תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה לחבר הארד דיסק וכונן DVD על כבל IDE אחד בלבד, לפי מה שהבנתי צריך להגדיר את ההארד דיסק כמסטר ואת הכונן DVD כסלייב, מה שקורה זה שכשאני נכנס לביוס על ההתחלה רק הכונן DVD מזוהה, וההארד דיסק כאילו נעלם , מה לעשות??? דחוףף
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי מומחית בלגרום למחשב להפסיק לפעול. קודם כל היא תקעה את הכפתור של הPOWER, אחרי שהצלחתי לשחרר אותו, אני לוחץ עליו, המאווררים מתחילים להסתובב, אבל אין כלום על המסך, ניסיתי חיבורים שונים,מסכים שונים, שום דבר. ניסיתי להדליק את המחשב בעזרת כפתור הRESTART והתוצאה הייתה זהה. אה ואי אפשר לכבות אותו, זאת אומרת שלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא עושה כלום אחרי שהדלקתי, אפשר לכבות רק עם ניתוק חשמל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם לקצר את העניין, אז יש תמונה. אם להאריך, אז החלפתי את הלוח אם שעמד אצלי תקול שנתיים+, p5nt deluxe, בלוח זהה שמצאתי באיביי (חדש לפי השולח), הכל בשביל לחלץ את ה4TB מוסיקה שאגרתי בדיסקים ברייד המנוהל ע"י הלוח אם. עדכנתי ניוס והכל עובד פיקס. על הדרך החלפתי את המעבד לQ8300 (תקין יד2), ספק חדש 750W, קירור למעבד חדש, כי את הישנים פירקתי בינתיים לדברים אחרים. הכל עובד תקין, הרייד עם ה2 דיסקים עם סרטים והמוסיקה ועוד כמה דיסקים רגילים עם אינפורמציה לא זניחה. ואז מופיע המסך הכחול ללא תלות בשום דבר, ז"א גם כשכל הדיסקים מנותקים (פרט לOS). מה שכן, לפני הקריסה, היה עדכון אוטומטי של דרייברים של הSSD. אבל המסכים הכחולים ממשיכים להופיע. ניסיתי לעדכן את הFW של הSSD patriot pyro, אבל התוכנ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל המקצוענים! יש לי מחשב נייד HP 4730S כ-3 שנים ועם השנים הוא מרעיש יותר ויותר. אני יודע שHP בונים מחשבים מסובכים מאוד לפירוק, והייתי רוצה איכשהו לנקות את המאוורר של המעבד והכרטיס מסך. לא איכפת לי גם לשלם לאיזה מעבדה אמינה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצל חבר שלי יש בעיה.. יש לו מחשב חדש.. התקנו וינדוס וסבבה.. אבל יש בעיה... הוא נתקע כל איזה 10 דקות.. אבל תקיע רצינית.. שאפילו העכבר לא זז... וזה קרה כבר יותר מ-5 פעמים... מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכל נר אפשרי. המחשב קורס (בלי צלצולים, בלי מסך כחול, פשוט מקבל ריסט) במשחקים כבדים, בסצינות כבדות בעיקר, ולפעמים בקטעים מוזרים ביותר. דוגמאות: היט מאן - קורס באופן קבוע. אחרי 5 דק' משחק גריד 2 - קורס כאשר יש את הסרטים (cinematics) בין מעבר בין TIER שונים. (לא תמיד) בנוסף זה קרס לי גם במשחקים ישנים מאד, שרצו מדהים בעבר (כמו קוד MW2).. חומרה: כ. מסך Radeo 5850 ספק כח HEC 550W לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד i5, מהדור הראשון זכרון 8 GB הארדיסקים: 1. SSD 256 sandisc 2. אחד טרה בייט (WD BLACK) 3. 2 טרה בייט (SEAGATE) מע' הפעלה וינ 7 ניסיונות קודמים לתיקון: 1. התקנת דרייברים ישנים 2. עדכון ביוס / לוח אם 3. פרמוט 4. ניתוק מלבד הארדיסק SSD, לוח אם, מעבד, כ.מסך. בדיקה שעבדה:…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח (M741LMRT) שקיבלתי, הרכבתי מעבד וזכרון לצורך בדיקה, הכל נדלק כולל המסך שעובר לבד מ SB לפועל ועובד יופי רק שאין תמונה על המסך. עם כרטיס מסך חליפי יש גם תמונה. הבעיה היא כנראה עם החיבור ליציאת הוידאו שנמצא על הלוח אם והוא רופף. מישהו התנסה בתיקון של דבר כזה? מכירים או יודעים לכוון אותן להמלצות איך לתקך את החיבור מה הסכמה האם אפשר להלחים יציאה תחליפית? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי.. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שכשאני מדליק את המחשב אז כל הנורות במארז נדלקות ואני שומע את המאוורר פועל אך אין שום אות מהמסך.. פעם בכמה נסיונות הדלקה המחשב לפעמים מצליח לעלות והמסך עובד והכל בסדר אבל בפעם הבאה שכיביתי את המחשב שוב אותו הסרט.. המחשב נדלק אך אין שום תגובה מהמסך.. ניסיתי להחליף את החיבור מהכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך המובנה אך הבעיה נשארת בעינה.. מישו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה קריסות ביום של המחשב - לפעמים עם bluescreen ולפעמים הוא פשוט מת. לעיתים זה נראה כאילו כוננן ה-SSD התנתק וכשהמערכת עולה היא לא מצליחה לתקשר איתו והבעיה עוברת רק אחרי כמה דקות. תיאוריה: ה-PCIe x16 slot #1 יושב ליד הבקר וגם ליד ה-SSD, ושם כמובן מורכב הכרטיס מסך שהוא גדול מאוד וחם מאוד. 1) האם יתכן שהתחממות הכרטיס מחממת מספיק את סביבתו וגורמת לבעיות? הכרטיס מסך כה גדול שיש מעט מאוד רווח מתחתיו ולידו באופן כללי. 2) האם למישהו היו בעיות דומות (או אחרות) עם לוח אם זה? 3) באתר gigabyte כתוב שאם יש כרטיס מסך בודד, עדיף מבחינת ביצועים שיהיה על סלוט #1 . אבל ללוח האם הזה יש עוד סלוט pcie x16 שנמצא נמוך יותר ובאזור מרווח יותר. האם תהיה לי בעיה אם אעביר את הכרטיס לשם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלוםרב התקנתי את יומן גוגל במחשב ובמובייל (אןךן חשבון גוגל) והם מסתנכרנים טוב - הבעיה היא שבמובייל הארוע מופיע על הדסקטופ של המובייל עם התאריך -ואילו במחשב הארוע לא מופיע בשלחן העבודה של המחשב. מה אפשר לעשות? תודה שולמית גפן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהדלקה של המחשב מופיע מסך עם הלוגו AORUS של GIGABYTE אם אפשרויות כניסה לביוס או לכל מני דברים אחרי 30 שניות מופיע אותו מסך אם הלוגו בלי אפשריות גם 30 שניות רק לאחר מכן הוא עולה WINDOWS 10 שאלתי .כיצד גורמים WINDOWS לעלות יותר מהר הבנתי שצריך לשנות בביוס משהו הוא לאפס אם כן איפה ואיך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שפעם ב 3 שנים צריך לחדש את המשחה שיש בין המעבד למאורר שיש עליו המחשב שלי כבר 3 שנים וחצי לא הוחלף השאלה איך מורידים מלוח האם את המאורר הזה: http://www.aria.co.uk/Products/Components/Cooling/CPU+Coolers/Nexus+HOC-9000+Universal+Fan+(Socket+754,+775,+940,+AM2,+LGA775)+?productId=30430&rqcRate%5Brating%5D=1&rqcRate%5BitemId%5D=183526&rqcType=r&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 4 כוננים של מידע, בכונן C 18 GB ועוד שלושה כוננים עם יותר מקום, מכיוון שיש לי ווינדוס ויסטה, נשאר לי ללא הרבה תוכנות בין 6 ל7 GB בכונן. מכיוון שברגע שמתקינים משחקים או תוכונות שהשמירות או הרשומות נמצאות ב-My Documents המקום הזה מנסיון לא יספיק לי. ברגע שפירמטתי את כונן C הוצאתי בעזרת partition magic 15 GB ורציתי להוסיף אותם לכונן C המפורמט, שני הכוננים הם NTFS, אך ברגע שאני מנסה להעביר את המקום החופשי לכונן C לא קיימת אפשרות ההעברה, וניתן רק להעביר את המקום לכוננים האחרים D,F חשוב לי שבכונן המערכת יהיה יותר מקום ולכן אני צריך עצה איך לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש כונן שיתאים לשני לוחות האם הבאים: GA-H310M-DS2 1151 DDR4 GIGABYTE H310 MSI PRO B660M-A WIFI אני משער שאין אופציה לחבר כונן nvme לראשון? מה האופציות שלי? מעוניין בכונן שיחובר רק באופן זמני מדי פעם ולכן לא מחפש משהו שיקח זמן כל פעם להרכיב. האם יש אופציה לכונן חיצוני? חשוב לציין שהוא יהיה הכונן היחיד שיהיה מחובר באותו זמן ואני צריך שיהיה מסוגל להריץ מערכת הפעלה של וינדאוס 11.
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, איזה דרך מומלצת להצפין קבצים בwin10 , שלא יוכלו לעשות בהם שימוש יותר , לפני מסירת מחשב ( אין אפשרות לפרמט לצערי) ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש לי מחסן בעסק ואני צריכה שם אינטרנט אבל אין תשתית ובגלל קירות עבים אי אפשר לקלוט מספיק אותות מבחוץ, האם מומלץ להשתמש במכשיר הסמרטפון כראוטר או שכדאי לי להשתמש ב NET STICK?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ווינדוס 8 זיהה בעיה בדיסק הקשיח וביקש באופן דחוף לגבות את הכל. מה לעשות? זה אומר שהדיסק עומד למות?? תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, במחשב נייח מותקן זיכרון 4GB(DDR3-1333-1.5V) זה עובד ותקין. אני קניתי זיכרון זיכרון 8GB (DDR3-1333-1.5V) אני הוצאתי זיכרון 4GB ואח"כ אני חיברתי זיכרון 8GB בלבד בלוח אם בדגם GA-G41M-Combo (rev. 2.0) ומדליק מחשב נייח, ופתאום מצפצף מהיר תוק תוק תוק ברצף. הוצאתי זיכרון 8GB והחזרתי זיכרון 4GB בלבד וזה עובד ותקין. האם הלוח אם תומך ליזכרון 8GB בלבד? אני עשיתי עידכון ביוס חדש גירסה FB אחרונה וזה לא עזר. אין עוד עידכון ביוס חדש יותר. מה חסר בעידכון ביוס? אני ניכנסתי לאתר GIGABYTE ומצאתי דגם לוח אם שלי. בלשוני תפריט באתר לחצתי "Manual" ויש ספר מדריך מידע על לוח אם שלי. ואני קראתי מדריך. וכתוב בספר מדריך שזה אומר לי שהזיכרון 8GB בלבד לא תומך בלוח א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק שמשום מה ביום בהיר החליט שהוא לא גלוי למחשב כלומר הוא נמצא במנהל הדיסקים אבל אין לו אות, אם אני ישים לו אות אני אצטרך לפרמט אותו, איך אני משחזר מה שיש עליו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שהוא קנה ב 2008. המחשב עבד תקין עד 2010 ואז התחיל לעשות בעיות יציבות קבועות לוח - Gigabyte GA-945GCM-S2L כרטיס מסך - Inno3D 9600 PCIE ספק - גנרי דפוק G-PRO לפניי בערך חודש ומשהוא התחלתי לטפל במחשב. בין מה שהיה שם : החלפתי את הספק ל HEC 300. הגנרי עדיין "תקין" (כבר לא, פירקתי ממנו את המאוורר כדיי להוסיף במארז) אבל אני חושב שהגנרי הוא זה שדפק את כל החומרה מהתחלה הלוח לפעמים לא היה מזהה את הכרטיס מסך, ובמקום זה מוציא תמונה אל ה Intel 945 המובנה של הלוח. אחריי כמה פירוקים של הלוח מהמארז ובחזרה זה מסתדר. הבעיה בלוח כי היא קורה גם אם כרטיס מסך אחר 6200 שהבאתי כשהכרטיס מסך עובד, יש בו קבל שמתחמם לטמפ' שאי אפשר לגעת בו - כאן הכונן הקשיח עשה לו גליצ' (כשלא הייתי ש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש ברשותי מחשב כה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W בכל מקרה לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב, וכעבור כמה שניות הוא מכבה את עצמו. יש פעמים שהוא מצליח להגיע עד הווינדוס אפילו(ווינדוס 7) ואז מכבה את עצמו ללא שום הודעה או מסך כחול. רוב הפעמים הוא פשוט מכבה את עצמו כשנייה עד 5 מהדלקת המחשב. ניסיתי להחליף ספק, ואפילו שני ספקים - אחד מהם ספק טוב של זלמן 600W. ככל הנראה אני חושב ששללתי בעיה של ספק כח. ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את המעבד, הלוח והזכרונות עובדים ואפילו אז המחשה מכבה את עצמו. יש לציין שהחלקים נקנו לפני כ-3 וחצי שנים כך שאין שום אחריות. אני די אובד עצות ומקווה שמישהו יוכל לתת …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נישא dell. בשלב מסוים המחשב לא עלה ובנסיונות לץקן את התקלה המחשב התקין מחדש את החלונות. כל הקבצים שהיו עליו נעלמו. הקבצים הם מסוגים שונים. כיצד ניתן לשחזר את כל הקבצים הישנים או לפחות את כל אלה שנשארו תקינים? החשיבות העיקרית היא כמובן קבצי jpg והחשיבות המשנית הם קבצי המוזיקה. חברה המץמחה בשחזור דרשה 3000 שקל על השחזור כשהיא לא אחראית שהשחזור יצליח. התשלום הוא גם במידה והשחזור נכשל. יש לי מחשב נוסף וגם דיסק חיצוני בו 0.7 גיגה פנויים, קיבולת שהיא מעל ה500 מגה של המחשב הנישא. במידה וניתן - מעדיף להצע השחזור לדיסק החיצוני ואחר כך לטפל בקבצים. תודה על כל עזרה. ברוך.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש עזרה בקשר לבעית תצוגה במסך. אז ככה. יש לי מסך LG FLATRON 795 FT PLUS ובקצוות המסך (בארבעה הפינות וגם במרכז אבל פחות) הכתב ניראה מתושתש, אם מישהו יכול לתת לי עצה כיצד לפתור בעיה זו. אולי יש איזה שהיא תוכנה לכיול מסך. או כל פיתרון אחר, אולי זה בגלל כרטיס מסך חדש שהרכבתי לאחרונה? ( GE FORCE MX 440 128 MG DDR ) תוצרת - ST LAB אשמח לקבל תגובות.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבעיה והבדיקות שביצעתי : אחד מהדברים קורא - המסך הופך פתאום לשחור וחוזר לעצמו ואז מופיע הודעה שהיתה בעיה בדרייבר ושוינודס עשה ריקוברי - המסך הופך לשחור ואין יציאת ווידאו הדבר קרא כל כמה דקות החלפתי ספק, ונראה שיש שיפור אך לאחר כמה דקות המחשב הפעם קפא, אבל זה לקח לו מעט יותר זמן (אך עדיין מספר דקות) שוב הדלקתי לאחר מספר דקות שוב קפא, מה שמוזר שהפעם לא הופיעה הודעת שגיאה של ווינדוס וזה לקח יותר זמן עד שהתקלה הופיעה. ניתקתי את הכרטיס מסך, עברתי לכרטיס מסך מובנה בהתקנת הדרייבר שלו פתאום שוב הופיע בדיוק אותו מסך שחור אך כרגע אני עובד איתו וזה לא קרה שוב. (המסך השחור היה מופיע כמה פעמים גם בהתקנת הדרייבר של הכרטיס מסך, וכשהחלפתי לספק אחר הןא לא הופיע בהתקנה) מערכת הפעלה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-