עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pincher77,

שלום חבר'ה היום קניתי DDR 512 שמחתי והכל כי בעבר היה לי בעיה שאם הייתי משחק משחקים כבדים (לדוגמא HALF LIFE2) אז זה ישר היה יוצא לווינדוס כי לא היה לי מספיק זיכרון..(בעבר 256MB) הבעיה היא שיש לי 512 עכשיו, כאשר אני משחק NBA2005 או פיפא 2005 המחשב תוקע את עצמו..אך עקרונית זה לא קשור לזיכרון כי בעבר גם נתקע ככה שהזיכרון טוב אבל משהו אחר במחשב לא טוב. קניתי היום 512 MB + פירמטתי תמחשב אז בעיה בווינדוס אין, בעיה בזיכרון אין. מה הבעיה אני לא מבין למה המחשב תוקע את עצמו כל פעם מחדש כאשר אני משחקים הכי מעפנים בעולם? נמאס לי אני מיואש כבר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Aviad6,

אהלן, קיבלתי מדודי מחשב thinkpad x41, המחשב עבר פרמוט והותקן עליו ווינדוס 7. עכשיו העניין שאני לא מצליח לכייל את המסך והעט שיעבדו יחד, ברגע שאני מנסה להשתמש בעט, הסמן כאילו נתקע בקו הכי תחתון במסך ויש לי תזוז רק ימינה ושמאלה. הערה: לפני הפרמוט היה ווינדוס אקספי וזה עבד יופי. חיפשתי איפה לכייל ובסוף מצאתי בלוח בקרה שמה, יש שם כפתור של כיול ושאני לוחץ עליו אני מקבל מסך לבן שכתוב בו בגדול באמצע משהו בסגנון (אנגלית): לחץ לחציה ארוכה על המסך להמשך" ואז בקטן יותר "זהו אינו מסך המותאם לעט (טאבלט) לחץ אנטר כדאי לעבור מסך" ושכאני לוחץ זה יוצא לי מתוכנית הכיול ואני חוזר למאפיינים. מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד, זה הדף עם הדרייברים של היצרן http://support.lenovo.com/en_US/downl…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ron56,

יש לי מחשב I3 ואני לא מצליח לשמוע כלום. כנראה הכרטיס המובנה על הלוח תקול. איך אני יודע איזה כרטיס לקנות באיביי כדי שיתאים ללוח שבתמונה. לאיזה מהחיבורים מכניסים אותו?

4. Started by yp3,

המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Guest Hw,

אז ככהיש את המשחק מיינקראפט שאפשר לשחק בשמירה אחד עם השני למי שמתחבר לאותו אינטרנט בבית (אני לא ממש מבין במחשבים ככה אני אנסה להסביר את עצמי)עכשיו יש לי מחשב נייח שאליו מחובר הראוטר, ויש לי עוד 2 מחשבים ניידיםעכשיו במחשב נייד 1 אני פותח את השמירה שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני ואני מנסה למצוא אותו עם מחשב נייד 2 ואני לא מוצא (אני מחפש במשחק שאני לוחץ על מולטיפלייר ואז זה רושם לי סריקה עבור משחקים ברשת המקומית שלך)במחשב הנייח אני כן מוצא שאני מחפש את מה שפתחתי במחשב הנייד 1. ושאני מנסה להתחבר זה רושם לי ככה:http://prnt.sc/dza6cqההתחברות לשרת נכשלה : java.ConnectException: connecion timed out: no further informationלפי מדריכים ביוטוב הבנתי שצריך לפתוח את הפורט שזה מראה במה שפ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by eranmor,

קניתי שלשום את הכרטיס המדובר של חברת הרקולס והופתעתי לגלות שהוא לא תומך בקצב רענון של 75HZ ברזולוציה של 1152X864 דבר זה מפתיע אותי מאוד כי הGF4 שלי תמך בזה ועד ללא שום בעיה. ניסיתי לשנות את קצב הרענון בהגדרות שולחן העבודה אבל למרות שרשום לי שזה עובד ב75HZ אני רואה שזה עובד ב60HZ בCONTROL PANEL. גם מרגישים את ההבדלים יש לי מסך MAG DJ707 ודרייברים קטליסט 3.5

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום . אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה שהופיע אצלי : לפני יומיים , שלוש המעבד שלי (2500K) כל הזמן במאמץ גבוה וכמעט מגיע ל-100% , וזה בלי שאני מפעיל במערכת הפעלה משהו כבד , כל מה שמופעל זה גם היה לפני התופעה הזאת ואני לא יודע איך להסביר אותה ולטפל בה . כיבוי וריסט למחשב לא עוזרים , כי אחרי שהמחשב מופעל ונכנס למערכת ההפעלה זה שוב מתחיל . ניסיתי להיכנס לטאסק מנג'ר אבל יש שם כל כך הרבה תהליכים שעובדים שאני פשוט הולך לאיבוד ואין לי מושג איזה מהתהליכים הרבים האלו הוא שגורם למאמץ המעבד . אני רק יכול להגיד שלאחרונה (גם כן לפני 2-4 ימים) התקנתי במחשב תוכנת אנטיוירוס NOD32 גירסא 5 , אבל גם לפני זה הוא היה מותקן אצלי , פשוט הסרתי אותו והתקנתי , אחרי שהורדתי מאתר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by aviatawil,

שלום, החלפתי מאורר למעבד וכשהפעלתי את המחשב מחדש הופיע לי השגיאה הבאה: Fatal error: failed to locate necessary table(s) to make adjustments. Press any key to continue booting לא נראה לי אבל האם זה קשור למאורר? מה הפתרון? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by danezeq,

המסך שלי הוא DELL U2412M ויש לו חיבור DisplayPort. כרגע מחובר כבל DVI ואני רוצה לקנות כבל DisplayPort איך אדע להתאים את הכבל? מצאתי את הכבל הזה באי-ביי https://www.ebay.com/itm/DisplayPort-Cable-1080P-6-10ft-Cord-Gold-Plated-High-Speed-Display-Port-DP-to-DP/233332951147?hash=item3653ba486b:g:gjEAAOSwa4xdcG7f אני רואה שזה מוגבל ל1080P האם זה יגביל אותי? אין לי מושג אם כרגע אני עובד ביותר מ1080P אני יודע שאני עובד איתו על רזולוציה של 1920*1200 על 60 HRZ תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הגרוטה נמצאת בפרופיל. בכל מקרה, אני פותח את המחשב.. ואז רואים שהוא רק חושב.. שום דבר לא עובד כולל המקלדת.. ואז שהוא מפסיק לחשוב להרבה זמן, עדיין כלום לא עובד. זה כבר שבוע ככה... מה שעשיתי בהתחלה זה לסגור ולפתוח אותו הרבה... וזה עבד. לאחר מיכן ראיתי שהוא לא מזהה את הצורב והכונן DVD. בכל מקרה, כל פעם שסגרתי את המחשב הייתי צריך להתעסק ככה.. אז מה שעשיתי זה לנתק את הצורב ולחבר שוב. עכשיו המחשב נפתח והכל, אבל זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1150 MHZ וכותב הודעה "cpu is unworkable or has been changed, check soft menu" עכשיו בביוס, הערכים 10 ו 115MHZ כתובים כזה באפור.. אבל הערכים הרגילים 2600+ ומכפלה הרגילה ושאר הדברים עדיין כתובים רגיל. שעושים exit and save זה שוב חושב הרבה ולא רואי…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by יניב קופר,

המחשב מאתחל את עצמו בפייסבוק ופוטושופ הרצתי 3dmark 11 והכל תקין המחשב לא קרס אני לא יודע מה כבר יכול להיות הבעיה. משהו חשוב ששכתי לציין קודם המסך נכבה לשתי דקות ורק אחרי זה עושה אתחול

12. Started by Andrey123,

שלום, לפני חצי שנה פחות או יותר קניתי מחשב חדש, מפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk מאז שיחקתי בהרבה משחקים חדשים שיצאו וכולם רצו מעולה הורדתי היום את הwatch dogs החדש והמשחק מקרטע, פשוט רץ לאט ועם תקיעות, אפילו כשאני בהגדרות על HIGH ולא על אולטרה. יש הצעות מה הבעיה פה? מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם: יש לי בעיה: קניתי מחשב מצויין, אבל יש לי בעיה איתו, אני חייב לעשות לו אוברקלוק בגלל שנראה לי שיש בעיית תאימות של הלוח או המעבד עם הזיכרון (אם אני לא טועה) הוא לא עולה בלי שינויים בביוס. המפרט שלי: מעבדי אינטל Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 890 ספק: Chieftec Nitro BPS-650C 650W ATX 2.3 שאלות: 1. מה יכולה להיות הסיבה לנפילת המחשב כל הזמן? 2. האם הבעיה היא בזה שהמעבד/לוח לא מקבל את ה1600 , ואם כן מקבל אז למה צריך לעשות…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם יכול להיות שהכותרת לא ברורה כי אין לי מושג איך אני יכול לקרוא למה שאני צריך ואני גם לא בטוח אם זה הפורום המתאים אז תתקנו אותח אותי אם צריך. יש לי מצלמת וידאו רגילה כזאת שמתחברת למחשב ( בשביל סקייפ ) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כמצלמה שמצלמת את החדר ומשדרת לי את זה לטלפון כדי שאני ידע מה קורה בחדר כשאני לא נמצא דרך הטלפון הנייד או מחשב אחר. יש אפשרות כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אף משחק שיש לי על המחשב לא פועל חלק, תמיד יש תקיעות, תמיד יש את הרגעים שה fps יורד ל מתחת ל 10 אפילו, ואף פעם לא ייצא לי לשחק במשחקים כמו שצריך ובכיף גם אחרי אין סוף שידרוגים. תראו את המפרט המלא: כרטיס מסך- http://www.2send.us/uploads/2122fa0e89.JPG מעבד- http://www.2send.us/uploads/13fae65a20.JPG לוח אם- http://www.2send.us/uploads/44a5ab1b21.JPG זיכרון- http://www.2send.us/uploads/5913e58647.JPG אוברקלוק- http://www.2send.us/uploads/65c6d3cb57.JPG טמפרטורות- http://www.2send.us/uploads/2712ca9857.JPG ובקצרה: 7600gt, intel pentium 4 2.8ghz, asus p4s8x, 1.75gb RAM אני פשוט מייואש, הביצועים במשחקים פשוט על הפנים !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dovk,

שלום כונן מחשב COSMOS מגדל+ לוח אם GA-X99P –SLI +ספק כוח 10000W מחשב שעבד בצורה תקינה, בימים האחרונים אני חווה בעיה, כשאני מכבה את המחשב בסופו שלו יום, ובבוקר אני מנסה להדליק אותו, עם לחצן ההפעלה המחשב לא נדלק, פעם אחר פעם, אבל כשאני מוציא את כבל החשמל משקע הספק ואני מחזיר אז מדי פעם המחשב נדלק , פעולות עם ידע נרחב במחשבים בבדיקה ספק כוח נבדק חיצוני עי ביצוע קצר בנקודת לבדיקה המאווררים פעלו, וכמו כן לוח ההדלקה(LED נדלקו)בבדיקה ארוכה מספר פעמים= לעניות דעתי הספק תקין... לעניות דעתכם היכן הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Kitt0s,

בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אין אחריות על הכרטיס הכרטיס הוא מסוג TNT2

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני יודע שהכותרת לא ממש אניפורמטיבית או ברורה מספיק אבל באמת שאני כבר לא יודע מה לכתוב. שכן שלי רכש מחשב נייד חדש מדגם: Dell inspiron 7537 בנוסף הוא רכש כונן SSD: Samsung Evo 250GB. הוא הביא לי את המחשב, הוצאתי את ההארד דיסק המובנה, עשיתי העברה (פעולה שכבר עשיתי בעבר ולא יצרה בעיות), הכנסתי את ה- SSD החדש והפעלתי את המחשב. דבר ראשון הופיע לי הודעה שקשורה למטען של המכשיר: "The AC power adapter type cannot be determind. This will prevent optimal system preformance. Strike the F3 Key (Before the F1 or F2 Key) if you do not want to see power warning messages again. Strike the F1 Key to continue, F2 to run setup utility " חשוב לציין שהמחשב חדש מאריזה מקורית. המטען הגיע ע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היייייי אנשים הרבה זמן לא הייתי פה אבל חפיפ בכול מיקרה יש לי ABIT AN7 ואני רוצה לדעת אם יש לי עליו פורט של אינפרא אדום כדאי שאני יוכל להעביר דברים מהסלולרי אז אם מישו יודע ת'תשובה או יודע איך אני בודק...... בתודה עידו

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אחרי שאני מכבה את המחשב, האור הירוק במסך ממשיך להיות דולק, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kantan1,

שלום לפני שנה מכרתי ללקוח מחשב חדש עם וינדוס 7 וכרטיס מסך משולב. עכשיו הוא טוען שהוא משחק משחקים כבדים וכן משחקי רשת מול אנשים ברשת, והמחשבזז לו לאט... יש לו 2 גיגה זיכרון, ומהירות אינטרנט 5 מגה מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון, כרטיס מסך? מה כדאי לשדרג לו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שבת שלום וערב טוב. שימי נחמן, ברשותי מחשב נייח מיזה כ4/5 שנים. לאחרונה לוקח למחשב זמן רב לעלות.. אליו הם השלבים: 1. לוחץ על כפתור ההדלקה. 2. מסך שחור. 3. ממתין בין 7 דקות ל20 דקות. (יש פעמים שאני מחכה אף יותר ויש פעמים שהוא לא נדלק כלל אלה אם אני לוחץ על כפתור הreset) 4. נפתח הboot. 5. ישר לאחר מכן המחשב עולה. השאלות: 1. מהיא התקלה ? 2. איך אני פותר את התקלה ? 3. מדוע קורה מצבים אלו ? (זאת אומרת מהיא הגורם לתקלות אלו?) אשמח לעזרה בבקשה. תודה מראש ושבת שלום!

24. אז כך קבלתי 4000 נקודות ב 3DMARK 2001 זה בסדר בשביל מערת שלי יש לי MotherBoard : EPoX 8KHA PLUS Duron 1200 ChainTech GeForce 2 Ti 64DDR SamSung 128 Ram DDR Mouse: Microsoft Optic עכשיו יש לי עוד בעיה בחלונות 98 אז בכל דבר שאני עושה שגורם להרד דיסק או לסידי רום לחשוב העכבר נתיקע באותו הרגע נגיד הכנסתי סידירום והוא התחיל לעבוד אז באותו הרגע העכבר ניתקע כזה לשנייה או הפעלתי איזה תוכנה וזה גרם להרד דיסק לחשוב אז גם אז העכבר כזה קצת ניתקע בקיצור בהרבה מקריעם העכבר ניתקע זה קורה גם לכם ב 98?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by g_man,

יש לי בעיה: יש לךי כרטיס Hercules Geforce 2 TI יש לי D.V.D יש קריאבטיב עם מקודד עכשיו המקודד יש לו מן חיבור ארוך כזה( דומה לחיבור של דיסקטים). ב RIVA TNT2 יש חיבור כזה לחבר אותו לשם אבל בכרטיס שלי אין אז יוצא שאני לא יכול להשתמש ב DVD איך אני פותר את זה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים