עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, בבעלותי מחשב: intel core i7 4770 gainward nvidia geforce 770 GTX 16 GB RAM 1680 1050 Display אך משום מה משחקים חדשים עובדים על ההגדרות הכי גבוהות רק ב FPS ממש נמוך אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LRa,

היי, השארתי את המחשב דולק על תוכנה מסויימת וכשחזרתי אחרי כמה שעות המסך היה שחור. לחצתי על המקלדת, כפתור הריסט, הדלקה ושום דבר לא הגיב. כיביתי את המחשב על-ידי לחיצה ארוכה על כתפור ההדלקה והמחשב כבה. עכשיו כשאני מדליק אותו, כל המאוררים עובדים, אבל המסך שחור. ניסיתי להחליף כרטיס מסך וניסיתי להוציא לשחק עם הזיכרונות, אבל כלום. קיצר, סיוט. יש לכם רעיון?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כבר תקופה שאני אובד עצות, אני מנסה להגדיר את המחשב כדי שיכנס למצב שינה אך ללא הצלחה. המחשב נשאר דולק בלילה, הוא מכיל המון מאווררים שלא בדיוק עוזרים לעניין השקט למרות שהוא יושב בסלון, מה גם שהמחשב שלי הוא לא בדיוק צרכן קטן כמו שאתם יכולים לראות במפרט. אז ככה, היה לי לוח קודם מדגם Asrock X79 extreme4 שאיתו היו לי בעיות מגוונות(חשבתי שגם עם כניסה למצב שינה), קניתי לפני כמה ימים לוח חדש מדגם gigabyte X79-UP4, הרכבתי את הלוח ללא התקנת חלונות מחדש ועניין הכניסה למצב שינה עבד כמו שצריך ללא שום הגדרה, המחשב נכנס למצב שינה בקלות ללא שום בעיה. לאחר כמה זמן, היתה לי בעיה עם משחק מסויים ואמרתי לעצמי טוב נו נתקין מערכת הפעלה מחדש, יש ברשותי מערכת הפעלה…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by alex542,

בדקתי טמפרטורת רכיבי מחשב וכו' והתוכנה הציגה תנתונים הבאים: http://gyazo.com/27f80e0a92dc40cbdfb6c9bfc9157b17 בנוגע לכרטיס מסך הבעיה ידועה לי בכרטיס מסך בשם gtx 550 ti אך בtemp1 = 127c היה לא הגיוני בשבילי. גם נראה לי בגלל זה המאורר אצלי פעול במהירות גבוהה יחסית(בתמונה שצלמתי לא נפתס הרגע שהמאורר במהירות גבוהה אך הרבה פעמים אני רואה אותו ב6000 + ) למה זה ככה? ניתן לפתור תבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 11GnR,

לפי הדרייבר האחרון של אינטל, אפשר כרגע להשתמש בקוויק סינק עם כ.מסך בלי לחבר מסך לכרטיס המובנה, תחת ווינדוס 8 בלבד. ניסיתי את זה ואני לא רואה בתוכנות שנוסף לי קוויק סינק באפשרויות. כשאני מנסה את השיטה הישנה של להוסיף מסך מדומה שמחובר ללוח, זה עובד ואני רואה את הקוויק סינק בתוכנה ויכול להכנס לקונטרול פאנל של אינטל. אבל זה נותן קראשים בBF3. איך שאני מבטל את המסך הזה, הקונטרול פאנל של אינטל לא עובד ואי אפשר להשתמש בתוכנות בקוויק סינק. מישהו יודע איך להפעיל את זה ? התקנתי ווינדוס 8 פחות או יותר רק בגלל זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Iko89,

מפרט: I5 3570K GTX260 GA Z77 D3H G SKILL 8GB X2 Samsung 840 EVO Win 7 Ult 64b הבעיה התחילה באחד העידכונים של NVIDIA כשאחרי ריסט המחשב נתקע ב"STARTING WINDOWS" ואחרי משהו כמו חצי דקה הוא עובר לBSOD 0X124 .. המחשב עולה בSAFE MODE ואם אני מוחק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך כולל ממנהל ההתקנים המחשב עולה רגיל, אבל כשאני מנסה להתקין שוב את הכרטיס מסך הוא לא עולה אחרי הריסט .. וחוזר חלילה.. *בדיקת זכרון עברה תקין.. המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן לשמור DUMP אז העלתי לכם קובץ EVENTS http://www39.zippyshare.com/v/85458509/file.html תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 3emi,

מה אני עושה עם זה? קיבלתי מסך כחול שהיה רשום BAD HEADER POOL אחרי זה הרצתי בדיקה של וינדוס לזכרונות שהוא מאתחל את המערכת ומבצע לפני עליה של וינדוס אחרי זה קיבלתי את המסך הזה בוינודס מדובר בזכרונות איכותיים http://ksp.co.il/?uin=19422 Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz מה זה אומר בדיוק למה התחילה בעיה פתאום והמחשב בכללי עובד מעולה הוא רץ כבר כמה חודשים וקיבלתי מסך כחול כזה ללא סיבה רק איזה פעם פעמיים יש לי אוברקלוק קל ל 4000 ובזכרונות לא נגעתי בכלל האם כדאי להמשיך לעבוד ככה האם המצב יכול להתדרדר זתומרת הבעיה תתרחב? בכל מקרה הזכרונות האלו יש להם אחריות לכל החיים או לגשת ל KSP ולהביא את הזכרונות רק איך אני יתפקד עם המחשב עד שאני יקבל זכרונות חדשים לא ברור לי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mMmSaK,

יש לי כרטיס מסך 7790HD 1GB וכל פעם שאני מחבר עם כבל HDMI ושם את הרזולוציה על ה 1920*1080 זה לא מראה על כל המסך מישהו יודע איך מסנכרנים את זה?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. היי יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט. מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7. בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד. אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך. מה אפשר לעשות? הורדתי את הגרסאת Trial של kasper…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  10. Started by foxil,
    • 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. שלום חברים אני לא מצליח להתחבר לרשת ה WIFI הביתית שלי מסיבה כלשהי , 2 ניידים ו3 סמארטפונים אחרים כן מצליחים לתחבר לרשת האלחוטית, והבעיה היא ספציפית ברשת הזו, אני יכול לתחבר לרשתות אחרות בלי בעיה. האידיקטור היחידי שיש לי הוא סימן קריאה צהוב על האייקון של הWIFI תודה מראש

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by matizami,

יש לי לפטופ אסוס ul30a ונדפק לי הארדיסק. אני מקבל הודעה שצריך לחבר מדיה: reboot and select proper boot device or insert boot media המחשב לא באחריות. כרגע אני בגרמניה ואני מתלבט האם לשלוח את המחשב לאסוס או למעבדה רגילה. אם ירכיבו הארדיסק חדש, חנות רגילה יכולה להתקין את הוינדוס המקורי שבא עם המחשב ? כלומר אחרי שמתקינים דיסקשיח חדש איך מתקינים את הוינדוס שבא עם המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Trin1ty,

צהריים טובים, שדרגתי את המחשב למפרט הבא : CORE I3-4130 GIGABAYTE H81M-S2PV 8GB RAM SEASONIC S12II-520 GTS-450 הווינדוס הותקן, הכרטיס מסך עובד פיזית, איך אין תצוגה( משתמש לבנתיים במעבד הגרפי שבא עם המעבד). הביוס עודכן. האם הפיתרון הוא לבטל את הכרטיס ONBOARD ? אם כן, מהי הדרך ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by zam,

היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ron100491,

שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  16. Started by MoMo-P,

שלום לכם * המחשב שלי מכיל זכרונות במהירות 1600MHZ אך הביוס קורא אותם ב1333... יש איזשהי הגדרה שמצאתי לזכרונות, באופן ידני ומה שנקררא XMP (בתמונה).. האם יש אפשרות שהביוס יקרא אותם אוטומטית על 1600 כמו שחשבתי שהוא צריך, או שאני חייב להגדיר לו הכל ?? * הגדרה נוספת היא של הSATA, מה שנקרא HOT Plug.. האם כדאי לי לשנות הגדרה זו למאופשרת לכל הSATAות ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. לאחרונה,כל פעם שאני פותח טאב נוסף בזמן שאני שומע שיר ב-WMP אז השיר נתקע או שאני מדליק סרטון דרך יוטויב ופותח טאב נוסף אז הסרטון ביוטויב נתקע לשנייה ויותר. בדקתי במנהל המשימות,השימוש במעבד קופץ מ-25% ל-70% בזמן התקיעות האלה. עוד לפני שהתחילה הבעיה הזו,יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו mkv,כשאני פותח קובץ mkv אז התמונה הראשונה נתקעת למשך חמש שניות אבל הסאונד ממשיך לפעול ואז אחרי אותם חמש שניות הוידאו היה חוזר לזמן שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי את הבעיה מלא זמן וזה לא מסתדר אני אשמח אם תעזו לי יש לי WINDOWS 7 64BIT בעברית. כשאני משחק משחק זה מראה לי אות כלשהי או משהו אחר ולפעמים לא מראה כלום ניסיתי להוריד את העברית מהמחשב עד שאני יוצא מהמשחק נגיד אבל זה לא נותן לי את האפשרות לעשות "מחק" באפשרויות השפה של WINDOWS אשמח לעזרה זה מעצבן ממש מי שלא מבין את הבעיה שישאל אני אסביר יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי שבת שלום לכולם ! לאחרונה קניתי מחשב חדש והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס רשת אלחוטי חדש,האחרון היה נפלא,פרט לכך שהמגעים שלו נהרסו ויכולת הקליטה הייתה סבירה. לכן החלטתי להתחדש בכרטיס usb חדש. זה קניתי את כרטיס TP-Link TL-WN722N ומאז אני אוכל מרורים ממנו פשוט בלתי נסבל. מס' בעיות: אם אני מוציא את הכרטיס מהפרונט usb של המארז אני מקבל מסכים כחולים. קיבלתי כמה פעמים את המסך הזה : http://upng.co.il/uploads/abf12e4a1fc11014102a1c43ea26600b.jpg זה המסך האחרון שקיבלת ומאז כשאני מחבר את ה usb מחדש המחשב בכלל לא מזהה חומרה חדשה,ניסית להתקין את הדרייבר מהתחלה אבל בתוכנה הוא רושם לי לחבר את הכרטיס על מנת לחפש רשתות,והכרטיס מחובר ): חזרתי לedimax הישן עם המגעים הרופפים עד שאני אחשוב ע…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  20. אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pxst17,

שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? זו לא פעם ראשונה.. והכפתור לא לחוץ, זה יכול לקרות גם פעם בכמה ימים.

22. Started by Xiaomi,

שאני בא להתקין את הווינדוס זה לא קולט את הכונן שלי ולא הבנתי מה אני צריך לעשות בבוט שמה, הלוח אם שלי gigabyte sniper b5

• 49 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by kozimus,

שלום. היום גיליתי שאני לא יכול לפתוח את SARATIM.CO.IL וגם לא את SUBTITLE.CO.IL שניהם יושבים על אותו שרת של GODADDY . אני מצליח לעשות PING תקין לשני האתרים וגם לפי isup.me האתרים תקינים. השגיעה שאני מקבל היא " Could not connect: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (10061 " תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pxst17,

כשהייתי ב-WIN7 הוא היה מהיר והכל אבל החלטתי לעבור ל-8.1. גם הוא מאוד מהיר, אבל יש רגעים שהמחשב פשוט מקרטע כזה ואיטי.. גם שלא מופעל כלום, רק דפדפן.. למה זה ככה? ויש פעמים שחלון כלשהו מתחיל להבהב (לדוגמה אני במחשב שלי, אז חלון המחשב שלי מתחיל להבהב כזה ואי אפשר לסגור אותו).. למה זה ככה? מה אפשר לבדוק בחומרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. בעת הרצת משחקים שונים, לאחר כמה דקות המסך מתחיל לרצד, מקפיא תמונה, ולפעמים מוציא הודעה: [h=1]Display driver stopped responding and has recovered[/h]המחשב חדש (בן חודשיים) מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 מקורי כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של AMD.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים