תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח חדש (WD CAVIAR BLUE - 1TB) ורציתי ליצור בו פרטישן של 100 GB ולהתקין עליו WINDOWS 7 64 BIT אך ברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב לאחר ההגדרות בביוס וכל הסידורים הווינדוס לא מתחיל בהתקנה... אל השנייה שאני מוציא ומכניס את הדיסק של ה 32 BIT הכול עובד... הרצתי בדיקה במחשב כדי לבדוק אם הוא יכול להריץ 64 ביט והבדיקה אומרת שכן. (Windows 7 Upgrade Advisor) ברצוני לדעת מה עלי לעשות.... האם הבעיה קשורה לדיסק קשיח או לכונן דיסקים החדש שלי? . ד.א המפרט שלי הוא : CPU - Amd Phenom II x6 1075T Mother Board - Asus Crosshair IV Formula / AM3 Ram : 8 GB Corsair Vengence Edition Video Crad : Zotac Geforce GTX 560Ti HDD #1 - Intel SSD 40 GB HDD # 2 - WD Caviar Blue 1…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי: E4500 מעבד P5VD2 לוח אם 9600GT כרטיס מסך 2GB RAM היום בבוקר אני מדליק תמחשב וזה כותב לי ככה: Your system maybe OC fail or Post interrupted. =/...... אני נכנס לsetup דרך ההודעה הזאת וזה סתם מראה לי את המקף המהבהב הזה לפני שזה נכנס כאילו נטען ובעצם זה סתם נתקע...... לא יודע מה לעשות???? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכל חברי הפורום! קניתי היום מחשב חדש,בשעה טובה! מפרט: מעבד:I5-2400 לוח אם: GIGABIT-H61.התקנתי עליו WIN7-64BIT. ברגע שאני בא להפעיל תקיה או אזי שהוא קובץ לא משנה מה,הוא פשוט ניתקע ולא מגיב לא משנה מה. כבר התקנתי פעמיים את אותה מערכת הפעלה,שבעבר עבדתי איתה ועדיין עובד אם ההתקנה. לא רק שגם אם ניסיתי להריץ בדיקת דיסק,נתקע. מחפש מענה. נ.ב. אני יודע שיש לי אחריות,אבל אני חייב לדעת מאיפה זה נובע,שלא בטעות במיקרה אולי ו....יערבבו לי את התחת. בתודה מראש עוז ישי. </blockquote>
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום,יש לי מסך שטוח של Lg. לאחרונה צצה בעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם. לפעמים כשאני לא משתמש במחשב לתקופה ממושכת הוא נכנס לpower saving mode (מצב חסכון בחשמל או מצב שינה)והוא לא מצליח לצאת מהמצב הזה , הוא פשוט נשאר תקוע עליו,אני מכבה את המחשב מוציא את כל השקעים מהחשמל וכשאני מדליק הוא עדין נשאר תקוע.באותו מצב..בעבר הוא פשוט יצא מהמצב הזה אחרי כמה ששעות ולפעמים אפילו כמה ימים..אם מישהו מכיר את התופעה או יודע ממה אני נובעת אני ממש אשמח לקבל עזרה! תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כשאני משחק ב-BC2 זמן מה, הכדורים שאני יורה באנשים כאילו לא נכנסים באנשים, וזה קורה גם כאשר אני יורה בחלון והוא לא מתפוצץ מהיריה הראשונה. אני הורדתי את התוכנה HWMONITOR, וראיתי שלאחר זמן מה של משחק (לפעמים אפילו מאוד קצר, תלוי בעוצמת הפצוצים במשחק) המעבד שלי מגיע ל-65 מעלות באופן קבוע, ולעיתים מגיע ל-75-80 מעלות. הכרטיס מסך מגיע ל-45-50 מעלות. אני מניח שבעקבות החימום של המחשב, ה-FPS יורד, ולכן יוצר את הבעיות במשחק. אך טרם בדקתי אם אכן ה-FPS יורד, אבל מרגישים אותו בבירור (להשתמש ב-FRAPS במשחק זה די נאכס, לכן אני לא בודק, אבל ממש מרגישים איך שהתמונות זזות לא חלק בכלל) מפרט המחשב שלי: Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 2.5 GHz Geforce 220 GT 2 GB RAM מה לדעתכם הב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי את התוכנה המוכרת EVEREST וברגע שהפעלתי אותה אז היא הראתה לי מין מסך כחול קטן שמציג את הטמפ' הבאות- --- עכשיו יש לי שאלה.... WTF !?!?!? מה זה ה81 מעלות שכתוב בCPU ?!!?!?!? לפי מה שקראתי בנושאים שונים בכל מיני פורומים הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Jumping (או משהו בסגנון הזה) על מנת שהתוכנה והרכיבים יזוהו ובעקבות כך הטמפ' ייראו יותר הגיוני אם מישהו יודע איך עושים זאת בבקשה שיעזור לי אני דיי בלחץ מזה ואני חייב תגובה מהירה !!!! :-\
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן חיצוני שלפתע החליט שהוא מפסיק לעבוד (חלקית) כלומר - אני יכול להכנס אליו ולראות את הקבצים שעליו, אך כשאני מנסה להעתיק אותם\שינוי שם הוא נותן לי שגיאת יתירות מחזורית. האם קיימת תוכנה\דרך קסמים לסידור הבעיה, או שכל המידע הלך לעולמים?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, הבעיה בכותרת. מבקש עזרה בבקשה. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, המחשב: AMD PHENOM X3, לוח אם: M3N-HD.HDMI של אסוס עם .NFORCE 750A. 4GB זיכרון של OCZ, 4 כוננים: 250GB 250GB 500GB 1TB כולם של WD. ספק 500W של TT הבעיה: אז קניתי כרטיס מסך חדש (GTX560TI), ובערך באותו הזמן המחשב התחיל לעשות בעיות, בהתקנת הדרייברים של המסך הוא לא מתקדם הרבה ואז אומר שהוא לא התקין בגלל TIMEOUT (לוקח לו 30 דקות שלי להתקדם ליפני), אבל אחרי כמה כאלה, גם בSAFE MODE הדרייבר עובד. המשיך עם זה שהמחשב ניתקע ולא מגיב בזמן התקנות, אבל תמיד חוזר לאצמו אחרי כ2 דקות, אם אני מריץ סרט או אפילו יוטיוב אז לפעמים הדרייבר של הכרטיס מסך קורס וחוזר לאצמו. כל ההתקנות לוקחות ממש הרבה זמן. אבל אם אני לא מתקין שום דבר, אני גולש באינטרנט חופשי ומוריד טורנטים קבוע בלי בעיות. גם מש…
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חברים יקרים יש לי מחשב חדש מעבד I5 לצורך לימודים התבקשתי לרכוש כרטיס מסך חזק ומתקדם רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס כזה באחת מהחנויות באיזור להפתעתי הרבה המחשב שלי נכנס לשינה ולא להשהיה כלומר אחרי זמן מסויים המסך הופך להיות שחור המחשב נשאר דלוק אך בהזזת העכבר או הקשה על המקלדת המחשב אינו חוזר לעבודה יש להדליק אותו מחדש ורק אז הוא מעלה לי את הווינדוס מה עושים
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הדיסק הקשיח... איך אפשר לבדוק שזו באמת הבעיה? כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט של המחשב : Win 7 64bit gskill 6 giga i7 לוח אם X58A UD3R GTX 470 כרטיס מסך. המחשב התחיל לאחרונה ממש להדאיג אותי , יש לי או מסך כחול או שהמסך פתאום קופא ואז נכבה וניהיה שחור לכמה רגעים ואז הוא נדלק ורושם לי את זה למטה צד שמאל: והכל ניהיה איטי במחשב , כל החלונות הדפדפן כאילו הכרטיס מסך לא עובד טוב. עידכנתי דרייברים, פירמטתי, לא עזר. עכשיו בעיית המסכים הכחולים שהופיעו לאחרונה ביחד עם אותה בעייה של התצוגה. לפעמים זה קורה פתאום, שאני לוחץ להכנס לדפדפן או כל מיני פעולות המחשב קופא ואז הוא קורס ניהיה מסך כחול ואז הוא יוצא ל לBOOT SCREEN . הנה תמונה של הבעייה שהווינדו7 רושם לי. http://img215.imageshack.us/slidesho...luescreena.jpg אני ישמח לדעת מה קרה למחשב. מ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אז לפי הכותרת אפשר להבין את הבעיה,המחשב עושה ריסטרט מעצמו באמצע המשחק,אני אראה לכם פה סרטון קצר של 4 דקות,בדקה ה3 החלטתי לכבות את הוידיאו כי ראיתי שפתאום המשחק עובד יותר סביר ואז לאחר דקה הבעיה חזרה והצלחתי לתפוס אותה.(הכל מתועד בוידיאו) המחשב שלי כמו שנאמר גם בסרטון: INTEL CORE 2 DUO E6750 3GB RAM ATI RADEON HD4850 עם אוברקלוק של סאפיר 10% ספק כוח של THERMALTEK 550 וואט הנה הסרטון: Computer Problem Something Like Blue Screen וסליחה מראש על המבטא הרוסי הכבד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בכמה ימים האחרונים בעיה. אני כל הזמן מקבל הודעה "display driver stopped responding and has recovered" (לא להתייחס לגירסה שבתמונה זו סתם תמונה מגוגל להראות מה אני מקבל) בכל מקרה הכרטיס הוא 8800GT NVIDIA פעם באיזה 10 דק יש תקיעה למחשב מקבלים מסך שחור ולאחר מכן את ההדועה הזאת.לפעמים המסך השחור לא משתנה וצריך לעשות ריסטרט. דברים שניסיתי לעשות- בהתחלה הייתי עם WIN 7 32BIT ניסיתי להחליף ל64BIT- לא עזר אני עדיין מקבל את הבעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר האחרון 285.62- ללא הצלחה (קרה גם בדרייבר הקודם) ניסיתי להשתמש בDRIVER SWEEPER למחיקה כוללת והתקנה מחדש- לא עזר ניסיתי שינויים בREG ביוטיוב -גם לא עזר בדקתי טמפרטורה -מצב רגיל בערך 60, במאמץ עד 83 לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד תוצרת toshiba, מערכת ההפעלה הינה windows xp. התקלה קצת מוזרה ואני לא ממש יודע אם הבעיה בחומרה או בתוכנה. אם המחשב דלוק ואני לא עובד איתו הוא פשוט נתקע לאחר כ-20 דקות בערך, ואז יש לכבות ולהדליק אותו מחדש. אשמח לרעיונות... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב אחד שמחובר לתשתית בזק. אני רוצה לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי. האם עלי לרכוש נטב+כרטיס רשת אלחוטי בחיבור usb? האם ברגע שמחברים את הנטב בעצם אפשר לוותר על המודם של בזק,או שצריכים לחבר בין הנטב למודם? תודה
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הי לכולם. המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בלי שום קשר זמן קצר אחרי תחילת השימוש. אני שאבתי ממנו אבק ( לא היה כמעט מלכתחילה) כל המאוררים עובדים ואין בעיה של חום. הוא מתכבה לי בזמן שאני גולש באינטרנט עם פיירפוקס. אין לי שמץ של מושג למה זה עושה את זה. לא נראה לי שיש ווירוס. (יש אנטי ווירוס של AVAST מעודכן) למישהו יש רעיון ???(יש לי ווינדוס XP - אם זה משנה, המחשב ישן יחסית איזה 4-5 שנים לפני שנה עבר פירמוט מלא) (אני אריץ סריקה נוספת לבדיקה של ווירוסים רק ליתר בטחון.)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה נתונים: יש לנו מערכת הפעלה X32, (ידוע שהמערכת יכולה לנצל עד ל 3GB של RAM) יש לנו גם 8RAM (בעזרת 4 כרטיסים של 2GB האחד) עובדה: מאחר ויש לנו מערכת הפעלה X32 ומכסה של 8GB RAM, אנו יודעים שרק 3GB יהיה מנוצל. השאלה הנשאלת היא: האם משחקים המותקנים על מערכת הפעלה X32 , יהיו יכולים לנצל יותר מ3GB של RAM? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן שהמחשב במנוחה ואין תוכנות פתוחות... 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד AMD Athlon II X3 445 Processor 3.10 GHz Windows 7 Ultimate 64 BIT
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בס"ד המחשב הוא: Mainboard : Asus M5A78L-M LX Chipset : AMD 780 Processor : AMD Athlon II X4 645 @ 3100MHz Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : AMD Radeon HD 6570 Hard Disk : OCZ-VERTEX2 ATA Device (80GB) Hard Disk : SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500GB) DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-222AB Monitor Type : Dell Computer DELL U2311H - 23 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : Version 11.00 המחשב לפעמים קורס קצת אחרי שהוא טוען את הווינדוס ולפעמים ואם הוא עלה בסדר אז הוא לא ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן המכיל את החומרה הבאה, ורציתי לדעת למה אני לא מצליחה להתקין עליו OS X64 CPU Intel® Pentium® Processor E6300 2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 MothaBoaD ABIT IL9 PRO http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IL9+Pro&fMTYPE=LGA775 . If It Matters The GPU On It Is GeForce 9500GT Anyway אז ככה לפני כחודש סיימתי קורס של תחזוקת מחשבים, ואוטוטו אני אמורה להתחיל MCITP. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש יותר (מבוסס I5K), וחשבתי לעצמי שיהיה יותר נוח להשתמש במחשב הישן ל MCITP. ניסיתי להתקין עליו את WIN7 X64 והמחשב הודיע לי שאינו י…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כיומיים רכשתי מחשב נייד של חברת HP מדגם 4330S. בגלל עומס התוכנות שבאות עם ההתקנה, החלטתי לעשות פורמט ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate 64Bit. לאחר הפורמט, חיבור הwifi הפסיק לעבוד. למרות שהורדתי את כל העדכונים, לא הורד דרייבר כל שהוא שיסדר את הבעיה. במחשב יש מחיצה שנקראת HP tools שמכילה מספר תוכנות שמתוקנות כאשר עושים שחזור למחשב. שמתי לב שבין התוכנות נמצא עדכון לbios. אתם חושבים שיכול להיות שיש צורך בעדכון של הbios על מנת שהמחשב יתמוך בכרטיס הרשת? בעיה נוספת, או שלא, היא מה שנראה כמו שימוש יתר בחומרת המחשב. כלומר, יש קפיצות משמעותיות ורגעיות בשימוש של המעבד (core i3 2330m). אתם חושבים שזה נובע מחומרה/תוכנה פגומה או שזה נורמלי לגמרי? מחכה לתשובה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן שידרגתי ל- GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition נתקלתי בבעיה שהמערכת קופאת באותו הפריים ועם סאונד באותו הפריים. עד שאני לא עושה ריסטרט,לא קורה כלום ונשאר באותו המצב. ניסיתי התקנה מחדש של המערכת וחשבתי שפסחה עלי הבעיה. אז נתקלתי היום שוב בזה. אודה מאוד לכל הנסיונות לעזור,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר ספק ללוח אם ויש לי שאלה כזאת. יש את החיבור הגדול הזה סבבה הוא בפנים אבל מה קורה עם החיבור הקטן (בתומנה באדום) לארבע פינים בלוח, בספק יש רק חיבור של 8 פינים וחיבור לכרטיס מסך (חיבור אדום, כתוב עליו PCI-E), בחוברת של הספק כתוב שהשמונה פינים זה עבור מעבדים של שרתים אבל מה אני אמור לעשות, לחבר רק חצי ממנו או מה??? תודה החיבור המדובר (של השמונה פינים) בתמונה מוקף באדום. הלוח intel dh67cl (דרך אגב זה כולל B3 הלוח הזה או לא?? לא הבנתי אז) הספק enermax naxn 450 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-