עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שולמית גפן,

שלוםרב התקנתי את יומן גוגל במחשב ובמובייל (אןךן חשבון גוגל) והם מסתנכרנים טוב - הבעיה היא שבמובייל הארוע מופיע על הדסקטופ של המובייל עם התאריך -ואילו במחשב הארוע לא מופיע בשלחן העבודה של המחשב. מה אפשר לעשות? תודה שולמית גפן

2. Started by sababag,

שלום לכולם , יש לי תעלומה שאשמח לעזרה מחברי הפורום. הסיפור מתחיל בכך שבמחשב הישן שלי נתקלתי בבעיה של המחשב קופא ואינו מגיב רק לאחר ריסט . זה היה קורה באופן רנדומלי (לא זמן קצוב יכול להיות חצי שעה ויכול להיות שעתיים) בעיקר לאחר הרצת משחקים (diablo , leage of leagends) . על המסך התמונה הייתה קופאת והמחשב לא היה מגיב לכלום רק לריסט. ניסיתי לבצע עידכון דרייברים ובדיקות תוכנה כגון TUNE UP ועדיין הבעיה הייתה חוזרת. לאחר ייאוש החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את החומרה ורכשתי לי מחשב חדש לחלוטין (לפי המלצת פורום בניית מחשב ) כאשר הרכיב היחידי שלקחתי למחשב החדש היינו כונן דיסק קשיח של סמסונג בנפח של 1 TB . שבוע שעבר ,לאחר שקיבלתי את המחשב מTMS שמח וטוב לב ולאחר כל ההתקנות למיניהם הבעייה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. רכשתי מתאם usb bluetooth וכאשר רני מחבר אותו למחשב לא משנה מה אני עושה הוא מזהה אותו בתור "התקן לא מוכר" איך אני מתקין אותו הבנתי שהוא אמור להזדהות בתור ISSC BLUETOOTH DEVICE

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קמתי בבוקר ואתמול הכל היה תקין. פתאום התצוגה לא נורמלית. מה אני עושה?

5. Started by sandra tamarov,

שלום קניתי מחשב נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה WIN 10 ושמתי לב שהבהירות הכי גבוהה שלו עדיין חשוכה והצבעים לא אחידים מספיק (רואה הבדלים משמעותיים בין המחשב החדש לישן שלי שבו רואים הרבה יותר טוב עם בהירות גבוהה יותר) השאלה שלי היא אם יש דרך להגביר בהירות מעבר למה שיש במחשב / לשחק עם הצבעים שם ? תודה לעונים :)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ac1240,

יש לדודים שלי מחשב עם Q6600 לפני יומיים התחילה להם בעיה שברגע שהם מפעילים את המחשב הוא מצפצף שתי צפצופים ואז לא קורה כלום(המסך לא נדלק) הם פתחו את המחשב וראו שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . עכשיו השאלה שלי היא כזאת :הלך להם המאוורר ו/או גם המעבד?(המוכר בחנות שהם הלכו אמר להם שהמעבד הלך בלי לראות את המחשב בכלל אז מה יכול להיות הבעייה בסיפור הזה?) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by warhero385,

לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש לגמרי עם מעבד ממש ממש טוב 8 ג'יגה זיכרון,2 טרה נפח וwindows 7 pro x64 bit מקורי ואיך שהתחלתי להתקין עליו כל מיני תוכנות ומשחקים כמו סקייפ ואנטי וירוס הוא פשוט נתקע ברנדומליות פעם בכמה זמן וזה לא תקיעה לדקה או שתיים ועובר זה תקיעה שאם אני לא מכבה ומדליק אותו מהכפתור אין לי מה לעשות איתו... למישהו יש רעיון מה יכול להיות הגורם לזה? ניסיתי להריץ memtest ואין שום בעייה עם הזיכרון ניסיתי לפרמט שוב, לא עזר ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר בבקשה תעזרו כמה שיותר מהר אני כבר משתגע מזה ..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני פותח אתרים שונים נפתח לי חלון החיבור שלך אינו פרטי

9. תופעה כזו בחיים לא ראיתי וזה משגע אותי :'( :'( :'( המקלדת עובדת רגיל בזמן boot, כלומר del מגיב ומכניס אותי ל- bios כל הפעולות ב- bios עובדות היא עובדת גם בשלב ה- boot כאשר לוחצים f8 כדי לעבור ל- safe mode ואז אפשר להכנס אך לא עובד הכניסה ל- win במצב רגיל המקלדת מחוברת ל- ps/2

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום. נאמר לי שאני צריך להחליף בטריה של לוח האם. מה אני צריך לדעת? האם מתח (voltage) מסוים? האם גודל ספציפי? מה טווח המחירים? ושאלה יסודית עוד יותר - איך קוראים לזה? האם זה נקרא CMOS Battery, או Motherboard Battery, או אולי זאת בכלל בטריה ספציפית שאני צריך לרכוש מיצרן לוח האם שלי (DFI)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. קניתי שלושה נגנים mp3 חדשים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by max_cool,

דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי :opengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

יש ברשותי את הכרטיס הבא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2915#ov לאחר החלפת משחה תרמית (קצת התפקשקש לי בקטע ששמתי את הקירור חזרה ולדעתי נמרח קצת), הכרטיס במנוחה על 55 מעלות. (אפשר להגיד שפחות, כיוון שיש מאוורר שמודבק עליו אז זה בטח מפריע לקירור). בכל מקרה, כבר בעבר הכרטיס היה בטמפ' גבוהה מאוד במנוחה, אז הדבקתי אליו מאוורר (דבק חם, אלתור של הרגע) 80 מ"מ וחיברתי במולקס למחשב. לאחר מכן שמתי לב שיש חיבור 2 פין על הPCB, (אפשר לראות פה -http://www.nix.ru/autocatalog/gigabyte/video/80801_2254_draft_large.jpg) והיום העברתי את החיבור לשם (אדום לאדום, שחור לשחור עם חיבור 2פין ממאוורר כלשהו), וזה לא פועל. לא מזוהה שיש מאוורר בכלל. מה לעשות? יכול להיות שהחיבור …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by -OreN-,

היי.. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שכשאני מדליק את המחשב אז כל הנורות במארז נדלקות ואני שומע את המאוורר פועל אך אין שום אות מהמסך.. פעם בכמה נסיונות הדלקה המחשב לפעמים מצליח לעלות והמסך עובד והכל בסדר אבל בפעם הבאה שכיביתי את המחשב שוב אותו הסרט.. המחשב נדלק אך אין שום תגובה מהמסך.. ניסיתי להחליף את החיבור מהכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך המובנה אך הבעיה נשארת בעינה.. מישו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה רבה.

15. Started by arkanss,

אז ככה חברים , יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך nVidia Geforce 9500GT VGA+DVI-I+HDMI ניסיתי עם חיבורי הVGA וה DVI-I ועבד כמו שצריך אבל עם ה HDMI לא עובד. מה אני יכול לעשות בזה ? תודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 02:28:37 ..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by grozini,

קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ANTONIO,

שלום, שיניתי שם לתיקייה ואני לא יכול להיכנס אליה. ( WIN 10 ) כותב לי is not accessible ונתיב התיקייה. Accses is denied כאשר אני לוחץ בעכבר בכפתור הימני לחזיר את השם הקודם, דורש הרשאה מנהל. מנסה להחליף הרשאה למנהל ואני לא יכול להיכנס.... עזרה בבקשה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by orpee1,

שלום חברים, לאחרונה ההרדיסק WD 3.5 500GB שלי נפל על הרצפה לא מגובה רב האמת, והפסיק לעבוד. ההרדיסק כמובן משתמש בחיבור חשמל ו USB כדי לפעול. בהפעלה הוא משמיע מעין קולות של המנוע פועל ומאט. פתחתי את הקייס של ההרדיסק ואין נזק נראה לעין. דגם ההרדיסק : WDBAAF5000EBK חשוב לי מאוד לשחזר את המידע שנמצא בכונן כמה שיותר מהר. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by prxc,

החלפתי כבר ספק ועדיין הסנסר מראה שהבעיה לא נפתרה מצורף מתו ךך תוכנת אוורט Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F (ISA 290h) Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD15EADS-00W4B0 [ TRIAL VERSION ] WDC WD5000AAKS-00V1A0 …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בפוסט הקודם שלי התלוננתי על מחשב איטי, ובאמת הבעיה התגלתה בקונן קשיח, עשיתי חיפוש קצר ברשת וראיתי שיש כמה סוגים, הנה המפרט של לוח האם שלי: האם קונן Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III יתאים לי? אגב המחשב נייד, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mrbig,

במשחקים עתירי גרפיקה - הכרטיס קורס באופן קבוע בלי סיבה - ובלתי מוסברת - ה DRIVER עושה RESET יש משהו שאפשר לעשות ? - התקנתי מחדש דרייברים , וזה לא עוזר , התקנתי את המשחקים מחדש - וזה לא עוזר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אז התגלגל אלי מחשב שהפסיק לעבוד. ראיתי שהוא מלא אבק אז פרקתי את המאוורר של המעבד בשביל לנקות את צלעות הקירור, ושם חיכתה לי הפתעה...

23. Started by haclick,

שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג לנובו דגם 560 נתע רו קופא אחרי זמן ממושך של עבודה יש לציין שהחלפתי זיכרון ראם(הזיכרון חדש ותיקני),מעבר לזה ההרדיסק עבר בדיקה והוא תקין גיליתי משהו מוזר הבחנתיכי המחשב נתקע רק כאשר יש הורדה ממושכת. אגב המחשב מחובר לרשת האלחוטית שלי. פורמ6ט ושוב אותה בעיה. תודה לכל העוזרים המשך יום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by edbergr,

שלום המחשב שלי יחסית חדש אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה שלו טובה הוא מצביע על 40 מעלות ופולט חופ מי המאוור האחורי שבמחשב הקודם שלי זה לא היה . השמח לעזרה ומקווה אני במקום הנכון לגבי הפנייה הזו.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים