תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
"טכנאי" היום ניסה להתקין לי אתה המעבד הנ"ל עם P8Z68 וMUGEN 2 במהלך ההתקנה נדפדקו כמה רגליים או איך שזה נקרא מה שנמצא על הלו ח הטכנאי יקנה לי לוח חדש עכשיו המעבד מול העניים שלי נפל מגובה של כ 15 ס"מ יש מצב שקרה משהו למעבד??? אני מפחד כבר על כל החלקים מהטכנאי הזה...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=19 לינק למקלדת שלום לכולם קניתי מקלדת משולבת עם עכבר עיגול בצד דגם המקלדת וכמו כן לינק מצורף.... אציין כי יש לי מחשב חדש I3 עליו מותקן Windows ultimate 64 bit לא הגיע שום דרייבר עם המקלדת הנ"ל וכמו כן מערכת ההפעלה זיהת לבד את הדרייברים החיבור למחשב פשוט יש USB ובלחיצה ארוכה עליו ועל כפתור במקלדת הוא מסתנכרן עם המקלדת כשאין שימוש במכשיר משך כחצי שעה המכשיר נכבה אוטומטית ולהפעלתו מחדש נדרש סנכרון חוזר פה הבעיה הסנכרון החוזר לא תמיד עובד כמו שצריך לפעמים מסתנכרן לפעמים לא, וכש-כן העכבר מתחיל לרצד ולרקד על המסך ללא כל נגיעה אנושית.. שאלתי??? למה???? שאלתי 2 - האם אתם יודעים מכירים שמעתם על מקלדת משולבת עכשבר עם כפתור און ואוף על המוצ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה ! לא התקנתי שום דבר חדש וככה סתם אני מפעיל את המחשב והמסך לא מזהה אפילו את המחשב. ושומעים בוידאו את ה3 צפצופים. (אחד ו2 מהירים) שומעים את זה ב0:30 מה לעשות ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי ליפני חודש בערך כרטיס מסך GTX 460 1G של ג'יגה בייט אם אובר קלוקינג... ברשותי מערכת הפעלה וינדוס 7 אם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס כרגע... בהתחלה הכרטיס היה עובד סבבה בלי בעיות ובשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק הוא פותח וברגע שצקיך להריץ אותו הוא מוציא לי הודעה של וינדואס בצד שהדרייברים קרסו ושהוא אינו מצליח להפעיל אותם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ליבדוק אם יש דרייברים יותר חדשים חיפשתי עידכונים בוינדואס אולי שמה יש והכל ללא מוצא. כרגע זה המפרט של המחשב שלי ככה שלא חושב שיש בעיה אם הספק או משו' שמגביל: מעבד- e8500 לוח אם -p45 gigabyte כרטיס מסך -gtx 460 1g overclocking ספק- crossair 450W בבקשה אם מישו' שמע על בעיה זאת ויודע איך ליפתור אותה אשמח מאוד לעזרה. בתודה, …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של טושיבה. הבעיה של המחשב היא שבזמן עבודה עליו הוא לפעמים מקרטע לכמה שניות ואז חוזר לעבודה רגילה,בין אם זה בהשמעת סרט,אז התמונה והסאונד קופצים לכמה שניות.זהו מן סאונד כמו תקליט שבור,ואז חוזר לעבודה רגילה. גם במוזיקה וגם במשחקים יש את התקיעות האלה. מה שכן גם העכבר קופץ בזמן הקירטועים האלה. הבעיה קיימת גם לאחר פירמוט. המחשב נורא חזק ואין סיבה שיקרטע,עם מעבד i5 ,ו4 גיגה זיכרון,כ.מסך ati 5650 עם מעכ הפעלה וינדוס 7
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב לא נכנס לוינדוס מגיע לבחירה של "להפעיל את הוינדוס רגיל או לבחור תיקון". ברגע שאני בוחר אחד מאפשריות האלה הוא מפעיל את עצמו מחדש וחוזר לאותו נקודה. ניסתי לאיכנס למצב תיקון או SAFE MODE ואז מופיע מסך כחול, המסך הכחול מופיע גם מתי שניסתי לפעיל את המחיצה עם הוינדוס. מדובר על מחשב נייד של לינובו דגם U550 עם וינדוס 7 מקורי שהגיע עם המחשב. הרצתי בדיקת זיכרון וזה לא מצא בעיה. חיפשתי את הקוד של המסך הכחול באינטרנט וכתבו שאולי זאת בעיה עם הBIOS. אבל זה לא הגיוני כי לא עשו שום שינוי למחשב, רק כיבו אותו רגיל בערב ובבוקר הוא לא נדלק. אני מצרף תמונה של המסך הכחול אולי תעזרו לי למצוא את הבעיה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אי אפשר לתקן בחזרה כי לא רואים כלום!!! מבקש עזרה דחופה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי במחשב אחד שיש לי אם אני לוחץ על sleep המחשב נכנס לשינה ואין סימן שהוא פועל במחשב החדש אם הוא במצב sleep יש נורה שמהבהבת ככה שאפשר לדעת שהוא עובד נראה לי מסוכן שאני לא יודע שהמחשב ישן או כבוי מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מע,הפעלה ווינדוז 10, באיתחול, מעלה תכניות שאין לי חפץ בהן. אני רוצה להסירן מ ה startup (לא מהדיסק). העליתי task manager (ctrl_alt_delete) ומתפריט מקש ימין על התוכנות הלא רצויות שקופצות לי במסך עם איתחול windows בחרתי: disable. ברשימה התוכנות הללו מופיעות כ disabled אך בחיים הן ממשיכות לקפוץ לי למסך בכל איתחול ולעכב את סיום העלאת מערכת ההפעלה. מישהו יכול ליעץ לי כיצד להסיר תוכניות מאותחלות בניגוד לרצוני ב windows? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו כאן יצליח לעזור לי. אתמול המחשב עבד בסדר והיום ה windows 10 החליט לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי העדכון כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, זה מראה את הלוגו של הלוח-אם ואז מסך שחור (blank). אני ניסיתי מספר דברים: פרמוט ווינדוס. הסרת הדרייבר עם DDU ב Safe-Mode ואז התקנה חוזרת. השתמשתי ב windows update למציאה והתקנה של הדרייבר. התקנתי מספר גרסאות דרייבר (18.12.2, 18.12.1.1, 18.12.1, 18.10.2, 18.9.3, 18.5.1, 17.7.1). התקנתי רמקול לביצוע POST (ביפ אחד - הכל תקין). חיפשתי אחר קבלים מנופחים בכרטיס מסך (אין) והחלפתי משחת קירור. חיפשתי אחר קבלים מנופחים בספק כוח (אין). כרטיס מסך: A…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לסדר אותה !!! אוקיי , יש לי WINXP על כונן C , והתנקתי אתמול על כונן WIN98 - D . כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ישר 98. איך אפשר לעשות ב -98 כמו ב - XP שאני אוכל לבחור מרשימה של מערכות הפעלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית והדרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי לא עובד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg הדרייבר לא תואם ליפני כמה זמן מישהו מצא לי דרייבר תואם שעובד באתר הבא: http://downloadcenter.intel.com שם יש את כל הדרייברים ללוח אם מובנה שלי רק שאני לא מוצא אחד תואם הלוח אם שלי : Intel® Desktop Board D946GZIS אודה למי שיוכל לעזור לי,פשוט פירמטתי תמחשב ושחכתי לישמור תדרייבר... אם אתם צרכים מידע על המחשב שלי: EVEREST Home Edition : http://img254.imageshack.us/img254/1396/untitled77lj6.jpg http://img254.imageshack.us/img254/4875/untitled1111fb6.jpg cpuz http://img507.imageshack.us/img507/2573/577yk1.jpg http:…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר חיבור דיסק קשיח 80 ג'יגה של מקסטור (IDE) כראשי, וניסיון איתחול להתקנת חלונות, נתקבלה הודעה שייתכן והדיסק פגום. האם יש פעולות נוספות שאפשר לעשות לפני שאני מוותר עליו? הדיסק הותקן כ"מאסטר", ודיסק 80 נוסף על אותו החיוט כ"סלייב". דיסק קודם של 40 ג'יגה עבד (באותו אופן) מצויין עד שהופיעו בו סקטורים פגומים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי התחילה בעיה מסוימת, לפעמים כשהוא משתמש במחשב המסך לא נדלק לו גם כשהוא מכבה ומדליק אותו.. כנראה שמדובר בבעיית מגעים כי לפעמים אחרי פריקות מתח המחשב חוזר לעבוד כרגיל.. מה שכן כשהוא מחבר את התצוגה ללוח האם אז זה כן עובד.. זה התחיל לקרות פתאום.. יש רעיונות? הוא ניקה את המחשב עד לא מזמן..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ח'ברה, זו בעיה מאוד מוזרה שכבר קוראת הרבה זמן. המחשב נעשה איטי בכל מצב שקיים בערך, בעייתי לעבוד איתו, כמה דוגמאות: -החלון טעינה של הווינדוז, איטי בטירוף. -העלייה של המחשב לוקחת שנים, מרגע ההדלקה ועד עליית המסך. - לאחר שעולה המסך אם אני נכנס לתוכנית כלשהי (המחשב שלי, או סתם אינטרנט) לוקח המווווון זמן עד שהוא עולה, וגם שהוא עולה הוא נטען הרבה זמן. - אם אני משחק משחקים, כמו פיפא או סקיירים, הטעינה לוקחת שנים, אני פשוט הפסקתי את המשחק באמצע כי זה לקח שנים של טעינה. - באינטרנט דברים כמו פייסבוק, לוקח זמן להיטען, לגלגל למטה בגלגלת וזה נתקע. אין רעש מוזר מהמחשב, מבחינת טמפרטורות הכל תקין (לוח אם- 39 מעלות, מעבד - 29 מעלות, כ.מ - 59 מעלות, זיכרון 35 מעלות) המפרט הוא: Q6600 ,…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים ניידים עם חיבור USB3 , יש לי קורא כרטיסים חיצוני שדרכו אני מעביר חומרים (אני צלם) יש לי גם כמה קוראי כרטיסים USB, של קינגסטון ושל לקסר.. אחרי שהעברתי את מחשבים לחלונות 8.1 פתאום התחילו בעיות בהעברת הנתונים מהכרטיסים למחשב, זה מתחיל העתקה במהירות טובה, ואחר כך המהירות יורדת ל 0 , כאלו יש איזה לאג במערכת והעתקה לא מתבצעת, היא לא מסתיימת ולא מוציאה שגיאה, פשוט לוקחת הפסקה וממשיכה לאחר כמה שניות , ושוב לאחר כמה שניות מפסיקה שוב.. זה הזוי, הכרטיסים במהירות 30 מג"ש , העברה דרך USB3 לכונן SSD שבנייד אחד או HDD רגיל בנייד אחר.. גם עם כרטיס של 90 מג"ש זה קורה.. הזוי. עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, היה לי מסך כחול היום היה כתוב שזאת אשמת הדריבר של הכרטיס מסך ATI ויש לי את ה6850 של SAPPHIRE אני עם E8400 ולוח P35 כאשר המעבד OC ל 3.6 איזה תוכנה יש לבדוק את התקינות של הכטיס מסך? בתהליך עלית המחשב. וOC בוטל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מנסה לעלות את virtual box זאת ההודעה שאני מקבל ****אני מנסה להעלות אותה כאשר המחשב במצב בטוח ,האם יש קשר ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה לחצתי על משהו ופתאום העכבר והמקלדת לא עובדים לי. מחוברים לי שני עכברים אלחוטיים למחשב ומקלדת אלחוטית. אף אחד מנם לא עובד כרגע. יש לי גם עכבר דרך wifi מהסמארטפון. הוא עובד אבל לא רואים בכלל את החץ. אבל אפשר להבין איפה הוא כי כשעוברים ליד משהו הוא מדגיש את זה. Windows 8.1 64 bit יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה? ניסיתי להפעיל מחדש ולחבר מחדש את העכברים והמקלדת וכלום. יש לי שליטה מלאה על המחשב דרך אפליקציה של שליטה מרחוק אז אם צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו כזה אני אוכל להגיע לזה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה מוזרה: נוסף לי כונן נוסף שאין לי מושג מאיפה הוא צץ אני חושבת שזה קשור איכשהו להגדרו אצלי ב-NERO נכנסתי למנהל ההתקנים ובקטגורית DVD\ CDROM נוסף לי התקן שנקרא NERO IMAGEDRIVE SCSI CD-ROM DEVICE השאלה שלי היא כזו כיצד נוספה ההגדרה הזו? מה משמעותה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כבר הפעם הרביעית או החמישית שזה קורה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. שאלתי הטכנית היא - אם נניח אני רוכש לוח אם של ASUS, משהו בסגנון P4T533C, האם אני מוגבל לכרטיס הקול שבא עם הלוח, או שאפשר "לנטרל" את כרטיס הקול בלוח ולרכוש כרטיס קול טוב יותר בנפרד ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב או עושה ריסטרט והוינדווס עולה מחדש הוא עולה עם ההודעת שגיאה המצורפת שכתוב בה כך: אין אפשרות לאתר את 'C:\WINDOWS\System32\system32.exe'.ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב. כדי לחפש קובץ, לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש. בבקשה תנסו לעזור לי כי זה מאוד חשוב לי.... בתודה Anas-Nanas
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני מספר ימים היה קצר בחשמל אצלינו בבית, כשהחשמל חזר, המערכת סטריאו נדלקה (כי הייתה דלוקה לפני הפסקת החשמל) והחלה לחפש דיסקים במגש תקליטורים שלה, הרעש הציק לי וכיביתי אותה, ברגע שכיביתי אותה נשמעו פיצפוצים למשך מספר שניות ואז היה בום גדול עמום כזה וריח שרוף בכל החדר. המערכת סטריאו עבדה, אך הספק של המחשב נשרף, אין לי מושג איך... אולי בגלל שהם מחוברים על אותו שקע. בכל אופן, החלפתי ספק ולמזלי לא נשרף שום רכיב חומרה והכל בסדר. השאלה שלי היא: מה אני יכול לקחת מהספק השרוף? כשספק נשרף, מה זה אומר? מה נשרף בו? החוטים? המאוורר? אם לא - אוכל להשתמש בחוטים שלו כדי לשרשר ספק אחר, או לפצל ספק אחר? ואוכל להשתמש במאוורר שלו? תודה לכם ויום נפלא שיהיה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי כ30 מחשבים שנרכשו במסגרת הצבא עבורי לעבודה מסויימת. מחשבים מאוד מאוד חזקים עם כ 4GB זיכרון הארד דיסק 400GB מעבד אינטל אקסטרים דואל קור 3.2 בכל אופן מחשבים כבדים היותר אבל בית המחשב שדרכו נקנו המחשבים זלזל יתר על המידה ושם רק מאוורר 120 אחד מאחורה ואחד 80 MM מקדימה על כל מארז וכמובן על המעבד את המאוורר המקורי של אינטל אלו מחשבים שצריכים להפעיל תוכנה כבדה מאוד במשך 24\7\31\365 כמעט ללא הפסקה. הטמפ' של המעבד היא 57 מעלות ויש כאלה ב70.... רציתי לדעת אם 55+ מעלות זה תקין ? ללא מאמץ ! רק בביוס, או בוינדווז??? ורציתי לקבל קירור יעיל ביותר, אמיד, רועש כמה שצריך מפני שאין חשיבות לרעש. החנות מצידה החליפה לי למאוורר ענק של 120MM שמגיע ל3200 ס"לד.... לא נראה לי יפתור את ה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-