תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
אנשים.....בבקשה תעזרו לי....שמעו מה קרה לי... תראו...היום משום מה האנטי וירוס נכבה לי ( אני מתכוון ל - Auto Protect ) וכשאני נכנס לאנטי וירוס להפעיל אותו מחדש - אי אפשר ! הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי מחדש...מאותה התקנה שהתקנתי פעם שעברה את האנטי וירוס אבל זה לא עזר...הבעיה חזרה ! הסרתי שוב את האנטי וירוס ושוב פעם התקנתי...ועדיין זה חזר ! ואז...הורדתי אנטי וירוס אחר ( ס'תומרת התקנה חדשה ) אבל זה לא עזר אחים שלי...עדיין הבעיה חזרה ! אין לי מושג מה גורם לזה....ולמה זה קורה....אבל זה גרם אני חושב לעוד בעיה...כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לי למקום של הפס הירוק ( מתי שהמחשב חושב ומעלה את הוינדוס ) בקיצור...אני מגיע לשם ואז זה מראה לי מסך כחול עם הודעות בצבע לבן ואחרי שניה זה…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב,כל חצי שעה או עשר דק' ככה נכבה לי המחשב.. והמחשב הוא אחריי פירמוט וכל הזמן נכבה.. לפניי שעשו את הפרמוט אף פעם המחשב לא היה במצב כזה שהוא כל הזמן נכבה.. נגיד כשנכנסתי לאיזשהו אתר או משחק או בכל מיני תוכנות איסיקיו מסנג'ר המחשב נכבה.. מה לעשות במצב כזה? =\ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בזמן האחרון כמעט כל התוכנות שלי קורסות כל הזמן (after effects , photoshop, cinema 4d, cod4, steam) וגם המחשב שלי כל כמה זמן עושה FREEZE ונתקע, בנסוף יש לי מידי פעם BLUE SCREEN וזה לא רק מעומס יתר לפעמים אני סתם משאיר את המחשב דלוק בלילה והוא עדיין עושה BLUE SCREEN ! בבקשה שמישהו יעזור לי!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש לפני מספר ימים. התקנתי את כל הנלווים שהגיעו עימו וכאשר ניסיתי להריץ את אחד המשחקים קיבלתי את ההודעה הבאה: ...could not start 3D acceleration process.please install directX 9.0 and your video driver is up to date התקנתי את directX 9.0 וגם התקנתי את הדיסקים שהגיעו עם כרטיס המסך (MSI RX2400PRO TD 256EH PCIE) אשמח אם תוכלי לעזור לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מחשב ניידASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7, זיכרון 8 GB, וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע בצורה בלתי נסבלת ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק אבל אחרי שעתיים המשחק שוב ניתקע. אחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה הי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית 64 ביט תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: יש לי בעיה עם המחשב הנייד דגם: DELL Inspiron 15 3537 I7 זה המפרט המלא: http://ksp.co.il/?uin=20713 ברגע שמחובר לו מטען חשמל דבר ראשון הוא לא מטעין את הסוללה.. וגם המחשב לא מתפקד כמו שצריך, רצידות בעכבר לפעמים, ואיטיות בפעיליות גרפיות. אתמול זה התחיל.. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים של אזעקה ולאחר כ3 שניות המחשב נכבה אוטומטית אם אני משחק עם הכפתור בלוח שהופך את הFSB ל200 MHZ אז המחשב עולה לכ- 10 שניות מראה תמונה ולאחר מכן עושה את הצפצופים של האזעקה ונכבה אבקש לשמוע חוות דעת מכם על המצב הזה ואם אפשר גם הצעות לפתרון. יש לציין שגם הכרטיס מסך וגם הזכרונות עובדים על מחשב אחר (זהו צפצוף שונה מאשר הרעש שהוא עושה כשיש בעיה בכ.מ או בזכרונות) מפרט המחשב : Athlon XP 2500+ Gigabyte 7n400 512 MB Elixir 400MHZ Inno3d nvidia 6200 בתודה מראש על העזרה משה.
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב IBM ויש לי בעיה אני רוצה לחבר לו צורב ואין לו ברגים מאחורה שצריך לפרק כדי להצויא תברזלים מהצדדים עכשיו אני מצליח לפתוח רק ברזל אחד השני לא מצליח אין בורג משהו שצריך לפתוח ואני לא יודע איך בבקשבה תעזרו לי הנה תמנוה של המחשב http://imageshack.us/photo/my-images/143/0238i.jpg/ תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חבר של אחותי הביא לפה את המחשב הנייד שלו אחריי שהוא קנה חדש, ויש הודעת שגיאה, מה פשר הדבר? ERROR 0188:Invalid FRID Serualzation Information Area ot Bad CRC2. מה זה יכול להיות? לא הצלחתי להיכנס לביוס ולא הצלחתי להיכנס לריקוברי.
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכלום אני רכשתי את המחשב חדש בלי WINDOWS התקנתי הכל אבל אני מסתבך להפעיל את הWIFI וזה בגלל שאני לא מצליח להוריד ולהתקין את הדריבר אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מהאתר של DELL בדגם הזה יש לי מערכת הפעלה WIN7 32 ביט הדרייבר שאני צריך זה network controler משהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במחשב הכרטיס רשת המובנה נעלם לי פתאום והוא לא קיים יותר במתאמי רשת ושמתי לב לעוד משהו ש intel c620 series chipset pci express root port 1 A190 נעלם לי גם צרבתי ביוס ,איספתי את הביוס לא עזר יש אפשרות להחזיר את זה איך שהוא?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש nuc intel i3 וכאשר אני מתחיל להתקין עליו ווינדוס חדש דרך דיסק או קי הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ssd ,יצאתי מההתקנה ל bios וגיליתי שגם שם לא מופיעה לי הארד דיסק אולי יש לכם פתרון
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי נטבוק של אייסר, המחשב פתאום שבק חיים לא נדלק אפילו גם כשהוא מחובר לחשמל וגם שלא. מה לדעתכם עשויה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני מקבל זמן איתחול מטורף אבל הווינדוס עולה דיי מהר ויש לו SSD , למה ? זמן איתחול של 13185.1 שניות ודווקא במחשב ישן עם HDD מכני אני מקבל 9.9 שניות
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לוח אם של אינטל B850GB וניסיתי לעשות לביוס עדכון, הלכתי לפי כל השלבים ואחרי הריסט זה נתקע לי במסך של הביוס והוא כתוב שיש לי איזה בעיה בCMOS אז ניסיתי לעשות Bios Recovery, פתחתי את המחשב ושיניתי את הגמפארים של הביוס לRecovery הדלקתי את המחשב עשיתי את הRecovery ואז עשיתי ריסט ושיניתי את הגמפאר למצב הרגיל והדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ואולי גם שאר הדברים אני לא יודע. אז ניסיתי לבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר והוא עובד, ניסיתי לשים במחשב שלי כרטיס מסך אחר ולא עובד, ניסיתי לנתק הכל ולהוציא את כל הכרטיסים ולא..... שום דבר לא עובד........ אז מה אני עושה? מה הבעיה מישהו יודע? דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול הדלקתי את המחשב ואחרי שהכל עולה וזה פתאום כל הצבעים על המסך מתחילים להשתגע והמחשב נתקע. לפעמים זה גם עושה מסך שחור וכתוב למעלה DIGITAL/ANALOG - כאילו שהוא מנסה לחפש לאיזה יציאה זה מחובר המסך. יש לי כרטיס מסך GEFORCE9600 GS עם דרייבר הכי מעודכן. כבל DVI מחובר טוב. ובמצב בטוח המחשב עובד בלי שום בעיה. מה עוד אפשר לעשות...?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מפרט את המחשב מתקין דרייברים מתחיל לגלוש ואחרי איזה הוא נתקע פשוט אי אפשר לעשות כלום רק ריסט. אני לא יודע מה לעשות כבר 3 שבועות תעזרו לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב,אחרי צפייה בסרטים,כאשר אני מחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,כאשר בסוף הסרט אני מוציא את הכבל מהמחשב,המחשב בקושי זז,הוא פשוט תקוע לגמריי,צריך לעבור הרבה זמן עד שהוא מתחיל להגיב ,עכשיו הוא פשוט טס,זה התחיל לקרות מאז שדרוג לווינדוס 10,מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! *קורה גם בכרום וגם באקספלורר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.... לפני כשנתים או 3 קניתי מחשב שיחסית היה ברמה גבוה... כמובן בזכות הפורום התותח הזה שהמליצו לי על המפרט... בחודש \ חודש וחצי אחרונים המחשב התחיל להתקע... (רק לפני חודשיים בערך מחקתי את המערכת והתקנתי מחדש.. ווינדוס 7) המחשב פשוט נתקע... וצריך לבצע ריסט... מה ששמתי לב זה שכשאני מתחבר או מתנתק מהרשת האלחוטית זה תוקע את המחשב ואני חושב שזה נובע מזה... האם יכול לקרות מצב שכרטיס רשת אלחוטי תוקע את המחשב לגמרי? אפשר לסדר את זה? לבדוק? חייב להחליף לחדש? תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה חוזרת על עצמה כמה פעמים ביום אם אני משחק ולפעמים לא חוזרת שבוע או יותר הבעיה בעצם שבאמצע משחק המסך ניהיה שחור ויש רעש משונה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק שוב גם שמתי לב שזה קרה בטעינה של CRYCIS השני אבל פה זה התחיל לעשות רעש ואז שהטעינה הסתיימה המסך ניהיה שחור אבל הייתי צריך פשוט לצאת וזהו בלי לכבות יש לי 9800GTX 512 E7400 4GוW7 הבעייה חוזרת רק בCOD והיה את זה כמו שתיארתי בCRYCIS שיחקתי משחקים כמו ME2 GTA IV ורק ב COD זה קרה תודה מראש למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לחבר של יש את הכרטיס Radeon 9700pro ובחודשים האחרונים המחשב נתקע כל כמה דק' החלטנו לעשות מבצע וניקינו את כל המחשב החלפנו משחות טרמיות לכל הגופי קירור וכו'.. המחשב נראה כמו חדש (אחרי ש4 שנים לא ראה אור יום) כעת עדיין נתקע אך בתדירות הרבה הרבה פחות נמוכה, החלטנו להריץ מבחני ביצועים והרצנו super pi כמה פעמים (1M 2M 32M) ו3Dmark והמחשב קיבל ב3Dmark05 : 962 שזה נראה לי קצת נמוך מידי. המפרט הוא: intel p4 northwood 2.53GHz ASUS P4S8X ATI RADEON 9700PRO ENERMAX 380W WD HDD 80GB WD HDD 200GB וכל הטמפרטורות שרואים בEVEREST הן סבירות לגמרי (מתחת ל40 אבל לכרטיס מסך אין חישן) ועוד משהו מטריד זה שניתן לעשות לCPU המהרה של מגה הרץ בודד , אם מעלים ב2 אפילו המערכת לא עולה. אז האם התוצא…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחקים אז ניהיה לי מתיחות של חפצים במשחק ושל האנשים זה מותח מהם קווים כאלה לגובה ולרוחב מה זה בעיה בכרטיס מסך? הכרטיס מסך הוא 1900 xt 512 MB והחום שלו במאמץ הוא 76 מעלות
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני 10 חודשים מ RSM. לפני שבועעים בערך החלו בעיות שהלכו והתגברו. משחקים היו קופאים לכמה שניות עד כמעט דקה או שהסאונד היה כאילו קופץ או "נמרח" אם זה הגיוני. אתמול המחשב לא הצליח אפילו לעשות ריסטרט. אין לי מושג איפה להתחיל אפילו. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? או פשוט לתת את המחשב לטכנאי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, tl;dr המחשב של אמא לא תקין. די בדקתי את כל הרכיבים חוץ ממעבד. אבל אין לי מעבד של סוקט AM4 לבדוק איתו.. האם למישהו יש במקרה אחד תקין שאקח, אבדוק ואחזיר? המחשב של אמא שלי הפסיק לפעול אחרי 3 שנים. ניתקתי את כל הרכיבים, חוץ ממעבד ו2 חיבורי הספק ללוח האם - והמחשב הבהב לשנייה ולא נדלק. כאשר הוצאתי את אחד מכבלי החשמל (זה של ה12V למעבד), אז המחשב "נדלק" אבל בלי צפצופים ובלי כמובן חיבור למסך. הנחתי שמדובר בבעיה של לוח אם. קניתי והתקנתי לוח אם חדש, אך מדגם זהה לדגם הקודם. עכשיו המחשב "נדלק" עם 2 הכבלים של הספק, אך כמו קודם, בלי צפצופים ובלי חשמל לחלק האחורי (לא מזהה DVI, אי אפשר להטעין נייד ולא מזהה מקלדת). לא משנה אם…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
- 1 follower
-