תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי, העברתי Fortissimo III 7.1 ממערכת ישנה לחדשה, שנמצאת כעת בדיוק באותו מקום של הישנה, והתגלתה בעיה רצינית באיכות הקול. גם באופטי וגם בקואקס איכות הקול ירודה מאוד ויש "ססס" בצלילים גבוהים והפרעות נילוות. הכרטיס עבד מצוין בערכת הישנה. בהפעלת הסאונד דרך לוח האם אין הפרעה באופטי או בקואקס (כמובן שבאותו הזמן מופעל רק כרטיס הקול או רק ה APU). ישנה הארקה למחשב, ככול שאני יכול לדעת, וכרטיס הקול נמצא הרחק מכרטיס המסך ככל האפשר (פירוט במפרט מחשב). מה עלול לגרום לבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא ככה, אני מנסה להעתיק קובץ AVI ששוקל בסביביות ה 680MB מהצורב לכונן הקשיח שלי, אחרי איזה דקה שזה מעתיק , המחשב נופל ורושם את הדבר הבא: http://www22.brinkster.com/infiniteil/er2.JPG (אם זה לא פועל: לפתוח חלון חדש, להעתיק ולהדביק..), הכל אצלי תקין (http://www22.brinkster.com/infiniteil/er1.JPG)... הצורב הוא Lite-On x52x32x52 הדיסק קשיח הוא: Maxtor 40gb 7200RPM תודה לכל העוזרים. וחג שמח !!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מאיביי זוג זכרונות 2G DDR2 800MHZ הם מיועדים רק למחשבי AMD . http://www.ebay.com/itm/141199627340?var=440264997799&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ניסיתי לחבר אותם למחשב מבוסס אינטל לוח אם G31 מעבד E5400 בעליית המחשב מזוהה רק 2G במחשב עצמו CPUZ אומר שיש 4G אבל בטסק מנגר מראה שיש רק 2G יש אפשרות להשמיש את הזכרונות האלה או שזה מקרה אבוד ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נשרף לחברה שלי רכיב במחשב, הוא לא נראה לי כמו משהו שקשה מאוד להחליף לבד, יש לי קצת ידע בהלחמות (בלאוור ומלחם), אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה לקנות את הרכיב. המחשב הוא DELL INSPIRION N5010 שנקנה לפני 3-4 שנים. אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שבו ניתן לקנות, או לפחות תגידו לי מה השם של הרכיב הזה שאני אחפש לבד הנה תמונה של הרכיב:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר העברתי לכאן מרשתות ואנטרנט, מקוה שכאן המקום הנכון.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
זה מראה בתוכנה של הלוח אם וגם בעוד תוכנה שהתקנתי זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי SSD חדש (Patriot Torqx 2 128GB) במחשב הזקן שלי, ועליו התקנתי חלונות 7 32ביט. כל כמה דקות המחשב קופא לכמה שניות, כאשר המנורה של ה-HDD דולקת ללא הרף. המחשב משתחרר לאחר כ-30 שניות וחוזר לפעילות תקינה, אבל התופעה חוזרת על עצמה כל כמה דקות... הלוח הוא ASUS M2N32-SLI DELUXE עם מעבד AMD. הבעיות האלה לא קיימות על HDD רגיל (זה שאני כותב ממנו עכשיו). יש למישהו מושג מאיפה נובעת התופעה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מדודי מחשב thinkpad x41, המחשב עבר פרמוט והותקן עליו ווינדוס 7. עכשיו העניין שאני לא מצליח לכייל את המסך והעט שיעבדו יחד, ברגע שאני מנסה להשתמש בעט, הסמן כאילו נתקע בקו הכי תחתון במסך ויש לי תזוז רק ימינה ושמאלה. הערה: לפני הפרמוט היה ווינדוס אקספי וזה עבד יופי. חיפשתי איפה לכייל ובסוף מצאתי בלוח בקרה שמה, יש שם כפתור של כיול ושאני לוחץ עליו אני מקבל מסך לבן שכתוב בו בגדול באמצע משהו בסגנון (אנגלית): לחץ לחציה ארוכה על המסך להמשך" ואז בקטן יותר "זהו אינו מסך המותאם לעט (טאבלט) לחץ אנטר כדאי לעבור מסך" ושכאני לוחץ זה יוצא לי מתוכנית הכיול ואני חוזר למאפיינים. מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד, זה הדף עם הדרייברים של היצרן http://support.lenovo.com/en_US/downl…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, רק אתמול קיבלתי את המחשב החדש שרכשתי. במסגרת ניסיונותיי ליצור עבורו גיבוי ראשוני, צרבתי דיסק בוט בעזרת מחשב אחר. כאשר הכנסתי את הדיסק למחשב החדש, נדלק האור הצהוב למשך זמן מסוים, כלומר הכונן ניסה לקרוא את הדיסק, וזהו, שום דבר. המחשב מתייחס לדיסק כאילו שהוא ריק. בדקתי את אותו הדיסק על המחשב השני, ושם הכול בסדר. כדי לוודא שלא מדובר במקרה, בדקתי עוד כמה דיסקים מקוריים שברשותי, ובכולם אותו הדבר- המחשב החדש מתייחס אליהם כדיסקים ריקים, בעוד שהמחשב הישן קורא אותם בלי שום בעיה. האם יתכן שהלך לי הצורב כל כך מהר, או שאולי היה פגום מלכתחילה? האם יש משהו שניתן בכלל לעשות בכדי לבדוק? אם לא, אני שוקל לבטל את כל העסקה של רכישת המחשב... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עולה כולל ווינדוס, וקורס (נכבה) לאחר כחצי דקה-דקה. הפעלתי את המחשב וישר נכנסתי לביוס, וגם אז הוא קרס אחרי כמה דקות.. לפני כחודש היתה לו בעיה אחרת-הוא היה נתקע עם הדלקת המחשב בהרצה בשורה Memory.. כמו כן טמפ' המעבד מעל 80 מעלות איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה רועי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מאז שפירמטתי אותו- אף משחק לא עובד לי. יש לי כרטיס מסך RADEON X550 פנטיום 4, ואני מדבר על משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 09 או אפילו CM 01/02 שבעבר שניהם היו עובדים לי חלק על המחשב ופתאום אני מקבל הודעה שגיעה "CM0102 נתקל בבעיה ועליו להיסגר" המעצבנת של ווינדוס עם השליחת דו"ח. מה לא עשיתי- התקנתי ווינדוס מחדש, חיפשתי את הדיסק של הכרטיס מסך והתקנתי דרייברים מחדש, אני חייב עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בן 4-5 שנים, עליו מותקן ווינדוס 7 32bit, החלה בעיה שברגע שאני מדליקה את המחשב יש 2-3 צפצופים של "טוו" ורשום על המסך "no signal" והמחשב ישר נכבה. עד עכשיו המחשב עבד פיקס, פרט לכך שהחלפתי מאוורר למעבד לפני כארבעה חודשים. (אבל אז המחשב החל להעלות עד השלב של הוינדוס ורק אז נכבה) מה יכולה להיות הבעיה האם איפוס של הביוס או ניקוי של הרכיבים אמור לעזור או שמא הלך חלק מסוים? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים המחשב האישי שלי סובל מאיטיות מתמדת וכשאני מפעיל את המחשב לוקח לו ממש כמה דקות לעלות, שזה להבדיל מבד"כ כשהוא עולה באופן מידי. אני לא מצליח לאתר את הבעיה, ובעת ההפעלה כשאני מנסה להפעיל את 'מנהל המשימות' כדי לראות מה קורה אז הכל מידית חוזר לעבוד כשורה. היום בדקתי כמה קבצים במחשב ומצאתי קובץ חדש שמצורף להודעה הזאת, מה זה יכול להיות? בנוסף, מה כדאי לבדוק? הרצתי סריקת אנטיוירוס וזה לא מוצא שום דבר. אשמח לרעיונות, גיא.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 מותקן על SSD ובנוסף עוד HD של 2TB. החלפתי היום לוח אם (היה לי GA-H77-D3H ועכשיו התקנתי H87-HD3) החלפתי סטיקים של זכרון (היו 2 של 4 ג'יגה ועכשיו יש 2 של 8GB , שניהם במהירות 1600) והחלפתי מעבד (היה i5 עכשיו יש i7-4770s ). לאחר ההחלפה הפעלתי את המחשב וקיבלתי מסך כחול (BSOD) ממש מהיר שלאחריו המחשב מרסט את עצמו. ניסיתי להשתמש ב startup repair אבל ללא הצלחה. (ניסיתי גם safe mode וגם שם אני מגיע למסך כחול) הצלחתי לצלם את המסך הכחול ומה שמופיע בו זה stop 0X0000007B. אני תקוע על זה כבר שעות ולא מצליח להעלות את המחשב. אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה חמורה בלפטופ שהוא פשוט לא עולה ומופיע השגיאה הבאה ניסיתי כבר את כל מה שרשום פהhttps://neosmart.net/wiki/recovering-windows-bootloader/#Attempt_One_Automated_Repair וזה לא עוזר גם בתיקון הידני בשלב שעושים את bcdedit.exe /import c:\boot\bcd.temp זה רושם שזה לא מצליח ודווקא דרך התוכנה שהראו שם אני דווקא כן רואה את הכוננים שלי ואת כל מה שיש שם ז"א לפי מה שאני מבין המידע כן שם פשוט יש איזושהיא בעייה של נגישות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הופיע לי בעיה במחשב שנקראת BEX שלא הצלחתי לפתור ראיתי המון סירטונים איך לפתור אבל אף אחד מהסירטונים לא עזר לי לפתור את הבעיה ... בסירטונים שראיתי הם הסבירו שצריך להכנס למחשב/מקש ימיני אפשרויות/הגדרות מערכת מתקדמות/הגדרות מתחת לביצועים/לשונית DEP ואז מוסיפים את התוכנה וזה אמור לפתור את הבעיה אך שאני ניסיתי זאת הופיע לי חלון שכתב :נגיד(אני סתם זורק שם ) Win rar- No such interface supported וזה לא נותן להוסיף את התוכנה שרוצים להוסיף אודה לכל מי שתרם בעזרתו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי מעבד 2.8 ghz והוא לא עובד לי מה הסיבה לכך? ד"א המחשב שלי הוא עם מעבד 2.0 ghz והמעבד שהבאתי הינו חדש ותקין לאחר בדיקה ..
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בעייתית מאוד שזיהיתי אותו אתמול והיא נמשכת! אתמול שמתי לב במחשב שלי שהצלמית של הצורב נעלמה! נכנסתי ללוח הבקרה> מערכת> התקני חומרה ועשיתי רענון - וזה לא עזר. ביצעתי אתחול למחשב ושום דבר לא עזר. גם הדלת של הכונן לא נפתחה בכלל, כאילו לא מגיע לו חשמל בכלל. פתחתי את המארז חיזקתי כבלים (אם איזה כבל התרופף), הרכבתי הפעלתי והצורב חזר. עשיתי עדכון לתוכנה כלשהי, שאילץ אותי לאתחל את המחשב... ביצעתי אתחול וה-DVD נעלם (הצורב נשאר) וגם לא הגיב - המגש לא נפתח בלחיצה על הכפתור. ביצעתי עוד פעם אתחול - ה-DVD חזר והצורב לא פעל - וכעת ה-DVD הגיב מצוין ואילו הצורב... כלום כאילו אין לו חשמל. ביצעתי עוד פעם אתחול לפני ש-Windows עלה בדקתי האם אפשר לפתוח את המגש של הכוננים על ידי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן הנורה מהבהבת וזה מראה כאילו זה חושב אבל זה ממשיך ככה מלא זמן ובסוף זה מפסיק להבהב וזה מראה כאילו אין דיסק בתוך הכונן. אפשר עזרה בבקשה????????
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , המפרט: GIGABYTE 7VRXP CROSAIR XMS256 2700 AMD 1800 Gigabyte 8500LE ומערכת הפעלה WINXP והרצתי BENCHMARKים של SISOFT ושל 3DMARK2001SE ויש תוצאות יחסית נמוכות בין 30% עד 40% מהשוואות למוצרים דומים ברשת... ניסיתי להריץ את הזכרון באפשרויות רגילות ואגרסיביות אמנם יש הבדל אבל עדיין תוצאות מאוד נמוכות... ניסיתי להזיז את הזכרון DIMM , זה גם כן לא עזר... אני מחפש לדעת היכן מקור התקלה .. כיוון שאין ברשותי פריטים זהים אחרים אין באפשרותי להחליף ולבדוק ... האם תוכלו לעזור לחפש את מקור התקלה , או דרך לבודד אותה? דבר נוסף מוזר הוא שאני לא מצליח להריץ VTUNER וEASYTUNE... אני מקבל הודעה שאין לו דרייברים מתאימים למרות שהתקנתי כל דבר שהיה על הדיסקים שהגיעו עם המוצרים.. אני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מצלמה Panasonic FZ1000 ואני משתמש בתוכנה שסופקה ע"י החברה להעתקת התמונות מהמצלמה למחשב - בחיבור USB3.0 קדמי של המחשב - מערכת הפעלה Win7 עד לפני כמה חודשים, הכל עבד כשורה אבל פתאום התחילה איטיות בקריאה והעתקת התמונות למחשב. בשלב ראשון חשבתי שזה בגלל שיש הרבה חומר על הכרטיס אבל גם אחרי פירמוטו וכאשר יש עליו מעט מאוד חומר (תמונות ווידאו) הקריאה מהמצלמה נשארה איטית מאוד. בדקתי את המהירות גם ב-USB האחורי ובאותן תוצאות. השלב הבא היה לבדוק מהירות העתקה מכונן USB רגיל באותו חיבור והשוואתה למחשב אחר שברשותי - המהירות תקינה ודומה בשני המחשבים כ-70 MB/S ניסיתי להעתיק נתונים ישירות מהכרטיס כשהוא מחובר בקורא כרטיסים מהיר והפעם המהירות ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
google chrome נסגר כל כמה דקות,כל הבדיקות והנסיונות וביצוע העצות מהרשת לא עוזרים כולל הסרה והתקנה מחדש של גוגל כרום אני מצרף קובץ:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, הוא הגיע מורכב וכשאני פותח אותו אני רואה את כל החלקים בפנים... הנה המפרט: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1503 הבעיה היא שהוא לא נדלק. תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-