עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AxeOr,

זאת המערכת שיש לי - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778 לוח אם - H77 D3H ומשום מה רק הקטנים עובדים , איך אני יכול להפעיל גם את הסאבופר , יש צורך באיזה דרייבר מיוחד או תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. Started by pakariel,

יש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגם ga945p-s3 ויש בו תופעה מאוד מוזרה. כאשר אני מחבר אליו את הטלפון שלי מסוג גלקסי 3 הטלפון נטען (כלומר מקבל חשמל) וגם מופיע שהותקנו כל הדרייברים אבל המחשב לא מזהה כלום, לא בתור כונן ולא דרך התוכנה samsung kies אותה בעיה יש לי כאשר אני מחבר נגן MP3 המחשב טוען את הנגן אבל לא מזהה לי אותו * מערכת הפעלה win7 * במחשב אחר גם הטלפון וגם הנגן מתחברים בלי בעיה * כאשר ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים של USB קיבלתי הודעה שיש לי את הדרייבר המעודכן ביותר * בביוס כל הדברים שקשורים לUSB נמצאים בenable מה יכולה להיות הבעיה? מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by Hemibl,

שלום, אני חייב עזרה באופן בהול. שלחתי מייל לקבוצת חברים דרך הicontact במק. ז"א העברתי את הכתובות של אנשי הקשר בקבוצה לשדה נמען במייל ושלחתי. מאז אני לא מפסיק לקבל מייל חוזר re) מכל אחד מהנמענים, עם תוכן הודעה אוטומטי דומה: Auto-generated message הודעה זו נשלחת לכולם, מספר רב של פעמים ביום, אני בטוח שעצבנתי כמה אנשים... זה באמת חופר. יש למישהו מושג איך מפסיקים את זה? תודה חמי

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by dog,

המחשב מקפיץ לי פיוזים בבית ועושה ריסטרטים. התחיל לפני מספר חודשים בהודעות של וינדואס על בעיה בכונן הקשיח. עשיתי איזה תיקון על ידי וינדואס , ההודעה אמנם פסקה אבל המחשב המשיך לעשות פה ושם ריסטרט עצמי. היום זה התחיל להקפיץ לי את הפיוז בלוח החשמל הראשי.(בדקתי בשקעים שונים, ניטרלתי מכשירים אחרים וזה כנראה בא מהמחשב). הציעו לי לבדוק ראשית את המאוורר של ספק הכוח, בדקתי והוא עובד. הטמפרטורות של כל הרכיבים בתחום הסביר ומטה (בודק עם cpuid monitor). התחלתי לעשות במקביל בדיקה של הכונן הקשיח על ידי- seagate tools . הבדיקה הקצרה הראתה שהוא בסדר, כרגע בשלבים הסופיים של הרצת הבדיקה הארוכה יותר. החלפתי גם את כבל כניסת המתח. כרגע זה עדיין עובד בלי להקפיץ אבל קשה לי להאמין שזה רק בגלל הכבל.…

• 12 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. ברצוני לשנות את מערכת ההפעלה וחלוקת המחיצות, אך המחשב הקנוי של Samsung עם מערכת הפעלה מובנית אינו מאפשר לי. הוא מודיע שאין לי אפשרות להפעיל את מערכת ההתקנה שברצוני להתקין, כי הכונן מוגדר כ-GPT. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 28k צפיות
  6. Started by RONEN1N,

שלום החלפתי לוח למחשב ואסור לי למחוק את תכולתו בגלל שיש בו תוכנות שאי אפשר להחזיר השאלה שלי האם יש דרך למחוק/לאפס את הדרייברים מבלי להשפיע על עבודת המערכת?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. צהריים טובים. קטע הזוי לחלוטין, בכל מסמך שאני רושם בעברית בדפדפן, מופיע קו אדום רציף מתחת כל מילה כאילו יש שם שגיאת כתיב. זה התחיל לפני מספר ימים, מדובר רק על עברית ז"א באנגלית אין בעיה, עוד קטע מוזר זה שאני לא יכול לרדת שורות בENTER (לפחות לא פה, יש פורומים אחרים שזה כן נותן לי) ובעבר הייתי יכול. ניסיתי לאפס את ההגדרות דפדפן לברירת מחדל, זה לא עזר. ניסיתי להוריד SPELLING CHECKER בעברית כי אולי זה לא מזהה שאני רושם בעברית, זה גם לא עזר. מישהו מכיר את הבעיה? מצ"ב צילום מסך. אגב, מדובר רק על מסמכים באינטרנט, OFFICE למשל הכל תקין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום , רוצה לסרוק את המחשב מרוגלות ועוד. בדפדפן כרום : פתוחים לי כרטיסיות בגוגל כרום ,(כרטיסיות שלא עברתי עליהן עדיין רק שמרתי) גיבתי את התקיה ששומרת שם נתונים, אך האם היא גם שומרת את הכרטיסיות והדפים? (ככה אמרו לי פה) ויש לי את התוסף SESSION MANGGER 0.4 ואני לא חושב שהוא עושה משהו מלבד השמירה בדפדפן. זאת אומרת לא ניתן לשמור כקובץ. כשהוא מותקן בכרום. בדפדפן פיירפוקס: פתוחים לי שלושה דפים של פיירפוקס וכרטסיות מרובות בכל דף. הורדתי את התוסף [h=1]Session Manager‬ 0.4[/h] כשאני רוצה שהוא יגבה לי הכל כמו בכרום , הוא רק מגבה לי דף אחד(יש 3) [h=1]לסיכום כל מה שאני רוצה, דרך שאני יכול להחזיר את פיירפוקס וכרום עם אותם דפים וכרטיסיות[/h] - - - תגובה אוחדה: - - -

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by sdrory,

יש לי בעיה מוזרה מאוד עם המקלדת והעכבר בחיבור PS/2. כשמדליקים את המחשב המקלדת מגיבה היטב והלדים מהבהבים, היא מאפשרת להיכנס לביוס ולשנות פרמטרים. אבל אחרי הבוט כשעולה ווינדוס או לינוקס המקלדת כבר מפסיקה להגיב. ב event viewer של XP (שלוקח לו יותר זמן לעלות) מופיע אירוע שהמקלדת החזירה נתונים שגויים בעקבות הריסט. העכבר דרך ה PS/2 לא מגיב אבל עכבר דרך USB עובד היטב (אין לי מקלדת USB). איך זה שבהדלקת המחשב המקלדת עובדת היטב ואחרי שהמערכת הפעלה נכנסת לתמונה זה מפסיק לעבוד? זהו לוח MSI 7309. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  10. Started by tomy669,

היום כיביתי את המחשב נייד בhard shut down וכשניסיתי להדליק אותו מחדש קיבלתי מסך כחול:-( לא יודע מה לעשות, יש לי חומר חשוב עליו של הלימודים. הגיבוי של לנובו האחרון היה בסוף 2012. מה לעשות חברים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. Started by Windows4Ever,

מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סרקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1 …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Windows4Ever,

מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סריקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב שלפעמים קורה ש לא שומעים ציפצוף ראשוני בהפעלה ואז הוא לא מסיים boot - ולא רואים כלום. הספק כוח כן עובד - המאוורר שלו עובד כשזה קורה, שום דבר בד"כ לא עוזר פרט לכך שאם אני משנה את מיקום כרטיסי הזיכרון ram לסלוטים אחרים אז הוא כן נדלק והכל בסדר הבעייה מופיעה פעם בשבועיים מדובר במחשב x86_64 מלפני כשלוש שנים למישהו יש מושג מה הבעייה ? האם ייתכן שהבעייה היא בספק כוח ? בברכה דו

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by lidor12303,

שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! הגיעה אליי המחשב היום מורכב ופירמטתי והתקנתי את ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית כולל התקנת דרייברים עכשיו הבעיה היא שבמנהל ההתקנים מופיעה לי השגיאה controller i simple communications מלווה בסימן שאלה צהוב ואין לי מושג איזה דרייבר חסר או בעייתי ואיך אפשר לסדר את זה... חייב בבקשה עזרה ועצות כיצד לפתור תבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by MisterB,

יש לי מסך Flatron W2252TQ בעל פונקציונליות fEngine. לפני זמן מה ביצעתי Factory Reset על מנת לכייל אותו, וכשניסיתי לשוב ולהשתמש ב fEngine צצה התופעה הבאה: בכל עת שהתמונה המוצגת על המסך חשוכה מספיק, יש הורדה ניכרת בבהירות והיא הופכת להיות חשוכה עוד יותר. ברגע שהתמונה המוצגת מוארת שוב, הבהירות קופצת בחזרה. למשל, נניח ומתנגן סרטון על מסך מלא שמציג פייד אאוט מסצנה כלשהי. ברגע שהתמונה תהיה חשוכה מספיק, תתרחש קפיצה בבהירות והיא תהיה חשוכה אפילו יותר (למרות שעדיין אפשר לראות). במידה ויהיה פייד אין, אז הבהירות תקפוץ בחזרה לרמה רגילה כשהתמונה המוצגת תעבור את הסף הבעייתי. הבעיה הזאת בולטת במיוחד תוך כדי משחקים עם הרבה סצינות חשוכות. זה קורה רק אם ACE או RCM דלוקים (גדולים מ0). שינוי…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי את המסך - SyncMaster T220P Samsung איך שאני נכנס למשחק זה מעלה לי הודעה כזאתי : not optimum mode recommended mode 1920 x 1200 60hz. אני כבר לא יודע מה לעשות באמת!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by מפתחת אנדואיד,

יש לי בעיה במקשי המקדלת שאינני יודעת לתקן: 1. כשאני מקישה על האות c הוא מקליד cz או zc, איך מתקנים כזה דבר? 2. הקיצור העתק (קונטרול c) לא עובד במקלדת, וזה מעצבן ברמות מטורפות אודה לתשובתכם

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by saarxee,

השתמשתי בווינדוס 8 במחשב נייח חדש כלשהו והוא היה נורא מהיר ודי התרשמתי, מה אתם אומרים? כדאי לעבור מ-7? מפרט: I3 2100 4GB RAM

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום. בכל פעם שאני מדליק את המחשב/עושה ריסטארט, משתמש חדש (משתמש רגיל ולא אדמין) בשם yovbyegaf נוצר. אין לי מושג מה הגורם לזה. בכל פעם אני מוחק אותו, ובכל פעם הוא חוזר. סרקתי נגד וירוסים ונוזקות בNOD32 ובSPYBOT, ולא נמצא שום דבר. המחשב עצמו לא חדש (בן שנתיים), אבל לפני חודש וחצי מת ההארד-דיסק, אז נאלצתי לקנות אחד חדש ולהתקין הכל מחדש. אני משתמש בלפטופ dell xps 15, עם windows 7 home premium. חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by ran_giladi,

היי המשב שלי לא מעלה את הווינדוס וניסיתי לעשות restore וזה לא עובד כשניסיתי להדליק אותו הוא רשם לי ש הביוס קרס ואז הוא שחזר אותו ומשם הוא לא עולה יותר המחשב הוא מחשב מורכב הוא בן חודש תודה מראש למי שעוזר נ.ב הווינדוס הוא 64 ביט

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום.הוספתי עוד מחיצות חדשות כשאני מוריד סרט בכונן החדש הוא לא מוריד רושם שגיאה ( מצב הורדה לא תקין נסה לחדש) ובכוננים הישנים מוריד בלי שגיאה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by Yotam.B,

היי, אני משתמש במחשב די ישן Dell D630 עם 4 ג'יגה זיכרון שהוספתי לו והארדיסק 1 טרה הבית. כבר מעל שנה שהמחשב במפרט הנ"ל עובד מצויין ! אך בשבוע האחרון משהו נדפק בו בלי שום סיבה מיוחדת.. הוא פשוט עובד בצורה איטית להחריד - אני אסביר: לחיצה על "התחל" לוקחת כ10 דקות עד שהתפריט עולה. אם חלון בסייר הקבצים עולה אחרי רבע שעה זה מזל ! הפעלתי את המחשב במצב בטוח וביצעתי סריקה ב2 תוכנות אנטי וירוס - אחת מהם היא NOD32 ולא מצאתי שום דבר. כמו כן, ביצעתי ניקוי תוכנתי למחשב ועדיין ללא הועיל. פתחתי את המחשב פיזית וניקתי אותו בלחץ אוויר על מנת לנקות ממנו את האבק. הרכבתי ועדיין המצב אותו מצב. חשבתי אולי בעיה בוינדוס. ניסיתי לבצע שחזור לנקודת שיחזור לפני שבוע והוינדוס נותן שגיאה שלא ניתן…

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by yaniv76,

היי. לא יודע מה קרה פתאום במחשב שלי אבל יום אחד הוא החליט לא לקלוט את הכבל שלי,אז נאלצתי לקחת ממחשב אחר כרטיס רשת ולחבר אנטה וזה כן קולט. עכשיו מבחינת אינטרנט ופינגים הכל מצויין אבל משום מה המהירות הורדה היא חצי ממה שהיה לי..יש לי 30 מגה ,עם הכבל הייתי מוריד מקסימום 3.4 מגה לשניה בערך ועכשיו המקסימום זה בערך מגה לשניה שזה ממש איטי (ובדקתי בכמה אתרים שאני יודע שההורדה צריכה להיות מקסימלית) אז רציתי לשאול אותכם איך אני מתתקן את זה שהמחשב יקלוט את הכבל ? צריך להוריד איזה דרייבר או משו ? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים