עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yotam.B,

היי, ידידה פנתה אליי בקשר לאיזו בעיה שיש לה. הבעיה היא שאחד הכוננים במחשב שלה מבקש פירמוט. ברגע הראשון חשבתי שאולי זה איזה התקן חיצוני שלא נותק כמו שצריך ולכן הבעיה נוצרה. אבל ! מסתבר בכלל שמדובר במחיצה פנימית במחשב. הקטע המוזר - המחיצה הזאת יושבת על הכונן שגם מחיצת C יושבת עליו לכן אני לא מבין איך זה יכל לקרות. אז איך פותרים את זה? ואיך מצב כזה בכלל קורה שמחיצה אחת מעלה את הבעיה הזאת ואילולא שאר המחיצות הן בסדר? תודה וחג שמח לכולם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אז ככה אני רוצה לדעת האם כל מי שמתקין וונדוס מקורי משלם עליו קרוב ל 600 שקל? (win7 כל אחד מהם לא משנה איזה ) אם אפשר לקנות מכסה לX ויינדוסים וכמה זה עולה ? בדקתי במייקוסופט המחירים לא יורדים מ 330 שח לווינדוס . אני מכיר הרבה חניות שלפירמוט שמים ווינדוס מקורי ופירמטו עולה משהו כמו 150 100 שקל. אשמח לתושובת והסברים תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by orlevi_85,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. אז ככה יש לי דואר של גי'מייל ואני רוצה לקרוא את הדואר שאני מקבל ל גי'מייל ישירות מתוכנת ה outlook אקספרס שמותקנת לי על המחשב. אם מישהו יודע איך מגדירים את זה או אם למישהו יש איזה שהו מדריך עם תמונו או בלי גם יהיה טוב.. תשובה דחופה תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sabosal,

יש לי מחשב חדש, שקניתי לפני חודש בערך. הכל היה בסדר, עד אתמול, כשניסיתי להדליק אותו, והוא פשוט לא נדלק. לא היה שינוי מבחינת החומרה בין שני המצבים. הוא פשוט מסרב להידלק. הספק נראה עובד, והמאווררים של הכרטיס מסך והמארז הסתובבו, ההארד דיסק עשה קול של נדלק, אבל חוץ מזה, נאדא. המאוורר של המעבד מראה כאילו הוא מתחיל להסתובב, ברגע שמדליקים את המחשב, הוא נותן חצי סיבוב ומיד מפסיק. כשמחברים את המאוורר של המעבד לחיבור של המאוורר מארז, הוא עובד, אבל אז המאוורר של הכרטיס מסך רועש בטירוף. ניסיתי לפרק את כל הרכיבים מהמחשב, כולל RAM והכרטיסים (כרטיס מסך וכרטיס רשת אלחוטי) ועדיין אין כלום. הוצאתי את הסוללה, חיכיתי כמה דקות והחזרתי. ועדיין כלום. יש איזה רעיון לעוד בדיקה, או ללכת לחנות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ככה בבוקר אתמול המחשב נדלק לכמה שניות ואז מתכבה. אין את הצפצוף האחד הזה של ההדלקה והPOST. הוא לא מגיע בכלל לBIOS. נדלק כמה שניות ונכבה..ושוב נדלק ונכבה. זה מחשב של אימי ויום לפני הוא עבד כמו שצריך. _ (היא שחקה משחקים ואפילו קבלה פקס). ניסיתי זכרונות אחרים. ניסיתי ספק אחר. ניסיתי פריקת חשמל. שום דבר לא עוזר. מישהו יכול לייעץ? 3570K + ASUS H61M + ASUS210GT + GEIL 2X2 1333MHZ

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. טוב אז ככה היי לכולם מה שלומכם? ועכשיו הבעיה.... יש לי PROVIEW 19" שטוח ...לפני חודשיים קניתי אותו ובשבוע שבועיים האחרונים הופיעה בעיה די מעצבנת שממש מרגיזה אותי והיא: כל דקה שתיים או כל כמה דקות בהתחלה הכל כרגיל המסך עובד מוצויין הצבעים הכל רק פתאום המסך כזה קופץ ונישמע רעש של כאילו זרם כזה וככה זה חוזר על עצמו כל כמה דקות וזה ממש מעצבן מישהו יודע אוליי מה הבעיה? ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמסך כי אמרו לי שזה מזיק אפילו הוצאתי את הקבלים שלי מהמחשב והכנסתי חזרה....אבל....כלום לא עזר... ??? בבקשה...מי שמבין שיעזור לי כי ממש התייאשתייייייייי :'(

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כשכבר יש לי בעיות חומרתיות זה חייב להיות הזוי... אז ככה- בשבוע+ האחרון המחשב שלי יכול להדלק כרגיל (ואז יש צפצוף אחד), אבל שרירותית יכול גם לא לעשות פוסט - הוא ידלק, הלדים וכל המאווררים במחשב עצמו פועלים אבל המסך מתנהג כאילו לא מחובר לכלום (אין צפצופים), ולפעמים אין לדים בעכבר ובמקלדת. מה שניסיתי לעשות - כרטיס מסך - לנתק את הכרטיס מסך - המחשב עבד, אז הנחתי שזה הכרטיס מסך. חברתי את הכרטיס במחשב אחר, והוא עבד שם באופן קבוע (שלושה כיבויים והדלקות), משמע זה לא הכרטיס. לקחתי כרטיס מסך שצורך יותר חשמל ממחשב אחר, חברתי במחשב אצלי, הדלקה ראשונה עבד, הדלקה שניה לא עבד, הדלקה שלישית עבד. לא ברור לי אם זה הספק כוח עד כה. דיסק…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by royiy,

שלום, התחלתי לעבוד כטכנאי מחשבים בבית ספר. אני יודע להתקין תוכנות, וינדווס והכל אבל אני צריך עזרה במספר דברים: 1. איך אפשר לעשות שתלמיד לא יוכל למחוק תוכנות? 2. איך אפשר לעשות שהמחשב יחזור למצב התחלתי אחרי ריסט? 3. מישהו מכיר תוכנת השתלטות על כל 30 המחשבים בחינם? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום רב. המחשב נכבה ונדלק לבד בזמנים שונים ללא הודעה מוקדמת. כרגע עובד כבר כמה שעות.. אך לעיתים נכבה ןנדלק ולא מפסיק. ניתקתי את הבטריה של הביוס וכן שאר החומרה ועדיין אותו דבר.(כשהוא נדלק ונכבה) גם זכרונות לחוד וביחד הפרדתי ולאחר ניקיון עם לחץ אוויר צירפתי hwmonitor ויש שם 2 טמפ גבוהות מאד השאלה הגדולה...ספק או לוח אם..?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by stam101,

קודם כל מצטער מראש אם זה לא הפורם המתאים... אז ככה לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 כשאני משחק לצורך העניין בpes11 אז המשחק מקרטע לי, הוא לא רץ חלק לפני הפירמוט כשהיה לי XP אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות אגב גם שאני מוריד בהגדרות של המשחק באיכות אז זה לא עוזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gtx980sli,

אני מתוודה . כמעט כול משחק ששיחקתי היה פרוץ ואף פעם לא לי בעיות האם משחקים פרוצים יכולים לגרום תקלות עתידיות? אני משחק שנים בפרוץ ולא קרה כלום עוד משהו. האם directx 12 יצא ל Windows 12

12. Started by No-One,

אחרי נסיון ארוך ומתיש לפתוח פורטים למשחק MODERN WARFARE אני צריך עזרה עם כמה שאלות: כשקובעים IP קבוע מה צריך לכתוב בשורה הזאת, ראיתי המון דעות וקשקושים ורציתי דעה ברורה בנושא (חלק אומרים לשים 8.8.8.8 של GOOGLE, חלק את הIP, חלק את ה Default gateway: המודם+ראוטר שלי הוא TPLINK VR600. נכנסתי לדף הקינפוג של הראוטר ועקבתי אחרי המדריך הרשמי, הבעיה היא שהרובליקה DHCP SERVER (הסרטון מוקפץ לשם) לא מופיעה אצלי בהגדרות. זה קריטי? אם כן איפה אני מוצא את זה? במקום מה שיש בסרטון אצלי יש את התפריט הזה: הגדרתי את כל הפורטים כמו שהמדריך מראה (דילגתי על השלב הקודם): …

13. Started by tidan31,

שלום! התקנתי את התוכנה vdownloader לאחר מכן הסרתי אותה וקיבלתי הודעה לעשות ריסט למחשב עשיתי ריסט ולאחר מכן קיבלתי מסך שחור ועשיתי שוב ריסט ועדיין לא קיבלתי תצוגה על המסך כיביתי את המסך והדלקתי אותו וקיבלתי תצוגה על המסך מה הסיבה לתופעה הזו? נ.ב. ברצוני לציין שאף פעם התופעה הזו לא קרתה לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את כל העידכונים ועשיתי ריסטרט פתאום המקלדת והעכבר לא עובדים לי. שמתי אותם בכל יציאת USB שיש לי וכלום. לא עובדים. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מה קורה חבר'ה? אני חדש כאן.... אז ככה, יש לי בעיה שנמשכת כבר הרבה יותר משנה....בעיה שבגללה כבר לא שיחקתי במחשב במשך כמעט שנה! הבעיה היא שהמחשב כל הזמן עושה לי RESTART! ונתקע להיתים תקופות! אם אני לא טועה, רק כשאני משחק....! אני לא יכול לשחק במחשב כי כל 2 דקות משחק המחשב נתקע, או יוצא לי מהמשחק או עושה RESTART!!! [וזה נוגע לכל משחק!] ניסיתי לפרמט...להחליף מע' הפעלה... הכל!!! ולקחתי לטכנאי...והם לא סידרו את זה! כל פעם זה חזר מחדש!!!!!... :-\ אז חשבתי...אולי המעבד, הספק או הלוח אם...או משהו אחר, מתחמם וכתוצאה מכך המחשב עושה RESTART או נתקע! אז נכנסתי ל sisoft sandra ....ובדקתי! כשבדקתי את הטמפרטורה באותו הזמן, הלוח אם היה 58 מעלות!!! והמעבד גם מעל 50...! [משום מה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by buuhaa,

שלום. פתאום בלי שום סיבה הכרטיס רשת ONBOARD נעלם ממנהל ההתקנים וכמובן שאין לי אינטרנט. בדקתי בביוס והכל תקין. הבאתי כרטיס רשת PCI אחר והמחשב זיהה עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט ופתאום גם הוא נעלם. מה אני עושה? איך קורה דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי שם מידע של שנתיים , פתאום הבוקר הפך RAW אשמל לעזרתכם כיצד להחזיר את ההרד דיסק לפעיל מבלי לאבד מידע בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bumer,

דיסק תקין (של WD) בחיבור נכון . פורמט לא עוזר . מה יכולה להיות הבעיה וינדוס קספי

19. איך שאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור עם המילים האלה PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART האם משהוא ניתקל בזה ויכול לעזור הורדתי קובץ ? תודה לעונים WhatsApp Image 2019-01-20 at 21.09.34.pdf

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי לכולם, אני מתמודדת עם בעיה מוזרה ולא מצליחה לגשת לאתר שלי https://vitamin022.blogspot.com/ מהמחשב האישי שלי. פרטי הבעיה: אני מנסה להיכנס לאתר דרך דפדפנים שונים (כרום, פיירפוקס, אדג') ולא מצליחה. הודעת השגיאה שאני מקבלת היא לרוב "האתר לא נגיש" או "חיבור נכשל". מה שמוזר הוא שאני כן מצליחה לגלוש לאתר מכל מכשיר אחר – טלפון נייד (גם ב-WiFi וגם בנתונים סלולריים), טאבלט, ואפילו ממחשבים אחרים. ניסיתי לאפס את הראוטר, לנקות קאש וקוקיז בדפדפנים, לבדוק הגדרות פיירוול במחשב, ואף לבדוק אם קיימת בעיה ב-Hosts file – ללא הצלחה. המחשב שלי מחובר לאינטרנט כרגיל, ואני יכולה לגשת לכל אתר אחר ללא בעיה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש רעיונות נוספים מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח…

21. שלום. קרתה אצלי תקלה משונה. לאחרונה עברתי לעכבר USB, ומאז, לא שומעים שום דבר ברמקולים (הרמקולים בסדר גמור, בדקתי עם כמה.) אם אני מחבר למחשב עכבר נוסף בחיבור רגיל PS2 - הקול חוזר. מנתק את הPS2 - אין קול... מוזר, לא? לוח האם הוא MSI MS-6540. עם כרטיס קול מובנה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by maor7934,

שלום, היום קניתי מערכת סראונד למחשב עם סאב וופר, ו5 רמקולים נוספים. המערכת בנויה ככה שהחימשה רמקולים מחוברים לסאב וופר, ומהסאבוופר יוצאים 3 כבלי RCA למחשב.במחשב יש לי את ה3 חיבורים הרגילים האלה שאחד מהם הוא רמקולים השני מקרופון והשלישי אני לא בטוח, ככה שאני לא יכול לחבר את שלושת הכבלים של הRCA אלא רק אחד מהם. בדקתי והכרטיס קול שלי כן מתאים ל5.1 (Realtek High Definition Audio). אני אשמח לדעת איך לחבר את המערכת למחשב שלי, אם אני יכול בכלל, ואיזה מפצל אני צריך לקנות בשביל זה, תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by simpleone,

התקלה נפתרה אחרי איפוס נוסף של הראוטר, אפשר למחוק את השרשור, תודה וסליחה ------------ היי, המחשב שלי הוא עם WINDOWS 7 32BIT והוא היה מחובר כרגיל לרשת דרך TL-WN822N עד היום, הוא מתחבר לראוטר בחדר מקביל ומתחבר אליו אלחוטית דרך המתאם. פתאום, הופיע סימן תמרור השגיאה הצהוב למטה בצד שמאל והאינטרנט לא עולה, גם אחרי איפוסים והתקנה מחדש, כיבוי הראוטר וכו', אני מקבל חיווי כי אני מחובר לרשת דרך המתאם, אבל אין אינטרנט משום מה. ניסיתי להתחבר לאותה הרשת דרך הפלאפון - זה עבד. ניסיתי דרך המתאם להתחבר לרשת של הפלאפון שלי, אותו הפכתי לנקודת רשת - זה עבד. כך שכאילו משהו בהגדרות של אותה רשת ספציפית מונע חיבור למרות שלא בוצע שום שינוי והכל …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, בשישי התקנתי [לא הלך בקלות=] כ. מסך GT 240... לא היו בעיות מאז... שלשום היתה בעית אינטרנט [נטוורק אדפטר עשה "לעצמו" DISABLE?!?! הודעה במקום המתאים כאן בפורום בכל אופן, קרה לי עכשיו, ואתמול שהמסך פשוט נראה עם גרפיקה מרוחה ומנצנצת זוועה... אני מאמין שחברתי כראוי את הכרטיס, למרות ש"הלך קשה" בהתחלה... ואפילו שחקתי טיפה ולא היו בעיות מיוחדות... היום, לא מזמן כשקרה לי שוב עניין המסך המנצנץ + מסך כחול הרצתי את תכנת BLUESCREEN וקבלתי את זה [ אני גם אחפש בגוגל, אבל מאחר ויש פה אנשים עם ידע נרחב אז אני מתייעץ]: ================================================== Dump File : Mini070611-01.dmp Crash Time : 06-Jul-11 1:38:05 PM Caused By Driver : win32k.…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ModChiP,

יש לי בעיה של מסכים כחולים המפרט שלי הוא ככה- מעבד Intel Pentium D 805 לוח אם 8I945PLGE-RH GIGABYTE כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 8500GT 512mb זיכרון 2GB Kingston ספק כוח ג'נרי 500W רצ"ב תמונה מהמסך בכחול בשני מועדים 1. http://img823.imageshack.us/img823/3346/dsc00266w.jpg http://img20.imageshack.us/img20/4549/dsc00268yg.jpg 2. http://img709.imageshack.us/img709/6470/dsc00302vd.jpg יש לציין שאין שום קובץ בminidump אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים