עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dr70,

יש לי הארדיסק מהדגם שמופיע כאן: http://kst.co.il/Product.asp?productid=50 את ההארדיסק יש לי כבר קצת יותר מ-3 שנים (כך שהאחריות פגה). המחשב שבו היה ההארדיסק התקלקל. כדי להוציא ממנו נתונים השתמשתי במתאם שניתן למצוא בדרך הבאה: להיכנס לאתר של ksp, שם לבחור חנות (לא משנה איזה) משם להיכנס למעלה ל"קטלוג מוצרים". אחר כך בצד ימין להיכנס ל"כבלים מתאמים ובקרים" משם ל"מתאמים usb" ואז רואים אותו בשני מסוף הרשימה. בפעם הראשונה הכל עבד וראיתי את הדיסק. בפעם השנייה, כשחיברתי אותו הוא נפל לי מגובה של כחצי מטר. מאז כשאני מחבר אותו הוא משמיע קולות פאק פאק (סליחה על הביטוי לא הייתה לי דרך אחרת לתאר). זה בערך הצליל. המחשב מזהה אותו (הוא נותן לי אפשרות של הוצאה בטוחה שלו) אבל בסייר של ה-Wi…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מערכת הפעלה חוקית של ווינדוס 7 בתוך המחשב הנייד בעמוד שנקרא "אפשרויות צריכת חשמל" האופציה שנקראת "בחר מה קורה בעת סגירת המכסה של המחשב" לא עובדת !!כלומר אני לא יכול לשנות שם את ההגדרות למה זה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בגלל חוסר המקצועיות שלי סמתי הרבה משחה טרמית מקודם ..... וחלק נפל לפין אחד ממש סתום . אני לא יודע אם מעבד יכול להיכנס עכשיו שיש משחה טרמית ב4 פינים בסוקט... המעבד עדיין יוכל להיכנס?.. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HoBGoblin,

היי לכולם, לפני שבוע המחשב השני שלנו בבית קרס באמצע שימוש יומיומי. לאחר ניסיונות הפעלה מחדש, הלוח אם החליט לסירוגין לזהות את הדיסק הקשיח או שבכלל לא. (כלומר, בעת ההפעלה כשנכנסים לביוס או שלוחצים F8 לבחירת התקן הBOOT פעם הדיסק הקשיח הופיע, פעם אחרת לא הופיע כלל) בפעמים שהוא כן זיהה, עלתה לי אפשרות להפעלת החלונות בצורה נורמלית או להריץ תיקון. בשתי האפשרויות הוא מתחיל את הטעינה, ונתקע. היום קניתי דיסק קשיח חדש, הלוח אם מזהה את הדיסק הקשיח באופן קבוע, אך כאשר אני מריץ דיסק להתקנת החלונות, לאחר הטעינה של: Windows Loading Files המסך מפסיק לקבל אות מהכרטיס מסך ועובר למצב המתנה (כמו שהוא כבוי) , אך אני שומע שהמחשב עצמו רץ. לפעמים המחשב נכבה באותו המצב, וקרה גם פעם אחת שעלה לי הרק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לקרוס(מסך כחול ואז עושה ריסטרט)כל פעם שאני גולש או מוריד משהו באינטרנט ובאופן כללי הוא לא עושה לי שום בעיה בזמן שאני סתם במחשב נגיד משחק במשהו במשך כמה שעות,לפעמים זה "נרגע" לו כזה ואפשר לגלוש קצת באינטרנט לפני שהוא קורס אבל זה לא יותר מידי זמן,אני חייב לציין שבהתחלה זה קרה רק לעיתים רחוקות מאד(כמעט רק כל חודש חודשיים) וזה נהיה ככה פתאום רק בזמן האחרון..לקחתי את המחשב לטכנאי שפירמט את המחשב התקין ווינדוס חדש וטען שהוא סידר אותו אבל כשבאתי לגלוש באינטרנט ולהוריד פיירפוקס(ממש כשהוא עוד היה בבית שלי)זה שוב קרה כאילו שום דבר לא הסתדר..הוא טוען שזה עבד אצלו יופי ושכניראה שזה הכרטיס רשת האלחוטי(USB)לא בסדר ושהוא יזמין כרטיס כרטיס רשת חדש מחר. בינתיים…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Text כל חלון שאני פותח מופיע לי סרגל של האתר. זה סרגל עם אופציות למה שיש באתר. אפשר לבטל את זה עם לוחצים על הכפתור הימני של העכבר אבל זה חוזר כל פעם שמדליקים את המחשב. זה מופיע בחלונות של המחשב שלי, באקספלורר ובקיצור בכל חלון. דבר נוסף זה פתח לי אייקונים על לוח העבודה שאפילו שאני מוחק אותם הם חוזרים שוב אחרי הפעלת המחשב מחדש. וכן גם במועדפים באקספלורר מתווספים לי אתרים ומלא ואפילו שמחקתי.... הם חזרו והכל מהאתר הדפוק הזה שאין לי מושג איך הוא הגיע אליי. נפתחים לי עכשיו גם מלא פרסומות , איך אני חוסם את זה. תעזרו לי אני משתגע ואני לא מצליח לאתר את המקור. כעיקרון המקור הוא האתר. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Armageddon1,

שלום לכולם אפרט את המערכת ואת הבעיה . 1.צג u2312hm dell מחובר לכרטיס מסך באמצעות displayport . (כרטיס מסך hd5850) 2.מהמחשב יוצא כבל spdif לרסיבר -חיבור דיגיטלי להעברת שמע . 3.מהכרטיס מסך יוצא כבל HDMI ומתחבר לאחת הכניסות ברסיבר (denon1911) 4.מהיציאה ברסיבר יוצא כבל HDMI ומתבחר לTV . הבעיה . אני מעוניין לשמוע סאונד ללא צורך בspdif . אני רוצה להפעיל את המחשב , להפעיל את הרסיבר ולשמוע סאונד HD ולא SPDIF . כרגע המצב הוא שאם ברצוני לשמוע ולראות HD אני צריך להפעיל את הטלויזיה ולהפעיל מצב extend או clone . למה זה ככה? הרי הכרטיס מסך תומך אצלי בהעברת HD ויש לי חיבור displayport מהצג של דל וזה מתחבר ע"י HDMI לרסיבר בשביל לקבל ממנו פענוח .. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by huber,

שלום לכולם התחדשתי במסך LG OLED שחובר אחר כבוד דרך רסיבר למחשב. הלוח בקרה של נווידיה מזהה שזה מסך LG אבל לא דגם מדויק ומנהל ההתקנים של המחשב בכלל מזהה אותו כמסך ג'נרי, מה שכמובן מוביל לכך שהמחשב לא יודע להוציא אליו אות 4K. אני יודע שאפשר להגדיר רזולוציות ידנית, אבל הייתי רוצה לגרום למחשב לזהות את המסך אוטומטית ולא ידנית. חיפשתי ברשת דרייברים (והרצתי חיפוש גם דרך מנהל ההתקנים) ללא הועיל. המסך הן 65CY אשמח לרעיונות.

9. היי לכולם!! יש לי בעיה גדולה אחת שמשגעת אותי כבר כמה שנים (וכמה כרטיסי מסך...) ובעיה קטנה יותר אחרת . ראשית לבעיה הגדולה!! יש לי טלוויזה 29" של סוני כבר שנתיים וחיבור דיגיטלי של הכבלים (יענו HOT עכשיו...) . בעבר היה לי GFORCE 3 עם tv out שהייתי מחבר לטלוויזיה וכל פעם שהוא היה מחובר ביחד עם הכבלים (הם ב21 פינים ל AV והמחשב דרך S-video או RCA) ראו כל הזמן פסים זזים כאשר התצוגה הייתה על יציאיה מהמחשב וגרוע מאוד כאשר התצוגה הייתה על הכבלים. אם הייתי מנתק או את הכבלים או את המחשב פיזית מהטלוויזיה אז הראות הייתה חוזרת לשלמות. עקב כך (וגם קצת בגלל Farcry .... ) קניתי את ה 9800 pro של ATI. אבל לא רק שזה לא עזר עכשיו לא רק שיש פסים כשאר המחשב על הטלוויזיה בשמן שהשקע של הכבלים מחוב…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by almog4615,

שלום רב, יש לי מחשב חדש יחסית וינדוס 10 לפטופ i7 3632QM 2,20 GHZ 4GB ram של LENVO E531 ומאתמול שום קובץ וידאו לא עובד לי, לא על המחשב לא משנה איזה player ניסיתי להשתמש בו, winodws media player, bs player, VLC player. גם קבצי וידאו או אדיו רגילים בפייסבוק או ביוטיוב לא עובדים לי. עשיתי כבר פעמיים system restore פעם ראשונה הבעיה נפתרה, אבל אחרי יום הבעיה חזרה על עצמה. אני לא רוצה לפרמט את המחשב אבל אם לא תהייה ברירה אני יעשה את זה. המקום היחידי שאני כן מצליח להריץ קבצי וידאו הם בדפדפן של מויזלה fire fox, בchrome ובinternet explorer קבצי וידאו לא עובדים. גם קבצי flash לא עובדים. אשמח לעזרה …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Lior4543,

היי, לאחרונה אני מקבל תקיעות במסך הפוסט (post), המסך הראשוני של בעליית המערכת.. מה אפשר לעשות? תודה, והמשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by diablo992,

שלום רב, פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט לפתע המחשב אינו מזהה התקני USB כגון דיסק און קי ודיסק קשיח חיצוני. יש לציין כי שניהם מתחברים ללא בעיות למחשב השני כך שזו אינה בעיה בהם. להלן תמונת השגיאה: דרייברים הותקנו, נמחקו והותקנו מחדש אפילו, נעשה פירמוט נוסף, מחקתי את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים ועשיתי ריסטרט., והמצב עומד בעינו. יש לציין כי העכבר מחובר בUSB אך עובד. תודה מראש לעוזרים, שגיא. WINDOWS XP HOME EDITION - עברית לוח אם Asus P4S800

13. Started by topcat115,

המפרט של המחשב: לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 ספק Corsair CX500 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים אחרי שאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בPOST ולא מגיב. התקנתי במחשב החדש את הכרטיס המסך הישן, והוא לא נתקע בכלל, התקנתי את הכרטיס מסך החדש במחשב הישן ושם זה עובד בסדר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ilankt,

שלום, קניתי מחשב חדש, והמסך שיש לו הוא מסוג T23A350 של סמסונג. למסך חיבור VGA וחיבור HDMI, כלומר, ללא חיבור DVI. למחשב יש כרטיס מסך R9 280X של Saphire. אני מתלבט איך לחבר את המסך למחשב: 1. כבל HDMI. 2. כבל של DVI ל-VGA בעזרת מתאם. מה אתם ממליצים? למישהו יש נסיון עם המסך הזה\סדרת מסכים הזאת? אני רוצה להוסיף שכשניסיתי לחבר את המחשב נייד שלי למסך בעזרת כבל HDMI, התצוגה הייתה נוראית (הכ.מסך של הנייד הוא ATI Mobility Radeon HD 5470) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. התקנתי את אחד מהדרייברים של TP-LINK לדגם TL-WN781ND ב-Windows 8 ולהפתעתי גיליתי שה-Windows לא רוצה להדלק, irql_not_less_or_equal, זאת השגיאה. עכשיו אני מבין שהבעיה זה הדרייבר, הבעיה היא שאפילו ל-Safe Mode אני לא יכול להגיע. לפי מה שאני יודע Shift + F8 בשביל להכנס לשם, הבעיה היא שזה לא עובד. המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, המערכת הפעלה מנסה לתקן את זה בעצמה וכמובן לא מצליחה, ואז עושה הפעלה מחדש שוב... יש למישהו עצות? בדקתי וראיתי עוד אנשים שזה קרה להם, אין לי גם איך לחרוש את גוגל כי אין לי מחשב. בכל מקרה תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום , ברשותי הארד דיסק חיצוני שפעל בצורה מצויינת עד לפני כמה ימים . כשניסיתי להכנס אליו הוא לא נתן להכנס לתוך ההארד דיסק ומבקש לאתחל אותו, על ההארד דיסק נמצאות הקלטות של 30 שעות וידאו שהועברו בעבודה ארוכה ע"י אבא ואני מאוד לא מעוניין שהם ילכו לאיבוד והוא יצטרך להקליט אותם מחדש . כיצד ניתן לפתור את הבעיה , האם אתם יכולים להמליץ על תוכנת Recovery טובה בשביל זה? וכמובן אם יש פתרון אחר אני אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המחשב של חבר שלי נופל כל הזמן בזמן האחרון אז לקחתי אותו לבדיקה. המסך הכחול מצורף כאן. ממטסט עובר בצורה חלקה, ככה שאין בעיות בזכרון. אבל פריים95 תמיד נתקע באמצע וכותב שיש בעיית חומרה. המחשב הוא פנטיום4 2.4 ג'יגה, לוח ECS לא יודע איזה בדיוק. (לא בדקתי). מידע נוסף... המחשב התחיל בנפילות אחרי התקנת SP2 וגם אחרי הורדת SP2 הוא ממשיך (ככה שלא נראה לי שזה קשור...) והעותק של WIN הוא מקורי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by marulia,

שלום לכולם לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלקה , הבאתי את הספק ל KSP ( אחריות ) ולאחר מס' ימים הם נתנו לי ספק חדש בתמורה הרכבתי אותו אך אין תצוגה במסך ( אין אות ) ניתקתי את הכל כלומר כרטיס מסך , HD , זכרונות והשארתי רק את הלוח והמעבד וחיברתי אותו לכרטיס המסך של הלוח אך עדיין אין אות .מה לדעתכם הבעיה ? אגב אני חושב שזה הלוח אם תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קניתי מחשב נייד לפני כשלוש שנים והיה מותקן עליו ווינדוס 8, וכמובן שעדכנתי לווינדוס 10 בחינם... עכשיו המחשב עושה לי קצת בעיות ובכלליות הגיע הזמן לפרמט.. האם בעת שאפרמט את המחשב הוא יתקין ווינדוס 8 או ווינדוס 10? האם יש דרך לדאוג שהוא יתקין ווינדוס 10 אחרי הפירמוט? תודה רבה !!

20. הי אני יודע שזה נשמע מוזר... אבל הוספתי 2 זכרונות של 2 גיגה כל אחד, וכאשר עלתה מערכת ההפעלה ראיתי במנהל ההתקנים בעיה בכרטיס הרשת... החלפתי הוצאתי הרכבתי פירקתי..בסוף נראה שכאשר מורכבים ארבעת הזכרונות יש את הבעיה , עם 3 זכרונות של 2 גיגה אין בעיה... המפרט: מערכת הפעלה ווינדוס 64 ביט פרו Q9550 זכרנות קורסייר 800MHZ שני גיגה כל אחד לוח אם asus P5QC בלוח האם יש שישה סלוטים לזכרון 4 לDDR2 ועוד 2 לDDR3, כל הזכרונות חוברו כהלכה תודה מראש! (שאלות כמו - למה אתה צריך 8 גיגה , למה 64 ביט וכו' ממש מיותרות)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי מחשב מבוסס AMD - מפרט בתחתית הפוסט. ניסיתי לבצע בו שינויים בחומרה כאשר המחשב אינו מחובר לחשמל: 1) הסרה של כונן קשיח 2) חיבור כונן קשיח אחר 3) הוספת כרטיס מסך (כרגע הכ.מסך On Board). 4) חושב לציין שספק הכוח עושה קצת רעש כאשר המחשב נדלק. הסימפטומים - כאשר המחשב דולק: 1) לא נצפה שום דבר על המסך 2) המקלדת גם לא מתפקדת (מקשי NumLock, CapsLock ו-ScrollLock לא עובדים; המקלדת תקינה). 3) חשמל מגיע ללוח אם שכן כל המאווררים (כולל מעבד) מתפקדים; כמו כן, קבלים מתחממים (לא מעבר למקובל). מאחר והמאוורר של כרטיס המסך ממש הרעיש, כאשר המחשב דלק, הוצאתי את כבל המתח שלו כדי להפסיק אותו. לא היה שום שינוי במחשב עצמו (עדיין המשיך לעבוד ללא שום חיווי; אני יודע שזה לא…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by xori,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP ופתאום היום הדפדפן לא נפתח. לא אקספלורר ולא כרום. הסתכלתי בתהליכים במנהל משימות ושאני לוחץ לפתוח את הדפדפן נפתח תהליך ואחרי שניה נסגר. האינטרנט במחשב עובד רגיל.. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לחברי הפורום וסופש טוב רציתי להתייעץ איתכם לגבי מקרה שקרה לי לאחרונה . יש במחשב כונן SSD יחיד באמצע עבודה על המחשב הוא נתקע , CTRL +ALT+ DEL לא עזר , לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט . לאחר ריסטרט המנורה של HD עבדה ללא הפסקה כשהגיע שלב זיהוי הכוננים בביוס הפוסט גם נתקע לאחר ריסטרט נוסף הזיהוי עבר בהצלחה אבל היה הודעה של DISK BOOT EROR לאחר ריסטרט נוסף הווינדוס עלה ונתקע שוב כאן כבר איבדתי עשתונות ועשיתי התקנה מחדש לווינדוס במהלך התקנה של ווינדוס , נתקע בתהליך של העתקת קבצים עוד ריסטרט התקנה מחדש של הווינדוס, עבר בהצלחה . עובד טוב המחשב אבל גם היה איזה תקיעות , וראיתי ב EVENT VIEWER הודעה כזאת Reset to device, \Dev…

24. Started by suzen,

היי, קניתי מחשב נייד לפני שבועיים dell insperion i5-4200U ולפעמים יש רעש חלש של "קנאק" קטן מאזור הכונן קשיח, שחוזר על עצמו פעם בכמה שניות, וכשאני עושה שיעורים זה פשוט מטריף. זה רעש שאם החדר לא בשקט מוחלט אז כנראה שלא ישמעו אותו... גיליתי עוד משהו - כשאני מפעילה סריקה מלאה של האנטי וירוס הרעש מפסיק (כשהכונן עובד או משהו בסיגנון) כבר פניתי לאייבורי בקשר לזה והחליפו לי למחשב חדש במקום (גם בגלל תקלה שהייתה במסך), אבל הרעש נשאר... מישהו מכיר / נתקל בזה ויש לו פיתרון ? אני מעלה הקלטה שעשיתי ששומעים בה פעמיים את אותו רעש מדובר... http://speedy.sh/rcSHz/noise.3gp

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי מחשב מיני נייח בזמן (ריסטרט) הפעל מחדש מופיע מסך כחול עם כתובית Stop code: WDF VIOLATION בנוסף מופיע ספירה ושזה מתקרב ל 100% אז המחשב נכבה לבד. זה קורה רק שאני מבצע ריסטרט למחשב. אחרי כיבוי מחשב לוחץ אני על כפתור הפעלה של המחשב והכל עולה רגיל. לפני שבועיים עשיתי איפוס למחשב עם שמירת קבצים ומאז זה קורה. (מצרף תמונת מסך) אשמח לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים