תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 ספק Corsair CX500 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים אחרי שאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בPOST ולא מגיב. התקנתי במחשב החדש את הכרטיס המסך הישן, והוא לא נתקע בכלל, התקנתי את הכרטיס מסך החדש במחשב הישן ושם זה עובד בסדר.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לבתי מחשב נייד של אסוס 11.6 דרך בית הספר(למידה מכוונת) במחשב מותקנת תוכנה שאין לי מושג מהי שמוחקת כל תוכנה חדשה או הגדרות אינטרנט או כל דבר שאנו משנים במחשב מייד עם כיבוי המחשב.(אפילו את ספק החיפוש באינטרנט) כיצד אני מאתר את התוכנה הנ"ל ומוחק אותה למרות שלהערכתי היא מוגנת עם סיסמא.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה תקול. לא מצליחה להעלות את הווינדוס. מקבלת הודעה שהקובץ ntoskrnl.exe חסר. האם ניתן לטפל בבעיה מבלי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? ניסיתי לבצע repair אבל לא עזר. (יש לי ווינדוס 7) תודה מראש לעוזרים, מיכל
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום כולם, אז החלטתי להיות אח טוב ולהביא לאחותי את המחשב שלי לסופ"ש, אל תעשו את זה!!!!! קיצור זה מחשב נייד של אסוס kv55m וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס ישר (עוד לפני הווינדוס) לתוך איזו תוכנת שיחזור של אסוס, העניין שאם אני ממשיך עם השחזור הוא יפרמט לי את הHD ואני לא רוצה את זה. אני לא מבין איך לצאת מזה, ניסיתי לשנות את המיקום של הבוט ואני מוריד עכשיו אובונטו וינסה לראות אולי יהיה אפשר לחלץ את כל הקבצים לייב מUSB או משהו. בכל מקרה למישהו יש רעיון או יודע איך מפסיקים את השחזור הזה?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התקנתי אתמול מערכת קירור והיום כשאני השתמשתי במחשב וכל הסאונד נשמע כמו נודים וכל הווידאו (יוטיוב או קובץ) רץ סופר מהר עריכה: לא משנה דרייברים חדשים תיקנו את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן 3.5 חיצוני שבעיקר מגבה לי את המחשב... חיברתי אותו אצל חבר ומאז כל התיקיות הראשיות בו נהפכו לקיצורי דרך, הפעלתי אנטי וירוס ומאז נעלמו לי כל התיקיות ונוצרה תיקייה RECYCLER שהיא ריקה.... הנפח דיסק לא השתנה ועדיין מצויין שנשארו 500 GB מתוך 2 TERA...... מישהו יכול לומר לי מה לעשות כדי להחזיר את כל החומר שהיה בו??? ( אני לא יודע למה אבל מקש האנטר לא עובד פה וביגלל זה הטקסט מחובר) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח שיש לי GIGABYTE GA-B75MD3H REV.1.1 לפני כמה ימים התחלתי את המחשב והוא רשם לי שהביוס קרס והאם לתקן את זה אמרתי לו שכן הוא תיקן ומאז כל פעם שאני מאתחלת את המחשב הוא רושם: "entering to power save mode" המסך נאשר חשוך ורק אחרי כמה שניות הוא נדלק ישר מההתחלה שרואים שהוא מתחיל את חלונות. ניסיתי ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס עצמו הצלחתי וראיתי שאיפה שרשום SHOW BIOS LOGO נמצא על ENEBLAD אז זה בסדר עשיתי גם עדכון ביוס דרך DISK ON KEY זה גם לא עזר. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר המון זמן שלפעמים שאני מוריד קובץ RAR הוא פגום, ולפעמים קובץ ISO (למשל אני פותח דרך דיימון טולס מתחיל את ההתקנה ואז שגיאה באמצע שיש משהו פגום ואז אני יכול ללחוץ על נסה שנית, התעלם או בטל) זה לא משנה אם אני מוריד בהורדה ישירה, או ב טורנט (ואני מוריד ממקומות אמינים כמו טורנטליץ') עכשיו אני רוצה לציין שיש לי WIFI, ולמחשב מחובר ADAPTER כזה ב USB שקולט את האינטרנט. יש לי תחושה שהוא גורם הבעיה. יש לי אינטרנט 15 מגה וההתקן הזה לא מספק לי לפעמים את מלוא המהירות האם הבעיה ב ADAPTER?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי בעיה... לא מזמן קניתי SSD והתקנתי עליו בהתחלה WIN 8 ואחכ WIN 7... הכל היה נפלא, עשיתי גם OC (המפרט הוא: X58A-UD7 GIGABYTE MOTHERBOARD INTEL CPU CORE I7 920 @ 3.8GHZ 3 סטיקים של G SKILL 2GB כל אחד.. כרטיס מסך HD5870 NOCTUA NH-D14.. HAF X.. SEAGATE BARRACUDE 500GB SAMSUNG F3 SPINPOINT 1TB וSSD חדש SAMSUNG 840 120GB.) קיצר בימים האחרונים מתחילות לי בעיות... הווינדוס פשוט עומד דום, נתקע. אין BSOD ואין שום דבר אחר, נתתי לו זמן להיות תקוע ושום דבר לא קורה, פשוט נשאר ככה. עריכה (הרחבה): אני מדליק את המחשב, נכנס לאינטרנט וכעבור איזה 5 דקות אני פותח איזה סרטון והמחשב נתקע. או למשל אני משחק BF3 הכל מעולה, יוצא וצופה בטריילר בIMDB ונתקע... לחילופין, פותח ממצב …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חדש הבעיה כשאני עובד באקסל או באופיס אחרי כמה זמן הוא כאילו מזהה CTRL לחוץ ואז הוא פותח חלונות או סוגר ומתחיל להישתולל המחשב עד שאני עושה ריסט החלפטי מקלדת התקנתי ווינדוס חדש אופיס חדש עדיין הבעיה לא נפתרה מי יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב כדי לשים משחה טרמית על המעבד..כמובן שלפני זה הכל עבד מצויין, הוצאתי את המאוורר מהמקום..אבל כשניסיתי לחבר אותו אחר כך לאחר שמרחתי את המשחה לא הצלחתי במאה אחוז( החיבור שלו רפוף חלקית). בכל אופן בשיא טיפשותי השארתי אותו קצת רופף. בקיצור ניסיתי להדליק את המחשב, המאוורר עצמו עובד אבל יש רעשים, המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה..מה עושים?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום , אז ככה הבעיה שלי היא כזאת : לא משנה איזה תוכנה אני מנסה להפעיל במחשב (media player . vlc . firefox . chrome וכו.. ) קופצת לי השגיאה : the application wan unable to start correctly (0xc0000005). click ok to close the application אבל קבצים כמו תמונות וסתם קבצי טקסט עובדים אז כמו שהבנתי השגיאה הזאת היא רק לקבצים של exe. נכנסתי למנהל משימות ורק הדברים הנחוצים לוינדווס לפעול פועלים , אפילו האנטי וירוס והאנטי רוגלות לא עובד נכנסתי קצת לגוגל לחפש על השגיאה הזאת אבל הדברים היחידים שמצאתי לפתרון זה תוכנה שנקראת repair-tool שהיא לא עוזרת לי בכלל כי זה קובץ exe. ואני לא יכול לפתוח אותו בכלל והדרך השנייה שהמליצו באותו פורום שקראתי זה לעשות repair לווינדווס חשוב …
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז הכרתי לחברה שלי מספר משחקים וכשהיא מנסה לשחק בהם דרך המחשב שלה הם רצים על FPS נמוך בצורה נוראית (בMIRRORS EDGE לדוגמה הנמכנו את ההגדרות עד להכי נמוך ואנחנו משחקים על רזולוציה של 480, ובכל זאת כשיש 2 וחצי אויבים המשחק כבר מתחיל לקרטע, ועל הגדרות נורמאליות הוא מקרטע גם כשאנחנו רצים או לא עושים כלום. וזה מוזר כי המערכת שלה בהחלט מתאימה להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה אחרים Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz 8.2 GB RAM GeForce GT 620 628.5 GB ואני לא זוכר את המארז\ספק אבל אני בטוח ב99.9% שזאת לא הבעיה אני עכשיו מפעיל benchmark ב3DMark ואעדכן כאן את התוצאות ברגע שזה יסיים יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן. יש לי במחשב 4 ג'יגה ראם, והתקנתי כעת ווינדוס 7 של 64 ביט והוא רושם לי Installed Memory (RAM): 4.00GB (3.12GB Usable) משום מה ואני לא מבין למה.. קצת פרטים על המחשב (מחשב כבר דיי ישן אבל צריך לקבל את זה בלי לעשות בעיות..): מעבד - Core 2 Due E6400. לוח אם - Asrock ConroeXFire eSata II. זכרונות - 2GB של Kingston ו-2GB של OCZ. כרטיס מסך - Gefore 8800GT צירפתי פה תמונה מEverest לכל מקרה עם המפרט. כמו שראיתם הזכרונות מחולקים ל-4 סטיקים (2 מכל סוג) והם יושבים כמו שצריך על הלוח אם לפי המיקום של ה Dual Channel.. אני יודע שהלוח אם ישן אבל יש לי עדיין את הקופסא המקורית שלו ורשום שהוא תומך עד 4GB ככה שלא אמורה להיות הבעיה הזאת.. מה יכולה להיות הבעיה שהוא מזהה את הזיכרון אבל ל…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר של סרטוני וידאו שמתנגנים במדייה פלייר. ושאני לוחץ על הקובץ.מופיע לי שגיאה הזאת. ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שלא נבחרו פרוטוקולים של זרימה. בחר פרוטוקול אחד או יותר ולאחר מכן נסה שוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי! היום החלפתי כרטיס מסך לכרטיס sapphire 7750 1gb gddr5 מאז קורות לי 2 תקלות : 1. המחשב קופא לאחר כמה דקות של שימוש , המסך מאבד אות ונראה שהמחשב גם נתקע (אין לי אינדיקציה מלבד זה שהאורות במקלדת נכבים) 2. לוקח למסך להידלק ולקבל אות 20 שניות לאחר הפעלת המחשב. אשמח לעזרה! Intel Core 2 Duo E4500 ASUS P5GC-MX/1333 3GB DDR2-SDRAM - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המקום, מאז שרכשתי את המחשב היו לי בעיות יציבות , הרצה של OCCT תמיד נגמרה בשגיאה כזאת או אחרת , היו לי מדי פעם גם מסכים כחולים (לעיטים רחוקות), פתרתי את זה פחות או יותר על ידי שינוי הגדרות הPWM בביוס , מAuto לPerf , בשלב הזה הצלחתי להריץ את OCCT בLinpack עם AVX ליותר מ20 דקות בלי שגיאה ובלי בעיה, החלטתי להחליף את הספק (הייתי צריך ספק למחשב נוסף בבית ,ובגלל שאני בכל מקרה מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בקרוב החלטי פשוט לקנות חדש- הישן רשום עדיין במפרט בצד) . הספק החדש הוא S12II 520W של Seasonic ,אחד הספקים המומלצים פה , אז אחרי שעות של פירוק הספק הישן וכל הכבלים במארז והתקנה של החדש (בעיקר מציאת מקום לכל הכבלים בספק הזה) הפעלתי את המחשב בלי בעיה והרצתי את OCCT לב…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לפעמים כשאני יוצא מהטורנט ויש נגיד עדיין קובץ בהורדה אחרי שאני נכנס שוב לטורנט זה מראה לי שהקובץ כבר ירד למרות שעדיין לא עברו באמת האחוזים להשלמתו וככה נדפקת לי ההורדה..מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי כרגע דיסק עם דאבל בוטינג, אני רוצה להחליף דיסק קשיח ולשבט רק מחיצה אחת, היינו אני רק רוצה מערכת הפעלה אחת, ואני לא רוצה להתקין מחדש, ניסיתי לעשות עם טרו אימג' אבל היה בעיה בבוטינג. השאלה היא אם אני יכול לשבט מערכת הפעלה אחת והיא תעבוד על המחשב בלי התקנה מחדש? תודה מראש לעוזרים.
-
- 33 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בcomputer management הוא כותב עליו FAILED. מה עושים?? מצורף תמונה
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-