עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חיברתי את כל הרכיבים באתי להדליק תמחשב לא נדלק. כמובן שחיברתי את כל החוטים של ה-Power והלדים והכל אבל אז ראיתי עוד שני חוטים אפורים על האחד מלא אותיות והשני דברים שהיו קשורים באלקטרוניקה - Ground, 5V ועוד דברים שאיני זוכר כרגע. האם בגלל זה לא נדלק המחשב? מה זה החוטים האלו בכלל? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by smalul,

אני לא בטוח באיזה פורום לפרסם את זה - כאן או בפורום של המעבדים והזכרונות, אבל מכיוון שהתוכנה משמשת לאיבחון הזיכרון (= תקלת חומרה) אני מפרסם את זה בפורום הזה. זאת אולי נראית שאלה סתמית, אך בכל זאת הייתי מעוניין לקבל תשובה (חיפוש באתר לא העלה שאלה דומה). הרבה אנשים בפורום הזה ממליצים על התוכנה memtest לבדיקת הזיכרון. כאשר הייתי צריך לבדוק את הזיכרון, חיפוש באינטרנט העלה 2 אתרים: www.memtest86.com www.memtest.org האתר השני טוען שהתוכנה שלו מבוססת על התוכנה מהאתר הראשון. בנוסף, התוכנה באתר השני יותר מעודכנת (מבחינת תאריך יציאת התוכנה). הייתי רוצה לדעת איזה גירסה מומלצת יותר - של האתר הראשון או של האתר השני? אני משתמש בתוכנה של האתר השני, אבל הייתי רוצה לדעת האם התוכנה הראשונ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by vale,

אחח איזה ייאוש.. קניתי לוח אם מדגם GA-EP43-DS3L ומעבד E8400 +קירור NEXUS 2300 אתמול וניגשתי לבנות מחדש את המחשב. הלכתי לפי ההוראות בדיוק, שמתי את המעבד בסוקט כמו שצריך, מרחתי משחה תרמית על גבי המעבד והתקנתי את הקירור(מה שהיה די קשה). חיברתי את כל החיבורים הפנימיים בדיוק כמו שרשום בחוברת של המארז ובחוברת של הלוח אם. חיברתי את המחשב לחשמל הפעלתי והמחשב דלק לחצי שניה בדיוק עם הבזק של הלדים ומיד כבה.. פתחתי אותו שוב ווידאתי שהכל מחובר כמו שצריך, שהקוטביות של החיבורים נכונה, סגרתי וחיברתי אותו שוב. הפעם המחשב דלק למשך 10 שניות, נכבה ושוב נדלק אחרי שניה ונכבה שוב. החדר התמלא ריח שרוף ופשוט לא הבנתי מה הבעיה והפעם הרגשתי שהכל נדפק. מתוך הרגשה שאין לי מה להפסיד פירקתי הכל והרכבת…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by zoharavn,

שלום לחברי הפורום קרה לי דבר מוזר במחשב... לפני יומיים היה לי וירוס במחשב וכל סיומות האופיס שונו ל-fmcsuch, מצ"ב תמונה ניסיתי לשנות בחזרה לסיומת המקור ועדיין הקבצים לא נפתחים, גם במחשב אחר. יש למישהו רעיון?? שבוע טוב, זהר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Lepessi,

שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של Gigabyte מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדעתכם ז…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by a-gold,

שלום לכולם... יש לחבר שלי בעיה קשה ואני מנסה לעזור לו.... הוא קנה מעבד Q8200 עם לוח GA-EP45-DS3L ו-2GB זיכרון בסטיק בודד. הבן אדם עובד בעריכת וידאו ויש לו עוד כמה מחשבים עם מעבד Q6600 שמציגים ביצועים גבוהים מאשר המעבד החדש... לדוגמא כאשר הוא עושה Convert לסרט ששוקל 12 ג'יגה בערך התוכנה מציגה שהיא עושה את ההמרה במהירות כפול 2 והמעבד עובד על 100% אני רואה את זה ב-Task Manager ואין אפשרת לעבוד על שום דבר נוסף בזמן הזה כי המעבד ממש טוחן. לעומת זאת ה-Q8200 עושה את אותה פעולת המרה כשב-Task Manager הוא עובד על 50%....אבל זה גם לוקח כפול מהזמן הפעולה שהוא עושה בתוכנה. השאלה שלי למה הוא עובד באיטויות שכזאת...? אני רק חייב לציין שהמחשב עם המעבד Q6600 לא נמצא ב-OC. האם צריך אולי עד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by maoz23,

יש לי כונן 3 Tera של חברת טושיבה ויש לי בה המון סרטים וסדרות ותמונות משפחתיות שגיביתי. בתיקיות הסרטים שלי אני לא מצליח להיכנס כי זה מקפיץ הודעה "אין גישה לתיקיה, אחד הקבצים או הספריות פגומים ואינם ניתנים לקריאה" יש לי windows 7 במחשב נייד של חברת Dell הגרסה של Inspiron אם זה עוזר..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by namix,

היי חברה ברשותי מחשב חדש intel i 7 3770k motherboard intel dz77ga-70k 8g ram 1600 ssd 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti nvidia קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 מסך פעם פעמיים ביום בעיקר במזמן משחקים . הנה ה MINIDUMP

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by maorp,

הלכתי ל -disk management וגיליתי שמתוך הארד דיסק של 40 GB יש שתי מחיצות , אחת פעילה ושנייה לא מוקצת unallocated איך אני מתקן את זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Falcon007,

זה כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מתי שבא לו, הוא עושה כמו Reset לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות!!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by r3dWind,

שמתי את כל הכבלים כמו שצריך.. אני מפעיל ת'מחשב הוא קורא אותו לפני הכניסה לווינדוס אך בווינדוס עצמו הוא לא מזהה אותו במחשב שלי וגם לא במנהל ההתקנים.. אשמח אם תעזרו לי תודה..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חבר שלי הביא לי מחשב תקוע כמעת לגמריי !! בקיצור המאווררים לא עבדו בכלל !! אז החלפתי לו אותם !!! פלוס העירכת קירור !! והכל עבד סבבה !!! עכשיו המעבד עבד בלי מאוור משהו כמו חצי שנה על משהו כמו בין 50 - 60 מעלות חום או יותר !! ( מדובר על מעבד Celeron 700 Mhz ) סבבה אז סדרתי לו הכל ואז עשיתי פורמט והתקנתי WIN 98 !! SE בקיצור הכל היה סבבה !! ואז סגרתי את המחשב !!! באתי שעה אחרי הפעלתי מחדש !!! ומאז יש לי ציפצופים כל פעם שאני מנסה לדליק את המחשב !! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף ארבעה פעמים !!פעם אחת ארוך ועוד שלוש קצרים !!!! נורה משונה לי !!! ( אני יודע שמחשב מצפצף מתי שחסר זיכרון פנימי או שהוא לא תקין !) ! הכל מחובר למחשב הכרטיסי זיכרון מסך הכל !!!! לא התשנה כלום מא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Alon32,

יש לי 3 מכשירי mp3 ישנים שמשמשים אותי כ-DOK'ים ולפני מס' חודשים כשחיברתי אחד מהם, הוא לא הוצג ב-my computer כפי שתמיד קרה, בדקתי גם עם השניים האחרים והתופעה חזרה על עצמה. כשמחברים אותם יש את הצלצול הקטן הזה שנשמע כשמחברים התקן Usb (ל-XP לפחות, לא יודע איך זה במערכות אחרות) ומופיע אייקון קטן ליד השעון בשורת המשימות ואז מיד נעלם וההתקן עצמו מראה שיש חיבור למחשב. לוח האם שלי הוא MA770-UD3 אם זה משנה. וחיבורים אחרים כמו מצלמה ופלאפון כן פעלו. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. במידה והנושא מתאים לפורום אחר, בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים. לאחרונה פירמטתי את המחשב. עד אז במשך בערך שנה הצורב DVD שלי היה יכול לצרוב דיסקים אבל לא לקרוא אותם. לכן השתמשתי ב-ISOBuster כדי לקרוא את התוכן שלהם, מה שלרוב עבד, לפעמים לא. אחרי שפירמטתי את המחשב, הצורב חזר לעבוד כמו שצריך והצליח לקרוא דיסקים בצורה נורמלית - עד שהתקנתי Nero כדי לצרוב דיסקים חדשים. מאז הוא שוב פעם לא קורא דיסקים כמו שצריך. דיסקים ישנים עוד אפשר לקרוא עם ISOBuster, אבל חדשים אי אפשר גם בעזרת ISOBuster. אבל אני יודע שהם נצרבו כמו שצריך כי אני יכול להפעיל סרטים שצרבתי בהם במכשיר DVD שלי. התקנתי גם Nero 7 וגם Nero 9 ואני לא יודע מאיזה מהם הבעיה. ניסיתי להסיר את ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by u_o,

טוב כמה בעיות .. שהמחשב עולה מבקש להכניס דיסק BOOT (WINDOWS ) וזה קרה לי פתאום ממש הוינדאוס 7 שלי נעלם אני נכנס דרך ההתקנה של WINDOWS 7 לCMD ואני רואה שם שיש את כל הקבצים שלי חוץ מתיקית WINDOWS כניראה כל הוינדאוס נמחק עכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש מגיע לתפריט בחירת המחיצות ואני לא רואה כלום אין כונן C או הארד דירב מסויים שאפשר להתקין עליו ולעשות פורמט מה עושים ? האם אני חייב לעשות פורמט לא דרך ההתקנה של הCD ואז הוא ימצא לי את הכונן ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי בעיה שהחלה לפני כמה שבועות, המחשב החל לקפוא במהלך סרטים, הייתי רואה סרטים בכיף ופתאום עכשיו הוא קופא . לא ניתן אפילו להגיע למנהל המשימות אלא רק לעשות ריסט. לפני כמה ימים בנוסף לבעיית הסרטים נוספה גם תקיעות בהרצת משחקים (כמה פעמים בטעינה של Counter-Strike Source זה המשחק היחידי שיש לי על המחשב כרגע) הורדתי rthdribl מהנעוץ ובטעינה הוא נתקע. אני ינסה עוד כמה תוכנות משם.... אם למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? אני כבר מיואש לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DrElisx12,

שלום אני קיבלתי מחשב חדש מאווד טוב ואז שבא לי להוריד משחק נגיד או עושה שרת באיזה משהו אז חייב JAVA ואז הוא כותב לי Java crush או java error מישהו יודע לטפל בבעיה אני ממש רוצה כבר לעשות את השרת תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם לפני כשבוע חברה שלי הביאה מחשב מהמשרד של ההורים שלה, כדי שנוכל לכתוב בו עבודות ולא לקום כל פעם מוקדם בבוקר כדי שנספיק להדפיס אותה באוניברסיטה. מפרט המחשב: CPU: PIII 450mhz Motherboard: PCpartner/Vtech- model #693-596-8673 Chipset: Via Apollo Plus Bios: Award Software International Ver. 4.51 Memory: sdram 192mb- modul1, 64mb/modul2, 128mb HDD: ata WD 8gb Video card: ATI rage IIC AGP 8mb הניתונים הוצאו ע"י sisoft nandra 2005 & cpu-z 1.25 לגבי יצרן הלוח לא היו ניתונים אז פתחתי את המארז וחיפשתי מדבקות, תבליטים וכו... כמה שעות ארוכות בשיטוט ברשת השלמתי כמה מן הנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בזמן האחרון המסך של המחשב שלי, לפטופ dell inspiron עובר מהמצב הראשון לשני לכמה שניות ואז חוזר לקדמותו. אין עוד שום השפעות כתוצאה מזה וזה קורה רק פעם-פעמיים ביום אך עדיין מפריע. יש מישהו שיודע לזהות את התקלה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by scorpions,

סידרתי למישהו מחשב ויש לו שם מודם שמיתחבר בשיטה הישנה של plag & play fcc "איזה" וWIN XP לא מזהה אותו אם מישהו יכול לומר לי איך אני מזהה אותו אני ממש הודה לו הוא צריך אותו לשליחת פקסים בתודה מראש לכולם מאיר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Albetron,

לאחרונה התחלתי לשמוע רעש מאוד מעצבן בכל פעם שאני מריץ משחקים כבדים(מה שכנראה יכול להיות בכרטיס מסך..)אני מחזיק ברכיבים דיי ישנים HD5850 ומעבד Q6600..אפשר לעשות משהו כדי להשתיק את זה? אני משתגע מהרעש הזה :\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קניתי מחשב חדש מ-KSP לפני יומיים: מפרט: מק"ט מוצר מחיר יח' כמות סה"כ מחיר B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 2784 1 2784 27384 מעבד אינטל ‏Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 19873 מאוורר למעבד ‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ 1 22897 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Gigabyte G41MT-S2PT s775 1333Mhz, Intel G41, DDRIII 1066, PCI-E, VGA‎ 1 21321 זכרונות ‏Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27‎ 1 24960 כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7750 1GB GDDR5 1 21050 דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III‎ 1 25252 ספקי כוח ‏Corsair …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DarkSlide,

שלום, לפני בערך כשבוע התחיל מסך המחשב שלי (מחשב נייח, חדש יחסית בן שנה, המסך בן 3 וחצי) להפסיק לפעול, הכוונה היא שבהתחלה הייתי מדליק את המחשב והמסך היה נדלק רק לאחר כמה דקות לפעמים אפילו חצי שעה ושעה, עד שאתמול הוא פשוט לא נדלק כלל, המסך תקוע על מצב בנורה שהיא כחולה ומהבהבת, כשעד אתמול הוא היה מהבהב בכחול רק עד שהוא נדלק, כשהמחשה היה מכובה הנורה הייתה כתומה אך כעת גם שהוא מכובה הוא מהבהב בכחול. בכל מקרה אשמח אם יש לכם הצעות לפתרונות.. בעיקר אשמח אם תוכלו לפי הפירוט הזה להגיד לי מה יותר סביר ומה פחות סביר שהייתה הבעיה, זה לא קרה לאחר הפסקת חשמל והמחשב כאמור חדש יחסית. יש צפצוף של הלוח אם בהדלקת המחשב. בנוסף אם זה פרט חשוב, במידה ואני מנתק את המסך מהחשמל (כשהוא מנותק מהמחשב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dj_poo,

שלום חבר'ה ותודה לעוזרים, אז ככה לאחרונה כשאני צופה בסרטים תמיד הסרט נעצר באמצע לכמה שניות ואז ממשיך משהו מוזר ניסיתי לראות בכמה players כמו madiaplayer and bsplayer.. וכשאני מוריד דברים בטורנט זה לפעמים נותן לי שגיאה של מחזוריות משהו יש לי מחשב יחסית טוב עם הרד דיסק של 500 גיגה של wd sata connection. core 2 duo e8400 4gb ddr2 and Nvidia geforce GT240 זהו הכרטיס מסך שברשותי בצעתי איחוי דיסק וגם chkdisk וזה עדיין קורה איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ואיך לסדר את זה תודה מראש, עידן.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים