עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שאני שם שירים (גם ביוטיוב וגם אחרים) כל כמה זמן יש מין "קפיצה" כזאת.. וזה לא בקצב קבועע.. פעם זה יכול להיות כל 4 שניות ופעם כל 10 שניות.. ניסיתי להתקין מחדש ת'דרייבר של הכרטיס קול על הלוח אם וזה עזר קצת אני חושב אבל עדיין יש תקיעות. לפני שניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, הבעיה הייתה נפתרת אחרי כמה זמן של שמיעת מוזיקה, אבל בינתיים (משהתקנתי ת'דרייבר לפני איזה חצישעה- שעה) היא לא נפתרת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by גולן ונטו,

המחשב - I7 6850k ,asus ii x99, 32 gb 3000khz ram, ssd1.3T, gigabyte Geforce GTX 1080 WC - כולל קירור מים - H100I V2 בהתחלה שהרכבתי את המחשב עשיתי לו OC והגעתי כמו שמציעה אינטל ל 4 "ג'יגה" מהירות - אבל בטסט תוצאות נפל והתחמם עד ל 92 מעלות (הגיע ממוצע 84 ופיפס קטן של 92 הפיל אותו) אחרי כמה שיעורי בית החלפתי משחה מקצועית יותר של " COOLING MASTER " והתוצאות היו 75 ממוצע עם פיפס של 82 מעלות.. האם אוכל לשפר עוד משהו כדי להגיע למהירות יותר גבוהה של המעבד? מידת החום כבר הגיעה למקסימום שאוכל לשחק איתו פחות או יותר תודה לעונים...

3. היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש מושקע (מפרט בקישור שלי בצד) אתמול באמצע העבודה המחשב נכבה בצורה פתאומית ולא נדלק שוב. כשאני מחבר את הכבל חשמל בחזרה אני רואה שיש מתח בלוח אם, האורות דולקים אך כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא נדלק, הספק פועל איכשהו בצורה מינימלית (למשל אני לא שומע את המאוורר אבל שומע קצת רעש שהספק כן עובד) ושום דבר לא נדלק, לא מאוורר לא כלום. ניסיתי לנתק הכל הכל הכל חוץ מהמעבד ולהדליק שוב אך ללא תוצאות. ניסיתי גם להדליק את המחשב דרך כפתור ההדלקה שנמצא על לוח האם. המחשב עבד סבבה חודשיים 2 שינויים אחרונים שעשיתי 1) לפני כשבוע הרכבתי מערך RAID 0 עם 2 כוננים קשיחים של WD (זההים) 2) לפני כחודש הזמנתי מהאינטרנט קורא כרטיסים פנימי שמתחבר ללוח אם ישירות. יכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. צהריים טובים לפני כשבוע רכשתי שני קיטים של 2 סטיקים 8 גיגה כל אחד של חברת פטריוט 4000 מגה הרץ הם הורכבו על המחשב שלי ASUS Z270=- ומעבד I7 7700K אחרי שבוע קיבלתי שלושה ימים קיבלתי את הרייזן 3950X ו MSI X570 GAMEING EDGE WIFI היברתי את הזכרונות ללוח החדש והכל עבד נהדר אחרי יום עבודה המחשב קרס נשאר במסך שחור ישיתי ריסט המאוורים עבדו אבל לא היה פוסט ישבתי שעות הכנסתי והוצאתי חלק חלק במחשב עד שגיליתי שכשאני מחבר 4 סטיקים המחשב לא עולה ושאני מחבר 2 הוא כן עולה חיברתי כל סטיק בניפרד ובסטיק מסויים המחשב לעולם לא עלה אבל כן עלה שהוא מחובר עם סטיק נוסף ואז שניהם מזוהים ואין בעיה עם ה3 האחרים הם עולים גם לבד ניסיתי להגדיר את הזכר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום כמו שרשום בכותרת הספק כוח לא נדלק למרות שביצעתי את הקצר בין שני הרגלים אחד הירוק (בקרה) והשני השחור (אדמה) הסתכלתי על הפיוז והוא ניראה בסדר גמור רואים את החוט שעובר בתוכו. * לקחתי ספק אחר עובד לי כשאני מקצר אבל הוא דגם שונה בלי תוספת של ארבעה פינים מרובעים כפי שישנו בספקים לעיל. * בדקתי בספק התקין גם מתחים כשהוא מחובר סתם ככה ללא הקצר. יש כמה רגלים שפעילות ומציאות מתח הכבל הירוק מוציא 7 וולט ועוד אחד לא זוכר את שמו אולי אדום מוציא 5 וולט. מה עליי לעשות ישנם הצעות לבדיקות נוספות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by metttalllica92,

אהלן, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס באמצעות USB. אני מרסטרט את המחשב ומנסה להיכנס ל-BOOT MENU אבל המסך נעלם מיד ומוביל אותי למסך אחר. ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים - היחיד שעובד זה F12 שמציג לשניה את המסך שמופיע בתמונה 1 שצרפתי. מיד לאחריו, מגיע מסך מתמונה 2 שבסופו אחרי כמה שניות המחשב עולה מחדש. אשמח לסיוע, תודה רבה.

7. הי, אני מעוניינת לדעת איך אפשר לאפשר גישה לכמה עמדות מחשב בו זמנית ללינוקס שמותקן בשרת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בעבר התייעצתי איתכם (בפורומים השונים באתר), במספר נושאים. בכל פעם יצאתי מרוצה ועל כך אני מודה לכם. בכל מקרה ברשותי מחשב (לא המחשב שממנו אני כותב), שסובל ככל הנראה מבעייה של התחממות. המחשב הוא יחסית חדש (בערך שנה), אין לי עליו פרטים רבים בנוגע למפרט אבל הנה תיאור קצר של הבעיה בצירוף קבצים שיוכלו לתת תמונה יותר טובה. המחשב כלל הנראה מלא בסוסים טרוייאנים\מזיקים שונים ומשונים. כאשר אני מבצע בדיקת וירוסים הוא מזהה מספר גורמים ומסיר אותם (אין חזרה שלהם לאחר מכן). מה שקורה שלאחר שימוש קצר במחשב (משתנה מפעם לפעם אבל לא עובר את החצי שעה), הוא פשוט נכבה בדומה להפסקת חשמל. כאשר מנסים להדליק אותו הוא לא מצליח להידלק במשך מספר דקות, זה מוביל אותי לנקודה שיש רכיב שמתחמם וג…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ran_cohen,

היה לי במחשב DVD/CD-ROM שלא השתמשתי בו זמן רב. היום ניסיתי להשתמש בו, והוא לא עבד (או אפילו הופיע ב Device Manager). הלכתי אל חנות התמיכה של KSP, שם אמרו לי שכנראה אבק חדר לכונן אז יש להחליף אותו (ואכן החליפו לי). כששאלתי איך אפשר להגן על הכונן מאבק, אמרו לי שמה שכדאי לעשות זה כל כמה ימים להשתמש ולהפעיל את הכונן ככה שהראש הקורא/כותב יזוז. האם זה באמת מה שיגן על הכונן שלי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי קניתי לאח שלי מעבד משומש מ איביי - Athlon X2 5800+. התקנתי את המעבד על הלוח הזה: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2500#manual המחשב עולה - אך טמפרטורת המעבד גבוהה מייד עם הבוט. בעקרון השארתי שם את קירור הסטוק של המעבד הקודם (Athlon 3500+) ואני חושד שזה קשור. אבל האם מאורר סטוק חלש מדי יגרום לטמפרטורה כל כך גבוהה כל כך מהר? זה נשמע לי מוזר. רציתי להתקין שם GOLDEN ORB II - אבל אי אפשר להסיר את תושבת הקירור מלוח האם הזה. האם מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותה בלי לשבור? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך שלו התקלקל ואנ י משתמש במסך חיצוני. אני לא רוצה לתקן את המסך התקול כי זה לא כדאי. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש. הבעיה - שלא ניתן לראות את "העליה" של המחשב במסך החצוני גם לא ניתן להיכנס לבאיוס כי לא רואים אותו (כי המסך המובנה של הנייד תקול) התמונה במסך החיצוני מתחילה רק לאחר שהווינדוס עולה. אז הבעיה היא שאם ארצה להתקין ווינדוס מחדש לא ניתן יהיה לראות את התפריטים בזמן ההתקנה של הווינדוס. יש אפשרות למצוא לזה פתרון ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by 8-Ball,

יש לי הרד דיסק (ממש ישן) WD4000GB, הוא פתאום קרס (המחשב מראה DISK BOOT FAILURE), הבאתי אותו לחבר שלי שאמר לי שהדיסקים אפילו לא זזה יש על ההרד דיסק הזה המוווון נתונים עסקיים מאוד חשובים. שמעתי שיש חברות שלוקחות מס' אלפי שקלים על שירות שחזור. לפני שאני פונה אליהן רציתי לדעת אם יש לכם עצות, איך אפשר אולי להציל את המידע על הדיסק? שמעתי תרופת סבתא שאומרת ככה: לעטוף את ההרד דיסק בניילון נצמד ושקית ולשים אותו במקפיא לכמה שעות ואז לנסות... יש רעיונות נוספים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by GMTK,

אהלן חברים המחשב מחובר הכל תקין ברגע שעולה הווינדוס הם לא מסתובבים. עוד לא התחלתי את המיינינג בגלל זה אשמח לעזרה תודה

14. לפני יותר מחצי שנה המחשב נקנה. הוא היה שקט ונקנה גם לצורך זה. פתאום לאחרונה הוא התחיל להמהם לי בצורה ממש מציקה. הרעש לא נשמע כמו מאוורר סורר, כזה שאנחנו מכירים מהספקים והמאווררים הזולים כי אלו פשוט מטרטרים קבוע ככה: טרררררררררר. כאן הרעש הוא מעיין זמזום עולה ויורד בגלים כמו סינוס: אררר.... אררר.... ארררר..... פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב, עצרתי את כול המאווררים שהיה באפשרותי לעצור, חוץ מהספק שהמאוורר שלו פנימי ופונה למטה. הרעש לא הפסיק. איך אני יכול לאתר את מקור הרעש? במארז שלושה דיסקים קשיחים SATA של 1TB, שניים של SEAGATE ואחד של SAMSUNG. אני מיואש ,מדובר במפרט שאמור היה לספק שקט ברמה 9-10 לדעתי... מה לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך שקניתי היום MSI radeon HD4850 ושיחקתי קוד4 וזה נתקע לי על 60 FPS... כאילו בגלל שהכרטיס הוא חזק אז זה כל הזמן על 60 FPS אבל זה כאילו בעצם המקס שהוא יכול להגיע... אז למה זה בדיוק?? אולי למישהו זה קרה שיכול להגיד לי איך פותרים את זה?? זה אמור להגיע בקוד4 ל120 FPS בערך (על 1680X1050) אם אתם שואלים ניסיתי את הפקודה של הMAXFPS וזאת לא הבעיה פה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nimni,

קניתי מחשב חדש, את הישן אני מעביר לאחותי. יש לי עכבר אופטי של HP שאני רוצה לתת לאחותי אבל פלא פלא המחשב לא מזהה את העכבר. זהו מחשב ישן ביותר, 166 MHZ ולפי מה שהבנתי אני צריך להתקין דרייבר. ניסיתי לחפש באתר של החברה ולא מצאתי. דבר נוסף במחשב ההוא מערכת ההפעלה היא win 95 . אז מי שיכול לעזור אני אשמח... ??? :bash:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by amir77a,

אני עובד עם שני מחשבים: נייח - הכולל מעבד core i5 בן 3 שנים, זכרון 8 גיגה, כונן SSD , מע' הפעלה Win 7 נייד - הכולל מעבד core i7HQ, זכרון 8 גיגה, כונן SSD (סמסונג Evo 250), 2 כרטיסי מסך (של אינטל ו-Geforce 750M) מע' הפעלה Win 8. התוכנות בשני המחשבים דומות. למרות שהנייד חזק למדי, עדיין באופן יחסי הנייד מגמגם לעומת הנייח. חשוב להבהיר שהנייד לא נתקע, אך הוא מגיב לאט יותר מאשר הנייח. לדוגמא פתיחת מסמך Word זריזה יותר תמיד בנייח. קריאת מייל ב-Outlook אשר דורשת הורדת תוכן חיצוני, בנייח עוברת חלק, בנייד תמיד לאט יותר. אני מנסה להבין מדוע כך הדבר. מע' ההפעלה Win 8 סה"כ אמורה להיות מהירה באותה מידה כמו Win 7 אם לא מהירה יותר. אשמח לתובנות בנושא. תודה, אמיר. כיצד ניתן לבדוק מ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי את המחשב נייח הזה (אני יודע שהוא ישן...) https://support.hp.com/sk-en/document/c01155744 ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הכונן הקשיח לכונן SSD? חוץ מזה אם אפשר להחליף אותו לכונן קשיח רגיל של מחשב נייד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MrGross,

להלן המפרט: Q6600 Asus P5Q 2GB OCZ (פעמיים) Asus 8600GT צורב אסוס, ו2 דיסקים קשיחים של סיגייט. קירור goldenorb טרמלטק מארז טרמלטק Armor וספק טרמלטק TR2 430w החלקים נרכשו ב KSP. המחשב נדלק רק כאשר חיבור ה 4 פינים ללוח, מנותק. על הלוח הזה p5q יש אפשרות לחבר 4 פינים או 8 פינים. הבנתי שזה צריך לעבוד גם עם 4 בלבד. בכל אופן אשמח לאיזו תגובה בעניין, הזכרונות מתאימים ללוח למי ששואל. ברגע שמנתקים את חיבור ה4 פינים מהלוח, המחשב נדלק אבל אין BOOT או צליל POST מן הסתם.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by MDavidF,

חבברים שלום,לפניי יומיים עידכנתי את הדרייבר האחרון לפי NVIDIA ,מה שקרה בפועל זה שהוא פשוט מחק לי את הדרייבר והעלה תקלה 43 שמופיעה במאפיינים שלו דרך המנהל התקנים. ניסיתי כבר כמעט הכל,המחשב הוא של ASUS 503VM ,ניסיתי לאפס אותו וכלום,פירמטתי אותו ועדיין כלום....דיברתי עם תומך מטעם ASUS והוא לא הציע לי יותר מדי - תחזיר אותו להגדרות יצרן,ממש מחוכם מצידם. מבקש עזרה בדחיפות לפני שאני שולח אותו לתיקון. תודה לעוזרים.

21. לא מזמן(שבועיים+-) קניתי כרטיס מסך חדש.. GTX 460 1G של גיגבייט... מאז שקיבלתי תכרטיס כל משחק כבש שאני נכנס אליו כגון :Call of duty 7 ' ghost sniper ישלי מעבד E8500 לוח אם P45 גיגבייט ו-4 ג'יגה DDR 2 800 MHZ הספק שלי זה crosaair 350W. ליפני זה היה לי תכרטיס 4870 ATI וחוץ מזה שהוא נשרף בגלל שהיה לו מאוור דפוק אני לא זוכר קריסות כאלה... יש מצב שהספק לא מחזיק תמערכת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אאני לא רואה עיברית במכשיר ורציתי לדעת איך ומאיפה מורידים עיברית למכשיר ?? תודה !!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי מחשב דל INSPIRON 5570 I7 8550U פחות משנה החל להרעיש,רעש קבוע כאילו ממערכת האוורור/מאווררים והחל להתחמם מה יכולה להיות הבעיה? תודה

24. אני יכול לשמוע קבצי Mp3 וגם Wav וגם סרטים עובדים ללא בעיה אבל קבצי Mid אני לא יכול לשמוע... וגם באנימציות של Flash אין לי סאונד... כשאני מנסה לנגן קובץ Mid ב-WinAMP זו ההודעה שאני מקבל (מצורף כתמונה) אנא עיזרו לי, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, נתקלתי במצב ממש מוזר ואני מקווה שתוכלו לעזור לי, יש לי HD של WD מדגם WD800, עם חיבור SATA ומהירות 7200RPM. אחרי הדלקה רגילה של המחשב, הWINXP התחיל לעלות ואז פתאום נכבה ומאז אני מקבל הודעה שלא קיים דיסק ו/או לא מותקנת מעה"פ. עכשיו, אלה הדברים שניסיתי לעשות: * חיברתי אותו למחשב אחר כ SLAVE, הלוח אם זיהה אותו אבל המעה"פ לא. * ניסיתי להעלות אותו עם הדיסק התקנה של WINXP (כדי לפרמט), לקח לו המון זמן עד שהוא זיהה את הדיסק, אבל כשבחרתי בכונן, קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לשם ואז חזר המסך הקודם רק שעכשיו ללא כונן לבחור בו את ההתקנה. * ניסיתי להעלות את המעה"פ UBUNTU (מדיסק) ואז אולי לפרמט אבל גם כאן, הכונן לא מזוהה. * העליתי את המחשב עם דיסק של WIN98 למצב command p…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים