עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tov_Tov,

יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro V131, קיימת בעייה כבר הרבה זמן שבחרתי להתעלם ממנה עד עכשיו. בבחירת הPowerPlan יש אופציה 'Turn Off Display', באופן קבוע ברגע שהמסך מתכבה גם כשאין שום דבר פתוח במחשב והטמפ' נמוכה ככל הניתן, המאוורר של הCPU מתחיל לעבוד ולעשות רעש בלי הפסקה עד שאני יוצא מהמצב הזה של סטדנביי .. מבדיקה שעשיתי כאשר המסך מתכבה הטמפ' עולה מספיק ,והמאוורר מתחיל לפעול השאלה למה ? אני מניח שהאופציה הפשוטה ביותר לפתור את הבעייה היא לבטל את כיבוי המסך, אבל בלילה האור של המסך מציק לי ואין שום סיבה שהוא יהיה דלוק ולכן אני נהנה מהיתרון של הכיבוי האוטומטי. למישהו יש רעיונות איך פותרים את העניין?

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  2. אם לקצר את העניין, אז יש תמונה. אם להאריך, אז החלפתי את הלוח אם שעמד אצלי תקול שנתיים+, p5nt deluxe, בלוח זהה שמצאתי באיביי (חדש לפי השולח), הכל בשביל לחלץ את ה4TB מוסיקה שאגרתי בדיסקים ברייד המנוהל ע"י הלוח אם. עדכנתי ניוס והכל עובד פיקס. על הדרך החלפתי את המעבד לQ8300 (תקין יד2), ספק חדש 750W, קירור למעבד חדש, כי את הישנים פירקתי בינתיים לדברים אחרים. הכל עובד תקין, הרייד עם ה2 דיסקים עם סרטים והמוסיקה ועוד כמה דיסקים רגילים עם אינפורמציה לא זניחה. ואז מופיע המסך הכחול ללא תלות בשום דבר, ז"א גם כשכל הדיסקים מנותקים (פרט לOS). מה שכן, לפני הקריסה, היה עדכון אוטומטי של דרייברים של הSSD. אבל המסכים הכחולים ממשיכים להופיע. ניסיתי לעדכן את הFW של הSSD patriot pyro, אבל התוכנ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי. אני משתמש הרבה ב sleep mode בזמן שאני לא משתמש במחשב, ובזמן האחרון שמתי לב לתופעה בה המחשב קורס לי לאחר חזרה ממצב שינה. לרוב זה קורה לאחר מספר דקות של שימוש אך לפעמים אפילו במיידי. קורס = לא BSOD, אלא מסך שחור למספר שניות שלאחריו המחשב פשוט מופעל מחדש. ב event viewer של וינדוס כתוב רק שהמחשב הופעל מחדש בצורה לא צפויה, אך לא רשום מהי הסיבה או מה גרם לכך. שמתי לב שהבעיה קשורה בשימוש בכרטיסי המסך (לדוגמא אם אני צופה בוידאו לאחר החזרה ממצב שינה זה יקרה יותר מהר). המעבד שלי ב OC, אך אני לא חושד בו כרגע כי אני איתו כבר שנתיים והוא היה יציב לגמרי, כמו כן לפי ההגיון אם הבעיה היתה ב OC זה היה קורה גם לפני כניסה ל sleep. התקנתי את וינדוס מחדש אך זה לא עזר. אשמח לעזרה. מפרט : …

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  4. קניתי את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/catalog. .php?id=10784 הוא הגיע ללא מערכת הפעלה, ועם דיסק דרייברים לווינדאוס 8 בלבד! התקנתי ווינדאוס 7 כי זה מה שיש לי, יש בכלל דרייברים לווינדאוס 7 לניד הזה? הצלחתי להיכנס לאתר של לנובו, אבל לא ידעתי תחת איזה קטגוריה הנייד הזה בכלל. עכשיו משום מה האתר לא עולה לי בכלל! במידה ואפשרי רק ווינדאוס 8 עליו, אז 8.1 גם יעבוד עם הדרייברים שעל הדיסק שיש לי, או חייב 8 בלבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. לחשוב שנרשמתי אי שם ב 09... ועכשיו אני כותב את ההודעה הראשונה שלי אני בד"כ נהנה לקרוא את הפתרונות שיש באתר הזה, מאוד גאה להיות חלק ממנו !. הפעם אני צריך את עזרתכם. רכשתי מחשב לפני כחודש מ KSP (אני כן מבין במחשבים עם ידע בתחום, ועוסק בתחום גם כן) לוח אם גיגה בייט H87-D3h מעבד I5 4750 ספק ישן (לא רציתי להחליף) Pc Power And Cooling 610W 8 גיגה ראם של ג'י סקיל. והכרטיס הסורר - Sapphire R7 260x OC. מערכת 7 64 ביט SP1. לאחר ההרכבה (הרכבתי לבד) נכנסתי לאתר היצרן של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר של AMD (הכי עדכני) עבד שבוע שלם הכל היה טוב ויפה, עד שקיבלתי מסך כחול..., הצלחתי לפתור את המסך הכחול, ולאחר מכן התחלתי לקבל מסכים שחורים (מסתבר שיש דבר כזה) פשוט המסכים קפואים בשחו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של טרדנט ואני לא מצליח להתחבר אליה מהמחשב הנייד שלי. אני מנסה גם חיבור פיזי וגם חיבור אלחוטי, ובכל מקרה רושם לי "רשת לא מזוהה" "ללא גישה לאינטרנט". כשאני יוצר חיבור פיזי ישיר ללא חיבור ביניים של הראוטר - אני כן מצליח להתחבר. אודה לכל מי שמבין קצת ברשתות ויודע מה הבעיה, או מה צריך להגדיר בראוטר. חשוב לציין שאני כן מצליח להתחבר עם הכבל דרך הראוטר למחשב הנייח שלי, אך לקבל אינטרנט דרך הראוטר - בלתי אפשרי.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?

8. Started by HoBGoblin,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב משנת 2011 אני חושב. לאחרונה ממש במקרה הרצתי גוגל על המעבד שלי, וגיליתי שהוא מרובע-ליבות, אך מאז ומתמיד אני יודע שהוא פועל על 2 ליבות בלבד. לאחר שהתחלתי להיכנס לפרטים גיליתי כמה דברים מעניינים. 1. כאשר אני נכנס לביוס, אני רואה את כל ארבעת הליבות, לכל אחת טמפ' ומהירות משתנה בהתאם. 2. כאשר אני נכנס ל Device Manager, אני רואה תחת המעבדים שיש 4 מעבדים "מותקנים". 3. בכל תוכנה ובכל מקום אחר שאני נכנס, אני רואה (שזה גם מה שקורה בפועל) שיש לי רק 2 ליבות פועלות. כולל ב Task Manager ובתוכנות כמו CPU-Z, CoreTemp. כמובן שחשבתי שקודם כל מדובר בבעיה בלוח אם, לכן נכנסתי לאתר ולפרטים של מוצר, וכמובן שהמעבד נתמך, אך מגרסאת ביוס F4 ומעלה, ובפועל היה לי גרסה F…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by nissim segev,
  11. שלום היה לי כרטיס רשת מובנה במחשב, והוא שבק חיים. החלפתי לכרטיס רשת רגיל היושב על PCI של חב' EDIMAX. הבעיה שלי איתו היא שבכל שינוי הגורם לניתוק הרשת [כגון שינוי בראורטר וכדומה] הכרטיס לא יודע להתחבר שוב, ויש צורך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. דבר זה לא היה בכרטיס המובנה בלוח אם. הבעיה מוכרת לכם? יש לכם פתרון לבעיה הזו? אשמח להתעדכן.

12. שלום לכם, צפיתי במדריכים, בסירטונים או כתובים... אני חושב שאני עושה אותו דבר - אבל בסופו של דבר מקבל אנשי קשר רייקים לגמרי באאוטלוק. יש לי קובץ CSV שיצרתי מ GMail אבל שאני עושה יבוא - אני מקבל אנשי קשר ללא תוכן. אשמח אם מישהו יוכל לעזור איכשהו. יש לי אופיס 2010 וגם 2003 אם צריך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי להיכנס למצב בטוח, אך לא הצלחתי f8 לאחר כמה ניסיונות ניסיתי דרך אחרת להיכנס ל RAN לרשום msconfig וללחוץ אנטר > בחלון החדש לגשת ללשונית Boot (אתחול) ולסמן את ה- V ב- Safe mode minimal (הגדרות מינימאליות) > ללחוץ על כפתור Apply ואז OK > לבצע Restart (הפעלה מחדש למחשב). מאז המחשב לא עולה כלל אני עם ווינדוס 8 כבר שנה תודה לעוזרים

14. Started by idan1111111,

אז ככה יש לי אותו מחשב כבר הרבה זמן תמיד הוא היה לי טוב לא עשה לי בעיות עד החודש האחרון שאני מעלה את המחשב הוא מצפצף לי פעם אחת ועולה לי מסך שחור אני מוציא את התקע מהחשמל ומכניס בחזרה והוא עולה לי כרגיל בדקתי את הזיכרונות חיברתי מחדש הכל מחובר מצוין לעיתים רחוקות גם המחשב נתקע לי סרקתי וירוסים הכל ועדין זה ככה עזרה בבקשה? מפרט : לוח אם : gigabayte technology מאבד : intel cure i5 750 כרטיס מסך : gefroce 570 X אני מדגיש המחשב שנה עבד לי מצוין ועדין חוץ מהתקלה הזאת תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי אחריות אליו ואני רוצה לדעת לפני שאני שולח שלא יהיה סתם הבעיה היא שאחרי שהכרטיס עובד במאמץ כמה שעות (שעתיים שלוש בערך) הוא מפסיק להגיב, התצוגה במחשב וקורסת ולפעמיים גם אני מקבל את המסך הכחול של הקריסה חשבתי שאולי משהו בתוכנה דפוק אז פירמטתי את המחשב ואבל הבעיה ממשיכה אז אני די בטוח שזה משהו בכרטיס מסך עצמו עכשיו שמעתי שיש תוכנות שבודקות את הפעולה של הכרטיס מסך עצמו בזמן מאמץ אז הייתי רוצה לבדוק אז זה כדי להיות בטוח שזה באמת בעיה בכרטיס עצמו או שאולי אתם מכירים דרך יותר טובה לבדוק את זה אני אשמח מפרט המחשב: Win7 64 Bit 4GM RAM Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost Intel 3470 Quad Core i5 Gigabyte GA-B75M-D2V Retail Seagate 1TB 3.5" Sata3 7200 64MB Seasonic PSU 500W Activ…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by almor12,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שעד עכשיו היה משמש רק כעמדה לגלישה ופה ושם לקבצי Word וExcel. אבל בזמן האחרון אי אפשר לגלוש במחשב כל כמה זמן שמשתמשים בו האינטרנט הופך להיות ממש איטי וכל דף לוקח כמעט מעל 6-7 דקות לעלות. המחשב היה מחובר עד עכשיו בצורה אלחוטית עם מתאם של TP-link מדגם 822n ואתמול חיברתי את המחשב ישירות למודם של הוט ''אריס'' ועדיין יוצא מצב שכל כמה זמן הגלישה ממש איטית (בדיקת מהירות אפילו לא עולה), עד למצב שיוצא שאני גולש בצורה תקינה. אני נמצא בחיבור ללא חייגן, הנציגים של הוט אומרים ספק והספק אומר הוט. שאני בודק את האייפי שלי הוא או האייפי של החיבור ללא חייגן או 192.168.100.100, הוט לא מוכנים לבדוק את המודם בטענה שזה המחשב שלי או אומרים שהספק שלי ניתק אותי. הדברים …

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by mic3mic4,

הי, פתאום, ללא כל פרובוקציה מצידי, המסך שלי מתחיל לעשות בעיות. כשאני מדליקה את המחשב , המסך כאילו נכבה ונדלק מייד - יש לי מסך שחור לחצי שניה, כל כמה שניות. אי אפשר לעבוד ככה. כשהמחשב כבוי, ישנה הודעה שרצה על המסך שאומרת "check signal cable" ורשום אנלוג. לא שיניתי כלום במחשב, בכבלים או במסך. הוא מחובר שנים למחשב ללא שום בעיות. כשבדקתי מה המצב של כרטיס המסך (דרך ה device manager) נראה שהוא עובד כמו שצריך. רעיונות היכן הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? המסך הוא של סמסונג, דגם syncMaster T220P. תודה רבה!!

18. Started by eladb21,

אהלן חברים תקשיבו רגע עובר על המחשב שלי משהו מוזר.. הוא לא מעלה את הפייסבוק, רק את הפייסבוק וכל דאר האתרים כן עובדים. ניסתי דרך דפדפנים אחרים ואותה תוצאה.... ניסיתי דרך מחשבים אחרים ודרך הפלאפון באותו אינטרנט ביתי והפייסבוק כן עלה, רק במחשב שלי הוא לא עולה ולא משנה באיזהנ דפדפן. אם אני מחכה הרבה אז מדי פעם בסוף הוא כן מופיע אבל גם אז אי אפשר לעשות שום פעולה כי הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, קיבלתי היום מחשב חדש של lenovo שהזמנתי (סתם לידע כללי, הזמנתי דרך ניידנייד וחייב לציין שהשירות שלהם מעולה. ממליץ). כמה שאלות : 1. אני מנסה לסנכרן את הכרום שלי עם המחשב הקודם והסלולרי שלי, אבל למרות שאני מחובר למשתמש גוגל שלי הוא מבקש בנוסף את ה passpahrse שלי. אני לא זוכר בכלל מתי הגדרתי סיסמה כזאת, ובכל מקרה אני לא מצליח לשחזר אותה .. קריטי לי לסנכרן את המחשב עם הנייד, מה עושים? 2. המחשב הגיע עם אנטי וירוס של מקאפי. כדאי להחליף? ממה שאני מכיר הוא לא להיט. 3. הרצתי עדכון לווינדוס, יש איזשהי תוכנה שבודקת איזה דרייברים בדיוק אני צריך להתקין? עם המחשב לא קיבלתי שום דיסק.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yosi b,

המפרט הוא מעבד i7 4770K זיכרון (16) 4X4 Corsair Vengeance Pro לוח אסוס Asus Maximus VI Formula כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX780 OC ספק Corsair rm 550. קירור CoolerMaster Eisberg 240L חיברתי מסך ישן אבל תקין ב100 אחוז דרך מתאם מ vga לdvi ולכרטיס. (בלוח יש רק יציאת hdmi) הלוח מנסה להפעיל כמה פעמים וכותב (במסך בקרה הקטן שלו) '99'. אציין כי מלבד הכרטיס כל החומרה חדשה לגמריי ואף הכטיס תקין לגמריי ועבר שימוש של כמה חודשים בלבד. אשמח לעזרה. [h=1][/h]

• 34 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by cool_man,

אז המחשב הוא חדש לגמרי! אצלי באיזור החודש. לא מותקן עליו דברים כל כך בתכלס, רק דברים בסיסיים אנטיוירוס, אופיס, משחק, דרייברים וכאלה מידי פעם, זה רנדומלי לחלוטין המחשב פשוט נתקע, ולא ברור למה. בכל הפעמים ששמתי לב זה קורה כשאני יוצא מהמשחק... או סתם תוך כדי גלישה רגילה באינטרנט. ההבדל היחיד שנעשה במפרט הזה (בשבוע האחרון, שבו בעיה קוראת) זה שהוספתי לפה כרטיס מסך Gigabyte GTX 460 (עם קירור כמובן). יכול להיות שהסיבה היא שה400W של הספק לא מספיקים למחשב? ואם זאת הסיבה, איך הוא עובד סבבה במשחק לדוגמא, בלי תקיעות או ריצודים או דברים מוזרים, ממש עובד חלק וסבבה זה המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרו…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום חברים, מישהו מסר לי דיסק שנפגע קשות (לא פיזית אבל מושבת לגמרי), התוכנות הרגילות לווינדוס כמו רסקיוV לא עזרו הרבה. השאלה האם מישהו מכיר תוכנת קוד פתוח מקצועית שתעשה לי שיבוט כל מה שיש שם, אני משתמש בלינוקס (במחשב של העבודה) אז עדיף שיהיה תוכנה ללינוקס. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, השאלה בכותרת+ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  24. היי קניתי מקלדת אלחוטית טובה, הבעיה איתה היא שמשום מה כל מקש של מפעיל קיצור דרך של וינדוס, כלומר: לחיצה על מקש D מגיב כאילו win+D וכו' וכו'... מישהו מכיר תופעה שכזאת? איך אני מבטל את הסיפור? האם זאת תקלה במקלדת? תודה,

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים