תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי צורב RICHO MP7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן לא משנה ריק או מלא הוא טוען ומנבה לקרוא את הדיסק בלי הפסקה ואי אפשר להפעיל את הדיסק או לצרוב דרכו
-
אז קניתי לדודן מחשב חדש, הלוח אם הזה gigabyte ga-b85m-d3h עם כרטיס של GTX970, כשאני מתקין את הדרייבר החדש המחשב פשוט לא עולה נתקע בבוט אני צריך לפרמט, חשבתי אולי זה הביוס עדכנתי אותו פירמטתי הכל, התקנתי את הדרייבר ולא, עדיין ממשיך. פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב נייד והתקנתי לו דרייברים אבל הוא מאוד איטי וזה לא הגיוני כי המפרט שלו חזק.. אפילו לפני הפרמוט הוא עבד טוב ומהר יותר.. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 כרטיס מסך ג'יפורס 4 ואינטרנט 712 אין לי מושג למה המחשב שלי עובד לאט ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין גירסאות שונות של ווינדוס ושם דבר לא עזר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני יומיים התחיל לי בעיה מוזרה באחד הכוננים הקשיחים להעתיק קובץ EXCEL של 30ק"ב לקח כמה דקות בשלב הזה החלטתי להעתיק את כל המידע ממנו כדי שלא ימות ויקח איתו המון מידע חשוב. בהתחלה העתקתי 10גיגה, לקח כ6 שעות !! לאחר מכן כיביתי את הOneDrive בשביל להעביר אותו לכונן אחר וכך עשיתי ופתאום, הבעיה הסתדרה (אציין שהבעיה חלה על כל הקבצים בכונן ולא רק על הקבצים ב OneDrive) ניצלתי את ההזדמנות והעתקתי את רוב המידע אתמול בלילה (כ-2טרה שהיו פנויים לי בכוננים האחרים, נשאר עוד כחצי טרה להעתיק ללפטופ) כמובן שקמתי בבוקר והוא אכן העתיק את ה 2טרה השאלה היא, איך יכול להיות שה OneDrive גרם לבעיה כזאת מוזרה? והאם כדאי לסמוך על הכונן ? מצורפת תמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב במשרד עם המפרט הבא. Intel Celeron CPU J3355 2.0 GHZ 8 GB RAM עם windows 10 הכרטיס מסך הוא זה שעל לוח האם המחשב מאוד איטי וכבד . אני עובד בדרך כלל עם הרבה חלונות פתוחים בדרך כלל תוכנות של אופיס. איך אני יכול לגרום למחשב לעבוד מהר יותר? כרטיס מסך? עוד RAM ? או האם זה פשוט שאלה של מעבד? אודה על עצתכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי נייד לנובו.המאוארר קירור עובד כמעט רצוף יש רק אחד מה הסיבה לזה אפשר לשנות תהגדרות שלו? זה קשור שהמחשב תמיד מחובר למטען? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הגה של microsoft שהוא מתחבר לport רגיל של כרטיס הקול שלי (sb audigy DE) אבל הונדוס לא מזה שמחובר משהוא לPORT (וינדוס XP ).
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את לוח האם על המגש, את הזכרון, הכרטיס הגרפי, וכן הלאה. בסיום כל זה - וכאשר כל זה נעשה על מגש לוח-אם נשלף (בעוד שהמארז עצמו נמצא במקום אחר), הופתעתי לגלות (ברוב בורותי) שאין לי שום דרך להדליק את המחשב - למיטב ידיעתי. ז"א - אני מבין שכפתור ההדלקה נמצא על המארז. והוא איננו. אז כיצד מדליקים את המחשב? :
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל המבינים באשר הם, השקעתי הרבה מאוד כסף במחשב שאמור לתת לי הרבה מאוד שקט בעבודה גרפית, אבל בכל הנוגע לפוטושופ (ולעוד תוכנות) הוא פשוט חלש/נתקע/קורס/איטי להחריד. אני פשוט משווה אותו למחשב נוסף שברשותי (עם נתונים מרשימים פחות) שעובד עם אותן התוכנות ועם אותה מערכת ההפעלה (WINXP 32) ואיתו אין שום תקיעות וזה עובד מצויין. אני רק מציין שבמחשב החזק יש שני מסכים ובשני לא - אם יש קשר. מה יכולה להיות הבעיה מלבד וירוסים וטרויאנים למיניהם ששללתי כבר? מצ"ב המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS תודה מראש לעו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , שיחקתי להנאתי ב-DOOM3.. כאשר לפתע המסך כבה . אמרתי אולי שוב הכרטיס מסך נפל כתוצאה מה-OC או משהו כזה..אולי הלוח , אולי המעבד התחמם... בדר"כ ריסט פותר את הבעיות האלה , אך הפעם הריסט לא עשה כלום. ניסיתי לכבות את המחשב , לנתק את הספק.. ולהפעיל מחדש. הנוריות לא נדלקו.. חשבתי אולי בעיה במגעים - הוצאתי את המעבד והכרטיס מסך וההארד דיסק ועוד חח והרכבתי הכל - לא עובד :-\ (בעבר זה פתר הרבה בעיות..) אממ הלכתי על הדיאגנוסטיקה , הקוד FF שאומר שהמחשב עשה בוט , אך בעמוד הראשון ב-manual מצויין גם קוד שגיאה FF , כנראה שיש לו 2 משמעויות...(ומי שיעשה חיפוש ימצא את הראשונה) כתוב פה - updated incorrect bios damaged bios unproperly insereted add-on cards damaged motherboar…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה המחשב מגיע כל הזמן לתפריט של safe mode שיש בחירה אם לעלות את הוידוס נורמלי או במצב בטוח. בכל מה שאני בוחר המחשב עושה ריסטרט. הפעולות שכבר ביצעתי. 1 ניסיתי לעשות ריפר לוינדוס אבל המחשב רשם לי שהוא לא מזהה את הארדיק. 2 איפסתי ביוס גם לא עזר. 3 ניסיתי לפרמט אבל קיבלתי את אותה הודעה שהמחשב לא מזהה את הארדיסק הארדיסק עצמו בחיבור SATA. 4 ניסיתי גם ללחוץ f6 כדי שיזהה את הSATA זה לא עזר. אין לי כונן פלופי כדי להוריד דרייברים במקרה וצריך. 5 בדקתי שכל החיבורים יושבים במקום. הדגם של הלוח הוא msi pt880 neo תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי עותק של וינדוס 8 פרו, אחרי שהתקנתי את הוינדוס, התקנתי גם את כל העדכונים, עכשיו אני מנסה לעדכן את הוינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט אני מקבל שגיאה שאין אפשרות לעדכן בגלל הגרסה של הוינדוס. ניסיתי בנוסף להוריד דרך האתר של מיקרוסופט וגם שם אין אפשרות להתקין את העדכון. איזה עוד אפשרות יש להתקין את העדכון של 8.1?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ממה יכולה להיות הבעייה? התופעה קוראת כשאני משחק משחקים, או גולש באינטרנט או רואה סרטים. המחשב מפורמט ללא וירוסים. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם Disk on Key של Sandisk (דגם). כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב מזהה אותו אבל הוא לא נפתח אלא נראה בצורה כזאת: גם אחרי שעברתי לWindows 8.1 וביצעתי התקנה נקייה הוא עדיין לא עובד. במחשבים אחרים הוא מזדהה ועובד ישר, ובמחשב שלי כל שאר הדיסק און קיים עובדים. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מותקן אצלי Windows 7 64bit SP1 מעל לשנה ולאחרונה יש לי בעיה שמתרחשת מדי פעם. לאחרונה החלק העליון של החלונות הפתוחים מרצד ותוקע את החלונות האלה ל-10 שניות בערך. ב"חלק העליון" אני מתכוון לחלק שבו כתובה הכותרת של החלון. המסך עצמו לא מרצד ולכן זו לא יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך. ניסיתי לבטל את ה-Aero theme, אבל ללא הועיל. מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את הדרייור של הBT והוא רצה שאני אעשה ריסט, אז עשיתי, ומאז כאשר המחשב טוען את הווינדאוס הוא עושה ריסט, ביטלתי את הריסט האוטומטי בהגדרות והוא הציג לי את שני הקודים הללו: C0000219 ו 0XC0000139 מחיפוש הבנתי שהקוד הראשון הוא כללי למסך כחול ואינו מאפיין את הבעיה, ושביצעתי חיפוש לקוד השני הגעתי רק ל2 תוצאות שקשורות לVMware, שלא מותקן לי על המחשב. ניסיתי לעשות Repair דרך הדיסק של הווינדאוס אבל הוא לא מזהה את הHD שלי, ואין לי פלופי להעלות דרייורים (היה לי דיסק התקנה אחד שכן היה מזהה אבל אני לא מוצא אותו) מה אפשר לעשות? אני לא יכול לפרמט משום שלא תהיה לי אפשרות להעלות את הדרייורים (אין לי כבר פלופי, ולא נראה לי שהוא יסכים לדיסק) וגם יש לי שם מידע חשוב. תודה חבר'ה עריכה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אז ככה , הרכבתי עמדת עבודה חדשה . מעבד Xeon E5 2690 זכרון DDR3 64GB 1866 קשיח Nvme כרטיס מסך GTX 960 2GB זו עמדה לעבודות תלת וקומפוזיטינג , על אף שהמחשב חדש ומהיר אני מרגיש שיש לי צוואר בקבוק, בעיקר בעבודה על קבצים של 4K . לפני שאני רץ וקונה כרטיס מסך חדש אשמח לחוכמת ההמונים בעניין הזה . תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורב שלי כן תומך על 4X אבל שאני מכניס את הדיסק שקניתי זה פשוט נותן לי מהירות כתיבה הכי נמוכה 8X ואני צריך לצרוב ע 4X.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי כ30 מחשבים שנרכשו במסגרת הצבא עבורי לעבודה מסויימת. מחשבים מאוד מאוד חזקים עם כ 4GB זיכרון הארד דיסק 400GB מעבד אינטל אקסטרים דואל קור 3.2 בכל אופן מחשבים כבדים היותר אבל בית המחשב שדרכו נקנו המחשבים זלזל יתר על המידה ושם רק מאוורר 120 אחד מאחורה ואחד 80 MM מקדימה על כל מארז וכמובן על המעבד את המאוורר המקורי של אינטל אלו מחשבים שצריכים להפעיל תוכנה כבדה מאוד במשך 24\7\31\365 כמעט ללא הפסקה. הטמפ' של המעבד היא 57 מעלות ויש כאלה ב70.... רציתי לדעת אם 55+ מעלות זה תקין ? ללא מאמץ ! רק בביוס, או בוינדווז??? ורציתי לקבל קירור יעיל ביותר, אמיד, רועש כמה שצריך מפני שאין חשיבות לרעש. החנות מצידה החליפה לי למאוורר ענק של 120MM שמגיע ל3200 ס"לד.... לא נראה לי יפתור את ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לחבר חלונות XP על מחשב יחסית ישן ,לאחר התקנת דריבר של LAN נפתח חיבור לנט לחלון של MSN.COM שזה מצביע על חיבור רשת . אך בניסיון כניסה לגוגל או הורדת FIERFOX מצביע על חוסר חיבור רשת שזה אבסורד דף אחד כן וכל יתר לא ???!! אשמח לרעיונות , עצות מוסכלות ,פחות שליפות ללא ביסוס הגיוני . תודה לכולם HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
באתר הבא ניתן למצוא במרוכז את משמעות הביפים של רוב סוגי הביוס ועוד הרבה אינפורמציה מועילה, גזור ושמור. http://www.computerhope.com/beep.htm
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם lenovo idapad 110-17lkb הוא קיבל מכה רצינית עד כדי זאת שהצרכתי להחליף את הדיסק קשיח לאחר התקנה מחודשת של מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ביט המחשב עובד רק על 2.2 GIGABYTE RAM מתוך 4 שמותקן על הלוח אם זאת שאלה שלא קשורה לכותרת האם אני צריך להתקין מערכת הפעלה 64 ביט ואולי אז המערכת תנצל את ה 4 GIGABYTE RAM שמותקן על הלוח אם או שזאת יכולה להיות בעיה פיזית ולא תוכנתית <? בכל מקרה יש לי מחשב נייד נוסף בבית aspire 5738zg-424g32mn ויש בו DDR3 זכרון במחשב ה lenovo idapad 110-17lkb יש זכרון מתושבת DDR4 יש אפשרות שתהיה התאמה אם אני אני אנסה להכניס את הזכרון מסוג DDR3 לתוך התושבת מסוג DDR4 ? תודה ר…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. התקנתי לאחרונה WINDOWS 7 64 ביט , לאחר שנה מוצלחת עם 32 ביט. מידי פעם הווינדוס עושה לי קראשים לא ברורים (מסך כחול) (אציין שהווינדוס חוקי 100% בלי קראקים) להלן החומרה שלי: Operating System Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7601 DirectX DirectX 11.0 Computer Type ACPI x64-based PC Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Asus P6T (2 PCI, 1 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 6 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem System Memory …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-