תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי התכבה מעצמו וצילמתי תתמונה של השגיאה http://img219.imageshack.us/img219/5985/18qc1.jpg מה אני עושה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אז זה הסיפור שלי לוח abit nf7 מאבד atalon xp אני מעלה את המחשב שהוא קודם עבד והיה בשימוש אצל סבא שלי ומוצגת לי ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu בעיה נוספת זה שהמחשב פשוט קורס נכבה בוא נקרא לזה ככה ויש סירנה שיוצאת מהרמקול של הלוח , עולה ויורדת עולה ויורדת. בדקתי קירור מאבד ושמתי משחה חדשה וניקיתי הכל מאבק והמאבד בטמפ עבודה סבירה למאבדי AMD . החלפתי זיכרונות החלפתי ספק כי חשבתי שהקריסה היא בגלל הספק שהוא לא מחזיק את המערכת לא יודע מה לבדוק עוד , אשמח לשמוע עצות . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנוסף גם אין את הצפצוף הזה שמדליקים את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס מסך? ספק? לוח אם? או מעבד? פתחתי את המחשב והסתכלתי טיפה בפנים, המאוורר של הכרטיס מסך עובד, הארד דיסק עובד, וגם המאוורר של המעבד והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים. אני נואש כי סגרו את חנות המחשבים שקניתי מהם את המחשב. המחשב הוא בן כמעט שנתיים. תודה לעוזרים דרור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי בעל לוח אם MSI 945gzm3 v1.0 בכרטיס מסך פשוט ישן וזול כדי לשדרג מעט את הביצועים הנמוכים עד בלתי אפשריים של כרטיס המסך המובנה. רכשתי ביד 2 כרטיס מסך 7600Gs PCI-E עם קירור פאסיבי של לידטק. הוספתי את הכרטיס שעובד עם כבל DVI וחיברתי אותו למסך אך שום תמונה לא עלתה גם לא מהביוס. שיחקתי עם הכניסות במסך אך ללא הועיל. שיחקתי עם הגדרות הביוס כך שכרטיס המסך הפנימי יפעל רק במידה ואין כרטיס מסך חיצוני וכרטיס המסך הפנימי פעל וקיבלתי תמונה דרך כבל ה D-sub. כשעלה הווינדווס הוא זיהה את כרטיס המסך החדש ולאחר שהתקנתי לו דרייברים הוא נתן חיווי כאילו הוא עובד תקין. עם זאת לא משנה אילו הגדרות ביוס ניסיתי לא הצלחתי לקבל שום תמונה דרך כרטיס המסך וכבל ה DVI. חשדתי שזה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה של LG 32 אינץ' חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI ל-HDMI הכרטיס מסך שלי 9500GT עכשיו יש תמונה והכל טוב אבל אין סאונד כאילו אני רוצה לשמוע מהטלויזיה שירים וכאלה ואי אפשר מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לנובו מציינים במפרט של E480 ו 580 שפורט ה USB C הוא 3.2 Gen מה שמהווה יתרון לעומת המתחרים במחיר זה, אך קראתי היכנשהו מישהו שטוען שזהו שקר ובפועל מדובר ב 3.1, ורק הסדרות היקרות יותר L\T מצויידות ב 3.2, מה שמתאים למקובל ברמות מחירים אלו. כיצד ניתן לבדוק זאת מתוך המחשב? עריכה: lsusb -t בלינוקס מחזיר רק התקן 5000M ולא 10000, כלומר 3.1 ולא 3.2... לנובו פשוט שיקרו במפרטים כולל ליבואנים. לא יאומן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב דל lattitude E7450 והוא מתחמם, לא כל כך אבל יוצא לו אוויר חם מהמאווררים, יש דבר שקוראים לו windows moudler insteller שהוא גורם ל CPU להיות על 35% ולזיכרון שלי להיות על 45%, זה קורה בערך לרבע שעה ואז יורד לנורמאלי ולא מתחמם בכלל.(דרך אגב יש לי משטח קירור וכוליי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
קניתי לפני זמן מה מחשב חדש (פחות משבוע) הינה הSPEC Motherboard: Asus P8P67 Keyboard: Gigabyte GK-K6800, Case: Coolermaster CM 690 II Advanced, Video card: Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe , Speakers: Altec Lansing BXR1220 2.0 , Processor: Intel Core i5-2500k, Memory card reader: Winstars WS-CR302M 3.5" black , Screen: Samsung 23" 2333T 8ms LCD , Memory: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 "Ripjaws" , Headphones+Microphone: Plantronics GameCom 367 , DVD burner/reader: LG-GSA-GH22L X22 SATA DVD , HDD: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB=1TB SATA2 32MB , printer: HP LaserJet Pro P1102 , Processor Cooler: Scythe Mugen 2 Rev. B , Power Supply: Seasonic 6…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כאשר הסי די רום עובד המחשב שלכם הופך להיות איטי יותר מצב העכבר נתקע כל שנייה ואפילו ה WINAMP לא מצליח לנגן שיר בזמן אמת ? אז יכול להיות שהבעיה שלכם היא הבעיה שהייתה לי הנה הפתרון : פשוט מאוד יכול להיות שהסי די רום עובד על מצב PIO במקום DMA דבר המאט את ההארד דיסק שלכם... שהסי די עובד במהירות נמוכה מזו של ההארד דיסק הוא מכריח את ההארד דיסק לעבוד במהירות שלו וזה הגורם לאיטיות אחת הפתרונות היא לכוון את הסי די רום לעבוד במצב יותר טוב הנקרא DMA תוכלו לעשות זאת כך WINXP PRO) Goto Device Maneger Now under the category of IDE ATA/ATAPI controllers press the primery or secondary IDE Channel goto advanced settings and just cheack that all of your devices currently …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לגבי ה- XP 2800+.. תודה על התשובה בברכה, WINDY [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתה גרסה חינמית לתוכנה הנ"ל שהייתי מפעיל אותה ידנית! מבכל פעם שרציתי לסרוק את המחשב תוכנה שלא רצה ברקע אלא הייתי צריך להפעיל אותה ידנית (אני לא מתכוון לגרסה החינמית ל 30 יום ) היא הייתה חינמית במשך שנים מישהו יודע לאן היא נעלמה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה קניתי מחשב עם הארדיסק 3TB אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 7 מ-BOOT USB. התקנתי כרגיל וגיליתי שווינדוס מכיר רק ב-2 ג'יגה. מסתבר שכדי שווינדוס יכיר ב-3 ג'יגה צריך להתקין בשיטה שנקראת GPT (במקום MBR). לשם כך הבנתי שה-USB שלי צריך להיות מראש מוכן ל-BOOT בתצורת EFI וכך עשיתי (באמצעות תוכנה שנקרא Rufus). הכנתי אותו ואכן ה-BIOS זיהה אותו בתור EFI, אבל מיד לאחר מכן כתב please insert bootable media. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי lenovo T400 מחודש עם ווינדוס XP. בכונן שעליו מותקנת מערכת הפעלה הוא מראה לי ש17.8GB תפוסים למרות שכשאני בודק כל מה שיש שם זה 14.6GB אז לאיפה נעלמו שלושה GB??? (גם בכונן השני זה קיים בקטנה, לאחר שפירמטתי אותו דרך הווינדוס ואין עליו כלום, אעפ"כ הוא מראה לי ש69.9MB תפוסים?!) בחיפושים באינטרנט ובפורום פה ראיתי שיש איזו תוכנה R&R של lenovo ששומרת גיבויים בנפחים גדולים על הכונן במקום שא"א להגיע אליו דרך הווינדוס, הבעיה שכפי שאמרתי קניתי את המחשב מחודש ונראה לי שמחקו את התוכנה הזו כי אינני מצליח להיכנס אליה (גם לא דרך הווינדוס) אבל א"כ הגיבויים לא היו צריכים להימחק??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
I don't know why, but when i try to write in Hebrew it's writes strange symbols. How can I fix that? thanks.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקר למחשבים ניידים הSPEEDFAN וגם EVEREST התחילו לעצבן אותי נותנים לי פתאום -20 מעלות על GPU במחשב נייד מחפש המלצות על תוכנות לבדיקת טמפרטורות שנותנות תוצאות מדוייקות כמה שיותר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד בן שנתים בשבועיים האחרונים אני עובד איתו לפתע הוא נכבה בפתאומיות ללא סיבה. חשבתי שהוא מתחמם אבל אני עדיין רואה שהמאווריים עובדים. הוצאתי זיכרון שהוספתי לא מזמן.. אבל עדיין נכבה. חשבתי שזה במערכת הפעלה.. אבל גם בביוס נכבה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי צורב HP 8200 חיצוני שמהירותו 4*6*4 בשבוע האחרון הוא לא מפסיק לדפוק לי דיסקים לאחר שהבאתי הארד דיסק WD 20G 7200RPM ההארד דיסק עובד מצוין ! המחשב פתוח כבר שבוע בדיוק ומוריד טונות שירים ... אבל אני לא מצליח לצרוב ! אני ממש חייב לדעת מה לעשות ? איך אפשר לסדר את זה - אם בכלל ... ואם לא איזה צורב אפשר לקנות (פנימי) מהיר וזול ? סליחה על הבורות אבל לא התנסתי בהרכבת צורב פנימי .. אם תוכלו (במידה ואני צריך לכנות חדש) לפרט מה עושים זה יהיה מצוין תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייח I7-6700 Gigabyte GTX1080 Gaming G1 Gigabyte H170 Gaming G5 16GB HyperX Fury Corsair 850W 80+ Gold Win10 64bit, ולנושא שלשמו התכנסנו: המחשב שלי בן שבוע ועבר במשך שבוע עם מסך אסוס mx299q, בחיבור DP. היום חזרתי מהעבודה והפלא ופלא, המסך לא נדלק כשהזזתי את העכבר. מפה לשם, אף אחת מיציאות הDP שלי לא מעבירה וידאו. חיבורי HDMI-HDMI וDVI-DVI עובדים טוב. שמתי לב שבשימוש בHDMI יש קטע מסריח: אני לא רואה שום דבר מרגע ההדלקה של המחשב ועד שולחן העבודה - הלוגו של ג'יגהבייט בעלייה של הבאיוס או אפילו את התפריט לעליה למצב בטוח בF8 ( וגם כשאני מדמיין שהוא עלה - המחשב לא מראה לי על המסך מצב בטוח ). עוד קטע מוזר: כשאני…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע למה.. אבל המחשב שלי נתקע במשחקים מסוימים.. אני משחק במשחקים כמו GTA San Andreas, Need For Speed Most Wanted ו Counter Strike אבל לא יודע למה.. דווקא במשחק שולה הזהב חחחח המחשב נתקע! (דרך אגב.. שולה הזהב זה זה מה אתם אומרים? פרסמתי את ההודעה פה כי אני כמעט בטוח שזוהי בעי'ית חומרה כלשהי.. עזרו לי בבקשה מפרט המחשב שלי הוא כזה: מעבד Intel Celeron 999MHz 512 Mb Ram Geforce 4 mx 420 אממ הארד דיסק של MAXTOR 320 ג'יגה ועוד הארד דיסק של 20 ג'יגה וזהו.. המחשב מפורמט ועובד חלק על Windows XP SP2 ככה שאין מצב שזה וירוס.. תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב לנובו לפני מס' חודשים THINKPAD כסיוע הפורום כאן, אגב! וברצוני לרכוש לו הארכת אחריות.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בגדול מה הסוגים? אני מחפש אחריות רגילה ל-3 שנים (משלוח עליי) וכמה עולה אופציה של שירות בבית הלקוח? תודה--- מצורפות האפשרויות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי פשוט מחשב אחר קצת ישן והמחשב פשוט עומד על מסך הבית אי אפשר ללחוץ על שום דבר במקלדת או בעכבר איזה בעיה זאת..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אינטל 2.4 עם win 98 וגם xp ב 98 יש חייגן טלפון אך אני לא שומע שום צליל חיוג או משהו אחר. במחשב הישן שלי שמעתי הכל בלי בעיה מה צריך לבדוק כדי לפתור את הבעייה? ואיפה נמצא החייגן ב xp ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מאחורה של המחשב 6 יציאות USB ומקדימה 2. הקדימה נשחטו/נשברו כבר מזמן, ולאחרונה גם ה 4 היציאות שנמצאות במקום הטבעי (ליד יציאות התקשורת) לא עובדות ה 2 היחידות שעובדות הן כאלה שנמצאות בכרטיס PCI - תוסף שהגיע עם לוח האם. האם יש מה לקחת את המחשב למעבדה? האם יש אפשרות לתקן את היציאות הללו? האם כדאי פשוט לקנות מפצל USB2 נורמלי? (יש חיה כזאת?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול פרמטתי תמחשב ועכשיו הוא יותר איטי ממה שהוא היה (עכשיו יש רק אינטרנט אנטי ווירוס שהיה גם מקודם ועוד איזה תוכנה שתים ) אולי היה משהו לא טוב בפרמוט??בהתקנת ווינדוס?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-