עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. xfx geforce 6600gt אני לא חושב שדווקא הכרטיס תוקע את המחשב, אלא דווקא הספק שהוא לא כל כך גדול - 400W.. מה אני יכול לעשות בשביל שהמחשב לא יתקע? יש לי בעיה רצינית של חום בחדר ובמחשב, אין לי מאווררים נוספים, ואני מכוון מאוורר גדול ביתי לכיוון המחשב בכדי שאני אוכל להשתמש בו :\ תודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by GORFF,

טוב ליפני זמן מה קניתי מחשב מפנדה(לא היה לי כסף קניתי מחשב חלש) 8) AMD 2200+ ALBTRON NFORCE 2 256DDR R9000 PRO 2 128MB בקיצר התקנתי תXP והמערכת הפעלה הזאת רצה מצו**ן ,אבל במישחקים.......לא!!!!!!!!!!! שניסיתי לשחק MOHAA או RTCW ET הXP כתב הודעת שגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!והמישחק ניתקע........ :-[ ולפעמים גם המחשב ניכבה מעצמו!!!!!!!!!!!! ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הרידון (יש על הלוח אם כרטיס מסך גםGIFA FORCE)אבל עדיין זה ניתקע................. ניסיתי לעדכן את הדריורים של הלוח אם ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך אבל כלום ניסיתי לעדכן את הXP אבל כלום!!!!!!!!!! מה הבעיה ----------?(אחרי שזה עשה לי ריסטרט למישחק המעלות של הלוח אם ושל המעבד היו על 35-45 אז זה לא זה! הבעיה מזכירה לי תב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by live4fun,

שלום לכולם! אני מנסה להפעיל מערכת הפעלה windows server 2012 R2 בוירטואליזציה (VMware), אחרי שההתקנה מסתיימת אני מכניס קוד ליוזר ואז נפתח לי חלון cmd (בתמונה) ואין לי מושג מה אני צריך לעשות בשלב זה והאם זה אמור להיות ככה. ניסיתי לצאת מהחלון ואז פשוט מופיע מסך שחור וזה לא מתקדם לשומקום.. אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח שון
    Started by אורח שון,

שלום רב רכשתי מחשב עם win 10 ויש לי בעיה לפתוח את האייקונים האם הבעיה מוכרת ואיך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. קיבלתי לבדיקה מחשב של חבר, מבוסס AMD עם לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-M61SME-S2L. הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט. פתחתי את המחשב וגיליתי את הדבר הבא - המאוורר שעל גבי כרטיס המסך (9500GT) תקוע ולא מסתובב בכלל. לכן חשבתי שהבעיה היא בכרטיס המסך שכנראה נשרף או משהו. לאחר מכן שמתי לב שלמחשב יש גם כ.מסך מובנה על הלוח. אז ניתקתי את ה9500GT, וחיברתי את המסך לכ.מסך המובנה. עדיין לא היה בוט. ניסיתי לאפס ביוס כי חשבתי שאולי כ.המסך המובנה מבוטל בביוס, אך גם אחרי איפוס הביוס (הוצאת הבטריה, הרכבת ג'מפר - כך זה עובד בלוח הנ"ל) שום דבר לא השתנה. יש לציין גם שניסיתי לשחק עם הזכרונות (יש 2) אבל הדבר לא עזר, כך שאני מסיק שזו לא בעיה בזכרונות. כל אלה דיי מביאים אותי למסקנה שמדובר בלוח אם, א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by eyalel,

מדובר בלפטופ בן כמה שנים, מעבד Dualcore 1.86 זכרון ddr2 ram 3giga, וכונן קשיח SSD 128 kingstoneבן שנה מה הסיבה שהמחשב בקושי מגיב לפעמים יכול להיות שהכונן קשיח יש בעיות? הוא עדיין באחריות. או שזה נורמלי לגיל הלפטופ (עייפות החומר) מותקן עליו אנטי וירוס וחלונות 7 עם מקום פנוי של 15 ג'יגה מתוך 120. לא מריץ עליו יישומים חוץ מקצת אופיס היו ימים שהיה מריץ בקלות אוטוקאד וVS. שווה לקחת את הכונן לחנות שקניתי מהם? KSP.

7. יש לי לוח אם של PCCHIPS מסוג M756MRT (ישן. ל-P-III) שעשיתי לו שדרוג ל-BIOS וזה הסתיים עם שגיאה. אחרי שלא יכולתי לצאת מתוכנת העדכון אלא רק על ידי הפעלת המחשב מחדש, המחשב הפסיק להגיב (נדלק אבל לא עולה הבן-אלף). יש משהו שניתן לעשות עם הנבלה (חוץ מלעשות Clear ל-CMOS שלא עוזר) או שמקומו בפח?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. האם יש דרך להעביר את הHD ללוח אם עם מעבד וזיכרון חדשים ללא התקנה מחדש של הOS. בעקבות קפיצת חשמל קרס המחשב והלוח אם לא נידלק לא מצפצף ורק המאווררים פועלים. האם יש אפשרות להעביר את הדיסק הקשיח עם מערכת ההפעלה לאחר שהחלפתי לוח אם ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? או האם יש דרך לנקות את הדריברים בMicrosoft Windows XP Professional , בצורה כזאת שמתי שהOS יעלה הוא יבקש את ההתקנה של כל הדריברים מחדש כמו לאחר התקנה ראשונה של הXP ?:

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. דבר ראשון תודה לכולם שנכנסו ואני מעריך מאוד את העזרה שלכם אז ככה, במשך הרבה זמן היה לי ריסטרטים במחשב, במשך כמה שנים כמעט מאז שקניתי תמחשב, ולפני איזה חצי שנה התעצבנתי ולא מצאתי שום פתרון פתחתי מלא נושאים והעלתי קבצי דמפ של המסכים הכחולים ולא מצאתי כלום, התעצבנתי והתחלתי לשחק בהגדרות של המחשב בDELETE ולא זוכר מה קרה בידיוק המחשב איתחל את עצמו ופתאום היה לי הודעה של הFAN ERROR של המעבד ושצריך ללחוץ F1 כדי להמשיך, ומאז שהופיעה ההודעה המחשב לא התכבה לי, כאילו זה פעל מעולה ועכשיו היה לי וירוס פירמטתי כי היה לי בלאגן ואיכשהו הF1 בהתחלה לא מופיע לי, והריסטרטים חזרו, קראתי על הבעיה הזאת של הFAN ERROR ועל הF1 וראיתי שאצל כולם זה לרעה אבל משום מה אצלי זה עשה משהו, עכשיו רציתי לדע…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי יש לי מחשב עם RTX 3060 וRYZEN 5 3600 (המפרט המלאה למטה) וכשאני משחק RED DEAD REDEMPTION על 60 FPS ועל הגרפיקה הכי טובה אחרי כמה דקות המחשב שלי ממש מתחמם. בדקתי את הטמפרטורה בNZXT CAM וזה הראה לי שהCPU על בערך 90 מעלות צלזיוס והGPU בערך על 70 מעלות צלזיוס. כשאני רק עם DISCORD, CHROME, NZXT CAM פתוחים במחשב הCPU שלי על 54 מעלות צלזיוס והGPU על 53 מעלות צלזיוס. האם ההתמממות של המחשב בזמן שאני משחק RED DEAD זה משהו תקין או לא, עם זה לא תקין מה עלי לעשות כדי לסדר את זה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by יוספי,

יש לי לפטופ די ישן דגם lp dell e6400 t81 פתאום הוא הפסיק לעבוד.. אחרי שסגרתי איתו פשוט לא נדלק המטען עובד(יש לו אור כחול בקצה המטען כאשר מגיע אליו זרם) אבל המחשב לא נדלק,לא נורות לא כלום ניסיתי לנתק בטריה להדליק עם ובלי ללחוץ ארוך על ההדלקה וכלום, מה ניתן לעשות ראיתי באתרים שיש מצב שספק כוח הלך,האם ניתן לדעת בוודאות? אם אלך למעבדת מחשבים בטח יקחו 200על הבדיקה ועוד מחיר על הספק ויצא 700שקל אני צודק? ניתן להחליף ספק לבד(אם זו הבעיה?) אשמח לעזרה חברים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BrowJes,

אחרי פירמוט כרטיס SD פתאום מופיעה לי הודעה שאני מנסה להיכנס למידע בכרטיס - Data Error (cyclic redundancy check). אחרי זה ניסיתי לבצע עוד פירמוט אבל עכשיו הפירמוט נכשל וניסיתי כמה פעמים כבר. תודה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by rjjb7,

מה המשמעות של הצהפצופים הבאים בהדלקה: 1) צפצוף אחד ארוך בלי הפסקה 2) 3 צפצופים קצרים מהירים ואחריהם אין תגובה המחשב נשאר דלוק 3) צפצופים ארוכים ואיטיים בלי הפסקה 4) צפצופים קצרים ומהירים בלי הפסקה אפשר גם לפרט באופן חלקי או בהרחבה על חלק מהסעיפים בתודה רבה מראש, רועי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by IME3,

חיברתי את החוט שיוצא מהספק כוח שהתאים לחיבור של המאווררים על הלוח אם בגלל שהמאווררים מצויינים לי שהאינדיקטור שמראה על השליטה במהירות סיבוב לא מזוהה ולא מחובר באמת בנקודות האלו על הלוח אם והנקודות פנויות לחיבור מאווררים והנקודות האלו תומכות בהעברת מידע על המאוורר אז חיברתי!! פתחתי את המחשב והיה פיצוץ עם עשן ומלא ריח חריף!@$!$@ זה מחשב חדש לוח אסוס P6T דלוקס קור 7 920 GTX280 אני פוחדדדד לגמרי אבל הוינדוס עלה!!! והמחשב עלה!!! אבל פיצוץ אכן התרחש ומשהו שם מת זה בטוח אז מה נפטר????? ואיך זה ישפיע עליי הנה תמונה באזור הצהוב אני כמעט בטוח התרחשה ההתפוצצות הנה כמה דברים חשודים לא יודע ב OCCT יש שם ערך מסויים שהוא על מינוס 60 ובאוורסט ליד ה מינוס 5V מופיע ערך של…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הכל מחובר משחה טרמית קירור, זיכרון, גימפור והכל. לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D יש 4 מנורות LED שהן אמורות להיות סטטוס, כולן דולקות באדום.... מחר אני נוסע למעבדה, אבל אם אפשר לחסוך, למה לא? בתודה מראש, אבי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש: Win 10 Pro (לא מקורי) Intel Core i7 4790 CoolerMaster TX3 EVO Corsair VS 650W Gigabyte H97 HD3 ADATA XPGV1.0 16GB DDR3 1600MHz CL9 2/16 Gigabyte GTX980 G1 4GB מחשב חדש לגמרי אבל במשחקים קצת התאכזבתי או שאני לא התקנתי משהו או לא עשיתי משהו, נגיד אני משחק ב COD BO3, משחק עם האופטימיזציה של NVIDIA EXPRESS והכל עובד חלק בסדר בלי לאגים ואז לאחר כמה דקות משחק מתחילות כל מני תקיעות קטנות שמיד מסתדרות ואז חוזרות, גם ב METRO 2033 יש לי כל מני תקיעות קטנות של פחות מחצי שניה ואז מסתדר, התקנתי דריבר של כרטיס מסך (כרגע עומד אצלי הדריבר הכי אחרון 359.06) מישהו יודע אולי מה גורם לתקיעות האלה? או שאולי חסרה לי תוכנה כלשהי במחשב? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי לוח אם P55-US3L של גי'גבייט. לאחרונה צצה לי הודעה בחלונות 7 (64) שיש עדכון ל USB 3.0 host controller, עם קישור שמוביל לאתר לא מתפקד של אינטל. בנסיון להוריד מאתר הדרייברים של אינטל, מופיע רק עדכון ללוחות של אינטל, ואכן ניסיון התקנה שלו נכשל על "דרישות מינימום". בדף לוח האם באתר של ג'יגבייט לא מופיע דרייבר לעדכון ל USB. יש למישהו רעיון איך לעדכן? או שפשוט להתעלם מההודעה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היות ואני עומד להתקין את Windows 98 מחדש, יש לי שאלה קטנה: האם יש הבדל בין לשים את מערכת ההפעלה על Partition בגודל 2GB לבין 4GB? זאת כאשר מדובר במערכת הפעלה Windows98 וב- FAT32. אם זה בכלל משנה, אז מהו הגודל המומלץ ביותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by LugaC,

שלום לכולם! המחשב שלי (דיי חדש - כמה חודשים) לפני כמה חודשים עודכן לווינדוס 10. יש איזה משהו מוזר שקרה רק בימים האחרונים, ברגע שאני ממזער חלון כלשהו הוא כאילו יורד "באנימציה של המזעור הרגילה" לאיפה שהשורה למטה עם השעון, אינטרנט, רמקול וכו' ומאז אין לו זכר, ולא לאיפה שכל החלונות "אמורים" לרדת שזה ליד "ההתחל". בנוסף, כל הקיצורי דרך שהיו ליד ההתחל נעלמו, ובנוסף יש מין ריצוד על שורת הבר הזו שהזכרתי מקודם. כל זה קרה ביחד בבת אחת. אני יכול להחזיר את החלונות רק על ידי alt+tab אבל זה כמובן לא נוח. בבקשה לעזרה אודה. יום מצוין!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Enigma209,

יש לי קובץ על הדקטופ שלא נמחק... הורדתי אותו בתור קובץ אחד כלומר הוא לא חלק מתוכנה או משהו כזה... כשאני מנסה למחוק אותו יש הודעת שגיאה שאומרת שתוכנה אחרת משתמש בו... זה לא וירוס מאה אחוז... איך אני בודק מי משתמש בו?? או איך אני מוחק אותו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by EpoXi,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את מקור הבעיה במחשב. הבעיה התחילה לפני חודש בערך, מה שקורה הוא שמספר דקות לאחר הפעלת המחשב הוא מתחיל להיתקע - פריז, שאי אפשר להזיז את העכבר ולפעמים גם הסאונד מפסיק(יוטיוב לדוגמה). התקיעות קורות כל כמה דקות לרוב בזמן גלישה בכרום. לפעמים אחרי כמה שניות המחשב חוזר לעבוד ולפעמים אין מנוס מללחוץ על כפתור הריסט. אציין שבעבר המעבד עבר אוברקלוק אך החזרתי את הגדרות ברירת המחדל, כמו כן כשהתחילה הבעיה חשדתי בזכרונות, אז היו לי שלוש סטיקים - 2X2GB ועוד 8GB אחד, נסיתי כל וויריאציה בינהם ועדיין התופעה קיימת. דבר נוסף, בערך ב 1% - 5% מהמקרים, הפריז נגמר בהודעה של הדרייבר של NVIDIA שאומר שהוא קרס, לא זוכר את הניסוח המדויק. AMD athlon 630X4 זיכרונו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי 2 מערכות הפעלה ולפני הפרמוט שעשיתי היום תמיד זה היה שואל אותי לאיזה להכנס, לוויסטה או XP. והיום עשיתי פירמוט לXP וזה ישר נכנס לXP בלי לשאול. מה עושים? :s05:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Shay17,

לאחר הפסקת חשמל הווינדוס לא עולה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester יש פיתרון לבעיה ? יש לי הרבה חומר חשוב על המחשב

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים