עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ADIOR3,

שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה בשולחן עבודה שאני לא יכול להזיז סמלים כאילו הם נעולים הבעיה היא גם בתוך תיקיות בממחשב. בנוסף לבעיה הזאת השורת משימות נהייתה קטנה יותר פתאום וברגע שאני ממזער דף אינטרנט או תיקיה או כל דבר פעיל זה לא מופיע לי בשורת משימות רק במנהל משימות מראה לי שזה עדיין רץ בדקתי וזה לא בגלל שהיא נהייתה קטנה יותר עם הבעיה הזאת התווספה בעיה שאין סאונד במחשב הרמקולים עובדים גם את זה בדקתי ואני גם לא מצליח לעשות שחזור מערכת זה רושם לי שאני צריך לעשות הפעלה מחדש ואז לנסות עשיתי ולא עזר. עברתי בפורום הזה וראיתי אנשים עם בעיות דומות שהציעו להם פתרונות שלא עזרו לי ובנוסף חיפשתי גם באתרים מחול ובארץ ובשום דבר לא היה פתרון שעזר לי. אם מישהו יוכל לעזור לי מבלי להצי…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by moshepa,

יש לי בעיה ממש מעצבנת ואני לא מצליח למצוא את מקור התקלה. קניתי רמקולים לוג'יטק( 5.1) לפניכמה ימים וחיברתי אותם בשלוש הכבלים לכרטיס קול-מובנה, שבלוח אם ( GA-G41MT-S2PT). מתי שהרמקולים דלוקים ולא מוציאים קול הם שקטים, אבל מתי שאני שם שירים ובמיוחד בסרטים יש מין רעש מעצבן של "פצפוצים" מהרמקולים כל כמה שניות, ניסיתי גם לחבר את הכבל ישירות מהרמקול לפלאפון ולהריץ את הסרט ואין רעשים בכלל. יש למישהו כיוון לאתר את התקלה? יש לציין שיש לי windows 8 אם זה משנה. בתודה מראש משה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gabriel6,

שלום, התרחיש הוא כזה - מחשב אחד - מספר יציאות קול (רמקולי\אוזניות\HDMI) האם ניתן - תכנותית \ אפליקטיבית - לקבוע שאפליקציה מסויימת תרוץ באופן בלעדי על יציאה מסויימת להמחשה - אני מעוניין ש-VLC תמיד תוציא קול על HDMI לעומת CHROME שיצא דרך הרמקולים של המחשב עד כה הפתרון שלי הוא לא אופטימלי - בצעתי CLONE בין היציאות - אז נכון שאני מצליח לשמוע בטלויזיה (במקבלי לרמקולים) אך אם מישהו מפעיל משהו במקביל על המחשב אני גם אשמע (למחשב מחוברים 2 מסכים). אשמח לסיוע, גבריאל

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מחשב בן 5 שנים שהחלקים שקשורים לעניין הם הלוח Gigabyte GA-P35-DS4 והזכרונות שני סטיקים של Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 אני חושב ב99% שהלוח לא תומך בזכרונות DDR3 ואני מעוניין להוסיף ל4 גיגה ראם שכבר קיימים עוד 2 או 4 . אז יש לי כמה שאלות לגבי זה 1.האם בכל זאת אני יכול להוסיף זכרונות DDR3 האם הם יעבדו עם הלוח שלי והאם הם יעבדו בצורה תקינה עם הזכרונות הקיימים? 2.במידה שלא האם אני יכול להוסיף לזכרונות הקיימים כל סוג של זכרונות DDR2 לא משנה מתחים MHz 5-5-5-18 מהירות שעון הקיימים הם 800 או שחייבת להיות התאמה כלשהיא בשביל שיעבדו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי מחשב בן 5 שנים תמיד עבד מעולה בלי בעיות בחודש האחרון התחיל לפעמים לקרוס (לרסט) לרוב מסכים כחולים . לפעמים לוקח יום עד שמסך כחול מופיע לפעמים שאני עושה ריסטארט איך שעולה הוינדוס מסך כחול מופיע... עשיתי בדיקת MEMTEST86 כל הלילה 10 "סיבובים" אין אירורס, הייתה המהרה של המעבד ביטלתי לדיפולט. [ATTACH=CONFIG]4245[/ATTACH] שום דבר לא עוזר ממשיכים לקפוץ מסכים כחולים זה הפירוט של שני המסכים הכחולים האחרונים(אותה שגיאה) חיפשתי קצת באינטרנט על השגיאה הזו ntoskrnl.exe+75bc0 אין פתרונות ברורים לגבי הבעיה אני עכשיו מנסה לעבוד עם המחשב אחרי שהסרתי את ESET Smart Securityגירסה 7 שלאחרונה התעדכנה כי רשמו שיש מצבים שהאנטי וירוס גורם למסכים כחולים. גם מחקתי את הוינדוס7 64 שהיה ועשיתי …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ~Pizza~,

היי. קניתי מחשב ומסך חדשים. חיברתי הכל ו...אכזבה. יש ביפ, המחשב נדלק המאווררים מסתובבים האורות על המקלדת דולקים- בקיצור יש חשמל. חיברתי את המסך למחשב בכבל VGA והוא אומר לי שהמחשב לא שולח אות. ניסיתי גם בDVI, אותו דבר. כשזה לא מחובר זה אומר שהוא לא מזהה כבל, כשזה מחובר זה אומר שאין אות. המחשב: 4670 GA-H87-D3H kingston Gensis 8gb 1600mhz WD1002FAEX Enermax naxan 750W Gigabyte windforce 280x SSD 120evo עזרה בבקשה.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by israelisraeli,

יש לי בעיה, לא קריטית אבל היא מעצבנת. אחרי שהמחשב שלי נכבה (ומכבה את המאווררים) יש השהייה של כמה שניות ואז הוא נדלק שוב. יש למישהו רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ariel_rg,

שלום לכולם אני רוצה לכבות ולהפעיל (ברצף) מנהל התקן של USB-HUB. ולשים במתזמן המשימות. האם יש דרך פשוטה לעשות זאת בקובץ BAT? (אני לא מבין שום דבר, אבל ממש שום דבר, בתכנות). win xp. תודה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by oz4225,

שגיאת ישום- 0xc000007b מפרט: מעבד: i5 3470 8GB RAM כרטיס מסך GTX660 64bit כשאני מנסה להפעיל משחק במצב 64 bit אני מקבל את ההודעה הזו 0xc000007b ניסיתי כמה מדריכים,החלפתי כמה קבצי DLL ועדיין אותה בעיה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אחרי העדכון ל- 8.1 אני נתקף מסכים כחולים dpc_watchdog_violation הם מופיעים רק בזמן לוג-אין לווינדוס וגם זה עד עכשיו היה רק פעם בכמה ריסטרטים, אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להגיע לווינדוס. כל ריסט אני מקבל מסך כחול. אני מכניס את הססמא לחשבון, ה- please wait מסתובב קצת ונתקע ואחרי כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול. ממה שקראתי ברשת זה קשור ל-SSD ודורש שדרוג קושחה לכונן, אבל אין לי SSD בכלל... במסך הכחול עצמו אין קוד שגיאה, אלא כתוב רק dpc_watchdog_violation וזהו אני מעלה כמה מהדאמפים, מקווה שתוכלו לעזור לי להבין מאיפה זה נובע ולפתור את העניין הזה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  11. שלום. שלשום קניתי (נכון ליום שלישי) מעבד Intel I7 4770 . לוח אם MSI Z87 G54 GAMING. וזוג זכרונות Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz והמחשב העלה לי מסכים כחולים 4 פעמיים אתמול ששיחקתי במחשב . והמשחק כמה וכמה פעמים נתקע לי. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? כשאני פותח את המחשב לאחר המסך הכחול קופץ לי את ההודעה הזאת בוינדוס: תימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1e BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\110513-5023-01.dm…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by matanor5,

אני קניתי כרטיס מסך gtx 650 ti 2gb ויש קבל מסוים שצריך לחבר ואין לי מקום מתאים לחבר אותו לספק כח שיש לי מה אני אוכל לעשות? עריכה הוספתי תמונות הקטע הוא שהקבל שיש לי שחבר הביא לי לא מתאים למה שיש לי בספק כח מישהו יכול לומר לי איזה סוג קבל אני צריך לקנות כדי להתאים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MEGI,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייח ישן שקניתי לפני מספר שנים באייבורי המחשב איטי אך מתפקד בסדר גמור לפני יומיים הדלקתי את המחשב ואחרי מספר דקות הוא נכבה, לאחר מכן הדלקתי אותו שנית והוא שוב נכבה, בפעם השלישית הוא לא נדלק. הנורה האדומה שבדרך כלל מהבהבת והופכת לירוקה נשארה אדומה ,ועל המסך לא הופיע כלום. ובנוסף לזה גם לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה לא מכבה אותו. אני צריכה להוציא אותו מהחשמל בשביל שיכבה. (הוא כאילו ממשיך לעבוד על ריק-הנורה האדומה דולקת והוא לא מגיב לשום דבר) מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by IDOnoach,

שלום. הורדתי גרסה פרוצה בשביל לנסות את הקמפיין לפני שאני רוכש. שאני מתחיל לשחק במשימה הראשונה הFPS צולל ל 3-2 יש לציין שיש לי מערכת חזקה יחסית (I5 GTX 760 וכו..) ושהרצתי את BF3 על FHD ואולטרא אשמח לעזרתכם תודה 0

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by תושב העיר,
  16. Started by refael111,
    • 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. יש לי מסך Viewsonic Vp930 בן כמה שנים שמחובר למחשב השני שלי (לא למחשב שלי שבמפרט). היום הדלקתי את המחשב והמסך לא עבד, הנורה הירוקה הבהבה מדי פעם ולא הייתה תמונה. חיברתי מסך רזרבי שהיה לי והוא עובד. השאלה האם אכן המסך הלך לעולמו או שניתן לעשות משהו. אודה לעצתכם בנושא, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by RONEN1N,

שלום יש לי מחשב שאחרי שעתיים עבודה בערך הוא מראה מסך כחול ונכבה ואני לא מצליח לפתור את הבעיה הנה הדמפים והמסכים הכחולים האחרונים: http://www.mediafire.com/download/jtsatica6ub50aa/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D.zip

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by marlboro,

רעש מוזר שאפר להגדיר כתקתוקים שמגיע מספק כח, (ספק 520W לא ג'נרי) זה לא מגיע מהמאוורר שלו, הספק נקנה לפני שנה בערך, מוזר, אולי ישנו עוד מאוורר פנימי יותר בספק ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by coperl,

שמעתי שאפשר לעשות לייב סידי או כמו שהם קוראים לו וינדוס טו גו. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם אפשר לעשות את זה דרך ווינדוס 7? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by CyberBot,

אין זמן מוגדר למתי ו/או איך. לעיתים קרובות יותר יש תקיעות קטנות שיכולות להתארך עד קריסה (יש לציין כי החלפתי מעבד ולוח אם וכמובן פירמוט ל64 ביט עם הדרייברים העדכניים) זה מה שמופיע לי: ביותר קרוב: מפרט בצד

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by IDan2013,

שלום! לאחותי יש מחשב נייד של Toshiba, היום היא ניסתה להפעיל אותו ונתקלה בבעיה. הוינדוס לא עולה ומראה את המסך הבא: וכשאני לוחץ על תקן את המערכת זה מציג את המסך הבא: ניסיתי גם את האפשרות השנייה של התחל וינדוס במצב רגיל אבל זה נתקע על "Starting windows". וגם עשיתי שזה יתחיל את וינדוס מהפעם האחרונה שזה עלה ללא בעיות אבל גם זה כשל ועשה ריסט למחשב. ניסיתי להכניס דיסק של WIN7 ולעשות שידרוג למערכת בתקווה שהמחשב יעלה אבל זה לא נותן לשדרג. אותו דבר עשיתי עם דיסק של WIN8 אבל גם בזה זה לא נותן לי לשדרג. יש לציין שהדיסקים פרוצים ולא מקוריים ודבר נוסף זה לא הדיסקים שבעזרתם הותקן הוינדוס על מחשב זה כך שאי אפשר לתקן את הבעיה דרך הדיסק. עוד לא ניסיתי לעשות פירמוט כי זאת אופצי…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אהלן , ביצעתי עידכון לדרייבר של הכרטיס מסך ולאחר ריסטרט מופיע לי מסך שחור עם הודעה "INPUT NOT SUPPERT" עשיתי דרך מצב בטוח הסרה מלאה של הדרייברים דרך התכונה "Driver Sweeper" והורדתי את העידכון ישירות מהאתר של AMD ושוב מופיעה אותה הודעה , עוד פרטים: כרטיס מסך AMD RADEON HD 6870 לוח אם GIGABYTE 78LMT-S2P מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT המסך מחובר למחשב בחיבור D-SUB בדקתי והדרייבר תואם למערכת ולכרטיס מסך תודה .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yanivd28,

windows 7 64bit יש לי הארד דיסק ישן sata ששימש אותי במחשב ישן ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה, לוח האם שבק, ואני מנסה להעביר את ההארד דיסק שישמש למחיצה נוספת למחשב אחר, ההארד דיסק western digital caviar blue 500gb sata לא מזוהה בכלל, גם ב disc management הוא לא מופיע כלל, חיברתי אותו לחשמל וללוח אם שהוא לא מג'ומפר בכלל (הבנתי שבסאטה אין slave master ) ניסיתי גם במחשב אחר חדש windows 7 של חבר , אותה תוצאה לא מזוהה. יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by maor848,
    • 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים