תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותח את התוכנה מופיעה הודעת שגיאה- "ההוראה ב 0x0be88cf4 ב ביצעה הפניה לזיכרון ב- 0x7ffdefff . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לא מצליח לעלות אותה.ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא עזר. מה יכול להיות הפתרון?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום בתיקיה של התמונות אפשר לעשות שרואים את כל התמונות בקטן ואז ללחוץ פעמים בישביל לראות בגדול הבעיה אצלי שאני רואה תתמונות אבל שאני לוחץ על התמונה זה מראה לי תמונה אחרת וזה ברוב התמונות שלי קורה איך מסדרים את זה??
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הבעיה לא קשורה למחשבים אבל עדייןןןןןןן! חפני שבועיים הטלוויזיה בחדר שלי הצחילה לעשות בעיות היא יושבת על ברקן (אם זה משנה משהו) כשהאור דולק הטלוויזיה מוארת ובסדר וכשאני מכבה את האור המסך ניהיה כהה יותר ולא רק אור של נורה אלא אם אני סוגר את החלון אז יש יירידה כזאת הצבע מתחיל מהבהיר שהוא היה לרדת בהדרגה עד שניה כהה וכשאני פותח אותו דבר הדרגה עד שניהיה בהיר למישהו יש מושג למההההההההההההה??????????????
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב נייד של ASUS (מסך FHD)מייד כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה ראיתי שהצבעים נראיםמאוד חיוורים, כמו צבע דהוי (מקווה שהצלחתי לתאר)נסיתי לשנות את בהירות המסך וזה לא עזר.יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות במסך בטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11 ואפילו BIOS, זה נראה מצויין אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט או פעילות אחרת, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני משנה הגדרות זה חוזר לעצמו ולפעמים לבד אחרי כמה דקות ואז אחרי זמן מה חוזר חלילה (לבד או לפי פעולה לא ברורה שלי). בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות. בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו? מכירים את הנושא? (צירפתי תמונות להמחשה) נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם …
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה צצה לי בעיה מעצבנת במחשב בתוכנות מסוימות כמו פוטושופ ובמציג תמונות של ווינדוס אין צבע לבן פשוט כל מה שלבן הופך להיות מין לבן עם גוון של כתום אני לא מצליח להבין מה הבעיה משהו יודע מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי העיה בכבל שמחובר אל הכרטיס מסך מהמסך ובזמן שאני מזיז את הכבל ואפילו טיפה בלי קשר לכרטיס אני רואה את המסך כולו אבל בגוון צהוב אז עכשיו יש אייזושהי דרך לסדר\להחליף כבל נתונים למסך?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך - AOC 24" 24600PF 144HZ 1MS FREESYNC, ואני חווה בעיה בצבעים, ז"א כשיש צבעים כהים רואים את ההבדל בגוונים (דומה לכתם שמן על הכביש). בחיפוש זריז בגוגל מצאתי שקוראים לזה color banding - http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-3187030/banding-dark-scenes-aoc-g2460pf.html. מישהו מכיר את התופעה? מכיר פיתרון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המסך הנ"ל, ואני לא יודע מתי הופיעה הבעיה, אבל אני אנסה לתאר לכם אותה. כשאני רואה תמונות במחשב, על כל סוגי הקבצים של תמונות (RAW, JPG, TIF, PDF וכו'), המעבד בין גוונים נהיה סוג של ג'יפה בלי מעברים עדינים. כדאי לציין שבמשחקי מחשב אין שום בעיה. חבר שלי שנתקל בבעיה דומה עם אותו המסך אמר לי שהוא מחק את הדרייבר של DELL והתקין דרייבר גנרי של חלונות 7. הבעיה היא שכל פעם שאני מוחק את הדרייבר של DELL ומאתחל את המחשב, פתאם הדריבר מתקין את עצמו מחדש. לא מצאתי באינטרנט דפים בנושא, אולי כי אני לא יודע איך להסביר את הבעיה במדוייק. אם זה קשור, יש לי כרטיס מסך 4770, RADEON. אני לומד צילום, כך שהבעיה אצלי היא קריטית, אשמח לכל עזרה. תודה מראש, יואב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס X556UA. מסך המחשב מראה תמונה לא ברורה- הצבעים לא חזקים והכתב לא ברור כל כך, ניגודיות לא משהו בכלל. פניתי לאסוס במסגרת האחריות עם הבעיה, הצבעים היו כחולים וקרים וכך גם הכתב לא היה חד וברור כמו שמצופה ממסך במחשב נייד איכותי. אסוס החליפו את המסך והחזירו לי את המחשב. לאחר ההחזרה היו לי איזה פעמיים שלשו של מסך שחור פתאום. בהנחייתם הסרתי דרייברים והתקנתי ומאז התופעה לא חזרה. מה שכן, מאז שהמחשב חזר הצביעם נהיו סגולים וחלשים אף יותר. ושוב אותה תופעה של כתב לא ברור, מראה לא חד מה שמקשה מאוד על קריאה מהמחשב אפילו יותר מקודם. כמו כן, לאחר החזרה מהתיקון והחלפת המסך החלו להופיע אורות במסגרת המחשב שמופיעים כל עוד המסך דלוק מה שלא היה קו…
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז הורדתי את הדרייבר החדש כי היה לי אחד ישן מאוד.. פתאום אני מפעיל סרט ואני רואה שסרט בגוונים אדומים ! ממש אי אפשר לראות כלום ככה . איך אפשר לתקן את המצב שנותר ? איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אולי להסיר את הדרייבר ?
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gforce 7300 GT 256MB כשאני מנסה לראות סירטון, הוא מראה לי אותו כהה מאוד ולא ברור אני משאיר את החלון של המדיה פלייר פתוח, משחק קצת עם ההגדרות צבעים של הכרטיס מסך, ממשיך לראות את הסירטון, ואז רואים טוב. ברגע שאני פותח סירטון אחר, זה חוזר להיות כהה מידי כמו מיקודם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
תראו אני חיברתי הכל חוץ מהחוט ה16 ב-LPT כי אין לי אותו(אין לי את כל החוטים מ14 ועד 18) סתכלו הנה תמונה(ככה היה כבר...): זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ברשותי צורב Yamha crw f1-e 44*24*44 אני משתמש בתוכנות NERO גירסא 5.99 ו CLONECD יש לי בעיה כשאני צורב ב מהירות כפול 44 אחרי שהדיסק צרוב והתוכנה אומרת שניצרב הכל טוב אני מכניס אותו ל סידירום הוא מראה שיש שם נתונים אבל לא יכול לגשת אליהם אומר ש DATA INVALID אם זה סרט למשל אז איפאפשר לפתוח אותו. ניסיתי להישתמש באופציה של הצורב שנקראת optimum write speed controll enabled וזה בכל זאת לא עוזר וכשהוא צורב הוא אומר שצורב ב 44 ומסיים צריבה גם ב 44 כך שאני לא ממש מבין עד כמה זה עוזר. ניסיתי לבטל את האופציה הזו ולצרוב במהירות 32 וישנה אותה תופעה. אבל כשאני צורב ב 16 הכל עובד טוב. מה שממש מוזר ש פעם הדיסק יוצא בסדר כשאני צורב ב 44 ןפעם לא כמובן שלרוב הוא יוצא דפוק. אני משתמש במדי…
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICHO MP7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן לא משנה ריק או מלא הוא טוען ומנבה לקרוא את הדיסק בלי הפסקה ואי אפשר להפעיל את הדיסק או לצרוב דרכו
-
שלום יש לי צורב RICHO MP7162A 16X10X32 מלפני כמה ימים הוא לא קורא יותר דיסקים כל דיסק שאני מכניס הוא טוען אותו בלי הפסקה אבל לא קורא את מה שיש בו ניסיתי לנקות ולחבר מחדש ולא עזר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב מאוד ישן (X2- אני צורב פעם בשנה וגם זה בעיקר לחברים ככה שאין לי צורך בחדש..), לא מזמן חיברתי אותו וניסיתי לצרוב אך קיבלתי את ההודעה: The current recorder doesn't support disc-at-once recording. במחשב הישן שלי הצורב עבד מצוין (רק לאט :\). הצורב מחובר בכבל IDE ביחד עם הסידירום (סידירום-מסטר, צורב-סלייב). האם זה משנה שהצורב לא מחובר עם הכבל של הארדיסק, וגם האם זה משנה מה מחובר בחיבור האמצעי של הכבל ומה בקצה? וחוץ מזה יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נדהמתי לגלות היום שהצורב הפסיק לזהות דיסקים של OFFICE DEPOT למרות שאני צורב כבר כמה שנים עם דיסקים אלו, מה יכולה להיות הבעיה? ורציתי להוסיף על דיסקים אחרים של GPT לדוגמא הוא צורב
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הצורב שלי מזוהה במחשב ובביוס אבל שאני מכניס דיסק ולא משנה איזהה (דיסק צרוב ,מקורי) הוא לא קורה אותו. לא יודע מה לעשות לפני כן הוא עבד כמו גדול
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מאתמול כשאני מתחיל לצרוב הוא דופק לי כל דיסק שאני צורב ובכל מהירות.... שמתי לב שהוא לא ממלא את הבופר של הצורב... יכול להיות שהצורב נדפק? תראו בתמונה הקפתי בעיגול את הבעיה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי ... יש לי צורב DVD של NEC (אם צריך אני ירשום את הדגם) כשניסיתי לצרוב דיסקים של DVD זה היה רושם לי בעיה כלשהי (משהו עם POWER CALIBRATION), קראתי קצת בפורומים והצלחתי לסדר את הבעיה ואז נתקלתי בבעיה הבאה: כשאני צורב הצריבה לא מצליחה ומתקבלת השגיאה NO SEEK COMPLETE. הורדתי דריברים עדכניים ללוח אם, דריבים לצורב (שלא הצלחתי להתקין משום מה) וכלום... אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח והארד דיסק למחשב (שמעתי שיש מצב זה משהו עם הספק כח). מישהו יודע מה הבעיה??? תודה רבה לעוזר!
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב דיוידי מבית LG. עכשיו לפני כמה שבועות הצורב התחיל כל פעם לאחר תחילת הצריבה להקפיץ הודעה של failed. עד עכשיו ניסיתי 2 סוגים של דיסקים שעבדו לפני זה בצריבה והכל היה בסדר. אז לפני שאני מתלבט אם לקחת לתיקון מה יכול להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי צורב DVD חדש ויש לי איתו בעיה. הוא מצליח לקרוא דיסקים רגילים של CD ודיסקים של DVD שיש עליהם קבצים שהם לא סרטים, אבל לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD עם קבצי סרטים עליהם! למישהו יש מושג? אמרו לי שיכול להיות שאני צריך איזה מקודד אבל אני לא יודע איזה.......
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי צורב של Samsung שקיים ברשותי מזה כשלוש שנים, והוא לא רוצה להיפתח. האם ישנה דרך כלשהי לפתור את זה? מה עליי לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי צורב 4161 LG GWA והבעיה היא שהוא לא צורב לי כל דיסק למשל דיסק שרשום עליו מהירות X56 הוא לא צורב עליו ולא מזהה שיש לו דיסק בכונן ודיסק שרשום עליו X48 הוא כן מצליח לצרוב ומזהה את הדיסק בכונן ,מה יכולה להיות הבעיה ????? ואיך אפשר לפתור אותה ????
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-