עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avivboker,

חברים צריך את עזרתכם אני מנסה להתקין וינדוס 8.1 על ssd samsung evo 840 אבל הוינדוס לא מזהה את הכונן.. הביוס מזהה אותו מעולה ונותן לי לבחור אפילו אם לעלות מימנו את מערכת ההפעלה (הוא ריק כרגע - חדש) אבל כשאני מתחיל תהליך התקנה הוא רושם לי שכנראה דריבר של מדיה חסר מישהו יודע איך אוכל לפתור את זה? מצרף תמונה:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מנסה לחבר הארד דיסק וכונן DVD על כבל IDE אחד בלבד, לפי מה שהבנתי צריך להגדיר את ההארד דיסק כמסטר ואת הכונן DVD כסלייב, מה שקורה זה שכשאני נכנס לביוס על ההתחלה רק הכונן DVD מזוהה, וההארד דיסק כאילו נעלם , מה לעשות??? דחוףף

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Stanly,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך VOODOO3...כן אני יודע כרטיס מסך יןש מאד...אבל אני מסתפק בו די הרבה זמן (משהו כמו 5 לשנים) לאחרונה המחשב מפסיק לעבוד...הוא כאילו נתגע דקה וחר דקה מופיעה הודעה שאומרת שיש בעיה בכרטיס מסך ב ויש לשמור את כל הנתונים ולצאת מהמערכת. כאשר הדבר קרה פעם ב כמה ימים לא התייחסתי אליו, אבל עכשיו כאשר אני פותח את המחשב, כעבור שתי דקות הוא נתקע ולא מאפשר לי לעבוד. אז אני ואחי פתחנו את המחשב וראינו שיש שם קבלים שרופי (נפוחים ובעלי נוזל כתום מעליהם...) טוב, אם אני מגדיר את מצב הקבל בין אחד לחמש... יש שם קבל אחד במצב חמש אחד במצב ארבע!! ועוד כמה שמצבם הוא אחד!!! בקיצור אני לא יודע אם להחליף את הכרטיס מסך כמו שאמר המחשב, או שזה בעצם הלוח אם... (הכרטיס מסך הוא קטן ו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קניתי LEADTEK 6800GT משומש ב800 שקל! יש מצב שהספק שלי חלש מדי למרות שאני לא בטח שזאת הבעיה... חיברתי הכל כמו שצריך ,במסך הראשון של המחשב איפה שהוא סופר תזיכרון רואים מלא קישקושים ארטיפקטים ולא מבינים כלום אחר כך זה עולה לווינדוס ושם מבינים משהו אבל עדיין יש ארטיפקטים מלא פסים כאלו כמובן שלא נכנסתי לשום משחק וכיביתי את המחשב בדקתי אם חיברתי טוב הדלקתי שוב ואותו הדבר:\ עכשיו הדילמה היא אם הכרטיס לא טוב או שהספק לא מספק לו מספיק חשמל?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rani,

מה זה ולמה זה קשור?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by OrBen91,

יש לי מחשב ישן של ASUS, מעבד i3 עם windows 7 (מצורף תמונה עם המפרט) לאחרונה פירמטתי אותו עם דיסק מקורי של windows 7 שהיה ברשותי, כנראה שהדיסק ישן מדי ושום דרייבר לא הותקן, חרשתי את כל האנטרנט בחיפוש אחר דרייברים עד שמצאתי את כולם, מלבד את הדרייבר של יציאות ה-USB. אשמח אם מישהו יכול לאתר עבורי את הדרייבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. החלפתי מארז חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה הקודם ועדיין לא חיברתי כרטיס מסך. הדלקתי והמחשב עובד כמה שניות ונכבה ואז שוב פעם נדלק ונכבה וחוזל על עצמו שוש ושוב .מה יכלה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Benny770,

ברשותי לוח אם דגם GIGABYTE B450 AORUS M אני מעוניין לשדרג ל M.2 1TB מסתפק עדיין בין Intel 660P לבין Sabrent 1TB Rocket 2280 [אפרופו אשמח להמלצה] בכל אופן, אני לא מוצא אף אחד מהם ברשימת כונני M.2 הנתמכים בלוח האם שלי. האם זה בעייתי? אני יכול לקנות אחד מהם אפילו שהוא לא מופיע ברשימה או שאצטרך להיצמד לרשימה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום מחשב שנדלק ממצב שינה רושם reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key בלחיצה על ENTER או ESC ההודעה חוזרת ALT+CNTRL+DELETE המחשב מאתחל ואז עולה הוינדואוס רגיל איך ניתן לפתור תקלה? תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by rander1,

הכנסתי את המחשב למצב שינה ע'י לחיצה על SHIFT ולחיצה על מצב שינה איך אני מדליק אותו בחזרה ? לחצתי על כפתור הדלקה במארז,לחיצה על המקלדת,על העכבר כלום הוא לא מתעורר פנטיום 4 XP תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ramivei,

שלום, אני רציתי לעשות שימוש בלוח אם "חדש" שישב אצלי בניילונים ולשם כך ביצעתי שדרוג.רכשתי מעבד חדש יותר של AMD שאמור להתאים לסוקט של הלוח אם (BIOSTAR A770 A2+) אולם לאחר ההרכבה רק המאווררים מסתובבים ואין קול ואין עונה (גם לא צפצוף של המערכת שאומר שהכל בסדר,נאדה) ניסיתי לראות מה לא בסדר,הסרתי את המעבד החדש והתקנתי את הישן יותר שבוודאי יתאים (אם נניח לחדש יידרש עדכון BIOS) הסרתי את כל הכרטיסים (על מנת לפחות שיצעק לי ע"י צפצוף ארוך או משהו דומה שאין לי זכרון). עדיין נאדה. ניסיתי להחליף את הסוללה הקטנה (סוללת שעון מוגדלת) והוא נתן צפצוף מאד ארוך. אני שמח וטוב לב מכך שיש תקווה חיברתי כרטיס זכרון אחד בודד שאני יודע שעבד בעבר,כרטיס מסך ואת ההארדיסק.אולם כעת גם אין קול ואין עונה …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קיבלתי לבדיקה מחשב של חבר, מבוסס AMD עם לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-M61SME-S2L. הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט. פתחתי את המחשב וגיליתי את הדבר הבא - המאוורר שעל גבי כרטיס המסך (9500GT) תקוע ולא מסתובב בכלל. לכן חשבתי שהבעיה היא בכרטיס המסך שכנראה נשרף או משהו. לאחר מכן שמתי לב שלמחשב יש גם כ.מסך מובנה על הלוח. אז ניתקתי את ה9500GT, וחיברתי את המסך לכ.מסך המובנה. עדיין לא היה בוט. ניסיתי לאפס ביוס כי חשבתי שאולי כ.המסך המובנה מבוטל בביוס, אך גם אחרי איפוס הביוס (הוצאת הבטריה, הרכבת ג'מפר - כך זה עובד בלוח הנ"ל) שום דבר לא השתנה. יש לציין גם שניסיתי לשחק עם הזכרונות (יש 2) אבל הדבר לא עזר, כך שאני מסיק שזו לא בעיה בזכרונות. כל אלה דיי מביאים אותי למסקנה שמדובר בלוח אם, א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ירון333,

שלום, המחשב שלי היה מהיר מאוד ולאחר שהחלפתי את המסך הישן במסך lcd של LG המחשב נהיה קצת איטי, איך אני פותר את הבעיה ? יש לי xp מחשב פנטיום 4 3.00ghz ואומר להיות לי אולי איזה ג'יגה זיכרון אבל רשום שיש לי 448 mb , כרטיס מסך מובנה, תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום מופיע לי מסך כחול כל שעתיים ולא בורר לי מה הגורם לבעיה מצורף המסמך תודה Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [E:\WINDOWS\Minidump\Mini072809-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug s…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. חבר'ה מפני כמה ימים קיבלתי כמה חלקים למחשב החדש (כמעט הכל חוץ מכונן קשיח סי די רום צורב וכונן A). ביום שישי היה לי אזהרה כזאת ברקע כחול, חבר שלי אמר לי תוציא תבטריה ואז אחרי כמה זמן תכניס מחדש הוצאתי הכל מהחשמל הוצאתי אותה אחרי כמה דקות החזרתי אותה חיברתי הכל ואז הכל עלה כרגיל. עכשיו התקנתי תדריברים של הלוח אם ואז תדריבר של הכרטיס מסך ואז הכרטיס מסך ביקש שאני יעשה ריסטרט אז עשיתי. אחרי כמה שניות הגיע כזה לטעינה של הוינדוס (זה שכמה ריבועים רצים אחד אחרי השני ) ואז במקום שוינדוס יעלה המחשב עושה ריסטרט. עכשיו הוצאתי שוב תבטריה וכל זה ואז זה עבד שוב. כל פעם מחשב בקצר אני צריך להוציא תבטריה או תחשמל. מפני שהלכתי לישון שוב עשיתי ריסטרט ואז המחשב לא רצה לעלות תוינדוס כרגיל…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. טוב לפני מספר ימים יצאתי לטיול של כמה ימים כשחזרתי ראיתי שיש מסך כחול עם הודעת שגיאה של ווינדוס לא יחסתי חשיבות ועשיתי ריסט למחשב. הלכתי לעשות קפה וראיתי אחרי עשר דקות שהוא בלולאה של ריסט עובר את שלב הביוס מתחיל להעלות ווינדוס ושוב עושה ריסט לעצמו וחוזר חלילה . ניסיתי לעשות גוסט אבל הוא דיווח על CRC ERROR ונתקע ב 2% ,בשלב הזה התייאשתי ועשיתי פורמט להרד דיסק (80 GIGA WD) בעזרת דיסק איתחול של פרטישן מגיק והתחלתי להתקין ווינדוס מחדש במהלך ההתקנה קיבלתי שוב מסך כחול מספר פעמים ואז הגעתי למצב שאני נמצא בו היום והוא..... בהפעלה של המחשב נרשמות 3 שורות האחד גירסת ביוס ולוח, השניה ספירת זיכרון תקינה,השלישית הודעה שאובחן מעבד עם היפר טרדינג והלוח מאפשר זאת ומביא למצב ENBEALD וזהו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. עד עכשיו ב HD היה מחולק ל -3 כוננים C D E אבל היום פתאום באופן תמוה , לאחר RESTART יש לי 4 כוננים C D E F ה CD שהיה F הפך ל G ו E פשוט לא נגיש(במאפיינים הכל 0 BYTES),ןללא LABEL הכונן שהיה E, יותר נכון מה שהיה בו עבר להיות F. שום נתון לא אבד(נראה לי...) . SCANDISK פשוט נתקע למה?????

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by or7755,

לאחר שדרוג ווינדוס 8 ל 8.1 המחשב קופא כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב או לחדש את המחשב מתוך במצב שינה אני לא מצליח לסדר את הבעיה מה לעשות? עזרה דחוף

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by IDan2013,

שלום לכולם! בשבועיים האחרונים התחילו לי בעיות תצוגה. כרטיס מסך:Gigabite R9 280X. דרייבר:14.2. אז הכל התחיל עם הדרייבר הנ"ל כשפתאום באמצע השמעת שירים דרך יוטיוב הצג מתעוות והופך לפסים שחורים ואפורים ולאחר דקה-שתיים נשמע רעש באסי מהרמקולים והמחשב נכבה\קורס. לפעמים המחשב לא קורס אלא הדרייבר מושבת ומתריע על כך שהדרייבר הפסיק לעבוד. לאחר שראיתי שהמצב נמשך וזה לא מקרה חד פעמי עדכנתי את הדרייבר ל15.3. כבר בעדכון היו בעיות שהמסך הפך לפסים בגווני ורוד ולאחר העדכון המסך פשוט נתקע על מסך בגוון תכלת כמו של ההתחל בווינדוס 8.1. אז ניסיתי להתקין שוב ושוב אך לא הצלחתי להשלים את ההתקנה באופן תקין מכיוון שהתצוגה פשוט השחירה ולא חזרה. אתמול, לאחר לא מעט נסיונות התקנה הצלחתי להתקין דרייבר 15…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by עמרי ביטון,

היי חברים, קניתי את הכרטיס הזה https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GC-ALPINE-RIDGE-rev-10#ov מסתבר שהוא לא מתאים ללוח אם שלי, הוא דורש יציאת THB_C Header על הלוח. מה שבעצם מצריך ממני להחליף לוח, מעבד + קירור וזכרונות. או לוותר על הכרטיס הזה ולחפש לוח שמתאים למעבד שלי - דהיינו LGA-1155 עם יציאת Thunderbolt™ 3 - 40 Gb/s שדיי קשה לי להאמין שקיים כזה. מה הייתם ממליצים מהידע והניסיון שלכם? תודה רבה

21. המעבד הינו ryzen 3600 לוח אם: GIGABYTE GA-AB350N https://www.amazon.com/gp/product/B073PWKSP6/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 זכרונות https://www.amazon.com/gp/product/B013H7U6FQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B00UFBZOVE/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 [כן.... אני יודע שהם לא זוג מהשמיים....] התקנתי את הבילד האחרון של וינדוס 10 על SSD SATA של PNY ולפי "אפליקציית הבריאות" הפעלתי TPM וביטלתי CSM והפעלתי secure boot. לאחר ההפעלה מחדש הראשונה בתהליך ההתקנה, לוח האם לא מזהה את ה SSD כמשהו שאפשר לעשות לו בוט, אני מנסה לשחק פה ושם…

22. בהמלצתו של מנהל הפורום אני פותח דיון זה. היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין. מה פשר האיטיות ומה גורם לכך שהמחשב נתקע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים, הבעיה נובעת מהעתקת מידע לכונן , ניסיון גישה למידע בכונן , למרות שבוצע פורמט לכונן ,בכלל כל ניסיון גישה ולו הכי קטן תוקע את המחשב לאחר כמה שניות של עבודה. איל…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by deelad,

שלום. אתמול בערב הפעלתי את התוכנה PRIME95 והיום בבוקר אני רואה שהיא קרסה ויש הודעת שגיעה: [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by gif,

שלום. בזמן האחרון התחילו להופיע במחשבי כל מיני רעידות על המסך מחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פתרון לבעיה. תודה והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shar00750,

ביומיים האחרונים המחשב פתאום נכבה ללא שום התראה (טמפרטורה נמוכה ואין אבק) או שלפעמים הוא נתקע לגמרי (שום מקש לא פעיל ולא ניתן להזיז את העכבר) ואז אני נאלץ לכבות אותו מהמתג הפעלה/כיבוי, מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי מסך כחול והוא לא רושם לי שיש איזושהי בעיה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.