תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
חבר הביא לי HDD חיצוני של (western digital (wdbaau0020hbk חיברתי אותו לUSB. הוא זיהה "התקן חדש" וכו', אבל אני לא רואה שום מחיצה חדשה במחשב שלי. ניסיתי להיכנס לניהול מחיצות ולראות אולי צריך להגדיר לו שם (אות) או משהו אבל נראה שהוא רק "יודע" שהוא שם ולא שום דבר מעבר לכך. התקלה כבר חוזרת על עצמה לא פעם ראשונה ובדרך כלל הייתי פשוט מפרמט את הכונן/דיסקאוןקיי וזה היה פותר את הבעיה לצמיתות לגבי אותו כונן/דיסקאוןקיי. אבל זהו HD לא שלי ויש עליו המון מידע חשוב. יש לציין שזה קורה על המחשב שלי אבל לא על המחשב שלו (יש לו MAC אם זה משנה משהו). האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה מבלי הצורך לפרמט אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים הווינדוס לא עולה לי במקום יש מסך שחור ואת הסמן של העכבר כתבתי בגוגל ניסיתי F8 Repair וכל מיני סרטונים שראיתי ביוטיוב לא עבד אשמח לעזרה נ.ב ראיתי שטכנאי מחשבים על התקלה הכי מסובת לוקח משהו כמו 700 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע בטכנאי או לקנות מחשב חדש? מחשב הכי זול שראיתי עולה 1,000 שקל השאלה אם הוא יותר טוב ממה שיש לי אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום וסופש טוב רציתי להתייעץ איתכם לגבי מקרה שקרה לי לאחרונה . יש במחשב כונן SSD יחיד באמצע עבודה על המחשב הוא נתקע , CTRL +ALT+ DEL לא עזר , לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט . לאחר ריסטרט המנורה של HD עבדה ללא הפסקה כשהגיע שלב זיהוי הכוננים בביוס הפוסט גם נתקע לאחר ריסטרט נוסף הזיהוי עבר בהצלחה אבל היה הודעה של DISK BOOT EROR לאחר ריסטרט נוסף הווינדוס עלה ונתקע שוב כאן כבר איבדתי עשתונות ועשיתי התקנה מחדש לווינדוס במהלך התקנה של ווינדוס , נתקע בתהליך של העתקת קבצים עוד ריסטרט התקנה מחדש של הווינדוס, עבר בהצלחה . עובד טוב המחשב אבל גם היה איזה תקיעות , וראיתי ב EVENT VIEWER הודעה כזאת Reset to device, \Dev…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
"Verifying DMI Pool Data............... AMD Data Change ... Update New Data to DMI!" ההודעה הזאת מופיעה כל פעם בעת עליית המחשב קצת אחרי שההארד דיסק מזוהה. אין לי שום בעיה ניראת במחשב רק רציתי לדעת אם זה בסדר ומה זה אומר(ההודעה קיימת מאז שהמחשב קיים - 3 חודשים). לוח האם הוא GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לצערי התחילה תופעה במחשב שלי ואשמח קצת ליעוץ, היום מיד לאחר שיצאתי ממשחק מחשב, המחשב הציג פסים לגובה המסך והתמונה היתה ניראת לא מסוכרנת (כאילו היא זזה שמאלה) מאז לאחר שביצעתי ריסט למחשב אני רואה את ה bios ורואה ש windows עולה אך ברגע שהוא נטען ועובר למתצוגה גרפית המסך מציג פסים כחולים ושחורים (כמו תבנית חוזרת) לגובה המסך והמחשב ניתקע. הצלחתי להיכנס ל safe mode ולהוריד את הדרביר של הכרטיס מסך ואז לעלות windows. הכל עובד כמו שצריך רק שכל פעם שאני מתקין את הדריבר התופעה של הפסים כחולים שחורים חוזרת. הכרטיס מסך הוא 6870 radon HD יש רעיונות? הלך כרטיס מסך? נ.ב הכאטיס בין שנה וחצי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל. והרבה זמן לא השתמשתי בו לצורך TV. כשניסיתי לחברו לכבלים של מתב - ללא ממיר גיליתי כי למרות שאמור להיות בו היפר באנד ואופציה לזיהוי אוטומטי של ערוצים זה לא עובד עבור מרבית הערוצים - יש רעיונות למישהו. כאמור מתב רגיל לא דיגיטל ללא ממיר.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דרופים של FPS ב COD4 אי אפשר לשחק ככה יותר אני כבר רוצה לפרוש בגלל זה 80-100 FPS זה כמעט לא אפשרי לשחק ככה פעם המשחק היה רץ חלק על 250FPS הגדרות הכי גבוהות היום גם על 600X400 בקושי עובר 120FPS אני חושב שזה מעלות של המחשב אבל לא בטוח לא יכול להיות שנדפק הכרטיס או המעבד נכון? המפרט שלי זה GTX460 AMD PHENOM 2 X4 955 3.2GHZ 4GB RAM המחשב חדש חצי שנה+ כזה וזה המעלות שאני במשחק http://oi41.tinypic.com/2e5irmo.jpg מה צריך לעשות כדי לתקן את זה כבר? ועם צריך קירור מה לקנות ? 100שקל לקירור ועם צריך שני קירורים(לכמה חלקים) אז 250 שקל אני כבר מעל ל 3 חודשים משחק ככה וזה נהיה יותר גרוע עריכה: יש עוד תוכנה כזאת SPEEDFAN משו ויש לי שם TEMP3 מגיע כמעט ל 110 מעלות כשאני …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בערך כבר חודש יש לי המון ארטיפקטים ותקיעות בתצוגה, גם על הדסקטופ (לאו דווקא במשחקים) מלווה לפעמים בתקיעות רגעיות בתצוגה/מסך שחור לכמה שניות ואז חוזר. בנוסף- קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך לא הוספתי שום חומרה בתקופה האחרונה, הכרטיס זה HD5750, לפי הסנסור לא מתחמם שלשום התקנתי דרייבר חדש(12.4) לאחר הסרה מלאה של הקודם(Uninstall + DriverSweeper in safemode) והתופעה עדיין אותו דבר צירפתי פירוט על הקובץ dump לאחר ה-BS: Uploaded with ImageShack.us זה בטוח הכרטיס דפוק או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת
-
שלום כולם, יש לי 2 בעיות ממש בלתי נסבלות במחשב ואין לי מושג מה הגורם להן: 1. כל הדלקה שנייה של המחשב יש מסך שחור, כל המחשב "עולה" (שומעים את הצלילים של הווינדוס) אבל רואים מסך שחור...כאילו הכרטיס מסך לא מניע 2. המחשב רק במשחקים מקרטע כמו פנטיום 4 וזה לא שהוא עגלה זה המפרט שלו: i7 920 nvidia gtx 295 asus rampage 2 6gb RAM מחשב מכובד במיוחד אין סיבה שיעשה בעיות נכון? בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה ):
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן בשבת שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש. התקנתי בו ווינדוס דרייברים ועוד כמה תוכנות כמו אופיס אדובי סטים וכו' ועד עכשיו יש לי בעיה שמציקה לי כל הזמן... כל כמה שעות המחשב פשוט 'קופא', התצוגה במסך קפואה ולא זזה, אין זרם במקלדת ובעכבר. ורק כפתורי הכיבוי והריסטרט מגיבים. אין שום דוחות לנפילה, לא BSOD, שום דבר שיכול להראות לי על שגיאה.... הטמפרטורות במחשב תמיד נמוכות ואין שום OC. עדכנתי BIOS ודרייברים ושום דבר לא עובד לי..... מפרט: Gigabyte z68x ud3p intel i5 2500k 8GB Crucial HIS Radeon HD5770 באמת שאשמח לעזרתכם לפני יום ראשון בגלל שאני בצבא ואני סוגר 21! תודה רבה ויום טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל ככה: אתמול ניסיתי לפרמט וינדוס על מחשב ישן, ובאמצא ההתקנה המחשב נכבה. כשניסיתי להדליק אותו מחדש, המחשב ציפצף ציפצוף מוזר כזה ולא עלה. היום קיבלתי מחשב ישן בלי דיסק קשיח, העברתי את הדיסק הקשיח של המחשב הקודם, והיתה אותה בעיה, המחשב ציפצף ולא עלה. הייתי בטוח שזה בעיה בכונן הקשיח, עד שחיברתי כונן חדש לגמרי שנקנה לפני יומיים, וזה גם ציפצף ככה. אז מה הבעיה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המסך - SyncMaster T220P Samsung איך שאני נכנס למשחק זה מעלה לי הודעה כזאתי : not optimum mode recommended mode 1920 x 1200 60hz. אני כבר לא יודע מה לעשות באמת!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב שכונן D הוא חלוקה של כונן C שלי. אבל החלק של C מלא, וב - D יש הרבה מקום. ראשית - איך אני בודק שאכן D אינו כונן פיזי נפרד אלא חלק מכונן C? שנית, איך אני מוסיף לחלק של C מקום מכונן D?
-
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה, כל פעם שוינדוס היה עולה הוא היה נכבה. החלטתי לפרמט אותו, אבל כל פעם בעת שוינדוס ההתקנה עולה הוא עושה לעצמו ריסטרט. בדקתי את ההארד דיסק, את המאוורר ועשיתי ניקוי כללי כולל משחה טרמית אבל לא עוזר. יש לציין שכל עוד הוינדוס לא עולה המחשב לא עושה ריסט. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יום בהיר אחד , בלי שעשיתי הרבה ,פתאום נעלמו לי כונני הסידירום מהמחשב ב Device manager הם מופיעים עם סימן קריאה , וכשניסיתי להתקין אותם עוד הפעם ,הוא כותב שיש בעיה והם כאילו לא מחוברים למחשב. הכוננים נפתחים ודולקים... והם עבדו לפני זה , לא נגעתי בכלום.. תודה לעוזרים מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב,או לא כלכך לחלקנו. הגעתי לפני כחצי שעה מהבסיס,והדלקתי את המחשב שלי וזה מה שראיתי: איך שהמחשב נדלק,נשמעים צפצופים קטועים ולאחר מכן המחשב נכבה ואז נדלק שוב לבד ושוב צפצופים ואז שוב נכבה וכן הלאה. בעבר נתקלתי בצפצופים דומים במחשב של אבא,ובד"כ הוצאת הזכרון הפנימי והכנסתו שוב למקום פותר את הבעיה,ניסיתי גם על שלי. אחרי זה המחשב נדלק,בלי שום צפצופים ולא מתכבה יותר לבד,אבל שומדבר לא עולה גם לא הדוס והמסך בכלל לא נדלק(נורה צהובה דולקת) ולפי מה שנראה לעין המאוורר של הקירור שעל המעבד מסתובב לאט יותר מהרגיל והמחשב בהתחלה משמיע כמה נקישות מוזרות שלא בדיוק הבנתי מאיפה הן באות... מה זה יכול להיות? זה הרס לי את כל האפטר ומצב הרוח...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המקלדת שלי נהרסה בעקבות מים שנשפכו על המחשב :X הדגם של המחשב הוא TOSHIBA - satallite 855C-1UJ השאלה שלי אם אני יכול להחליף לכל מקלדת בדגם 855c? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתונים: מדפסת hp office jet 4500; מע' windows 7 ult. בסריקה מהמחשב ע"י תוכנת פקס וסריקה ב- windows הסריקה מתבצעת טכנית אך בתום הסריקה שם הקובץ אינו מופיע. (בתצוגה מוקדמת האפליקציה מציגה ע"ג המסך את המסמך שנסרק). אין בעיה בהדפסת מסמכים הנשלחים מן המחשב. המדפסת מחוברת בחיבור USB. תודה מראש למשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים את ווינדוס 7 התקנתי על המחשב החדש שלי - לצערי - ב-BIOS במקום ב-UEFI המשמעות היא שאי אפשר (יותר נכון, קשה מאוד) להמיר את סוג האתחול ל-UEFI בלי להתקין מחדש את ווינדוס 7 הסיבה העיקרית שהגעתי לזה בכלל היא בנסיון לפתור את זמני האיתחול המעצבנים שלי הם אמנם לא קטסטרופליים, אבל אין שום סיבה לטעמי לקבל 25 שניות זמן אתחול (מהדלקה עד רגע ה-LOGON SCREEN של ווינדוס) כשאנשים מקבלים עם סט-אפ דומה הרבה פחות מכך (חצי?) לא היה איכפת לי להתקין מחדש ווינדוס אלמלא כבר הייתי חורש עליו במשך יותר משבוע ומתקין ומקנפג את כל הדברים שלי (אנטיוירוס, תוכנות, פלאגינים, פונטים, קיצורים, THEMES, וכו') , מה שאין לי כח לעשות שוב לכן - אני מנסה להבין - האם זו באמת הסיבה לזמן האתחול האיטי ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. רכשתי לפני מס' ימים מחשב חדש. המאוורר האחורי מרעיש בצורה קצת מוגזמת לטעמי. נשמע שהוא פועל תקין, אבל מציק לאוזן. יש מה לעשות מבלי לגעת במארז? האם אפשר להאט את מהירות סיבוב המאוורר? תודה מראש, תומר.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר מריחת משחת קירור טריה והרכבה חוזרת של גוף הקירור התעקמו 2 מהפינים מפלסטיק שמחברים את הגוף ללוח האם. (כדי להבהיר זהו גוף קירור Arctic Alpine 11 GT Rev2 שמתחבר ללוח האם ע"י דחיפת הפינים מפלסטיק . כמו בגוף המוצג ביוטיוב המצ"ב, למקרה שיש צורך בהבהרה נוספת ). לוח האם הוא מתוצרת ASUS תואם תושבת 1155 עם 4 חורים לגוף קירור, והמעבד הוא I3. הזמנתי גוף קירור חדש רק עפ"י תאימות 1155, ומה שהגיע אינו מכיל פינים מפלסטיק, אלא bracket שאליה מתחבר הגוף בברגים. כפי שרואים בתמונות המצ"ב. השאלה, איך מחברים גוף כזה ללוח האם? https://www.youtube.com/watch?v=5qczGR4KMnY
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, ניתקתי את החוטים שמחוברים ללוח אם כי המחשב לא נדלק בלחיצה על הכפתור (אם זאת יש נורה ירוקה של חשמל על הלוח אם, כלומר יש חשמל בלוח אם): Power sw reset sw HDD LED וכעת אני לא יודע באיזה סדר לחבר אותם ללוח אם. מישהו יודע מה הסדר ואיך לחבר אותם ? יש לי לוח אם של אינטל D495GNT תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-