תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הכבל HDMI שלי נשבר ואני חייב לדעת איך מתקנים אותו! פשוט הכבל עובר דרך הקיר ואין לי אפשרות להחליפו באחר. ראו שלוש תמונות מצורפות!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים המחשב נתקע והמסך מראה שהוא איבד קשר עם המחשב ולכן הוא נכנס למצב חסיכה באנרגיה. אני משער שזו בעיה בכרטיס מסך, זה קורא לרוב שהמחשב מתאמץ במיוחד כמו במשחק Need for speed Most wanted אבל פחות קורא במשחק Torchlight. איך אני בודק את הכרטיס והאם יש בו פגם או שמא הוא מתחמם יותר מדי ...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי :opengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי יש : Palomino 1800+ Gigabyte Based AMD Chipset Motherboard Generic PC2100 Memory GF 4MX CDROM CDRW 60GB hardisk flopy Aerocool DP 101 Generic "sparkit" 300W PSU עכשיו , אתמול הוא קנה ABIT NF7-REV 2 וזיכרון ADATA PC3200 256MB הרכבתי לו הכל , ובאתי הדלקתי , המסך הראה את הפוסט הראשון והמחשב נכבה.(כ5שניות לאחר ההדלקה) עכשיו , ניתקתי את הכבל מתח של הספק , חיברתי בחזרה ורק ככה המחשב נדלק עוד פעם(הפעם לאיזה 2-3-4שניות) ונכבה. לדעתי הבעיה תמונה בהספק הספק(ג'נרי 300W) אז התקשרתי לזיגזאג וגם פבל אמר לי שסביר להניח שהבעיה בספק ובמקרה הכי גרוע יכול להיות שיש בעיה בלוח.. אז , האם הספק אינו מספק מספיק W? הוא לא מספיק למחשב הזה? הכל מחובר כמו שצריך , גם הATX וגם החיבור…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מחדש על המחשב שלי , מדיסק ווינדוס בכונן של הצורב אבל עכשיו כשאני מנסה להשתמש בו אני רואה שהוא לא מופיע במחשב שלי ולא מגיב לדיסקים. אני מתקין ווינדוס על המחשב שלי באופן די תכוף ואף פעם לא צריך להתקין דרייברים לצורב. הצורב לא מופיע בביוס שמוגדר על AUTO. שיניתי את ההגדרה לCDROM והצורב עדיין לא מופיע בווינדוס. מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בוינדוס 10 בפינה התחתונה של המסך ליד השעון ישנו אייקון של הודעות שאם לוחצים עליו נפתחת רשימה של ההודעות שקפצו ממערכת ההפעלה או מהדפדפן וכו'. הדפדפן שלי (CHROME) מקפיץ שם כל מיני הודעות וכתבות חדשות מכל מיני אתרים. איך בכרום עצמו אני בוחר איזה אתרים לחסום ולהקפיץ לי הודעות? כי בהגדרות של הוינדוס יש אפשרות רק לחסימה כללית של כל ההודעות מהכרום. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , רכשתי לאחותי מחשב נייד חדש של לנובו ללא מערכת הפעלה ובזמן שאני מתקין מערכת הפעלה ווינדוס 11 , רואה שהמקלדת עובדת חלקית אבל הצלחתי להגיע לשלב לחלון כמעט סופי שבו מופיע שאני חייב להיות מחובר לאינטרנט כדי להמשיך בסיום התקנת הווינדוס ,ראיתי שאפשר לדלג על השלב הזה עי הרצת פקודה ב CMD אז חיברתי מקלדת חיצונית ב USB והצלחתי לעלות CMD אבל עדיין לא מצליח לכתוב הבנתי שצריך להתקין דרייברים עבור האינרנט והמקלדת השאלה איך עושים את זה נכון לפני שהצלחתי להגיע לשלב הסופי של ההתקנה ? ניסיתי להוריד דרייברים מלנובו סמתי בדיסק און קיי ולנסות להתקין בשלב של בחירת כונן רשום אפשרות Load drivers אבל זה לא מזהה לי את קבצי התקנה למרות שהורדתי …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! קניתי היום לפטופ ASUS FX504 E4453 ללא מערכת הפעלה הצלחתי להפעיל את הדיסק און קי במחשב אחר אבל כשאני מנסה לעשות BOOT זה לא מוצא אותו בביוס.. כלומר ההתקן מזוהה בביוס אבל בBOOT MENU הוא לא נמצא.. ביטלתי BOOT SECURE וFAST BOOT אבל חסר לי את האופציה CSM כדי שהוא יזהה... ככה זה מה שהבנתי מקריאה בפורומים מחו"ל.. אשמח לעזרה בבקשה חברים ערב טוב :)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי האם לדים בתוך המארז שמחוברים ישירות לחשמל יכולים לגרום לבעיות שונות ? המחשב לא נדלק ... אך לאחר ניתוק הלדים הוא עובד בסדר גמור , יש מצב שהחשמל החיצוני גורם לבעיה כלשהי עם שאר הרכיבים ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הבא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2915#ov לאחר החלפת משחה תרמית (קצת התפקשקש לי בקטע ששמתי את הקירור חזרה ולדעתי נמרח קצת), הכרטיס במנוחה על 55 מעלות. (אפשר להגיד שפחות, כיוון שיש מאוורר שמודבק עליו אז זה בטח מפריע לקירור). בכל מקרה, כבר בעבר הכרטיס היה בטמפ' גבוהה מאוד במנוחה, אז הדבקתי אליו מאוורר (דבק חם, אלתור של הרגע) 80 מ"מ וחיברתי במולקס למחשב. לאחר מכן שמתי לב שיש חיבור 2 פין על הPCB, (אפשר לראות פה -http://www.nix.ru/autocatalog/gigabyte/video/80801_2254_draft_large.jpg) והיום העברתי את החיבור לשם (אדום לאדום, שחור לשחור עם חיבור 2פין ממאוורר כלשהו), וזה לא פועל. לא מזוהה שיש מאוורר בכלל. מה לעשות? יכול להיות שהחיבור …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי SSD וזכרונות למחשב לאחר התעייצות וחיבור הכול למחשב וכל הזמן יש לי מסכים כחולים ואני לא מצליח לעשות כלום בגלל שאני חושד שזה אי תאימות בזכרונות הינה מה שהיה לי: http://www.corsair.com/cmx4gx3m2a1600c9.html והנה מה שהוספתי http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158..101..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12022&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קבצי ה DMP http://speedy.sh/vHHAy/100613-25584-01.dmp http://speedy.sh/NggVr/100613-13462-01.dmp http://speedy.sh/kjjd3/100613-14586-01.dmp וקובץ פלט מ CPU-Z http://speedy.sh/nUUKB/OFIR-PC.txt נ.ב אני שם לב בטיפשותי עכשיו שהתזמונים של שתי הזכרונות שונים הראשון זה 9-9-9-24(הcorsair) והשני…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים והורדתי, דרך הסטיקי של הפורום, את התוכנה לקריאת הקבצים. אך נתקלתי בבעיה אחרת. התוכנה "מודיעה" לי שאין לי הסמכות לקרוא את הקובץ, להלן תמונה שצירפתי כאן. איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שאוכל לקרוא את הקובץ תודה רבה אוריה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם... משתמש חדש בפורום, נחמד להצטרף לקהילה גדולה כזאת :biggthumpup: עכשיו לנושא, יש לי בעיה מסויימת שנתקלתי בה דווקא בתקופה האחרונה ולא ממש ברור לי ממה זה נגרם. לפעמים המחשב מגיע למצב של כמעט קריסת מערכות מבחינת CPU Usage והזיכרון, יש לי טוויק של וינדוס 7 שמראה את צריכת הנתונים של המעבדים והזכרונות. במצב רגיל ללא הרבה פעילות חוץ מגלישה בדפדפן ומסנג'ר ודברים קטנים זה מראה לי: CPU Usage 3-6%, זיכרון RAM בערך 28% שזה יוצא בערך 1100MB פלוס מינוס. אבל לפעמים, משום מה הטוויק מראה לי כמעט צריכה מלאה של הזיכרון (RAM (4GB, שמתוכם נשאר לי לפעמים 50MB. המעבדים מתחילים לעבוד על פול גז ומגיעים לכמעט 100% ניצול כל אחד, וכמובן זה משפיע דרסטית על המחשב והוא מתחיל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום כשחזרתי מבצפר גיליתי לחרדתי שכונן F,בו אני מאחסן בו את קבצי המוזיקה שלי,נעלם מהמחשב.לאחר מכן גיליתי שגם כונן D נעלם. כרגע אני על סף התמוטטות עצבים.הסיוט הכי נורא שתמיד שחשבתי שלעולם לא אחווה אותו,מתרחש ברגעים אלו.מעולם לא התמודדתי עם סיטאוציה כזו וקשה לי מאד לעכל אובדן של מעל 80 ג'יגה של מוזיקה שנאספה במשך שנים. השאלה שלי היא האם יש פתח לתקווה?האם יש מצב כלשהו בו אני אוכל לשחזר את המידע שנעלם? יש לציין שההיעלמות הכוננים לא נובעת מפירמוט.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי מחשב ישן שהיה אצלו.. בערך שנה לא הדליקו אותו.. המחשב עצמו נדלק והמסך לא.. יכול להיות שהכרטיס מסך הלך?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הבאתי מחשב חדש ככל הניראה הכל לא כ''כ התחיל טוב, המחשב בעל ספק של סיסוניק(וואטs12II(620 ניראה לי,4770 i7 וr9 290 trix ברעיון הכללי המערכת רצה דיי בסדר (אנשים בפורום אמרו שהספק יספיק) אבל פה ושם קופצים פסים על המסך שעוברים אחרי הדלקה וכיבוי המסך, באותו רגע שמכניסים ומוציאים את החיבור של הטלויזיה מהhdmi קופץ מסך שחור אך כל השאר ממשיך לעבוד (קיים סאונד) לא נראה שהכרטיס מפסיק לעבוד המאווררים עדיין רצים, הדרייבר הוא העדכני ביותר מהאתר שלamd לא בטא, יש לי חשש אישית שהספק לא סוחב למרות שהוא סחב לפניכן 4870 כפול ללא בעיה תקופה מסויימת שגם שואב הספק רציני, אם למישהו יש רעיונות כיצד לאתר מהי הבעיה אני אשמח, תודה ושבוע טוב עריכה לפי ההשוואה שיש בטומאס הרדוואר הכרטיס צורך בסביבות…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש בו באופן קבוע בבית ואנני יודע מה הכי כדאי לבטריה להשאירה מחוברת קבוע למטען או לנתקה לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ווינדוס 10. כל פעם שאני ניגש להעיר את המחשב ממצב שינה, אני צריך להזיז את העכבר וללחוץ על המקשים שלו + ללחוץ על אנטר, אסקייפ, רווח ועוד כמה מקשים עד שהמחשב מתעורר. יש אפשרות לסדר את זה למצב שכפתור אחד/תזוזה של העכבר יעירו את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייח I7-6700 Gigabyte GTX1080 Gaming G1 Gigabyte H170 Gaming G5 16GB HyperX Fury Corsair 850W 80+ Gold Win10 64bit, ולנושא שלשמו התכנסנו: המחשב שלי בן שבוע ועבר במשך שבוע עם מסך אסוס mx299q, בחיבור DP. היום חזרתי מהעבודה והפלא ופלא, המסך לא נדלק כשהזזתי את העכבר. מפה לשם, אף אחת מיציאות הDP שלי לא מעבירה וידאו. חיבורי HDMI-HDMI וDVI-DVI עובדים טוב. שמתי לב שבשימוש בHDMI יש קטע מסריח: אני לא רואה שום דבר מרגע ההדלקה של המחשב ועד שולחן העבודה - הלוגו של ג'יגהבייט בעלייה של הבאיוס או אפילו את התפריט לעליה למצב בטוח בF8 ( וגם כשאני מדמיין שהוא עלה - המחשב לא מראה לי על המסך מצב בטוח ). עוד קטע מוזר: כשאני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול החלה לי בעיה במחשב. - לפתע הוא לא נדלק. זה קרה לאחר זמן מה שהיו תקיעות בוידאו במחשב. לפני יומיים המחשב נתקע לגמרי ולכן ניסיתי לבצע הפעלה מחדש, אך המחשב לא נדלק. התחלתי בבדיקות למציאת מקור הבעיה. ראיתי שהלד הקדמי של הפעילות במארז וגם הלד +5VSC על לוח האם דולקים בלי שאפילו אפעיל את המחשב. לחיצה על כפתור ההפעלה לא מניבה שום תגובה. זה נראה כאילו אין חשמל בכלל. לכן היום קניתי ספק חדש של CORSAIR בהמלצת המנהל ליאור(DJELECTRIC). אחרי שהתקנתי אותו עדיין לא נדלק המחשב, אך כעת הלד הדקמי והלד על לוח האם מהבהבים ולא דולקים קבוע. כפתור ההדלקה עדיין לא גורם להדלקת המחשב. ניסיתי לבצע הדלקה על ידי גרימת קצר בין החוט הירוד לבין החוט השחור שלידו בחיבור ה-24PIN, אך כנראה אני לא …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!! יש לי בעיה במחשב . המחשב עבד מצוין עד שפעם אחת שהדלקתי אותו הוא רושם לי boot failure ,insert boot diskette כשאני מכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס XP הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק אין לי מושג איך אני בודק בביוס עם הוא מזהה אותו . הארד דיסק הוא serial sata 80 Gb לוח אם של MSI האם יכול להיות שהארד דיסק הלך ? כל מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATIRADEON 9700 PRO של GIGABYTE ומעבד INTEL CELERON 700 עם לוח אם של PC PARTNER ואני מפעיל משחק פשוט MOTOCROSS MANIA והוא לא פועל חלק בכלל זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד? מעבד משפיע ככה על משחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב דלק והוריד סרטים, אני באתי מביצפר הדלקתי תמסך ולא ראו כלום כאילו המחשב בסטנדביי עשיתי ריסט ושוב לא ראוים כלום! החלפתי את הכרטיס למשו ישן שהיה בבית, והבעייה היא הכרטיס מסך... עכשיו אני קניתי בקיאספי, מישו יודע איך השירות שלהם והאם הם יעשו לי בעיות? כי בטלפון הם נשמעו נחמדים.. אמרו תבוא נבדוק ונחליף עם תתגלה בעייה יש לציין שכשהדלקתי תמחשב לא היו שום צפצופים ושום כלום... יש לכם מושג מה הבעייה ? ושוב איך השירות של קיאספי?? בבקשה תענו מהר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוכרים שנשרף לי ספק הHEC 300W ואז הזמנתי את הTT 410W ? היום כשאחי הדליק את הUPS הוא הריח ריח מוזר מהמחשב ואיזו הפתעה - המחשב לא נדלק פשוט אין לי מושג מה זה! ונמאס לי כבר! לא התעסקתי עם המחשב ולא כלום! המחשב עבד עם הספק הזה בערך חודשיים ועכשיו הוא פתאום נשרף???! - ד"א - כשמנסים עכשיו להדליק את המחשב ומפעילים את המתג של הספק הוא פולט שריקה מוזרה כזאת (והמחשב כמובן לא נדלק..). מה קורה כאן??!! בבקשה תגידו לי אני כבר לא יודע מה לעשות!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם... יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח אם תנסו לעזור. המחשב שלי: I5 4690 3.5 8 gb ram ddr3 Rx 580 8g oc כשאני משחק במשחקים הכי חדישים בקמפיין ולא ברשת, יש לי fps מעולה... מעל 60 כל ההגדרות על אולטרה. למשל במשחקים כמו טומב ריידר החדש, היטמן החדש, פאר קריי 5. לעומת זאת, במשחקי רשת כמו באטלפיילד 1, squad, insurgency כשאני משחק ברשת ה fps עומד בערך על 40 עם ירידות ועליות. גם כשאני משנה גראפיקה מאולטרה ואפילו להכי נמוכה, המשחק פשוט עובד אותו הדבר ללא שינוי ב fps. איך ניתן לסדר? ממה זה נובע? אשמח לעזרה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-