תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי webcam מלפני כמה שנים והיא פעלה מצויין על win98, עכשיו מאז החלפתי מערכות הפעלה וכרגע אני על win2k pro, הבעיה היא שהחברה המפגרת של המצלמה לא מכינה יותר דרייברים והגרסא למערכת הפעלה הכי חדשה היא לwin98....(החברה: kensington) האם יש דרך כלשהי להפעיל את הדרייברים על win2kpro ? או שגורלה של המצלמה נחרץ? תודה מראש. ושנה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל התחיל היום בשעות הבוקר אחרי שהפעלתי את המשחק battlefield 2. לפני שבוע קניתי כרטיס מסך 7600gt והוא עבד לי מצויין במשחקים ואז ניסיתי לעשות לו oc דרך הדרייברים של הכרטיס. 600 לליבה ו900 לזיכרונות .......כמה ימים המשחקים עבדו טוב מאוד במהירויות החדשות אך היום כשניסיתי להפעיל bf2 ןלראות את השיפור המחשב פשוט נכבה בלי הודעה מוקדמת או משהו כזה. הפעלתי את המחשב וביטלתי את הoc . לפני זה לא עשיתי שום oc לשום רכיב אחר (כמו מעבד , זיכרונות). עכשיו כל פעם שאני מריץ תוכנה לחיפוש והסרה של תוכנות ריגול (spybot) ,בשביל לבדוק אם הסיבה היא בהם , המחשב נכבה פתאום . גם כשהפעלתי משחק אחר כמו gta:sa המחשב נכבה. דרך אגב הספק שלי הוא 350watt.......בהחלט מספיק לכל רכיבי המחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר 4-5 שנים שעובד תקין כמו שצריך, פתאום לפני כמה זמן התחילו פריזים במערכת פעם או פעמיים ביום .. המחשב פשוט קופא עד שאני עושה לו ריסטרט. כל מה שאני עושה במחשב זה גלישה באינטרנט (לא יותר מ 4 טאבים) איך אני יכול להבדוק ולאבחן איפה הבעיה? האם למערכת ההפעלה יש קובץ תיעוד תקלות? ( win7 pro x64) יש לי I7 עם 12GB זיכרון , כרטיס מסך GTX460 , מערכת ההפעלה יושבת על 2 SSD ברייד0.. אשמח לעצות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לאחרונה ורציתי לוודא שהטמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך תקינות (ללא OC). זה המפרט: ASUS ROG Swift PG279Q Gaming Monitor Intel Core i9 9900K Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti GAMING OC-11GC NZXT Kraken X72 Gigabyte Z390 AORUS Pro Gigabyte AORUS DDR4 RGB 16G (8GX2) 3200 Corsair Crystal 570X RGB ATX Mid-Tower Case White Corsair RM1000i 1000W PSU 80+ Gold Modular Corsair SP120 RGB LED High Performance 120mm Fan X3 Samsung SSD 500GB 970 EVO NVMe M.2 Samsung SSD 1TB 860 EVO 2.5" SATA III בזמן מאמץ המעבד על 42 מעלות וכרטיס המסך על 72 מעלות הם זה נורמלי? באילו טמפרטורות אני צריך להיות "מודאג"?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל אותו ולאחר 10 שניות המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש וחוזר על הפעולה כל הזמן. *אין בוט (הנורה של הלוח אם דולקת קבוע) *אני לא רואה כלום על המסך , שחור בלבד (המסך מקבל חשמל אבל לא מקבל אות מהכרטיס). מה הבעיה ואיך אפשר לנסות לפתור אותה בעצמי ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ספק 350Wלמחשב, מסקרנות טהורה (שהרגה את החתול והשביתה את המחשב שלי) ראיתי מתג בין שני החיבורים שעל הספק- והזזתי אותו (כשהמחשב היה מכובה). היה איזה הבזק וכשניסיתי להפעיל את המחשב הוא שבק חיים. מה לעשות? יכול להיות שהספק נשרף או משהו? כי כשהרחתי אותו לראות אם יש ריח של משהו שרוף או משהו לא הרחתי כלום.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז למי שזוכר את הבעיה שלי שהמחשב לא פעל אחרי שהחלפתי הארד וכד' חזרתי היום, כאשר הלוח שלי מחוץ למארז ואני שם את הגי פורס שלי הוא עובד אבל כאשר אני מכניס את הלוח למארז הגי פורס לא עובד וכרטיס מסך אחר של PCI שאני עובד איתו עכשיו עובד, אני מבין שהבעיה נובעת מכך שהכרטיס לא נתקע טוב בסלוט למרות שהלוח לא מצפצף. יש לציין שזה אותו מארז כבר שנתיים והכל עבד יופי רק עכשיו לא. מה אני יכול לעשות חוץ מהחליף מארז?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מה קורה ? הרבה זמן לא הגבתי פה... אז ככה : יש לי AMD 64, וקיבלתי איתו מאורר למעבד Thermaltake Venus 12 שזה מאורר מצויין וחזק ביותר. בהתחלה שמתי אותו על הכי גבוהה זה עשה רעש של טרקטור, מעלות המעבד היו 35 שזה מצויי, ובהתחלה כשקיבלתי את המחשב שמתי אותו על האמצע אז הטמפ' היו 37-38. כל יום זה עולה לי במעלה אחת ואני לא יודע למה! היום המאורר היה על האמצע, שיחקתי CS והיה לי 45 מעלות ! שזה היה בהתחלה 40 גג במאמץ! אתמול היה לי 44, שלשום 43, היום 45. אני חושש שהמעבד ימשיך לעלות לי כל יום במעלה עד שהוא יתחמם מאוד... בבקשה נסו לעזור לי, אני לא יכול לשים את זה על הכי גבוהה יש רעש של טרקטור... תודה. עריכה : רציתי להגיד שיש לי מארז מצויין של TT שיש לו 4 מאוררים, למרות שיש שם גו…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת - המחשב שלי עושה ריסטארט באופן אקראי לחלוטין, במרווחי זמן אקראיים ואני פשוט לא מצליח להבין מה קורה איתו. החלפתי כונן קשיח, ווינדוס הותקן מחדש מספר פעמים, השתמשתי ב-memtest86 והזיכרון יצא תקין, עשיתי בדיקות מאמץ (או ניסיתי כמה שאפשר) לספק כוח באמצעות הפעלה זוללת של הכ.מסך והמעבד יחדיו, הכ.מסך חדש יחסית (r9 280x) והאיתחולים בד"כ לא מתרחשים בעת מאמץ או משחק מה גם שהוא עובר בדיקות benchmark של furmark, המעבד עומד בבדיקות מאמץ של prime 95 ולסיום אין בעיית התחממות. מה שהכי מוזר זה שאני פשוט לא מצליח למצוא דפוס, וזה קורה אקראי לחלוטין. למישהו יש רעיון? :kopfpatsch: תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר בדקתי ב-BlueScreenView שבמחשב החדש של אימא שלי, האם היו לה איזה שהם מסכים כחולים (היא מתלוננת שהמחשב נתקע לה לפעמים), התברר לי שהיה לה מסך כחול ב-9/7/2015. אני מצרף את קובץ הטקסט של ה-Dump files ששמרתי. לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי בשימוש: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB (גם המובנה של לוח האם לפי דעתי פעיל) כרטיס קול מובנה: GigaByte Technology 8 Series/C220 Chipset Family High Definition Audio Controller כרטיס רשת מובנה: Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בד"כ משאיר את המחשב דולק כל הזמן. בשני הבקרים האחרונים כאשר הגעתי למחשב שמתי לב שאחד מכונני ה DVD נעלם ולא מגיב. ריסטרט וכניסה לביוס הראו שהכונן לא קיים. אחרי כיבוי מלא והדלקה הוא שב והופיע. בנוסף נורית החיווי של ההארד דיסק (שמראה שהוא בפעולה) כמו גם נורית החיווי של כפתור הריסט דולקות באופן קבוע וללא הפסקה (לא זכור לי שזה קרה בעבר). המחשב הינו חדש (בן מספר חודשים בלבד) למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נסיתי היום להשתמש בכרטיס מסך חיצוני במחשב הישן... בעבר זה עבד אבל היום כשניסיתי בשלב מסוים המחשב לא הציג כלום על המסך וכך זה נשאר. ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה... וכשהמחשב הגיעה למסך של הטעינה של וונדוס XP הוא פשוט עשה ריסט.... ככה קורה כל הזמן. ניסיתי לנתק את הבטרייה במשך כמה דקות ובאמת התחיל תהליך של בדיקה מחדש של המערכת אבל כל פעם המחשב עושה ריסט ברגע שהוא מגיע למסך הטעינה. ישנם שתי הודעות בהתחלה. אחת אומרת בתרגום חופשי: שגיאה עדכון מיקרוספט חסר או לא חוקי עדכון מעבדד מיקרוספט. בבקשה צור קשר עם חברת HP בשביל עדכון מיקרוספט בשביל תמיכה בצעדים הבאים לבמעבד החדש. שגיאה ששנייה: התאריך והשעה לא מכוונים. בלה בלה ... אם זה קורה שנית יכול להיות שצר…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבעיה והבדיקות שביצעתי : אחד מהדברים קורא - המסך הופך פתאום לשחור וחוזר לעצמו ואז מופיע הודעה שהיתה בעיה בדרייבר ושוינודס עשה ריקוברי - המסך הופך לשחור ואין יציאת ווידאו הדבר קרא כל כמה דקות החלפתי ספק, ונראה שיש שיפור אך לאחר כמה דקות המחשב הפעם קפא, אבל זה לקח לו מעט יותר זמן (אך עדיין מספר דקות) שוב הדלקתי לאחר מספר דקות שוב קפא, מה שמוזר שהפעם לא הופיעה הודעת שגיאה של ווינדוס וזה לקח יותר זמן עד שהתקלה הופיעה. ניתקתי את הכרטיס מסך, עברתי לכרטיס מסך מובנה בהתקנת הדרייבר שלו פתאום שוב הופיע בדיוק אותו מסך שחור אך כרגע אני עובד איתו וזה לא קרה שוב. (המסך השחור היה מופיע כמה פעמים גם בהתקנת הדרייבר של הכרטיס מסך, וכשהחלפתי לספק אחר הןא לא הופיע בהתקנה) מערכת הפעלה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שידרגתי את הווינדוס שלי לווינדוס 7 מ-XP אתמול ומאז אני מנסה לסדר את הסאונד ללא הצלחה. לוח האם שלי זה GIGABYTE GA-965P-DS3 וכרטיס קול המובנה שלו זה Realtek ALC888. התקנתי את הדרייברים המעודכנים לווינדוס 7, המחשב מזהה את הכרטיס (הוא מופיע ב-device manager) אבל עדיין אין סאונד מהאוזניות שמחוברות לפאנל הקידמי (ניסיתי גם לחבר אותן לחיבורים האחוריים, לא עזר), למרות שהווינדוס עצמו מזהה שיש סאונד, כי כשאני לוחץ על האייקון של הקול ב-Task bar יש את הפס הירוק שעולה ויורד לפי הווליום. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מתייאש וקונה כרטיס קול חיצוני וזהו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאפשר לשאול על מדפסת-פקס. העניין הוא שקניתי מדפסת חדשה שאמורה לתפקד גם כפקס, והפקס מסרב לעבוד. כל החיבורם וההגדרות נבדקו כמה פעמים על ידי נציגי שתי החברות - קנון של המדפסת וסלקום של התקשורת. והן הרימו ידיים. כל אחד טוענת עכשיו שהאשמה בצד השני. אשמח לעצה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. המחשב נכבה ונדלק לבד בזמנים שונים ללא הודעה מוקדמת. כרגע עובד כבר כמה שעות.. אך לעיתים נכבה ןנדלק ולא מפסיק. ניתקתי את הבטריה של הביוס וכן שאר החומרה ועדיין אותו דבר.(כשהוא נדלק ונכבה) גם זכרונות לחוד וביחד הפרדתי ולאחר ניקיון עם לחץ אוויר צירפתי hwmonitor ויש שם 2 טמפ גבוהות מאד השאלה הגדולה...ספק או לוח אם..?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנ"ל: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש לי בעיה במשחק DC universe online. הוא לא עובד לי בצורה תקינה, יש הרבה לאגים, לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של ביצועים. ובנוסף המחשב שלי פשוט נכבה אחרי זמן מסויים, בלי הודעה מראש. אני דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי את הדברים הבאים: Thank you for providing us with this information. Unfortunately your system is currently not supported for play DC Universe Online due to your current Intel Graphics hardware. As this hardware is not compatible with the game it will cause a wide array of issues within the game. In order to address this issue you will n…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו שמתי לב הבדל רציני שקורה לי בין וידוס 2000 ואקס.פי 2000 עובד לי מצויין אבל באופן הויזואלי הוא גרוע מאוד אבל באקס פי יש לי בעיה אחרי חודש הוא מתחיל לזוז לי כמו צב! הכל זז לי מאוד לאט ומבחינת להשאיר את המחשב דלוק לרוב אני משאיר אותו דלוק ימים ב2000 הכל היה עובד רגיל גם אחרי ימים שהוא דלוק ובאקס פי הכל מתחיל להיות לאט לאט גרוע! עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא למשל שאני לוחת על האקספלורר להכנס יש לי מעין delay כזה של 10 שניות לפני שהוא נכנס לי לאקספלורר איך אני מתקן את זה? זה קורה לי בכל התוכנות! כל תוכנה שאני מפעיל יש לה delay מסויים עד שהיא בכלל מתחילה לחשוב בשביל להפתח! אנא עיזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP נייח. כל היום המחשב עובד רגיל. כמעט כל יום כשאני מגיע למחשב בערב או בלילה אני מוצא אותו כבוי. המחשב נקי מאבק כל המאווררים עובדים , הטמפרטורה של כל הרכיבים נמוכה מאוד לפי בדיקת התוכנה. טכנאי ניסה לבדוק את המחשב ולא הגיע לשום תוצאה. אשמח לשמוע עוד רעיונות . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב לפנות הרבה שטח אחסון מכונן C שלי. ניקיתי כל מה שיכולתי אבל זה לא מספיק. גיליתי ש90 אחוז ממה שתופס לי את המקום זה קבצי LOG הקבצים ממוקמים בתיקיה C:\WINDOWS\INTERNET LOG כל הקבצים בעלי אותו שם ורק לפי תאריך שונה tvDebug_2020-03-14-06-15-31 וככה בסדר יורד כל הקבצים תופסים 80 פאקינג ג'יגה ורציתי לדעת מה הם בדיוק והאם אני יכול למחוק אותם? הרב גוגל לצערי לא נתן לי תשובה מספקת, בלשון המעטה. זה יכול להיות קשור לסטרימינג או משהו? המחשב משמש גם כטלויזיה ויש לנו עליה הרבה סוגי סטרימינג (מקו, נטפליקס וכו')
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030608-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\websymbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Thu Mar 6 08:45:56.687 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 0:00:46.421 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב דלק והוריד סרטים, אני באתי מביצפר הדלקתי תמסך ולא ראו כלום כאילו המחשב בסטנדביי עשיתי ריסט ושוב לא ראוים כלום! החלפתי את הכרטיס למשו ישן שהיה בבית, והבעייה היא הכרטיס מסך... עכשיו אני קניתי בקיאספי, מישו יודע איך השירות שלהם והאם הם יעשו לי בעיות? כי בטלפון הם נשמעו נחמדים.. אמרו תבוא נבדוק ונחליף עם תתגלה בעייה יש לציין שכשהדלקתי תמחשב לא היו שום צפצופים ושום כלום... יש לכם מושג מה הבעייה ? ושוב איך השירות של קיאספי?? בבקשה תענו מהר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד שלי אחרי עידכונים הופיעה הבאה במסך (צירפתי תמונה) אני לא חושב שזה קשור לזה אבל זה מוזר זה לפעמים מופיע לפעמים לא...שמכבים את המסך ומדליקים זה יכול להסתדר לפעמים מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-