עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zoom182,

הקדמה: המאוורר של הספק כוח התחיל להרעיש אז פתחתי אותו וניקיתי + שימון. בנוסף המחשב אינו מחובר ישירות לחשמל אלא לאל פסק. מאז אותו ניקוי מדי פעם יש כיבוי והדלקה של המסך (מיד לאחר שהוא נכבה הוא נדלק) מלווה בצליל חיבור שקע (כמו שמחברים אביזר כלשהו) עברתי על החיבורים והכל תקין... נראה לכם שדפקתי משהו? : \

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, כאשר אני מנגן קבצי וידאו במחשב, הם מוצגים בצורה די מטושטשת (ראו צילום מסך לדוגמא). אציין שחלק מקבצי הווידאו מוצגים בצורה תקינה. טרם הצלחתי להבין אם מדובר בבעיה בפורמט מסויים של קובץ. ניסיתי לעדכן את גרסת המקודד שמותקן אצלי, אך דבר לא השתנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by יוסף2,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג Thinkpad 600x של IBM וכל המסך מרצד, מישהו יודע איך מפרקים דגם זה על מנת שאני אוכל להתעסק עם לוח האם?? אלה אם כן למישהו היתה בעיה דומה והוא יודע איך לפתור אותה, אשמח מאוד לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by dani007,

יש לי בעיה כשאני משחק במשחקים אני יכול לשחק שעתיים,שלוש וארבע ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים על המסך... מה זה אומר? וזה לא בעיה במשחק ספציפי זה כבר קרה לי בשלוש משחקים שונים... מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by kalda01,

מחשב עם לוח Intel BLKDH67CL Cold Lake הותקן בו לפני כ3 חודשים SSD דגם טרנסנד 370 בגודל 128GB. מערכת הפעלה WIN 8.1 לפני יומיים המחשב נתקע, ואחרי REBOOT הSSD נעלם. לא מזוהה על ידי הBIOS. החלפתי כבל חשמל וכבל DATA וגם ניסיתי לחבר לכניסת SATA אחרת בלוח. לא עוזר כלום. יש אחריות על הSSD השאלה אם הוא נדפק או שזו בעייה אחרת.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. היציאה מהכרטיס היא S-VIDEO חיברתי את הכבל לטלוויזיה דרך מתאם SCART ניסיתי להפעיל את המערכת גם אם צג וגם אם טלוויזיה בלבד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ruler,

שלום לכולם ! לא מזמן פתחתי את המחשב וניקיתי אבק בתוכו . לאחר שסגרתי אותו וניסיתי להדליק אותו לא הופיע דבר על המסך . התחלתי להחליף כרטיסים , לנתק כוננים ובאופן כללי ניסיתי למצוא את המקור לבעיה . בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך הוא האשם ( good ol' GIFA 4 440mx) . אנשים שמבינים המליצו לי לנסות לשים קצת וודקה על החיבורים של הכרטיס מסך עם הלוח אם ועל החיבורים של הכרטיס מסך עם המסך , ולייבש עם פן . מה כבר היה לי להפסיד ? ומה רע בקצת וודקה? להפתעתי כרטיס המסך חזר לעבוד , אך כעת הבעיה חזרה ללא שום סיבה נראית לעין (למרות שנגעתי בו על מנת לבדוק אם הוא לא מתחמם,לא משהו רציני...והוא לא התחמם יותר מהרגיל). ניסיתי עוד פעם וודקה , עוד פעם ניקוי אבק - לא עוזר שמתי כ…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מה א ומרת הבדיקה הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by or_doc,

שלום יש לי הרדיסק מיושן בן 6 שנים. WD Caviar 40GB IDE שחור. זה התחיל שהמחשב הישן עבר לWin 7 x86 הוא תוקע את המחשב ועושה מסך כחול. אגב ניסיתי גם על מחשב חדש יותר עם WIN 7 X64 ואותו המצב מחיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות קשור איך שהוא לג'ימפור שלו. אז זהו שהוא הדיסק היחיד שמחובר לבקר IDE (אין עליו מערכת הפעלה) ולא שמתי לו ג'מפר כך שהוא במצב "Single or Master" יש לי עוד 4 דיסקים של WD ישנים יותר ומניסיון שלי איתם עם XP VISTA ו לא עשו את הבעיה הזו. השאלה שלי עם זה קשור לסקטורים פגומים או שההארדיסק הזה פגום לגמרי. אין לי בעיה לפרמט אותו ודרך אגב זה נידמה לי קרה שWINDOWS ניסה אולי לכבות את הדיסק מטעם הגדרות חיסכון בחשמל אבל אני לא חושב שזה העיקר למה כי קרה לי שבהעתקת קבצים הוא …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ekmo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב שנכבה באופן אקראי לחלוטין, סתם כך באמצע עבודה. הוא יכול לעבוד שעה ולהיכבות, יכול לעבוד 5 שעותולהיכבות, יומיים ולהיכבות... הרצתי את כל בדיקות הוירוסים/ספייוור שאני יכול ולא עלה שום דבר מיוחד וכעת אני רוצה לבדוק אם מדובר בבעיית חומרה. מה עליי לבדוק? המאווררים עובדים (גם בספק וגם על הלוח), בביוס מוגדר תחילת עבודת מאוורר ב-25 מעלות ועבודה בהספק מלא ב-50 מעלות. בזמן הבדיקה טמפ' המעבד הייתה באזור ה-60 מעלות. האם כל הנתונים האלו הגיוניים? האם יש משהו נוסף שכדאי לי לבדוק? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ברוך ברוך,

היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R554L החלק של האור של המסך הפסיק לעבוד. שכיוונתי פנס על המסך ראיתי תצוגה, רק האור לא עבד. פרקתי את המסך ניקיתי את החיבורים, וכעת המסך חזר לעבוד אבללל. ברגע שאני מנתק את הספקת החשמל התאורה של המסך כבת מיד, המחשב ממשיך לפועל רק התאורה של המסך חשוכה. ברגע שאני מחבר את המטען מיד נדלק התאורה. בדקתי את כל הגדרות התאורה והבעיה לא נמצאת שם. אשמח לשמוע כל רעיון מה הבעיה. תודה רבה רבה לכותבים

12. Started by trojan,

פרטים על המחשב: i5 2400, 3.1 ghz gigabyte GA-H61M-USB3-B3 sapphire hd 6870 silverstone strider 500W win 7 64bit המחשב אקראית (או שכנראה לא עליתי על התבנית) הופך למסך כחול כמו בקובץ המצורף... מוסיקה שברקע עדיין מתנגנת במצב הזה אך המחשב לא מגיב וצריך לבצע forced shutdown נכון לעכשיו הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקלה לא חזרה, אך ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים, הבעיה היתה פחות או יותר אותו דבר, כשיכול להיות לעתים שהמסך היה נתקע על צבע אפור או כתום. מה שמוזר הוא, אני יכול לשחק במשחק כמה שעות, לצאת ממנו, אחרי כמה שעות פתאום זה יקרה ואחרי אתחול הבעיה כנראה תחזור תוך כמה דקות. המחשב גם יכול לעבוד כמה ימים בלי שיקרה שום דבר. אשמח לרעיונות איך לעלות על הבעיה, תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Yosi199,

שלום יש ברשותי כרגע מחשב דיי חלש 2.66 (506) 256 זיכרון ולוח של אינטל הכי פשוט שיש D101GGC. המחשב עבד סבבה ביותר עד ליום סגריר אחד שבו הוא החליט להידפק. כרגע המחשב עובד באיטיות מוגזמת וכשאני אומר איטיות מופרזת אני מתכוון שהוא מתקין תוכנה של 700 מגה במשהו כמו חצי שעה עד שעה בקלות, פירמטתי שמתי ווינדוס חדש נקי, אותו הדבר איטי בטירוף. אמרתי אולי הארדיסק נדפק? שמתי הארדיסק אחר ובו שוב ווינדוס חדש נקי - אותו הדבר. העלתי השערה יכול להיות הMOBO נדפק? יכול להיות עדכון ביוס יציל? חשוב לציין לא בוצעו שוב שינויים בחומרה לפני אותו רגע. המחשב היה חדש אטום עם המדבקה של האחריות. פתאום ביום אחד החליט להידפק! מישהו מוכן לעזור לי ולאשש את השערתי שהלוח נדפק? או שאולי יש לכם עוד רעיונות?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by AVISHATZ,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה המחשב שמספק אותי ברוב הדברים, חוץ מבמשחקי פרו אבולושן סאקר (PES) שהוא טיפה מגמגם ובפרט לפי הדרישות של הPES18 שהולך לצאת, שאותו המחשב שלי כנראה לא יריץ. רציתי לשאול אם יש לי אופצייה לשדרג את המחשב עי הוספת זכרון ראם ו/או שדרוג כרטיס מסך, ואם כן מה כדאי לשדרג ומה הטווח מחירים. תודה מראש לעונים. מפרט המחשב דגם SATELLITE L50-B-23P סוג מעבד Intel Core i5 5200U גודל מסך 15.6 אינטש רזולוציית מסך 1366x768 זכרון ראם 4 DDR3 זכרון 256 SSD כרטיס מסך AMD Radeon R7 M260

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. תעזרו לי בבקשה התקנתי וינדוס XP והוא דורש איזה קוד לפני שהוא ניסגר אחרי 30 יום

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by 6847761,

מחשב נייד חדש של אסוס, בלי הפעלות של תוכנות מיוחדות, בערך אחרי עשרים דקות בלי שאני עושה משהו המחשב נכבה ואני צריך להדליק אותו מחדש. המחשב עולה ממש מהר כך שאני לא בטוח שהוא באמת נכבה אבל הוא כן סוגר את כל התכניות שעבדו. מה זה? האם זה קשור להגדרות כיבוי דיסק קשיח? לא שיניתי שום הגדרות מהקנייה. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by hikikomori_,

טוב, ניגש היישר לעניין: בלי שום התראה מוקדמת ודי "ככה סתם", המחשב התחיל לקפוא(2-3 שניות בכל פעם) ולאתחל את עצמו מיד אח"כ ללא כל סיבה נראית לעין. אחרי כמה בדיקות והתנערות מהרגשת הדה ז'ה וו(פרטים בהמשך), הגעתי פחות או יותר למסקנה שהדבר מתרחש אך ורק כאשר קליינט הביטורנט פועל(בעקרון אזרוס, אך גם עם מיוטורנט זה קורה). הכל עבד כמו שצריך עד לפני שבוע ולא היו בעיות. לא החלפתי ולא התקנתי שום דבר(חומרה או תוכנה) שעלול לגרום למצב הזה. אם כי, ואולי חשוב להדגיש את זה - נדמה לי שכל הבלגאן התחיל אחרי איזה ווינדוס אפדייט(לא, אין לי מושג מה ווינדוס עדכן לעצמו שם). אומנם לא בדיוק הקדשתי יותר מדי תשומת לב בהתחלה ולקח לי מעט זמן להבין שמדובר בתקלה "רצינית" ולא באיזה משהו חד פעמי, אך אני די מ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מעוניין להתקין דרייבר לכרטיס מסך ישן מאד של AVANCE LOGIC. הדגם הוא ALG2228 והמערכת היא חלונות 98. מצאתי דרייבר כאן : http://www.video-drivers.com/companies/139.htm. הראשון ברשימה. ד"א, אם תתבקש סיסמה זה : driver:all. פרשתי את הקובץ ומתברר שאין שם קובץ התקנה עם סיומת EXE וגם אין קובץ INF ל-INSTALL אלא כל מיני סיומות שונות שחלונות לא מכיר. שאלתי אם כן, איך ניתן להתקין את הדרייבר הנ"ל? ההתקנה היא לצורך העלאת הרענון מ-60, בתקווה שהדרייבר יאפשר זאת. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by No-One,

אחרי נסיון ארוך ומתיש לפתוח פורטים למשחק MODERN WARFARE אני צריך עזרה עם כמה שאלות: כשקובעים IP קבוע מה צריך לכתוב בשורה הזאת, ראיתי המון דעות וקשקושים ורציתי דעה ברורה בנושא (חלק אומרים לשים 8.8.8.8 של GOOGLE, חלק את הIP, חלק את ה Default gateway: המודם+ראוטר שלי הוא TPLINK VR600. נכנסתי לדף הקינפוג של הראוטר ועקבתי אחרי המדריך הרשמי, הבעיה היא שהרובליקה DHCP SERVER (הסרטון מוקפץ לשם) לא מופיעה אצלי בהגדרות. זה קריטי? אם כן איפה אני מוצא את זה? במקום מה שיש בסרטון אצלי יש את התפריט הזה: הגדרתי את כל הפורטים כמו שהמדריך מראה (דילגתי על השלב הקודם): …

20. Started by stingeR-,

אוקיי , לחבר שלי יש : Palomino 1800+ Gigabyte Based AMD Chipset Motherboard Generic PC2100 Memory GF 4MX CDROM CDRW 60GB hardisk flopy Aerocool DP 101 Generic "sparkit" 300W PSU עכשיו , אתמול הוא קנה ABIT NF7-REV 2 וזיכרון ADATA PC3200 256MB הרכבתי לו הכל , ובאתי הדלקתי , המסך הראה את הפוסט הראשון והמחשב נכבה.(כ5שניות לאחר ההדלקה) עכשיו , ניתקתי את הכבל מתח של הספק , חיברתי בחזרה ורק ככה המחשב נדלק עוד פעם(הפעם לאיזה 2-3-4שניות) ונכבה. לדעתי הבעיה תמונה בהספק הספק(ג'נרי 300W) אז התקשרתי לזיגזאג וגם פבל אמר לי שסביר להניח שהבעיה בספק ובמקרה הכי גרוע יכול להיות שיש בעיה בלוח.. אז , האם הספק אינו מספק מספיק W? הוא לא מספיק למחשב הזה? הכל מחובר כמו שצריך , גם הATX וגם החיבור…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by orlevi_85,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. אז ככה יש לי דואר של גי'מייל ואני רוצה לקרוא את הדואר שאני מקבל ל גי'מייל ישירות מתוכנת ה outlook אקספרס שמותקנת לי על המחשב. אם מישהו יודע איך מגדירים את זה או אם למישהו יש איזה שהו מדריך עם תמונו או בלי גם יהיה טוב.. תשובה דחופה תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Dubek,

אחרי שהחלפתי את המאוורר במחשב הישן שלי, ניסיתי להפעיל אותו וראיתי שהמחשב לא נפתח. המחשב מקבל חשמל אך הוא לא שולח אות למסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס מסך, אז החלפתי את הכרטיס לכרטיס מסך תקין ממחשב אחר, ולא היה שינוי. בדקתי את הזכרון במחשב אחר, וגם הוא תקין. בעת הרכבת המאוורר החדש, היתה לי בעיה למקם את המאוורר והמשחה התרמית נמרחה קצת על המעבד גם מחוץ לליבה. האם יכול להיות שהמשחה התרמית היא הגורם לתקלה, ואם כן, האם זה הפיך?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היום המחשב עשה ריסט ללא סיבה, אז החלטתי לבדוק את הטמ' בתוכנה EVERST.\ ותחת הלשונית COMPUTER->DMI יש לי שגיאה: Warning! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed א. הטפ' בסדר. ב. אתמול החלפתי ספק כוח(FSP 350), אז יש מצב שזה קשור אחד לשני ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by HWmaniak,

כל פעם שאני מחבר התקן אחד האחר מתנתק בעצמו והווינדוס טוען שהוא לא מחובר למחשב כביכול. דוגמא: אני מחבר את המדפסת למחשב ופתאום אין אינטרנט כי ה WIFI מתנתק ואני צריך להוציא ולהכניס את המודם מהUSB שיחזור לפעולה. יש מצב שזו בעיה חשמלית כלשהי? יש לי ווינדוס 8.1 ואולי הוא הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by idan1836,

יש לי פנטיום 4 1.6 והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 מסריח כזה.. ולפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך GF FX 5200 וכאשר אני מחבר אותו למחשב אז המחשב לא עולה.. מה יכולה להיות הבעיה? ולפי מה שאני יודע יש לי AGP X4 ושאלתי אם זה מתאים גם ל8 וגם ל4 אז אמרו לי שכן.. הצעות? פתרונות? תודה.!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים