תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יצא לי לראות ולפתור הרבה מאוד בעיות ותקלות מוזרות, אבל לרוע המזל הבעיה הכי מוזרה ומייאשת מתרחשת במערכת שלי- יש לי כמה תהיות על למה זה יכול להגרם, אבל לפני שאני מפרק חלקי חומרה הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. את המחשב הנ"ל (מפרט בחתימה) קניתי לפני טיפה יותר משנה ואני חווה איתו מאז שהגיע בעיה מוזרה. לקח לי בעיקרון כמה זמן לקבץ את הבעיות ולהבין למה הן קשורות ולצערי פחות זמן לנסות לפתור, לכן באיחור של שנה+ אני מתכוון לבדוק את הבעיה הזו לעומק. יש למערכת 2 מצבים עיקריים שמשתנים מתקופה לתקופה, ואני אסביר: במצב הראשון הכל עובד פיקס, נראה תקין למדי, FPS הולם במשחקים וכד'. במצב השני של המערכת זה כבר עניין אחר: האטות מוזרות, BSOD, איכות קול נמוכה (אני ארחיב), ו-FPS או נמוך יותר בהרבה ממ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: כרטיס מסך GTS 250 1GB gigabyte מעבד E8400 זיכרון 4GB RAM ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים אפילו שאני מוריד את הגרפיקה עד הסוף !!! בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה הבעיה??!!! אולי זה קשור בספק או בלוח או בזכרונות? ???
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר כחודשיים קיימת בעיה שבאה והולכת שהמחשב נתקע בעיקר במשחקים, צפייה בסרטים ובמקרים נדירות אפילו בלי לעשות שום דבר מיוחד. פעמיים החלפתי את מיקום שני כרטיסי ה-RAM שלי (512+256) ל-slot 1+3 או 2+3 וזה עזר לזמן מסויים לפעמים. היום המחשב נתקע הרבה פעמים אז כיביתי אותו במקום לעשות reset, החלפתי את מיקומי ה-RAM וניקיתי רצת אבק וכורוזיה(?) שהיו על הדברים העגולים האלו שנראים כמו סוללות קטנות על לוח האם (זה באמת סוללות?). כשהדלקתי את המחשב האור שתמיד פועל (ירוק) הבהב, נשמעו 3 ביפים והמסך לא נדלק. זה חוזר על עצמו כל פעם שאני מנסה להדליק אותו מאז (לפני איזה 5 שעות) בזמן שהוא מנסה להידלק נשמעים גם כמה רעשים חלשים "תיק תיק תיק" כאלו של משהו שלא מצליח להידלק כאילו. לא הצלחתי לשמוע מאיזה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל את ה Hercules Game Theater XP ... ורציתי לדעת איפה אפשר שם לשחק עם האפקטים של ה EAX . לי יש את ה SBLive Live ! Value .. ויש שם את EAX Control Panel ... ורציתי לדעת אם יש את זה ב HGTXP... כי הוא תומך בכל התכנולוגיות של ה EAX ואפילו EAX2 .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היציאה מהכרטיס היא S-VIDEO חיברתי את הכבל לטלוויזיה דרך מתאם SCART ניסיתי להפעיל את המערכת גם אם צג וגם אם טלוויזיה בלבד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה שבהדלקת המחשב יש צפצוף אחד ארוך ועוד 2 קצרים. ניקיתי עם פן את כל האבק, החלפתי את הזכרונות, בדקתי מעבד והכל תקין העניין שיכול להיות שאולי הכרטיס מסך המובנה לא תקין? אבל כששמתי כרטיס מסך לא מובנה עדיין יש צפצוף... מה יכולה להיות הבעייה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
פרטים על המחשב: i5 2400, 3.1 ghz gigabyte GA-H61M-USB3-B3 sapphire hd 6870 silverstone strider 500W win 7 64bit המחשב אקראית (או שכנראה לא עליתי על התבנית) הופך למסך כחול כמו בקובץ המצורף... מוסיקה שברקע עדיין מתנגנת במצב הזה אך המחשב לא מגיב וצריך לבצע forced shutdown נכון לעכשיו הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקלה לא חזרה, אך ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים, הבעיה היתה פחות או יותר אותו דבר, כשיכול להיות לעתים שהמסך היה נתקע על צבע אפור או כתום. מה שמוזר הוא, אני יכול לשחק במשחק כמה שעות, לצאת ממנו, אחרי כמה שעות פתאום זה יקרה ואחרי אתחול הבעיה כנראה תחזור תוך כמה דקות. המחשב גם יכול לעבוד כמה ימים בלי שיקרה שום דבר. אשמח לרעיונות איך לעלות על הבעיה, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כבר מס' ימים שלא מפסיקים לקפוץ לי popups. כפי שניתן לראות בצד שמאל למעלה, יש לי שלושה חוסמים שהורדתי ספציפית לכרום (ad block וכו'). זה מגיע לרמה שאני לא יכול להיכנס לכל מיני קישורים באתרים (גם באתר זה) עקב הpopups. מה עושים? יש לציין שניקיתי את נתוני הגלישה, איפסתי הגדרות ועוד. המון תודה מראש, אורן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום כולם אני חייב עזרה המחשב הנייח שלי לוח אסוס מעבד אינטל C2D היה הפסקת חשמל בסערה שהיתה ומאז שאני מדליק צצה הבעיה הבאה usb device(s): 1 keyboerd auto-detecting sata1...ide hard disk auto-detecting sata2...ide hard disk auto detecting pata primary master..atapi cd-rom auto-detecting pata primary slave...atapi cd-rom sata 1: wdc wd5000aaks-00ygao 12.01c02 ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok sata 2: st3500630as 3.aak ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok pata primary master:_nec dvd_rw nd-3550a 1.05 ultra dma mode-2 pata primary slave:lite-on cd-rw sohr-5239v 2$0c ultra dma mode-2 auto-detecting usv mass storage devices.. 00 usb mass stor…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה באחד המחשבים שכשמדליקים אותו הוא משמיע צפצוף ארוך ומיד אחריו שני צפצופים קצרים. המסך לא נדלק (כאילו הוא לא מחובר למחשב בכלל) ובדקתי אותו עם מחשב אחר והוא כן עובד. הWINDOWS עולה כרגיל אחר כך (אני מצליח להיכנס למחשב דרך הרשת ולהפעיל קבצים שנמצאים עליו). האם הבעיה בכ. מסך או אולי במשהו אחר ואם כן האם אני חייב להחליף כרטיס עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח בן כמה שנים טובות של SeaGate - Barracuda SATA V 120GB, Model ST3120023AS, ולפני כחודש קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק חדש, אך כשאני מחבר את הישן (במקום החדש, עם הכבלים שיש במחשב החדש) המחשב פשוט לא מזהה אותו. הלכתי ל-BIOS ונכנסתי לאיזו אפשרות של Boot Device או משהו בסגנון, וזה הראה לי רק את הצורב. אני לא מתכוון להשתמש בדיסק הישן גם אם הוא יעבוד שוב, רק כמה דברים שיש בו קצת חשובים לי, ברגע שאני אעביר אותם הוא הולך ישירות לפח. האם יש דרך כלשהי שעשויה להציל את ההארד דיסק הישן כדי שאוכל להעביר נתונים בפעם האחרונה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המקום בכונן C שלי תמיד הקטע המוזר שהוא סתם פתאום נגמר הקטע שכשאני מחפש בתיקיות (מסייר בהם) הסך בכל של התקיות לא באמת מגיע ל 20GB והקיבולת של הכונן היא 50GB יש לי ווינדוס XP 64X ויש לי אנטי וירוס אני אשמח אם מישהו יעזור לי... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. נראה לי שהכרטיס מסך שלי נדפק - הוא מציג על גבי המסך צבעים מעוותים ומשובשים: הכל מופיע בגוון כחול-ירקרק, וצבעים אדומים הופכים לשחורים. גם האותיות בביוס, שבדר"כ הן בלבן, מופיעות בטורקיז. הבעיה לא במסך, בדקתי, וגם לא במערכת ההפעלה (כי הבעיה מופיעה גם בביוס). מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כונן SSD ועליו מערכת הפעלה וינ 10 פגומה על הכונן יש 4 מחיצות איך אני מבטל את המחיצות ומוצא את המחיצה עליה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה. ולהפעיל "חדש" עד כה ,אין לי אפשרות להתקין על אף מחיצה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם חדש בפורום הזמנתי מחשב בהרכבה מפלונטר, קיבלתי אותו לפני פחות משבוע. ביום הראשון הכל עבד חלק והכל בסדר. אחרי זה אני מדליק את המחשב, המסך שחור ובכלל לא מקבל תמונה, המחשב שנדלק עושה ביפ (לא עושה כשהוא נדלק כרגיל) והמאווררים של הכרטיס מסך רצים בפול ספיד. המחשב גם לא מכיב לכיבוי דרך הכפתור הרגיל ואפשר לכבות אותו רק מהמפסק מאחורה שליד הספק. שלחתי אליהם לתיקון ואצלם הכל היה נראה בסדר ולא הייתה שום בעיה. בזמן שהמחשב היה אצלם בתיקון חיברתי את המחשב הישן שלי, ואותה תקלה פתאום הופיע, אחרי שהמחשב הזה כבר תקין בלי בעיות 5 שנים... ניסיתי להחליף כאבל חשמל (קומקום), החלפתי את הנקודה שממנה המחשב מחובר, אבל באמת שכבר נותרתי אובד עצות …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המסך של הלפטופ אתחיל לרצד בזוויות מסוימות (למעשה במרבית הזוויות) שבהן הוא מונח ואני נאלץ "לשחק" עם המסך עד שאני מוצא זווית שבה הוא מפסיק לרצד (או מרצד פחות). אני מניח שזה די ברור שזו בעיית חומרה. שאלותיי, מהו הגורם האופייני לבעיה זו ומהם הפתרונות האפשריים? האם אני צריך להחליף את המסך? או שמספיק להחליף את הכבל המחבר בין המסך למחשב? או שאולי יש סיכוי שהכבל רק השתחרר מעט וכדאי לנסות לפתוח כדי לחזק את חיבור? או שאולי הבעיה עשויה להגיע מגורם אחר? דגם הלפטופ: HP ProBook 4740S
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה, שהמחשב עושה "טיטי, טיטי, טיטי" כבד כזה, וצריך לרסט את הוינדוס. מישהו יודע מה זה לעזאזל? יש לי מידע חשוב מאוד על המחשב(עבודה של ההורים שלי), וזה יכול להיות מאוד יקר אם ההארדיסק ימות... אם זאת באמת בעיית הארדיסק אני אקח לתיקון השבוע.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה. קודם כל יש לציין שאני עובד אם Win 2000 pro,והמסך מרצד לי במשחקים, תוכנות(לדוגמה 3d mark 2001se) ובדוס. את הבעיה של שולחן העבודה הצלחתי לפתור על ידי שינוי תדר הריענון, אבל לפני שהWindows עולה ומראה את הלוגו של P4 והלוגו של Windows, המסך מרצד, דרך אגב, זה לא תמיד קורה לי, יש ימים שהמסך בסדר גמור. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אחריות הכל חיים אבל אחריות קבלו שבור דוגמא תמונה זה. http://www.ocztechnology.com/ocz-el-...ecial-eol.html תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל מצטער מראש אם זה לא הפורם המתאים... אז ככה לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 כשאני משחק לצורך העניין בpes11 אז המשחק מקרטע לי, הוא לא רץ חלק לפני הפירמוט כשהיה לי XP אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות אגב גם שאני מוריד בהגדרות של המשחק באיכות אז זה לא עוזר
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר בדקתי ב-BlueScreenView שבמחשב החדש של אימא שלי, האם היו לה איזה שהם מסכים כחולים (היא מתלוננת שהמחשב נתקע לה לפעמים), התברר לי שהיה לה מסך כחול ב-9/7/2015. אני מצרף את קובץ הטקסט של ה-Dump files ששמרתי. לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי בשימוש: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB (גם המובנה של לוח האם לפי דעתי פעיל) כרטיס קול מובנה: GigaByte Technology 8 Series/C220 Chipset Family High Definition Audio Controller כרטיס רשת מובנה: Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת - המחשב שלי עושה ריסטארט באופן אקראי לחלוטין, במרווחי זמן אקראיים ואני פשוט לא מצליח להבין מה קורה איתו. החלפתי כונן קשיח, ווינדוס הותקן מחדש מספר פעמים, השתמשתי ב-memtest86 והזיכרון יצא תקין, עשיתי בדיקות מאמץ (או ניסיתי כמה שאפשר) לספק כוח באמצעות הפעלה זוללת של הכ.מסך והמעבד יחדיו, הכ.מסך חדש יחסית (r9 280x) והאיתחולים בד"כ לא מתרחשים בעת מאמץ או משחק מה גם שהוא עובר בדיקות benchmark של furmark, המעבד עומד בבדיקות מאמץ של prime 95 ולסיום אין בעיית התחממות. מה שהכי מוזר זה שאני פשוט לא מצליח למצוא דפוס, וזה קורה אקראי לחלוטין. למישהו יש רעיון? :kopfpatsch: תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי להבין פעם אחת ולתמיד מה זה הSTANDBY הזה ולמה זה טוב? זה כאילו המחשב כבוי לפחות הוינדוס... האינטרנט לא פועל תוך כדי ככה שאי אפשר להשאיר איזו תוכנה עובדת.... זה כאילו LOG OFF.... הדבר שאני יודע שאם מכניסים את המחשב לסטנד-ביי זה עושה רעש כמו של מסך כחול חחח ויכול לקרות מסך כחול בדבר הזה... בכל מקרה לא ברור לי למה צריך את זה? זה עדיף על כיבוי? כאילו אם אני מתכוון לכבות את המחשב בלילה ולהדליק בבוקר או בצהריים אחרי... עדיף לשים בסטנד-ביי או לכבות? ומה זה HIBERNATE? משהו שקשור לחורף? יעני להכניס את ההארד דיסק למצב "שנת חורף" ? וגם פה - למה זה טוב ועדיף על כיבוי רגיל? אני מתכוון אם זה בריא יותר לחומרה להכניס לסטנד-ביי במקום כיבוי? מישהו משתמש במצבים האלה בכלל? תודה לעוזרים…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לחבר את המדפסת שלי(HP 5700)שחיברתי אותה פעמים רבות והיא עבדה והיא יחסית חדשה (חצי שנה) ופתאום אני מחבר ורשום התקן USB לא זוהה ניסתי לעשות ריסט לנתק ולחבר לא עוזר גם ניסיתי לחבר בחיבור USB אחר גם לא עובד מה לעשות???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-