תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב לכולם . קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם windows 7 home 64 bit/ המפרט שלו הוא: מעבד אינטל i5-650 3.2 GHZ 4 mb לוח אם Ga-h55m usb 3 GIGABYTE כ.מסך nvidia geforce 250GTs 1g-3 דיסך קשיח 500 Gb Sata 32 mb WD זיכרון פנימי kingston 2 Gb DDr3 1333 mhz ספק כוח 600 w Silverstone ומארז על הנייר אני מבסוט עליו ממש השאלה הנשאלת היא למה כשאני מחלץ קובץ של נגיד 6 גי'גה ומנסה לעשות עוד משו נגיד להיכנס לwinamp לשמוע מוזיקה לוקח זמן לעלות לwinamp יש מצב שאני צריך להגדיל תזיכרון הפנימי שלי לעוד 2 ?(גם בגלל שזה windows 7 64 bit ?) אשמח לתשובות בבקשה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2010 בשעה 14:21:07 בבקשה עזרה מכם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפנות בוקר הכל היה בסדר, כשקמתי היום בבוקר הנורה של המסך הייתה כבויה. מיד לחצתי על כפתור ההדלקה וכלום לא קרה. מאז ניסיתי לחבר ולנתק את המסך מהחשמל כמה פעמים אך זה לא עזר. לפני כמה דקות נתקתי את הכבל גם מהמסך וגם מהשקע, חיברתי את זה שוב לאחר כמה דקות, וברגע שנכנס התקע לשקע הנורית נדלקה בצבע כחול לשנייה ואז שוב כבתה. כמו מין הבהוב יחיד כזה, המסך נדלק לשנייה וזהו. מדובר במסך LG1953TR... האם לדעתכם עוד ניתן להציל את המסך? אולי הבעיה היא רק בכבל? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מאד ישן, לא זוכר בדיוק איזה לוח אם, אבל זה Pentium 4 3.0Ghz, עם 2GB RAM. במשך השנים רק שידרגתי זיכרון, מאווררים וכרטיס מסך - כעת יש לי ATI HD3850 AGP. במשך כחצי שנה מאז ששידרגתי את כרטיס המסך הכל היה סבבה והצלחתי להריץ משחקים די כבדים בהגדרות בינוניות. לאחרונה המחשב התחיל להיכבות לי בעמוס גבוה (תוך כדי משחק או כמה דפדפנים שמריצים סקריפט במקביל וכו'). התקנתי HWMONITOR ויש מצב שהטמפ' עולה מדי פעם לאיזור 75 מעלות. אציין בנוסף שיש לי ספק 350W של EZCOOL. האם יש למישהו מושג או עצה איך לוודא מה הבעייה בדיוק (ספק לא מספק, או אוורור)? נ.ב.: אני בקרוב קונה מחשב חדש אך אמשיך לתחזק את הישן בשביל הילדים כך שחשוב לי לפטור את הבעייה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני חייב לצרוב דיסק במהירות 2.4X אבל לא משנה אם אני מגדיר בתוכנת ImgBurn את המהירות, הכונן Samsun SH-S223C צורב במינימום 3.7x מה אפשר לעשות? אם אין פיתרון, אשמח להמלצה לצורב שכן תומך באפשרות הזאת.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ שמשגעת אותי כבר כמה זמן. מדובר במחשב נייד של LG E310 של חבר שלי שביקש שאפרמט לו אותו לאחר שקיבל מסך כחול. על המחשב היה מותקן וינדוס VISTA שהגיע מותקן בעת הקניה. שאני מכניס את הדיסק של הוינדוס 7 הכל עובר חלק ו3 V מסומנים מגיע שלב ה4 הUPDATES הוא פשוט נתקע ומופיע EROR הבא " offline locale information Error code 0x80FF0000 " וינדוס XP כן הצלחתי להתקין אך חשוב לי מאד להתקין את הוינודס 7 . עם אותו הדיסק אגב כבר פירמטתי מחשב אחד אז הוא תקין. מדובר בWINDOWS 7 ULTIMATE תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה , הגעתי מfxp ללמוד ופה והכל אז תראו יש לי בעיה במחשב.. קודם כל המחשב i5 750 ללא oc לוח אם p55a g55 4 ראם ddr3 1333mhz כרטיס מסך gts450 עוד כמה ימים קונה cf 6850 ספק גנ'רי יחד עם המערך החדש קונה ספק חדש איכותי 620 w ss עכשיו המעבד הגיע היום ל99 מעלות כל המחשב נתקע והכל ניקתי את המחשב מלא פעמים יצאו כמויות אבק והכל חשבתי אולי לחליף משחה טרמית כי לא הוחלף מאז קנית המחשב שנה +.. (קירור למעבד די חלש- [Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 אילו פתרונות יש?
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של מסכים כחולים שלא ניפתרים : הנה הקבצים הבעייתים לפי BLUE SCREEN VIEW : netio.sys, ndis.sys ,pacer.sys ,tcpip.sys ,wanarp.sys ,vsdatant.sys ,ntkrnkpa.sys, halmacpi.sys epfwwfpr.sys כל זה בקובץ אחד הזוי לגמרי חח ,אני ינסה לעדכין דרייברים חדשים לכרטיס מסך נראה מה יהיה ,בכל מקרה אין קבלים נפוחים בלוח או בשום מקום אחר ,המחשב מקורר כמו שצריך ,דיסק קשיח תקין כנל זיכרון . מחכה לעצות תודה
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז פה נראה לי הכי מתאים... יש לי מחשב טלויזיה שמחובר כבר הרבה זמן, המפרט שלו הוא : pentium D 3000mhz 1gb ram ddr2 radeon 5450 green edition 1gb כל שאר הדברים זה די סטנדרט, כרטיס קול און בורד והארדיסק של טרה. השאלה שלי היא כזאת, כאשר אני מפעיל סרטים באיכות סבבה אין שום בעיה, אבר לפעמים בסרטים באיכות מאד גבוה (FULL HD) שיש בהם המון פעילות על המסך התצוגה מתחילה להאט והסרט מקוטע. אני לא שואל האם זו בעיה, אלה אני שואל את מה אני צריך לשדרג כדי שזה יעבוד כמו שצריך ??? אני יכול להוסיף זכרון עד ל2gb, אפשר לקנות כרטיס מסך יותר חזק ואני אפילו יכול להחליף מעבד עם משהו מאיביי עם צריך אבל אני צריך לעשות אחד מהם בלבד, כי ידי אינה משגת מספיק כסף לשלוש…
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שמתי לב שטמפרטורת הSYSTIN שלי היא בסביבות ה85-90 מעלות צלסיוס: אין לי מושג מה זה הSYSTIN הזה בכלל, והאם הטמפרטורה נורמאלית או לא.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנייד הזה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לאחרונה שמתי לב שהוא ניהיה איטי במקצת, למשל שאני משחק בוא או גולש באינטרנט (אפילו האתר הזה ניהיה לי פתאום איטי, זז לאט אפילו שאני מזיז את הדף למעלה או למטה) עשיתי כמה סריקות עם כמה אנטי וירוסים ולא נמצא כלום. דבר ששמתי לב אליו הוא שאני כמעט בטוח שה- physical memory usage שלי גדל, גם שאני סוגר את כל התכונות, משחקים, ודפדפני אינטרנט ואז בודק אותו אני עדיין חושב שהוא משומש יותר מאיך שהוא היה לפני כמה ימים או שבוע. מה יכול לגרום לזיכרון הפיזי שלי לפעול יותר מאיך שהוא פעל בעבר? ואיך אני יכול להוריד את השימוש בזיכרון הפיזי? ומה יכול לגרום לאיטיות הזאת …
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת 2.1 של JBL למחשב ולאחרונה הרמקול שמחובר ליציאת האודיו השמאלית ב-SUB מוציא קול ברמה כמעט חרישית, שלא שומעים בה כלום (ולא עוזר אם אני מגביר...). מחיבור של הרמקול הזה ישירות לאייפון העוצמה הכמעט אפסית נשארה. וידאתי שהבעיה היא לא בסאב או במחשב - הרמקול השני התקין משמיע קול מ-2 היציאות של הסאב (צד שמאל או ימין בהתאם). כיום אני עובד רק עם התקין והסאב, ולא שומע בכלל את האודיו בערוץ השמאלי (בשירים של הביטלס לדוג'). יש לי 2 שאלות שאשמח אם תעזרו לי בהם: 1. פתחתי את הרמקול הלא תקין וכמעט שאין בפנים רכיבים שיכולים להדפק - רק קבל אחד גדול ו-2 ספיקרים. יש דרך לתקן אותו? מה יכולה להיות הבעיה שלו? 2. האם יש דרך לשמוע גם את ערוץ שמאל וגם את ימין דרך הרמקול האחד שכ…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה במחשב כלשהו, ואשמח לייעוץ. כאשר עולה מערכת ההפעלה (XP), מציפות את שולחן העבודה עשרות הודעות שגיאה זהות (אין לי כרגע צילום מסך). כמו כן, תוכת האנטיוירוס מפעילה את עצמה, ומתחילה לסרוק את המחשב. מלבד זאת, לא ניתן לעשות שום פעולה במחשב. כאשר לוחצים על כפתור "התחל" למשל, רשימת התוכניות ריקה לחלוטין. כאילו שלא מותקן דבר על המחשב. אפילו לא תוכנות שמגיעות עם מערכת ההפעלה. כאשר העליתי את המחשב ב-Safe Mode כדי לבדוק את העניין. לא הופיעה שום הודעת שגיאה עם עליית מערכת ההפעלה, אולם כוננני c ו-d היו ריקים לחלוטין (שניהם יושבים תחת אותו HD). כשבדקתי במנהל ההתקנים, ראיתי שהדיסק מזוהה, ושהכוננים לא פנויים לחלוטין (בסביבות 50% תפוסה). מוזר, לא? מצד אחד מערכת ההפעלה ל…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב , בסופ"ש האחרון התחילו לי מספר בעיות במחשב , תחילה כאשר ההיתי נכנס למשחק מחשב {ישן} מדי פעם המשחק היה נתקע למספר שניות וממשיך ללא כל תופעות נוספות ... לאחר זמן מה הבעיה אף החמירה שההיתי משחק במשחקי מחשב {גם כאלו שלא דורשים כוח רב מהמחשב} המשחק היה קופא והמערכת היתה קורסת WINDOWS XP {מסך כחול} . ראיתי שלא ניקיתי המון זמן את המחשב , אז עשיתי לו ניקיון יסודי ואף עידכנתי את הדריברים של הכרטיס מסך 260GTX. ואז התחילה לי בעיה נוספת ... כאשר הווינדוס עולה המסך מחשב נכנס למצב חיסכון ללא אפשרות לעלות את התמונה מחדש . בנוסף עדין במאמץ אפילו קטן ביותר תופעה זו קורה שוב ושוב ... בנוסף במשחקי מחשב אחרי 2-3 דקות המחשב קורס . היכן הבעיה שלי ? - האם יש המלצות ? מערכת : מעבד I7 7…
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בשנה האחרונה התחילה לי בעייה עם הפעלת המחשב כאשר הוא רץ עם 4 סטיקים זכרונות (4X2GB). המחשב עבד ללא בעייה קרוב לשנתיים אך לאחרונה התחילו בעיות שונות כמו: 1.המחשב לא מגיע לפוסט של ביוס- נכבה ונדלק בלופ 2.הווינדוס עולה אך קופא אחרי כמה שעות עבודה בעיקר תוך כדי משחקים 3.יציאות הUSB מפסיקות לעבוד אחרי זמן עבודה מסויים (רק בווינדוס 7) עדכונים ואיפוס ביוס שביצעתי בחודשים האחרונים לא עזרו, גם לא התקנת מערכת הפעלה מחדש . המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח GIGABYTE P35-DS3P זכרונות 2X2GB CORSAIR DDR2 800MHZ 2X2GB SAMSUNG DDR2 800MHZ כרטיס מסך 9600GT 512MB 4X SATA HARD DRIVES ספק ANTEC NEOHE430 430W אשמח אם תחוו דעתכם כדי שאוכל לטפל בבעיה תודה
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, בצהריים המחשב היה דלוק והמסך עבד כמו שצריך חזרתי למחשב בערב ופתאום המסך לא מגיב בכלל (המחשב היה דלוק עוד מההפעלה בצהריים)! נראה שהמחשב עובד כמו שצריך בלי שום ציפצוף בהפעלה.. המסך לא מגיב בכלל, אין שום תאורה בנורה שלו ניסיתי לחבר אותו לשקע אחר עם כבל חשמל אחר (בלי חיבור לכרטיס מסך) אבל הוא לא מגיב אפילו לא מראה את ההודעה ש-אין סיגנל.. עזרה בבקשה האם הוא שבק חיים?
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום... בעיה מוזרה, כאשר אני משחק עם סרגל הזמן של מדיה פלייר קלסיק כדי להתקדם למקומות מסויימים בסרט המחשב פשוט מחשיך את המסך וכאילו נכנס למצב שינה ללא אפשרות להעיר אותו אלא כיבוי ו דלקה מחדש. המחשב ללא אוברקלוק, טמפ תקינות. יש לציין שהדיסק קשיח כנראה גוסס כי מדי פעם הוא כאילו קופא משמיע תיק חזק ומשתחרר. מאיפה להתחיל לבדוק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט : Motherboard Name Asus P5AD2 Premium (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Alderwood i925X System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Monitor Proview 775/776/778 [17" CRT] (FASQ590063331) Multimedia Audio Adapter Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] שאלות לפי התמונות: 1. מחשב או שרת ? 2. הפאנל הקידמי נעול עם מנעול איך פותחים ? 3.הבעיה העיקרית שלו זה ה- 3 דיסקים הקשיחים והביוס .הביוס לא מזהה אותם או שאני לא מבין איך להגדיר אותם? אלה דיסקים סאטה ישנים מ-2004 ר…
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי כ. רשת אלחוטי (מחשב נייח) ואני גם מחובר באופן חוטי לראוטר. אני מעדיף להשתמש בחיבור החוטי, מן הסתם, אבל המחשב לא מזהה את החיבור הישיר לראוטר. שמעתי ממישהו שזה כנראה בגלל שיש לי כ. רשת אלחוטי, ואם אנתק אותו אז החיבור החוטי יעבוד. יש בסיס לטענה הזו? אני לא כ"כ יודע מה לעשות... windows 7 אמור לזהות את החיבור באופן מיידי, לא?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אז זה לוח האם שלי: Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI MOBO: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp ויש לי 2X2GB RAM שיושבים בחריצים האלו: (בחריצים הכחולים) אז מאחר וכל אחד מכרטיסי הזכרון הוא בנפח של 2GB, אני שואלת *אם אוכל להוסיף עוד כרטיס אחד של 1X4GB או 1X8GB? *האם החריצים הלבנים הם אידיאלים או אצטרך לשנות את מערך כרטיסי הזיכרון (מאחר והנפח או החברה יהיו שונים?) - (לשנות המערך מתכוונת לסדר בו הם נמצאים כרגע) *בהנחה שהתדר של התוספת (8GB או 4GB) יהיה אותו דבר כמו הזכרונות הקיימים (1600MHZ), האם יש חסרונות לכך שהכרטיסים שונים בנפח שלהם? ועוד שאלה חשובה: מאחר ובמפרט הלוח כתוב: "Dual channel memory arc…
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח לא ישן- שנה וחצי בערך, יחסית טוב מריץ חלק את כל המשחקים שראיתי עד עכשיו, גם החזקים ביותר.. עכשיו כבר איזה חודשיים יש בעיה, הוא לפעמים נתקע איזה 2 דקות אחרי ההפעלה, לפעמים יכול להיות גם אחרי 7 שעות עבודה חלקה- תקיעה.. ולפעמים יום ויותר אם המחשב דלוק זה לא נתקע.. שהוא נתקע אי אפשר לעשות כלום ואין הודעת שגיאה או משהו- פשוט נתקע, תוקע את המוזיקה את המשחקים הכל.. (אבל נשאר דלוק אם לא הובן עוד) מה אפשר לעשות? זה בעיית חומרה או וירוס?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים מחשב נייח שך HP מדגם HP PAVILION A6000 עם ווינדוס 7 עולה ונתקע במסך של HP עם אפשרויות לחיצה הבאות: F10-SETUP ESC-BOOT MENU F11-SYSTEM RECOVERY F9-DIAGNOSTICS הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שלוחצים על אחד מהאופציות הוא אומר ENTERING SETUP אבל לא זז לשום מקום ונתקע החלפתי סוללה של הלוח, החלפתי זכרונות , בדקתי ג'אמפרים, ועוד מישהו יכול לכוון אותי מה לבדוק הלאה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואז יש רעש ממש חזק כמו של סירת מנוע, אני מיד מכבה ואז מדליק שוב. לפעמים זה לא מרעיש בפעם השניה ולפעמים צריך להדליק ולכבות עוד כמה פעמים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
במחשב חדש לאחרונה יש תופעה מוזרה: המחשב שדולק 24/7 מאתחל עצמאית בשלב כזה או אחר ולאחר מכן לא מצליח לעשות BOOT - לא מזהה דיסק עם מערכת הפעלה. עד כה זה קרה פעמיים, פעם ראשונה ניתקתי את הדיסק המשני (ה1000GB) והעלתי מחדש עם דיסק מע' ההפעלה בלבד וזה הסתדר. לאחר מכן חיברתי את הדיסק המשני חזרה. לאחר כיומיים זה קרה שנית. הפעם כיביתי את המחשב והלכתי לעבודה. כשחזרתי פשוט הדלקתי והמחשב עלה רגיל. תוכנת BLUESCREEN לא מאתר לוג מינידאמפ, וטוענת שלא היה קראש. תחושתי האישית זה שהSSD עליו מע' ההפעלה מזייף. או אולי יש קשר להגדרות IDE/AHCI שגויות? אודה לעזרה כיצד לגשת לבעיה... מצ"ב מפרט המערכת. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים בניתי לעצמי מחשב אם המפרט הבא: לוח אם:ASUS Z68 DELUXE מעבד: I7 2600K זכרונות: GSKILL 8GB RIPJAW X ספק כוח: ANTEC HCP 750W מארז: ANTEC P193 כטיס מסך: AMD 6850 המערכת עבדה יפה מהיום שקניתי אותה, אבל לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה (התחיל פעם ראשונה במשחק CALL OD DUTY MW3 דרך STEAM) שכשאני מפעיל משחק, ברגע שהתפריט עולה, או ברגע שהמשחק עצמו עולה (לאחר סיום הטעינה) המחשב פשוט עושה ריסטרט, בלי מסך כחול, ובלי דוח שגיאה אחרי שהמחשב עולה שוב פעם. אם המחשק לא קורס באחת מ2 הנקודות האלה, הוא יעבוד חלק כל עוד אני לא סוגר אותו. הדברים שניסיתי לעשות בשביל לסדר את זה הם: -בדקתי טמפרטורות, המחשב נשאר קריר, בין 20 ל30 מעלות רוב הזמן. וגם הכרטיס מסך נשאר בטווח תק…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-