תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד שהרזולוצית מסך שלו היא 4k ויש לי טלויזיה שהרזולוציה שלה היא full hd עכשיו בהגדרות של הוינדוס הרזולוציה המקסימלית שהוא נותן היא 1080X1920 למה אין אפשרות לרזולוציה של 4k אם המסך של המחשב תומך בו ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין MAC על המחשב שלי וראיתי במדריך שצריך לשנות את ה SATA ל AHCI. נכנסתי ל BIOS וחיפשתי שם את ה SATA ולא מצאתי, בנוסף לזה, חיפשתי בכל האפשרויות שם אם יש AHCI (אולי כי אצלי השמות שונים משאר ה BIOSים). ועדיין לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P31-ES3G. השאלה שלי היא, מה לעשות?, האם יש מדריך להתקנת MAC על הלוח אם הזה?, האם צריך לשנות דברים אחרים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה, שהמחשב עושה "טיטי, טיטי, טיטי" כבד כזה, וצריך לרסט את הוינדוס. מישהו יודע מה זה לעזאזל? יש לי מידע חשוב מאוד על המחשב(עבודה של ההורים שלי), וזה יכול להיות מאוד יקר אם ההארדיסק ימות... אם זאת באמת בעיית הארדיסק אני אקח לתיקון השבוע.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים.... היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו... לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally" התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה... הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה?? הבעיה הזאת חזרה גם לאחר פירמוט שלם של הווינדוס כלומר מחיקה מלאה של הווינדוס והתקנה חדשה של ווינדוס וכל הדרייברים.... הפירמוט היה בערך לפני שבועיים וזה בערך הזמן שהוא החזיק בלי לעשות אפילו חצי בעיה.... …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח אם intel blkdh67bl שאני מחבר רמקולים ליציאה הכתומה(רשום בתוכנה- רמקול מרכזי/סאב-וופר יוצא) או ליציאה השחורה(רשום בתוכנה- רמקול אחורי יוצא) זה לא משמיע שום דבר חיבורי הקול שכן עובדים לי הם החיבור מקדימה והחיבור הירוק מאחורה, אבל מאחורה החיבור כבר תפוס עם אוזניות... ד.א. - אני לא ממש בטוח אם זה קשור לתוכנה או לחומרה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הגה של microsoft שהוא מתחבר לport רגיל של כרטיס הקול שלי (sb audigy DE) אבל הונדוס לא מזה שמחובר משהוא לPORT (וינדוס XP ).
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חווה לאחרונה הרבה קריסות ובעיות לכן התחלתי להסיר דרייברים ולהתקינם מחדש. מכיוון שראיתי כי אני מקבל שגיאה קריטית במצג האירועים בבדיקה שגרתית לאחר כמה ימים פתאום האנטי וירוס הפסיק לעלות (NOD 32) הסרתי אותו וניסיתי להתקין מחדש אבל נתקלתי בשגיאות רבות. הורדתי אנטיוירוס חדש וכאשר אני מנסה להתקין אותו המחשב קורס ומופיע מסך כחול או שהמחשב קופא ועושה ריסטרט. לא יודע מתי עוד זה קורה בדיוק כי רק זה לאחרונה גורם לקריסה אבל לפי הרישומים בחשב כבר פברואר השגיאה מופיעה לעיתים רחוקות ולאחרונה יותר. אז ככה המסך הכחול לא תמיד מופיע אבל השגיאה תמיד מופיעה במציג האירועים: מקור Kernel-Power מזהה אירוע 41 קטגורית משימה (63) כמובן חיפשתי פתרנות באינטרט אמרו למחוק דרייברים של כרטיס קו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש ומרגע שהתחלתי אתמול להשתמש בו הוא נכבה ונדלק תוך כדי שימוש. ללא שום התראה ,כעשר פעמים במהלך חצי יום וכך גם היום. יש לציין כי אין בו וירוסים ועדיין לא התקנתי בו תוכנות או משחקים שאולי יכולים לגרום לתופעה כזאת. זהו מפרט המחשב : מעבד אינטל 6550. לוח אם גיגהבייט 945 . זכרון 1 G . כרטיס מסך ATI X1650 .מערכת הפעלה ווינדוס XP. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד G2020 זיכרון DDR3 2GB 1333 מערכת הפעלה WIN7 64 PRO ובמנהל משימות הזיכרון תמיד תפוס 60 אחוז - עד 80 , למה הוא תופס כל כך הרבה ? והמוכר אמר לי " אתה לא רוצה 4GB ? " חשבתי ש 2 זה מספיק ... יש לי זיכרון " שרת " 2GB 1333 וזה הלינק - http://www.ncix.ca/products/?sku=44156 הוא יתאים ללוח אם שלי ? דגם לוח אם GIGABYTE H61M-S1
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי gigabyte gtx 570 עם הבעיה הנ"ל. למי פונים? לחנות? ליבואן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באמצע הצריבה ששום תוכנה לא פועלת ברקע פתאום הבאפר יורד והצריבה הולכת אני לא יודע מה קרה פעם הכל היה בסדר... עשיתי בדיקה של מהירות של הארדיסק וקיבלתי תוצאות של 45 מגה בשניה מעבד: p-4 1800 זכרונות 256 266 mhz
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב חדש שקניתי (p4 dualcore 3Ghz / 1G ram ddr2 667) משהו גורם לכך שהמעבד נשאר בניצולת של 100 אחוז??????!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד כמו שאתם רואים בתמונה למטה יש לי הפרש של 15 מעלות בין הליבות ורציתי לדעת איך מתקנים את הבעיה הזאת? נ.ב. מה זה aux [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום הנכון לפוסט האם ניתן להפעיל סרטי 1080P או לפחות 720P על AMD SEMPRON ישן ( thoroughbred 1000MHZ )? האם כרטיס מסך מתאים יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח תיקיות הם נראות לי ככה. ממה זה נגרם? אציין שגם בהודעות מסוימות של וינדוס יש פשלות כאילו שהאייקון לא במקום והטקסט הפוך
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה המחשב שמספק אותי ברוב הדברים, חוץ מבמשחקי פרו אבולושן סאקר (PES) שהוא טיפה מגמגם ובפרט לפי הדרישות של הPES18 שהולך לצאת, שאותו המחשב שלי כנראה לא יריץ. רציתי לשאול אם יש לי אופצייה לשדרג את המחשב עי הוספת זכרון ראם ו/או שדרוג כרטיס מסך, ואם כן מה כדאי לשדרג ומה הטווח מחירים. תודה מראש לעונים. מפרט המחשב דגם SATELLITE L50-B-23P סוג מעבד Intel Core i5 5200U גודל מסך 15.6 אינטש רזולוציית מסך 1366x768 זכרון ראם 4 DDR3 זכרון 256 SSD כרטיס מסך AMD Radeon R7 M260
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי 4 USB אחוריים ו 2 קדמיים. 4 ה USB טיפה מזייפים אבל לא בכל דבר שאני מחבר. אם אני מחבר סורק או מדפסת או מצלמה או נגן הם מזוהים ישר. אבל אם אני מחבר את המשדר של העכבר והמקלדת האלחוטיים יש לי MIcrosoft 1000. אז הוא לא מזהה ישר. אני צריך לחבר ולנתק אותו כמה פעמים ולהעביר אותו בין חבורי ה USB השונים עד שזה עובד. והוא משפיע גם על החיבורים האחרים. אם אני מחבר את המדפסת והסורק ביחד הם לא מזוהים אלא רק אם אני מחבר אחד מהם (מדפסת HP 840C סורק HP scanjet 2200C) ו 2 ה USB הקדמיים לא מזהים שום דבר “USB device not recognized” (יש לציין שהם עבדו מלכתחילה בצורה טובה ולא היו בעיות, פתאום התקלה) מה שמפריע לי במיוחד שהשתיים הקדמיים לא מזהים שום חומרה. קראתי באינטרנט כל מיני דברי…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי - יש לך 5.7 ג'יגה פנויים מתוך 222 בכונן C:\ SSD לחצן שמאלי על כל התיקיות הגלויות והנסתרות מעיד שרק 56.7 ג'יגה תפוסים. מנקה תיקיות Temp, Tmp, סל מחזור, Cleanup וכל הטיפים החוזרים בטוטוריאלס שביוטיוב. מרוויח חצי ג'יגה שבינתיים נעלמה שוב. - איפה לעזאזל יכולים להסתתר 160 ג'יגה?! מעבד i3, מערכת ווינודווס 10.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, בזמן האחרון התחלתי לקבל את השגיאה הזו במסך ההתחלה יותר מידי. אם ללוח לוקח יותר מ-2 שניות לזהות חיבורים, אני יודע שהשגיאה הזו הולכת לבוא. זה הולך בערך ככה: Auto detecting SATA1... Hard Drive Auto detecting SATA2... HL-DT-ST blabla some info about the optical drive 3rd Master Hard Disk Error Press F1 to resume אני לא בטוח לגבי הSATA1 SATA2, יכול להיות שזו הייתה מילה אחרת. בכל מקרה, נכנסתי לביוס לבדוק את ההתקנים וזה מה שהופיע: IDE Primary Master [Not Detected] IDE Primary Slave [Not Detected] SATA1 [] SATA2 [HL-DT-ST] SATA3 [Not Detected] SATA4 [Not Detected] אין לי מושג מה השגיאה הזו אומרת, חיפשתי עליה בגוגל אבל לא מצאתי עזרה רלוונטית. עשיתי בדיקה מלאה לקשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בני שכח להוציא את הפלאפון מהמכנסיים והפלאפון עבר כביסה. יש מצב שהוא יחזור לעבוד?עברו כבר 4 ימים מאז. שמנו אותו להתייבש בשמש. ואם לא, יש למישהו מושג מה צריך להחליף ומהי העלות?תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי לפתע נתקע על מסך התחלתי של ביוס שאומר מה מחובר למחשב, רשום להיכנס למערכת F1 לא משנה כמה אלחץ לא עובד.. המקלדת אגב כן עובדת, יש תגובה ל del, ctl, alt.. גם אחרי שהסרתי את הכרטיס מסך הבעיה לא נפתרה, האם יש פתרון למישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב נתתי אותה לטכנאי הוא חבר שלי וכשהו החזיר לי אותו אין לי בהתחלה של המחשב את הספל של PCPARTNER ןש לי סמל אחר למה??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה ש לי תכרטיס מסך: RADEON X800XL ואני מנסה להתקין לו דריבר וזה פשוט לא הולך. אני מנסה להתקין תדריבר מהדיסק מתי באיזה חלק הוא עושה לעצמו ריסט מגיע לוינדוס מבקש ממני לטעון איזה קובץ טוען תקובץ ועושה אותו דבר. אז הורדתי את הגירסה האחרונה של הדריבר 5.6 התקנתי הכל טוב מבקש ממני לעשות ריסט עשיתי. עכשיו הוא מגיע לדף טעינה עם הריבועים הירוקים (לטעון כזה תוינדוס) ואז מופיע מסך כחול. עשיתי ריסט נכנסתי ל- safe made שם עשיתי הוספה והוסרה העפתי משם תדריבר של הכרטיס מסך עשיתי ריסט והוינדוס עלה כרגיל. עשיתי אותו דבר עם הגירסה של הדריבר 5.5 וקרה אותו דבר כמו שב-5.6. מה אני יכול לעשות כדי לתקן תבעיה הזאת? כמה תמונות: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6945a14ba44b24aa1a182440ca0030000.as…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אנשים אני כבר משתגע!!!! אז אתם חיבים לעזור לי... טוב .. אז קניתי מחבר כרטיס טלויזיה של lifeview בלי הדריברים... הורדתי את כל הדריברים מהאאתר של lifeview אבל שום דבר לא מתאים!!! וכן המחשב מזהה את הכרטיס!! ניסיתי לעלות על הדגם עם ADIA32 ו אוורסט אבל הם לא נותנים לי את השם של הדגם~~ למישהוא יש רעיון איך אניאוכל כבר לראות טלויזיה מהמחשב??? (זה בטח לא יזיק... פנטיום 2 אקס פי פרו ) בתקווה . . .
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-