עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MeniAdam,

היי כולם אני מחפש אל פסק מתאים למחשב הנייח Dell vostro 270. הספק הוא ספק כוח פנימי של 300 ואט (בתקני PFC‏, nPFC‏, EPA). בנוסף לזה מחובר מסך CRT Mag XJ707 אם אל פסק הזה יכול להתאים? קישור ובמידה ולא אז איזה אל פסק יכול להתאים לו. בנוסף יש לי שאלה לגבי המסך , אם צריכת החשמל של מסכי CRT כמו שיש לי הוא גבוהה/נמוך בהשוואה למסכים דקים? תודה לכם מני

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by erevil,

שלום לכם. היום שיחקתי בtdu ולפתע זה המשחק נתקע והתמונה הפכה חלקית לירוקה. עכשיו עשיתי רסטארט והמחשב לא קולט את הכרטיס מסך. ניסיתי להתקין שוב דרייבר וזה לא עזר. הכרטיס מסך בחיבור שלו וניקיתי ממנו אבק והמאוורר שלו פועל. אני מהמר שזה או הכרטיס מסך שנדפק או החיבור על הלוח אם pci-e שנדפק... יכול להיות דבר כזה? אין לי עוד לוח אם או כרטיס מסך בשביל לבדוק את זה. כתוב לי: Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן יש לי כרטיס ישן 6600GT של ג'יגהבייט הכרטיס מסך נפל לי היום ויצא ממנו אחד מהקבלים המחשב עולה והכרטיס עובד והכל בסדר השאלה אם זה גורם לאיזשהו נזק או יכול לגרום לנזק בעתיד אני צריך לבדוק אם יש לי עדיין אחריות עליו אבל במידה שכן יש בכלל טעם לנצל אותה? פה בתמונה, למעלה בצד ימין, מה שמסומן באדום, אז אחד מהם יצא מהמקום. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by saarxee,

יש מחשב נייד שאם מחברים אליו מכשיר פלאפון הוא לא מזהה אותו, גם אם מחברים מצלמה וכאלה הוא לא מזהה.. אבל DOK ועכבר הוא כן מזהה.. איך הגיוני? הדרייברים מותקנים כי מלפני כמה ימים הכל עבד. ניסיתי הפעלה מחדש תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום כמו שרשום בכותרת הספק כוח לא נדלק למרות שביצעתי את הקצר בין שני הרגלים אחד הירוק (בקרה) והשני השחור (אדמה) הסתכלתי על הפיוז והוא ניראה בסדר גמור רואים את החוט שעובר בתוכו. * לקחתי ספק אחר עובד לי כשאני מקצר אבל הוא דגם שונה בלי תוספת של ארבעה פינים מרובעים כפי שישנו בספקים לעיל. * בדקתי בספק התקין גם מתחים כשהוא מחובר סתם ככה ללא הקצר. יש כמה רגלים שפעילות ומציאות מתח הכבל הירוק מוציא 7 וולט ועוד אחד לא זוכר את שמו אולי אדום מוציא 5 וולט. מה עליי לעשות ישנם הצעות לבדיקות נוספות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום המחשב -- וינדוס 7 אני מעלה וינדוס - ולא נוגע במחשב - ואז אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט חשבתי שאולי יש בעיה עם הכפתור של ההדלקה וניתקתי אותו מהלוח (וגם של הריסט) וזה לא עוזר.. אין לי הודעות שגיאה ואין וירוסים. (גם בדקתי מתחים והכל תקין) יש למישהו רעיון

7. Started by Rokino,

היום ניקיתי את המחשב שלי בעזרת ספריי של אוויר דחוס ושהגעתי לכרטיס המסך (gtx 1060) אז שני כנפיים נפלו מאחד המאווררים, כרטיס המסך עובד מצויין וגם הטמפ שלו בסדר( הרצתי משחק כבד בשביל לאמץ אותו) יכולה להיות איזה בעיה עם זה? ואם כן אפשר ללכת לחנות שתדביק את זה בחזרה? בבקשה תעזרו לי אני ממש לחוץ לגבי זה

8. פתחתי אתר ויקי לטובת מידע אודות תוכנות ותוספים שמהווים הונאה למשתמש, ואז אי אפשר להסיר אותם או שהם לא עושים את העבודה, או שהם משתלטים על הדפדפן וכד' היום כבר רמת התחכום שלהם כזאת גבוהה שאפילו משתמשים מנוסים לא יודעים אם תוכנה היא אמיתית או הונאה. מי כמוכם מבין את החשיבות של אתר כזה לטובת הקהילה הישראלית. אם תוכלו לתת יד לטובת עזרה בהפצת הבשורה על האתר הזה. הוא עדין ממש בחיתוליו, והכנסתי רק שני ערכים, אבל אני בטוח שלכל אחד יש מה לחדש שם. http://arorim.wiki.co.il/ --עריכה-- אגב אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרעיון

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mp91,

אהלן חברים, יש לי מסך מחשב מסוג AOC 19 אינצ'. בזמן האחרון המסך מרצד מדי פעם, כלומר התצוגה מתחילה לרעוד ולהיות מטושטשת. הכרטיס מסך הוא 7600GS והדרייבר מעודכן יחסית- גרסא 307.83. אשמח לעזרה בנוגע לבעיה, תודה.

10. סיפור קצת מורכב: יש לי חבר שאני מדבר איתו הרבה בסקייפ והוא תמיד מתלונן שהוא שומע רעש סטטי חזק ברקע בזמן שאנחנו מדברים וזה ברמה בלתי נסבלת. כמה שלא ניסינו לחפור בהגדרות של כרטיס הקול, לא מצאנו דרך לסדר את התופעה... באיזה כלים אני יכול להשתמש כדי לאבחן את התקלה? אולי התקלה במיקרופון עצמו, יש תוכנה שאני יכול להפעיל אותה שתנטר את השמע המגיע מהמיקרופון ותוכל לדרג טיב איכות ההקלטה שלו? אם הבעייה היא בלוח עצמו, איך אני יכול לעלות על זה? יש לציין הלוח הוא לוח ASUS Z170 PRO GAMING חדש שנקנה לפני פחות מחודש, וההתקנה של ה- WINDOWS נקייה, עשיתי אותה ביום חמישי שעבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן אנשים, סתקלו קניתי מחשב נייד LG R400 כבר די מזמן. והוא עבד יחסית לאט כבר מהתחלה {בהשוואה למחשב הביתי שלי עם WIN XP} אבל זה לא ממש הפריע לי. עכשיו כעבור כמה זמן זה התחיל די להציק לי... פתחתי את TASK MANAGER כדי לראות כמה זכרון פנוי יש לי והנה מה שקיבלתי: *סתקלו תמונה מצורפת* קיצר אני לא מבין, רשום שם FREE MEMORY 0 אבל מצד שני רשום USED MEMORY 687... איזה מהנתונים נכון? כי חשבתי לקנות עוד ג'יגה זכרון כי חשבתי זה יפתור ת'בעיה אבל עכשיו אני לא בטוח... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by n.u.r.i.t,

הכנסתי את הדיסק און קי למחשב וניסיתי להעביר סרט ואז הוא כותב לי שהכונן מלא ואני צריכה למחוק קודם כמה קבצים,לא הופיע שום קובץ בתוך הדיסק און קי. חיברתי בעוד מחשב והיה שם אותו דבר. מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום , ברשותי הארד דיסק חיצוני שפעל בצורה מצויינת עד לפני כמה ימים . כשניסיתי להכנס אליו הוא לא נתן להכנס לתוך ההארד דיסק ומבקש לאתחל אותו, על ההארד דיסק נמצאות הקלטות של 30 שעות וידאו שהועברו בעבודה ארוכה ע"י אבא ואני מאוד לא מעוניין שהם ילכו לאיבוד והוא יצטרך להקליט אותם מחדש . כיצד ניתן לפתור את הבעיה , האם אתם יכולים להמליץ על תוכנת Recovery טובה בשביל זה? וכמובן אם יש פתרון אחר אני אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. צריך המלצה לקונן SSD שיתאים ללוח אם gigabyte p61usb3-b, כמובן שאני רוצה שזה יהיה בנוסף לHARD DISK הקיים. ועוד שאלה יש לי 2 יציאות של USB3 שלא עובדות האם זה אפשרי להחליף אותם בבית או שזה מורכב מידי? ואם אפשר הסבר על איך להרכיב גם את הקונן SSD יעזור לי מאוד בהמשך ^^

15. Started by avi chezi,

הווינדוס כותב לי על האר דיסק בניהול RAW כונן H מה זה אומר האם יש תקווה הכונן נפל פעמיים מצורף תמונה

16. Started by tovtov,

בוקר טוב, יש לי מחשב סלרון 400 עם 128MB זיכרון. מותקן לי WIN98 , המחשב היה נתקע לי בעליית הWINDOWN כשהדלקתי אותו , רק אחרי פעמיים RESET הוא היה מתחיל לעבור בסדר. מה שעשיתי התקנתי את המחשב מחדש (פירמוט והתקנה). עשיתי את זה לפני שבוע והכל היה בסדר. רק מה.. אתמול שוב המחשב נתקע לי בעליית הWIN עשיתי RESET הוא התחיל לעבוד בסדר, ואז אחרי 5 דקות שוב נתקע. שוב עשיתי RESET ואז הוא עבד בסדר. הבעיה כנראה חזרה. מה זה יכול להיות?? ואיך ניתן לפתור את זה?? תודה מראש, יוסי

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם בזמן האחרו ה-windows שלי נהיה איטי המחשב שלי מחובר כל הלילה ובבוקר שאני פותח לראות מה הורדתי הכל נתקע לי משום אני לא יודע למה זה בהתחלה עובד טוב לאחר כמה דקות כאילו נוצר עומס והמחשב נתקע זה בעיה מוזרה מה אתם מציאים לעשות ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by arkanss,

אז ככה , מדובר במחשב ישן עם סוקט 478 פנטיום 4 , אני מדליק את המחשב אחרי כמה לחיצות על לחצן ההדלקה והמחשב נדלק ,אך לא עולה וולא נשעמים צפצופים . בדקתי את הספק עם ספק חדש אותו דבר בדקתי זיכרונות גם אותו דבר ובדקתי את המעבד ואת המאוורר של המעבד ואותו דבר אז בדרך כלל זאת בעיית לוח נכון ? תודה לעוזרים :)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by spitzi,

שלום, למה יש לי FPS נמוך -- מינימום 4, ממוצע 40 -- עם כרטיס מסך 560Ti ומעבד E8400, בהגדרות גרפיות די גבוהות שכוללות טסלציה ב-DivX11 ורזולוציה 1280X1024 ? הבנצ'מרק הוא Unigine "Heaven", הנה קישור לתוצאתו: http://pastehtml.com/view/bq7nt5es0.html. מידע נוסף על המחשב: זכרון 2X2GB של מושקין, 800 מה"צ. memtest עשה 6 מעברים ולא מצא אף שגיאה בזכרונות: http://imageshack.us/photo/my-images/526/photo0086f.jpg/ הארד דיסק 250GB של WD בן 3.5 שנים. להלן צילום מסך של MHDD עם סיום ריצתו: http://imageshack.us/photo/my-images/10/photo0087z.jpg/ לוח אם MSI MS-7366 http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 ספק כוח חדש Seasonic S12-II 620W.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by solikt,

המאוורר של המעבד עושה רעשים מסתובב מהר ניראה לי לא יודע תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך שלו התקלקל ואנ י משתמש במסך חיצוני. אני לא רוצה לתקן את המסך התקול כי זה לא כדאי. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש. הבעיה - שלא ניתן לראות את "העליה" של המחשב במסך החצוני גם לא ניתן להיכנס לבאיוס כי לא רואים אותו (כי המסך המובנה של הנייד תקול) התמונה במסך החיצוני מתחילה רק לאחר שהווינדוס עולה. אז הבעיה היא שאם ארצה להתקין ווינדוס מחדש לא ניתן יהיה לראות את התפריטים בזמן ההתקנה של הווינדוס. יש אפשרות למצוא לזה פתרון ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by __MIKO__,

האם יכול להיות שהם מתחילים לעבוד רק בטמפ מסויימת? כנ"ל לגבי המאוורר של המעבד. המאוורר של הספק עובד קבוע. מחשב בין 3 שנים i5

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by cKb,

שלום חברים, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. בגלל בעיות איורור וקירור, החלפתי לו מאוורר למשהו חזק יותר. ההחלפת עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך - הכל לפי הספר. סגרתי את המחשב, הפעלתי, וכלום!!! המאווררים עובדים כולם, אבל הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. כרטיס המסך, כאילו מת לגמרי (המוניטור נשאר שחור) - למרות שהמאוורר שעליו מסתובב. בתחילה חשבתי שקיצרתי משהו במעבד - שמשהו נדפק בתהליך החלפת המאוורר. אז החלפתי מעבד, כדי לבדוק. שום דבר :-[ המחשב "לא מתניע". מה קורה פה? נדפק לי לוח-האם ? איך קורה דבר כזה? ??? מחכה לתשובות, cKb

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך שקניתי היום MSI radeon HD4850 ושיחקתי קוד4 וזה נתקע לי על 60 FPS... כאילו בגלל שהכרטיס הוא חזק אז זה כל הזמן על 60 FPS אבל זה כאילו בעצם המקס שהוא יכול להגיע... אז למה זה בדיוק?? אולי למישהו זה קרה שיכול להגיד לי איך פותרים את זה?? זה אמור להגיע בקוד4 ל120 FPS בערך (על 1680X1050) אם אתם שואלים ניסיתי את הפקודה של הMAXFPS וזאת לא הבעיה פה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים