תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הגיע לי הכרטיס [8600GT] איפה אני אמור להרכיב אותו ואיך על הלוח אם ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רעש שעולה ויורד מהמארז וזה משגע אותי שיש שקט.... אני חושב שזה מההארדיסק שהוא מסתובב.. הוא נוגע במארז.. למרות שהוא מחוזק טוב עם 2 ברגים מכל צד , מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי XP HOME ENABLED ואת כרטיס המסך מבוסס ה-Radeon של הרקולס. אולם, כשהתחלתי לעבוד עם המערכת, נתקלתי בבעיית תצוגה מאוד מוזרה. ישנם טקסטים שמופיעים מטושטשים משום מה (גם בעברית וגם באנגלית). זה מופיע בכל מיני מקומות - כותרות חלונות, בתוך וורד, בעמודים של אתרים ועוד. מה שמוזר זה, אם אני מסמן את הטקסט עם העכבר, אז הוא מסתדר... ניסיתי לשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך, ללא הועיל. ניסיתי גם לחפש דרייברים מעודכנים של הרקולס (יש לי את גירסא 6.13.10.6015), אבל משום מה האתר של הרקולס לא ממש זמין (ברמת DNS, משום מה....) על כל פנים, אני מצרף גם תמונת מסך שתבהיר על מה אני מדבר. עזרה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב הוצאתי חלקים,ניקיתי את הצלעות קירור של המעבד,הוצאתי את המעבד ניקיתי הכל.. שחיברתי חשמל ללוח ראיתי את הנורה על הלוח נדלקת. שסגרתי הכל והדלקתי המחשב עבד אבל לא רואים כלום על המסך ואין צפצוף כלשהו.. עוד משהו שנזכרתי שהמחשב נדלק לפני זה כשלא היה מעבד על הלוח יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה.. עכשיו השאלה היא אם זה המעבד כמו שאני חושב?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחקים, המחשב נתקע, כבר בתפריט הראשי, לכמה שניות וחוזר לשניה ואז שוב נתקע לכמה שניות. במשך הזמן שהוא נתקע אני שומע את השניה האחרונה של הסאונד חוזרת על עצמה. פעם עוד יכולתי להפעיל את המשחקים דרך התפריט הראשי, אך מיד לאחר שהמחשב התחיל להציג משהו תלת מימדי התקיעות החלו. חשוב לציין שהתקיעות מתרחשות רק במשחקים. באינטרנט (חוץ ממשחקים תלת מימדיים) ובשאר הדברים אני יכול לעסוק בלי הפרעות. גם החלפת הכרטיס מסך לא עזרה. יכול להיות שזו בעיית חומרה, ואם כן איזו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P4C800 E-Deluxe שמחוברים אליו: צורב וסידורים 2 הארד-דיסקים SATA ועוד הארד-דיסק SATA חדש שאיתו יש לי בעיה יש לי 4 כניסות SATA על הלוח אבל את ההארד-דיסק החדש המחשב לא תופס ניסיתי לשחק עם הביוס אבל לא הצלחתי.... בתוך הביוס הפריימרי והסקונדרי שלי ריקים, ב THIRD אני רואה את הסידירומים, וב FOURTH אני רואה את 2 ההארד-דיסקים אבל ההארד-דיסק החדש אני לא רואה בשום מקום מה אפשר לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 שנים תמיד עבד מעולה בלי בעיות בחודש האחרון התחיל לפעמים לקרוס (לרסט) לרוב מסכים כחולים . לפעמים לוקח יום עד שמסך כחול מופיע לפעמים שאני עושה ריסטארט איך שעולה הוינדוס מסך כחול מופיע... עשיתי בדיקת MEMTEST86 כל הלילה 10 "סיבובים" אין אירורס, הייתה המהרה של המעבד ביטלתי לדיפולט. [ATTACH=CONFIG]4245[/ATTACH] שום דבר לא עוזר ממשיכים לקפוץ מסכים כחולים זה הפירוט של שני המסכים הכחולים האחרונים(אותה שגיאה) חיפשתי קצת באינטרנט על השגיאה הזו ntoskrnl.exe+75bc0 אין פתרונות ברורים לגבי הבעיה אני עכשיו מנסה לעבוד עם המחשב אחרי שהסרתי את ESET Smart Securityגירסה 7 שלאחרונה התעדכנה כי רשמו שיש מצבים שהאנטי וירוס גורם למסכים כחולים. גם מחקתי את הוינדוס7 64 שהיה ועשיתי …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך לחבר מערכת אודיו שנמצאת 3 מטר מהמחשב בדרך אלחוטית. מה אני צריך לרכוש בשביל זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני טוען קובץ PDF לתוך ה WORD 2003 הבעיה שהוא משנה אותו לגיבריש יש שם חלונית עם הרבה קידודים unicod .................... על איזה קידוד צריך להגדיר בשביל שזה יהיה בעברית ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק קשיח שהמחט שלו נשברה. פירקתי אותו והוצאתי את הדיסקית הכסופה, השאלה אם ניתן להעביר את הדיסקית לכונן חיצוני אחר וכך המידע שהיה יהיה על הדיסק?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחיצת ה-c כונן המערכת שלי מלאה ויש לי מחיצה פנויה המסומנת כמחיצה לוגית פשוטה.208 gb. באמצעות ניהול דיסקים,ניסיתי להרחיב את כונן c לחצתי על העכבר ימן מופיעה חלונית הדו שיח . אמצעי הרחבה בהיר ואינו מאפשר ביצוע ההרחבה. מה הסיבה. ואך ניתן לפתור את התקלה????? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מע,הפעלה ווינדוז 10, באיתחול, מעלה תכניות שאין לי חפץ בהן. אני רוצה להסירן מ ה startup (לא מהדיסק). העליתי task manager (ctrl_alt_delete) ומתפריט מקש ימין על התוכנות הלא רצויות שקופצות לי במסך עם איתחול windows בחרתי: disable. ברשימה התוכנות הללו מופיעות כ disabled אך בחיים הן ממשיכות לקפוץ לי למסך בכל איתחול ולעכב את סיום העלאת מערכת ההפעלה. מישהו יכול ליעץ לי כיצד להסיר תוכניות מאותחלות בניגוד לרצוני ב windows? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חייב עזרה - לא מבין למה זה קורה: - צילום עצמי במחשב שלי - ולא דרך קווי האינטרנט....וזה בדיליי = ליטנסי מרגיז גם כשאני מכבה את כל התוכנות ברקע יש לי פנטיום 4 1.7 זיכרון 512 כרטיס מסך NVIDIA 5200 איך מטפלים בבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום פירקתי את המחשב הישן שלי,ושם ראיתי כרטיס זיכרון,הוצאתי אותו אך לא הבנתי מאיזה סוג הוא מהיא המהירות שלו,כמה זיכרון יש לו והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש. צירפתי תמונה שלו. איך ניתן לבדוק מה טיבו?,והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קניתי את המחשב נייד LENOVO Z580 , התקנתי מערכת הפעלה ודרייברים הכי מעודכונים אבל מידי כמה דקות המסך מהבהב בלי סיבה. העניין שהוא מהבהב גם בSAFE MODE אפילו גם בשלב ה BIOS הוא מהבהב. זה נראה לי כמו כרטיס מסך תקול או בעיה במגעים האם זה מעיד על בעיה חומרתית וצריך לממש אחריות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים והורדתי, דרך הסטיקי של הפורום, את התוכנה לקריאת הקבצים. אך נתקלתי בבעיה אחרת. התוכנה "מודיעה" לי שאין לי הסמכות לקרוא את הקובץ, להלן תמונה שצירפתי כאן. איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שאוכל לקרוא את הקובץ תודה רבה אוריה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לצערי התחילה תופעה במחשב שלי ואשמח קצת ליעוץ, היום מיד לאחר שיצאתי ממשחק מחשב, המחשב הציג פסים לגובה המסך והתמונה היתה ניראת לא מסוכרנת (כאילו היא זזה שמאלה) מאז לאחר שביצעתי ריסט למחשב אני רואה את ה bios ורואה ש windows עולה אך ברגע שהוא נטען ועובר למתצוגה גרפית המסך מציג פסים כחולים ושחורים (כמו תבנית חוזרת) לגובה המסך והמחשב ניתקע. הצלחתי להיכנס ל safe mode ולהוריד את הדרביר של הכרטיס מסך ואז לעלות windows. הכל עובד כמו שצריך רק שכל פעם שאני מתקין את הדריבר התופעה של הפסים כחולים שחורים חוזרת. הכרטיס מסך הוא 6870 radon HD יש רעיונות? הלך כרטיס מסך? נ.ב הכאטיס בין שנה וחצי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATIRADEON 9700 PRO של GIGABYTE ומעבד INTEL CELERON 700 עם לוח אם של PC PARTNER ואני מפעיל משחק פשוט MOTOCROSS MANIA והוא לא פועל חלק בכלל זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד? מעבד משפיע ככה על משחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בערך כבר חודש יש לי המון ארטיפקטים ותקיעות בתצוגה, גם על הדסקטופ (לאו דווקא במשחקים) מלווה לפעמים בתקיעות רגעיות בתצוגה/מסך שחור לכמה שניות ואז חוזר. בנוסף- קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך לא הוספתי שום חומרה בתקופה האחרונה, הכרטיס זה HD5750, לפי הסנסור לא מתחמם שלשום התקנתי דרייבר חדש(12.4) לאחר הסרה מלאה של הקודם(Uninstall + DriverSweeper in safemode) והתופעה עדיין אותו דבר צירפתי פירוט על הקובץ dump לאחר ה-BS: Uploaded with ImageShack.us זה בטוח הכרטיס דפוק או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה הזויה באמתחתי: רכשתי מחשב לאחרונה אולם בעת חיבורו למסך הטלוויזיה, התמונה לא ממורכזת על המסך ולמעשה מתחילה 1/3 ימינה מאיפה שהיא אמורה להתחיל. ב1/3 הנותר יש מסך שחור ובצד השני, אני "מפספס" את ה1/3 הזה ולא רואה את החלק הזה במסך. אציין כי בעת חיבור מחשבים אחרים לטלוויזיה התצוגה מצויינת(אותו כבל, אותו ערוץ). במעבדות אייבורי הם מסרבים לסייע כי אצלם החיבור HDMI תקין. ברשותי טלוויזיה TOSHIBA REGZA 32INCH אין לי כרטיס מסך מיוחד ואני משתמש בזה שאונבורד. לוח אם: ASUS F2A85-M כמובן שביצעתי עידכוני דרייברים והווינדווס מציין שהם Up to Date. צירפתי תמונות להמחשה. האם יש פיתרון לסוגיה? תודה מראש לכולם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 מקודם שהדלקתי את המחשב התחלתי לשחק ופתאום שמתי לב שהבירות כל כמה שניות יורדת ואז נהיית בהירה בחזרה... יש פתרון לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בפורום החדש! הביאו לי מחשב שלא העלה וינדוז. הפעלתי, עבד והיה מסך כחול. הכנסתי דיסק MEMTEST. עבד - אבל זיהה רק 1GB מתוך ה-2 שיש במחשב וגם השעון שסופר את ה-WALLTIME קפף בצורות לא הגיוניות. כיביתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הזיכרון. MEMTEST זיהה 2GB ונראה שהכל עובד. אחרי 7 דקות המחשב נתקע, ומאז לא עושה POST. ניסיתי להחליף זיכרון, לנתק כל מה שבפנים, לאפס CMOS וכו'. מדובר בלוח G31 שמן הסתם עברו כמה שנים מאז שהוא היה חדש. הוא נראה חדש, ללא קבלים מנופחים. יכול להיות שהוא הלך?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דרופים של FPS ב COD4 אי אפשר לשחק ככה יותר אני כבר רוצה לפרוש בגלל זה 80-100 FPS זה כמעט לא אפשרי לשחק ככה פעם המשחק היה רץ חלק על 250FPS הגדרות הכי גבוהות היום גם על 600X400 בקושי עובר 120FPS אני חושב שזה מעלות של המחשב אבל לא בטוח לא יכול להיות שנדפק הכרטיס או המעבד נכון? המפרט שלי זה GTX460 AMD PHENOM 2 X4 955 3.2GHZ 4GB RAM המחשב חדש חצי שנה+ כזה וזה המעלות שאני במשחק http://oi41.tinypic.com/2e5irmo.jpg מה צריך לעשות כדי לתקן את זה כבר? ועם צריך קירור מה לקנות ? 100שקל לקירור ועם צריך שני קירורים(לכמה חלקים) אז 250 שקל אני כבר מעל ל 3 חודשים משחק ככה וזה נהיה יותר גרוע עריכה: יש עוד תוכנה כזאת SPEEDFAN משו ויש לי שם TEMP3 מגיע כמעט ל 110 מעלות כשאני …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שנה בחיים לא היה לי את הבעיה הזאת אני משחק 20 דקות חצי שעה ואז המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה ושום שגיעה אני רוצה לדעת ממה זה יכול לקרות לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 כרטיס מסך palit 9600gt 512mb ספק כחsmart-com 500W תמונה של הטמפרטורות אני לא יודע ממה זה קורה מקווה שמישהו יכול לעזור
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-