תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום בערך בפברואר קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: intel i7 6700K Asus z170 MOBO ASUS Strix GTX970 dual channel 2X8 kingston DDR4 2400 samsung ssd 850evo 250GB WDC black 2TB windows 10 Home 64 מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב הייתה את התקלה הבאה : כשמדליקים את המחשב (מכפתור ההדלקה) המחשב נדלק אבל פשוט לא עולה - זאת אומרת שהמסך נשאר במצב שינה, ואין שום חיווי אחר. כשאני לוחץ על כפתור הריסטרט המחשב עולה (לפעמים זה קורה שוב וצריך שוב ריסטרט). המחשב היה כמובן במעבדת השירות כבר פעמיים , בשתי הפעמים היה ברור שלטכנאי אין מושג מה לעשות עם זה - הוא אפילו החליף לוח אם (שבכלל לא היה צורך בזה) וגם פירמט והתקין מחדש ווינדוס…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נייד של DELL דגם INSPIRON N4030. כאשר יצא WINDOWS 10 שדרגתי ( קודם היה לי 7 ) אך רק לאחר מספר חודשים שמתי לב שרכיב הבלוטוס לא פועל ולא ניתן להפעילו. התברר לי, מאוחר מדי, שהמחשב לא תומך בויינדוס החדש ושלא ניתן להפעיל את הרכיב ( זה נאמר ע"י חברת DELL ) שאלתי היא האם ניתן לשנמך באופן כלשהו את מע' ההפעלה כך שרכיב הבלוטוס יפעל שוב מבלי לעבד את החומר החדש שהספקתי להוסיף לנייד מאז השדרוג של הווינדוס? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, בעייה שנתקלתי בה בפעם הראשונה הבוקר. הדלקתי את המחשב והמסכים (אף אחד משלושת המסכים) לא קיבלו אות מהמחשב. אפשר היה לשמוע את הwindows עולה דרך הרמקולים. בשום שלב המסכים לא הראו דבר אפילו לא את הלוגו של הmotherboard. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חברתי כונן SSD חדש למחשב נייח ומאז מופיע לי הודעה הזאת Sec Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Command Faild Press F1 to Resume. בדקתי על ההודעה הזאת בגוגל והצלחתי לבטל אותה דרך ביטול שאיזה פונקציה בלוח אם שקשורה לכונן. השאלה אם להתעלם מהביעה זה הפתרון או שיכול להיגרם נזק?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל כמה זמן (פעמיים שלוש ביום), האינטרנט מפסיק לעבוד. אני הולך למרכז הרשת והשיתוף, עושה את האבחון בעיות של המחשב, ולרוב בינתיים זה עובד (כשזה לא עובד אני עושה ריסטרט למחשב וזה פותר תא הבעיה). מצורפת תמונה של מה שהמחשב מראה לי בסוף פתירת התקלה. לשותפה שלי בדירה זה לא קורה אף פעם. תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז אתמול הגיע אלי הGIGABYTE GTX 1070 G1 ומאז ההתקנה שלו כל פעם שאני מנסה לשחק משחק כלשהו לאחר כמה דקות המסך קופא או הופך לשחור או אפילו BSOD בפעם האחרונה ( nvlddmkm.sys VIDEO TDR FAILURE ) ניסיתי להגיע עם נציג של נווידיה לפתרון ללא הצלחה וכרגע אני מחכה שטכנאי מומחה שלהם יחזור אלי. האם למישהו יש פתרון להציע? כבר ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הישנים בעזרת DDU ולהתקין חדשים אפילו ניסיתי כמה דרייברים מלפני כמה שבועות וכלום לא עזר, פרמטתי את המחשב ועדכנתי את הBIOS של לוח האם אך שום דבר לא פתר את הבעיה. ספק הכוח הוא: http://www.acbel.com/eng/Product.aspx?id=60&&sd=31&pid=256 750W תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, אחרי כמה בעיות עם העכבר והמקלדת הכל נפתר, עכשיו הבעיה החדשה שצצה היא שכבר 8 שעות זה תקוע לי על "מחפש עדכונים" בהתקנה של וידנוס 10 וגם אחרי שביטלתי את ההתקנה ע"י ריסט כי כמובן הכל לוקח מיליון שנה למרות שיש לי מחשב מטוס עכשיו זה גם מחפש לי שעתיים עדכונים בוינדוס 7.... מה עושים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, כל מספר שניות המחשב מפסיק את פעולתו והעיגול מתחיל להסתובב ללא סוף. אין רצף ! למשל ביוטיוב כל מספר שניות כאילו שהמחשב מתמלא באנרגיות כדי להמשיך. איך פותרים את הבעיה הזו? בתודה מראש, נורית.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, לא חשבתי שיש פורום יותר מתאים מפה ולכן אריץ את הרעיון בתקווה שלא יהיו התנגדויות. היום בעידן הפייסבוק יש לנו אפשרות להגיע לאנשים שלפני כן לא היו זמינים בצורה נגישה ולכן עלה לי רעיון לראש. להקים ארגון אחרי אוסף חלקי מחשבים/מחשבים ישנים/ציוד הקיפי , מרכיב/מעביר אותם ואלידציה ואח"כ מעביר אותם לאנשים נזקקים. אני חושב שבעזרת הפייסבוק נוכל להגיע להרבה אנשים שרוצים להיפטר ממחשבים/ לחברות הייטק שרוצות לעשות משהו טוב/ כל הבא ליד ומשם להעביר את המחשבים לאנשים שבאמת זקוקים. אז מכמה סיבות רציתי להתייעץ פה; יש מישהו שמעוניין להיות חלק מדבר כזה? לדעתכם זה רלוונטי בתקופתנו? מחשבים לא עולים הרבה והשאלה אם באמת יש צורך כזה? אני חו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדאוס מקורי, איך אני מפרמט את המחשב ומתקין אותו מחדש?(והווינדאוס המקורי שלי זה 8.1 פרו שבא עם המחשב, ובזמנו שידרגתי ל10 ואני רוצה לחזור ל8.1 בכל מקרה אם אפשר או אם כן אפשר, אשמח לדעת איך אני מפרמט ומתקין מהתחלה. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן (עשור בערך) שהחלטתי לעשות לו קצת MAKEOVER. אני מחפש זכרון ללוח אם GA-P35-DS3 של חברת Gigabyte קישור מה הכי טוב בשביל הלוח? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.אז לפני כמה שבועות כל פעם שהמחשב נכנס למצב של Sleeping mode המסך לא היה יוצא ממנו,אין שום תגובה,עכשיו זה יותר גרוע גם שהמחשב מכובה ואני מדליק הוא לפעמים לא עולה. כל פעם אני מכבה ומדליק אותו בצורה גסה וזה צובת לי בלב. החלפתי את הכבל החשמל ואת כבל המסך ולא עזר אחרי זה החלפתי מסך והבעיה עדיין נשארה.אז יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע מה היא.חשבתי על להחליף מיקום לכרטיס מסך אבל לא ניראה לי זה אפשרי עם הלוח אם שלי זה ניראה שיש מקום לכרטיס מסך במקום אחד ספציפי.אצרף תמונה ואשמח לעזרה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 הלוח אם שלי הוא H81M-HDS -ASRock הספק שלי הוא 500W Xigmatek X-Calibre P המעבד שלי הוא i5-4590 Quad core CPU - …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בבעיה של המסך שכאשר אני משחק/בשולחן עבודה המסך מתכבה לפעמים חוזר לאחר כמה שניות או שלפעמים פשוט לא חוזר בכלל ורק לאחר כמה RESTARTS הוא חוזר לתפקוד רגיל לאחר בדיקה בEVENT VIEWER זה מה שהראה לי (תמונות מצורפות) למה הבעיה הזאת מופיעה ?? ואיך מתקנים למה זה משגע
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב אתמול בערב אחרי שיצאתי ממשחק ( rfactor2 ), הופיעו לי ארטיפקטים על המסך ואז המחשב ניתקע. התחלתי אותו מחדש וכמה דקות אחרי זה הופיעו עוד פעם ארטיפקטים ואז המסך הפך לאפור עם פסים... הדלקתי אותו עוד פעם, ובמסך הכניסה ( הכחול הזה עם "ברוך הבא " של ווינדוס 7 ) הופיעו כמה פסים ואז המסך ניהייה שחור וזהו... נכנסתי למצב בטוח, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב רגיל, והכל עובד. הורדתי והתקנתי דריוור חדש, עשיתי רסטרט ושוב... מסך שחור. כבר עשיתי פורמט פעמיים, פעם התקנתי ווינדוס 7 ובפעם השנייה ווינדוס 10. בשתי הפעמים הכל עובד עד שאני לא מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך. Intel 3750k או משהו כ…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, בהמשך להמלצה לרכישת מחשב בלינק הבא: המלצה של תומר. החלפתי ללוח אם "משודרג" B150M-C בשונה מההמלצה המקורית. קראתי באינטרנט שבכדי להריץ מערכת הפעלה "כמו שצריך" על הSSD צריך לשנות בBIOS ממצב IDE ל AHCI! חיפשתי חיפשתי בהגדרות ולצערי לא מצאתי... (התייאשתי והתקנתי מערכת הפעלה!) בכל אופן, משיטוט קל באנטרנט ראיתי שאצל חלק מהלוחות אם זוהי ברירת מחדל... אצל חלק אחר זה בכלל לא אפשרי! משהו יודע להעיד על הלוח אם שלי איך משנים ל AHCI? (אין לי בעיה להתקין שוב מערכת הפעלה) הוא תומך בכלל? תודה מראש לעוזרים! סופ"ש חמים
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כניסות USB שבקידמת המארז. מדובר על לוח אם ASRock H87M, ומארז ANTEC VSK-4000. במארז יש שני חיבורי USB מקדימה שאיני בטוח אם הם USB 2 או USB 3. הצבע שלהם כחול, אם זה אומר משהו. יש לי גם שני DOK: אחד הוא USB3 של קינגסטון (דאטה טרבלר 100), והוא מזוהה ועובד בשני חיבורי ה-USB, ואילו ה-DOK השני, סאנדיסק CRUZER שהוא USB2, עובד רק בחיבור אחד מהשניים ולא מזוהה בשני. יש לי גם בעייה עם כמה כבלים של USB שאני מחבר איתם מצלמה או טאבלט למחשב. גם בכבלים, חלק עובד בשני החיבורים ויש כבל אחד שעובד רק בחיבור אחד מהשניים. איך אני יכול לדעת מה לא תקין פה? מישהו נתקל פעם במקרה כזה? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE הכל טוב ויפה עד שעשיתי למחשב ריסטארט וזה מה שקורה כזה לפעמים מאפשר לי להיכנס ל SAFE MODE זה עובד אבל אין לי אינטרנט אין לי כלום
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות שמן במיוחד למאווררים, קראתי איפשהוא שכדאי לקנות שמן של מכונות תפירה אך איני בטוח. איזה שמן כדאי לקנות למטרה זו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Asus P7P55D ועם i5 מואץ (2.4 ל 3.7) שעובד אצלי 24/7. בשנה האחרונה הוא עשה מספר בעיות בזמן עלייה (במיוחד לאחר הפסקות חשמל) בצורה של קפיאה בזמן הדלקה (מדליקים אותו ונורת הדיסק דולקת רצוף בזמן שלא יוצא סיגנל וודאו) שנפתרו ע"י מספר נסיונות הדלקה עד שהוא עלה. אתמול החלטתי להחליף את אחד מהמאוורים במארז ולאחר מכן המחשב נתקע בזמן שהוא מציג את מאפייני לוח האם. החלפתי כרטיס מסך, לא עזר. הלד המעיד על בעייה בזיכרון נדלק למספר שניות בהתחלה. הכנסתי/הוצאתי זיכרונות, החלפתי בין הסטיקים, לא עזר. הלד המעיד על בעייה באיתחול נשאר דולק וזהו. האם התקלה ניתנת לתיקון? (אפילו באופן זמני) האם התקלה היא בלוח האם, מעבד או זיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין WINDOWS 7 על מחשב "חדש" - ibm z60m וברגע שנכנסים להתקנה, היא לא מזהה את הדיסק הקשיח ומופיעה ההודעה device drivers were found ומציעה לי לטעון דריברים מתאימים שכמובן לא ניתן למצוא בשום מקום. גם לשנות את המצב של בקר הדיסק קשיח לא ניתן כי אין הגדרה כזו בBIOS. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מחדש SKYPE אבל כל פעם שאני מנסה להתקין קופצת לי ההודעה הזאת http://i.imgur.com/ozziZcK.jpg לחצתי OK ואז קופץ לי ההתקנה אבל עם http://i.imgur.com/mG2K18z.jpg לחצתי מסכים ההתקנה נסגרת קופצת ההודעה הראשונה לוחץ OK על ההודעה בסגנון של התמונה השנייה בקיצור הבעיה היא גם בתוכנות אחרות שאני מנסה להתקין (אבל בסוף לא הצלחתי להתקין...) תודה על העזרה (windows 8.1 64bit)
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-