עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכל חברי הפורום, אציין קודם כל שעשיתי חיפוש בפורם ואף קראתי את הכתבה על כונני ה ssd במדריך הזה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 התחדשתי במחשב dell z14-5423 (i7, 8gb, 500gb+32 ssd) ultrabook המחשב נקנה מארצות הברית, הוא הגיע עם מערכת הפעלה עליו כבר. 1.רציתי לדעת איך אני מתקין את המערכת הפעלה עם הרישיון שיש לי כבר כביכול על ה ssd. ואם 32 גיגה מספיק? 2.ועוד שאלה, הסוללה של המחשב נייד נראה לי נגמרת מהר מדיי, אני פותח את המחשב, בלי לעבוד עליו והאחוזים של הסוללה יורדים משמעותית כל כמה דקות בלי שאני יעבוד בו אפילו. ולפעמים זה מראה לי 99 אחוז ורשום שנשאר שעה וחצי לעבוד וב 70 אחוז נגיד רשום לי 3 ומשהו שעות נשארו עכשיו פרקתי את הסוללה עד הסוף שאולי זה יכייל אותה,…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by asili,

שלום לכם לאחרונה אני תמיד מקבל הודעות שלמחשב קרתה בעיה חמורה אני חייב את עזרכתם כדי לפתור את הבעיה חשוב לציין שהמחשב היה יציב וללא שום בעיות מיוחדות אני משתמש ב WINXP PRO בדקתי וירוסים כך שזה לא וירוס אני גם מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה: PAGE?FAULT?IN?NONPAGED?AREA מה זה אומר ואיך פותרים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי xps 510 , אתמול הכל היה כרגיל , היום בבוקר זה קרה .. כיצד ניתן לדעת מהי הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The UnKnown,

אוקיי אז המחשב פעל כמה שעות ככה פתאום מסך כחול עם ההודעה הבאה: ALCXWDM.SYS ADDRES F75OC215 BASE AT F74B4000, DATASTAMP 3E5DB8556 מה זה אומר ומה הבעיה? המון תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by idank,

חבר שלי קנה לא מזמן מחשב, עם מודם dynamode smart express v92 modem הוא התקין xp הxp לא זיהה אותו והדרייברים שיש לו על דיסק לא מתאימים לxp לא מצאנו באינטרנט דרייברים לאקס פי ובחנות אמרו לו שאם הוא רוצה לשהשאר עם xp הוא צריך להחליף מודם.... (בתשלום...)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yacovmateo,

ערב טוב. שכן שלי שיש לו חנות ביקש ממנו לקפוץ אליו לבדוק לו משהו,הבעיה היא שהמחשב מתכבה לבד אחרי בערך שעה שלמה של עבודה,בלי מסך כחול בלי כלום,פשוט מתכבה לגמרי! אז לקחתי ספק כח אחר ששכב אצלי(אם זה משנה הספקים שFOXPC סיפקה עם המחשבים הזולים של הCOLOR MASTER 420W,דיי ג'נרי),חיברתי למחשב שלו,סבבה הכל טוב ויפה המחשב עובד,אבל אחרי שעה של עבודה שוב פעם הוא התכבה. מה הסיבות לכך? יכול להיות אולי שזה בגלל שהמצלמות בחנות מצלמות ואז הוא מקליט וכל זה,ואחרי שנגמר כל המקום בדיסק קשיח המחשב קורס ומתכבה לבד?,אולי אפילו בעיה שיש קצת זיכרון במחשב? אשמח לעזרה בדחיפות,תודות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום , אז נתקלתי בשתי בעיות : 1. שאני מחבר את המחשב להתקן חיצוני של סאונד כמו רמקולים או אוזניות הוא פשוט לא מזהה אותו וממשיך לנגן מהמחשב . עכשיו קצת שיחקתי עם הדברים ברמה שאני יודע וזה לא עזר . 2. יש לי בעייה שרצה כבר הרבה זמן , יש לי onedrive במחשב וכלפעם המחשב שולח לי התראות על כך שהוא מלא מה שגרם לי למחוק את רוב תכולתו ואני עדיין מקבל את ההודעות . הבעייה העיקרית שלי שאני עושה פרינטסקרין פעם זה היה שומר אוטמטית בתיקייה הזאת היום זה פשוט לא נותן לי ואני צריך להדביק את זה במסמך כלשהו מה שמאוד לא נוח לי בתור אחד שהתרגל ועובד הרבה עם זה. קצת פרטים יבשים : מותקן לי וינדוס 10 והמחשב מסוג dell inspirion 15 7567 .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריכה בבקשה עזרה . אני עובדת עם תוכנת חשבשבת דוס כשהמדפסת המוגדת לי היא XEROX PHASER 3435. עד לפני כשבועיים הכל הודפס כמו שצריך מיילים וורד והדוס יצא בעיברית. לפני כשבועיים נפלו השרתים ואחרי שהכל הוחזר וסודר המדפסת שלי מוציאה מאז דוס בגיבריש וכל שאל הקבצים וורד מיילים בסדר. יש מדפסת נוספת במשרד sumsung שאם מגדירים אותה אז הדוס יוצא שם בעיברית. דברתי אם חברת המחשבים שנותנת תמיכה והם לא משתדלים כלל לעזור לי לכן אני מנסה לפתור זאת בעצמי. מישהו יכול בבקשהה לעזור לי איך לפתור את הבעיה שהדוס יצא לי בעברית במדפסת xerox? מישהו זרק לי שצריך לצרוב במדפסת עיברית וכנראה זה נמחק כשהשרתים נפלו( לא יודעת אם זה נכון) בבקשה אם יש מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה אני יכ…

9. שלום רב, רכשתי לפטופ אסוס דגם gl503vd, התקנתי עליו מאפיה 3,ושמתי לב לאיטיות נוראית שלא אופיינית לכרטיס המסך, פתחתי את מנהל המשימות, ולהפתעתי גיליתי שהווינדווס 10 משתמש רק ב gpu intel המובנה במחשב ואילו ה gtx 1050 באפס אחוז ניצול! שיניתי בהגדרות לוח הבקרה של nvidia שישתמש רק בו, לא עזר, עדיין השתמש רק במובנה, אפילו הפכתי את המובנה ללא זמין דרך מנהל ההתקנים, ולהפתעתי ראיתי שלמרות שבמנהל ההתקנים הופיע הכרטיס gtx 1050, בפועל היה נראה כאילו לא מותקן הדרייבר, כלומר, כשבאתי לשנות רזלוציה ב ווינדווס לא היה ניתן וכשלחצתי על מתאם התצוגה היה רשום רק מנהל תצוגה בסיסי של מייקרוסופט.. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס כולל הסרה גם ממנהל ההתקנים, אותה התוצאה, המחשב רואה אומנם…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by annat,

שלום, כבר כחודשיים יש לי בעיות גלישה במחשב הנייח שלי. הגלישה בWIFI דרך הסמארט תקינה לחלוטין. אז ככה : במוזילה אני לא מצליחה לגלוש בכלל, הוא פשוט לא מצליח להתחבר לאף אתר, ובכרום הגלישה כל כך איטית שלוקח לפעמים דקה לדף עד שהוא נטען. כמו שאמרתי, כאשר אני מתחברת דרך הסלולרי לרשת האלחוטית הכל תקין ועובד נהדר. ביררתי עם הוט וגם עשיתי בדיקה משלי לאיתור תקלות במהירות גלישה והכל תקין. את הראוטר כבר איפסתי והוא גם לא מתריע על בעיות (להוכחה זה שמהסלולרי אין אף בעיית גלישה). מה שכן שמתי לב (בנייח כמובן) זה באייקון הקטן בצד ימין למטה של החיבור לרשת (אתם יודעים ההוא עם ציור של שני מחשבים)...ניתן לראות שהמחשב שלי שולח מידע בצורה תקינה, בעוד האייקון של המחשב המרוחק בקושי עונה. מה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום במחשב נייד לנובו יוגה 14" שהוא כמעט חדש דגם C940 ויש לי בעיה מוזרה בשימוש באפליקציית זום כאשר אני מקליט את השיחה תוך כדי שידור, לאחר מספר דקות התמונה נתקעת ולעיתים גם השמע מתעוות ואני צריך להפסיק. גם השומעים והרואים אותי אומרים שזה נתקע. השתמשתי באותו זמן ב WIFI 5G של פרטנר (500M) ואיכות הקליטה טובה מאד, וזה רה לי מספר פעמים ובמקומות שונים. ניסיתי להשתמש במקום בנייד הזה בנייד ישן יותר שלי T450 ולא הייתה לי את הבעיה הזו וגם במחשבים אחרים באותו זמן והיה בסדר מה לדעתכם יכולה להיות התקלה ? נ.ב. באתר של לנובו ראיתי כי הדרייברים שלי עדכניים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by popcop,

בעיה חדשה שהתחילה לפני כשבוע. בחיי לא נתקלתי בה. אני לוחץ כמו תמיד לכבות את המחשב דרך ההתחל. עכשיו הווינדוס נכבה אבל המעבד והמאווררים של המארז ממשיכים לעבוד. אני חושב שהכוננים נכבים ולא ממשיכים לעבוד. עכשיו אני מוציא את החשמל של המחשב ומחכה דקה. מכניס חזרה, לוחץ על הכפתור להפעיל את המחשב והוא לא מגיב. הדרך היחידה להפעיל את המחשב היא לנתק את הספק כוח מהלוח אם ולהחזיר. רק כך הוא מתחיל לעבוד. עכשיו המחשב די חדש. הנה מפרט: GA-EP45-UD3P Intel Q9550 4GB DDR2 800MHZ Vista x64 (בקרוב 7) והספק: Hiper Type R Mk-II 680W תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by extremex,

היי חברים יש לי שלושה כוננים 1 ssd ועוד 2 פנימיים של 2 טרה איך אני נגדיר בידיוק בהגדרות בביוס שכל הכוננים יעלו וה ssd יהיה הכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אף משחק שיש לי על המחשב לא פועל חלק, תמיד יש תקיעות, תמיד יש את הרגעים שה fps יורד ל מתחת ל 10 אפילו, ואף פעם לא ייצא לי לשחק במשחקים כמו שצריך ובכיף גם אחרי אין סוף שידרוגים. תראו את המפרט המלא: כרטיס מסך- http://www.2send.us/uploads/2122fa0e89.JPG מעבד- http://www.2send.us/uploads/13fae65a20.JPG לוח אם- http://www.2send.us/uploads/44a5ab1b21.JPG זיכרון- http://www.2send.us/uploads/5913e58647.JPG אוברקלוק- http://www.2send.us/uploads/65c6d3cb57.JPG טמפרטורות- http://www.2send.us/uploads/2712ca9857.JPG ובקצרה: 7600gt, intel pentium 4 2.8ghz, asus p4s8x, 1.75gb RAM אני פשוט מייואש, הביצועים במשחקים פשוט על הפנים !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by AriLupuss,

שלום לכם חברים רציתי להתייעץ איתכם לפני שאחליט החלטה לא נכונה שלא תתרום לי בדבר . יש לי בבית ראוטר של הוט בסיסי HoTbox בלי אנטנה שמספק מהירות של mbps 85 מהירות הורדה במקרה הטוב כאשר אני נמצא מטר ממנו עם טלפון נייד ומבצע בדיקת speed test . כאשר אני בחדר ועושה בדיקת מהירות עם הטלפון היא יורדת לבין 55Mbps - 75Mbps כנראה עקב חסימה מסויימת של הקירות ורהיטים אך עדיין טוב , הבעיה היא במחשב הנייח באותו החדר שמשום מה כאשר אני מבצע איתו בדיקת מהירות הוא בקושי מגרד את ה - 5 Mbps עם כרטיס הרשת שקניתי לו (Qualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter והאנטנה שלו יוצאת למעשה מהחלק האחורי של המחשב), כאשר חיברתי אנטנה נוספת לכרטיס המהווה תחליף לכרטיס הרשת ונמצאת במק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום וערב טוב. קודם אציין שהמערכת עובדת מצויין! העיניין עם מיקום האייקונים פשוט מוציא לי את טעם משולחן העבודה. אז ככה, בכל פעם שאני מעבירנ אייקון לצד שמאל של השולחן, לאחר אתחול הוא חוזר לצד ימין! ניסיתי את לשונית הVIEW -> וביטול ה AUTO ARRANGE ICONS... -> לא עוזר! אנא חברים, מישהו מכיר איזו פעולה\פקודה יעילה לנושא בבקשה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Verjil,

שלום לכולם, אני משתמש חדש באתר כפי שאתם יכולים לשים לב. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור תא הבעיה המאוד מעצבנת שיש לי. :kopfpatsch: :kopfpatsch: הבעיה: מהפעם האחרונה שכיבתי את המחשב שלי, לא שינית כלום ומאז אני שומע סאונד מעצבן שהיה מוכר היטב בווינדוס 98 ו 95. כזה "טי, נו" כל כמה שנית (בערך 10). מה לעשות, איך לתקן את זה?. בבקשה עזרו לי! מידע מערכת: Windows XP service pack 1. 5 in 1. 512MB DDR. 120 GB. Geforce 5500. 128. *בקרוב יצורף קובץ סאונד. סליחה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Kitt0s,

בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום . אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה שהופיע אצלי : לפני יומיים , שלוש המעבד שלי (2500K) כל הזמן במאמץ גבוה וכמעט מגיע ל-100% , וזה בלי שאני מפעיל במערכת הפעלה משהו כבד , כל מה שמופעל זה גם היה לפני התופעה הזאת ואני לא יודע איך להסביר אותה ולטפל בה . כיבוי וריסט למחשב לא עוזרים , כי אחרי שהמחשב מופעל ונכנס למערכת ההפעלה זה שוב מתחיל . ניסיתי להיכנס לטאסק מנג'ר אבל יש שם כל כך הרבה תהליכים שעובדים שאני פשוט הולך לאיבוד ואין לי מושג איזה מהתהליכים הרבים האלו הוא שגורם למאמץ המעבד . אני רק יכול להגיד שלאחרונה (גם כן לפני 2-4 ימים) התקנתי במחשב תוכנת אנטיוירוס NOD32 גירסא 5 , אבל גם לפני זה הוא היה מותקן אצלי , פשוט הסרתי אותו והתקנתי , אחרי שהורדתי מאתר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by GamePad,

המחשב נתקע כשאי מדליק אותו בשלב הביוס.. יש עדכון לביוס או איזה תוכנה שיודעת לבדוק את תהליך האיתחול? :

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קודם כל, ספק חדש [גנר'י אומנם] , כרטיס מסך ON BOARD , מעבד פנטיום 4 , 2 סלוטים של זכרונות תפוסים 2x256mb. וכו' ... עכשיו , הרצתי בדיקות של המסך הכחול , ממה הוא נובע, בחלק מהמקרים רשמו לי שגיאה memory_corruption , בחלק מהמקרים 0x0000007f [כשל מערכתי] . אין בעיה , memory_corruption ? , הרצתי בדיקה בmemtest86+ , בדיקה של תבייש אף זיכרונות , מעל ל80 פעמים שעבר תבדיקה . אבל ! יש שגיאה ! , רק כשהוא בDual Channel , כשהזכרונות לא במצב של Dual Channel [סלוט אחד כל פעם] , הם עוברים תבדיקה כמו שצריך אפילו 80 פעמים , בdual channel אחרי 8דק' בערך קופצת שגיאה בmemtest86+ , מה שמעלה את החשד שלי לגבי פגימות של הלוח אם . [ובדקתי את 2 הבנקים של הזיכרונות , עשיתי 4 בדיקות , 1 עם זיכרון …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by rollita,

I bought a new HD and after installing windows with the necessary hardware drivers I have 3 problems left: Problem #1: I can't write in Hebrew. I can read Hebrew, the bars at office are in Hebrew, but using alt+shift doesn't get me anywhere. Problem #2: windows tell me when I start my pc that it doesn't recognize the following hardware: "VIA bus master IDE drivers" under "SCSI and RAID controllers" And it cannot find necessary drivers on the net. In case its related to my new HD, my HD is Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Problem #3: this is going to be a tough one to brake. I have an old sound card PCI 128 sound blaster of creative. I have a cd full of…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Jenya Evgeny,

שלום אנשי הפורום. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי בנושא הבא: יש בעיה בלפטופ ASUS C550X של אישתי. לדעתי הבעיה היא במקלדת: חלק מהמקשים אינם מגיבים על הקשה וחלק מגיבים בצורה מוזרה ביותר. הכוונה שבלחיצה על מקש יוצאים כמה תוים ולא תו של המקש שלחצתי. ז''א אם לחצתי על W אני רואה ASDCVHG, בהתחלה חשדתי בוירוס אך אחרי שחיברתי מקלדת USB חיצונית וראיתי שמחשב מגיב כמו ש צריך. A->A, B<-B וכו'. כך הגעתי למסקנה שזוהי תקלת מקלדת. השאלה שלי איפה אני משיג מקלדת לפטופ ASUS C550X עם כיתוב בעיברית? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אשמח לעזרה מחשב DELL XPS, ללא כניסת LAN במקור. חיברתי מתאם USB לLAN אך הרשת לא מזוהה, גם לאחר התקנת דרייבר. (עשיתי בדיקה עם מחשב אחר, חיברתי את הכבל רשת ללא המתאם והוא עבד, אך עם המתאם הוא לא עבד) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. רכשתי כונן samsung ssd 980 1tb התקנתי על לוח אם asus b360 g התקנתי ווידוס 11 חדש עליו . אני פשוט מקבל מסך כחול רנדומלי בעת הpost. פעם המחשב עולה פעם לא עולה. winload.efi . שאני נכנס לביוס ויוצא- אין מסך כחול לאחר הpost. עושה ריסטרט/מדליק מחשב- מסך כחול. בריאות תקינה לחלוטין של הכונן. חרשתי את הרשת בניסיון נואש למצוא פתרון ללא הצלחה. תיקונים והרצות פקודוץ למינהם בcmd, הגדרות ביוס שונים . מה לא. לא עזר כלום. במחשב יש כונן ssd ישן של קינגסטון ועוד sata של 1tb. תצילו אותי

דיונים חדשים בפורומים