תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח. כרטיס מסך מובנה . לוח msi. p6ng
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת הפעלה windows 8.1 אתמול הייתה לי בעיה להעלות את המחשב, לאחר שהכנסתי את הסיסמה המחשב היה נתקע על חלון הWELCOME ולא מעלה את המחשב ניסיתי לעשות שחזור מלפני יומיים וזה הסתדר. עכשיו יש לי בעיה אחרת, אני לא יכול להעלות אפליקציות ואפילו אין לי אפשרות להיכנס ל"הגדרות מחשב" זה פשוט זורק אותי החוצה לשולחן העבודה..דבר נוסף כשהמחשב לא עלה הופיעה הודעה של תיקון לכונן הבא שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע (הוספתי קובץ מצורף)תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לאחרונה ביצעתי שדרוג של המעבד. הכל הלך כמו שצריך עד שניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא עולה. המסך עובד במחשב אחר. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך ללוח אם אפילו ניסיתי לפרק ולהחזיר ועדיין לא עזר. ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם עצמו אבל הוא גם מראה no signal. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר וגם No signal. ניסיתי להחזיר את המעבד הקודם ועדיין אותה שגיאה. מה זה יכול להיות? שברתי את הראש כבר.. אולי הלוח אם? אולי הספק? קורה לי גם שהוא נדלק ואז מתכבה לאחר מספר שניות..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השחזור הנ"ל מוחק את התוכנות והקינפוגים של המחשב, או שהוא משאיר אותו כשהיה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך של המחשב שלי, לפטופ dell inspiron עובר מהמצב הראשון לשני לכמה שניות ואז חוזר לקדמותו. אין עוד שום השפעות כתוצאה מזה וזה קורה רק פעם-פעמיים ביום אך עדיין מפריע. יש מישהו שיודע לזהות את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייד Vostro 131 של dell. הסוללה הפסיקה להיטען. מגיע ל60% ולא עולה מעבר לזה. דיברתי עם dell הם אומרים שהם לא מחליפים סוללות ושצריך לקנות חדשה והפ גם לא מוכרים. פניתי לחנויות מחשבים ksp/ivory/bug אף אחד לא מוכר סוללות. איפה ניתן לרכוש סוללה בארץ ? הם הגיוני שלא היבואן ולא חנויות מחשבים לא מספקים סוללה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המסך שלי (PHILIPS 227EL) למחשב (כרטיס מסך: HD7950 Sapphire) דרך VGA המסך שלי כותב את ההודעה הזאת UNSUPPORTED VIDEO FORMAT מה זה אומר? ולמה זה ככה? ואיך מתקנים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שמפריעה לי ובענק - אני מתחיל את הווינדוס וזה מראה לי שיש לי 10 ג'יגה מקום פנוי בSSD של הסמסונג שלי, כעבור 20 דקות של עבודה בתוכנות במחשב וקצת גלישה באינטנרט, זה יורד לי ל7 , ואז ל4 ג'יגה , ואז בסופו של דבר זה מגיע לי ל30 מגה !!! ואומר לי שאני לא יכול להמשיך יותר פעולות במחשב, אני נאלץ לעשות ריסטרט והכל חוזר לאותה נקודה מעצבנת... ככה חוזר חלילה... בנוסף , שמתי לב שהמסך שלי "מגמגם" בכל פעם שאני פותח את המחשב או משתמש בתוכנות כבדות - זה מתבטא בריצוד כחול ומעיק כזה שמראה כאילו המסך גוסס (מדובר על מסך DELL 29 WIDE ובכלל מחשב מפגר שהשקעתי עליו טונה כסף) - צירפתי תמונה כדוגמה לריצוד הכחול והלא מובן.... - עכשיו קניתי גם SSD חדש של 240 ג'…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש, הרכבתי מחשב חדש מהחלקים הבאים: ספק - SeaSonic Silver power 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז - antec 300 לוח אם - gigabyte h87-hd3 מעבד - intel core i7-4770k 3.5GHz LGA1150 זכרונות - CORSAOR Vengeance 16GB 2x8GB 240-pin ddr3 sdram 1600 הארדיסק - samsung 840 evo 250GB SSD אופטי - LG GH22NS X22 Sata black הספק המארז והכונן האופטי נקנו לפני כ-5 שנים מ-tms&fox ואינם באחריות. עבדו עם מחשב אחר עד היום. לוח האם נקנה מ-tms ושאר הרכיבים נקנו בארהב. לפני שכתבתי את השאלה פה עקבתי בקפידה אחרי הצ'ק ליסט מ-Tom's hardware: http://www.tomshardware.com/forum/261145-31-perform-steps-posting-post-boot-video-problems האם הספק לא מתאים ללוח האם? (החיבור מתאים) בקשר לברגים המחברי…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב לפתע פתאום ללא מאמץ בכלל בכלל גם ששום דבר לא פועל התחיל לעשות רעש של רכבת זאת לציין שזה לא היה ככה עד לפני כמה שעות... הוא נקי (יחסית) וגם אם לא זה לא אמור ממש להתאמץ גם בלי אבק איך אני מעיף את הרעש הזה מהאוזניים שלי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי. בהדלקת המחשב עוברים מעל 5 דקות עד שהוא מתחיל לעלות על המסך רשום MSI MotherBoard V-class Press <Tab> to switch to POST or <DEL> to run BIOS Setup לאחר כדקה וחצי המסך מתחלף למסך שחור עם סמן מהבהב. לאחר כארבע דקות המחשב מתחיל לעלות נתוני המחשב לוח האם של MSI עליו רשום K9N6SGM-V NVIDIA MCP61 Chipset/VGA Drivers קישור לפרטים על לוח האם http://uk.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.html כרטיס מסך, Nvidia GeForce 8400 GS 512MB RAM Windows XP SP2 or SP3
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 4. פהכנסתי דיסק אתחול של XP SP3, פרמטתי את כונן C, אבל אחרי שזה מסיים לפרמט ועושה ריסטרט הוא מגיע להתקנה של ה-XP ונתקע במסך הכחול של ההתקנה. אפשר להזיז את העכבר אבל זה לא עושה כלום במשך שעות. ניסיתי כמה פעמים מחדש את התהליך, אפילו עם דיסק התקנה אחר, אותו הדבר קורה. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי לפני כמה ימים מחשב נייח חדש התקנתי היום איזה משחק (טוטאל וור שוגון 2) בהגדרות גרפיות של המשחק הוא על איכות נמוכה ולא נותן לשנות את זה, הוא בנוסף מראה לי שהוא עושה שימוש בכרטיס מסך של המעבד (אינטל) במקום בכרטיס מסך הראשי nividia gtx770 דרייברים הותקנו, אין לי משחק אחר במחשב שאני יכול להשוות, לא יודע אם זה יעזור אבל כשאני נכנס לאתר "can I run it" ובודק לגבי כל משחק אם אני יכול להריץ אותו אז שם הוא כן מראה את הכרטיס מסך של nividia gtx 770 מה נראה לכם הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי כבל dvi חדש למסך שלי והוא לא מעלה את המחשב משום מה לעומת זאת בכבל VGA , כן ניתן מדוע זאת וכיצד ניתן לפתור זאת בתודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים מה קורה? יש לי מחשב עם ווינדוס XP, הוא כול הזמן נפתח אחרי שסוגרים אותו. ולפעמים הוא פותח מלא חלונות. לדעתי זה סוג של תולעת או וירוס. השאלה האם מישהו נתקל בפתרון לבעיה? לא אני לא רוצה להעביר את המחשב לווינדוס 7 כי יש תוכנות שאנחנו צריכים שיכולות לעבוד רק ב- XP וגם אני לא מוכן לדפדפן אחר כי הוא לא תומך בחלק מהדברים שאני צריך.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב הבאתי מחשב חדש ככל הניראה הכל לא כ''כ התחיל טוב, המחשב בעל ספק של סיסוניק(וואטs12II(620 ניראה לי,4770 i7 וr9 290 trix ברעיון הכללי המערכת רצה דיי בסדר (אנשים בפורום אמרו שהספק יספיק) אבל פה ושם קופצים פסים על המסך שעוברים אחרי הדלקה וכיבוי המסך, באותו רגע שמכניסים ומוציאים את החיבור של הטלויזיה מהhdmi קופץ מסך שחור אך כל השאר ממשיך לעבוד (קיים סאונד) לא נראה שהכרטיס מפסיק לעבוד המאווררים עדיין רצים, הדרייבר הוא העדכני ביותר מהאתר שלamd לא בטא, יש לי חשש אישית שהספק לא סוחב למרות שהוא סחב לפניכן 4870 כפול ללא בעיה תקופה מסויימת שגם שואב הספק רציני, אם למישהו יש רעיונות כיצד לאתר מהי הבעיה אני אשמח, תודה ושבוע טוב עריכה לפי ההשוואה שיש בטומאס הרדוואר הכרטיס צורך בסביבות…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה ימים שכשאני מכבה את המחשב יש מסך כחול עם הודעה על כשל בליבה. זה מממציג האירועים BugcheckCode 127 BugcheckParameter1 0x8 BugcheckParameter2 0xffffd000208281b0 BugcheckParameter3 0xffffd00038be3eb0 BugcheckParameter4 0xfffff802a74eaf0f
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להשתמש בו אך ורק כקליינט RDC למחשב עבודה אחר. על המחשב יש התקנה חדשה של WIN7 והסרבר גם הוא WIN7 כרגע יש 3 מחשבים בבית (A,B,C) A (ווינדוס8.1) יכול להתחבר לכולם B (ווינדוס 7) יכול להתחבר לכולם C (ווינדוס 7) יכול להתחבר רק לA הודעת השגיאה שמופיעה היא ניסיתי כמה פתרונות שאמרו ברשת אבל אף אחד מהם לא עזר (כולל חיבור קווי במקום האלחוטי שקיים כרגע)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה מתסכלת שאני לא מצליח לאבחן ומן הסתם גם לתקן. אז ככה: המחשב נדלק ועולה באופן תקין (לעיתים). לאחר מספר דקות מתחילות להופיע על המסך קוביות אדומות או פסים רוחביים בשלל צבעים. תחילה חשבתי כי הבעיה בכרטיס מסך\חיבורים\דרייבר, לכן ניתקתי את הכרטיס וחיברתי, בדקתי כבלים ועדכנתי דרייבר. כמובן לא עזר. מה שבלבל אותי ממש, זה,שלעיתים, התופעה מתחילה עוד לפני עליית הווינדוס (לדוגמא בBIOS), לכן ששללתי וירוסים וכדומה. ניסיתי גם להכניס ולחבר את זכרון הRAM, לצערי גם ניסיון זה לא צלח. אמשח לרעיונות, צירפתי מספר תמונות. תודה מראש, מישה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות, כל אחת 250GB וביחד 500GB... אני רוצה לשלב את הנפח של שניהם ולהוסיף את הנפח לכונן C. איך אני עושה את זה?
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק המיקרופון משתיק את עצמו ככה s מה עושים עם זה ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קנו לי ליומולדת את כרטיס הקול החיצוני ASUS XONAR, שאותו התקנתי בהצלחה ע"פ הוראות יצרן, הכול עובד פיקס יש לי כבר פריסטים הכול מעולה ונשמע פשוט פצצה, אני משחק מלא משחקים מביניהם BF4 BF 3 CS GO וכו... ואני שומע מצויין, אך ישנם כמה משחקים שפשוט מתחילים ללא סאונד ואני בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס קול, בוודאות הגדרות לא נכונות, ניסיתי לבטל את ה DOLBY ואת ה PHOEBUS אבל זה לא עזר... ניסיתי לבטל הגדרות מיוחדות דרך SOUNDS בלוח הבקרה וזה גם לא עזר, משחק לדוגמא שאני נכנס אליו ועבד עם סאונד לפני התקנת הכרטיס "LOADOUT" עבד עם הכרטיס אונבורד הרגיל ולא עובד עם הכרטיס XONAR... ממש מוזר אם אני שואל האם הכול עובד כשורה? הכרטיס בסדר גמור ללא שום פגם או בעיה פשוט לפי דעתי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש משחק מסויים שאני משחק, שאני צריך להריץ אותו ברמת GAMMA כפולה מהרגיל. וכאשר אני לא במשחק אני מחזיר את ה GAMMA למצב רגיל (דרך הדרייברים). השאלה היא: 1. האם המשחק עם ה GAMMA (מגבוהה > לנמוך > לגבהוהה > לנמוך...) יכול לגרום לנזק למסך? 2. האם שימוש במצב GAMMA מוגבר במשך זמן ממושך (נגיד 4 שעות ביום בבמוצע) יכול לגרום לנזק למסך?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי מחשב נייד HP Pavilion g6 אני מדליק את המחשב נייד ועוד לפני הטעינה של הווינדוס אני מקבל צג כזה : שאומר שאם אני לא לוחץ אנטר המחשב יכבה מעצמו ושהוא בסיכון או משהו...
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-