עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maor848,
    • 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. שלום לכולם אני במצב נואש ואין לי מושג מה לעשות יש לי מחשב נייד דיל אינספירון 5110 עם מערכת הפעלה ווינדוז 7 אולטימיט התקנתי לפני כיומים תוכנה בשם partion magic ובזמן שהתעסקתי עם שיניוי פורמט מ NTFS ל- FAT32 לדיסקונקי הבחנתי שמחיצת ה-D נעלמה שגודלה כ500 GB ונשארתי רק עם ה-C שגודלו 100GB והבחנתי שלכונן D האות נעלמה נסיתי לקבוע לו עם התוכנה את האות D בחזרה וכלום לא עזר אז עשיתי ריסט למחשב בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה..... רק שמאותו רגע של ריסט הווינדוז קורס ואני לא מצליח אפילו לראות מה רשום במסך הכחול שמופיע המחשב גם כן לא נכנס לסייף מוד... מה שהותיר את הריקאברי הרקברי לא עזר נסיתי לעשות שחזור מערכת וקפצה הודעת שגיאה..... לבסוף הבנתי שאין מנוס אילא לפרמט את המחשב כשהעלתי א…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by KF,

לא מצליח להסיר את הוירוס הזה.. שמתי לב שהTASK הזה מופעל אוטומטי רק כשאני מחובר לאינטרנט. ניסיתי להריץ superantispyware ו Malwarebytes אבל הם לא מוצאים את הוירוס הזה. מדובר על rss.exe שחונק לי את הCPU 100ִִ% עזרה בבקשה. (WIN 7 64 BIT)

4. Started by Vent,

אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהמעבד שלי משתמש רק בליבה אחת מכל הליבות.(ארבע ליבות כיש לי-I5) ראיתי שהוא משתמש רק בליבה אחת דרך ה-task manager,וה-msconfig שראיתי שבבוט אני יכול להשתמש רק בליבה אחת מקסימום. תודה מראש! Intel Core i5 4570 Gigabyte GTX 770 OC (8GB Ram 1600mhz(4x2 - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה,פתרתי את הבעיה בעצמי.(אחרי כמה ימים קשים)

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by RonCohen,

קיבלתי במסגרת אחריות לוח חדש מדגם z68x–ud7 במקום הלוח במפרט בצד שזה לדיץי שיפור חחח אבל בגלל שזה לא אותו לוח אז המערכת לא עולה ומציגה קוד 0x0e בווינדוס 8.1 אני חייב לפרמט או שיש לדרך לעלות את המערכת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כחצי שנה רכשתי לוח אם. לאחר שבועיים עבודה המחשב קרס, כששוב עבד למשך שבועיים הוא עשה פריז, לפעמים יש בעיות רצידות ובלוקים שחורים קטנים נמצאים על המסך כשמגלגלים דף אינטרנט למעלה ולמטה ועוד כל מיני בעיות קטנות שקורות לפני הקריסה\פריז. החברה שממנה רכשתי את הלוח העבירה לי קורס שלם בחוסר אחריות ומקצועיות (אמרו לי שהם לא רואים את הבעיה ולכן אין בעיה), כיום לאחר חצי שנה היא נסגרה\פשטה רגל. הלכתי למומחה כדי לראות אם הוא אולי יוכל לעזור לי וכבר בטלפון הוא אמר לי שהוא מכיר את הבעיה וכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת את כל כבלים של הSATA שלי ולהעביר אותם לחיבורים אחרים על הלוח. כך עשיתי ואכן המחשב לא קרס עוד. בשלב הזה אתם אומרים לעצמכם "יופי נו אז הבעיה נפתרה לא?" לא. כש…

7. יש לי כרטיס מסך ati radeon 5750 . הסרטונים והמשחקים זזים בקושי. לאחר עדכון שעשיתי הכל רץ ועובד. העיה שלאחר כיבוי המחשב והדלקתו שוב הכל איטי. ושוב אני מתקין את העדכון של הדרייבר לכרטיס מסך. והתופעה חוזרת על עצמה. מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by יניב51,

אהלן, בשביל להפעיל את באטלפילד 4 נדרשתי לעדכן את הכרטיס. עשיתי כך, וכתוצאה מכך בהתקנת הדרייבר הוא פשוט "דילג" על התקנת הדרייבר לכרטיס מסך, התקין את כל השאר רגיל אבל גם לאחר התקנת הדרייבר המחשב לא זיהה את הכרטיס מסך והרזולציה הייתה נמוכה ולא על כל המסך. לאחר כמה נסיות של הסרה והתקנה ( כמובן שביצעתי הסרה מלאה + ריסט ורק לאחר מכן התקנה ) שום דבר לא עזר. התקנתי את הבטא שיותר חדשה, ואותו דבר. רק אחרי שיחזור מערכת חזרתי למקורות. עוד מישהו מכיר את הבעיה? ווינדוס 7 64 ביט, כרטיס 4790 תודה ושבוע טוב... אני אציין שאף פעם לא הייתה לי בעיה דומה, כרגע הגירסה של הדרייבר 12.6

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Guy950,

היי, כשקניתי את המחשב החדש העברתי מהישן את הSSD+HDD ואת הקירור של המעבד. הנה המפרט: Q9550 GA-EP43-DS3L 8GB RAM ( שני סטיקים של 4 של קרוסייר ושני סטיקים של A-DATA) corsair 550w ו WB blue 500GB HD6970 2GB עקרונית, לא הדלקתי את המחשב כבר חודש, היום אני רוצה להחיות אותו כדי להעביר אותו אבל כשאני מדליק אותו נדלקת נורית אדומה על הלוח אם והמחשב נכבה מיד. קשה להגיד אם המעבד מתחמם או משהו אחר כי אין לי הזדמנות לבדוק משהו. המחשב נכבה באופן מידי. יש רעיונות? עריכה: בדקתי את הזיכרונות, אחד אחד, המחשב לא נדלק. בדקתי עם ובלי הHDD, המחשב לא נדלק. בדקתי את החוטים, אין משהו שאמור לקצר. זה משאיר את המעבד. לא עשיתי למעבד דבר חוץ מלנקות את המשחה הקודמת ולשים קירור BOX. ייתכן שהמעבד קוצר? צי…

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. היום הגיע לי מחשב חדש מTMS I5 4570 R9 280X VAPOR X 1T התקנתי עליו ווינדוס 7 (64 ביט כמובן) 2 דברים : 1 - הורדתי את התוכנה CPU-Z ובGRAPHICS לא כתוב בכלל R9 280X אלא שמחשב עובד על הכרטיס מסך מובנה של המעבד , למה ? 2. התקנתי את הווינדוס עכשיו חילקתי ל2 מחיצות אחת של ווינדוס ואחת של שאר המחשב . שאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק את המחיצה של הווינדוס ויש עליה 260G , איפה המחיצה השניה עם שאר השטח ?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  11. שבת שלום לכולם, בעיה מעצבנת מכירים את זה שהמסך מכבה את עצמו אחרי הרבה זמן ללא שימוש? המחשב שלי לא חוזר מזה הרבה פעמים, לא משנה כמה אני לוחץ על העכבר, מזיז את העכבר, לוחץ על Ctrl + Alt + Del במקלדת... בסופו של דבר אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח ולהעלות אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by erezo,

התקנתי מדפסת USB משולבת של CANON מדגם MX375 ושיתפתי את המדפסת למחשב השני, ובמחשב השני לחצתי "התחבר" על המדפסת שמותקנת במחשב הראשון, אני מדפיס בהצלחה משני המחשבים. יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין: 1. אני מגדיר במחשב השני הדפסה ידנית משני צידי הדף, ההודעה על המשך ההדפסה משני הצדדים, תיבת הדו שיח קופצת במחשב הראשי (מחשב א') ולא במחשב ב', השאלה היא למה, והאם ניתן לשנות זאת? האם כך זה צריך לעבוד? תודה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by itay_izra,

שלום אני צריך את עזרתכם כדי להבין את התקלה שיש לי במחשב. כאשר אני מפעיל אותו הוא פועל תקין לחלוטין עולה ולא עושה בעיות. וכשאני מכבה ובא להדליק אותו שוב הוא לא מגיב ולא נדלק. רק אם אני מנתק את הכבל של הספק כח ומחזיר הוא עולה שוב. השאלה מה יכולה להיות הבעיה? ספק כח או בלוח אם? תודה !

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  14. ערב טוב! היום בזמן שהעליתי את הבאטלפילד החדש הוא אמר לי שהדריבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן (amd saphire R9 280x) יש לציין שהמחשב חדש לגמרי ונקנה השבוע. שהורדתי את הדריבר החדש לפי האתר שלהם לא הצלחתי להתקין אותו והאתר נתן לי הודעה שאין לי תוכנה מתאימה. החלטתי להשתמש בתוכנה שלהם שמסירה את כל הדרייברים שמותקנים על המחשב כדי להתקין מחדש בצורה מסודרת. כאשר הוא סיים את ההסרה התמונה מהמסך נעלמה, כשראיתי שהיא לא חוזרת העברתי את החיבור DVI ליציאת DVI של הלוח האם והתמונה חזרה, לאחר כמה שניות עלתה הודעה שאחרי המחיקה המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואישרתי לו. המחשב נכבה ומאז התמונה לא עלתה לא משנה מה ניסיתי לעשות (החלפת כבלים,מסכים וחיבורים) אני שומע שהמחשב עולה ואפשר להיכנס לווינדוס…

15. הסתכלתי לEVENT VIEWER אחרי ששמתי לב לזה פעם אחת, ומסתבר שכשאני לא במחשב, הוא נכנס לSLEEP ויש מתעורר ממנו, כל 4 דקות, זה נמשך 10 שעות שלא הייתי במחשב ההגדרה של הSLEEP אצלי זה אחרי 25 דקות, הWAKE ON LAN מכובה בדרייבר של הרשת יש לי סדרת אירועים כזאת שחזרה על עצמה איזה 100 פעמים הלילה : Kernel Power: The system is entering sleep. Sleep Reason: System Idle Kernel Power: The system firmware has changed the processor's memory type range registers (MTRRs) across a sleep state transition (S4). This can result in reduced resume performance. Kernel General: The system time has changed to ‎2013‎-‎11‎-‎03T03:03:55.500000000Z from ‎2013‎-‎11‎-‎03T03:03:22.366465200Z. Change …

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by QUBAQ,

שלום, * ההודעה יכולה להתאים למספר פורומים(חומרה, תמיכה טכנית, מחשבים ניידים), אך כאן הכי מתאימה לדעתי.מקווה שתקין מבחינת חוקי הפורום. רכשתי כרטיס זכרון DDR 3 4GB Kingston 1600Mhz 204 pin למחשב נייד. המחשב של חברת Fujitsu AH-532 מעבד של אינטל i7 שהגיע עם כרטיס זכרון 4gb samsung. ניתן להרחיב זכרון לפחות ל-8gb ויש בו 2 slots. המחשב חדש ולא נתקלתי בבעיה איתו בעבר. כאשר ניסיתי להכניס את הכרטיס החדש בנוסף לקיים או כאשר השארתי רק את הכרטיס החדש במחשב וביצעתי הדלקה האורות נדלקו אבל נותר מסך שחור. אין אפשרות לראות מערכת הפעלה וגם לא להגיע למסך של הביוס.רק מסך שחור. התקנתי את הכרטיס נכון ושמעתי קליק כשחיברתי אותו זה בוודאות לא נובע מחיבור לא נכון. אודה לעזרתכם, אני כבר לא יודע מה ל…

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by MBG533,

שלום, רציתי לברר מה העלות של שידרוג כרטיס מסך NVIDIEA 630M לכרטיס מסך חזק יותר, לפי הבנתי, מדובר בפרוצדורה מסובכת מכיוון שהכרטיס מולחם ללוח אם. אני לא יודע אם העובדה שמדובר בנייד מקשה עוד יותר על הדבר. אני מניח שכן. לכן, מס' שאלות אליכם, יודעי דבר: 1. האם כדאי לבצע שדרוג שכזה? מבחינת שמירה על הלפטופ - חדש מהניילון, ולאור מה שציינתי קודם. 2. מה העלות של תהליך כזה? 3. איפה כדאי לעשות אותו? 4. על איזה כרטיס מסך תמליצו לי? כרטיס שהוא מצד אחד מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה וחלקה, כולל COD,DIABLO3 וכו' ומצד שני בסכום כסף שעוד הגיוני. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש יש לי שאלה - הכונן הקשיח הוא של 1T ושאלתי היא אם מומלץ בעת התקנת המערכת הפעלה ליצור מחיצה (למשל מחיצה של 200GB) שבה יותקן רק מערכת ההפעלה ולא להתקין בה עוד דברים ובשאר המחיצות להתקין עוד דברים

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by avivkah,

שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש, עכשיו אני בשלבי התקנות והגדרות. הדבר הראשון שעשיתי זה להגדיר בדיסק מחיצה מיוחדת למערכת ההפעלה. מכיוון שהוא הגיע עם windows 7, ניסיתי לבצע את החלוקה של הדיסק עם הכלים של מערכת ההפעלה. הבעיה היא שהכיווץ המקסימלי שהיא היתה מוכנה לבצע עבור המחיצה בה יושבת מערכת ההפעלה היא למחיצה של 250GB, לי אישית זה נראה גדול מידיי, לכן הורדתי תוכנה וכיווצתי אותו ל - 80 GB. כרגע אני לא רואה בעיה עם פעולת המחשב, השאלה היא, האם הפעולות שלי לא יפגעו הפעולת המערכת בעתיד? מה הגודל המינימלי המומלץ כדי לעבוד עם המערכת? מדובר על WINDOWS 7 עם 64 ביט (גודל הדיסק המקורי הוא 50 GB) יש לי דיסק שהיה במחשב הישן שגודלו 500GB, הייתי שמח להפוך אותו לדיסק נוסף במחשב או דיסק גיב…

20. שלום לכולם. אתמול בבוקר הכל היה בסדר וכשהדלקתי את המחשב בצהריים התצוגה הייתה מעוותת ושום דבר שעשיתי לא הצליח לתקן את המסך. אז אני רק רוצה להיות בטוח שהכרטיס מסך באמת גמר את חייו לפני שאני מתחיל להתעניין בלקנות חדש.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  21. שלום לפני מספר ימים פתחתי אשכול על תקלה שיש לי במעבד ולוח שקניתי http://hwzone.co.il/community/threads/535819-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93/page2#.UnTJLfngQnM GIGABYTE Z77 DS3H ו I5 2400 לאחר פירוקים והרכבות הבנתי שאחד הרכיבים לא תקין שכן שהחזרתי את החלקים הישנים שלי הכל עובד תקין ככה שזה לא בעיה בחיבור או דבר דומה. כרגע אני מנסה לגלות מי מהרכיבים אשם כדי שאוכל להחזיר אותו. הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האורות נדלקים המאווררים מסתובבים אבל אין שום תצוגה והמחשב עושה ריבטים כל כמה שניות כלומר הכל נכבה האורות והמאוורים ו…

22. השתמשתי בתוכנה שמנקה את כל מה שנשאר מהדרייברים הקודמים של NVIDIA כי הייתה לי בעיה אחרת בהתקנה של הדרייבר החדש ועכשיו באתי להתקין במחשב נייד שלי אחרי שניקיתי הכל ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקין את הדרייבר , מישו בבקשה יכול לעזור לי?? [ATTACH=CONFIG]4326[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by Morphine,

יש טורנט מסויים שאני רוצה להוריד מאתר טורנטים מאוד ידוע אך כאשר אני מכניס את הטורנט לתוכנה אני מקלב הודעה שהוא מיכל קבצים שעלולים להזיק למחשב. אין לי אנטיוירוס ואני די חושש להוריד אך בכל זאת הטורנט מאוד חשוב. מה אפשר לעשות כדי להבטיח שלא יגרם כל נזק?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הרכבתי לא מכבר מערכת חדשה לשימוש בחדר שכוללת בין היתר מעבד Intel Core I5 760 שקניתי יד שניה על לוח אם של אינטל (DP55WG) שישב אצלי הרבה זמן (גם אמור ליהיות תקין, לכאורה). למעבד שודך קירור Scythe Katana 3. כולם יושבים במארז CoolerMaster Storm Scout מקורר היטב מכל הכיוונים ובטמפרטורת חדר של 20 מעלות לערך. הבעיה מתחילה בין הלוח למעבד: הלוח קולט 2 ליבות בלבד מהמעבד ומדווח, כפי שנראה, טמפרטורות שגויות בעליל של המעבד. טמפרטורה - ברגע שאני עושה כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, המאוורר של המעבד עולה למקסימום. בדקתי ולמרבה ההפתעה המעבד יושב כל הזמן (לכאורה, לפחות) על 98-100 מעלות מה שכבר נותן תמונה לא הגיונית, ובמנוחה (דסקטופ ללא כל פעולה) נושק ל-60 מעלות. הביוס מדווח את אותן הטמפרטורו…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by royiy,

שלום, התקנתי וינדווס 8 על נטבוק. אני לא מצליח לפתוח קבצים פשוטים כמו פאוור פוינט. אני מקבל שגיאה - לא מצליח לפתוח אפליקציה זו בגלל רזולוציה נמוכה. ניסיתי לשנות כמה פעמים את הרזולוציה אך ללא הועיל. יש למישהו רעיון? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים