עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MalaMadre,

מערכת הפעלה: windows 7 64bit מזהה 6 משתמש רק ב 2.75 מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by liortash,

שלום, אתמול החלה לי בעיה במחשב. - לפתע הוא לא נדלק. זה קרה לאחר זמן מה שהיו תקיעות בוידאו במחשב. לפני יומיים המחשב נתקע לגמרי ולכן ניסיתי לבצע הפעלה מחדש, אך המחשב לא נדלק. התחלתי בבדיקות למציאת מקור הבעיה. ראיתי שהלד הקדמי של הפעילות במארז וגם הלד +5VSC על לוח האם דולקים בלי שאפילו אפעיל את המחשב. לחיצה על כפתור ההפעלה לא מניבה שום תגובה. זה נראה כאילו אין חשמל בכלל. לכן היום קניתי ספק חדש של CORSAIR בהמלצת המנהל ליאור(DJELECTRIC). אחרי שהתקנתי אותו עדיין לא נדלק המחשב, אך כעת הלד הדקמי והלד על לוח האם מהבהבים ולא דולקים קבוע. כפתור ההדלקה עדיין לא גורם להדלקת המחשב. ניסיתי לבצע הדלקה על ידי גרימת קצר בין החוט הירוד לבין החוט השחור שלידו בחיבור ה-24PIN, אך כנראה אני לא …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שבת שלום כולם. הגעתי היום הביתה והפעלתי את המחשב - הוא נדלק אך לא עלה כלום במסך. הוצאתי את הפאנל הצידי של המארז, זה שממול הלוח (דרש הזזה קלה של המחשב לכיווני) - המחשב עולה. כיביתי, החזרתי למקום עם הפאנל - לא עולה. הוצאתי את הפאנל (שוב, תזוזה של המארז) - המחשב לא עולה ואף התחילו צפצופים שמעידים על בעיה בזיכרונות. הוצאתי החזרתי וכו וכו, לבסוף עבד. החזרתי למקום (בדרך המארז קיבל ממש טפיחה קלה מהשולחן - המחשב נכבה. הדלקתי אותו והוא שוב לא עולה. החזרתי למקום והוא לא עלה ושוב צפצף! אני כבר חסר אונים בקטע הזה.. זה קורה לי מאז שעברתי למארז הזה (כל המפרט בחתימה). בנוסף להחלפת המארז בוצעה הארכה לכמה כבלים, ואולי זאת הבעיה.. (הלוואי! אולי אבא שלי יבין שאי אפשר עם ספק ג'נר…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום. הרכבתי מחשב עם ssd של קינגסטון שמפרטו כאן: ניסיתי להריץ את פקודת ה trim כמו שמפורט במדריך למיטוב ה ssd כאן באתר. בתמונה המצורפת תוכלו לראות מה קרה. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by zur,

שלום!! יש לי בעיה במחשב . המחשב עבד מצוין עד שפעם אחת שהדלקתי אותו הוא רושם לי boot failure ,insert boot diskette כשאני מכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס XP הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק אין לי מושג איך אני בודק בביוס עם הוא מזהה אותו . הארד דיסק הוא serial sata 80 Gb לוח אם של MSI האם יכול להיות שהארד דיסק הלך ? כל מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by רן ארז,

המחשב בן חצי שנה, מעבד רייזן 3000, לוח אאורוס, דיסקים m.2. כשאני מכניס את כבל החשמל לספק אני רואה לרגע את המנורות נדלקות גם הנורה של הלוח אם ואז נכבה ישר. פרט לזה המחשב לא מגיב. ניסיתי להחליף ספק אבל אותה התופעה חוזרת. יש רעיונות? תודה מראש לכל העוזרים

7. לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז פתחתי כאן ואם זה לא אמור להיות כאן אז תעבירו את זה בבקשה עכשיו לשאלה שלי : האם אייבורי מחשבים היא חברה טובה למחשבים כי אני רוצה לקנות מחשב מהסניף שלהם בירושלים ואני לא יודע אם זה יהיה מחשב טוב או לא שמעתי כבר אנשים שאמרו שאייבורי זו חברה גרוע הוכול הזמן צריך להחליף לך דברים שהם נותנים חלקים דפוקים ודברים כאלה אז אני רוצה לדעת אם מישהו קנה מהם מחשב האם הוא מרוצה האם הוא לא מרוצה הוא היה צריך להחליף בשלב כלשהו או לא תנו דעות על החברה בבקשה ובמיוחד מי שקנה בסניף ירושלים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני טוען קובץ PDF לתוך ה WORD 2003 הבעיה שהוא משנה אותו לגיבריש יש שם חלונית עם הרבה קידודים unicod .................... על איזה קידוד צריך להגדיר בשביל שזה יהיה בעברית ?

9. Started by roe10,

היי יש לי מחשב נייד ASUS UX32VD ואני רוצה להתקין עליו במקביל לווינדוס UBUNTO. יש לי את ההתקנה על USB. אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרך הUSB. חיפשתי בכל מיני פורומים אבל לא ממש מצאתי הסבר. האם יש דרך להעלות באופן חד פעמי את המחשב דרך הUSB מבלי לשנות "עדיפויות" של הBOOT? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by g_s,

כשאני שומע שירים בWINAMP ואומר למחשב לפתוח תוכנה כבדה אז הקול מתעוות מאוד... מישהו ייודע מה הבעיה? בנוסף לזה טעינת הווינדוס נארכת הרבה יותר זמן וכשני נכנס למשתמש שלי אז הצליל בפתיחה מתעוות... תודה * אין ווירוסים והדריברים מעודכנים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by omrikarni,

שלום לכולם ושבת שלום קיבלתי מחבר את הסורק מדגם bearpaw 1200cu של mustek. הורדתי את הדרייבר שלו לפי מה שהוצע לי בגוגל והתקנתי... לכאורה הכל נראה תקין. אבל הסורק לא עובד .. יש מישהו שמכיר את הסורק הזה?? ואם הוא יודע איך מתפעלים אותו? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Dan Eitan,

שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? דוגמה למחשב עם חומרה חלשה ביחס לשלי ומריץ את המשחק באופן רציף ושוטף. מפרט המחשב שלי :

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by moranii14,

כל פעם כשאני מדליקה את המחשב של אחותי המסך לא נדלק והבעיה היא לא במסך והכונן משמיע צפצופים וזה יותר מתשע ... אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by serg90,

לפני כשחצי שנה שדרגתי את המחשב שלי: מ-2600X ל-5800X3D מ-1080GTX ל-7900XTX ספק מ-650W ל-850W על בסיס לוח B450 עם 16GB RAM הכל עובד תקין, מלבד משחק ספציפי שאני משחק קבוע (NARAKA), שלמרות ויש לי בו FPS קבוע מאוד גבוה (200+), מדי פעם אני מקבל תקיעות באזור השניה, שניה וחצי, כאילו ה-FPS צונח ל-0, ואז המשחק משתחרר. היה לי את זה פעם בעבר, שאז מחקתי את ה-AMD ADRENALINE והתקנתי רק את הדרייבר, עם עוד כמה דברים נוספים שניסיתי לכבות וזה עזר עד שלאחרונה התקיעות האלה חזרו מבלי ששיניתי דבר. אני לא יודע האם זאת בעיה עם הכרטיס מסך, עם המעבד, עם הזכרונות, או אולי בכלל עם חיבור לשרת המשחק, אבל אני לא יודע אפילו מה אפשר לעשות כדי לנטר את גורם הבעיה. האם יש כלים שיכולים לעזור לי בז…

15. שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך . בכל בוקר או אחרי אי-שימוש של כמה שעות ,ההגדרות שוב משתנות והופכות להיות תצוגה של מסך אחד בלבד . והמסך מחשב נכבה ושוב צריך להגדיר "שכפל צגים אלה" מה הבעיה ? למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eranir,

בחלק מהפעמים שאני מדליק את המחשב, נראה שתהליך האתחול לא מתבצע בצורה תקינה. הסימפטום היחיד שאני יכול לראות הוא שהמסך אינו נדלק, אבל אני לא יודע אם זה קורה בגלל כרטיס המסך, בעיה בחיבור שלו ללוח האם, או בכלל רכיב אחר שקודם לו בתהליך האתחול. פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את המגעים, ותדירות התופעה ירדה, אבל אני לא יודע אם יש מובהקות סטטיסטית לקשר בין הפעולות. רעיונות? תודה, ערן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Gimel,

שלום לכולם בפורום החדש! הביאו לי מחשב שלא העלה וינדוז. הפעלתי, עבד והיה מסך כחול. הכנסתי דיסק MEMTEST. עבד - אבל זיהה רק 1GB מתוך ה-2 שיש במחשב וגם השעון שסופר את ה-WALLTIME קפף בצורות לא הגיוניות. כיביתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הזיכרון. MEMTEST זיהה 2GB ונראה שהכל עובד. אחרי 7 דקות המחשב נתקע, ומאז לא עושה POST. ניסיתי להחליף זיכרון, לנתק כל מה שבפנים, לאפס CMOS וכו'. מדובר בלוח G31 שמן הסתם עברו כמה שנים מאז שהוא היה חדש. הוא נראה חדש, ללא קבלים מנופחים. יכול להיות שהוא הלך?

18. Started by simon 23,

אני לא מצליח לסדר אותה !!! אוקיי , יש לי WINXP על כונן C , והתנקתי אתמול על כונן WIN98 - D . כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ישר 98. איך אפשר לעשות ב -98 כמו ב - XP שאני אוכל לבחור מרשימה של מערכות הפעלה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך ATIRADEON 9700 PRO של GIGABYTE ומעבד INTEL CELERON 700 עם לוח אם של PC PARTNER ואני מפעיל משחק פשוט MOTOCROSS MANIA והוא לא פועל חלק בכלל זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד? מעבד משפיע ככה על משחקים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מערכת רמקולים של לוגיטק דגם z5500 כל פעם שיש איזה מפל מתח או הפסקת חשמל הפיוז נישרף האם מגן ברקים יכול למנוע מהפיוז להישרף?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by alonz1,

כשאני משחק במשחקים המחשב נתקע והמסך מראה שהוא איבד קשר עם המחשב ולכן הוא נכנס למצב חסיכה באנרגיה. אני משער שזו בעיה בכרטיס מסך, זה קורא לרוב שהמחשב מתאמץ במיוחד כמו במשחק Need for speed Most wanted אבל פחות קורא במשחק Torchlight. איך אני בודק את הכרטיס והאם יש בו פגם או שמא הוא מתחמם יותר מדי ...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6200 של LEADTEK ולוח אם של ASUS תמיד כשאני עושה קליק ימני על הסמל של NVIDIA המסך נהיה לי שחור לכמה רגעים. זה קורה גם כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ וידאו כלשהו (AVI....) ניסיתי למחוק ולהתקין דרייבר מחדש. הורדתי את הדרייבר האחרון מ NVIDIA וגם מאתר היצרן. ניסיתי לעדכן את ה BIOS בלוח וגם את ה BIOS של הכרטיס. שום דבר לא עזר! מישהו מכיר את הבעיה או מכיר דרך לפתרון שלה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי דיסק קשיח שהמחט שלו נשברה. פירקתי אותו והוצאתי את הדיסקית הכסופה, השאלה אם ניתן להעביר את הדיסקית לכונן חיצוני אחר וכך המידע שהיה יהיה על הדיסק?

24. שלום לכולם, בעיה הזויה באמתחתי: רכשתי מחשב לאחרונה אולם בעת חיבורו למסך הטלוויזיה, התמונה לא ממורכזת על המסך ולמעשה מתחילה 1/3 ימינה מאיפה שהיא אמורה להתחיל. ב1/3 הנותר יש מסך שחור ובצד השני, אני "מפספס" את ה1/3 הזה ולא רואה את החלק הזה במסך. אציין כי בעת חיבור מחשבים אחרים לטלוויזיה התצוגה מצויינת(אותו כבל, אותו ערוץ). במעבדות אייבורי הם מסרבים לסייע כי אצלם החיבור HDMI תקין. ברשותי טלוויזיה TOSHIBA REGZA 32INCH אין לי כרטיס מסך מיוחד ואני משתמש בזה שאונבורד. לוח אם: ASUS F2A85-M כמובן שביצעתי עידכוני דרייברים והווינדווס מציין שהם Up to Date. צירפתי תמונות להמחשה. האם יש פיתרון לסוגיה? תודה מראש לכולם על העזרה.

25. Started by ben_amitai,

שלום לפניי יומים הורדתי פיפא 07 אני מפעל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציית 1024X720 כל הפילטרים למיניהם בגיימפלי המשחק רץ טוב אבל כל פעם כשיש הילוך חוזר או קיטעי מעבר אפילו כשאני עושה פאוס זה מקרטע לי בצורה רצינית2FPS מערכת: 6300CORE 2 DUO GYGABYTE RADEON X1800XT 512MB CROSSAIRE 512X2 גם כשאני מוריד את השופטים שם את ההגדרות על MED זה מקרטע אבל פחות7-8 FPS ( )

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים