עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אמא שלי מומחית בלגרום למחשב להפסיק לפעול. קודם כל היא תקעה את הכפתור של הPOWER, אחרי שהצלחתי לשחרר אותו, אני לוחץ עליו, המאווררים מתחילים להסתובב, אבל אין כלום על המסך, ניסיתי חיבורים שונים,מסכים שונים, שום דבר. ניסיתי להדליק את המחשב בעזרת כפתור הRESTART והתוצאה הייתה זהה. אה ואי אפשר לכבות אותו, זאת אומרת שלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא עושה כלום אחרי שהדלקתי, אפשר לכבות רק עם ניתוק חשמל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. האם הספק HEC 300 שבא עם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 יספיק למפרט הבא: LITE-ON DVD 16*48 Retail COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB Mitsuni floppy 1.44 Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box WD 80GB 7200RPM 8 MB special version GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE Logitech Internet Navigator GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra שתיים כאלה כרטיס מסך נראה לי שאני יקנה את ה GeForce FX 5900 יש גם עכבר ורמקולים האם זה יספיק? אם לא אז תמליצו לי על ספק לא יקר במיוחד. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לאחר שהחלפתי סוללת ביוס וניתקתי את הכבל של הספק כח וחיברתי שוב לפעמים הוא נדלק ואז עולה תמיד הודעה על איפוס תאריך ושעה! אני מאפס תאריך ושעה גם לפי תאריך אינטרנטי אוטומטי אבל הבעיה חוזרת על עצמה כשאני מכבה את המחשב ושוב כשאני רוצה להדליק שוב המחשב נכנס לפעולה של הדלקה ונכבה חוזר חלילה אשמח לעזרה.צלמתי את שני המסכים שאני מקבל לאחר שאני מצליח להדליק אותו.מצורפים קבצים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by No-One,

שלום חברים לאחר נפילה של נייד hp pavilion x360 m convertible 14m-ba013dx כאשר מדליקים את המחשב מוצג מסך שחור שמבקש להתקין מערכת הפעלה על HHD, ומפנה לבדיקות מערכת או לביוס. הביוס לא מזהה שום כונן אחסון, אפילו לא USB כBOOT שדרכו מתקינים OS. בדקתי את הSSD במחשב אחר, בכל תוכנת בדיקה מופיע כ100% תקין וכל הקבצים עדיין מאוחסנים שם. ניסיתי להחזיר הגדרות בביוס לברירת מחדל, אך ללא הועיל. אשמח לעצה כדי לא להשבית את המחשב, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by AmitDanan,

פירמטתי מחשב לאחר הפירמוט בהתקנה של ווינדוס הוא ניתקע או קורס או מסך כחול. שאני מפעיל אותו לאחר שהוא קורס הסמל של ווינדוס עובד ולאחר מכן הוא חוזר למסך של ההתקנה ומבקש דיסק התקנה, כשאני מכניס דיסק שוב הוא עובד מזהה את הדיסק מתחיל בהתקנה ולאחר מכן באקראיות קורס הוא לא מסיים את ההתקנה. ניסיתי 2 מערכות הפעלה שברשותי בשתיהם אני לא מצליח לסיים את ההתקנה. כרגע אני מריץ MEMTEST לשלול בעיה עים הזיכרון, האים מישהו מכיר את הבעיה או שיש לו מושג מהי? מצרף תמונה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. warning!! the previous overclocking has failed and system will restore it's default setting. press any key to continue לחיצה על כל מקש מובילה אותי לBIOS ושם כבר אין לי מושג מה לעשות, כי מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג, אז אני רק יוצא משם באותו המצב ככה כל פעם עד מצב השינה הבא אשמח לעזרתכם מפרט מחשב : win7 64bit לוח אם: msi G41TM-E43 DDR2 מעבד: intel Q8300 core 2 quad 2.5GHZ זיכרון: 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by spitzi,

שלום, למה יש לי FPS נמוך -- מינימום 4, ממוצע 40 -- עם כרטיס מסך 560Ti ומעבד E8400, בהגדרות גרפיות די גבוהות שכוללות טסלציה ב-DivX11 ורזולוציה 1280X1024 ? הבנצ'מרק הוא Unigine "Heaven", הנה קישור לתוצאתו: http://pastehtml.com/view/bq7nt5es0.html. מידע נוסף על המחשב: זכרון 2X2GB של מושקין, 800 מה"צ. memtest עשה 6 מעברים ולא מצא אף שגיאה בזכרונות: http://imageshack.us/photo/my-images/526/photo0086f.jpg/ הארד דיסק 250GB של WD בן 3.5 שנים. להלן צילום מסך של MHDD עם סיום ריצתו: http://imageshack.us/photo/my-images/10/photo0087z.jpg/ לוח אם MSI MS-7366 http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 ספק כוח חדש Seasonic S12-II 620W.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי את ה DVD הזה כמה שנים. אני יודע שאפשר לעדכן לו את החומרה (מרות שלא מצאתי באינטרנט כלום :-\ ). רציתי לעדכן לו את החומרה (כי אמרו לי שאז יכול להיות שדברים יעבדו יותר טוב) וגם אם יש דרך להגדיל את הכתוביות כי הן ממש קטנות. תודה רבה רבה לכל עוזר!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אתמול לאחר שהתקנתי NOD32 ונרו, ביצעתי ריסט למחשב. מאז המחשב לא רוצה לעלות במצב רגיל, גם כאשר המחשב עולה (ולוחצים על ה F8) ובוחרים שיעלה במצב נורמאלי (start windows normally) המחשב עולה בסייפמוד. ניסיתי לעשות שחזור כמה פעמים לנקודות זמן שונות אבל עדיין הבעיה נותרת בעינו. ברשותי דיסקי ריקאברי של המחשב שקיבלתי מהיצרן. (לפטופ של טושיבה אם זה משנה), ועוד דיסק windows recovery envoiroment. יש אפשרות להשתמש בהם ושיעזרו? (מה שהריקאברי של הווינדוס עצמו לא עזר). תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Jor-L,

שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי עבד כמו שצריך המשחקים שלי עבדו על FPS נורמלי. אתמול שמתי לב שפתאום יש ירידה משמעותית של הFPS לדוגמא ב TOTAL WAR ROME 2. יש שם אפשרות של BENCHMARK, אז לפני איזה 5 ימים עשיתי BENCHMARK על האיכות ULTRA והייתי 60FPS יציב. עכשיו כשאני עושה BENCHMARK על אותו איכות יש לי 20FPS יציב והוא לא עולה. גם כשאני שם על האיכות LOW יש לי 30FPS יציב. מה לא עובד? וזה לא המשחק היחידי שניסיתי... ניסיתי כל מה שאני יודע, לעשות HIGH PRIORITY, לסגור את כל התוכנות שפתוחות וכו'... המפרט שלי: GTX 760 I5 2400 12RAM 1TB WINDOWS 8.1 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by leon2810,

המחשב עושה ריסט 3 פעמיים לפני שהוינדוס עולה! בנוסף מתוך 3 גיגה שמותקן במחשב הוא משתמש רק ב1 השאר שמור לביוס קראתי שזה כיול לנבוע בגלל פין עקום במעבד? מה עושים?שולחים למעבדה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ארגוט,

1. ברשותי דיסק קשיח של סיגייט ברקודה ST2000DM001 9YN164 בנפח 2T, במקרה גיליתי שיצאה לו קושחה חדשה, הורדתי והתקנתי בהצלחה, ממתי יש קושחה לדיסקים קשיחים? חשבתי לתומי שרק לביוס יש, אילו עוד רכיבים יש קושחה? 2. רציתי להריץ בדיקת תקינות ו S.M.A.R.T על הדיסק הקשיח הנ"ל, הורדתי את התוכנה SeaTools for Windows מהאתר של סיגיינט, כתוב שהיא תומכת ב Win 8, אבל בזמן ההתקנה קפצה אזהרת תאימות, סיימתי את ההתקנה, הפעלתי את התוכנה, הכל עובד למעט שהדיסק הקשיח לא מזוהה :-) מישהו יודע מה ניתן לעשות והאם יש תוכנה חלופית? מצאתי גם את הדיון הזה מלפני מספר חודשים: http://forums.seagate.com/t5/SeaTools/SeaTools-on-Windows-8/m-p/193376 (הרצתי כ ADMIN וגם ניסיתי מצב תאימות לאחור - לא עזר) 3. כיצד נית…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Caps_Lock,

שלום! קניתי מחשב נייד ASUS N550LF 64BIT קיבלתי אותו עם win8 אבל רציתי לעבור לwin7 אך לאחר הפרמוט וההתקנה של הווינדוס ראיתי שהמחשב לא מזהה את הusb wifi וכמעט הכל.. נאמר לי שאני צריך לשנות הגדרות בביוס אבל לא רציתי לגעת כדי לא להרוס יותר. החזרתי לwin 8 ועכשיו הוא מזהה את הusb ואת הwifi לא. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של ASUS אך גם זה לא עבד (האתר: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=N550LF&p=3&s=529) אם משהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו.. מועדים לשמחה ותודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. מישהו יודע איך נקראת תופעה במסכי LCD, כאשר יש שטחים שנהיו בהירים יותר עם הזמן? אני לא מדבר על זליגת אור רגילה שיש בכל מסך LCD במידה מסויימת. ראו תמונות (מצטער על האיכות, צולם עם פלאפון): -יש פס בהיר לרוחב המסך, זה הופיע כחודשיים לאחר הקנייה. אצל קרוב משפחה יש תופעה דומה אבל עוד יותר חמורה. יש לו תביעה של אותיות על המסך, כאילו שהן נצרבו בתוכו (+כתמים בהירים). מישהו מכיר את התופעה? איך נקראת התופעה? ממה זה נגרם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום. אז ככה, באמצע התקנה של תוכנה(Spyware Doctor אם זה רלוונטי) המחשב פשוט נתקע, ולאחר כמה שניות הוא איתחל את עצמו, מאז כל פעם שאני נכנס לווינדוס - המחשב מבצע ריסט אחרי 10 שניות. אין לי מושג איך זה קרה ולמה.. בהתחלה חשבתי שזה אולי כנראה נגרם מתוצאה של וירוס, כי לאנטי וירוס שלי פג התוקף אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. החלטתי לבדוק את זה, במקרה יש לי גם ווינדוס ויסטה שמותקן על הכונן השני והחלטתי לבדוק, הורדתי AVG וסרקתי את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP, וזה לא מצא כלום.. אולי למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by wooper,

היי הנה המפרט של המחשב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON 3600 HD THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY המחשב עושה הרבה ריסטרט בדקתי זכרונות בממטסט כרטיס מסך חדש מצורף קובץ dump תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... יש לי בעיה מוזרה שמציקה לי כבר כמה זמן. כשאני משחק במשחקים מעט כבדים המחשב קופא אחרי 10 דקות למשך 15-20 שניות ואז מתחדש כאילו כלום לא קרה. הבעיה ממש מציקה, במיוחד כשמשחקים ברשת... משחקים מסויימים אפילו מקרטעים אחרי התקיעה הזאת לעוד איזה 10 דקות לפני שמסתדרים. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by King Of Action,

הרמקולים שלי קולטים רדיו, אני לא יודע איזו תחנה בדיוק אבל אני שומע כל זמן שירים של mtv מהתחנה. רצוי לציין שזה קורה ברמקולים הנוכחיים שלי וגם קרה ברמקולים הישנים שלי. זה מפריע לי נורא כשאני משחק, שומע מוסיקה וכדומה. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tommy_g,

אהלן. רכשתי לפני מס' ימים מחשב חדש. המאוורר האחורי מרעיש בצורה קצת מוגזמת לטעמי. נשמע שהוא פועל תקין, אבל מציק לאוזן. יש מה לעשות מבלי לגעת במארז? האם אפשר להאט את מהירות סיבוב המאוורר? תודה מראש, תומר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מפעיל את התוכנה איימול נכנס לאיסקיו ולקזה משאיר אותם דולקים..בערך שעה..יש שומר מסך זז.. שאני מזיז תעכבר כדי לראות מה מצב המחשב אם שלחו הודעות לאיסיקו..פתאום המחשב מתכבה וזה מעצבן אותי נורא :'( וגם לפעמים הוא מתכבה מעצמו ככה שאני מדבר באיסקייו..! וכל פעם הרעש של הריסט מרגיז אותי!!!! זה לא ריסט רגיל ! משהו משונה במחשב!! ולא פרצו לי למחשב או משהו דומה ! שהמחשב מתכבה עושה ריסט אז יש רעש של כמו ררעש של הפעלת מפסק רעש של טאק .. ואני לא יכול לסבול את זה!!! אולי אפשר לדעת מה הבעיה?... זה לא חימום למה יש לי קירור עצבני שם שבעומס מגיע ל 41 גג! CPU 36 לוח אם 31 AUX 29 ארדיסק 38 המפרט שלי בחתימה..! :-[ עייני יבשו מדמעות

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by cKb,

שלום חברים, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. בגלל בעיות איורור וקירור, החלפתי לו מאוורר למשהו חזק יותר. ההחלפת עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך - הכל לפי הספר. סגרתי את המחשב, הפעלתי, וכלום!!! המאווררים עובדים כולם, אבל הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. כרטיס המסך, כאילו מת לגמרי (המוניטור נשאר שחור) - למרות שהמאוורר שעליו מסתובב. בתחילה חשבתי שקיצרתי משהו במעבד - שמשהו נדפק בתהליך החלפת המאוורר. אז החלפתי מעבד, כדי לבדוק. שום דבר :-[ המחשב "לא מתניע". מה קורה פה? נדפק לי לוח-האם ? איך קורה דבר כזה? ??? מחכה לתשובות, cKb

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Hi i'm bob,

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by GOLD_BOMB,

שלום לחברי הפורום, המחשב שלי נכבה מדי פעם כאשר אני נמצא במשחק לערך של 10 דקות. אין משמעות למשחק כבד יותר או פחות (משחקי רשת אם זה עוזר) המחשב עבר ניקוי + משחה. בדקתי טמפרטורה וOCCT והכול תקין. מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה אך ורק כאשר אני מפעיל את המשחק ואחרי הריסטרט זה מעלה את הווינדוס ומתחיל שוב להיכבות. רק אחרי מנוחה של כמה דקות ניתן להפעיל את המחשב ללא ריסטרט מצידו. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה - - - תגובה אוחדה: - - -…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.