עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יוסף2,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג Thinkpad 600x של IBM וכל המסך מרצד, מישהו יודע איך מפרקים דגם זה על מנת שאני אוכל להתעסק עם לוח האם?? אלה אם כן למישהו היתה בעיה דומה והוא יודע איך לפתור אותה, אשמח מאוד לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KKK,

שלום היום שיחקתי בFEAR ואחרי שיצאתי ממנו היה כתוב לי הודעה,משהו על הזיכרון הוירטואלי. עכשיו לפני כמה זמן הוספתי סטיק של 512MB כך שיש לי 1GB אבל לא שיניתי את ההגדרות של הזיכרון הוירטואלי :s05: אז הרצתי חיפוש ואני רואה שחלק אומרים לשים את הזיכרון הוירטואלי פי 1.5 מהזיכרון RAM (אז אני אמור לשים על 1536) וחלק אומרים בכלל לבטל,מה אני אמור לעשות? תודה ;D

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, נהרסה לי מערכת ההפעלה אבל הצלחתי לגבות אותה קודם. איפה אני יכול למצוא את הקבצים ששומרים את כל ההודעות ב OUTLOOK? היה לי WIN XP PRO. ניסיתי לחפש סיומת PST ולא מצאתי כלום.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by computer_freak,

כבר קרה לי פעם דבר כזה ועכשיו זה קורה עוד פעם בזמן הצריבה הבאפר יורד ועולה יורד ועולה הצורב והארדיסק מוגדרים udma2 udma5 העתקתי את הסרט למקום אחר וזה לא עזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by L1ron,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות: 1.עם אני מחבר מחשב ללא כרטיס מסך ויש בלוח אם כרטיס מובנה,אני פשוט צריך לחבר את הקבל מהמסך לכניסה הכחולה שיוצאת מהלוח אם? האם צריך לעשות עוד דברים בשביל שהמחשב יקרא את הגרפיקה מהכרטיס המובנה?או שבעצם עם לא מחובר כרטיס זה יהיה ברירת מחדל? 2.יש לי ספק כוח יחסית ישן עם 24פינים,והכניסה בלוח אם שלי היא 20 פינים. האם זה אומר שהספק לא יכול לעבוד על המחשב ב100% ? 3.האם הספק הזה : http://www.recycledgoods.com/products/Eagle-DR-A300ATX-300W-ATX-Power-Supply.html יכול להפעיל את המחשב הזה? C2D E6550 2.3GHZ 1GB 1STICK 667MHZ 250GB SEGATE ASROCK CONROE D667 V1.0 יש מאוורר אחד של 80ס"מ שהוא יחובר ללוח אם. ובלי כ.מסך האם הספק יסחוב? ודבר נוסף - הספק לא היה ב…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by arkanss,

אז ככה חברים , יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך nVidia Geforce 9500GT VGA+DVI-I+HDMI ניסיתי עם חיבורי הVGA וה DVI-I ועבד כמו שצריך אבל עם ה HDMI לא עובד. מה אני יכול לעשות בזה ? תודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 02:28:37 ..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

בהתחלה הייתה הנורה שעל הלוח אם מהבהבת כשהוא נכבה פתאום ולא נדלק. התחלתי לקרוא ברשת על מה מרמזת הנורה המהבהבת והתגובות היו שהבעיה באחד מהגורמים הבאים: 1- ספק גוסס או 2 - לוח עם רגל אחת בקבר לכן נסעתי לחנות והבאתי ספק (500W אנטק) לבדיקה ועכשיו המצב נהייה יותר גרוע לאחר כמה פעמים של ניסיון הדלקה הסוללה נדלקת לשניה אחרי התקנת הספק ונכבת! הערה:הבדיקה נעשתה כשללוח מחוברים רק כרטיס מסך(וגם הוא הוסר על מנת לבדוק בלעדיו) זיכרון ומעבד! עיצותכים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן אנשים, לאחרונה קניתי מחשב נייד בעקבות שהמחשב הנייח שבק חיים. עד פה הכל טוב ויפה הבעיה מתחילה כשניסיתי לאקטב אותו אני מקבל שגיאה שאין ברשותי רישיון דיגיטלי או מפתח מוצר שגיאה 0x803fa067 אני רק רוצה לדעת האם יש הגבלה בהעברת רישיון ממחשב למחשב גם בגירסאות retail בווינדוס 10? במידה ואני יכול לאקטב אותו איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by OrBen91,

שלום לכולם, המחשב מקרטע לכמה שניות בכל 2-3 דקות, יכול לראות במשחק מיינקראפט, או כשאני עובד על 2 תוכנות (פוטושופ ואוטוקאד - לא שימוש כבד במיוחד) ויוטיוב פתוח ברקע. מצרף סרטון מהמשחק מיינקראפט שאפשר לראות את התקיעות של המחשב. המפרט של המחשב: Intel core i7-7500 8gb ram 512 ssd Nvidia Gefroce 940 MX - מעודכן

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קניתי שלושה נגנים mp3 חדשים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by IlanHindy,

שלום, יש לי בעיה ב - Microsoft edge מסיבה לא ידועה כאשר אני מבקש הדפסה המסך של ההדפסה (זה שניתן לבחור בו את המדפסת, העמודים וכו') מופיע לשנייה ונעלם מה ניתן לעשות?

12. Started by Nokku,

לאחרונה הספק כח שלי מרעיש יותר מכרגיל, יש מעין קול של זמזום או חריקה ממנו. אין בעיות אחרות ששמתי לב אליהן, המחשב לא כובה ומתפקד נורמאלי גם תחת עומס. כששאלתי את מי שממנו קניתי את המחשב על החלפה של הספק במסגרת האחריות הוא אמר שאין אחריות על בעיה כזאת (שסביר להניח שהיא המאוורר של הספק) ואני אוכל לנצל את האחריות רק במידה ויש בעיה חשמלית ממשית איתו או שהוא נשרף. נשמע לי קצת תמוה שהאחריות של הספק לא כוללת חלקים מסויימים בתוך הספק. זה הגיוני או שמורחים אותי? נ"ב - גם המאוורר של כרטיס המסך מתחיל קצת לזייף, האם אותו עניין של האחריות נכון גם לגבי כרטיס המסך?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Yuron,

היי, לצערי נמחק לי קובץ מאוד מאוד חשוב מכונן :C. במחשב יש ווינדוס 7 אך זאת רשת מחשבים פנימית. בגלל בעיה נדרשתי לאפס את היוזר ולצערי נמחק קובץ (pst (Personal Storage Table גודל הקובץ 25 ג'יגה. מחיפוש באינטרנט הבנתי שהקובץ בפועל לא נמחק אלה הוא רק לא בשימוש ונדרס ע"י מידע אחר. האם קיים סיכוי לשחזר את הקובץ הזה? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by PES2008,

אהלן, הכרטיס מסך שלי התחיל להתחמם וקיבל ארטיפקטים. התחלתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהמאוורר הגדול במארז שלי הפסיק להסתובב. פתחתי את המארז וראיתי שגם המאוורר של הCPU לפעמים מסתובב ולפעמים לא (בין ריסטרטים למחשב). חשבתי שאולי קיימת בעיה במאוורר של המארז (מובנה 250 מ"מ), אז חיברתי אותו למחשב נוסף ושם הוא עובד תמיד ומסתובב יותר מהר מאשר אצלי במחשב. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הספק כח של המחשב נחלש (המחשב בן כמה שנים טובות) ולכן המאווררים כבר לא פועלים. ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מארז: enermax chakra אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by c&k,

אהלן לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך נהיה מלא פסים לבנים דקים ועבים ולאורך ורוחב המסך. הכתב נראה מטושטש לגמרי ולפעמים המסך מחליף צבעים. איך אפשר לדעת אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tomegozi12,

יש אפשרות לבטל את ההודעה על. במחשבהמסך ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם , יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל אותו ולאחר 10 שניות המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש וחוזר על הפעולה כל הזמן. *אין בוט (הנורה של הלוח אם דולקת קבוע) *אני לא רואה כלום על המסך , שחור בלבד (המסך מקבל חשמל אבל לא מקבל אות מהכרטיס). מה הבעיה ואיך אפשר לנסות לפתור אותה בעצמי ?

18. חזרתי לפני כשעה מהבסיס וניסיתי להדליק את המחשב ופתאום אני שומע שתי קליקים )בערך כמו הסאונד כשעושים ריסטארט לפחות ככה אצלי.( הנורית האדומה נדלקת בעת הצליל ואז דוממת. הבעיה קרתה לי בעבר וזה עבר לאחר כמה שעות אבל זה כבר נהיה למטרד. כמו כן כשזה קורה זה לא מראה לי שום מידע על המסך )כאילו המחשב מנותק מהמסך) בנוסף הצליל של הקליקים קורה מספר פעמים לרוב כ4 פעמים. מה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן באופן זמני? יש לי המון מידע על ההארד דיסק ואני חושש שזאת הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן. יש לי בעיה הבאה: כשאני מדליק את המחשב, במקום הלוגו של Windows7 יש מסך טעינה כמו בהתקנה של מערכת ההפעלה, ולאחר מכן שגיאה 0xc00000e9. כשאני מנסה לעשות repair המחשב פשוט מאתחל את עצמו. האם יש איזשהו פתרון לפני שאני ניגש לפרמט את המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by kalda01,

מחשב עם לוח Intel BLKDH67CL Cold Lake הותקן בו לפני כ3 חודשים SSD דגם טרנסנד 370 בגודל 128GB. מערכת הפעלה WIN 8.1 לפני יומיים המחשב נתקע, ואחרי REBOOT הSSD נעלם. לא מזוהה על ידי הBIOS. החלפתי כבל חשמל וכבל DATA וגם ניסיתי לחבר לכניסת SATA אחרת בלוח. לא עוזר כלום. יש אחריות על הSSD השאלה אם הוא נדפק או שזו בעייה אחרת.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by OREN_P,

אהלן חברים לעזרתכם אודה באמצע משחק קול אוף דיוטי המחשב פתאום קפא לי.. התמונה קפאה ושום דבר לא קרה מאז נסיתי אסקייפ וctrl alt delet ונדה.. כיביתי את המחשב דרך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, הדלקתי שוב וחשכו עיניי.. פשוט כי המסך נשאר חשוך וכבוי. המחשב נדלק מנסה לאתחל את עצמו ונכבה, אחרי כמה שניות נדלק שוב ונכבה. ככה זה ממשיך מאז, נתתי לו את השקט שלו לכמה דק' ועדיין לא עזר, המסך נשאר כבוי כל הזמן.. קיצור באסה המפרט שלי זה i5 8 giga ram Geforce 660 מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, בימים האחרונים התחילה תופעה מוזרה קצת במחשב שלי. אני לא בטוח שזאת תקלת חומרה, אבל בגלל החשד פרסמתי את ההודעה פה. בזמן האזנה ממושכת למוזיקה דרך Winamp קורה מידי פעם שהמוזיקה פתאום מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת להתנגן מאותו מקום. אותו דבר קרה לי בזמן צפייה בסרט עם Windows Media Player - הסרט נתקע לכמה שניות (גם הסאונד וגם הוידאו נתקעו) ואז חזר להתנגן. חשוב לציין שבשני המקרים המחשב המשיך להגיב, כלומר לא כל המחשב נתקע אלא רק הסרט/מוזיקה. בנוסף, גם הנגן עצמו (גם וינאמפ וגם WMP) המשיך להגיב - יכולתי למשל לצאת ממסך מלא או להחליף שיר, אך הסרט/מוזיקה עדיין לא התנגנו במשך כמה שניות. מה זה יכול להיות? מפרט המחשב: מעבד - intel core 2 duo E6400 כ.מ. - Radeon HD4850 לו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. קניתי לוח אם חדש של GIGABYTE מכיוון שהקודם נשרף לי. חיברתי את כל החוטים לפי החוברת שבאה איתו. הבעיה היא שהמחשב עובד כרגיל בלי כרטיס מסך (עם הכרטיס המובנה) וכאשר אני מחבר את הכרטיס מסך (ATI HD4670 MSI) המחשב נדלק לשנייה וישר נכבה(או לחילופין למשהו כמו 7 שניות ואז נכבה). עשיתי את הבדיקה הרבה פעמים ו100% שהכרטיס מסך הוא המשפיע. מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ זיכרונות - KINGSTON 667MHZ 1GBX2 לוח אם חדש - GIGABYTE M61PME-S2P אשמח לעזרה בבעיה ותודה לכולם. דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by odedi80,

שלום לכל המבינים באשר הם, השקעתי הרבה מאוד כסף במחשב שאמור לתת לי הרבה מאוד שקט בעבודה גרפית, אבל בכל הנוגע לפוטושופ (ולעוד תוכנות) הוא פשוט חלש/נתקע/קורס/איטי להחריד. אני פשוט משווה אותו למחשב נוסף שברשותי (עם נתונים מרשימים פחות) שעובד עם אותן התוכנות ועם אותה מערכת ההפעלה (WINXP 32) ואיתו אין שום תקיעות וזה עובד מצויין. אני רק מציין שבמחשב החזק יש שני מסכים ובשני לא - אם יש קשר. מה יכולה להיות הבעיה מלבד וירוסים וטרויאנים למיניהם ששללתי כבר? מצ"ב המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS תודה מראש לעו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by בוריס אברמוב,

למה המחשב שלי לא תומך בפורטנייט.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.