תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקרופון TEAC T3, אין לו איזשהיא תוכנה שבאה איתו, יש לי איתו בעיה, שאני על סקייפ איתו, בקושי שומעים אותי, אני נשמע נורא חלש ומרוחק, שאני מנסה לדבר איתו במשחקים לא שומעים אותי בכלל. אני כמעט בטוח שחיברתי אותו למקום הנכון במחשב כי שאני מחבר אותו זה מראה לי שחובר משהו לפתח של שהמקרופון, אני לא מבין מה הבעיה, שאני מחבר אותו לנייד שלי הכול עובד מעולה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל הווינדוס לא עולה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester יש פיתרון לבעיה ? יש לי הרבה חומר חשוב על המחשב
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה שאני לא יודע ממה היא נובעת. אני עובד על מחשב די חזק (Windows 7 64 bit, 6Gb, I7 920) יש לי מדפסת Hp officejet J5783 משולבת, שעובדת באופן שוטף משום מה בזמן האחרון כשאני מנסה לשלוח קובץ להדפסה התוכנה נתקעת, כל תוכנה אופיס,אקסל, chrom, explorer, photoshop מבחינת חומרה אני לא חושב שיש בעיה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של המדפסת אבל זה גם לא עזר.. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של PCCHIPS מסוג M756MRT (ישן. ל-P-III) שעשיתי לו שדרוג ל-BIOS וזה הסתיים עם שגיאה. אחרי שלא יכולתי לצאת מתוכנת העדכון אלא רק על ידי הפעלת המחשב מחדש, המחשב הפסיק להגיב (נדלק אבל לא עולה הבן-אלף). יש משהו שניתן לעשות עם הנבלה (חוץ מלעשות Clear ל-CMOS שלא עוזר) או שמקומו בפח?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? דוגמה למחשב עם חומרה חלשה ביחס לשלי ומריץ את המשחק באופן רציף ושוטף. מפרט המחשב שלי :
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה Windows 10 על כונן קשיח רגיל. קניתי כונן SSD חדש ואני רוצה להעביר אליו את כל מערכת ההפעלה *בשלמותה* בדיוק (!), כולל כל התוכנות, ההגדרות והקבצים. כל זאת כדי לא להתעסק עוד פעם עם התקנה מחדש של המערכת. האם קיימת דרך כזאת? תודה רבה לכולם :-)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק במשחק Counter Strike ואתמול אני נכנס למשחק ויש לי נפילות FPS מ-100 ל-30/40 תוך שנייה, ויש לי בד"כ 100 יציב. בדקתי ב Task Manager והתגלה כי בזמן המשחק המשחק פועל על 100 אחוז CPU USAGE מה שאף פעם לא קרה. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, בדיקה של ווירוסים, ADAWARE, והבעיה עדיין קיימת. וגם ניסיתי לעשות Benchmark ב3DMARK ויש לי מחצית מה-FPS שהיה לי בד"כ. הדבר החריג היחיד שעשיתי היה לחבר צורב למחשב, היה לי קצת בעיות עם זה משום מה ובסוף הוצאתי את הצורב והחזרתי את המצב לקדמותו. מפרט: AMD 2500 ABIT NF7 TWINMOS 512MB RADEON 9700 WD 120GB מה יכול לגרום לבעיה הזאת? תודה מראש..
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, השארתי את המחשב דולק עם משחק ברקע והלכתי, חזרתי אחרי שעה להודעת BIOS שלא נמצא התקן Bootable .. איתחלתי והוא עלה כרגיל אלא שאין סאונד, בדקתי הכל וניתקתי הכל וחיברתי שוב, ואין סאונד. בPlayback Devices הספיקרס באפור לא ניתן לאיפשור ניסיתי את הwin 7 השני שמותקן בדואל בוט ושם אותה בעיה. ניסיתי MS Fix לבעיות סאונד אבל לא עזר, חשבתי שיתכן ושבב הקול בלוח אם הלך אבל המיקרופון עובד. הכבל אכן מחובר לכניסה הכחולה Line In. ניסיתי גם נקודת שחזור באחת המערכות והייתה קריסה לsturtup repair שלאחריה הוא סיים בהצלחה את השיחזור אבל עדיין ללא סאונד. [ATTACH=CONFIG]9807[/ATTACH] אובד עצות [ATTACH=CONFIG]9808[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שדרוג ווינדוס 8 ל 8.1 המחשב קופא כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב או לחדש את המחשב מתוך במצב שינה אני לא מצליח לסדר את הבעיה מה לעשות? עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לחסום כתובת MAC דרך הראוטר של סלקום vv2220
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! מפרט המחשב שלי: P4 2.66Mhz זכרון 256MB ASUS - לא זוכר בדיוק איזה, אבל אני זוכר שיש לו חיבור AGP X4 RADEON 9600 Pro 256MB DDR כרטיס מסך ורשת מובנים. ושתי צורבים. עכשיו המחשב אצלי חצי שנה, ומאז שקניתי אותו, לא היה לי רגע אחד של שקט. הבעיה העיקרית: משחקים נתקעים (מסך קופא), עושים ריסט למחשב, מקרטעים (בחלק מהמשחקים). עכשיו בשביל לפתור את הבעיה החליפו לי במעבדה ספק, מעבד, כרטיס מסך, הארד דיסק, מה לא... תחילה היתה הבעיה קוראת אחרי דקות ספורות של משחק, אך היום במשחקים כמו קונטרסטריק לוקח מספר שעות (2-3) עד שהמשחק נתקע, ובמשחק STREET LEGAL RACING אני יכול לשחק רק כשעה עד שעה וחצי. עכשיו פתחתי את המחשב ועשיתי בדיקת חום: מסתבר שבמשחק קונטרסטריק, רזולוציה 1600X1200 גרפיקה על …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי (דיי חדש - כמה חודשים) לפני כמה חודשים עודכן לווינדוס 10. יש איזה משהו מוזר שקרה רק בימים האחרונים, ברגע שאני ממזער חלון כלשהו הוא כאילו יורד "באנימציה של המזעור הרגילה" לאיפה שהשורה למטה עם השעון, אינטרנט, רמקול וכו' ומאז אין לו זכר, ולא לאיפה שכל החלונות "אמורים" לרדת שזה ליד "ההתחל". בנוסף, כל הקיצורי דרך שהיו ליד ההתחל נעלמו, ובנוסף יש מין ריצוד על שורת הבר הזו שהזכרתי מקודם. כל זה קרה ביחד בבת אחת. אני יכול להחזיר את החלונות רק על ידי alt+tab אבל זה כמובן לא נוח. בבקשה לעזרה אודה. יום מצוין!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב חדש עם שני דיסקים קשיחים. המחשב מאוד שקט למעט מצב שמדי פעם הוא משמיע רעש לשתי שניות והנורה הצהובה (של המחשב חושב) מהבהבת. האם יכול להיות שאחד הדיסקים פועל על מצב של חסכון בחשמל או משהו בסגנון ולכן בכל פעם שהוא "חוזר לפעול" מושמע הרעש הזה? במידה ולא, מה יכול לגרום לרעש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K5-rev-1x#kf בעבר כשרציתי לפרמט את המחשב (יש לי התקן USB מחובר למחשב עם WIN) הייתי לוחץ F12 ושם מגדיר למחשב לעלות מה-USB וממשיך משם. עכשיו המחשב פשוט לא נכנס לאפשרות הזאת (למרות שרשום לי F12 בפוסט) והמחשב פשוט עולה ונכנס ישר ל-WIN ,ניסיתי כמה וכמה פעמים וכלום לא עוזר. אז ניסיתי ללחות DEL עלמנת להגדיר בביוס שהמחשב יעלה קודם מה-USB אבל איך שהביוס מופיע לא העכבר ולא המקלדת מגיבים ואין לי שום אפשרות אחרת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד Dell vostro 14-5480 לפני כשבוע מסרתי מחשב לתיקון, נאמר לי שלא כלכלי לתקן את המחשב בגלל הנזק התקלה הייתה שהוא מתכבה כל 5 שניות מספר ימים לאחר קבלת המחשב חזרה ניסיתי להדליק אותו ולפתע הוא כלל לא נדלק ורק מצפצף פתחתי אותו והכרטיס זיכרון נראה לי קצת שונה(פחות כהה) אבל אני לא בטוח איך אני יכול לדעת אם החליפו לי את הזיכרון בזיכרון פגום? יש כל מיני נתונים על הזיכרון וגם בתושבת של הזיכרון עכשו דיברתי עם התמיכה הטכנית האמריקאית והם אמרו לי שבמערכות האלו הם שמים את הזיכרון הזה: 4GB Single Channel DDR3L 1600MHz (4GBx1) הםא זה אותו זיכרון או שאולי בישראל מחליפים את הסוג? צירפתי תמונות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המקלדת שלי נהרסה בעקבות מים שנשפכו על המחשב :X הדגם של המחשב הוא TOSHIBA - satallite 855C-1UJ השאלה שלי אם אני יכול להחליף לכל מקלדת בדגם 855c? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי היה מהיר מאוד ולאחר שהחלפתי את המסך הישן במסך lcd של LG המחשב נהיה קצת איטי, איך אני פותר את הבעיה ? יש לי xp מחשב פנטיום 4 3.00ghz ואומר להיות לי אולי איזה ג'יגה זיכרון אבל רשום שיש לי 448 mb , כרטיס מסך מובנה, תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . קניתי את המפרט הזה מפלונטרhttp://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=76776ללא דיסק קשיח וכונן DVD . כי כבר יש ברשותי מהמחשב הקודם.אז ככה:חיברתי כונן DVD מהמחשב הקודם (הוא נפתח ונסגר- עובד טוב)חיברתי את הדיסק קשיח ( פירסמתי תמונות איך חיברתי ) אבל לא יודע מה לעשות .. לא עולה כלום על המסך . מצוין כאילו המסך לא מחובר. חיברתי טוב לכרטיס המובנה בלוח האם. חיברתי גם כבל אחר. אותו מצב מקבל.הדיסק קשיח כבר יש בו ווינדוס מהמחשב הקודם. אולי צריך לעשות משהו לפני שמחברים למחשב החדש? הוצאתי את הבטריה מלוח האם לכמה דקות והחזרתי , לא עזר. תודה תמונותhttp://www.interload.co.il/upload/1692529.jpghttp://www.interload.co.il/upload/5769120.jpgזאת התמונה שמציג המסך (חיברת…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי נדבק בדבר הזה, הרצתי עליו חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום. הוא מאט לי את הגלישה ומציף אותי בפרסומות. לא ניתן להסיר אותו דרך לוח הבקרה, זו מין תוכנת רוגלות כנראה. ניסיתי Adware ולא עזר. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב CDROM X52 של MTRP ובצורב של crx175e2 SONY 24X10X40 (אני חושב שזה הדגם ), אני לא ממש צריך את הCD אבל את הצורב אני צריך. הבעיה היא שהמחשב יודע שהם מחוברים, הצורב נפתח הCD לא ושניהם לא קוראים דיסקים מכל סוג. אולי יש בעיה בחיבורים?, אולי בMASTER וה SLAEV ?(שאין לי מוסג מה זה) אולי צריך לנתק אותם? אני חייב עזרה ומהר, אני מוכן לעשות הכל רק תגידו, אם חסרים פרטים תשאלו. תודה. בתמונה (קובץ מצורף )רואים איך המחשב מזהה את הCD והצורב ב divice manager
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך שבסטיקי ובמקום מה שצריך להופיע לי, זה מה שמופיע לי: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: ואין את הסיבה לבעיה כמו במדריך, מה אני עושה?
-
לאחר מריחת משחת קירור טריה והרכבה חוזרת של גוף הקירור התעקמו 2 מהפינים מפלסטיק שמחברים את הגוף ללוח האם. (כדי להבהיר זהו גוף קירור Arctic Alpine 11 GT Rev2 שמתחבר ללוח האם ע"י דחיפת הפינים מפלסטיק . כמו בגוף המוצג ביוטיוב המצ"ב, למקרה שיש צורך בהבהרה נוספת ). לוח האם הוא מתוצרת ASUS תואם תושבת 1155 עם 4 חורים לגוף קירור, והמעבד הוא I3. הזמנתי גוף קירור חדש רק עפ"י תאימות 1155, ומה שהגיע אינו מכיל פינים מפלסטיק, אלא bracket שאליה מתחבר הגוף בברגים. כפי שרואים בתמונות המצ"ב. השאלה, איך מחברים גוף כזה ללוח האם? https://www.youtube.com/watch?v=5qczGR4KMnY
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
"Verifying DMI Pool Data............... AMD Data Change ... Update New Data to DMI!" ההודעה הזאת מופיעה כל פעם בעת עליית המחשב קצת אחרי שההארד דיסק מזוהה. אין לי שום בעיה ניראת במחשב רק רציתי לדעת אם זה בסדר ומה זה אומר(ההודעה קיימת מאז שהמחשב קיים - 3 חודשים). לוח האם הוא GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי במחשב אחד שיש לי אם אני לוחץ על sleep המחשב נכנס לשינה ואין סימן שהוא פועל במחשב החדש אם הוא במצב sleep יש נורה שמהבהבת ככה שאפשר לדעת שהוא עובד נראה לי מסוכן שאני לא יודע שהמחשב ישן או כבוי מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום חזרתי מהצבא לכבוד הרגילה שלי והדלקתי לתומי את המחשב. הוא עבד בסדר גמור, אבל אחרי בערך 20 דקות, הוא פשוט נעצר. המסך כבה, שום דבר לא מגיב, לא המקלדת, לא העכבר, לא המסך.. ממש פשוט קופא במקום. חשבתי שזה חד פעמי ולא ייחסתי חשיבות, ולאחר שימוש חוזר במחשב ( בערך אותו פרק זמן ) המחשב שוב קפא. הוא פשוט לא מגיב, ממש קופא. הפיתרון היחידי הוא לעשות ריסטרט, שזה לא ממש פיתרון. המחשב הוא מחשב יחסית חזק' I5 וכרטיס מסך שאני לא זוכר כל כך את שמו, משהו כמו HD6850 של sapphire או משהו כזה, והוא בן 3 שנים בערך. כשיצאתי לצבא פעם קודמת הוא עבד מעולה, ואף אחד לא השתמש בו.. האם מישהו נתקל בזה?אשמח לפתרונות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-