסך נשאר שחור. לא רואים אפילו את הביוס עולה התקנתי להם את הכל. ( כמחשבים לילדים שניהם סבלו מבעייה של ריצוד בתמונה/הבהוהים/ מסך שחור פתאום. ברגע שהוציאו את הכבל DP - display port והכניסו התמונה היתה מסתדרת אך ישר מתחיל להבהב או מריחת צבעים. לקחתי אלי את המחשבים ועשיתי עדכון לדרייברים דרך הכלי של אינטל שמזהה איזה דרייברים צריך לעדכן. בינהם עודכן החומרה הגרפית CHIPSET וגם עדכנתי לBIOS עדכני. בשניהם נעלמה התופעה ואחרי כיבוי והדלקה מספר פעמים כבדיקה לא היתה הבעייה של הריצוד הבהוה וכדומה.. גם כשהשארתי אותם דלוקים מספר שעות. כיביתי אותם והשארתי ב…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. הרכבתי למישהו HTPC, כעת הוא חוזר עם תלונות על שמע שנקטע לשניה במהלך ניגון וידאו או אודיו באופן רנדומלי. (הבעיה התחילה מהרגע הראשון, לא משהו שהחל כעת), המחשב מחובר לשני טלויזיות, אחת באופן אנלוגי (VGA דרך DVI) ואחת בHDMI. השמע עצמו יוצא מהיציאה האנלוגית לרסיבר (PL to RCA). הכרטיס הוא Realtek מובנה. (לוח Gigabyte כלשהו עם צ'יפסט H97. האסוול ריפרש.) בוצע עדכון דרייברים, והבעיה חוזרת ונשנית בקידודים שונים ובתוכנות שונות (וידאו מתוך WMP, VLC, Power Point). אני יכול לספק פרטים נוספים כמובן. השאלה היא היכן צריך להתמקד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.