עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב במשרד עם המפרט הבא. Intel Celeron CPU J3355 2.0 GHZ 8 GB RAM עם windows 10 הכרטיס מסך הוא זה שעל לוח האם המחשב מאוד איטי וכבד . אני עובד בדרך כלל עם הרבה חלונות פתוחים בדרך כלל תוכנות של אופיס. איך אני יכול לגרום למחשב לעבוד מהר יותר? כרטיס מסך? עוד RAM ? או האם זה פשוט שאלה של מעבד? אודה על עצתכם. תודה מראש.

2. היי אני רוצה לדעת איך אפשר לבדוק כמה מהירות גיגה הרץ המעבד שלי מנוצל בזמן עבודה בפרמייר ברינדור אשמח לדעת איך בודק זאת

3. Started by 2ten,

שלום יש לי בעיה במנהל התקנים מופיע סימן קראה על דבר זה AJE05UMZ IDE Controller אני לא יודע מה זה? ואך אני יכול לפתור את בעיה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בהתחלה זה התחיל בשימוש רגיל (קרא לעיתים רחוקות) התדירות עלתה עד שזה הפך לדבר יום יומי. זה קרא בזמן גלישה או סתם בשולחן העבודה המחשב פשוט מקבל FREEZE כלום לא מזיז לו פרט לrestart. היום זה כבר גלש לSAFE MODE ולביוס, המחשב מקבל FREEZE בכל מני שלבים שהמערכת עולה. נבדקו שתי הזכרונות לחוד ונבדק גם עם ספק כוח אחר. הבעיה עדיין ממשיכה - נתקע שלב קצר אחרי מסך הביוס (יש לציין שגם להכנס לתפריט הביוס אני כבר לא יכול). כמה נקודות חשובות: 1) המחשב לא היה קרוב לשנה בשימוש. 2) הוסף לו כרטיס מסך שנבדק ועובד ב100% וספק כוח של Thremaltake 500w 3) הסוללה של הלוח אם הייתה גמורה אחרי התקופה שבה הוא לא פעל. הכנסתי לתוכו סוללה אחרת ממחשב בן 6 שנים. 4) מדי פעם היה נותן את ההודעה : USB OVER CURRENT…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ניתקתי את הארד דיסק שלי מהמחשב וכשחיברתי אותו קיבלתי את ההודעה הזאת disk boot failure, insert system disk and press enter מאז המחשב לא עולה לי . נכנסתי לbios והגדרתי שההארד דיסק יעלה ראשון וזה עדיין לא עזר . ניסיתי לנתק את הכבל של החשמל ולחבר אותו שוב וזה עדיין לא עוזר המחשב לא עולה לי . בבקשה מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by arkanss,

אז ככה , מדובר במחשב ישן עם סוקט 478 פנטיום 4 , אני מדליק את המחשב אחרי כמה לחיצות על לחצן ההדלקה והמחשב נדלק ,אך לא עולה וולא נשעמים צפצופים . בדקתי את הספק עם ספק חדש אותו דבר בדקתי זיכרונות גם אותו דבר ובדקתי את המעבד ואת המאוורר של המעבד ואותו דבר אז בדרך כלל זאת בעיית לוח נכון ? תודה לעוזרים :)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פתאום שמתי שנעלמה לי האפשרות של שליחת קבצים דרך הBT. בעיקרון תמיד הייתה לי את האפשרות הזאת ופתאום זה נעלם. מחקתי את הדרייבר והורדתי את הכי עדכני מהאתר של דל(החברה של המחשב נייד שלי) והתקנתי שוב אבל זה לא פתר את הבעיה. יש פה תמונה שתעזור להסביר את המצב שלי. Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קניתי נגן MP3 באנגליה , של איזה חברה לא מוכרת דרך EBAY , קיבלתי אותו עכשיו , ובהתהתחלה הוא היה נדלק הכל רגיל אבל שמתי בו כמה שירים והוא לא ניגן ואז התחלתי להתעסק איתו ונראה לי שלחצתי ERASE FIRMWARE ,[מצורפת תמונה] , אבל עכשיו אני בכלל לא מצליח לעשות RECOVER , יש כזה קובץ ועם התוכנה היא מאפשרת לי לעשות את זה אבל איך שאני פותח את התוכנה שאמורה לעשות לי את זה , הנגן נכבה , ואז הוא אומר NO DEVICES CONNECTED ,ואין לי מושג מה לעשות , כי אין חברה על זה , סתם רשום על הקופסה extras4U , וזה לא אומר כלום גם בגוגל , בחוברת הדרכה גם אין חברה . אין לי לאן לפנות והדרך היחידה זה לתקן את ה FIRMWARE. יש למישהו פיתרון , בבקשה אני נואש .... עריכה: מצאתי לינק , זהו בדיוק הנגן. http://www…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. האם כאשר הסי די רום עובד המחשב שלכם הופך להיות איטי יותר מצב העכבר נתקע כל שנייה ואפילו ה WINAMP לא מצליח לנגן שיר בזמן אמת ? אז יכול להיות שהבעיה שלכם היא הבעיה שהייתה לי הנה הפתרון : פשוט מאוד יכול להיות שהסי די רום עובד על מצב PIO במקום DMA דבר המאט את ההארד דיסק שלכם... שהסי די עובד במהירות נמוכה מזו של ההארד דיסק הוא מכריח את ההארד דיסק לעבוד במהירות שלו וזה הגורם לאיטיות אחת הפתרונות היא לכוון את הסי די רום לעבוד במצב יותר טוב הנקרא DMA תוכלו לעשות זאת כך WINXP PRO) Goto Device Maneger Now under the category of IDE ATA/ATAPI controllers press the primery or secondary IDE Channel goto advanced settings and just cheack that all of your devices currently …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב שהרבה התקנות לתוכנות שאני מוריד לא עובדות בכונן D ורק כשאני מעביר התקנה לC שעליו מותקנת המערכת היא עובדת. זה רושם לי כל פעם משהו אחר למשל: "error lunching installer" טעות בנושא הם לא עובדות בD

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by CPU1703,

הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם. הזמנתי מ ebay כיסוי להארד דיסק שמתאם בין SATA ל USB כדי שאוכל לחבר אותו בחיבור USB. הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההארד דיסק והחיבור USB אך לא מציג אותו כמו כונן USB. ההארד דיסק תקין בוודאות. צירפתי תמונה שמראה שהוא מזהה אותו אך לא ניתן להיכנס אליו בפועל. לינק להתקן חיצוני מאיביי: http://www.ebay.com/itm/White-USB-2-0-SATA-2-5-HD-Hard-Drive-Disk-Case-Enclosure-Box-For-Laptop-PC-/390945714452?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b062e3114 אשמח לעזרה . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום . קניתי את המפרט הזה מפלונטרhttp://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=76776ללא דיסק קשיח וכונן DVD . כי כבר יש ברשותי מהמחשב הקודם.אז ככה:חיברתי כונן DVD מהמחשב הקודם (הוא נפתח ונסגר- עובד טוב)חיברתי את הדיסק קשיח ( פירסמתי תמונות איך חיברתי ) אבל לא יודע מה לעשות .. לא עולה כלום על המסך . מצוין כאילו המסך לא מחובר. חיברתי טוב לכרטיס המובנה בלוח האם. חיברתי גם כבל אחר. אותו מצב מקבל.הדיסק קשיח כבר יש בו ווינדוס מהמחשב הקודם. אולי צריך לעשות משהו לפני שמחברים למחשב החדש? הוצאתי את הבטריה מלוח האם לכמה דקות והחזרתי , לא עזר. תודה תמונותhttp://www.interload.co.il/upload/1692529.jpghttp://www.interload.co.il/upload/5769120.jpgזאת התמונה שמציג המסך (חיברת…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by simpleone,

התקלה נפתרה אחרי איפוס נוסף של הראוטר, אפשר למחוק את השרשור, תודה וסליחה ------------ היי, המחשב שלי הוא עם WINDOWS 7 32BIT והוא היה מחובר כרגיל לרשת דרך TL-WN822N עד היום, הוא מתחבר לראוטר בחדר מקביל ומתחבר אליו אלחוטית דרך המתאם. פתאום, הופיע סימן תמרור השגיאה הצהוב למטה בצד שמאל והאינטרנט לא עולה, גם אחרי איפוסים והתקנה מחדש, כיבוי הראוטר וכו', אני מקבל חיווי כי אני מחובר לרשת דרך המתאם, אבל אין אינטרנט משום מה. ניסיתי להתחבר לאותה הרשת דרך הפלאפון - זה עבד. ניסיתי דרך המתאם להתחבר לרשת של הפלאפון שלי, אותו הפכתי לנקודת רשת - זה עבד. כך שכאילו משהו בהגדרות של אותה רשת ספציפית מונע חיבור למרות שלא בוצע שום שינוי והכל …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by woodk1d,

הי, אז בזמן שאני משחק אחרי כמה זמן בCOD4 אז כל הפורטים של ה USB נכבאים וצריך לעשות ריסטארט למחשב, מה זה בדיוק? הלוח אם שלי P8H61-MLE אם צריך לדעת..

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קודם כל זה מעיין אשכול הקדמה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=12874536 בקיצור - מאז המחשב כל פעם עושה בעיות,לפעמים עולה עם chkdsk של שעה,לפעמים עולה עם באגים הזויים. אחרי תקופה מסויימת אני זוכר שהוא לא עלה בכלל,אחר כל היה כותב לי Missing Operating System. וגם Windows Repair דיסק לא היה עוזר. ואחרי תקופה אני זוכר שהמחשב פשוט נדפק - הוא לא עלה גם לא בsafe mod ואפילו דיסק של ווינדוס לא נתן לי לפרמט. ניתקתי את הכונן ונשארתי עם כונן אחד - החלטתי לפרמט גם אותו. גיביתי 15 ג'יגה ועשיתי פורמט. ואז הבעיה שוב חזרה. כל מיני הודעות הזויות. ווינדוס נתקע בstarting windows. כוננים נעלמים מידי פעם. כל מיני בעיות דפוקות. שלשום קרה לי משהו חריג ומוזר: המחשב נתקע ו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה מאז שקניתי זוג זיכורנות וחיברתי אותם X 2 STICK Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 CL3 יענו 2GB זיכרון. (לוח אם שלי היא CL 2.5) חיברתי את הזיכרונות והוצאתי את שלי שהיו, מאז שחיברתי אותם כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך נדלק לכמה שניות, ניכנס למצב כנראה של STANDBY (הנורית מהבהבת והמסך שחור) והמחשב עובד. כאילו המסך לא מגיע בכלל ל- WIN, בכדי זה יעבוד מה שאני מנסה לעשות זה: 1. עושה ריסט למחשב ---- לא עוזר עדןי מגיע לחלון שחור עם נורית מהבהבת. 2. מכבה את המחשב ומחכה דקה ----- לא עוזר עדין מגיע לחלון השחור. 3. מכבה שוב את המחשב ומחכה עוד דקה ------ כנ"ל שוב פעם לא עוזר. 4. מכבה את המחשב ומדליק שוב ורק אז המסך נדלק וזה מגיע לחלון של היצרן של הלוח ומגיע ל- W…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, הרכבתי היום את המערכת החדשה שלי: מעבד: Intel Quad 9550 2.83 GHz 12MB Cache לוח: Gigabyte EP45-DS3R גרסאת ביוס: EP45-DS3R F7 זכרונות: 4GB OCZ DDR 2 800Mhz Reaper שתי בעיות: 1. כשנכנסים לביוס, משום מה ה CPU Clock Frequency מראה לי 2.66 GHz, למרות זאת ב-Vista המערכת מזהה את המעבד בתור 2.83 2. Vista מזהה שיש לי רק 3.25 GB של זכרון RAM כשבעצם יש 4GB. מה יכול לעזור במקרה כזה? אמרו לי שאולי עדכון של הביוס יכול לעזור? אני מעוניין גם לעשות אוברקלוק וחשוב לי שכל הנתונים בביוס יהיו מדוייקים. איזה תוכנות כדאי להתקין כדי למדוד מהירות CLOCK במדויק? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by lior_1509,

שלום! אני לא יודע למה.. אבל המחשב שלי נתקע במשחקים מסוימים.. אני משחק במשחקים כמו GTA San Andreas, Need For Speed Most Wanted ו Counter Strike אבל לא יודע למה.. דווקא במשחק שולה הזהב חחחח המחשב נתקע! (דרך אגב.. שולה הזהב זה זה מה אתם אומרים? פרסמתי את ההודעה פה כי אני כמעט בטוח שזוהי בעי'ית חומרה כלשהי.. עזרו לי בבקשה מפרט המחשב שלי הוא כזה: מעבד Intel Celeron 999MHz 512 Mb Ram Geforce 4 mx 420 אממ הארד דיסק של MAXTOR 320 ג'יגה ועוד הארד דיסק של 20 ג'יגה וזהו.. המחשב מפורמט ועובד חלק על Windows XP SP2 ככה שאין מצב שזה וירוס.. תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום כמו שרשום בכותרת הספק כוח לא נדלק למרות שביצעתי את הקצר בין שני הרגלים אחד הירוק (בקרה) והשני השחור (אדמה) הסתכלתי על הפיוז והוא ניראה בסדר גמור רואים את החוט שעובר בתוכו. * לקחתי ספק אחר עובד לי כשאני מקצר אבל הוא דגם שונה בלי תוספת של ארבעה פינים מרובעים כפי שישנו בספקים לעיל. * בדקתי בספק התקין גם מתחים כשהוא מחובר סתם ככה ללא הקצר. יש כמה רגלים שפעילות ומציאות מתח הכבל הירוק מוציא 7 וולט ועוד אחד לא זוכר את שמו אולי אדום מוציא 5 וולט. מה עליי לעשות ישנם הצעות לבדיקות נוספות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ashraf,

שלום, אני מצלם המון בתור תחביב, את כל התמונות שצילמתי מ 4-5 השנים האחרונות (כ-250 ג'יגה - JPEG+RAW) שמרתי על HD חיצוני 1TB של Transcend מדגם Jet25M, אותו קניתי לפני פחות משנה מ KSP. אחרי הטיול האחרון (לפני שבועיים), בזמן שניסיתי להעתיק (מזל שהעתקתי ולא העברתי!) את התמונות של הטיול ל HD.. מהירות ההעברה ירדה באופן פתאומי מתחת ל-1 מגה לשניה, ואז המחשב הפסיק להגיב. מאותו רגע, לא הצלחתי לפתוח את ההארדיסק. בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, המחשב כן מזהה אותו ככונן נוסף - אך לא נותן לי לפתוח אותו. אין שום הודעת שגיאה, המחשב ממשיך לחשוב ולחשוב אך בסוף הכונן לא נפתח. ניסיתי להריץ CHKDSK - תהליך שארך כמעט יום וחצי (ללא הגזמה), במהלכו הוצגו כל מי…

22. יש לי מחשב שעבר פירמוט והוא ללא מערכת הפעלה ויש לי גם כן דיסק קשיח ממחשב שהתקלקל עם מערכת הפעלה באם אוסיף את הדיסק עם ההפעלה זה ייתר לי להתקין מערכת חדשה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by duki1,

היי חברה רכשתי מחשב חדש עם שני דיסקים קשיחים. המחשב מאוד שקט למעט מצב שמדי פעם הוא משמיע רעש לשתי שניות והנורה הצהובה (של המחשב חושב) מהבהבת. האם יכול להיות שאחד הדיסקים פועל על מצב של חסכון בחשמל או משהו בסגנון ולכן בכל פעם שהוא "חוזר לפעול" מושמע הרעש הזה? במידה ולא, מה יכול לגרום לרעש?

24. שלום חברים. והיום אני ילמד אתכם איך פורצים את הסיסמא למחשב וינדוס 10. אז מה שאנחנו צריכים זה USB ריק לגמרי. טוב. אז אנחנו צריכים בשביל הפריצה להוריד קובץ תמונות דיסק של אירנס בוט (אפשר להוריד מכאן) נצרוב את זה על usb על ידי התוכנה Rufus (אפשר להוריד מכאן) עכשיו לאחר שצרבנו את זה על USB ברגע שהמחשב עולה נלחץ ברציפות על F12 עד שעולה לנו הbios שימו לב חובה שהusb יהיה בתוך המחשב בזמן שאנחנו מעלים אותו. עכשיו נפתח לנו החלון הזה נלחץ על mini Windows XP ועכשיו עולה לנו הוינדוס של XP עכשיו ליחצו בשולחן עבודה על הישום הזה HBCD Menu עכשיו למעלה יש לכם אופציה של Programs ליחצו על זה ועכשיו יש לכם אופציה כזאת Passwords / Keys ליחצו …

25. Started by multicore,

קצת הבנה וניתוח טכני תמיד יכולים להוביל לתוצאות מעניינות. הרצאה מאד לא רעה של רוסינוביץ (האיש מאחורי Sysinternals): http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306 כמו שאני אומר בכל מקרה חדש שצץ - לא מהמרים, אלא מבצעים ניתוח טכני של הבעיה ולא לפחד "לפתוח את מכסה המנוע".

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.