תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד קטן שאני משתמש בו לניסויים, יש לו כרטיס של אינטל גרפיק מדיה אקסלרטור 3600 התקנתי עליו וינדוס 8 ו8.1 והוא עבד ברזלוצייה נמוכה מאוד (600 על 600 אאל"ט), כשהתקנתי עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל שעובד טוב עם וינדוס 7, זה אמנם שיפר את הרזולוציה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אפליקצייה אני מקבל את מסך המוות הכחול שטוען שיש בעיה באיזה דרייבר בגרפיקה, ומניסוי וטעיה זה הדרייבר הזה. השאלה היא אם יש איזשהו דרייבר אוניברסלי שיעזור לי? המחשב הוא סמסונג N-102 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני קניתי לפטור שבו מותקן ווינדוס 7 על כונן ssd קטן ויש בו כונן hdd גדול. התקנתי בhdd אובונטו (לינוקס) אבל זה לא מראה לי אותו בהפעלת המחשב וניסיתי להגדיר אותו שיעשה boot מהכונן הזה ועדיין הוא אומר שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. בעיקרו את הכונן hdd הזה חילקתי ל3 מחיצות, קודם כל יצרתי מחיצה לווינדוס אני חושב (לאחסון קבצים ותוכנות) ואחר כך עוד אחת ללינוקס ועוד אחת לא הגדרתי, שאני יוכל להתקין עוד מערכת הפעלה בעתיד(שלישית) יש פיתרון לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי לפטופ מסוג lenovo 0768 הבעייה שהחלה היום היא שמספר שניות לאחר הפעלת המחשב ועליית הwindows , המסך לפתע מחשיך עצמו (ניתן לראות תצוגה מאוד מאוד חשוכה). באיתחול המסך שוב יציג בתאורה מלאה את הdesktop אולם תופעת ההחשכה תחזור. חיבור מוניטור חיצוני פועל כראוי. נתונים נוספים: מע' הפעלה windows XP SP2 מעבד celeron 1.73Ghz הצעות לאיבחון וטיפול יתקבלו בברכה !
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק שומעים מאווררים מסתובבים ואת ההארדיסקים נדלקים רק שאין שום פלט העכבר והמקלדת לא נדלקים המסכים נשארים על מצב שינה עשיתי כמה בדיקות אם זה עוזר: ניסיתי ספק אחר אותו דבר בידיוק ניסיתי זיכרון ראם אחר ניסיתי כרטיס מסך אחר ניסתי בלי כרטיס מסך אבל עדיין העכבר והמקלדת לא נדלקו. ניסיתי להדליק כשהכל מנותק חוץ מהראם חיבורים של הספק ועכבר ומקלדת כדי לראות אם הם נדלקים ועדיין כלום
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה מוזרה שהמחשב שלי הורס כל דיסק און קי שאני מחבר אליו. מה שקורה הוא שכשמחברים את הדיסק, רואים את הקבצים כרגיל ולאחר כמה שניות פתאום הם נעלמים ובמקומם רואים קיצורי דרך לקבצים. אם אני מסמן את הקיצורי דרך האלה המשקל שלהם אפסי, אבל עדיין המחשב מראה שהדיסק מלא באותו גודל של הקבצים שהיו בו מלכתחילה. כמובן שבדקתי אם יש קבצים מוסתרים ואין. אשמח לעזרה ממכם תודה.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, בוינדוס 7, באופן אקראי, אני מקבל בלו סקריין עם הודעה על תקלה 0000124. אני מבין שמדובר בתקלה בחומרה, אך אינני יודע לאיזו חומרה יש בעיה. משום מה אני לא יכול לצרף לפוסט הזה את קובץ ה-DUMP שנוצר בעקבות התקלה ואני לא יודע לפתוח אותו. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי כיצד לפתוח את קובץ ה-DUMP ולזהות את התקלה בחומרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, ברגע שאני מעתיק קבצים דרך-USB 3.0 במחשב הנייד שלי (DELL VOSTRO 3450) ההעתקה מפסיקה באמצע וכל חיבורי ה USB 3.0 נהיים לא מזוהים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי חברה, אני ממש צריך את עזרתכם יש לי מחשב שהרכבתי כבר ב2010, ולא עשה יותר מדי בעיות עד עכשיו. הכל התחיל כשהתחלתי לשחק FIFA 14 שבוע שעבר.. פתאום המחשב קפא והיו סימנים מוזרים על המסך (כמו קווים כאלה שנוצרים מתקלה של הכרטיס מסך) זה קרה שוב פעם, ובפעם השלישית הווינדוס לא עלה יותר כי היה מסך כחול שאומר שיש תקלה בnvlddmkm.sys. קראתי קצת על זה וראיתי שצריך לעדכן ולהחליף דרייברים, אז נכנסתי לsafe mode (שעובד, אבל גם עם הקווים האלו) והחלפתי דרייברים. בהתחלה להכי חדשים, אבל זה עדיין לא עבד, ואז ליותר ישנים. עכשיו כבר אין מסך כחול, אבל אם אני מדליק את המחשב הוא עולה עד הsplash screen (החלון עם הStarting windows.. והסמל) ואז פתאום רואים קווים על הלוגו, המחשב נשמע כאילו הוא עוש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש: TOSHIBA Satellite P75-A7200. ניסיתי למצוא את הגדרות של פד העכבר, ולהגדיר את הלחצנים. הקליק הימני לא פעיל או שפעיל רק עם שתי אצבעות. איפה אני יכול למצוא את ההגדרות שאחראיות לתפעול של העכבר, כבר בדקתי את כל ההגדרות שאני מכיר (Contol Panel -> Mouse) תודה מראש, איתי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 4 ולאחרונה הוא לא נדלק. המסך לא נדלק וגם הנורית שמראה שהמחשב "חושב" לא מגיבה בכלל. בנוסף כשאני מדליק את המחשב קורה לי שהמאווררים מסתובבים לשנייה/כמה שניות ואז המחשב נכבה, ככה כמה פעמים עד שהוא מתחיל לרוץ אבל בסופו של דבר המסך לא נדלק. גם כשאני מרסט את המחשב יש את אותה הבעיה- המחשב נדלק ונכבה כל שנייה למשך חצי דקה+- ואז נדלק בסופו של דבר אבל המסך לא עובד והמסך רושם "no signal". נ.ב- הדיסק קשיח נבדק על מחשב אחר והוא עובד כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב לא באחריות ובאייבורי רוצים רק על הבדיקה 120 ש"ח... תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הכונן של הדיסקים פשוט לא קורא יותר ואני חושב שאני דפקתי אותו. אתמול ניסיתי לצרוב שירים דרך הווינדוס. הכנסתי דיסק ריק של 702 מגה. בדרך כלל שצורבים משהו דרך הווינדוס אז גוררים את כל הקבצים שרוצים לתוך כונן התקליטורים ו צורבים. הפעם קרה משהו מוזר. אני נכנסתי למחשב שלי (ווינדוס 7) ואז פעמיים אל כונן התקליטורים כדי להיכנס ולגרור קבצים. אבל זה שאל אותי אם איך אני רוצה לצרוב . צריבה רגילה או צריבה של 80 דקות (וזה לפני שבכלל בחרתי מה לצרוב) לחצתי צריב רגילה ואז זה רשם לי מאתחל...... זה סיים את הפעולה פתאום אני רואה כאילו זה צרב לי. רשום לי 697 מגה תוך 702 ושאני נכנס לכונן התקליטורים זה רושם לי :" העבר קבצים כדי לצרוב" אמרתי ננסה. פתאום אני גורר שיר ואני רואה שזה מעתיק לדיסק כמו ש…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ניידים קטנים (10 אינטש) שכל פעם שאני מנסה לפרמט אותם (בעזרת דיסק און קי) הם לא מזהים את ההתקן.. שיניתי את ההגדרות בביוס שיעשו boot מההתקן הנייד ועדיין לא מזהה.. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נקיתי את המאוורר של המעבד ואת שאר המחשב מאבק , חיברתי הכל חזרה ולהפתעתי המחשב נדלק לשניה כולל המאווירים ומיד נכבה. עשיתי כל מיני בדיקות ניתקתי כל מיני כבלים ולבסוף עליתי על כבל מסויים שכאשר הוא מחובר המחשב עושה את הבעיה הנ״ל . כאשר המחשב עובד ללא הכבל הבעייתי אין תצוגה במסך ולא רואים כלום, ככה שאני חושש שזה כרטיס מסך עושה את הבעיה. צרפתי תמונות של הכבל והשקע המדוברים , מישהו יכול להגיד לי בודאות שזה הכרטיס מסך ? וכן אם יש דרך לבדוק את הכרטיס אם הוא באמת נדפק מה שלא הגיוני כי הוא עבד בסדר לפני הניקוי אבק. עוד פרט חשוב , החלטתי לנקות את המחשב בגלל שכל כמה זמן בערך יום יומיים החשב היה נכבה לגמרי בלי התראה מוקדמת. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי עכבר מסוג Logitech G5 העכבר דיי ישן ועבר דיי הרבה (5 שנים) אבל אני עדיין לא ממהר להספיד אותו מקריאה קצרה באינטרנט זאת בעיה מאוד נפוצה ומסתבר שהפתרון שנותנים לכולם הוא נסיון החלפת הכבל או החלפה באחריות שכמובן אין לי. ניסיתי לשחק קצת עם הכבל גם כאשר פתחתי את העכבר הכל נראה תקין ושום משחק עם העכבר לא מכבה אותו כמו שקורה בשימוש סדיר, כאשר אני מרים את העכבר ביד והופך אותו הוא מתכבה ונדלק לסירוגין כאילו ממש משהו זז בפנים והוא כבה.. יש לכם מושג אם זאת באמת בעיה של כבל (מצאתי אחד באייביי) אולי בעיה של מתח שהכבל מספק לעכבר, כי מבחינת מגעים זה לא נראה ככה? או שיש איזה חלק חופשי בפנים שזז וגורם לקצר או משהו ? בקיצור אין לי מושג יש לכם רעיונות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p5qpl-am 2 הארדיסקים ו1 כונן CD כולם תקינים , הכל עובד עם SATA אני מנסה לחבר את 3 כבלי הSATA ללוח ואז זה מזהה לי את 2 ההראד דיסיקים אבל את הCD לא. אבל במחשב הוא כן מזהה ואפילו קורא דיסקים. ניסיתי לשנות מיקום של הSATA ואז הוא מזהה את הCD+HARD DISK1 . וHARD DISK2 לא מזהה.. איך אני יכול לגרום לביוס לזהות את שלושתם ולהגדיר הארד דיסק כmaster . אגב שאני מעלה את המחשב הוא כותב לי הודעה ומאלץ אותי ללחוץ על F1
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בתקלה מוזרה מאוד שקרתה לי לאחרונה. התקלה באה ליידי ביטוי כאשר מערכת ההפעלה לא עולה (כאשר ב-Safemode הכל תקין) ולפעמים שהיא כן עולה אז המסך מהבהב ומציג מאין באגים. במשחקים הדבר מורגש הרבה יותר כאשר יש המון גליצ'ים מבחינה גראפית. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אך לאחר בדיקת מעבדה נראה שהכל תקין אצלו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הכרטיס (כולל דריברים וגם פיזית הוצאה והכנסה) אך זה לא עזר..... חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור PCIE X4 במקום X16 שאליו הוא היה מחובר וכרגע זה נראה תקין... אני פשוט מנסה להבין האם הבעיה היא בלוח אם או אולי בספק או אולי למישהו יש השערה אחרת.... כרטיס מסך - Gigabyte HD7850 לוח אם - Gigabyte H77-d3h אם צריך פרטים נו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלום לכולם! אני חייב לציין שאני לא מומחה גדול בכל הנושא הזה אבל ברגע שאני ניתקל בבעיה אני מתחיל לחקור דברים יותר לעומק, לא מצאתי את התשובות ברחבי גוגל אז פניתי אליכם אני מקווה לימצוא פה את הפיתרון! אני משתמש בווינדוס 8 X64 שמותקן על SSD וכמובן יש לי עוד כונן לכל הקבצים שלי. כשרק התקנתי את המערכת הפעלה אז מן הסתם עברתי והתקנתי דרייבר דרייבר בלי באמת לדעת במה מדובר. עכשיו אחרי שהעמקתי טיפה וגיליתי כמה שווה לי להשתמש ב IRST ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל אני ניתקל ב FETAL ERROR אני גם לא יכול למחוק את הדרייבר הקודם של IRST שמשום מה בכלל לא מופיע לי בדרייברים ובכללי לא באמת עובד. Uploaded with ImageShack.com חשוב לציין שהיום הפעלתי בBIOS את האפשרות להשתמש בIR…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז החלטתי שפה הכי מתאים, רציתי לדעת מה דעתכם והאם TMS רשאים לעשות דבר כזה.. זהו מכתב שכתבתי למועצה לצרכנות היום: שלום, ברצוני לפרט סיטואציה שעמדתי לפניה עם חברת TMS מחשבים שנמצאת בא.ת. פולג נתניה. רכשתי לפני כעשרה חודשים מחשב מהחברה דרך הטלפון שסופק לי באמצעות שליח, הרכיב המרכזי במחשב שהוא כרטיס המסך היה תקול ויצר בעיה של מסכים שחורים ותקיעה של המחשב מתאריך קבלת המחשב, פניתי וידעתי את החברה מיד בקבלת המחשב ולאחר כ9 חודשים פניתי למעבדות למרכז השירות של TMS לתיקון המחשב, TMS הפנו אותי למעבדות שלהם שנקראות וולקום בחולון מכיוון ואינני יכלתי להגיע למעבדות החנות בTMS שבנתניה והם עובדים בשותפות עם מעבדות וולקום. לאחר כשבוע וחצי שלא נמצאה התקל…
-
- 28 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש לי צורב ישן שניתקתי לא מזמן. אני רוצה לחבר אותו שוב, אבל בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע על מסך הפתיחה. כשאני מנתק את הצורב מהלוח אם ומשאיר רק את החיבור לספק, המחשב עולה בסדר אבל הצורב כמובן לא מזוהה. הצורב עצמו עובד. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנה בערך שנקנה בזמנו מעל 5 אלף ש"ח, מחשב גיימרים חזק יחסית, יש לי בעיה שהמחשב כל הזמן עושה ריסטרטים לבד, החלפתי לו הארדיסק והתקנתי לו ווינדוס 8, לא עזר החלפתי לו זכרונות לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה? ספק? כרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית לשכפול ההארד דיסק להארד דיסק חיצוני. הכוונה ליצור אימג׳ של כל הדיסק כולל מחיצות. צריך גם שניתן יהיה לבצע איתחול מ CD כדי לשחזר את הדיסק. בעבר היתה לי תוכנת acronis שעבדה יפה מאוד. אני צריך משהו חינמי במקום. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המחשב בתקופה האחרונה, מידי פעם ובעיקר במשחקים קורס. ניתקתי את הדיסק והמחשב עבד בצורה תקינה (מערכת ההפעלה לא מותקנת על דיסק זה) הורדתי את HDTUNE ומצ"ב התוצאות. הדיסק הלך?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב שהוא עולה אבל לא מציג מסך.. ואני די בטוח שמשהו נשרף.. יש סממנים מיוחדים שניתן לדעת? הלוח אם לא מצפצף אך המאווררים שמחוברים מסתובבים כרגיל (למרות שהSPEAKER מחובר למקום שהוא צריך להיות) המעבד מתחמם. הספק כח מעביר מתח כרגיל (לא נראה משהו מוזר ואין כבלים מנופחים)... בכל זאת יש אפשרות לדעת מה שרוף. אני יודע שהכי טוב זה להחליף חלקים ולבדוק אבל כרגע אין ברשותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-