עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by vdudu,

שלום לכולם המחשב לי נדלק הנוריות וכל המאווריום דלוקים ניראה כי עובד תקין אך אין תצוגה ... ניסיתי הרבה דרכים כדי לפתור את הבעיה : נסיון עם כרטיס מסך און בורד כרטיס מסך חיצוני חדש איפוס באיוס על ידי גאמפר והחלפת הבטריה כבל vga חדש נסיון עם כבל hdmi עדיו אותו המצב .. אין תצוגה אשמח לעזרתכם הדחופה דודי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. THE SECOND NTFS BOOT SECTOR IS UNWRITEABLE תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט

4. Started by itsome1,

שלום לכולם. חברה שלי קנתה מחשב נייד לפני יומיים הדגם: מחשב נייד HP Pavilion 14-CE2000NJ / 6PB92EA עכשיו כשהיא משחקת בסימס4 או גולשת הרבה זמן באינטרנט שומעים את המאורר כאילו כמו מטוס רעש חזק מאוד.. בדקתי את המעלות של המעבד והוא נמצא בין 50~60 מעלות. האם יש תקלה כלשהי בחיבור של המאורר? צריך להפעיל את הביטוח שיבדקו מה יש שם? או אולי פשוט צריך להתאים משטח קירור כלשהו(ואם כן מה מומלץ?)?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by woodk1d,

הי, אז בזמן שאני משחק אחרי כמה זמן בCOD4 אז כל הפורטים של ה USB נכבאים וצריך לעשות ריסטארט למחשב, מה זה בדיוק? הלוח אם שלי P8H61-MLE אם צריך לדעת..

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה א ומרת הבדיקה הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eli33,

שלום לכולם עכשיו ממש לפני כמה דקות אני גולש להנאתי באינטרנט שלפתע המסך שלי נכבה לשניה ונדלק שוב ושוב נכבה ונדלק התפלאתי חשבתי שיש איזה בעיה בחיבור לכרטיס מסך אז הוצאתי את החיבור והחזרתי שוב לאחר דקה הבעיה חזרה שוב וזה חוזר בעיקר מתי שאני עובר חלון אם אתם מבינים למה אני מתכוון אין לי מושג ממה זה יכול להיות שזה בעיה בכרטיס מסך ?? איך אוכל לדעת האם יש איזה תוכנה לבדיקת ההתקינות של הכרטיס מסך המסך הוא MAG 786FD עובד כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא עשה לי בעיות תודה...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by alfus73,

בעת העתקת קובת מכונן DVD ל HD המחשב שלי מאתחל עצמו. הוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ Dump. אודה על פענוחו. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Lirux,

צירפתי פה קובץ עם הרשימה של הBSOD שקרו... המחשב פשוט סתם קורס... אין אוברקלוק או משהו, התקנה חדשה. למה הוא קורס בלי סוף? ועוד משהו, כשאני מתקין flash הפיירפוקס מתחיל לקרוס וגורם לכל המחשב לקרוס איתו. (כרגע אני בלי פלאש) פירוט: ================================================== Dump File : 082709-21750-01.dmp Crash Time : 27/08/2009 19:19:09 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x9242d7a2 Parameter 3 : 0x94a2f9c0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : cdd.dll Caused By Address : cdd.dll+d7a2 File Description : Canonical Display Driver Product Name : Microsoft® Wi…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היציאה מהכרטיס היא S-VIDEO חיברתי את הכבל לטלוויזיה דרך מתאם SCART ניסיתי להפעיל את המערכת גם אם צג וגם אם טלוויזיה בלבד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Dubek,

אחרי שהחלפתי את המאוורר במחשב הישן שלי, ניסיתי להפעיל אותו וראיתי שהמחשב לא נפתח. המחשב מקבל חשמל אך הוא לא שולח אות למסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס מסך, אז החלפתי את הכרטיס לכרטיס מסך תקין ממחשב אחר, ולא היה שינוי. בדקתי את הזכרון במחשב אחר, וגם הוא תקין. בעת הרכבת המאוורר החדש, היתה לי בעיה למקם את המאוורר והמשחה התרמית נמרחה קצת על המעבד גם מחוץ לליבה. האם יכול להיות שהמשחה התרמית היא הגורם לתקלה, ואם כן, האם זה הפיך?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. התצוגה אצלי מוגדרת על רזולוציה של 1920x1080 וזה לא באמת מוצג ככה, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה לא עזר. עד אתמול זה עבד בסדר. משום מה אני לא מצליח להעלות לכאן תמונה על מנת שתמחיש לכם למה אני מתכוון, זה רושם לי 'This is not a valid image file', התמונה שאני מנסה להעלות לכאן היא Jpeg והיא שוקלת 193kb. אשמח לעזרכתם, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by KingYes,

שלום, כאשר אני משתמש ב-DVD שלי (SAMSUNG), המחשב פשוט לא זז לי. הכל עובד לאט.. ובדקתי וזה הבעיה רק ב-DVD. ניסיתי בכמה דיסקים וזה פשוט בעיה בכונן. איך אפשר לדעת את שורש התקנה ומה הפתרון בנושא זה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום... בזמן האחרון כל הזמן קופץ לי החלון הזה...מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי יש לי במחשב כונן SSD ועליו מערכת הפעלה וינ 10 פגומה על הכונן יש 4 מחיצות איך אני מבטל את המחיצות ומוצא את המחיצה עליה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה. ולהפעיל "חדש" עד כה ,אין לי אפשרות להתקין על אף מחיצה תודה

16. Started by haviv822,

יש לי מסך 24 אינצ של lg אבל הבעיה היא לא במסך, כיוון שהוא מחובר ב hdmi גם לממיר של הוט וכשאני רואה טלויזיה הכל בסדר. הבעעה היא בעצם מסך מרצד כמו שמקריבים פלאפון לטלויזיות ישנות.. משהו בסגנון.. מעין קפיצות כאלה.. הבעיה לא קבועה קוראת בעיקר בצפייה בסרטים וגלישה בדפדפן. במשחקים זה לא קורה. בהתחלה חשבתיי שזאת בעיה של הכרטיס מסך.. אבל נתתי לו 20 דקות בפורמארק ומשחקים הוא מריץ בסדר גמור וגם שלחתי אותו למעבדה ואמרו שהוא בסדר.. השאלה ממה נובעת הבעיה?מאיזה רכיב אחר?או שזו בעיה של משהו שמקרין עליו כמו עם פלאפונים וטלויזיות ישנות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, לפני כמה ימים קניתי זיכרון חדש למחשב והוספתי אותו לזיכרון הקיים. המחשב עבד כמו שצריך בערך שש שעות ולאחר מכן קיבלתי Blue Screen, הרצתי memtest עבור שני הזכרונות ביחד ועבור כל אחד מהם בנפרד ובכל הבדיקות לא נמצאו שגיאות גם לאחר 7 PASS. אחר כך ניסיתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שהבעיה היא במערכת ההפעלה ולא בחומרה. גם בפירמוט הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את העידכונים לwindows ואז שוב קיבלתי blue screen. ניסיתי אחר כך להעלות את המחשב בsafe mode וזה עבד. המפרט שלי הוא: לוח אם: GIGABYTE GA-78KMT-S2P מעבד: AMD Phenom II X4 955 Black Edition זיכרון: CMV4GX3M1A1333C9 ׁ(זיכרון ישן) CMX4GX3M1A1333C9 (זיכרון חדש) שניהם של Corsair מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate x64 תודה מראש לכל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. עכבר אלחוטי של מקרוסופט ברשותי מחשב נייד של HP PAVILON עם עכבר אלחוטי של מקרוסופט. לצערי העכבר היום הפסיק להגיב. המטען (החלק המתחבר למחשב בחיבור USB ) מראה שהוא מקבל זרם חשמלי כי הנורה הירוקה שעליו- דולקת. תאורת העכבר -דולק- אך תנועות עם העכבר אינן מביאות לתנועת הסמן על הצג. בעבר בשל בעיה דומה, שלחו לי עבכר חדש (וולאה שופ). כשקיבלתי את החדש, והכנסתי את המטען עבד נהדר כשבועיים. הבוקר הבן הוציא את המטען מהמחשב וניסה לחבר למחשב הנייח שלו, אך כשהחזיר למחשב שלי העכבר כבר לא הגיב יותר מאז. מה לדעתך גרם למטען לא לתת פקודות לעכבר. נכסתי לחיבורים דרך ניהול למנהל התקנים ואני רואה שהתקן אנוש של USB תקין HID. מה לדעתך קרה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by m_a_t,

יש לי ספק 350Wלמחשב, מסקרנות טהורה (שהרגה את החתול והשביתה את המחשב שלי) ראיתי מתג בין שני החיבורים שעל הספק- והזזתי אותו (כשהמחשב היה מכובה). היה איזה הבזק וכשניסיתי להפעיל את המחשב הוא שבק חיים. מה לעשות? יכול להיות שהספק נשרף או משהו? כי כשהרחתי אותו לראות אם יש ריח של משהו שרוף או משהו לא הרחתי כלום.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום אז ככה המחשב היה במצב שינה כשבאתי להפעיל אותו הנורית של המסך נשארה מהבהבת ולא עלה המסך לאחר מכן כיביתי ונסיתי להעלות מחדש ושוב אין אות הוצאתי את הזכרונות והשארתי רק 2 אוצאתי את הבטריה של הלוח והמתנתי מספר דקות חיברתי את המחשב למסך אחר מה שנשאר זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר אבל אין לי איפה מה עוד יכולה להיוץ הבעיה??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by zy2000,

מחשב AMD XP2500 מערכת הפעלה WIN98SE בעת מתן פקודת כיבוי והפעלה (shutdown and restart) המחשב קופץ לביוס באתחול וכשיוצאים עם F10 מהביוס ממשיך רגיל כיבוי והדלקה רגילים ללא בעיה .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן . קודם כל תודה שאתם קוראים את המודעה שלי : ) נתחיל מהבעיות . בעיה ראשונה : המחשב עצמו ממש איתי לא זז בשיט עשיתי סריקות וירוסים הכללל שום דבר לא עוזר . בעיה שניה : אני חובב משחק רשת ( counter strike ) למי מכיר עכשיו הבעיה היא כשאני משחק ,יש לי תקיעות כאלה לדקה ואז חוזר שוב למשחק כלומר המשחק עצמו הוא ברשת והוא ממשיל להתנהל ואצלי זה פשוט נתקע וזה בעוד משחקים ובכלל המחשב עצמו ניתקע . בעיה שלישית : יש לי 30-70 FPS ( Frames Per Rate ) ,ואני מאוד מתלבט עם לעשות אובר קלוק יש לי את התוכנה powerstrip אבל אני מפחד אני לי קירור אין לי כלום ! המחשב עצמו הוא לא משהו בכלל : Pentium 4 1.50 Ghz 256 Mb Ram 40 Giga דיסק קשיח GeForce 2 MX 400/400 32 mb Windows Xp 1.8 mb in…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by SharP,

אז ככה .. אני אוהב לשחק NBA2001 ובזמן האחרון לא יצא לי בגלל העבודה אז הדיסק היה שוכב לו אל השולחן בלי קופסה על הצד של התמונה(דיסק מקורי) ועכשיו לפני איזה 20 דקות הכנסתי אותו כדי לשחק ואני לא הבנתי למה הוא לא נרקא אל ידי הסידירום .. חשבתי שהכונן עושה בעיות עז הכנסתי אותו לשני .. אותו דבר.. אז חשבתי שהוא מלוכלך.. רציתי לנקות אותו ואני רואה איזה נקודות שלא נמחקות בשום דבר גם לא בחומר לניקוי חלונות .. אף אחד לא נגע בו שבועים בזמן שהוא שכב בלי קופסה איך זה הגיוני???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום חבריה, המחשב נתקבל לפני כ-4 חודשים . לפני כחודש הופיעו נקודות שחורות על המסך לפני שבוע המסך החל לרצד ולא ניתן לראות מאום היו חגים והמחשב שימש ללימודים היום פתחתי קריאה ,איש השרות טוען כי המחשב קיבל מכה ואו נפל וזה לא במסגרת האחריות המחשב אצלי לא זז הוא נמצא על שולחן עבודה בבית אין אפשרות שהוא קיבל מכה ואו נפל. אודה על הסבר לבעיה מתחילתה תודה אהוד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gili,

בצעתי החלפה של לוחות אם ומעבדים. החלפתי ללוח-אם BIO-STAR M6VLR ומעבד סלרון. שניהם מהקופסא. ההחלפה ברמת הטכנאות עברה באופן תקין (לא נשרף כלום ולא היו מחדלים). ולמרות זאת לאחר התנעת המערכת ,מופיע לוגו של הBIOSTAR והמחשב קופא. מה שחשוב לציין זה שנורית כונן הדיסקטים נתקעת ולא משתחררת. ולעומת זאת נורית ההרד-דיסק לא עובדת למרות שהדיסק מניע. אשמח לקבל הצעות יעילות ומקצועיות תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים