עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bentel,

מודם של נטויזיון. במצב רגיל לא מצליח לגלוש באינטרנט

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ניסיתי לעשו הכל לפי המדריך וזה מה שהוא מראה לי: Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000EA, {82b49da8, 82d711e8, f8a9dcb4, 1} *** WARNING: Unable to verify timestamp for hal.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for hal.dll *** WARNING: Unable to verify timestamp for nv4_disp.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nv4_disp.dll *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for win32k.sys - ERROR - could not read driver name for bugcheck parameter 3 Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp+3871c ) Followup: MachineOwner --------- kd> g ^ No runna…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. צהריים טובים לפני כשבוע רכשתי שני קיטים של 2 סטיקים 8 גיגה כל אחד של חברת פטריוט 4000 מגה הרץ הם הורכבו על המחשב שלי ASUS Z270=- ומעבד I7 7700K אחרי שבוע קיבלתי שלושה ימים קיבלתי את הרייזן 3950X ו MSI X570 GAMEING EDGE WIFI היברתי את הזכרונות ללוח החדש והכל עבד נהדר אחרי יום עבודה המחשב קרס נשאר במסך שחור ישיתי ריסט המאוורים עבדו אבל לא היה פוסט ישבתי שעות הכנסתי והוצאתי חלק חלק במחשב עד שגיליתי שכשאני מחבר 4 סטיקים המחשב לא עולה ושאני מחבר 2 הוא כן עולה חיברתי כל סטיק בניפרד ובסטיק מסויים המחשב לעולם לא עלה אבל כן עלה שהוא מחובר עם סטיק נוסף ואז שניהם מזוהים ואין בעיה עם ה3 האחרים הם עולים גם לבד ניסיתי להגדיר את הזכר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום מחשב נייד, מערכת הפעלה וינדוס 10 מחקתי בטעות קבצים ותיקיה ניגשתי לסל מיחזור במטרה לשחזר, אך זה לא נמצא שם האם לא כל מה שנמחק עובר לסל המיחזור? (אני יודע שקבצים גדולים מאוד לא עוברים אלא נמחקים, אבל במקרה זה לא מדובר בקבצים גדולים) והאם ואיך ניתן לשחזר את זה? תודה

5. Started by No-One,

אחרי נסיון ארוך ומתיש לפתוח פורטים למשחק MODERN WARFARE אני צריך עזרה עם כמה שאלות: כשקובעים IP קבוע מה צריך לכתוב בשורה הזאת, ראיתי המון דעות וקשקושים ורציתי דעה ברורה בנושא (חלק אומרים לשים 8.8.8.8 של GOOGLE, חלק את הIP, חלק את ה Default gateway: המודם+ראוטר שלי הוא TPLINK VR600. נכנסתי לדף הקינפוג של הראוטר ועקבתי אחרי המדריך הרשמי, הבעיה היא שהרובליקה DHCP SERVER (הסרטון מוקפץ לשם) לא מופיעה אצלי בהגדרות. זה קריטי? אם כן איפה אני מוצא את זה? במקום מה שיש בסרטון אצלי יש את התפריט הזה: הגדרתי את כל הפורטים כמו שהמדריך מראה (דילגתי על השלב הקודם): …

6. צריך המלצה לקונן SSD שיתאים ללוח אם gigabyte p61usb3-b, כמובן שאני רוצה שזה יהיה בנוסף לHARD DISK הקיים. ועוד שאלה יש לי 2 יציאות של USB3 שלא עובדות האם זה אפשרי להחליף אותם בבית או שזה מורכב מידי? ואם אפשר הסבר על איך להרכיב גם את הקונן SSD יעזור לי מאוד בהמשך ^^

7. Started by dor31,

ביום רביעי התקנתי 3 מאווררים של TT לGF4 המויחד שלהם VOLCANO 7 PLUS ומאוורר ציפסט ויש לי רק מאוורר אחד של המארז וביום שישי בערב המחשב עשה לי כמה פעמים ריסט בלי שום פעולה שלי ןבנוסף המנורת פלורסנט שעל התקרה נכבתה ונדלקה ספק 300W למישהוא יש מושג מה קורה פה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by benx,

יש תופעה כזאת, אצלי ועוד אצל כמה חברים שלי שמדי שבוע בערך, כשמסתכלים בתחתית של העכבר רואים שם לכלוכים מעצבנים על הגומי הזה שעליו העכבר נא..... לפעמים זה אפילו מפריע לתזוזה חלקה של העכבר, יש דרך כלשהי להמנע מהקקי הזה ? גם קצת בעייתי הבעיה הזאת לא ידעתי איפה לפרסם את זה :\

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום אני לאחרונה מתלבט - האם יכול להיות שPS חלש יפגע בביצועי המחשב? ואם כן - באיזה אופן?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המערכת המדוברת היא פנטיום 3 והלוח המדובר הוא: MSI 815EP Pro ver3 עכשיו אני בטוח שאני עושה הכל נכון אבל משום מה כשהמחשב עולה הוא רושם משהו כזה : boot from atapi cd rom :......... failour והקטע הוא שהוא אפילו לא קורא את הסי די במילים אחרות הדיסק נבדק והוא עולה יופי בכל מחשב אחר , מעבר לזה הכונן עצמו מזוהה בביוס ודבר נוסף הוא שאני מעלה נגיד דוס עם דיסקט 1.44 ואז מנסה להכנס לסיפריה של הסי די רום אז גם כן הוא רושם לי שישנו כשל מסויים .... בקיצור אני בבעיה גדולה למה גרמתי למישהו לרכוש הרד דיסק חדש ואני לא מצליח להעלות לו את המחשב ... מה אתם אומרים ??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Bentel,

שלום המחשב נדלק אבל המערכת הפעלה לא עולה וגם לא המסך של הביוס. אם אני עושה ריסט פעם פעמיים המחשב עולה רגיל.... איפה יכולה להיות בעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני יסביר מה התקלה, וממתי היא התחילה. מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WINDOWS7 X64 קניתי הארדיסקים חדשים למחשב שלי, כי הישנים שלי התפוצצו בסקטורים פגומים. עד שהגיעו החדשים, המשכתי להשתמש במחשב, עד שפתאום המחשב לא הצליח להתחבר לרשת (הוא מנסה להתחבר, ונתקע אם האייקון של קישוריות מוגבלת או חסרה) אחרי כמה חודשים של שימוש. שמתי לב שביחד אם התקלה הזאת, התחילה גם תקלה אם הפיירוול של ווינדווס, הוא פשוט לא עולה, גם אם אני מנסה להפעיל את ה SERVICE שלו ידנית. פירמטתי את המחשב, כדי שיהיה לי לפחות אינטרנט עד שההארדיסקים יגיעו, ואחרי התקנה נקיה האינטרנט עבד, והפיירוול גם עבד. אבל אחרי איזה יום בערך, זה קרה שוב. :s05: אמרתי לעצמי "לא נורא, זה בטח בגלל כל הסקטורים הפגומי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

איך בדיוק מבצעים את הקצר בלוח כדי שידלק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום. יש לי HD של WD 120GB. חילקתי ל 3 partitions : C: 20GB D: 45GB E: 45GB כרגע מראה שיש לי רק 3.5GB פנויים בכונן D, כאשר יש לי רק 8 ג'יגה תפוס. כלומר חסרים לי בערך 30 GB. אשמח לשמוע חוות דעה ופתרונות. תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המחשב שלי מאוד מאוד חם (לפחות מבחוץ). אני חושב שיש לו שני מאווררים (אף פעם לא התעסקתי עם זה) בכל אופן לפעמים הוא ממש רותח (ממש אי אפשר לשים עליו את היד) אבל זה לא משפיע בכלל על העבודה של המחשב (הוא עובד טוב - לא נתקע או משהו) - זה אומר שהוא חם רק מבחוץ? - ובכלל כדאי להוסיף מאוורר או משהו? כל הזמן אומרים לי להוסיף היטסינק - מה זה בכלל????????????? תסבירו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Shlomo Rosenzweig,

השתבש לי הדיסק במחשב. מע הפעלה WIN10. רכשתי באינט. תוכנת שיחזור: ANY DATA RECOVERY של חב. TENOSHER אבל התוכנה איננה מקבלת את קוד הפתיחה. מודיע לי שהקוד אינו נכון... נא עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. היי, החלפתי זיכרונות RAM במחשב והוא לא עולה. הציעו לי לעדכן גירסת ביוס. הורדתי קובץ עדכון ביוס (קובץ ROM) לדיסק און קי. העליתי את המחשב , נכנסתי לביוס, לשונית כלים, נכנסתי ל-ASUS EZ FLASH. מצד שמאל מופיעים לי כוננים: A,C,D. הדיסק און קי לא הופיע בכלל (כונן E) אי לכך, החלטתי לצרוב את הקובץ על דיסק (CD) ולהעלות את הקובץ מכונן D. אני לוחץ על אנטר ולא קורה כלום. אולי למישהו יש רעיון מה עושים? תודה מראש! לוח אם ASUSTeK, P5KPL-CM

18. Started by Dor co,

היי לכולם, אני דיי חדש ולא הכי מבין במחשבים. ככה: לא מזמן במהלך משחק פיפא המחשב שלי פשוט קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו לבדיקה, ונאמר לי שצריך תיקון לוח בעלות של 900 שח. השאלה שלי היא כזאת: האם ברגע שלוח אם נדפק זה משהו שבהכרח יחזור על עצמו ולא שווה תיקון? או שאפשר לתקן ולהיות רגוע? אני מתעסק בעיצוב גרפי ולקנות מחשב עבורי אומר להוציא לפחות 4000 ש''ח, במקום ה900ש''ח האלו של התיקון. האם זה שווה אתזה? חייב את עזרתכם. (Lenovo Y700)

19. Started by שלום לוי,

RAID ושיחזור!!! האם יש תוכנה או דרך לחשזור RAID שהיה מובנה בלוח ??? ישנם הרבה תוכנות לשיחזור כמו RECUVA השאלה מה הכי טוב לשיחזור RAID??? תודה לכל המשיבים!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Dan Eitan,

שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? דוגמה למחשב עם חומרה חלשה ביחס לשלי ומריץ את המשחק באופן רציף ושוטף. מפרט המחשב שלי :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by uncommon,

לאחר מספר התקנות כושלות של חלונות 10הגעתי למצב שאני לא מצליח לאפס את הכונן SSD 120GB , דרך מהדיסק ה-ISO של חלונות 10. פתור בעיות > איפוס המחשב: "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" אני מבין שדרוש כלי ניהול מחיצות חיצוני שיעבוד ללא חלונות מתוך דיסק חיצוני / USB: אשמח לקישור לכלי חינמי פשוט לתפעול ואמין שיאפשר לי לפרמט את הכונן, +הנחיות בססיות מה צריך לעשות. *אחרי חודשיים, אני די מפורק כבר מכל העניין הזה של כישלון התקנת החלונות 10, מוכן לחזור אפילו לחלונות 7, אבל עכשיו גם הדיסק לא ניתן לפירמוט...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Zakynthos,

יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite p50-b-103.לאחר עדכון של ווינדוס 10 נפגם הדרייבר של הכרטיס קול(או הכרטיס עצמו), כמובן מה שעשיתי זה להסיר את הדרייבר, להוריד את הדרייבר המתאים מהאתר של טושיבה ולהתקין. כמובן שגם עשיתי roll back לעדכון של ווינדוס וחזרתי אחורה למה שהייתי איתו לפני העדכון. זה לא פתר את הבעיה, למישהו יש כיוון מה לעשות עם זה?

24. Started by kobi1473,

לי ולחברה שלי יש מערכת ווינדוס 8, אצלי המערכת קיימת במחשב מסוג אסוס ואצלה זה קיים במכשיר מסוג htc x,מערכת ווינדוס פון מובייל 8 משום מה בשני המקרים המערכת הפעלה מציגה את התקלה פעם אחר פעם ,מסך כחול חלק בלי כיתוביות בכלל על המסך מהבהב ואז הוא פיתאום ניכבה אותה תקלה חוזרת על עצמה פעם אחר פעם גם במחשב וגם בנייד ניראה לי מפה באג ?? אשמח לקבל תשובות מפה ותודה רבה שיהיה לכולכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.