עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מאיביי זוג זכרונות 2G DDR2 800MHZ הם מיועדים רק למחשבי AMD . http://www.ebay.com/itm/141199627340?var=440264997799&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ניסיתי לחבר אותם למחשב מבוסס אינטל לוח אם G31 מעבד E5400 בעליית המחשב מזוהה רק 2G במחשב עצמו CPUZ אומר שיש 4G אבל בטסק מנגר מראה שיש רק 2G יש אפשרות להשמיש את הזכרונות האלה או שזה מקרה אבוד ?

2. Started by tiger2014,

יש לי דיסק צריבה שההנפח שלו 4.7 והווינדוס מזהה אותו רק כ 4.38 גיגה מקום פנוי הדיסק ריק ולא צרוב עליו כלום מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם אני מנסה להתקין ווינדוס 7 כבר במשך יומיים על המחשב הנייד שלי ואחרי שאני יוצר את המחיצה ומפרמט אותה הוא מריץ לי את השגיאה הזאתי: setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. היה לי כבר ווינדוס 7 לפני על המחשב פשוט מחקתי אותו והתנסיתי בubuntu. חיפשתי פתרונות על התקלה הזאת בגוגל מאתמול ואני לא מצליח לעלות על הבעיה. תיארתי לעצמי שאולי ההתקנה של הubuntu גורמת לחסימה בדיסק הקשיח אבל ביצעתי מחיקה למחיצות, יצירה חדשה, פרמוט, ניקוי הדיסק דרך דיסק התקנה של הווינדוס (diskpart on cmd), דרך gparted וגם דרך דיסק של ubuntu בעצמו. אני אשמח אם משהו יוכל לעזור. תודה מראש לכולם

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by saarxee,

יש מחשב נייד שאם מחברים אליו מכשיר פלאפון הוא לא מזהה אותו, גם אם מחברים מצלמה וכאלה הוא לא מזהה.. אבל DOK ועכבר הוא כן מזהה.. איך הגיוני? הדרייברים מותקנים כי מלפני כמה ימים הכל עבד. ניסיתי הפעלה מחדש תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by y_a_n_i_k,

שלום, אחרי שהתייעצתי פה לפני זמן מה לגבי פתרון לחיבור COM שני במחשב, הלכנו על האופציה הפשוטה ביותר וזה חיבור COM לחיבור אופציונלי בלוח אם והוצאה לבראקט חיצוני. בזמן חיבור הCOM ללוח אם נתקלתי בבעיה שאני רוצה לוודא שאנחנו לא עושים שטויות. חיבור COM הוא חיבור 9-10 פינים, תלוי אם יש פין חסר או לא, כאשר הפין שחסר הוא בעצם פין מספר 1. בלוח אם של המחשב הנ"ח נתקלתי בחיבור של 15 פינים, תמונה מצורפת. השאלה היא האם אני יכול להניח שפין מספר 1 זה הפין החסר פה ולהשאיר את שאר הפינים ריקים פשוט?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by עiמריקi,

אהלן חברים. ברוך השם הגיעו לי היום שתי חבילות מארצות הברית, מיקרופון AT2020 עם מחבר XLR וBLUE ICICLE שממיר אותו לUSB. עכשיו הבעיה היא שאין לי דרך לקבל פידבק עצמי מהמיק' לאוזניות, כי אין למתאם דרייבר עם GUI, ככה שבעצם אני תקוע עם הפידבק של הווינדוס שמגיע בדיליי ואי אפשר לעבוד איתו. יש לכם איזה עצות לעזור לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בעיה ממש גדולה אני מיואש כבר כמה ימים אחרי ופרמוטים ומה לא קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו וינדוס 8.1 , בפעולות שדורשות הרבה זכרון הוא פשוט קורס , ותהליכים בעמודה של זכרון כתוב 100% כמו פה : http://h30434.www3.hp.com/t5/image/serverpage/image-id/43249i5B190E03BAEB51B4/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1 עעכשיו בדקתי באינטרנט וראיתי שזה בעיה פופולארית מאוד אבל שום פתרון לא עזרררר, למישהו יש מושג נתקל בזהה אני משתגע כברר

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. טוב, קודם כל ערב טוב לכולם בעייתי היא כזאת יש לי מחשב נייד של אייסר שבס"כ עושה עבודה טובה ורצלי כב משהו כמו שנתיים לעולם לא פירמטתי אותו לפני איזה שנה ככה יום אחד כשהדלקתי אותו לקח לו איזה שעתיים לעלות וכשהו עלה זה היה לתיקון איתחול ולאחר מכן זה קרה בשנית אחרי איזה חודשיים טוב עבר כמה זמן סיימתי בית ספר הספקתי לטוס לאמסטרדם פעמיים לפני הגיוס ואז גם אותי צהל לקח ופה נכנסת הבעייה כמו כולם אני גם עושה לרוב שושים כלומר אני מגיע לבית אחרי שישה ימים בבסיס מה שמשאיר את המחשב כבוי כל הזמן הזה ובערך ב4 חודשים האחרונים כל פעם כשהייתי הולך לבסיס וחוזר לסופ השבוע הייתי צריך לחכות שלוש שעות עד שהמחשב יסיים את התיקון איתחול הזה וגם היו פעמים שהוא היה צריך לעשות זאת מס פעמים עכשיו אני …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. תודה לעוזרים. *למה לו להתאמץ ככה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by OptiSTR,

שלום כולם אז, כרגע בפעם הראשונה ניהיה לי מסך כחול. הדבר היחידי ששניתי זה שהיה לי 2X4GB בארוץ אחד (SINGLE) אז העברתי סטיק אחד לסלוט אחר בכדי ליצור DUAL שיניתי את זה בצהוריים בארך, מאז שיחקתי, גלשתי באינטרנט, הכל היה בסדר. עכשיו באתי לצפות בסרט, בום! מסך כחול (אחרי כ 15 דקות צפייה) מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? בנוסף, בדקתי עוד קובץ DMP, וקיים קובץ מתאריך 9.4 עם אותה השגיאה בדיוק... ככה שלא נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הזכרונות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by בועז 21 טי,

שלום, המחשב לא מזהה את המצלמה (canon powershot) ואייפון 4. כן מזהה דיסק און קי. ניסיתי חיבורי usb בחזית ובגב המחשב הוא עושה צליל של חיבור, אבל לא פותח חלון, ודרך "מחשב שלי" גם לא מזהה. במחשב אחר הם כן מזוהים. מערכת הפעלה: וינדוס 7 מישהו? המון תודה מראש

12. האם זה דבר תקין שבמנהל המשימות מופיעה לי 100 אחוז 99 אחוז במנהל המשימות בלשונית דיסק קשיח.. והמספרים באחוזים נהיים באדום (שלי זה נראה אומר אזהרה כלשהיא ,אחרת למה לשנות צבע גוון) המחשב הינו מחשב נייד מדגם ASUS N550 תודה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב נייד של acer כבר למעלה מ3 שנים. לאחרונה הוא מראה סימני גסיסה מוזרים: הדלקתי את המחשב כרגיל, נפתח מסך הפתיחה של acer (ממש בהתחלה שעוד יש אפשרות להיכנס לבוט וכו') הוא עשה צפצוף, עבר למסך שחור ונתן לי לחכות עשרים דקות עד שנדלק. גיליתי שבנוסף לבעיה הזאת בכל פעם שאני לוחץ על caps lock אני לא יכול להשתמש יותר במקלדת עד שאני כביכול מסיר את ההתקנה של המקלדת ממנהל ההתקנים ואז הכל תקין שוב. הצלחתי לסדר את שתי הבעיות בפירמוט אך לאחר זמן מה הבעיה חזרה ולא הצלחתי לטפל בה באותה שיטה. אשמח לעזרה! תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, במידה ואני בעל רשת (ראוטר , ספק , תשתית) ואני פותח את הרשת למספר אנשים , שכל אחד יכול להתחבר לרשת האינטרנט . 1. האם קיימת תוכנה לפיקוח וניהול המשתמשים ? 2. האם קיימת תוכנה שבה אוכל לראות מה כל משתמש עושה \ גולש מהרשת שלי? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by itaylevi,

המחשב נקנה לפני מספר חודשים בודדים ב-TMS וכרגע המצב בעייתי מאוד. המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/pz4xm3j9/1 מקבל BLUE-SCREENS ללא הפסקה וקורס, נדלק מעצמו לפעמים לאחר כיבוי. היה שלב בו לא נפתחו כלל תוכנות כגון SKYPE, STEAM ודומים. גם לאחר מחיקה והתקנה מחדש - התוכנות קרסו מיד עם הנסיון להפעיל אותם, שום דבר לא עזר חוץ מפרמוט. מצורפים כמה שגיאות שצילמתי, אולי יעזרו לכם להבין במה מדובר פה. תודה. [ATTACH=CONFIG]5688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5691[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5692[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5689[/ATTACH]

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. פירמטתי את המחשב נייד שלי של DELL קצת מפרט: i3 2.26 Ghz 4GB RAM ( 2.99 usable ) ? למה זה רושם ככה עכשיו לפני זה המערכת פעלה על 64 ביט ועכשיו היא רושמת לי 32 ביט ושהיא משתמשת רק ב- 3 GB RAM ולא בכל ה-4

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בקשה קטנה מבעלי וינדוס 8.1 אני חושב שהביצועים של המחשב החדש שלי לא טובים , תוכלו לעשות את הפעולה הפשוטה הזאת לבדיקה: 1)תפעילו אנטי וירוס סריקה מלאה(עדיף את של הוינדוס דפנדר אם יש) 2)הכנסו למנהל משימות לשונית ביצועים ואז לדיסק 3)תחכו דקה וצלמו את הביצועים של המחשב לאורך הדקה הזאת בלי לגעת בו כמו פה: http://up406.siz.co.il/up3/yzm2mhdxj3cz.png תודה למי שיעזור!!

18. פתאום אין לי שליטה בסמן הגלילה (הקו הארוך, זה שמורידים ומעלים איתו את העמוד) איך מחזירים את השליטה בסמן הזה ?

19. Started by Winmax1990,

אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא אבל 2 דברים קראו היום 1) עדכנתי דרייבר של hd radeon 6800 ואז התחיל המאוור לרעוש בצורה די מוגזמת גם ב20% פעילות, כמובן שאחרי זה החלטתי לנקות אבק איפו שהייתי מסוגל בכרטיס מסך ושמתי משחה טרמית אך זה לא עזר. המאוור גם לא מקרר משום מה ויש לי 60 מעלות מה שאף פעם לא היה בזמן שאני גולש באינטרנט עם אני שם אצבע על המאוור הוא מפסיק להסתובב ומפסיק לרעוש מן הסתם ולפעמיים חוזר להסתובב לבד ולפעמיים אני צריך להביא לו איזה ספין קטן עם האצבע על מנת שיתחל להסתובב. 2) פתאום מאוור מהמארז התחיל לקפץ ממש חזק לא רועש אלה מקפץ כאילו כשהוא לא מוחזק טוב אז ניתקתי אותו. מה אפשר לעשות איפו מתקנים כזה דבר? עם האחריות כוללת? עדכון 21:31 טמפורטה ירדה אולי המשחה הט…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by elada22,

חייב להגיד שזה אולי הדבר הכי מוזר שלא תיארתי לעצמי שקורה. אחרי קצת התעסקות שחיברתי את הלפטופ בחיבור hdmi לטיוי פתאום המחשב ממשיך לעבוד כרגיל פשוט בלי הפד המובנה, לא לחיצות ולא טאצ'. וינדוס 8.1 אני מנסה לאלתר איך לשלוט במחשב אז אם מישהו יוכל לקצר לי תהליכים אני אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/threads/543226-%D7%9C%D7%90%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%9C#.U1FOlFdfZ2g שלא עזרו לי כל כך. אני לא מבין המחשב החליט לשגע אותי... לפעמים יש לי תקיעות בסאונד ועכשיו משהו חדש שאני לא ליד המחשב המנורה שכאילו הוא מתאמץ נדלקת ואיך שאני מזיז תעכבר זה מסתדר הקטע המציק הוא שברגע שהוא מתאמץ אני שומע רעשים מהארד דיסק (כנראה כי הוא מתאמץ) עכשיו אני לא בטוח שזה מימנו אבל זה בהחלט נשמע ככה.. אני מתחנן לעזרה אני כבר לא יודע מה לעשות איך שאני מזיז תעכבר ומנסה להיכנס לResource Monitor או משהו זה מיד מפסיק.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קיבלתי מחשב לתיקון שהלוח בו היה דפוק, אז קנינו בשבילו לוח אם יד2 והרכבנו וחיברתי את הכל למחשב, כשאני מדליק את המחשב אז הוא מצפצף פעם אחת והכל תקין. ניסיתי גם לחבר לכרטיס המובנה והמסך עדיין לא נדלק. האם חשוב לחבר את הג'מפרים האלה? http://prntscr.com/3b3p5k כי בעקרון חיברתי את הג'מפרים של ההדלקה, הפעלה מחדש והנורות של הקשיח. מה עוד יכול להיות הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברים, המחשב משמש אותי כמחשב אולפני בעיקר, בעל ליבת CONROE, עם 2 ג'יגה DDR2, הארדיסק M4, עובד פיצוץ, עושה את העבודה מצויין, אך הוא קורס לי לעיתים דיי קרובות ואני צריך להוציא ולהכניס את הזיכרון וזה בד"כ נפתר ישר. רציתי לשאול מה לדעתכם אפשר לעשות, האם זה בעיה חומרתית או תכנתית? האם להחליף לוח אם וזיכרון? תודה רבה לכולם, גיא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by braunschweig,

כאשר אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך 945G מובנה מהאתר של אינטל המחשב ניהיה כבד הכונן הקשיח " טוחן " האור של הכונן עובד בלי סוף ברגע שאני מסיר את הדרייבר הבעיה נעלמת והשאלה למה ? 1. כרטיס מסך דפוק ? 2.דרייבר דפוק ? אם הכרטיס מסך דפוק איך יכול להיות שבלי דרייבר הוא עובד תקין יותר ? או שהבעיה בזיכרון ? יש לי נפח של 1GB . מעבד - PD 2.8 L2 1X2MB

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by arik100,

התקנתי עדכון של ווינדוס - יש לי 7 ואז הפעלתי מחדש את המחשב. משום מה הוא לא זיהה את המסך (זה כבר קרה לי בעבר) אז חיברתי את הכרטיס מסך שוב. המחשב עלה ופתאום אני רואה את האייקונים של הרשת עם איקס אדום עליהם - בקיצור אין רשת. ניסיתי להפעיל מחדש. לא עזר . עשיתי SYSTEM RESTORE כי אמרתי בטח העדכון דפק את זה. לא עזר ניסיתי להחליף כבל רשת - הוא לא מזהה בכלל את החיבור. הקטע הוא אבל שהוא לא מזהה בכלל שקיים כרטיס רשת. אולי כדאי לי לנסות לבצע SYSTEM REPAIR? עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות. או להתקין מחדש את המערכת הפעלה או שיכול להיות שזה תקלה טכנית בכרטיס רשת המובנה ואז אני צריך לממש אחריות...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים