עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by faces,

קניתי לאחרונה כרטיס מסך ngeforce 7600 gs התקנתי אותו ואת הדרייברים כמו שצריך, ובכל זאת נתקע המחשב כשמפעילים משחק.. היתה לי בעיה דומה גם לפני שהחלפתי את הכרטיס, אך במקום להתקע, המחשב אתחל את עצמו, אלא אם היה מאוורר ביתי מכוון ישירות אליו, ואז הכל הלך חלק. אני משער שהתחממות בטח היתה הבעיה של הכרטיס הקודם, אך מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס החדש? כי כשמכוונים מאוורר לכיוונו הוא עדיין נתקע, בניגוד לישן.. והאם יכולה זאת להיות בעיה ברכיב אחר? אשמח אם תעזרו לי, זו בעיה שמציקה לי ולמחשב שלי כבר די הרבה זמן..

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום מופיע לי מסך כחול כל שעתיים ולא בורר לי מה הגורם לבעיה מצורף המסמך תודה Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [E:\WINDOWS\Minidump\Mini072809-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug s…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אני פותח אתרים שונים נפתח לי חלון החיבור שלך אינו פרטי

4. שלום לכולם, לאחרונה קניתי רכיבים והרכבתי את המחשב שלי. התקנתי את מערכת ההפעלה על SSD, ולוח האם הוא ASUS P8Z77-V PRO. ה SATA מוגדר בביוס כ AHCI כ default, והכל עבר בסדר. לאחר שסיימתי להתקין הכל, עדכנתי גרסאות ביוס וכו', החלטתי להוסיף למחשב שלי מערך RAID1. זה כמובן מחייב לשנות את ההגדרות של ה SATA, מ AHCI ל RAID. הבעיה היא שברגע שעשיתי את זה, לא הצלחתי להעלות יותר WINDOWS (אפילו לפני שהספקתי להגדיר את המערך עצמו), והייתי מקבל מסך מוות כחול ואז ישר REBOOT. גם כאשר שיניתי חזרה בביוס למצב AHCI המשכתי לקבל את הבעיה, למעשה עד שעשיתי CLR CMOS עם הג'מפר, ומאז זה בסדר. אבל אני עדיין רוצה להוסיף את המערך רייד, ולא כ"כ יודע איך להתקדם. חיפשתי באינטרנט דברים בסגנון אבל לא ממש מצאתי. א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by slider,

אז ככה, חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש, המפרט: p4 2.0A, Intel Maryville, 256MB RDRAM,PALIT Geforce2MX400 הבעיה היא שב GTA3, יש תקיעות כל כמה שניות, ומה שאני יודע זה שהבעיה היא לא בדרייברים(ניסינו 14.11 (מה שבא עם הכרטיס), 30.82, ו 23.11) , וחוצמזה, יש את הבעיה הזאת רק ב GTA3 ומשחקים אחרים(Project IGI, Max Payne, SOF2) פועלים בסדר גמור(עד כמה שהכרטיס מסך המסכן מאפשר ) PLEASE HELP , תודה מראש... נ.ב. : למנהלים, סליחה אם שמתי את זה בפורום הלא נכון

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ot,

לא מזמן ראיתי טוויק שאמור לפנות DLLים מהזיכרון לאחר שתוכנה כלשהי סיימה את עבודתה. כמובן שלא מצאתי את זה שוב, אך נזכרתי שראיתי את זה גם כאן כתגובה לאחת ההודעות. אם יש מי שזוכר היכן נמצאת התגובה בה רשום הטוויק הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כל פעם שאני מכבה את המחשב הGMAIL נסגר לי וכן בפורומים המחשב לא זוכר שנשארתי מחובר וכל מיני דברים כאלה מישהו יודע איפה טמונה הבעיה???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by tz2000,

יש לי בעיה בטעינת דפי אינטרנט, וזה לא רק בכרום , זה גם בIE. אני לא יודע מה הקוביה הזו אומרת , במקום התמונות עצמם זה מראה אותה, זה לא ג'אווה ניראה לי, אשמח שתגידו לי בבקשה , מה אני צריך לעדכן, או כיצד לפתור בעיה זו. הבעיה צצה פתאום לאחרונה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by deelad,

שלום. אתמול בערב הפעלתי את התוכנה PRIME95 והיום בבוקר אני רואה שהיא קרסה ויש הודעת שגיעה: [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by arkanss,

אז ככה חברים , יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך nVidia Geforce 9500GT VGA+DVI-I+HDMI ניסיתי עם חיבורי הVGA וה DVI-I ועבד כמו שצריך אבל עם ה HDMI לא עובד. מה אני יכול לעשות בזה ? תודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 02:28:37 ..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by idoking23,

שלום יש לי מחשב עם intal core i3 12gb ram 256gb ssd win10 שאני מדליק את המחשב עם הכרטיס מסך אין תמונה מהמסך הכרטיס מסך אפילו לא מסתובב [ האם זה אומר שהכרטיס מסך נשרף יש לי אותו כבר 6 שנים והוא בחיים לא עשה בעיות בעזר אשמח לעזרתכם לפתירת הבעייה תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by XEON123,

כל הנסיונות לפתוח ולשייך קבצי טקסט עם האייקון המוכר (פנקס כחול) לא צלחו. אומנם פותח ושומר קבצי טקסט בסדר,אבל ללא האייקון המוכר אלא בצורת דף קטן עם שורות כך זה נראה: האייקון הרגיל שאמור להיות הוא:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by niron,

שלום לכולם, לכרטיס מסך הנ"ל יש שלושה חיבורי 2+6 / 8 פינים, אך בספק סטוק של Razer יש רק 2 כבלי 2+6 פינים (הספק אינו מודולרי). ז"א שניתן לחבר רק 2 מתוך 3 חיבורים שעל כרטיס המסך. באתר Razer מצויין שה-EGPU תומך בסדרה 30 (בתחתית העמוד): Compatible NVIDIA® graphics chipsets: Geforce™ RTX 30 Series https://www.razer.com/gaming-egpus/razer-core-x/RC21-01310200-R3U1?__cf_chl_jschl_tk__=4c3f5ea074b4ee5147b1920cb3fc3a142a32741d-1609421719-0-AcaGOtO8Jiwl2R2maWyCr-k-VkwipXNH4BUi7nrz-yw9lbr4Dt6gfICHKgt8zaX3IPOqIMJxTyMwNVOPP8u5iCTwDSKp7yFgo3QQlyd9RF1dBkRajrJBAoLua82B5DCZje0GX26OwM0qhsg1IqiovsVVeuynBpnMDi4I1aWkjynmvMKvMKNHYnWvr8kUm…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by asaf556,

שלום. שיניתי את הרזולוציה של המסך ועשיתי הפעלה מחדש מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב לא רואים כלום וכתוב על המסך שאין תמיכה הצלחתי להיכנס למצב בטוח אבל לא משנה לאיזה רזולוציה אני משנה זה נשאר אותו מצב לאחר היציאה מהמצב הבטוח האם יש עוד משהו לעשות?כיצד פותרים את זה?[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 16:07:16 הקפצה עזרה חברה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by royiy,

שלום, התחלתי לעבוד כטכנאי מחשבים בבית ספר. אני יודע להתקין תוכנות, וינדווס והכל אבל אני צריך עזרה במספר דברים: 1. איך אפשר לעשות שתלמיד לא יוכל למחוק תוכנות? 2. איך אפשר לעשות שהמחשב יחזור למצב התחלתי אחרי ריסט? 3. מישהו מכיר תוכנת השתלטות על כל 30 המחשבים בחינם? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי נורטון 360 חדש שקניתי אתמול ניסיתי לבטל את החומת מגן והוא עדין ממשיך לחסום לי אתרים איך אני מבטל את האפשרות שהוא לא יגע לי בגוגל כרום או בכל דפדפן אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום. קרתה אצלי תקלה משונה. לאחרונה עברתי לעכבר USB, ומאז, לא שומעים שום דבר ברמקולים (הרמקולים בסדר גמור, בדקתי עם כמה.) אם אני מחבר למחשב עכבר נוסף בחיבור רגיל PS2 - הקול חוזר. מנתק את הPS2 - אין קול... מוזר, לא? לוח האם הוא MSI MS-6540. עם כרטיס קול מובנה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מאז ששדרגתי לWIN10, כל פעם שאני מוריד בטורנט, המחשב מגיע ל100% ניצול של הזיכרון מה שגורם למחשב להיתקע. התקנתי מספר תוכנות של אנטי וירוס ועשיתי סריקה גם בSAFE MODE ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים חברים?

19. Started by stam101,

קודם כל מצטער מראש אם זה לא הפורם המתאים... אז ככה לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 כשאני משחק לצורך העניין בpes11 אז המשחק מקרטע לי, הוא לא רץ חלק לפני הפירמוט כשהיה לי XP אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות אגב גם שאני מוריד בהגדרות של המשחק באיכות אז זה לא עוזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by taltola,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן המתנתי למשחק הזה, ועד שהוא יצא לצערי הסאונד לא עובד במשחק (מקורי). יכול להיות שמדובר בדרייברים? איך ניתן לדעת איזה דרייבר אני צריך להוריד? או שיתכן בכלל שמדובר בבעיה אחרת? בינתיים לא שמעתי על מישהו נוסף שיש לו את הבעיה הזו, לכן אני מתאר לעצמי שמשום מה הבעיה היא רק אצלי, אבל זה מוזר מאד מפני שכל שאר המשחקים עובדים בצורה תקינה לחלוטין...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by LiorBracha,

היום בבוקר השארתי את המחשב דלוק והלכתי לעבודה, חזרתי והמחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו ולא הצלחתי. אז כיביתי את הספק מתח והדלקתי אותו וניסיתי שוב להדליק את המחשב, עכשיו כל מה שהוא עושה זה להדליק את המאווררים ל2 שניות ונכבה ומדליק את עצמו שוב ושוב נכבה ועוד פעם ועוד פעם. אין צפצופים, כשהמחשב מכובה אני מצליח להטעין ממנו מכשיר USB... I7 3770 16GB הארד דיסקים: SSD128 HDD1T HDD3T ניסיתי להעלות את המחשב גם עם ניתוק של הארד דיסק אחד כל פעם וזה לא צלח.

22. Started by sababag,

שלום לכולם , יש לי תעלומה שאשמח לעזרה מחברי הפורום. הסיפור מתחיל בכך שבמחשב הישן שלי נתקלתי בבעיה של המחשב קופא ואינו מגיב רק לאחר ריסט . זה היה קורה באופן רנדומלי (לא זמן קצוב יכול להיות חצי שעה ויכול להיות שעתיים) בעיקר לאחר הרצת משחקים (diablo , leage of leagends) . על המסך התמונה הייתה קופאת והמחשב לא היה מגיב לכלום רק לריסט. ניסיתי לבצע עידכון דרייברים ובדיקות תוכנה כגון TUNE UP ועדיין הבעיה הייתה חוזרת. לאחר ייאוש החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את החומרה ורכשתי לי מחשב חדש לחלוטין (לפי המלצת פורום בניית מחשב ) כאשר הרכיב היחידי שלקחתי למחשב החדש היינו כונן דיסק קשיח של סמסונג בנפח של 1 TB . שבוע שעבר ,לאחר שקיבלתי את המחשב מTMS שמח וטוב לב ולאחר כל ההתקנות למיניהם הבעייה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by grozini,

קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי הארד דיסק חיצוני ולא שמתי לב בהתחלה שהוא FAT32 ועכשיו אחרי ששמתי עליו כבר הרבה דברים הוא לא נותן לי להעתיק דברים שמעל 4 ג'יגה ואני רוצה להעביר אותו ל NTFS האם יש דרך לעשות זאת בלי למחוק את הקבצים? זה יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי לגבות את כל מה שיש עליו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים