תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקלה מוזרה כאשר אני מחשב לאחד מחיבורי ה USB - מפצל ל 4(USB HUB) מכל סוג שהוא אז כשאני מכבה ומדליק את המחשב ומחשב לא עולה ועושה ריסטרטים לעצמו בנוסף הכונן תקליטורים יוצא ונכנס מעצמו... אם אני מנתק את המפצל,המחשב עולה כמו שצריך.... יש לי לוח מסוג gigabyte ep43-ud3l
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הגיע אליי הדונגל CX 919 II החדש, מריץ גרסת אנדרואיד 4.2.2, מעבד 4 ליבות 1GB ראם וכו' יש לי בעיה שבקושי רואים אבל מאוד מפריעה לי, כשאני מנגן סרט 1080P או 720P לא משנה באיזה נגן, VLC או MX PLAYER הסרט מתנגן והכל טוב ויפה אבל כל הזמן ובעיקר בתנועות מצלמה מהירות אני מרגיש שיש תקיעות ממש קטנות אבל כאלו שגורמות לתנועה חלקה להיות מקוטעת אבל ממש ממש עדין. חבר שלי ראה ולא שם לב לכלום עד שאמרתי לו על זה ואז הוא שם לב, אבל אותי באופן אישי זה מחרפן, חוץ מזה יש לי נוט 2 עם 2GB ראם ומעבד 4 ליבות ואם אני משדר ממנו בכבל OTG לטלוויזיה גם אז אני מרגיש את אותן תקיעות קטנטנות והזמנתי את הדונגל הזה כי חשבתי שהוא יריץ סרטים באופן חלק. עכשיו אני כבר מיאוש לגמרי ורוצה לדעת אם מישהו יכול לעז…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי יחידת קרור המופיעה בלינק הבא: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00000796 קישור למאוורר: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/coolers/zalman-cnps8700led-ttv1/26_v1_fanb.jpg&1=1 המאוורר מרעיש לאחר שניגבתי ממנו אבק. אני מעוניין להחליף את המאוורר בלבד, הוא מעוגן לתושבת בשלוש נקודות ולא הצלחתי למצוא משהו דומה ברשת. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי :opengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז התגלגל אלי מחשב שהפסיק לעבוד. ראיתי שהוא מלא אבק אז פרקתי את המאוורר של המעבד בשביל לנקות את צלעות הקירור, ושם חיכתה לי הפתעה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המטען שבק חיים , מחפש חלופה, אשמח לקבל קישור למטען תואם / מקורי מרשת מוכרת ונגישה ולא הזמנה מיוחדת והמתנה ארוכה. אגב רשום על המטען 45W , האם הספק גבוה יותר יתאים או שחייב 45W ? צירפתי תמונות. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם בוינדוס 10 בפינה התחתונה של המסך ליד השעון ישנו אייקון של הודעות שאם לוחצים עליו נפתחת רשימה של ההודעות שקפצו ממערכת ההפעלה או מהדפדפן וכו'. הדפדפן שלי (CHROME) מקפיץ שם כל מיני הודעות וכתבות חדשות מכל מיני אתרים. איך בכרום עצמו אני בוחר איזה אתרים לחסום ולהקפיץ לי הודעות? כי בהגדרות של הוינדוס יש אפשרות רק לחסימה כללית של כל ההודעות מהכרום. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי יחסית חדש אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה שלו טובה הוא מצביע על 40 מעלות ופולט חופ מי המאוור האחורי שבמחשב הקודם שלי זה לא היה . השמח לעזרה ומקווה אני במקום הנכון לגבי הפנייה הזו.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי מיקרופון חדש היום. באתי לחבר אותו למארז מאחור, אך שמתי לב לפתע שכל החריצים לכניסה של אודיו תפוסים ע"י מערכת הרמקולים שלי (לוג'יטק 5.1). האם מישהו יודע דרך איזו כניסה אני אמור להכניס את התקע של המיקרופון? תודה מראש! תומר.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שיצא call of duty החדש התקנתי אותו ואחרי 7 דקות משחק המחשב היה קורס ועושה הפעלה מחדש. הייתי בטוח שזאת בעיה תוכנה (פירמוט של ווינדוס ולכן דחיתי את הבעיה) לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. בשבוע האחרון הבעיה גברה וגם במשחק שאני מכור אליו פרו אבולושין התחיל לעשות את הבעיה. שמתי לב שבזמן האחרון המאוור של הכרטיס מסך התחיל לעשות רעשים חזקים וברגע שאני נוגע במאוור ועוצר אותו הרעשים מפסיקים והכל ניהיה שקט. ברגע שאני נכנס למשחק הרעש מהכרטיס מסך נהיה הרבה הרבה יותר חזק וכעבור זמן קצר המחשב עושה הפעלה מחדש. עכשיו לשאלה: האם הבעיה יכולה להיות מהכרטיס מסך בלבד? או יכול להיות שהספק כוח שלי חלש מדי למחשב ולכן זה קורה? אין לי כסף להוצאות מיותרות, לא רוצה לקנות כרטיס מסך סתם ואז לדעת שבכלל …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R554L החלק של האור של המסך הפסיק לעבוד. שכיוונתי פנס על המסך ראיתי תצוגה, רק האור לא עבד. פרקתי את המסך ניקיתי את החיבורים, וכעת המסך חזר לעבוד אבללל. ברגע שאני מנתק את הספקת החשמל התאורה של המסך כבת מיד, המחשב ממשיך לפועל רק התאורה של המסך חשוכה. ברגע שאני מחבר את המטען מיד נדלק התאורה. בדקתי את כל הגדרות התאורה והבעיה לא נמצאת שם. אשמח לשמוע כל רעיון מה הבעיה. תודה רבה רבה לכותבים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה.. המחשב של אחותי P4 קופא כדקה לאחר העלייה של המערכת. - החלפתי RAM ממחשב אחר, לא עזר - חיברתי את הספק למחשב אחר- הוא תקין. - עשיתי פירמוט + התקנה מחדש - לא עזר. - ניקיתי אבק, החלפתי משחה טרמית- טמפ' תקינות אך עדיין קופא. - הוצאתי והחזרתי סוללה- לא עזר. לוח אם: ecs P4VXASD2 מה הסיכוי שהבעיה בהארד דיסק? ואם למישהו יש עוד רעיון, אשמח..אני כבר מיאוש מהמחשב הזה. ואם מישהו מכיר איזו תוכנה לבדיקה ותיקון של ההארד דיסק והיא גם bootable זה יהיה מצויין.. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,כאשר אני מכניס CD לכונן אני לא רואה אותו ב-My computer,כאילו הכונן לא רואה אותו.. ניסיתי עם כונן אחר ויש את אותה בעיה,אזה כנראה זה משהו בתוכנה. יש למישהו רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות: 1.עם אני מחבר מחשב ללא כרטיס מסך ויש בלוח אם כרטיס מובנה,אני פשוט צריך לחבר את הקבל מהמסך לכניסה הכחולה שיוצאת מהלוח אם? האם צריך לעשות עוד דברים בשביל שהמחשב יקרא את הגרפיקה מהכרטיס המובנה?או שבעצם עם לא מחובר כרטיס זה יהיה ברירת מחדל? 2.יש לי ספק כוח יחסית ישן עם 24פינים,והכניסה בלוח אם שלי היא 20 פינים. האם זה אומר שהספק לא יכול לעבוד על המחשב ב100% ? 3.האם הספק הזה : http://www.recycledgoods.com/products/Eagle-DR-A300ATX-300W-ATX-Power-Supply.html יכול להפעיל את המחשב הזה? C2D E6550 2.3GHZ 1GB 1STICK 667MHZ 250GB SEGATE ASROCK CONROE D667 V1.0 יש מאוורר אחד של 80ס"מ שהוא יחובר ללוח אם. ובלי כ.מסך האם הספק יסחוב? ודבר נוסף - הספק לא היה ב…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI GTX660 ti 2GB GDDR5 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מוצרפת גם בדיקת היכולת בlab אבל משום מה המשחקים כל הזמן קופצים,אני רואה תמונה כל 3 שניות בערך וגם הקול לא טוב יש לאג בקיצור מישהו יודע למה?ואיך אפשר לטפל?הדרייבר של geforce מעודכן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס מסך הנ"ל יש שלושה חיבורי 2+6 / 8 פינים, אך בספק סטוק של Razer יש רק 2 כבלי 2+6 פינים (הספק אינו מודולרי). ז"א שניתן לחבר רק 2 מתוך 3 חיבורים שעל כרטיס המסך. באתר Razer מצויין שה-EGPU תומך בסדרה 30 (בתחתית העמוד): Compatible NVIDIA® graphics chipsets: Geforce™ RTX 30 Series https://www.razer.com/gaming-egpus/razer-core-x/RC21-01310200-R3U1?__cf_chl_jschl_tk__=4c3f5ea074b4ee5147b1920cb3fc3a142a32741d-1609421719-0-AcaGOtO8Jiwl2R2maWyCr-k-VkwipXNH4BUi7nrz-yw9lbr4Dt6gfICHKgt8zaX3IPOqIMJxTyMwNVOPP8u5iCTwDSKp7yFgo3QQlyd9RF1dBkRajrJBAoLua82B5DCZje0GX26OwM0qhsg1IqiovsVVeuynBpnMDi4I1aWkjynmvMKvMKNHYnWvr8kUm…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב קנתי מחשב חדש P4 2.53 לוח אם ASUS P4T533 ופעם ביום ככה המחשב עושה RESTART לבד בהתחלה חשבתי שיש לי שם אורר לא טוב ו המעבד חם מדי אבל הוא לא חם מדי עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות=[
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שיניתי שם לתיקייה ואני לא יכול להיכנס אליה. ( WIN 10 ) כותב לי is not accessible ונתיב התיקייה. Accses is denied כאשר אני לוחץ בעכבר בכפתור הימני לחזיר את השם הקודם, דורש הרשאה מנהל. מנסה להחליף הרשאה למנהל ואני לא יכול להיכנס.... עזרה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה במאוורר שמעל הצלעות קירור אני מפעיל את המחשב והוא מסתובב לאט לאט... והמחשב שלי חם מאוד אני לא יודע מה לעשות.... והוא עושה הרבה רעש... אולי הוא כבר נדפק וצריך לקנות חדש? מצפה לתשובה.. בתודה מראש Rap_Game
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בפוסט הקודם שלי התלוננתי על מחשב איטי, ובאמת הבעיה התגלתה בקונן קשיח, עשיתי חיפוש קצר ברשת וראיתי שיש כמה סוגים, הנה המפרט של לוח האם שלי: האם קונן Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III יתאים לי? אגב המחשב נייד, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחבר DOK מסויים למחשב מסויים הוא לא מזוהה. המחשב כן משמיע רעש של חיבור התקן חדש, בהתקנים ומדפסות הוא גם מופיע וניתן לניתוק, אך הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ואי אפשר לגשת אליו. בדקתי את אותו התקן במחשבים אחרים והכל תקין. בדקתי התקנים אחרים במחשב המסויים והם עובדים כרגיל. שוב, הבעיה היא רק כשאני מחבר התקן ספציפי למחשב ספציפי משהו שם לא עובד. ניסיתי חיבורים אחרים באותו מחשב (גם מקדימה וגם מאחורה). למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. קניתי לוח אם חדש של GIGABYTE מכיוון שהקודם נשרף לי. חיברתי את כל החוטים לפי החוברת שבאה איתו. הבעיה היא שהמחשב עובד כרגיל בלי כרטיס מסך (עם הכרטיס המובנה) וכאשר אני מחבר את הכרטיס מסך (ATI HD4670 MSI) המחשב נדלק לשנייה וישר נכבה(או לחילופין למשהו כמו 7 שניות ואז נכבה). עשיתי את הבדיקה הרבה פעמים ו100% שהכרטיס מסך הוא המשפיע. מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ זיכרונות - KINGSTON 667MHZ 1GBX2 לוח אם חדש - GIGABYTE M61PME-S2P אשמח לעזרה בבעיה ותודה לכולם. דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אשאני מדליק תמחשב כתוב לי תשגיאה הבא וגם אני לא מצליח לפרמט יש 2 אפשרויות Earlier Version of windows.1 2.windows detup באפשרות הראשונה יש קו טענה שנתקעה בעמצה וזה רושםWindows could not start because the following file is missing or corrupt:system32/DRIVERS/pci.sysYou can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM. Select ' r ' at the first screen to start repair." באפשרות השניה יש שגיאה רק אצל יFile: /&windows.~BT/windows/system32Q/winload.exe status: 0XC000000F ואני לא יכול לעשות כלום! עזרה? זה קרה פיתום
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC מעבד 2.8GhZ פנימי 512MB עם לוח אם של אינטל. לפני כמה ימים נדפק הספק כח. (כאן אציין שהספק בעל 2 חיבורי חשמל של SATA להארדיסק והסידירום ובנוסף הספק כח קטן בנפחו בחצי מהספקים הרגילים למחשבים שולחניים כחלק מהרעיון של היות HTPC זעיר בהיותו כזה) לא הצלחתי למצוא ספק דומה לזה שנדפק (לא חיפשתי יותר מדי האמת פשוט כי אין זמן..) אז קניתי מחבר ספק למחשב שולחני רגיל עם 2 יציאות חשמל ל-SATA ואכן המחשב עולה כמו שצריך. רק בעייה אחת קטנה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב מתקבלת ההודעה CMOS Checksum Error וכמובן נתקע בעלייה בשלב זה עד שאני נכנס לביוס ומגדיר את הSATA כ-Auto במקום Disabled. איך מגיעים למצב שהמחשב עולה חלק בלי שאצטרך להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר את ה-SATA שוב?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הודעה ראשונה שלי פה אני משתמש במ"ה ווינדוס 7, יש לי שני דיסקים קשיחים מחוברים בSATA, אחד 160GB של WD שעליו יושבת מערכת ההפעלה ואחד 750GB של SEAGATE. הבוקר הפעלתי את המחשב, המחשב התחיל להרעיש ונתקע בPOST בזמן בדיקת הכוננים המחוברים. הפעלתי את המחשב מחדש מספר פעמים והווינדוס 7 עלה סוף כל סוף אבל בלי ההארד דיסק של ה750GB. הוא מזהה אותו בתור כונן נוסף בDEVICE MANAGER אבל לא בשום מקום אחר. שום פתרון לא החזיר את ההארדדיסק. לא fixmbr, לא fixboot ולא כל מיני תוכנות קטנות שנכנסות לבאנדלים ה"מעניינים" שאפשר להוריד. לא ניסיתי לפרמט כי יש שם מידע שאני צריך. יש אחריות אז שלחתי את ההארדדיסק בינתיים חזרה לKSP. מישהו יודע למה זה קרה ואם היה פתרון כלשהו לזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-