עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפעמים שאני שלח בפורם הזה הודעה האקספלורר נתק ועושה "סיים משימה"...ואגב ההודעות נשלחות בכל זאת... אפשר לעשות משהו נגד זה? בתודה רועי נ.ב מעניין מה יקרה שאני ישלח עכשיו את הנושא החדש הזה...(- עכשיו אני בעריכה...אאאז זה נסגר.... ועכשיו זה בטח יסגר שוב חחחחח באסה -)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by thekingofquality,

היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה. יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים) אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  3. זה קורה לעתים, שהוא מגיע לאחוזים כאלה וגורם להאטה.. יש לי 4 ג'יגה זכרון.. אי אפשר לגרום למשאבים ללכת לזכרון יותר ? לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Tal14,

יש לי מחשב חלש 800mhz ו256 ram! כל הזמן יש מסכים כחולים,אפילו במשחקים דוס(יש לי windows xp) אין לי אימיול,וגם מיד אחרי הפירמוט זה עושה מסכים כחולים וגם לפעמים בפרמוט עצמו... יכול להיות שזה בעיה של המחשב שהוא מתחמם יותר מידי??? אם כן אני אקנה מאורר חדש,מה עוד יכול להיות?? בעיה בקובץ win32k.sys,ולפעמים בקבצים אחרים! תודה מראש, בבקשה לא לענות לשאלה בתשובה כזאת: קנה מחשב חדש...

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  5. כמה שחיפשתי בגוגל, רק מצאתי בעיה שהדיסק הולך לישון, אצלי זה הפוך מדובר בכונן גיבוי. אני צריך שיהיה בSLEEP ויעבוד רק כאשר תוכנת הגיבוי מופעלת, פעם פעמיים ביום. וזהו. מדובר בפירמה סיגייט, יש תוכנת ניהול, אבל אין שם שליטה במצבי שינה. אני מניח שזה ברמת הווינדוס 10.. התקני USB וכו.. אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו טוב והתקנתי דרייברים הבעיה היא שאין סינכרון בין הכרטיס מסך לבין המחשב עצמו כלומר המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך החדש אלא את הישן... איך מתקנים זאת? תודה.

7. Started by Master17p,

שלום לכולם.. מצב הCPU USAGE גרוע ביותר , הוא לא יורד מ60-70% , גם כשאר אני מבצע איתחול ומיד בודק את המצב הוא נשאר אותו דבר , הוא פשוט לא נרגע , למרות שכמעט ואין שום תוכנה שפועלת ברקע , למעט אנטי וירוס ו - Windows Blinds מצ"ב תמונה להמחשה: אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה רבה מראש נאור.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by harara,

אהלן. שמעו: המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרטים בזמן שהוא מתאמץ, למשל בעת טעינה של פאר קריי, או בעת התקנת משחק... זה לא קורה כל פעם, רק לפעמים. לפני כמה זמן בא טכנאי והתקין לי כרטיס מסך וספק כוח, לדעתכם זה קשור אליו? או שזו בעיה של תוכנה? בדקתי, אין לי ווירוסים. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by noamsmi,

טוב אז הנה הסיפור ברשותי המחשב הבא amd athlon 3200+ geforce 6800 gs ga-k8n-sli בכל אופן עשיתי למעבד אוברקלוק 2ghz @ 2.5ghz עשיתי בדיקת מאמץ של שעה ב-OCCT והכול היה בסדר בכל אופן איזה שבוע אולי אחרי קיבלתי מסך כחול והאוברקלוק התבטל והביוס עשה ריסט עכשיו כשהמחשב עולה מערכת ההפעלה לא עולה המחשב עובר פוסט ואחרי זה יש קטע שלא הופיע בעבר שכתוב press f10 to enter raid ואחרי זה מופיעים עוד כמה דברים ואז הקטע הזה http://img366.imageshack.us/img366/3605/80802832.jpg דרך אגב גם כתוב שהמחשב לא מזהה את את ההארד דיסק בעליה בסליב ובמסטר אבל רואים את הארד דיסק אם אני נכנס לרייד

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הרכבתי מחשב ישן (סלרון 333MHZ) והכל עבד פירקתי את הדיסק הקשיח והחזרתי אותו שוב ואז המחשב השתגע: הוא אמנם נדלק, אך אחרי 2 שניות, עוד לפני שהכיתובים של הביוס עולים (כתב לבן על משך שחור) מייד הכל נתקע, נורת המסך חוזרת למצב סטאנדביי. הבעייה לא בדיסק הקשיח ולא בספק כח ולא מסך. איך אני בודק היכן הבעייה? איך אני מבודד למשל את המעבד, את הלוח ואז בודק מי מהם לא טוב? (אין לי לוח חלופי או מעבד חלופי)

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  11. התקנתי מחדש ווינדווס אחרי שהחלפתי הרדיסקים כי האחד שעליו הייתה המערכת חרק (ואישהוא כבר לא), כרגע יש לי WD150GB RAPTOR כראשי עם מערכת הפעלה, והמשניים הם SAMSUNG1TB (חדש) וSEAGATE500GB (שעליו הייתה מערכת ההפעלה). בקיצור, המחשב נכבה עצמאית פעם בשעה-שעתיים ובכל פעם שאני מעלה פיקאסה (קורה אחרי 5 דקות, שעולה עם השגיאות הבאות : CBlockFile::OpenBlock err=5, cachindex_0 ןאח"כ CBlockFile::OpenBlock err=5, thumbs2_0.db) אחרי ההתקנה צצו כל מיני בעיות מוזרות, המארז התחיל להרעיש (רעשי מאמץ) אחרי שקודם היה שקט למדי והמחשב נכבה כפעמיים, מה שעשיתי היה לשים מחדש משחה תרמית, לראשונה אחרי שנתיים (ע"פ הוראות שראיתי באינטרנט). קישור להודעה התהליך התתקנה: http://hwzone.co.il/community/index.php…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by liad88,

יש לי בעיה שמזה זמן רב המחשב שלי נוטה לקרוס בזמן משחקים מסויימים אבל לאט לאט הקריסות נהיות יותר ויותר תכופות ואלו דוגמאות: 1. CIVILIZATION V קורס מיד לאחר הפעלת מפה חדשה או פתיחת שמירה קיימת 2. fallout 3 קורס אוטומטית בנקודות מסוימות ולפעמים קורס בלי קשר מפרט טכני: CPU: intel dual core 2.2GHZ כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2GB ROM: 600 GB - תפוסה כמעט מלאה (17GB נותרו) כרטיס גרפי: ATI Radeon 4800 series OS: Windows 7 32-bit בגלל שהבעיה היא לא בחוקיות אני מאמין שיש בעיה בחומרה או תוכנה. תודה ליעד

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  13. המחשב די חדש 750 5 I Mainboard : Gigabyte P55A-UD4 Monitor Type : Dell Computer Alienware2310 ocz DDR3-SDRAM PC3-8500 2*2gb Western Digital 500gb: WDC WD5000AAKS-75YGA0 Hitachi HDT721010SLA360 1000gb Optiarc DVD RW AD-7200A gainward GeForce GTX 460 *2 SLI seasonic m12II-620 bronze active pfc 620w modular windows 7 64bit שאני לא משחק אין בעיה, אך כשאני משחק בבאטלפילד ומשחקים כאלה בסגנון פתאום מופיע לי מסך כחול שמופיע למטה וישר המחשב עושה ריסטרט... זה קורה תמיד אחרי 15 דקות חצי שעה של משחק.. מה יכולה להיות הבעיה!? אנא עזרו לי תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  14. פתחתי משתמש חדש לאותו מחשב, ורציתי לשנות לכונן מסוים את ההרשאות. שישאר רק לראשון. תכלס , מה שקרה - הצלחתי ועוד איך - וגם לראשון אין גישה לכונן. יש לי שם חומר חשוב ביותר, איך משנים חזרה? עזרה, פליז, במטותא, אנא... (פתאום לא רואים את הכונן, כאילו לא קיים, ובכוננים האחרים אפשר לראות, אך לא לשמור ולהריץ תוכנות!)

15. Started by ekmo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב שנכבה באופן אקראי לחלוטין, סתם כך באמצע עבודה. הוא יכול לעבוד שעה ולהיכבות, יכול לעבוד 5 שעותולהיכבות, יומיים ולהיכבות... הרצתי את כל בדיקות הוירוסים/ספייוור שאני יכול ולא עלה שום דבר מיוחד וכעת אני רוצה לבדוק אם מדובר בבעיית חומרה. מה עליי לבדוק? המאווררים עובדים (גם בספק וגם על הלוח), בביוס מוגדר תחילת עבודת מאוורר ב-25 מעלות ועבודה בהספק מלא ב-50 מעלות. בזמן הבדיקה טמפ' המעבד הייתה באזור ה-60 מעלות. האם כל הנתונים האלו הגיוניים? האם יש משהו נוסף שכדאי לי לבדוק? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ==LION==,

טוב אני מדבר במירק לא עושה שום דבר מוזר.... ופתאום המסך שלי מתחרפן ומתחיל להבהב בצבע סגול שקוף.....זה מפסיק לשניה ואז חוזר...אחרי חמש דקות זה שוב התחרפן ואז חזר לעצמו....אין לי מושג מה זה....עשיתי degauss אבל זה לא נירא לי שזה עזר....אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל אין לי שום כלי מתכת ליד המסך חוץ מהרמולים שלי.....אז לא נירא לי שזה נגמר מאיזה דבר מתכתי אגב המסך הוא: ctx 17 ואני מתקשה לזכור את הדגם :'( וכרטיס המסך R9700p וזה מספיק לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי. ברשותי p4 לוח אם של elitegroup : Socket 423 > P4VXASD לפני יומיים הפקק של החשמל נפל ולאחר שהפקק הורם והמחשב הודלק מתקבל הטקסט הבא: Novell Netware Ready Firmware v.1.00 (940810) © Copyright 1991-1994 Novell, Inc. All Rights Reserved. Via PCI 10/100 MB Fast Ethernet Adapter v.3.33 (11/09/2001) Analyzing Network Media Type, This Will Take Several Seconds... OK. RPL-ROM-ADR: OOO7950A C7C7 RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: ומתחילים לרוץ מספרים מ 1 והלאה בקצב של שניות. כשאני נכנס לביוס לזהוי אוטומטי הוא לא מוצא את ההרד דיסק אלא רק את שני ה סידירומים(אחד מהם צורב). ניתקתי אותם ואת הפלופי,הדלקתי נכנסתי לביוס ניסיתי לזהות וכלום ההרד דיסק לא מזוהה אלא ר…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by Zadu,

כל כמה ימים בזמן רנדומלי המחשב פתאום נכבה. זה הפרטים על המחשב שלי: http://i.imgur.com/njVO8rI.jpg מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by gufi,

יש לי שני ראוטרים TP-LINK עם WIFI אחד מחובר ל WAN דרך כבל. את השני אני מעוניין להתקין בקומה שאין בה כבל לWAN. איך אני גורם שמחשבים שיהיו מחוברים ב WIFI לראוטר ללא כבל ל WAN יצואו דרכו ל WAN

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by schumih,

אהלן שוב מאז שקיבלתי את המחשב, התצוגה לא פועלת במיטבה. לדוגמא - כאן בפורומים, הצבע בהיר הרבה יותר מאשר הוא היה במחשב הישן. בנוסף, כשאני מדפדף באתרים - הגלילה של האתר איטית מאוד, וכשאני מנסה לגלול זה לא יורד "חלק" כמו שזה צריך להיות... ניסיתי להיכנס לאתר של הכרטיס מסך ולהוריד דרייבר, אבל אין שם דרייברים. הכרטיס מסך - leadtek px7300gs. מה אפשר לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by motint,

מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב - שולחני, נתקע לאחר שלא נוגעים בו במשך כ-15 דקות ניתן להזיז רק את העכבר, אבל שום דבר אינו מגיב בצעתי איתחול פורמט למחשב והתקנה חוזרת של WIN XP אך ללא הועיל

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by saarxee,

שלום לכם, יש ברשותי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4. יש לי 2 כרטיסי זכרון מסוג DDR, וכל אחד בנפח של 256MB. ניסיתי להפעיל כל כרטיס בנפרד ולבדוק, אכן שניהם תקינים אך משום מה באחד מן הכרטיסים המחשב עובד ונתקע די הרבה, וכשעובדים עם הכרטיס השני בלבד הוא מהיר יותר. האם הזיכרון נפגם? הזיכרון שנגרמה בו הבעיה הוא של Crucial על השני לא מופיעה חברה כלשהי.

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  23. אני מעוניין להתקין דרייבר לכרטיס מסך ישן מאד של AVANCE LOGIC. הדגם הוא ALG2228 והמערכת היא חלונות 98. מצאתי דרייבר כאן : http://www.video-drivers.com/companies/139.htm. הראשון ברשימה. ד"א, אם תתבקש סיסמה זה : driver:all. פרשתי את הקובץ ומתברר שאין שם קובץ התקנה עם סיומת EXE וגם אין קובץ INF ל-INSTALL אלא כל מיני סיומות שונות שחלונות לא מכיר. שאלתי אם כן, איך ניתן להתקין את הדרייבר הנ"ל? ההתקנה היא לצורך העלאת הרענון מ-60, בתקווה שהדרייבר יאפשר זאת. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Knopix,

אין משתמשים אחרים שמחוברים למחשב מה הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט המחשב: i5-3450 8GB RAM HD7850

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by bati6,

יש לי מחשב נייד של dell הכנסתי לדיסקאוןקי קובץ התקנה של ווינדאוס ועשיתי fat32 אני עושה ריסט ושום דבר לא עולה לי, אין לי אפשרות גם להכנס לבוט להגדיר שהדיסק און קי יעלה ראשון, הוא מראה לי את הלוגו של dell וישר קופץ לווינדאוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.