עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by coperl,

רציתי לדעת כמה מקום פנוי מומלץ להשאיר בכונן C בוינדוס 8.1 64B. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אאני לא רואה עיברית במכשיר ורציתי לדעת איך ומאיפה מורידים עיברית למכשיר ?? תודה !!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לפני כשבועיים "נשרף" לי הספק.... הרחתי והיה ריח של שרוףף.. אבל לא היו לי ממש הוכחות שלשום קניתי ספק של 400W (שבכל מקרה אני צריך כזה היה לי מקודם 250W ג'נרי) אתמול פתחתחי תספק הקודם ושברתי ופירקתי אותו לחלקים דרך אגב יצאו ממנו שני HS מגניבים כאלה... אתמול בערב הכנסתי תספק ה400W וחיברתי אותו כמו שצריך... לחצתי על הכפתור של ההדלקה של המחשב ו......... המחשב לא עובד בדיוק כמו מיקודם!!! מה לעשות אנשים אני רוצה את המחשב שלי בבקה עזרה! ושתבינו! אני שברתי תספק שכניראה שלא נישרף! אני כזה מפגרררררר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המערכת המדוברת היא פנטיום 3 והלוח המדובר הוא: MSI 815EP Pro ver3 עכשיו אני בטוח שאני עושה הכל נכון אבל משום מה כשהמחשב עולה הוא רושם משהו כזה : boot from atapi cd rom :......... failour והקטע הוא שהוא אפילו לא קורא את הסי די במילים אחרות הדיסק נבדק והוא עולה יופי בכל מחשב אחר , מעבר לזה הכונן עצמו מזוהה בביוס ודבר נוסף הוא שאני מעלה נגיד דוס עם דיסקט 1.44 ואז מנסה להכנס לסיפריה של הסי די רום אז גם כן הוא רושם לי שישנו כשל מסויים .... בקיצור אני בבעיה גדולה למה גרמתי למישהו לרכוש הרד דיסק חדש ואני לא מצליח להעלות לו את המחשב ... מה אתם אומרים ??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by avilev,

מה ההבדל ואיך אפשר לדעת אם הלוח תומך בזה או בזה והאם במאפיינים של המחשב אפשר לראות שהזכרון הוא מסוג הדואלי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by אורנקו נייד,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו 320, המחשב נדלק לרגע ונכבה. החלפתי זיכרון, ניתקתי סוללה והפעלתי את המחשב רק על מטען. לא עובד. לחצתי על כפתור בצד של ריסט, גם כן, נדלק וכבה אחרי שניה. יש למישהו רעיון מה לעשות?

7. שלום, דיי במצב חירום... ביצעתי הורדה של הכלי של WINDOWS 10 ליצירת קובץ BOOT מכונן FLASH והתקנתי את הכלי שלהם. התוכנה לא התריעה לגבי פרמוט הכונן ופשוט הפכה את הכונן מ-1 TB לכונן של 32 GB עם קובץ ה-BOOT. האם יש דרך לשחזר את כל הקבצים ולהחזיר את הכונן לנפחו הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם מאז שיש לי את המחשב, קיים צליל HUM מעצבן הבוקע מהרמקולים/אוזניות. צליל זה מפריע מאוד כשאני מחברת מיקרפון ומשתמשת במסנגר מפני שהצד השני שומע את הצליל, שלפעמים מאפיל על שלי. עשיתי די הרבה נסיונות להתגבר על הבעיה וגיליתי מה מקור הרעש: כרטיס טלויזיה של pinnacle. כשהוצאתי את הכרטיס החוצה הצליל הפסיק לגמרי. אבל כשאני מחזירה הכרטיס ללוח האם הצליל המעצבן מתחיל... (כך שמקור הבעיה בכרטיס הטלויזיה ולא בלוח האם/כרטיס הקול) ניסיתי לנתק את חיבור lineout של כרטיס הטלויזיה אך זה לא עזר... כנראה שהכרטיס מכניס רעשים ללוח... יש לכם רעיון לפתרון? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by adi518,

השבוע קניתי מערכת חדשה... לוח Gigabyte H67MA-UD2H-B3 מעבד i5 2500 זכרון 4 גיגה וספק כח חדש של אנטק 380W עם 80 פלוס עכשיו שבאתי לחבר את הלוח לספק כח שמתי לב ל"בעיה" (אני רושם במרכאות כי המחשב בסופו של דבר עובד בסדר) על הלוח (ליד המעבד) אמורים להתחבר שני כבלים של 4 PIN אבל מהספק יוצא רק אחד. העניין הוא שזה עדיין עובד אבל השאלה אם זה תקין או שעלולה להווצר בעיה בעתיד כשאני ארצה להוסיף כרטיס מסך בנפרד או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום. יש לי ארבעה מאוורים במחשב: 1. על הדופן 2. בספק 3. בכרטיס מסך 4. על המעבד. שאני מדליק את המחשב הוא משיע לי רעש צורם לכמה שניות אשר נעלם עם עליית Windows. פתחתי את המרכז וכל המאוורים עובדים ואפילו ניקיתי בהם אבק. שאני בודק את הטמ' של ה- NB וה- CPU הטמפ' היא בין 25 ל- 34 מעלות. המאוררים מחוברים עם ניטים ואין לי דרךלפרקם. האם הרעש הוא מאחד המאוורים? האם ניתן לפרק את המאוורים המחובירם בניטים (יש לי חשד שמדובר על המאוורר שמכסה את המעבד)? האם יש תוכנה אשר בודקת את תקינות המאוררים? שימו לב לתמונה המצורפת אשר מראה לי נתונים על המואררים שלי. האם זה נורמלי? מה זה בכלל מראה? האם זה קשור ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nimni,

קניתי מחשב חדש, את הישן אני מעביר לאחותי. יש לי עכבר אופטי של HP שאני רוצה לתת לאחותי אבל פלא פלא המחשב לא מזהה את העכבר. זהו מחשב ישן ביותר, 166 MHZ ולפי מה שהבנתי אני צריך להתקין דרייבר. ניסיתי לחפש באתר של החברה ולא מצאתי. דבר נוסף במחשב ההוא מערכת ההפעלה היא win 95 . אז מי שיכול לעזור אני אשמח... ??? :bash:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shimon956,

חברה יש לי בעית זיכרון מה לעשות אני יגיד לכם בדיוק מזה אומר לי זה נותן לי הודעה כחולה למעלה רשום בכותרת mmc.exe application error מתחת לזה רשום:the instrustion "0*10009359" referenced memory at "0*10004000".the memory could be "read אני מקווה שתבינו את זה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. i7 4770K + Msi Z87-g45 gaming - כרטיס מסך של Nvidia חברת Gigabyte דגם - GTX 970G1 4Gb מארז : Corsair 500R בצבע לבן . אשמח לדעת כמה יעלה לי למכור את החלקים ? מישהו יכול לתת לי מחירים ? תודה ושבת שלום😌

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Roma bluz,

שלום חברים. יש לי אפשרות לרכוש שידרוג לווינדוס 10 כחלק מהמבצע של משרד החינוך. השאלה שלי, האם השידרוג הוא גם הוינדוס עצמו או רק השידרוג כי הוא מגיע כדיסק. שמעתי מכמה אנשים שצריך להתיקן פעם ראשונה שזה בעצם מתקין לי את הוינדוס ולאחר מכן יש צורך להתקין שוב פעם שזה בעצם השדרוג. לא מצאתי הרבה מידע על זה לכן טיפה מבולבל. סליחה אם יצאתי בור עם השאלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Text כל חלון שאני פותח מופיע לי סרגל של האתר. זה סרגל עם אופציות למה שיש באתר. אפשר לבטל את זה עם לוחצים על הכפתור הימני של העכבר אבל זה חוזר כל פעם שמדליקים את המחשב. זה מופיע בחלונות של המחשב שלי, באקספלורר ובקיצור בכל חלון. דבר נוסף זה פתח לי אייקונים על לוח העבודה שאפילו שאני מוחק אותם הם חוזרים שוב אחרי הפעלת המחשב מחדש. וכן גם במועדפים באקספלורר מתווספים לי אתרים ומלא ואפילו שמחקתי.... הם חזרו והכל מהאתר הדפוק הזה שאין לי מושג איך הוא הגיע אליי. נפתחים לי עכשיו גם מלא פרסומות , איך אני חוסם את זה. תעזרו לי אני משתגע ואני לא מצליח לאתר את המקור. כעיקרון המקור הוא האתר. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי Windows 7 וכשאני מסתכל בתיקיה מסויימת עם תמונות בתצוגה של תמונות ממוזערות אני לא רואה את התמונות אלא רק אייקון. מה יכולה להיות הבעיה ? זה לא היה לי בעבר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by SEangel,

לאחרונה, המחשב היה קורס בכניסה לוינדוס (7). חשבתי שזה איזשהו וירוס שאיכשהו עקף את האנטיוירוס, ולכן החלטתי שאחרי שאתקין כרטיס מסך חדש, אתקין את הוינדוס מחדש. היום אכן הגיע הGTX460 ווינדוס הותקן, אחרי התקנת הדרייברים של אן-וידיה הגעתי לאותו מצב בכניסה (המחשב מגיע לדסק טופ, מראה את הוול-פייפר, אך שום דבר פרט לזה. קונטרל אלט ודל מחשיכים את המסך). לאחר הסרת הדרייברים (דרך "מצב בטוח") המחשב עובד כמו שצריך. כנראה שזה לא משהו בכרטיס מסך (כי התופעה קרתה בשני כרטיסים שונים), לא בזכרונות - נבדקו ב"ממטסט של וינדוס" ולא בדיסק הקשיח, ככה שהחשוד העיקרי שלי כרגע הוא לוח האם. איך לאשש או להפריך את זה? אילו רכיבים נוספים עשויים להיות חשודים? עריכה: הכל באחריות (בינתיים), הלוח וכרטיס המסך …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לאחר חיבור דיסק קשיח 80 ג'יגה של מקסטור (IDE) כראשי, וניסיון איתחול להתקנת חלונות, נתקבלה הודעה שייתכן והדיסק פגום. האם יש פעולות נוספות שאפשר לעשות לפני שאני מוותר עליו? הדיסק הותקן כ"מאסטר", ודיסק 80 נוסף על אותו החיוט כ"סלייב". דיסק קודם של 40 ג'יגה עבד (באותו אופן) מצויין עד שהופיעו בו סקטורים פגומים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, יש לי כונן קשיח בנפח 250GB שמחולק בצורה הכי פשוטה ל-D ו-C, כשעל כונן C מותקנת המערכת. כונן C כולל נפח של 40 ג'יגה וכונן D מציע 193 ג'יגה, ומן הסתם כל הדברים מותקנים על D ולא על כונן המערכת. משום מה, למרות שאין שום דבר מותקן על C חוץ ממערכת ההפעלה, עדיין הוא מראה שכל ה-40 ג'יגהבייט תפוסים ואני צריך לפנות מקום בכונן (אין בידיוק מה לפנות). ניסיתי DISK CLEANUP, אבל גם אחרי שהוא מוחק הכל אחרי יום הכונן שוב מלא... אשמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ad2007,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לעלות את virtual box זאת ההודעה שאני מקבל ****אני מנסה להעלות אותה כאשר המחשב במצב בטוח ,האם יש קשר ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קודם כל זה מעיין אשכול הקדמה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=12874536 בקיצור - מאז המחשב כל פעם עושה בעיות,לפעמים עולה עם chkdsk של שעה,לפעמים עולה עם באגים הזויים. אחרי תקופה מסויימת אני זוכר שהוא לא עלה בכלל,אחר כל היה כותב לי Missing Operating System. וגם Windows Repair דיסק לא היה עוזר. ואחרי תקופה אני זוכר שהמחשב פשוט נדפק - הוא לא עלה גם לא בsafe mod ואפילו דיסק של ווינדוס לא נתן לי לפרמט. ניתקתי את הכונן ונשארתי עם כונן אחד - החלטתי לפרמט גם אותו. גיביתי 15 ג'יגה ועשיתי פורמט. ואז הבעיה שוב חזרה. כל מיני הודעות הזויות. ווינדוס נתקע בstarting windows. כוננים נעלמים מידי פעם. כל מיני בעיות דפוקות. שלשום קרה לי משהו חריג ומוזר: המחשב נתקע ו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי מיקרופון, אוזניות ומערכת סטריאו שמחוברים מאחורה לפי הסדר הבא: המיקרופון מחובר לחביור הורוד מאחורה. האוזניות מחוברות לחיבור הירוק מאחורה. והמערכת מחוברת לחיבור הכחול מאחורה. המצב כרגע הוא שאני שומע גם מהמערכת וגם מהאזניות באותו הזמן, וזה מחרפן אותי. השאלה אם אני יכול לשמוע רק מאחד מהם כאשר שניהם מחוברים למחשב? אני מזכיר, החיבורים הם מאחורי המחשב ולא מקדימה. אני משתמש בין היתר ב Realtek HD Audio Manager. לא מצאתי שם פיתרון להפרדה אחורית של החיבורים. אני רוצה שעל ידי כמה לחיצות פשוטות, זה יחליף את השמיעה בין המערכת לבין האוזניות. תודה רבה לעזורים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by kuziz,

המיקרוםון שלי אינו עובד גם אחרי שניסיתי לבדוק אותו בהגדרות הקול אנא עיזרו לי??????????????? במידה ואין פיתרון האם אני יכול להוסיף כרטיס קול הכרטיס הנוכחי on-board אין בעיות בשמע

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ברצוני להעביר מידע שיש לי בכונן במחשב נייד לככונן חדש שקניתי איך עושים זאת דרך כבל דרך מה כי אי אפשר להרכיב שני כוננים במחשב נייד

25. Started by kaki,

אתמול התקנתי במחשב שלי HD4760, אחרי התקנת דרייברים החלטתי לבדוק קצת יכולות. הרצתי crysis והופיעו לי מין פאקין כאלה במשחק. יש תמונה מצורפת. זה קורה בכל רזולוציה בכל רמות הגרפיקה. בנוסף כשאני מנסה להריץ סרט מהmediaPlayerClassic המסך מפסיק לקבל סיגנל לשנייה ואז מופיעה לי הודעה של ATI שהכרטיס נתקל בתקלה חמורה. מערכת ההפעלה שלי היא XP PRO. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים