תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני. כל פעם שאני מדליק את המחשב אז המסך לא עובד המסך דלוק אבל לא רשום (no single) אני מדליק ומכבה מהכפתור כמה פעמים עד שזה עובד או שכל פעם אני פותח את המארז מנתק את החשמל מהכרטיס מסך מחבר בחזרה ואז זה עובד מה יכולה להיות הבעיה כרטיס מסך: 6970 ראדון מסך: lg e2350t כבל של hd מתחבר למחארז ולמסך dvi
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. בדקתי מערכת עם הרכיבים הבאים: Asus P8Z77-M Intel Core i3 2120 Kingaston 4GB DDR3 1333MHZ Antec Earthwatts 500W PSU הלוח לא נדלק, החלפתי את הלוח הנ"ל 3 פעמים אצל היבואן. בפעם הרביעית שבאתי אליו הוא בדק את הלוח עם הרכיבים הבאים: Intel G620 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ Corsair 750W PSU הלוח עבד אצלו והוא גם ביצע עדכון ביוס, ראיתי במו עיניי, הוא כיבה והדליק את הלוח מס' פעמים נראה כי הלוח תקין לחלוטין. כשחזרתי עם הלוח לקחתי את המעבד שבידי עם הספק והזיכרון וחיברתי ללוח אם אחר של Intel. הכל עובד מצויין. כשניסיתי להפעיל את הלוח של ASUS גיליתי שהבעיה עדיין קיימת. בדקתי באתר של אסוס והמעבד שציינתי מתאים ללוח. החלפתי זיכרון…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רכשתי לפטופ ובכללי הוא עובד חלק ומדהים אבל ברגע שאני מפעיל משחק פשוט למדי שהוא עומד בו יפה המאווררים עושים רעש חזק של מאמץ, מה הפתרון? (מקווה לא לשמוע אל תשחק)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפטופ HP ישן עם ווינדוס 10 כ. מסך: geforce g105m הרזולוצייה נתקעה לי על 1024x768 והלחצן אפשרויות נהיה אפור ואי אפשר לשנות את זה. ניסיתי פעמיים למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, זה עזר רק ליום יומיים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנסתי את המחשב למצב שינה ע'י לחיצה על SHIFT ולחיצה על מצב שינה איך אני מדליק אותו בחזרה ? לחצתי על כפתור הדלקה במארז,לחיצה על המקלדת,על העכבר כלום הוא לא מתעורר פנטיום 4 XP תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם כונן מותקן מסוג טושיבה toshiba dt01aca100 ata device בנוסף לכונן SSD שבמחשב. הטושיבה משמש ככונן איחסון של החומרים (אני צלם). כשאני ניגש לחומרים שנמצאים בטושיבה אני ממש יכול לשמוע אותו מתחיל לעבוד (אלא אם כן זה רעש ממקום אחר ואני לא יודע), והעבודה דרך הכונן הזה היא מאוד איטית (יש לי מחשב דומה, עם כונן איחסון שונה, שאני עובד באותה שיטה והעבודה מהירה יותר והכונן איחסון לא עושה רעש) העבודה היא עם פוטושופ ולייטרום (אם זה רלוונטי) מניסיון המקצוענים פה, האם מדובר בכונן לא איכותי? או שיש בעיה בכונן? האם אני צריך לשמוע אותו מתחיל לעבוד כל פעם שאני ניגש לחומרים שבתוכו? המחשב נקנה בתחילת השנה, יתכן שהוא עדיין במסגרת האחריות (Ivory) אני משתדל לרוקן אותו כל …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נסיתי את ה hot fix of 0x00000001e אבל לא עזר זה קרה לי פעמיים בזמן שהשארתי את המחשב דלוק לכמה שעות Intel Core i5-4670K MSI Z87-G45 KINGSTONE SSD 250GB,2TB HDD RAM 8GB Seasonic M12II EVO Edition 750W Temperature: SYS: 32-38 CPU: 30-40 R9 290: 40-43
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן,קניתי לפני חודש וחצי נייד של טושיבה sattelite l655 ,והמחשב היה שקט לחלוטין. עכשיו אני שם לב שיש רעש צפצוף דק מאוד ומתמשך מהמחשב,זה צפצוף בתדר גבוה שנשמע ברקע רק שיושבים במקום שקט,הוא לא כל כך ברור אבל מטריד. אז שלחתי את המחשב למעבדת טושיבה,והם אמרו שהכל תקין ושהם לא שומעים שום רעש מוזר וגם הדיסק קשיח תקין,ונלחמתי והתווכחתי איתם שכן יש רעש ושהוא מטריד,כי אני רוב הזמן לומד ואני צריך מחשב שקט ליידי. בכל מקרה אומרים שלא שמעו רעש ובכל זאת יעשו ניקוי למערכות קירור וישלחו אותו אליי. שלחו אותו אלי בחזרה ואני שומע את אותו רעש,ולא השתנה שום דבר. בכל מקרה היתה לי תחושה שזה רעש שבא מהדיסק קשיח,ופתחתי את הפאנל שלו ,עד שראיתי את הדיסק קשיח באופן גלוי,והרעש ממנו היה הרבה יותר חזק כ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש במחשב של אחי 8 גיגה בייט DDR3 ומעבד G2020 ולוח אם גיגהבייט H61 שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה שמפעילים GOOGLE CHROME ובמקביל פותחים משחק מחשב פתאום המחשב מקבל כבדות נוראית והדפדפן של גוגל כרום שהיה 800 מגה קופץ ל 1.5 GB ואפילו עד 2.5 אם אני אעבוד רק ב GOOGLE CHROME כמה דפדפנים יסגור ואז אעבור לשחק במשחק הדפדפן לא יזלול כמות כזאת של זיכרון וב FF זה לא קורה לי עם משחק או בלי משחק הזיכרון שצורך הדפדפן נשאר קבוע ואני אוהב לעשות הכול במקביל לפתוח כמות של דפדפנים במקביל משחק במקביל כמה דברים הדבר הכי הזוי שאני משחק WOT אז המעבד מגיע ל 20-30 אחוז מאמץ לא רציני אבל שאני משחק ב ENEMY FRONT המעבד לא יורד מ 80 אחוז נטו משחק !!!! בלי כלום מסביב ומגיע רוב המשחק 90-100 אחוז מאמץ זה מטו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי לפני רגע שמתי לב שהופיע אצלי על המסך פס צבעוני למעלה מהצד, לא גדול. חשבתי שזה המסך, למרות שלא פגעתי בו. החלטתי לאתחל את המחשב, והפס נעלם כשXP התחיל בתהליך הכיבוי (לאחר שכל האייקונים נעלמו). זה אומר שזה בעיה בכרטיס המסך? התחמם? למרות ששיחקתי במשחק שלא דורש הרבה משאבים - World of Warcraft. והכרטיס יחסית חדש ולא זול: GTS 8800. עכשיו הכל בסדר, אבל אני מפחד שזה יחזור ויהיה יותר נזק. מה עושים? יש לי עדיין אחריות.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX GIGABYTE GA-P55A-UD3 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D 4GBRH SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA LANCOOL PC-K60B SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS מערכת הפעלה Windows 7 64bit התייעצתי כאן בפורום לגבי שדרוג המחשב ע"י קניית זכרונות, בסוופ של דבר המליצו לי בהתאם למבצעים של הבלאק פריידי וקניתי את הזכרונות: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory (CML8GX3M2A1600C9) …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי לפטופ(Free DOS) לפני מספר ימים, ובדקתי באינטרנט איך "צורבים" את התקנת הווינדוס על ה DOK. לאחר שהפעולה הזו עברה בהצלחה, התקנת הווינדוס עולה ואז מגיע החלק בו אתה צריך לבחור Partition לבצע בו את ההתקנה. כאשר אני בוחר ב- Partition היחידי שנמצא אצלי כדי לבצע התקנה, ההתקנה אומרת לי את ההערה הבאה: Windows 7 setup was unable to create a new system partition ניסיתי למחוק או לפרמט את כל מה שמוצג לי אך זה לא הועיל, ההערה עדיין מתקבלת ואני לא יכול להמשיך שלב. האם הסיבה נעוצה בזאת שאני מעלה את ההתקנה דרך ה DOK או שיש סיבה אחרת שיכולה להיות? כל עזרה תתקבל בברכה! שיהיה המשך שבוע מעולה תומר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה מאז שקניתי זוג זיכורנות וחיברתי אותם X 2 STICK Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 CL3 יענו 2GB זיכרון. (לוח אם שלי היא CL 2.5) חיברתי את הזיכרונות והוצאתי את שלי שהיו, מאז שחיברתי אותם כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך נדלק לכמה שניות, ניכנס למצב כנראה של STANDBY (הנורית מהבהבת והמסך שחור) והמחשב עובד. כאילו המסך לא מגיע בכלל ל- WIN, בכדי זה יעבוד מה שאני מנסה לעשות זה: 1. עושה ריסט למחשב ---- לא עוזר עדןי מגיע לחלון שחור עם נורית מהבהבת. 2. מכבה את המחשב ומחכה דקה ----- לא עוזר עדין מגיע לחלון השחור. 3. מכבה שוב את המחשב ומחכה עוד דקה ------ כנ"ל שוב פעם לא עוזר. 4. מכבה את המחשב ומדליק שוב ורק אז המסך נדלק וזה מגיע לחלון של היצרן של הלוח ומגיע ל- W…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש התקנה של הפצה של לינוקס ל צורך התקנה os למחשב ישן מ לפני 2008 .חובה ש יהיה בתוכה מוכן ב התקנה את כל התוכנות הבסיסיות ל מחשב נורמלי מינימלי ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי בבית אינטרנט של תשתית הוט 500 מגה ספק הוט נט הוט בוקס 4 המחשב שלי ווינדוס 10 פרו בילד 18363 (lenovo ideapad 500s 14isk i5 8gb 512ssd) מחובר קווית בכל המחשבים בבית הן באלחוטי והן קווית מהירות ההורדה (לא ספיד טסט) לדוגמא היא 25 MB לשנייה במחשב הזה מהירות ההורדה (לא בדיקת מהירות ספיד טסט הורדה) היא 750kbs שללתי בעיית תוכנה הפעלתי לינוקס (מינט) מדיסק און קי מהירות ההורדה בקובץ בודד הייתה 24MBS ושהורדתי חמישה קבצים במקביל מהירות ההורדה הייתה 11+10+8+9+10 MBS ככה שאני מקבל הורדה מחול באופן כמעט מקסימלי ממה שהוט מבטיחים מה לעשות ? תודה רבה מצ"ב גם תמונת תדרים של הוט אם יש צורך בה https://ibb.co/qRQzWtj
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מתקין עדכונים של Windows, ודורש מהמחשב הפעלות-מחדש (restarts) תכופות, לעתים בשלב הכיבוי-הדלק הוא ממש נכבה לכמה שניות, ואז שוב מתעורר לחיים. האם זאת בעיה? (אני חדש בתחום המחשבים הנייחים, ולכן לא יודע או זוכר תופעה כזאת). אני מדבר על שקט מוחלט לכמה שניות, ואז התעוררות המערכות מחדש. :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. נשפכו לי מים על המקלדת של הלפטופ, כל המקשים שנגעה בהם מים לא עובדים. השארתי את הלפטופ בתוך אורז למשל 48 שעות וזה לא תיקן את המקשים. הלפטופ עובד מצוין, פירקתי גם את הלפטופ לראות ששום דבר לא נרטיב פנימה והכל בסדר. יש דרך להושיע את המקלדת או שאין מנוס מלהחליף?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן שלא עליתי עליה מה זה... הבעיה היא שברגע שאני מריץ משחק (כל משחק) בעל גראפיקה באייכות של ניד פור ספיד אנדגראונד, או ווארלד אוף ווארקרפט או כל משחק ברמה של גראפיקה כזאת, המסך או שהוא מתכבה והמשחק ממשיך לעבוד או שיש סוג של פלאש שחור ואז חוזר לתמונה ומשאיר את התמונה מוקפאת והמשחק ממשיך לעבוד, ואין אפשרות לעשות אסקייפ או ctrl + alt +delete כדי לסגור את היישום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך אבל כנראה שזה גם לא הכרטיס מסך... לגביי המשחקים בדקתי את הדרישות מערכת והם מתאימות למפרט של המחשב שלי... יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה או מה זה יכול להיות? תודה מראש עידן נ.ב הינה המפרט מחשב שלי: Mainboard : Unspecified AM2NF6G-VSTA Chipset : Athlon 64 / Opte…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, למחשב שלי יש בעיה עם הביוס. כשאני מדליק את המחשב לא מופיע לי כלום על המסך. לקחתי אותו לטכנאי ליד הבית שאמר שהבעיה שלי היא עם הביוס. הוא תיקן תמורת 420 שקלים. לפני התיקון הוא אמר שיש סיכוי של 40 אחוז שהתיקון יכשל ואז הלוח האם יהרס. הוא הצליח לתקן, כי המחשב נדלק. הפעלתי את המחשב לכמה שעות ואז עוד פעם נוצר מצב שבו על המסך לא מופיע כלום והמחשב מתנהג בצורה דומה ללפני התיקון. אני שואל את עצמי: 1) כמה בעייתי לתקן בעיה בביוס. האם הערכה של הטכנאי לגבי הסיכויים לתיקוןנכונה(מדובר בלוח אם עם dual ביוס)? 2) האם יש טעם לנסות לתקן את זה שוב פעם? 3) איך נשמע לכם המחיר של התיקון(יקר, …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני מספר ימים היה קצר בחשמל אצלינו בבית, כשהחשמל חזר, המערכת סטריאו נדלקה (כי הייתה דלוקה לפני הפסקת החשמל) והחלה לחפש דיסקים במגש תקליטורים שלה, הרעש הציק לי וכיביתי אותה, ברגע שכיביתי אותה נשמעו פיצפוצים למשך מספר שניות ואז היה בום גדול עמום כזה וריח שרוף בכל החדר. המערכת סטריאו עבדה, אך הספק של המחשב נשרף, אין לי מושג איך... אולי בגלל שהם מחוברים על אותו שקע. בכל אופן, החלפתי ספק ולמזלי לא נשרף שום רכיב חומרה והכל בסדר. השאלה שלי היא: מה אני יכול לקחת מהספק השרוף? כשספק נשרף, מה זה אומר? מה נשרף בו? החוטים? המאוורר? אם לא - אוכל להשתמש בחוטים שלו כדי לשרשר ספק אחר, או לפצל ספק אחר? ואוכל להשתמש במאוורר שלו? תודה לכם ויום נפלא שיהיה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל. והרבה זמן לא השתמשתי בו לצורך TV. כשניסיתי לחברו לכבלים של מתב - ללא ממיר גיליתי כי למרות שאמור להיות בו היפר באנד ואופציה לזיהוי אוטומטי של ערוצים זה לא עובד עבור מרבית הערוצים - יש רעיונות למישהו. כאמור מתב רגיל לא דיגיטל ללא ממיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני יודע שזה קשור למשחק אבל זה קשור לבעיית חומרה עם המחשב שלי , אם זה לא המקום לשאלה הבאה שלי אני מצטער ומקווה שיעבירו אותה למקום הנכון ... ועכשיו לשאלה : יש לי בעיה להריץ את ה קריסיס החדש , המשחק פשוט מסרב לרוץ על FPS נורמלי !!! . . . המפרט שלי הוא כזה : Intel C2Q 6600 Gigabyte - P35C-DS3R 2X1GB Crossair 4-4-4-12 3X500GB W.D 500AAKS Thermaltake Eureka Full Tower Enermax Liberty 500W Active PFC LG X20 SATA DVD-RW LG DVD-ROM Ati Radeon 4850 - Gigabyte אני ראיתי שאצל חבר שלי עם AMD 3800X2 וכרטיס מסך 8800GT המשחק רץ ממש טוב על GAMER ! ואצלי על MAINSTREAM הוא בקרטע מדי פעם ... ועל GAMER הוא לא זז !!!! בכלל . . . ניסיתי הכל , להתקין על 2 הארדיסקים שונים , …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לפני מספר ימים יצאתי לטיול של כמה ימים כשחזרתי ראיתי שיש מסך כחול עם הודעת שגיאה של ווינדוס לא יחסתי חשיבות ועשיתי ריסט למחשב. הלכתי לעשות קפה וראיתי אחרי עשר דקות שהוא בלולאה של ריסט עובר את שלב הביוס מתחיל להעלות ווינדוס ושוב עושה ריסט לעצמו וחוזר חלילה . ניסיתי לעשות גוסט אבל הוא דיווח על CRC ERROR ונתקע ב 2% ,בשלב הזה התייאשתי ועשיתי פורמט להרד דיסק (80 GIGA WD) בעזרת דיסק איתחול של פרטישן מגיק והתחלתי להתקין ווינדוס מחדש במהלך ההתקנה קיבלתי שוב מסך כחול מספר פעמים ואז הגעתי למצב שאני נמצא בו היום והוא..... בהפעלה של המחשב נרשמות 3 שורות האחד גירסת ביוס ולוח, השניה ספירת זיכרון תקינה,השלישית הודעה שאובחן מעבד עם היפר טרדינג והלוח מאפשר זאת ומביא למצב ENBEALD וזהו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-