תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נייד Acer One 10.1 יש לי תוכנה ישנה שאני לא רואה בא את כל הכתוב בגלל שהמסך קטן אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אבל זה לא עוזר , (במחשב עם windows 7 וכרטיס מסך אני רואה הכל) יש אפשרות או תוכנה שיכולה לתת רזולוציה של מגיע מובנת עם המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום D: הורדתי קובץ מה"מומחה" בנענע שזה קובץ עם סיומת Key עכשיו המחשב לא מזהה את הקובץ- ככה שאני לא יכול להפעיל אותו מה לעשות ? הינה תמונה להמחשה http://img220.imageshack.us/img220/8083/key7hz.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חסר לי קובץ KS.SYS וכנראה שבגלל זה זה לא מתקין לי .....
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש לי מעבד CORE I7 עם 5 ג'יגה זכרון (3 של ג'יגה + 1 של 2 ג'יגה) מאיזו שהיא סיבה המחשב עובד לי ממש לאט יחסית לעוצמה שהוא אמור לספק בהתחלה היה לי רק 3 גי'גה והמחשב רץ על XP וחשבתי שאולי שם הבעיה מאז שידרגתי לWIN 7 והוספת 2 ג'יגה אבל עדיין עובד לאט לוקח לו כמעט 10 דקות להטען לגמרי כשאני מדליק אותו מעבר לכך, אני לא מצליח להגדיר את הזכרון למהירות של 1333 כמו שאמור להיות כל פעם שהיה מוגדר למהירות הזו, ברגע שיש איזה קראש והמחשב עושה ריסטרט אני מקבל הודעה של "נו נו נו, למה עשית אוברקלוקינג?" והמהירות יורדת ל1066. גם יש פעמים שאני עובד על תוכנות גרפיות או עריכת וידאו ופתאום מקבל מסך כחול של MEMORY DUMPING או משהו כזה ואז המחשב לא מצליח לעלות שוב (עושה ריסטרטים), רק …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז Compucase V3O של מחשב הHTPC שלי הבעיה היא שכאשר הספק מתחמם (מאד מתחמם|) הוא מתחיל לעשות רעש. עכשיו הרעש לא מגיע מהמאוורר אלא מחלק אחר בלוח של הספק האם מישהוא נתקל בתקלה דומה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לטעון את ווינדוס ואז פתאום עוצר ופותח מסך כחול עם הודעה שוינדוס לא יכל להיטען בגלל בעיה באיזה מסמך מערכת (משהו כמו SNPVU.SYSׂ - לא זוכר בדיוק...). בכל אופן הוא מציע לעשות ריסטארט כדי לסדר את זה. אח"כ הוא עושה ריסטרארט וחוזר בדיוק לאותה הבעיה. יש שם אפשרות לשעשות תיקון לקבצי ההפעלה אבל זה לא עוזר... מה אתם אומרים? (תודה מראש!)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שניסיתי לעדכן ביוס מה WIN בעזרת תוכנה של הלוח לוח DFI lanparty NF4 ULTRA-d המחשב נדלק המאוררים מסתובבים אין POST אין כלום. עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. מערכת הפעלה WIN 7 HOME, חיבור LAN, ביצעתי UPGRADE על מערכת WIN 7 קודמת כדי לסדר בעיה באפדייטס, (לא רלוונטי כרגע) רשום מחובר יש גישה לרשת אך בפועל אין גלישה בשום דפדפן, ואין רשת ביתית, יש פינג לגוגל ויש IP וDNS אוטומטי. אציין שב SAFE MODE WITH NETWORKING הכל עובד, גם רשת ביתית וגם גלישה. ניסיתי לאפס WINSOCK ולא עזר. ניסיתי UPGRADE פעם שניה וגם לא עזר. אשמח מאוד לשמוע רעיונות לפני פירמוט,
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , הבעיה התעוררה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס (לא פורמט) ומאז כול פעם שאני מחבר את הנגן לusb הוא לא מראה שיש שום כוננים חדשים , ניסיתי לעשות add new hardwere אבל לא עזר. הנגן הוא Sandisk , model e130 512 מכיוון שזה לא היה פורמט שום דבר מההגדרות לא היה צריך להמחק. בדקתי שהחיבור usb עובד , זה בטוח. למקרה שצריך , מערכת ההפעלה היא windows xp home edition , SP 2 לפני ההתקנה מחדש של הווינדוס הכול עבד כמו שצריך. בדקתי באתר היצרן ולא צריך שום דרייוורים אז הבעיה היא כמוון במחשב \: תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי רייד עם לוח גיגהבייט x97 ,רייד5. דיסקים מסוג סיגייט של 8 טרה 5יח'. הכל עובד אחלה השאלה איך אני יכול לעקוב אחרי מצב דיסקים דרך תוכנה ? או האם יש דרך אחרת? ואם חלילה דיסק נופל איך אני ידע איזה? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב חדש, עם ווינדוס 8.1. זה מחשב נייד עם דיסק של סיגייט ST1000LM024, העניין הוא שכשעולה המחשב הכל תקוע לבערך 5 דקות. מנהל המשימות מחווה על פעילות מעבד בערך בסביבות 10 אחוז, וזיכרון ב30 אחוז. אבל הדיסק ב100 אחוז למשך 5 דקות בערך. הדבר חוזר על עצמו כל פעם שאני פותח תוכנה חדשה. בניתוח לפי שימוש הכל נראה בגדר הסביר. והמשאב שגוזל הכי הרבה משתמש בערך ב2 מגה לשנייה. זה מאט לי משמעותית את המחשב. בבדיקת צקדיסק הכל תקין. יצרן המחשב מעוניין שאני אפרמט את המחשב לפני שהוא יחליף, אני מעדיף להימנע מפירמוט. השאלה היא אם הבעיה מוכרת ופתירה, ואולי בכלל זה לא תקול אלא זה אמור להיות המהירות שלו, כאמור מהירות קריאה של בין 2.5 ל3 מסומן אצלו כ100 אחוז. (ואולי זה סתם פשע של…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. בגלל בעיות איורור וקירור, החלפתי לו מאוורר למשהו חזק יותר. ההחלפת עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך - הכל לפי הספר. סגרתי את המחשב, הפעלתי, וכלום!!! המאווררים עובדים כולם, אבל הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. כרטיס המסך, כאילו מת לגמרי (המוניטור נשאר שחור) - למרות שהמאוורר שעליו מסתובב. בתחילה חשבתי שקיצרתי משהו במעבד - שמשהו נדפק בתהליך החלפת המאוורר. אז החלפתי מעבד, כדי לבדוק. שום דבר :-[ המחשב "לא מתניע". מה קורה פה? נדפק לי לוח-האם ? איך קורה דבר כזה? ??? מחכה לתשובות, cKb
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ע"מ שאוכל להקרין תכני תלת מימד בFullHD, רכשתי כרטיס hd 6450, הרבה זמן לא הבנתי מדוע איני מצליח להשיג חפיפה מלאה כשאני מגדיר בפלאסמה Side By Side. התקנה של דרייבר חדש ומפורט הראתה לי שבעצם הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס תומך בה היא 1650X1050. השאלה אם יש מה לעשות בנדון או שהכרטיס פשוט אינו תומך באמת ב-1920X1080, והכוונה שהוא תומך רק ב-720P.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האוזניות הנ"ל, והבעיה היא שגם שאני מוריד את הווליום ל0% אני עדיין שומע חזק יחסית. בדיקה בגוגל הראת לי שעוד סובלים מהבעיה הזאת אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון... ניסיתי להתקין דרייבר מהאתר של מיקרוסופט שהפנו אליו באחד הפוסטים שבהם התלוננו על זה, אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים עריכה: שחכתי לציין שאני עם חלונות 7 64 ביט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ולא חשוב איזה לדעתי כלל ,מי שיודע ונתקל בבעיה שמחשב מתחיל לעשות boot ונכבה שוב לפני הלוג אין של הסיסימא שבכלל לא צופיע וחוזר חלילה. מה עושים חוץ מי לפרמט יש פטרון אחר?תודה. עזרה אני מבקש ולא ביקורת!!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי win vista והמיקרופון שלי לא עובד הלוח שלי הוא asus p5q-e והדריבר של הכרטיס קול הוא sound max רציתי לדעת עם מישהוי יודע מה הבעיה והבעיה היא 100 אחוז לא מהמיקרופון בתודה מראש מור בן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים :) קניתי מחשב asus vivobook 14 x442ua לפני כ3 חודשים. הוא השבוע התחיל להכבות כשהוא לא מחובר לטעינה. לא תמיד, קורה רק לפעמים. כדי להדליק אותו שוב אני צריך לחבר אותו לחשמל, אחרת הוא לא נדלק. יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לנו גישה מלאה לעריכת פרטי העסק. אבל למרות שהכתובת רשומה נכון הוא מציג את העסק בעיר אחרת על המפה וגם תמונת האיזור. רצינו לשאול מה עושים במקרה המשונה הזה? לא הצלחנו לפתור את זה. עריכה נראה שבסוף המפה עובדת טוב אבל תמונות הרחוב הם בכלל בעיר אחרת....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עושים ?!? עשיתי את כל הבדיקת הבריאותיות : סריקת דיסק, איחוי דיסק, ניקוי זבלים, בדיקת וירוסים, בדיקת חומרה - הכל במקום, בדיקת מאוורר מעבד - הכל תקין וכו'.. לא התקנתי שום דבר מיוחד, ושום PROCESS מוזר לא רץ ברקע.. הביצועים סבירים, ועדיין קופא ! מה יכול להיות ?!? P3 550MHZ 512MB זכרון XP
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, שעובד 100% (כמעט) התקנתי WindowsXP רשת, הכל! עד שגיליתי כי שכחתי פרט קטן... ברגע ששיניתי את ה FSB ל 133Mhz (1677Mhz מ- 100Mhz (1250Mhz ע"י שינוי ה Dip Switch שעל הלוח אין מסך, אין Bios אין ציפצופים - המחשב מושבת אם אני מחזיר אותו למצב הקודם הוא שוב עובד כשורה מפרט Gigabyte 7VAXP Athlon 2000+ XP MUSHKIN 2700 256MB Gigabyte Maya 9000 PRO ATi AIW Radeon Pine Conexant Software Modem Maxtor 40GB WD 40GB (RAID) LG CD-RW (24x Toshiba DVD CPU Tempreture 46Celcius North Bridge Tempreture 35Celcius Vcore 1.83V יש למישהו רעיון ? מעבד דפוק/לוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי השבוע מחשב חדש והכרטיס מסך sapphire 7970 לא מזוהה. חשוב לציים שהמאוורים של כרטיס המסך כן מסתובבים. המחשב עולה ועובד מעולה דרך הכרטיס מסך on-board. כאשר אני מקנפג את הביוס כך הכרטיס המובנה בלוח אם disabled, המסך פשוט נשאר שחור (כבר בשלב הביוס). עכדנתי גרסת ביוס (מF3 ל-F6) וגם לא עזר. ווינדוס לא מזהה שום חומרה נוספת. כאשר אני מנסה להתקין את catalyst הוא מתקין רק AMD Catalyst Install Manager וממה שאני מבין לא מזהה את הכרטיס. הרכיבים הרלוונטים: מעבד: Intel 4670K לוח-אם: GA-Z87-HD3 כרטיס מסך: Sapphire 7970 3GB dual-x ספק: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A אני מתחיל לחשוב שהכרטיס הוא dead on arrival אבל אשמח מאד לעזרתכם! תודה, רון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קורה לפעמים שיש מן רעש שמתגבר במחשב, ובסופו יש קול של תקתוק יחיד... כשזה קורה, המחשב קופא לכמה שניות, ולאחר קול התקתוק הוא ממשיך הלאה... לפעמים זה קורה כשאני פותח תיקיה, והפתיחה מתעכבת כמה שניות בגלל זה ולאחר התקתוק היא נפתחת... זה קורה גם באמצע הסרטים... לפעמים הם מפסיקים לכמה שניות בגלל זה ולאחר מכן ממשיכים הלאה... כשאני מחזיר את הסרט לאחור כדי לבדוק אם התקיעה היא חלק ממנו, הוא לא נתקע שוב באותו הקטע... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארדיסק מסוים, אבל זה קרה לי גם כאשר פתיחת תיקיה התעכבה בהארדיסק השני, וגם בצפייה ישירה באינטרנט... גם חשוב להדגיש שוב שזה לא כמה תקתוקים - כפי שקורה כאשר ההארדיסק מתקלקל לחלוטין, אלא קול אחד של תקתוק, לאחר שרעש מסוים במחשב הולך ומתגבר... אני לא …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-