עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by c&k,

אהלן לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך נהיה מלא פסים לבנים דקים ועבים ולאורך ורוחב המסך. הכתב נראה מטושטש לגמרי ולפעמים המסך מחליף צבעים. איך אפשר לדעת אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אני כבר שנה משתמש בכרטיס מסך הנ"ל וכל פעם שהיתי מחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים/סדרות הכל היה תקין וצבעוני, פתאום כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה (S-video) אני רואה שחור לבן. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך, לא משנה איזה פורמט שידור אני בוחר זה לא עוזר (PAL/NTSC)... יש לי טלויזיה של sony רגילה. מה ניתן לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by daniel89,

שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ולאחרונה יש פס צהוב לאורך המסך. לפעמים זה נעלם מעצמו אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף כבל חשמל של המסך, לגעת במגעים, להחליף חיבור במכרטיס מסך ולא עוזר.. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by OREN_P,

אהלן חברים לעזרתכם אודה באמצע משחק קול אוף דיוטי המחשב פתאום קפא לי.. התמונה קפאה ושום דבר לא קרה מאז נסיתי אסקייפ וctrl alt delet ונדה.. כיביתי את המחשב דרך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, הדלקתי שוב וחשכו עיניי.. פשוט כי המסך נשאר חשוך וכבוי. המחשב נדלק מנסה לאתחל את עצמו ונכבה, אחרי כמה שניות נדלק שוב ונכבה. ככה זה ממשיך מאז, נתתי לו את השקט שלו לכמה דק' ועדיין לא עזר, המסך נשאר כבוי כל הזמן.. קיצור באסה המפרט שלי זה i5 8 giga ram Geforce 660 מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Nokku,

לאחרונה הספק כח שלי מרעיש יותר מכרגיל, יש מעין קול של זמזום או חריקה ממנו. אין בעיות אחרות ששמתי לב אליהן, המחשב לא כובה ומתפקד נורמאלי גם תחת עומס. כששאלתי את מי שממנו קניתי את המחשב על החלפה של הספק במסגרת האחריות הוא אמר שאין אחריות על בעיה כזאת (שסביר להניח שהיא המאוורר של הספק) ואני אוכל לנצל את האחריות רק במידה ויש בעיה חשמלית ממשית איתו או שהוא נשרף. נשמע לי קצת תמוה שהאחריות של הספק לא כוללת חלקים מסויימים בתוך הספק. זה הגיוני או שמורחים אותי? נ"ב - גם המאוורר של כרטיס המסך מתחיל קצת לזייף, האם אותו עניין של האחריות נכון גם לגבי כרטיס המסך?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by .::Void::.,

אהלן ח'ברה.. המחשב של אחותי P4 קופא כדקה לאחר העלייה של המערכת. - החלפתי RAM ממחשב אחר, לא עזר - חיברתי את הספק למחשב אחר- הוא תקין. - עשיתי פירמוט + התקנה מחדש - לא עזר. - ניקיתי אבק, החלפתי משחה טרמית- טמפ' תקינות אך עדיין קופא. - הוצאתי והחזרתי סוללה- לא עזר. לוח אם: ecs P4VXASD2 מה הסיכוי שהבעיה בהארד דיסק? ואם למישהו יש עוד רעיון, אשמח..אני כבר מיאוש מהמחשב הזה. ואם מישהו מכיר איזו תוכנה לבדיקה ותיקון של ההארד דיסק והיא גם bootable זה יהיה מצויין.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 והוא עובד מצויין. הבעיה התחילה כשקניתי דיסק קשיח חיצוני של טושיבה, כשאני מכניס אותו למחשב האינטרנט (שגם הוא מחובר למחשב ב USB ) מתחיל לעשות בעיות ולהתנתק.. כשאני מחבר את האינטרנט הדיסק קשיח לא מזוהה בווינדוס.. בקצור, אי אפשר לחבר את ההתקנים ביד למחשב צריך וותר על 1 מהם... מה הבעיה? ומה עליי לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן חבר'ה. הודעה ראשונה שלי פה אני משתמש במ"ה ווינדוס 7, יש לי שני דיסקים קשיחים מחוברים בSATA, אחד 160GB של WD שעליו יושבת מערכת ההפעלה ואחד 750GB של SEAGATE. הבוקר הפעלתי את המחשב, המחשב התחיל להרעיש ונתקע בPOST בזמן בדיקת הכוננים המחוברים. הפעלתי את המחשב מחדש מספר פעמים והווינדוס 7 עלה סוף כל סוף אבל בלי ההארד דיסק של ה750GB. הוא מזהה אותו בתור כונן נוסף בDEVICE MANAGER אבל לא בשום מקום אחר. שום פתרון לא החזיר את ההארדדיסק. לא fixmbr, לא fixboot ולא כל מיני תוכנות קטנות שנכנסות לבאנדלים ה"מעניינים" שאפשר להוריד. לא ניסיתי לפרמט כי יש שם מידע שאני צריך. יש אחריות אז שלחתי את ההארדדיסק בינתיים חזרה לKSP. מישהו יודע למה זה קרה ואם היה פתרון כלשהו לזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Sh1,

שלום, יש לי בעיה במחשב, הילד עשה בלגן במחשב, אין לי מושג בדיוק מה. ועכשיו כשאני מכניס תקליטור די וי די הוא לא מפעיל אותו אוטומטית והוא כותב לי "היישום לא נמצא". ניסיתי להגדיר את הדברים ב"הפעלה אוטומטית" בלוח הבקרה. וזה עבד רק לתקליטור שמע או משחקים. אבל בDVD זה לא מצליח לי. כי הוא נותן לי אפשרות להפעיל עם "ווינדוס מדיה פלייר קלאסיק". ושם זה לא מצליח למצוא את התוכנה וכותב לי "היישום לא נמצא" ! הסרתי והתקנתי שוב את "מדיה פלייר קלאסיק" וזה לא עזר ושוב "היישום לא נמצא" . הסרתי אותו לגמרי ועדיין הוא ורק הוא מופיע לי בתפריט הפעלה אוטומטית . איך אני מחזיר את המחשב שיפעיל לי את הDVD אוטומטית ב"מדיה פלייר" הרגיל , או תוכנה מומלצת אחרת שתעלה את הדיוידי בצ…

10. Started by BaR151,

לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

בהתחלה הייתה הנורה שעל הלוח אם מהבהבת כשהוא נכבה פתאום ולא נדלק. התחלתי לקרוא ברשת על מה מרמזת הנורה המהבהבת והתגובות היו שהבעיה באחד מהגורמים הבאים: 1- ספק גוסס או 2 - לוח עם רגל אחת בקבר לכן נסעתי לחנות והבאתי ספק (500W אנטק) לבדיקה ועכשיו המצב נהייה יותר גרוע לאחר כמה פעמים של ניסיון הדלקה הסוללה נדלקת לשניה אחרי התקנת הספק ונכבת! הערה:הבדיקה נעשתה כשללוח מחוברים רק כרטיס מסך(וגם הוא הוסר על מנת לבדוק בלעדיו) זיכרון ומעבד! עיצותכים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Psilocybe,

היום חזרתי בערב הביתה, הדלקתי את המחשב והכל נראה כרגיל. אחרי כמה דקות של גלישה בדפדפן פתאום הצד השמאלי של המסך התחיל להבהב קלות וכל מה שנמצא בצד הזה התחיל לקבל גוון אדום-וורדרד, כאשר הצד הימיני פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה זה עניין של הכרטיס מסך, אז התקנתי דרייברים (גם של המסך עצמו), ניקיתי את המחשב והכל מסביב אבל זה לא עזר. גיליתי לאחר מכך שהעניין הוא במסך עצמו לאחר שחיברתי מסך אחר והוא עבד כרגיל. ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות של המסך לדיפולט, בדקתי שהוא על ה-Refresh Rate הממולץ אבל שום דבר לא עוזר. המסך חדש יחסית, אפילו לא בן שנה. אשמח לעזרה חברים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by wolly,

המחשב הוא עם מחלקים מובחרים ופועל טוב. אתמול הוא קפא 3 פעמים בהפרש של כשעה ורק ריסטרט עזר. היום אני כבר עובד כבר 3-4 שעות וברוך השם.. זה לא יכול להיות בגלל תוכנות שרצות כי תמיד רצות אותם תוכנות. אני חושב על קונן כשיח, עליו לא מתקנת מערכת הפעלה. קונן זה התחיל לעשות לי בעיות - יכול להיות בלל זה? בקונן זה מותקנות תתוכנות שרצות. מה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Etn Gay,

יש wi fi מובנה אבל הגישה אליו נדחית לגמרי . פתרונות ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, שיצא call of duty החדש התקנתי אותו ואחרי 7 דקות משחק המחשב היה קורס ועושה הפעלה מחדש. הייתי בטוח שזאת בעיה תוכנה (פירמוט של ווינדוס ולכן דחיתי את הבעיה) לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. בשבוע האחרון הבעיה גברה וגם במשחק שאני מכור אליו פרו אבולושין התחיל לעשות את הבעיה. שמתי לב שבזמן האחרון המאוור של הכרטיס מסך התחיל לעשות רעשים חזקים וברגע שאני נוגע במאוור ועוצר אותו הרעשים מפסיקים והכל ניהיה שקט. ברגע שאני נכנס למשחק הרעש מהכרטיס מסך נהיה הרבה הרבה יותר חזק וכעבור זמן קצר המחשב עושה הפעלה מחדש. עכשיו לשאלה: האם הבעיה יכולה להיות מהכרטיס מסך בלבד? או יכול להיות שהספק כוח שלי חלש מדי למחשב ולכן זה קורה? אין לי כסף להוצאות מיותרות, לא רוצה לקנות כרטיס מסך סתם ואז לדעת שבכלל …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by rjjb7,

יש לי מחשב HTPC מעבד 2.8GhZ פנימי 512MB עם לוח אם של אינטל. לפני כמה ימים נדפק הספק כח. (כאן אציין שהספק בעל 2 חיבורי חשמל של SATA להארדיסק והסידירום ובנוסף הספק כח קטן בנפחו בחצי מהספקים הרגילים למחשבים שולחניים כחלק מהרעיון של היות HTPC זעיר בהיותו כזה) לא הצלחתי למצוא ספק דומה לזה שנדפק (לא חיפשתי יותר מדי האמת פשוט כי אין זמן..) אז קניתי מחבר ספק למחשב שולחני רגיל עם 2 יציאות חשמל ל-SATA ואכן המחשב עולה כמו שצריך. רק בעייה אחת קטנה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב מתקבלת ההודעה CMOS Checksum Error וכמובן נתקע בעלייה בשלב זה עד שאני נכנס לביוס ומגדיר את הSATA כ-Auto במקום Disabled. איך מגיעים למצב שהמחשב עולה חלק בלי שאצטרך להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר את ה-SATA שוב?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by jennifer159,

שלום לכולם אני חדשה פה ואני מקווה שתעזרו לי בדחיפות כי אני חושבת שאני משתגעת... זה כבר כמה ימים העכבר עושה לי בעיות. אתמול היו עוד כמה שעות שהוא עבד ואחכ הוא נתקע ומאז הוא לא זז... ככה הסיפור התחיל לפני שלושה ימים העכבר לא זז. לפעמים המחשב מזהה אותו והוא מוגדר ולפעמים המחשב כאילו העכבר לא מוגדר (בחומרה לא כתוב כלום)...לפי קריזות..לא יודעת מה קרה אתמול העכבר עבד בסדר עד שנתקע ומאז בכלל הוא לא זז...דרך אגב גם כשהמחשב כביכול זיהה אותו כמוגדר העכבר עדיין לא זז... החיבורים בסדר (עובדה שהוא הפסיק לעבוד ואז חזר ואז שוב הפסיק). ניסיתי להחליף עכבר גם לא עוזר. הרצתי ניקוי וירוסים והרצתי גם אנטי ספיוור והכל נקי ועדיין העכבר לא עובד. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל המחשב לא מצליח לשחזר…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Domovoi,

היי,כאשר אני מכניס CD לכונן אני לא רואה אותו ב-My computer,כאילו הכונן לא רואה אותו.. ניסיתי עם כונן אחר ויש את אותה בעיה,אזה כנראה זה משהו בתוכנה. יש למישהו רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום מחשב נייד, מערכת הפעלה וינדוס 10 מחקתי בטעות קבצים ותיקיה ניגשתי לסל מיחזור במטרה לשחזר, אך זה לא נמצא שם האם לא כל מה שנמחק עובר לסל המיחזור? (אני יודע שקבצים גדולים מאוד לא עוברים אלא נמחקים, אבל במקרה זה לא מדובר בקבצים גדולים) והאם ואיך ניתן לשחזר את זה? תודה

20. Started by htdaniel99,

זה המפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI GTX660 ti 2GB GDDR5 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מוצרפת גם בדיקת היכולת בlab אבל משום מה המשחקים כל הזמן קופצים,אני רואה תמונה כל 3 שניות בערך וגם הקול לא טוב יש לאג בקיצור מישהו יודע למה?ואיך אפשר לטפל?הדרייבר של geforce מעודכן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Mr.Gleb,

טוב קנתי מחשב חדש P4 2.53 לוח אם ASUS P4T533 ופעם ביום ככה המחשב עושה RESTART לבד בהתחלה חשבתי שיש לי שם אורר לא טוב ו המעבד חם מדי אבל הוא לא חם מדי עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות=[

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אם לקצר את העניין, אז יש תמונה. אם להאריך, אז החלפתי את הלוח אם שעמד אצלי תקול שנתיים+, p5nt deluxe, בלוח זהה שמצאתי באיביי (חדש לפי השולח), הכל בשביל לחלץ את ה4TB מוסיקה שאגרתי בדיסקים ברייד המנוהל ע"י הלוח אם. עדכנתי ניוס והכל עובד פיקס. על הדרך החלפתי את המעבד לQ8300 (תקין יד2), ספק חדש 750W, קירור למעבד חדש, כי את הישנים פירקתי בינתיים לדברים אחרים. הכל עובד תקין, הרייד עם ה2 דיסקים עם סרטים והמוסיקה ועוד כמה דיסקים רגילים עם אינפורמציה לא זניחה. ואז מופיע המסך הכחול ללא תלות בשום דבר, ז"א גם כשכל הדיסקים מנותקים (פרט לOS). מה שכן, לפני הקריסה, היה עדכון אוטומטי של דרייברים של הSSD. אבל המסכים הכחולים ממשיכים להופיע. ניסיתי לעדכן את הFW של הSSD patriot pyro, אבל התוכנ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Bengo5,

דוד שלי הביא לי מחשב ישן שהיה אצלו.. בערך שנה לא הדליקו אותו.. המחשב עצמו נדלק והמסך לא.. יכול להיות שהכרטיס מסך הלך?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום מחשב שנדלק ממצב שינה רושם reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key בלחיצה על ENTER או ESC ההודעה חוזרת ALT+CNTRL+DELETE המחשב מאתחל ואז עולה הוינדואוס רגיל איך ניתן לפתור תקלה? תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by tommy_g,

שלום לכם! קניתי מיקרופון חדש היום. באתי לחבר אותו למארז מאחור, אך שמתי לב לפתע שכל החריצים לכניסה של אודיו תפוסים ע"י מערכת הרמקולים שלי (לוג'יטק 5.1). האם מישהו יודע דרך איזו כניסה אני אמור להכניס את התקע של המיקרופון? תודה מראש! תומר.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים