תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא מצליח לראות סרט ב 4K וגם 2K הבעיה המעבד מגיע ל 100% עבודה הסרט הוא 26GB בוצע הורדה של הסרט לדיסק קשיח The Equalizer 2 2018 2160p 4K UHD BluRay X265-DEFLATE - זה הסרט יש לי מעבד I5 4440 עם כרטיס מסך 1070 ומסך 2K אשמח לפתרון אך אפשר לצפות בסרט בצורה חלקה אולי אפשר לצפות דרך כרטיס מסך ולא דרך המעבד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא מומחה בתחום ואשמח להכוונה. הפורטנייט קופא לילד באמצע משחק לשנייה/2 שניות וממשיך. ככה כמה פעמים במשחק. ולפעמים בגלל זה הוא מפסיד 😞 זה מתסכל אותו.... ומשגע אותי תרתי משמע 🙂 למי שיש פתרון או הכוונה מה לבדוק לעשות נשמח. הורדנו הגדרות בפורטנייט למינימום ( בערך....) כמה שניתן. המפרט של המחשב הנייח ( שדרוג מחשב קיים שהיה בבית והוספת כרטיס מסך חזק) Intel Q6600 /i-7 2600 3.40 GHZ 16GB RAM WIN10 64 כרטיס מסך RADEON RX580 8GB עריכה: המחשב מחובר בWIFI - בממ"ד דרך PLC- אין אפשרות לחבר ישירות לאינטרנרט ע"י כבל רשת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה ותודה לעוזרים, אז ככה לאחרונה כשאני צופה בסרטים תמיד הסרט נעצר באמצע לכמה שניות ואז ממשיך משהו מוזר ניסיתי לראות בכמה players כמו madiaplayer and bsplayer.. וכשאני מוריד דברים בטורנט זה לפעמים נותן לי שגיאה של מחזוריות משהו יש לי מחשב יחסית טוב עם הרד דיסק של 500 גיגה של wd sata connection. core 2 duo e8400 4gb ddr2 and Nvidia geforce GT240 זהו הכרטיס מסך שברשותי בצעתי איחוי דיסק וגם chkdisk וזה עדיין קורה איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ואיך לסדר את זה תודה מראש, עידן.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, השבוע הגיע לי מחשב קטן שהזמנתי (בסגנון ה-NUC של אינטל), יש לו חיבור לדיסק SSD מסוג M.2 והדיסקים היחידים שיש לי הם SSD 2.5, לפי החוברת של המחשב ניתן לחבר מתאם לדיסק 2.5 (ככל הנראה 2 כבלים - אחד למתח ואחד ל-DATA), אך הדבר לא סופק בחבילה ואני לא יודע איך להגדיר את זה בחיפוש בגוגל על מנת למצוא מתאם כזה. האם מישהו מכיר/יודע איפה אני משיג חיבור כזה? (מצורפת תמונה של סוג החיבור הקיים במחשב) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הרמקול למחשב והוא כתב לא ניתן להתחבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה היום קניתי DDR 512 שמחתי והכל כי בעבר היה לי בעיה שאם הייתי משחק משחקים כבדים (לדוגמא HALF LIFE2) אז זה ישר היה יוצא לווינדוס כי לא היה לי מספיק זיכרון..(בעבר 256MB) הבעיה היא שיש לי 512 עכשיו, כאשר אני משחק NBA2005 או פיפא 2005 המחשב תוקע את עצמו..אך עקרונית זה לא קשור לזיכרון כי בעבר גם נתקע ככה שהזיכרון טוב אבל משהו אחר במחשב לא טוב. קניתי היום 512 MB + פירמטתי תמחשב אז בעיה בווינדוס אין, בעיה בזיכרון אין. מה הבעיה אני לא מבין למה המחשב תוקע את עצמו כל פעם מחדש כאשר אני משחקים הכי מעפנים בעולם? נמאס לי אני מיואש כבר
-
טוב יש לי לוח EPOX EP-4SDA5+ ואני משתמש בכרטיס רשת OB באתי לחבר עוד כרטיס רשת ומסיבה כלשהיא הוא לא מוכן לזהות אותו בWINXP זה מראה שהוא מוצא חומרה חדשה ואז זה מראה לי שהוא ניסה ולא הצליח להתקין יש בעייה אם ההתקנה הכרטיס רשת עובד על המחשב הישן שלי בdevice status רשום This device is not configured correctly. (Code 1) ניסיתי גם אם כרטיס רשת אחר וגם הוא אותו מצב מישהו איך אני מגדיר את הכרטיס ככה שיעבוד??? מה זה CODE 1???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 7 ultimate על המחשב שלי אבל בהתקנה בשלב שבו בוחרים באיזה חלק בכונן להתקין את הווינדוס, גיליתי את הדבר הבא: Disc 0 unallocated space total size 100mb Disc 0 Partition 1 total size 29.2gb Disc 0 Partition 2 total size 435.4gb Disc 0 Unallocated Space total size 1.1gb עכשיו יש לי 2 בעיות, הראשונה זה ה1.1GB שלא בשימוש ואני רוצה להכניס אותם לחלק שיש בו את ה435GB ולא יודע איך?? הבעיה השניה זה ה100 מגה שגם נמצאים באוויר ולא יודע איך להפטר מהמם או להכניס אותם לאחד הכוננים ... בבקשה עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש התקנתי את הדרייברים של הכרטיס והכל (הכרטיס זה GTX 560 TI ) ומדי פעם רשום לי שהדרייבר של הכרטיס מסך נפל וזה תיקן אותו עכשיו זה לא תמיד מתקן ובזמן שזה לא מתקן על המסך יש לי מלא כתמים של ירוק. מה עלי לעשות? נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ד"א.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו- לאחרונה יש לי בעיה ממש רצינית במסך... כשאני מדליק את המחשב הכל טוב ויפה והמסך נדלק בלי בעיות...אבל אחרי נגיד 5 דקות אם אני עושה ריסט או מפעיל מחדש ת'מחשב לא משנה באיזה וינדוס היתי- המסך מהבהב פעמיים בצבע ירוק ואחר כך בצבע כתום ולא נדלק...ככה אני צריך לריב עם המחשב בערך איזה 5 דקות או אפילו 10 רק שידלק המסך המזדרגג הזה...זה לא הכבל של החשמל.. כי החלפתי ואותו הבעיה...אולי זה הכרטיס מסך.. או החיבור של המוניטור עצמו..בכל זאת אין לי מושג ואני צריך עזרה דחוף... תודה!...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וואי איזה מציק היה לי בעיות במחשב אז פירמטתי ועכשיו ישר התקנתי אקס פי וישר שזה עלה זה עשה לי את הארור הזה.... וגם עכשיו שאני מתקים את הלוח אביט וגם בהתקנה של ה-כרטיס מסך אני בטוח ב99.8% שזה וירוס בגלל תשימו לב ל"should not see me" תודה רבה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים העדכניים מאתרי היצרן. כשבדקתי שהכל מותקן כמו שצריך בdevice menager ראיתי שחסר הדרייבר "universal serial bus (usb) controller driver" באתר של הלוח אם ראיתי שתי התקנות: Etron USB 3.0 DriverIntel USB 3.0 Driver ושיערתי שצריך להתקין רק אחד... והתקנתי את הINTEL... צריך להתקין גם את הETRON? זאת הסיבה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD 1700 עכשיו ביומיים שלושה האחרונים יש לי הרבה ריסטים : החלונות נתקעים והעכבר זז, אחרי כמה שניות המחשב מוציא צפצוף והכל נתקע. יש לציין שביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך ביומיים שלושה האחרונים וזה קרה מאז שביצעתי את האוברקלוק זה בגלל זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CPU 44 GPU 67 וזה עוד אחרי שניקתי את המחשב לגמרי מאבק.. המאווררים מסתובבים יופי..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
, במסך יש לי כניסת DVI ובממיר יש כניסת HDMI אם אני יקנה מתאם שמתחבר גם ל HDMI וגם ל DVI אני יוכל לראות טלוויזיה מהמחשב? המסך שלי הוא MAG S22A
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את הנתונים של המעבד, זיכרון...? בhiren's boot cd זכיתי במחשב ולא הביאו לי מיפרט... אגב יש למישהו מדריך לhiren's boot cd (לא למשהו ספציפי, סיקור של התוכנות....)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום בזמן שלא הייתי בבית המחשב נכבה, כשחזרתי לחצתי פעם אחת על כפתור ההדלקה ועדיין לא נדלק. ניתקתי את הכבל חשמל מהספק לכמה שניות,החזרתי ושוב ניסיתי להדליק ובמקרה זה הוא כן נדלק זה אמנם פעם ראשונה שזה קורה אבל אני רוצה לנסות להבין למה לפני שמשהו יותר גרוע יקרה. רעיונות/הצעות ודרכים לבדוק את זה ברמת ודאות כזו או אחרת יתקבלו בברכה תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שעברתי למסך ה LG LCD יש לי דיליי אדיר במשחק אמריקס ארמי. הדיליי הוא:כשאני מזיז את העכבר התנועה שלו על גבי המסך מתחילה כ-שניה יותר מאוחר. אין לי מושג מה זה,אני שבוז מזה.. עדכנתי את הדרייבר של המוניטור עצמו+דרייבר של העכבר+כרטיס מסך(FX5600) וכלום לא עוזר. או שאולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אולי קרה את זה לעוד מישהו כשהוא עבר מCRT ל LCD? חשוב לציין שבCRT לא הייתה לי אף בעיה בנושא... אגב,החיבור הוא DVI(אולי גם קשור לדילי?!?) תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה להציג את תוכן הסמארטפון על מסך המחשב: תוכן = מה שמופיע במסך + אודיו. למשל לראות סרטון (מהאינטרנט כמו יוטיוב או מתוך תיקייה בסמארטפון, או מתוך הוואטסאפ) וכנ"ל לגבי סתם קובץ מוסיקה מתוך הקבצים שבסמארטפון. מסך מחשב = אצלי הוא מחובר לטלויזיה לא חכמה, אבל לצורך העניין זה היה יכול להיות סתם מסך מחשב. מה שחשוב הוא שהסמארטפון מתממשק בסופו של דבר לווינדוס (10). השליטה יכולה להיות מתוך הסמארטפון עצמו, אבל הבנתי שאולי יש גם פטנטים להפעלת הסמארטפון מתוך המחשב אחרי שהם התחברו, אבל זה לא חשוב לי. אה, וזה צריך להיות אל חוטי!! רק בשביל להבהיר - אני חיברתי מחשב בסלון למסך הטלויזיה ולמגבר הסטריאו, (מה שנקרא HTPC?) במטרה לראות סרטים, לשמוע מוסיקה ו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב (הלכתי וחזרתי אז לא ראיתי איך הוא התנהג בזמן העליה) אבל הווינדוס עלה מוזר מאוד: המסך היה בערך 50% כהה יותר ממה שהוא אמור להיות התצוגה ריצדה כמו איזו טלוויזיה ישנה (פולסים אחידים כאלה כאילו שהורדתי את הHZ למשהו כמו 5) ובנוסף לכל זה, היה LOW FPS לתצוגה עצמה. זה התבטא בתנועות עכבר מגמגמות וכו'. בדקתי ביצועים במנהל משימות הליך זיכרון וCPU נראה תקין לחלוטין. משתמש בכבל DVI כך שאין חשד לאיזה VGA רופף או משהו בכיוון אבל הפעלה מחדש פתרה את הבעיה... אציין שהספק דיי גבולי למערכת (יש בערך 50W חופשי על סמך חשבוני ספק) אך קיים שם מערך מתאמים מכבלי מולקס ל8PIN כדי לספק חשמל לכ.מ היתכן שזה מתח לא ייציב או משהו לכ.מ ולכן זו היתה תהוצאה ? *זה פועל ככה באופן תקין כבר כמה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,קיבלתי לוח אם,העברתי אותו למחשב שלי לא היה עליו זיכורן רק לוח מעבד וקירור עליו,אין לי מושג איזה לוח זה אין עליו שם,כרטיס מסך מובנה של ATI וזיכרון DDR2 מכיוון שלא היה לי זיכרון הלוח צפצף אמרתי אם מצפצף כניראה הוא תקין רק זיכרון צריך,קניתי היום זיכורן DDR2 800 מגה לא ידעתי איזה מתאים לו המוכר אמר לי שזה לא משהו רציני אם יהיה הבדל בהרצים,הגעתי הביתה הרכבתי את הזיכרון אני מדליק ושוב מצפצף הפעם ציפצוף שונה מקורטע כזה.. יש למישהו שמץ? סליחה על החפירה ותודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב. קודם אציין שהמערכת עובדת מצויין! העיניין עם מיקום האייקונים פשוט מוציא לי את טעם משולחן העבודה. אז ככה, בכל פעם שאני מעבירנ אייקון לצד שמאל של השולחן, לאחר אתחול הוא חוזר לצד ימין! ניסיתי את לשונית הVIEW -> וביטול ה AUTO ARRANGE ICONS... -> לא עוזר! אנא חברים, מישהו מכיר איזו פעולה\פקודה יעילה לנושא בבקשה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עם כרטיס מסך 6850 והטלוויזיה היא LG של 42 אינץ', windows 7 הזמנתי כבל HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה אבל בטלוויזיה מוצג לי אין אות (על החיבור HDMI) והמחשב לא מזהה את המסך... עשיתי ריסטארט למחשב כי לפי מה שהבנתי את העלייה של המחשב אמורים לראות בטלוויזיה אבל גם את זה לא רואים בטלוויזיה.. מה לעשות??? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב תקוע כמעת לגמריי !! בקיצור המאווררים לא עבדו בכלל !! אז החלפתי לו אותם !!! פלוס העירכת קירור !! והכל עבד סבבה !!! עכשיו המעבד עבד בלי מאוור משהו כמו חצי שנה על משהו כמו בין 50 - 60 מעלות חום או יותר !! ( מדובר על מעבד Celeron 700 Mhz ) סבבה אז סדרתי לו הכל ואז עשיתי פורמט והתקנתי WIN 98 !! SE בקיצור הכל היה סבבה !! ואז סגרתי את המחשב !!! באתי שעה אחרי הפעלתי מחדש !!! ומאז יש לי ציפצופים כל פעם שאני מנסה לדליק את המחשב !! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף ארבעה פעמים !!פעם אחת ארוך ועוד שלוש קצרים !!!! נורה משונה לי !!! ( אני יודע שמחשב מצפצף מתי שחסר זיכרון פנימי או שהוא לא תקין !) ! הכל מחובר למחשב הכרטיסי זיכרון מסך הכל !!!! לא התשנה כלום מא…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-