תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב וינדוס 7 שאני מדליק מחשב מופיע לי מסך שחור ורשום fix me firmware data ו לפעמים עובד ולפעמים ככה מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K5-rev-1x#kf בעבר כשרציתי לפרמט את המחשב (יש לי התקן USB מחובר למחשב עם WIN) הייתי לוחץ F12 ושם מגדיר למחשב לעלות מה-USB וממשיך משם. עכשיו המחשב פשוט לא נכנס לאפשרות הזאת (למרות שרשום לי F12 בפוסט) והמחשב פשוט עולה ונכנס ישר ל-WIN ,ניסיתי כמה וכמה פעמים וכלום לא עוזר. אז ניסיתי ללחות DEL עלמנת להגדיר בביוס שהמחשב יעלה קודם מה-USB אבל איך שהביוס מופיע לא העכבר ולא המקלדת מגיבים ואין לי שום אפשרות אחרת.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהדלקה של המחשב מופיע מסך עם הלוגו AORUS של GIGABYTE אם אפשרויות כניסה לביוס או לכל מני דברים אחרי 30 שניות מופיע אותו מסך אם הלוגו בלי אפשריות גם 30 שניות רק לאחר מכן הוא עולה WINDOWS 10 שאלתי .כיצד גורמים WINDOWS לעלות יותר מהר הבנתי שצריך לשנות בביוס משהו הוא לאפס אם כן איפה ואיך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי :opengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: כרטיס מסך GTS 250 1GB gigabyte מעבד E8400 זיכרון 4GB RAM ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים אפילו שאני מוריד את הגרפיקה עד הסוף !!! בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה הבעיה??!!! אולי זה קשור בספק או בלוח או בזכרונות? ???
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נכבה ללא סיבה, הוא לא מתחמם והוא לא מראה מסך כחול. לקחתי אותו לKSP והמחשב לא נכבה אצלם (כמובן שהם עשו בדיקות מאמץ לחלקים). זה קורה בדרך כלל אחרי שאני נמצא באיזה משחק... עריכה: לפני כחודש~חודשיים החלפתי מעבד, לוח אם וכרטיסי זיכרון. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם: ASUS M4A88T-M לא ניסיתי לבצע OVERCLOCK.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב: e6750 p36-ds3 albatron 8800gts 320 2gb corsair 800mhz gigabyte aurora 3d כשאני מפעיל את המחשב המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי כמה שניות המחשב נכבה. אחרי כמה שניות הוא מופעל שוב אבל שום דבר לא עולה... המסך שחור והלוח אפילו לא משמיע ביפ כשהו עולה... מה לעשות?? דחוף!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה של מסכים כחולים המפרט שלי הוא ככה- מעבד Intel Pentium D 805 לוח אם 8I945PLGE-RH GIGABYTE כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 8500GT 512mb זיכרון 2GB Kingston ספק כוח ג'נרי 500W רצ"ב תמונה מהמסך בכחול בשני מועדים 1. http://img823.imageshack.us/img823/3346/dsc00266w.jpg http://img20.imageshack.us/img20/4549/dsc00268yg.jpg 2. http://img709.imageshack.us/img709/6470/dsc00302vd.jpg יש לציין שאין שום קובץ בminidump אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לחבר את המדפסת שלי(HP 5700)שחיברתי אותה פעמים רבות והיא עבדה והיא יחסית חדשה (חצי שנה) ופתאום אני מחבר ורשום התקן USB לא זוהה ניסתי לעשות ריסט לנתק ולחבר לא עוזר גם ניסיתי לחבר בחיבור USB אחר גם לא עובד מה לעשות???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ידידה פנתה אליי בקשר לאיזו בעיה שיש לה. הבעיה היא שאחד הכוננים במחשב שלה מבקש פירמוט. ברגע הראשון חשבתי שאולי זה איזה התקן חיצוני שלא נותק כמו שצריך ולכן הבעיה נוצרה. אבל ! מסתבר בכלל שמדובר במחיצה פנימית במחשב. הקטע המוזר - המחיצה הזאת יושבת על הכונן שגם מחיצת C יושבת עליו לכן אני לא מבין איך זה יכל לקרות. אז איך פותרים את זה? ואיך מצב כזה בכלל קורה שמחיצה אחת מעלה את הבעיה הזאת ואילולא שאר המחיצות הן בסדר? תודה וחג שמח לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ שמשגעת אותי כבר כמה זמן. מדובר במחשב נייד של LG E310 של חבר שלי שביקש שאפרמט לו אותו לאחר שקיבל מסך כחול. על המחשב היה מותקן וינדוס VISTA שהגיע מותקן בעת הקניה. שאני מכניס את הדיסק של הוינדוס 7 הכל עובר חלק ו3 V מסומנים מגיע שלב ה4 הUPDATES הוא פשוט נתקע ומופיע EROR הבא " offline locale information Error code 0x80FF0000 " וינדוס XP כן הצלחתי להתקין אך חשוב לי מאד להתקין את הוינודס 7 . עם אותו הדיסק אגב כבר פירמטתי מחשב אחד אז הוא תקין. מדובר בWINDOWS 7 ULTIMATE תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 והוא עובד מצויין. הבעיה התחילה כשקניתי דיסק קשיח חיצוני של טושיבה, כשאני מכניס אותו למחשב האינטרנט (שגם הוא מחובר למחשב ב USB ) מתחיל לעשות בעיות ולהתנתק.. כשאני מחבר את האינטרנט הדיסק קשיח לא מזוהה בווינדוס.. בקצור, אי אפשר לחבר את ההתקנים ביד למחשב צריך וותר על 1 מהם... מה הבעיה? ומה עליי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב עושה ריסטים כל הזמן אז סימנתי שיופיע מסך כחול וזה רשם משהו עם זיכרון פיזי dump משהו כזה מה לעשות?? ???
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. אתמול קפץ אצלי הפקק כאשר המחשב פעל. באותה עת לא הייתי מול המחשב. לאחר שהבחנתי בדבר, נגשתי להרים את הפקק ולהפעיל את המחשב. היתה בעיה בעליה, הוא התמהמה והודיע שמתקן את אחד הדיסקים ואז עלה. לא סברתי שקרה משהו ועלי לבדוק, הרצתי תוכנה אחת שהייתי צריכה ויושב על אותו דיקס שנאמר שתוקן (פורטובל פיירפוקס), נראה שעבד והיה בסדר. לאחר מכן כיביתי אותו. כשהעלית שוב מאוחר יותר באותו יום ושב העלה באותה צורה איתית ותוך תיקון אותו דיסק אבל הפעם לא הצלחתי להפעיל את הפורטובול פיירפוקס. כאשר בדקתי נראה שנראה שמעבר לראות שקיים, לא ניתן לגשת לאותו דיסק שבעת ההלאה הופיע שתוקן. אותו דיסק הופיע במנהל הדיסקים כבריא. בגלל שלא יכולתי לגשת לפורטובל פיירפוקס נאלצתי להורידו מחדש ושמרתי או…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אחריות הכל חיים אבל אחריות קבלו שבור דוגמא תמונה זה. http://www.ocztechnology.com/ocz-el-...ecial-eol.html תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז ככה. קיבלתי היום את ה TA790GX. הוצאתי אותו מהקופסא, התקנתי במקום הלוח הנוכחי שלי, חיברתי את המעבד שלי ( Brisbane 4400+ ), חיברתי את הקירור סטוק שלו, את הצורב, הכנסתי את הזכרונות, הכוננים הקשיחים והכרטיס מסך (HD4850). חיברתי לספק כוח וניסיתי להריץ. עד פה הכל בסדר... עכשיו, כשלחצתי על כפתור ההפעלה, כל המאווררים התחילו להסתובב, אבל המסך לא יראה כלום, הוא רק יראה לי הודעה " No Input Signal" , כאילו הוא לא מחובר לשום דבר!!! ניסיתי את המסך הרזרבי שלי, גם לא הראה כלום... לא יודע מה זה BIOS FLASHING אז אולי זה יכול להיות זה... המפרט שלי: AMD Athlon x2 4400+ @ 2.82 GHz Corsair 550vx 2x1 GB ram 667 HD4850 512mb 1x 7200rpm 500GB hdd 1x 7200rpm 300GB hdd
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים צריך את עזרתכם הרבה פירמטתי את המחשב שלי לWIN8.1 בגירסת 32 ביט (בדיעבד רק הבנתי שזה ינצל לי חלק קטן מהזיכרון, יש לי מעבד מרובע ליבות i5 ו8 ראם זיכרון) בקיצור לאחר ההתקנה התקנתי את הדרייבר של reaktek לכרטיס קול ועדיין אין לי שמע במחשב, בדקתי את הרמקולים ואת החיבור שלהם למחשב, הכל תקין. ניסיתי להתקין דרייבר ייעודי ללוחות gigabit ועדיין לצערי שום דבר לא מתקדם.. תודה מראש לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במשחקים עתירי גרפיקה - הכרטיס קורס באופן קבוע בלי סיבה - ובלתי מוסברת - ה DRIVER עושה RESET יש משהו שאפשר לעשות ? - התקנתי מחדש דרייברים , וזה לא עוזר , התקנתי את המשחקים מחדש - וזה לא עוזר
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת, יש לי בעיה בתקופה האחרונה שמפעם לפעם חלק מהמסך לא מגיב לעכבר. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני ממזער את כל החלונות, ואז לוחץ Alt + F4. את הפתרון לבעיה מצאתי באינטרנט ובהסבר נכתב שיש כנראה איזה תוכנה בלתי נראית שרצה על השטח ההוא ולכן העכבר לא מגיב בשטח, לאחר שממזערים הכל ומשתמשים ב-Alt + F4 התוכנה בעצם נסגרת. השאלה שלי האם יש דרך לראות/לגלות מהי התוכנה הזו שנסגרת, אולי איזה דרך לראות מה התוכנה שנסגרה אחרונה ? הבעיה הזו חוזרת על עצמה די הרבה בזמן האחרון ואני פשוט לא מוצא את מקור הבעיה... (הרצתי סריקת וירוסים ושום דבר לא נמצא). תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים! אחרי התקנת המחשב החדש ומערכת ההפעלה WinXP SP2.. משום מה הכונן הראשי עליו מותקן הוינדוס מופיע לי ככונן נשלף (!) ומופיע לי למטה האייקון של Safely Remove Hardware עם ההרד דיסק בו.. ההרד דיסק הוא 160 ג'יגה SATA II של WD.. ממש אין לי מושג מה הבעיה.. =/ התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט nForce 4 AMD, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל זה לא ממש עוזר! מישהו יכול לעזור??
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, במחשב נייח מותקן זיכרון 4GB(DDR3-1333-1.5V) זה עובד ותקין. אני קניתי זיכרון זיכרון 8GB (DDR3-1333-1.5V) אני הוצאתי זיכרון 4GB ואח"כ אני חיברתי זיכרון 8GB בלבד בלוח אם בדגם GA-G41M-Combo (rev. 2.0) ומדליק מחשב נייח, ופתאום מצפצף מהיר תוק תוק תוק ברצף. הוצאתי זיכרון 8GB והחזרתי זיכרון 4GB בלבד וזה עובד ותקין. האם הלוח אם תומך ליזכרון 8GB בלבד? אני עשיתי עידכון ביוס חדש גירסה FB אחרונה וזה לא עזר. אין עוד עידכון ביוס חדש יותר. מה חסר בעידכון ביוס? אני ניכנסתי לאתר GIGABYTE ומצאתי דגם לוח אם שלי. בלשוני תפריט באתר לחצתי "Manual" ויש ספר מדריך מידע על לוח אם שלי. ואני קראתי מדריך. וכתוב בספר מדריך שזה אומר לי שהזיכרון 8GB בלבד לא תומך בלוח א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב! לפני מספר חודשים התחילה הבעיה שכמה שניות אחרי כיבוי מוחלט המחשב פשוט נדלק לבד. זה קורה כמעט כל הזמן, הזמן בין הכיבוי להדלקה מחדש הוא לא קבוע, לפעמים זה שניה אחרי לפעמים כמה שניות. המחשב היה "בתיקון" בערך 7 פעמים (7 פעמים רק על התקלה הזאת) וכל פעם החזירו לי אותו שהוא עדיין תקול. החליפו לי במסגרת האחריות חצי מחשב עד ללוח אם ושום דבר לא עזר. עכשיו הגיע הזמן שלי לבדוק מאיפה הבעיה. ואז אני אלך לדרוש שיחליפו לי את החלק התקול. אני מתחיל בתהליך בידוד הבעיה ובזה אני צריך את עזרתכם. למיטב ידיעתי (ואני לא מומחה גדול כמו שאתם רואים) זאת אינה יכולה ליהיות בעית תכנה בגלל שהזמן הוא לא קבוע וגם אחרי כיבוי מוחלט ה RAM מחוק אז זאת לא יכולה ליהיות איזו פקודה של איזה וי…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככל הנראה גיליתי מה מקור הבעיה, נראה לי שהיא נובעת מכבל SATA שנפגש עם אחד המאווררים של כרטיס המסך. השאלה היא האם כדאי לי לנסות ולהזיז את הכבל בעצמי לשקע אחר (ככל הנראה יהיה כרוך בפירוק כרטיס המסך) או לתת למעבדה לעשות זאת? זה עלול להסיר אחריות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-