תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב דל lattitude E7450 והוא מתחמם, לא כל כך אבל יוצא לו אוויר חם מהמאווררים, יש דבר שקוראים לו windows moudler insteller שהוא גורם ל CPU להיות על 35% ולזיכרון שלי להיות על 45%, זה קורה בערך לרבע שעה ואז יורד לנורמאלי ולא מתחמם בכלל.(דרך אגב יש לי משטח קירור וכוליי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti, כיום החומרה שלי היא: מעבד - i7-4790 RAM - 8.00 GB לוח אם - intel Q87 Express Chipset כרטיס מסך - GTX 750 אם צריך שאני יוסיף מידע על המפרט תגידו לי. גם עניין חשוב הוא עניין הספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי רעש שעולה ויורד מהמארז וזה משגע אותי שיש שקט.... אני חושב שזה מההארדיסק שהוא מסתובב.. הוא נוגע במארז.. למרות שהוא מחוזק טוב עם 2 ברגים מכל צד , מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הווינדוס 10 שהורדתי מאתר של מיקרוסופט וצרבתי על דיסק און קי קיצר אני מעלה את הווינדוס דרך ה bios הוא עולה אבל ברגע שזה אומר לי להכניס key. לא משנה על מה אני לוחץ פשוט נתקע ולא מגיב .. אשמח לעזרה למה זה ככה .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי את המחשב שנה בחיים לא היה לי את הבעיה הזאת אני משחק 20 דקות חצי שעה ואז המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה ושום שגיעה אני רוצה לדעת ממה זה יכול לקרות לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 כרטיס מסך palit 9600gt 512mb ספק כחsmart-com 500W תמונה של הטמפרטורות אני לא יודע ממה זה קורה מקווה שמישהו יכול לעזור
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב, חיברתי לו הכל ועבד יפה, התקנתי לו ווינדוס, כמה תוכנות ואז התחלתי להתקין לו COD MW2, בתחילת ההתקנה אחרי 2 דקות בערך נכבה המחשב לגמרי, אחרי כמה דקות הדלקנו אותו, הוא נדלק לכמה שניות ושוב נכבה עכשיו כל פעם שאנחנו מדליקים אותו המאווררים מסתובבים 3 שניות הוא נכבה ואז נדלק שוב שתבינו, הכל עבד וזה קרה בבום, כל החיבורים במקום, בדקנו 5 פעמים הכללל ניתקנו וחיברנו הכל, פשוט שום דבר לא עובד ועכשיו חג אז אי אפשר לבקש בדיקה מהחנות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט מווינדוס 7 לווינדוס 7. עכשיו,אני מתקין את הווינדוס 7 ואני רוצה שכל ה 300GB שיש לי במחשב יהיו נקיים,כל פעם שאני מנסה לפרמט הכל נשמר לי ואני לא יודע איך למחוק את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך למחוק את כל הקבצים במחשב ביחד עם הפירמוט? בבקשה זה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי 2 בעיות ממש בלתי נסבלות במחשב ואין לי מושג מה הגורם להן: 1. כל הדלקה שנייה של המחשב יש מסך שחור, כל המחשב "עולה" (שומעים את הצלילים של הווינדוס) אבל רואים מסך שחור...כאילו הכרטיס מסך לא מניע 2. המחשב רק במשחקים מקרטע כמו פנטיום 4 וזה לא שהוא עגלה זה המפרט שלו: i7 920 nvidia gtx 295 asus rampage 2 6gb RAM מחשב מכובד במיוחד אין סיבה שיעשה בעיות נכון? בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה ):
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים! יש לי מחשב נייד lenovo Y330, שעליו מותקנת המערכת WIN7 64BIT. מפרט: Intel duel core 2.2ghz 4gb ram ati mobility radeon hd 3450\3570 הבעיה - כשאני משתמש במחשב בתפקוד בסיסי (סתם שיטוט במחשב עצמו,גלישה,מוסיקה וכל דבר קטן) וגם כשאני משחק - כל כמה זמן (כמה דקות בערך), המחשב נתקע לכמה שניות ואז ממשיך... מה יכול להיות גורם הבעיה? אני יודע שהמחשב מתחמם, אבל הוא לא במגע ישיר עם המשטח שהוא עליו (יש דבר מה שמגביהה אותו עד שיגיע לי המשטח קירור הבסיסי) יכול להיות שהחום גורם לבעיה?.... איך אני בודק ומוודא את הבעיה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה לי פתאום במחשב אבל היום הייתי צריך לכבות אותו איזה 5 פעמים כי הוא הגיע ל3.9GB בזיכרון משומש והמחשב לא זז.. הבעיה הזאת התחילה לי רק היום.. הנה תמונה: http://eliad.org/viewer.php?id=1289944341.png ממש אין לי מושג מה הבעיה כי אין אפילו תוכנות ברקע שעובדות.. והנה תמונה של הפרוססים: http://eliad.org/viewer.php?id=1289934801.png מקווה שתוכלו לעזור לי, טל.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי pengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'( :'( :'( ואני גם העברתי את ההודעה בגלל שאף אחד לא ענה לי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אינטל 2.4 עם win 98 וגם xp ב 98 יש חייגן טלפון אך אני לא שומע שום צליל חיוג או משהו אחר. במחשב הישן שלי שמעתי הכל בלי בעיה מה צריך לבדוק כדי לפתור את הבעייה? ואיפה נמצא החייגן ב xp ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא עושה ציפצופים כמו של פצצה שסופרת לאחור ונכבה. לפעמים זה קורה שניות ספורות, לפעמים אחרי עשרים שניות, לפעמים באמצע עבודה. האם זה לוח אם? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניתקתי את הכבלים (נתונים וחשמל) משני כונני דיסקים אופטיים ומכונן קשיח במחשב נייח כדי לחבר כונן קשיח אחר. הכל עבד כשורה. עכשיו כשהחזרתי את הכל לקדמותו - המחשב לא מזהה את כונני הדיסקים והכונן הקשיח. כונני הדיסקים בכלל לא נפתחים. בדקתי כמה פעמים את החיבורים (נתונים וחשמל) והכל מחובר. אשמח לייעוץ מה יכולה להיות הבעיה. כמובן שהדלתי וכיביתי את המחשב בכל נסיון ובכל זאת עדיין לא מזהה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קניתי את המחשב נייד LENOVO Z580 , התקנתי מערכת הפעלה ודרייברים הכי מעודכונים אבל מידי כמה דקות המסך מהבהב בלי סיבה. העניין שהוא מהבהב גם בSAFE MODE אפילו גם בשלב ה BIOS הוא מהבהב. זה נראה לי כמו כרטיס מסך תקול או בעיה במגעים האם זה מעיד על בעיה חומרתית וצריך לממש אחריות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מזה בדיוק הרץ קראתי על זה זה אירועים לשנייה אבל למשל מה ההבדל בין הרץ שיש לדוגמא במפרט טכני על מעבד להרץ ומשדר wifi?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, הילד עשה בלגן במחשב, אין לי מושג בדיוק מה. ועכשיו כשאני מכניס תקליטור די וי די הוא לא מפעיל אותו אוטומטית והוא כותב לי "היישום לא נמצא". ניסיתי להגדיר את הדברים ב"הפעלה אוטומטית" בלוח הבקרה. וזה עבד רק לתקליטור שמע או משחקים. אבל בDVD זה לא מצליח לי. כי הוא נותן לי אפשרות להפעיל עם "ווינדוס מדיה פלייר קלאסיק". ושם זה לא מצליח למצוא את התוכנה וכותב לי "היישום לא נמצא" ! הסרתי והתקנתי שוב את "מדיה פלייר קלאסיק" וזה לא עזר ושוב "היישום לא נמצא" . הסרתי אותו לגמרי ועדיין הוא ורק הוא מופיע לי בתפריט הפעלה אוטומטית . איך אני מחזיר את המחשב שיפעיל לי את הDVD אוטומטית ב"מדיה פלייר" הרגיל , או תוכנה מומלצת אחרת שתעלה את הדיוידי בצ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת רמקולים של לוגיטק דגם z5500 כל פעם שיש איזה מפל מתח או הפסקת חשמל הפיוז נישרף האם מגן ברקים יכול למנוע מהפיוז להישרף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה הזויה באמתחתי: רכשתי מחשב לאחרונה אולם בעת חיבורו למסך הטלוויזיה, התמונה לא ממורכזת על המסך ולמעשה מתחילה 1/3 ימינה מאיפה שהיא אמורה להתחיל. ב1/3 הנותר יש מסך שחור ובצד השני, אני "מפספס" את ה1/3 הזה ולא רואה את החלק הזה במסך. אציין כי בעת חיבור מחשבים אחרים לטלוויזיה התצוגה מצויינת(אותו כבל, אותו ערוץ). במעבדות אייבורי הם מסרבים לסייע כי אצלם החיבור HDMI תקין. ברשותי טלוויזיה TOSHIBA REGZA 32INCH אין לי כרטיס מסך מיוחד ואני משתמש בזה שאונבורד. לוח אם: ASUS F2A85-M כמובן שביצעתי עידכוני דרייברים והווינדווס מציין שהם Up to Date. צירפתי תמונות להמחשה. האם יש פיתרון לסוגיה? תודה מראש לכולם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב הלוח אם שלי x79 deluxe של אסוס שעולה לי המחשב אני לוחץ F2 כדי לגשת לביוס ומשום מה הוא מראה לי מסך שחור ניסיתי לאפס את הביוס דרך הוצאת הבטריה ולחיצה על clr cmos למשך 5 שניות ועדיין כלום לא קורה יש למישהו פתרון בבקשה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי :opengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי יש : Palomino 1800+ Gigabyte Based AMD Chipset Motherboard Generic PC2100 Memory GF 4MX CDROM CDRW 60GB hardisk flopy Aerocool DP 101 Generic "sparkit" 300W PSU עכשיו , אתמול הוא קנה ABIT NF7-REV 2 וזיכרון ADATA PC3200 256MB הרכבתי לו הכל , ובאתי הדלקתי , המסך הראה את הפוסט הראשון והמחשב נכבה.(כ5שניות לאחר ההדלקה) עכשיו , ניתקתי את הכבל מתח של הספק , חיברתי בחזרה ורק ככה המחשב נדלק עוד פעם(הפעם לאיזה 2-3-4שניות) ונכבה. לדעתי הבעיה תמונה בהספק הספק(ג'נרי 300W) אז התקשרתי לזיגזאג וגם פבל אמר לי שסביר להניח שהבעיה בספק ובמקרה הכי גרוע יכול להיות שיש בעיה בלוח.. אז , האם הספק אינו מספק מספיק W? הוא לא מספיק למחשב הזה? הכל מחובר כמו שצריך , גם הATX וגם החיבור…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מס' ימים המחשב הפסיק לתפקד: המחשב נידלק, המאווררים פועלים (מארז + CPU), נורית ה-CD נדלקת ונכבית. מעבר לנ"ל אין תגובות נוספות: לא מוצג דבר על הצג (תקין - נבדק במחשב אחר). הזיכרונות הוצאו והוחזרות, כרטיס המסך הוצא והוחזר. המחשב הודלק עם/בלי הכוננים, סוללת הגיבוי (תקינה) הוצאה והוחזרה. שום פעולה מהנ"ל לא שינתה התוצאה. לוח אם: GA-8IPE775G האם יש סיכוי להחיות המחשב? או רעיונות נוספים לבדיקה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-