תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F. חלונות ויסטה הבעייה היא שהמשחק נתקע הרבה.... ולקראת הסוף הוא אפילו יותא לווינדוס אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני פונה אליכם בתור עובד עצות ברשותי מחשב חדש ומשופר ומערכת ויסטה אן לימיט אתמול המחשב עבד מעולה אך לאחר הורדת עדכוני אבטחה אחרונים של ויסטה וכמה עדכונים נוספים כיבה המחשב את עצמו והחליט שלא לזהות את הארד דיסק(לא בטוח שזה בגלל העדכונים) אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שההארד דיסק לא מגיב ויש סיכוי די גדול שנמחקו רוב הקבצים שהיו בו (הבדיקות היו - בדיקה בBIOS: לא זיהה, החלפת מחברים:לא זיהה, ניסיון לפרמט:לא זיהה, חיבור הארדיסק נוסף: זיהה את הנוסף אך לא את הקיים, RECOVERY דרך הביוס: לא זיהה) מה עושים? ??? נ.ב - יש לציין שהמחשב\מערכת הפעלה חדשים ועבדו מעולה לפני המקרה ולא הראו סימני אזהרה מה גם שעושה רושם שהל.א מנסה לזהות את ההארדיסק משום שלוקח לו יותר זמן לעלות ול…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה הוספתי עוד 2 גיגה זיכרון למחשב שלי המחשב עולה הכל טוב אז פה בעצם הבעיה הביוס עצמו מזהה 2048 תוכנת הcpu-z מזהה 4096 ועוד כמה תוכנות שניסתי אני משתמש במערכת הפעלה win xp sp3 איפה הבעיה פה בעצם איך זה יכול להיות? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אתמול במהלך העבודה המחשב כבה לפתע, ניסיונות להדליקו לא הצליחו ניסיתי להחליף ספק אז זה לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך III3D שזה נראה לי INNO 3D משהו כזה Nvidia 8600 GT 1GB מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate 32BIT כל הזמן במשחקים המסך הופך לשחור ואז חוזר ויש הודעה למטה "מנהל התצוגה NVLDDMKM הפסיק להגיב וביצא שחזור בהצלחה" זה לא מפסיק לא משנה מה עשיתי כאשר הייתה לי מערכת הפעלה XP בחלק מהמשחקים זה אפילו עירבב לי חומרים של המשחק למשל במשחק יש קבצים של שיער של דמות פתאום המסך הופך לשחור חוזר ואז הקובץ של השיער על איזה ביניין אבל זה לא משנה עברתי לויסטה מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי לעדכן דרייבר להכי חדש (178.24) וזה לא עבד בדקתי חיבורים הכל בסדר מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז..שלום לכולם. במסגרת שידרוגי שקט קנינו לאחי את המארז Cooler Master 690 במקום מארז ג'נרי שהיה עושה רועש נוראי. הבעיה היא שאת הכפתור הדלקה של המארז... אין לי שום מושג לאן מחברים בלוח אם. כמו יש עוד כמה דברים שאין לי מושג לאן מחברים כמו...HDD LED, RESTART SW וכו'. כל מה שיוצא מהקדימה של המארז. (את ה-AUDIO, USB ו-eSATA דווקא מצאתי לאן מחברים.) אשמח לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מצלמה חדשה של קנון, התקנתי את התוכנה. אני מחבר את המצלמה למחשב, נשמע צפצוף כזה ששומעים כשמחברים התקן USB. נפתח חלון ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן. והנורה במצלמה שדולקת כאשר המצלמה מחוברת דולקת. אני לוחץ בחלון לפתוח תמונות עם התוכנה של קנון, ומתחיל להעביר תמונות, כעבור 10 שניות יש לי שגיאה שאי אפשר להעביר תמונות, וכעבור 5 שניות שגיאה שהמצלמה התנתקה. ניסיתי להעביר תמונות עם תוכנה של ADOBE ושוב מתחיל להעביר וכעבור כמה שניות יש שגיאה המצלמה התנתקה. אבל! לא נשמע צפצוף התנתקות של USB, והנורה במצלמה עדיין דולקת. רק אחרי שאני מכבה את המצלמה או מוציא את כבל הUSB נשמע צפצוף התנקות, והמנורה נכבית. חיברתי את הכבל טוב,שיניתי את הכניסה לאחר כמה נסיונות,ווידאתי שהמצלמה לא נכנסת למצ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המחשב כבר שנה ועבד מצוין. לפני שבוע בזמן משחק המסך הוחשך וקיבלתי DVI NO SIGNAL. כיביתי והדלקתי ועבד בסדר. מאז כל פעם הייתה אותה בעיה. לפעמים במשחק ולפעמים בסרט כשהוא נתקע לגמרי והסאונד גם תקוע!. ניסיתי עם מסך וכבל אחרים ואותה בעיה. אחרי שניתקתי את המחשב והוצאתי את הכרטיס מסך וניקיתי אותו אז הוא עבד ללילה אחד עד שהזזתי אותו למקומו ושוב מופיע לי DVI NO SIGNAL. אם אני מוציא את הכבל חשמל מהמחשב ומדליק אותו אז אני מגיע עד לשלב סמל ההעלאה של וויזנדוז אבל אחרי כמה שניות חוזרת הבעיה. עכשיו המחשב לא עולה בכלל. הכל עובד, המאווררים של הכרטיס מסך והמארז. מההפעלה המסך לא מראה כלום ולא רק אחרי ווינדוז. עברתי על שאלות דומות בפורומים ולא מצאתי תשובה אין לי ספק, לוח …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד DELL 500 עבדתי עםהמחשב עד שהסוללה התרוקנה לגמריי.. עכשיו שאני מוציא את המטען מהחשמל הוא נכבה דהיינו לא מטעין. באייקון למטה בוא מראה לי שהמטען מחובר . המחשב בן חודשיים הוא אף פעם לא עשה לי בעיות עם הסוללה.. יכול להיות שזה בגלל שרוקנתי את הסוללה לגמריי ?.. יכול להיות שזאת בעיה שניתן לפתור אותה בקלות (שינוי הגדרה וכו') ?.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס XP SP2 PRO וכשהפעלתי היום את המחשב אז הוא עלה עד החלק של הברוך הבא והמסך נכבה. במצב בטוח הוא עלה ומשם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, אחרי זה המערכת עלתה במצב רגיל התקנתי את הדרייבר מחדש כולל דריסת הקבצים הישנים. אחרי הריסטרט הוא שוב מגיע לפני הברוך הבא ונכבה המסך. מה עושים? הכרטיס הוא GeForce FX5500. תודה!
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחרונה נתקע מידי פעם (בעיקרון במצבים שבהם היה מספיק לעשות סיים משימה וכ'ו..) ואז חייב לעשות ריסטרט, אלא שאז הוא לא עולה לי - לאחר המסך פתיחה הוא רושם BOOT FAILURE ולהכניס דיסק מערכת(שאין לי). הבעיה נפתרת אחרי כמה ריסטרטים או מנוחה של המחשב, רק שבפעם האחרונה רק אחרי יום ומשהו הוא עלה לי חזרה. מה עושים? תודה רבה רבה לעונים! אם לא הבנתם משהו תשאלו בבקשה. תומר (: *תודה shaligan על התיקון
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! המיקדלת הפסיקה להגיב לכל המקשים חוץ מ: רווח והמקש של המחיקה. כיבתי את המחשב חיברתי מיקדלת אחרת ועדיין אותה בעיה. עכשיו בשביל להיכנס למחשב צריך להקליד סיסמא וכמובן שאף כפתור לא מגיב. אבל כשאני לוחץ על רווח או מקש מחיקה זה מראה שזה רשם תו כלשהו. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היום, אחרי מספר שבועות שהמחשב עושה רעשים החלטתי לפתוח אותו ולבדוק איזה מהמאוורים עושה את הרעש. פתחתי וגילתי שמאוור אחד גוסס, שמתי בו שמן וניקיתי אותו ואני מקווה שהוא יחזיק לזמן הקרוב עד שאני אקנה חדש. בכל אופן הבעיה הופיעה אחרי שחיברתי את המחשב שוב - כנראה שהמחשב לא מקבל חשמל, אבל המאוורים עובדים (איך זה אפשרי בכלל?) .חיברתי את המסך והוא נותן הודעה של " No Singal" , וגם כונן הDVD לא מגיב (הנורה לא נדלקת והוא לא יוצא). רציתי לדעת אם מספיק להסתמך על שני אלו בשביל להגיד שהבעיה היא בספק? חשוב לציין שהכל עבד נהדר עד שניקיתי (ובדקתי חיבורים מספר פעמים - עד כמה שאני ראיתי כל הדברים שצריכים להיות מחוברים מחוברים ! ). אני יכול לצרף תמונה אם משהו לא מובן.... תודה מראש. (ההודעה …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חזרתי מתקופה של ארבעה חודשים בחו"ל, שבזמן זה המחשב שלי היה בשימוש מועט בלבד (פעם בשבוע ופחות) כשחזרתי הדלקתי את המחשב וכאשר נכנסתי ליוזר שלי בXP והמחשב קרס ומאז כל פעם שאני מדליק אותו רק המחשב עצמו נדלק והמסךת העכבר והמקלדת (שהם מחוברים) לא נדלקים (הכפתור של ה-F LOCK במקלדת מאיר אבל שום דבר אחר לא), ניסיתי לחבר אותו לעוד מסך וזה היה בדיוק אותו הדבר... אני מאוד אשמח לעזרה תודה רבה ושבת שלום! רועי
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים התחדשתי במחשב חדש Intel Q6600 Sapphire HD4850 2GB Ram OCZ Reaper PC2 8500 5-5-5-@2.1-v(יש לציין שאני משתמש רק ב- 1Gb אחד מתוך ה- 2 כי Stick אחד היה גורם לי לתקיעות כל הזמן ונמצא דפוק ב- Windows Memory Diagnose -סוג של MemTest. Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, ניסיתי כבר כמה משחקים כמו Crysis,FarCry2 וכולם עבדו מצוין, שיחקתי בהם כמה שעות ולא היו לי שום תקיעות והמשחקים עבדו מצוין. אח"כ ניסיתי להתקין את GTA IV ו- Call Of Duty :WaW והמחשב היה ממש נתקע לחלוטין באמצע ההתקנה של כל אחד מהמשחקים. בזמן שהוא התקין את המשחק העין שלי כל הזמן הייתה על הטמפרטורה וכמות צריכת הזיכרון וכולם היו במצב מצוין. (40 מעלות למעבד ו350MB Ram בשימוש) אני די אובד עצות בעניין …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב באמת שאין לי כותרת יותר טובה אחי קנה מחשב חדש הרכבנו אותו וכל מה שקיבלנו הוא 5 צפצופים ארוכים זה המפרט i7 7700 gigabyte ga-h170-d3hp corsair cmk 16gx4m2a2133c13r (8GBx2) antec vp650p gtx 760 (נשאר מהמחשב המוחלף, ישודרג מתישהו בעתיד) משום מה אין פירוש לצפצופים לא בחוברת של הלוח אם ולא באתר של גיגהבייט אבל מחיפוש באינטרנט נראה שהדעות חלוקות בין זיכרון שלא יושב טוב או תקלה במעבד הזיכרון נראה שיושב כמו שצריך, ניסיתי להושיב אותם מחדש בתצורות שונות, בבודדים ושום דבר מעבד פירקתי ובדקתי פינים נראה שהכל בסדר עכשיו הדבר היחיד שנראה לי שקורה זה שהמעבד הזה לא מופיע ברשימת התמיכה של הלוח ואני חושש שדרוש עדכון ביו…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי. חזרתי להשתמש בדואר ישן שלי, וכבר התעלקו עליו מלא מלא ספאמים. יש איזשהי דרך למנוע מהם להגיע אלי? בדר"כ אפשר להכנס להודעה ולבקש שיפסיקו לשלוח למייל שלי, אבל זה ספאם שאני מפחדת בכלל להכנס אליו, רובו ברוסית שאני לא מבינה, ואני חוששת שרק הפתיחה תשחרר איזה וירוס שישבש לי את החיים. אני לא רוצה לפנות לספק ולשלם לו שיחסום את זה. עכשיו המייל הזה מופנה לג'ימייל ושם אני רואה אותו. יש פתרון? תודה!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד ואני חייב אליה פתרון יש לי קובץ 7z שהכנתי מזמן לפני שנה, ושמתי סיסמא. עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא של הקובץ ואני חייב לחלץ משם את הקבצים. מה אני עושה?? אני חייב עזרה זה משהו ממש ממש חשוב לי תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה.. הלוח-אם באחד המחשבים שלי שבק חיים ולכן החלפתי אותו. למחשב יש כרטיס מסך של AMD, אשר מתחבר לשקע Display port במסך, ובכרטיס עצמו יש כניסת mini display port. כאשר המחשב כבוי, ואני לוחץ על הכפתור הדלקה - שום דבר לא קורה! המחשב פשוט לא נדלק. אבל ברגע שאני מנתק את הכבל display port מהכרטיס מסך או מהמסך עצמו - המחשב נדלק! ואז אני מחבר את הכבל ויש לי תצוגה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה? לדעתי משהו מקצר. ובמידה וכן, איך אפשר לאתר מה המקור?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד מדגם לנובו 310. התקנתי וינדוס 10 64 ביט והכול היה בסדר. במאפייני מקלדות היה מוגדר HID COMPLIANT KEYBOARD אבל היום ראיתי שפתאום מוגדר לי מקלדת PS/2 וה-HID כאילו לא מחובר או שלא מזוהה. בגלל זה אין תמיכה בניהול צריכת חשמל של המקלדות ואני לא יכול להעיר את המחשב ממצב שינה באמצעות המקלדת. איך אני הופך שוב את המקלדת ל-HID עם ניהול צריכת חשמל? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחשב Lenovo נייד, לא מופיע ה Textbox לשם שמתמש וסיסמה. כך שאין לי אפשרות להיכנס למחשב
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי את הדיסקים הבאים: EVO 850 500GB - ראשי 3X 3TB HDD - אחד של סיגייט ושניים של WD RED - בכולם יש קבצים. EVO 750 250GB - אין בו כלום HDD חיצוני של 1TB לאחרונה שמתי לב (וזה כי עשיתי unhidden לתיקיות) לכמה תיקיות מוזרות שלא אני יצרתי. הן מופיעות בכל הכוננים חוץ מהראשי והחיצוני. לא נכנסתי לאף קובץ מהן. עשיתי סריקה יסודית בavast, malware bytes ושניהם לא גילו כלום. כל ניסיונותי למחוק אותן (כולל shift+del) לא צלחו כיוון והתיקיות חזרו לאחר כמה שעות. ממש עכשיו עשיתי פורמט לכונן הSSD הריק , ולפני הפורמט וינדוס התריאה שתוכנה משתמשת בכונן. (הכונן ריק ולא היה בו שום שימוש בחודשיים האחרונים) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים בחדשים האחרונים מידי פעם המחשב קורס פתאום ומופיע לי מסך כחול המציע לאתחל את המחשב. אני מצרף תמונת המסך. מה ההסבר לתופעה ואיך ניתן להתגבר עליה? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מגולל מסך (כלפי מטה או מעלה) במהלך גלישה באתרים מסוימים (בעיקר YNET ודומיו) הגלילה נעשית באופן מסורבל ומגושם. בנוסף, כאשר אני מדפדף באלבומי תמונות בפייסבוק, לאחר זמן קצר הגילול נעצר ומופיעה לי הודעת "טוען" שנשמכת עד אינסוף. אם אני מבצע רענון מסך (F5) - הבעיה נפתרת. בנוסף, כאשר אני פותח נושאים במערכת פורומים של אתר אחר, ההודעות פשוט לא מופיעות לאחר לחיצה על "שלח" (ולא מדובר בפורום מהסוג שבו המערכת מאשרת לפני הפרסום). מדובר במחשב חדש ודי חזק מבחינת חומרה, וכמו כן, ברשותי אנטיוירוס (ESET) פעיל. מניין יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-