עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. לצורך הצגת הבעייה: אחד 20 ג'יגה ושני 5 ג'יגה. ה-20 מחובר כ-Primery Master, כאשר הג'אמפר במצב ברירת המחדל. ה-5 מחובר כ-Secondary Master, כאשר הג'אמפר במצב Master. יחד עם ה-5 (עם אותו הכבל) מחובר הסידירום כ-Secondary Slave. כולם מזוהים ע"י הביוס והווינדוז (XP) כמו שצריך והכל בסדר. אני מעוניין לחסום את ה-5 כך שלא תהיה גישה אליו. נכנסתי לביוס והחלפתי לאופציה Not Available. מכאן שיערתי שהוא לא יופיע כשאכנס לווינדוז, אך הוא בכל זאת הופיע, וכמובן היה אפשר לעשות איתו פעולות כרגיל. מה אני לא עושה נכון פה?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by rrroonnii,

מישהו יכול להביא לי תוכנה שבודקת כל דבר במחשב כי במשחקים לפעמיים נכבה המסך אני רוצה לדעת אם זה מעבד או כרטיס מסך? מחשב חדש [אני יעלה לכאן את הבדיקות שעשיתי ותגידו לי ] וגם אם אפשר לבדוק כמה מתח נותן הספק לכל פריט במחשב . תודההה ויש לי גם כמה תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב נייד תוצרת toshiba, מערכת ההפעלה הינה windows xp. התקלה קצת מוזרה ואני לא ממש יודע אם הבעיה בחומרה או בתוכנה. אם המחשב דלוק ואני לא עובד איתו הוא פשוט נתקע לאחר כ-20 דקות בערך, ואז יש לכבות ולהדליק אותו מחדש. אשמח לרעיונות... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. ניסיתי להדליק אותו כרגיל אבל הוא נתקע בהפעלה של הwindows. לאחר כמה בדיקות הגעתי להסרה של הדרייברים של nvidia, והמחשב עלה כרגיל. כשהתקנתי שוב את הדרייברים והפעלתי מחדש שוב הבעיה חזרה.. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אך הבעיה ממשיכה גם איתם. רעיונות למישהו? הכרטיס מסך (אם זה רלוונטי) - GTX770

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום יש לי לוח אם של GIGAVYTE X58A-UD3R מחוברים ללוח כמה התקנים ב USB וכל זמן קצר, המקלדת והעכבר לא עובדים, אני צריך לנתק את ה USB ולחבר שוב כדי שיעבדו עד שהתקלה חוזרת שוב (עניין של שעה בערך) החלפתי למקלדת ועכבר אלחוטיים ב USB גם אותה תקלה המחשב משמיע כל כמה זמן רעש שהוא מנסה להתחבר להתקן USB. התקלה לא רק במקלדת ועכבר אלא גם במדפסת ובמצלמה ובכל מה שמחובר לUSB מבחינת הספק חשמלי יש לי ספק של קרוסייר 750W מה יכול להיות הבעיה? בלוח האם או בספק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by I21I21,

למה יש כל כך מעט זיכרון פיזי פנוי ? האם זה בעיה ? מה ההבדל בין זיכרון פיזי פנוי לזמין ? http://www.siz.co.il/my.php?i=co22uzvngjmi.jpg מפרט: windows 7 ultimate 64 bit QuadCore Intel Core i5-3470, 3500 MHz 8 GB Ram המחשב גם קפא כמה פעמים ,בטח זה קשור לזה אולי צריך לנקות את המחשב מאבק המחשב לא עמוס,יש מקום פנוי

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מאז ששדרגתי לWIN10, כל פעם שאני מוריד בטורנט, המחשב מגיע ל100% ניצול של הזיכרון מה שגורם למחשב להיתקע. התקנתי מספר תוכנות של אנטי וירוס ועשיתי סריקה גם בSAFE MODE ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים חברים?

8. Started by gif,

שלום יש לי מחשב נייד ורציתי להתקין עליו WIN XP אבל בהתחלת ההתקנה (במסך הראשון של שלב ההתקנה) לחצתי ENTER בשביל להתקין והוא אומר לי שהוא לא מזהה את ה HD שלי אז רציתי לשנות בביוס למצב PATA וכך אני יוכל להתקין מישהו יודע איך אני משנה אית זה למצב PATA בביוס מהדגם הזה: phoenix bios mdeosfoa

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by bluenote,

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 8800GT של gigabyte. לוח אם Gigabyte GA P35-DSL3 תמיד כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר מהייברנייט המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש חזק (כמו של spin-up, כאילו הוא מסתובב ממש ממש מהר) שמפסיק אחרי 2-3 שניות ורק לאחריו המחשב מתחיל לעלות. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר המאוורר משמיע את אותו הרעש החזק אך לא מפסיק והמחשב לא עולה. אני צריך לרסט או לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים עד שהוא מתאפס על עצמו. למישהו זה קרה פעם? האם זו בעייה בכרטיס המסך או אולי בלוח האם או בספק? (הכרטיס מקבל מתח בכבל ישירות מהספק בנוסף לסלוט שהוא יושב עליו). אני מדגיש רק שלא מדובר במנוע תקול של המאורר או בהצטברות אבק. תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. איך אני פותר את הבעיה הזאת ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632157383436986383-untitled.jpg תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by ETB,

היום קיבלתי את הH.D החדש של MAXTOR. אבל הWIN XP לא מצליח לזהות את הכונן, והביוס כן. וגם בדוס אין אפשרות להיכנס לכונן. הכונן על SLAVE. איך אני יכול לפרמט אותו או לעשות FDISK בWINXP?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Selinko,

שלום לחבר שלי יש P4 והוא התקין WIN XP והמחשב כל הזמן עושה מפעיל את עצמו מחדש .... מה יכול לגרום לבעיה? ביטלנו את האפשרות שהWINDOWS מפעיל את עצמו אוטומטית....... הטמפ של המעבד היא 43 (לפי הביוס) זה הרבה אתם חושבים? אולי הקירור של המעבד לא טוב? יש לו P4 עם קירור מקורי אני סבור... זה יכול להיות כרטיס מסך? לא נכון? אז אם יש לכם רעיון אני אודה לכם תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by WarMachine,

היו לי די הרבה בעיות והמחשב זחל אז החלטתי לפרמט את C,בקיצור פירמטתי והתקנתי XP פרו ואת כל הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך\קול,ללוח אם,עדכנתי DX, התקנתי SP,בקיצור מה שצריך לעשות. א-ב-ל,כל דבר שפוט לא רץ טוב,תוכניות כל הזמן עושות כל הזמן לפי הווינדוס פעולות לא חוקיות וככה גם משחקים,פתאום פיפ"א עושה פעולה לא חוקית שרוצים לשחק בו,ככה גם ספלינטר סל,Enclave בכלל לא רוצה לעלות.. תוכנות שאני צריך לעבוד איתן פשוט לא עולות כמו Traktor DJ Studio ובקיצור הכל מעודכן והכל לא עובד!!!מצב מוזר זה נכון... אז אם למישהו יש תשובות או כל דבר שיוכל לעזור לי... (DX9,DETONATOR 43)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ההרדיסק הנ"ל איתי משנת 99 לפני מספר שבועות הוא התחיל להשמיע רעש מוזר מאין צפצוף כזה חלש ומעצבן לא יודע איך להסביר את זה בהתחלה חשבתי שמדובר באחד המאווררים שהחליט להתקלקל ד.א. המחדש בן שנה הארדיסק היה חשוב מדי מכדי שהוא יעבור עם המחשב השני אז הוא נשאר אצלי. בכל מקרה פתחתי הקופסא ראיתי האבק ניקיתי האבק גם מהארדיסק אך הרעש לא פסק האם למישהו יש את התשובה לשאלה מה לעזאזל הרעש הזה מאין צפצוף מעצבן שמסיט את הריכוז לא יודע איך להגדיר אותו אני בטוח שמישהו אי פעם פה שם בסביבה נתקל בכזו בעיה ויודע איך לסדר אותה ואני מעדיף שלא לקנות ארדיסק חדש עד שאני יקנה מחשב חדש (חודש חודשיים) ביינתים אני רוצה לעבוד עם מה שיש על המחשב הזה כדי להעביר אותו לאחי הקטן יש טיפים רעיונות דרישות בקשות משה…

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  15. טוב קודם כל שלום אני חד עכשיו הנה הבעיה טוב היתה לי בעיה עם איזה קובץ שדפק לי תווינדאוס(עשה ריסטרט כל פעם שהווידאוס נטען) אז חיברתי תכונן הקשיח של המחשב הדפוק לשלי ומחקתי תקובץ שהרס תווינדאוס שחזרתי תכונן למחשב הדפוק הכל פעל טוב חוץ מזה שהוא לא זיהה לי תכוננים של הדיסקים :<<< בבקשה תעזרו תכנאי יקר מידי :<

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. אנשים אתם לא יודעים איזה נזק זה רוב המוסיקה חדשה ובכלל לא מגובת !!! :'( זה נזק של לפחות 500 מגה אני לא יודע מה מו מי ואיך אבל זה רוקה לי רק בקצבי מוסיקה הם פשוט מתאפסים הם שומרים על שהם שלהם והמיקום והכול אבל הגודל שלהם הוא 0!!!! יענו אין עליהם מידע!!!! היצלווו אני לא יכול להמשיך לאבד מוסיקה בקצב כזה כול פעם אני רואה עוד כמה קבצים שהתאפסו וזה לא קורה בזמן שהמשתמש רץ רגיל יענו זה כניראה בעליה או בכיבוי (אני חושב יכול להיות שזה קורה שאני לא מסתכל)!! הצילו מישו יודע מה זה יכול היות????? בבקשה אנשים אני מת פה אתם לא יודעים כמה חזוב לי האוסף שלי!!!

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by chubakon,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי מעבד E6400 עם מאוורר מקורי, הצרה היא שבשבוע האחרון המאוורר התחיל לזייף ולפעמים מפסיק לעבוד לכמה שניות וחוזר לעצמו וחוזר חלילה, זה אמנם לא משפיע על חום המעבד (שעובד בקושי על 28 מעלות במנוחה) אבל פעם אחת בלבד הוא הפסיק לעבוד לגמרי ופתאום המעבד קפץ ל 70 מעלות והייתי צריך לעשות Reset בשביל לגרום למאוורר לעבוד שוב. דיברתי עם החנות שרכשתי ממנה את המעבד - כן זו החנות המפורסמת עם שלושת האותיות, והם אמרו שלא נראה להם שזו בעיה-כצפוי... וגם אמרו שאין אחריות על המאוורר אלה רק על המעבד, שוב כצפוי... חשוב לומר שהביוס מעודכן לגרסה האחרונה. 1. מה דעתכם על תופעת המאוורר ? מה ניתן לעשות ? והאם כדאי להחליף? 2. הקטע של האחריות נראה לכם הגיוני? אשמח לתגובות.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by liores121,

רכשתי עכבר חדש , חיברתי למחשב והתקנתי את החומרה. העכבר לא עובד כראוי, נתקע ובקושי מגיב. המחשב חדש אין בעיה עם כניסת הUSB, העכבר תקין - עובד מעולה במחשב אחר. איך אני מסדר את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mystikal,

אני מדילק את המחשב , המאווררים של המעבד והכרטיס מסך מתחילים לפעול נוריות המסכים עוברות ממצב כתום (לא מחובר או סטנדביי) למצב ירוק (פועל) בערך לשניה, ואז על המסכים מופיעה ההודעה שהם לא מחוברים ואז נוריות המסכים חוזרות לכתום. נשמע שהמחשב עובד אבל המסכים חשוכים יש לי 2 מסכים , ומה שקורה קורה בשניהם. נראה כמו בעיית חומרה כלשהי . האם למישהו יש כיוון אפשרי ?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  20. אהלן חברה. עד היום היה לי במחשב כ-3 ג'יגה RAM DDR II 667Mhz. ה-3 גיגה היו ב-4 סטיקים, 2 של 1 גיגה, ו2 של חצי גיגה. כל ה-4 חוברו בDUAL CHANNEL ולא היו בעיות (2 של OCZ ו-2 של TWINMOS). אחד הסטיקים שהיו לי של TWINMOS החליט שאין לו יותר כוח ומת, ועל כן החלטתי שאיני רוצה להישאר עם 2 וחצי וללא דואל צ'נל והחלטתי לרכוש עוד 2 סטיקים של 1 גיגה של KINGSTON, שגם הם DDR II 667Mhz. לפני שעשיתי זאת בדקתי קודם לכן והלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה וגם רשום כך בחוברת שלו (למעוניינים הלוח אם שלי מופיע במפרט בצד). אך כרגע הוא רושם לי דבר כזה: INSTALLED MEMORY: 4.00GB (3.12GB USABLE) על המחשב שלי מותקן ווינדוס 7 בגרסא של 32 ביט כך שאני לא חושב שפה הבעיה... ממה שזכור לי הוא אמור לתמוך בזה.. (או שלא…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by croetro,

יש לי מחשב נייד של לנובו g570 פתאום הוא החליט שהוא לא מעלה את הוינדוס. פשוט נתקע על הסמל של הוינדוס ! ניסיתי להשתמש בכפתור השחזור ולשחזר את המחשב למצב יצרן וגם זה לא צלח והוינדוס פשוט לא עולה.. כשרני נכנס לביוס הוא לא מזהה פתאום את הכונן דיסקים ואני לא יכול לנסות לפרמט.. יש למישהו מןשג מה עובר על המחשב??

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. האם יש אפשרות שמעבד AMD עם קירור טוב, פעם יפעל ופעם לא יפעל? זה מה שקורה לי במחשב, וגם אם זה פועל זה נתקע כל כמה שניות, ואני תוהה אם זה הלוח לא תקין, או המעבד... זיכרו: קירור טוב למעבד.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by WarMachine,

יש לי בעיה. כשאני מעתיק סרט מהסידי סתם לתיקייה במחשב אז כל המחשב משתתק(אני לא יכול לשמוע אפילו בווינאמפ שירים כי הכל קטוע)ועובד לאט ובקושי סוחב....שאני מסתכל ב TASK MANAGERאז המעבד נמצא על 100%. אני אציין שאני פשוט מעתיק את הסרט לא מקדד ולא כלום אלא מעביר קובץ AVI פשוט אל ההארד דיסק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by elchanan-s,

איך מגדירים שהמחשב יעלה מהssd , באופן קבוע ואוטומטי שיכפלתי את הכונן באמצעות התוכנה המצורפת Data Migration הכונן מופיע ב boot menu אבל ב boot priority הוא מופיע כ DVD

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. לפי אבא שלי הכל התחיל כשהוא הפעיל את המחשב והאינטרנט לא עלה לו, הוא עשה ריסט למחשב, הוא פעל אבל המסך היה שחור. כשהוא ניסה לסגור את המחשב עם כפתור הPOWER הוא לא נכבה אז לבסוף הוא הוציא את החוט מן השקע. כרגע המחשב לא פועל אבל בבדיקה שעשיתי לספק גיליתי שהוא כן פועל (קיצור החוט הירוק והשחור). לפי ההגיון הלוח נראה לי הגורם בגלל שגם הנורה של הכרטיס רשת בו לו נדלקת אבל האם זה יכול להיות משהו אחר? הלוח אם נראה חיצונית בסדר גמור, הזכרונות וכל הכרטיסים תפוסים חזק והמעבד הוא northwood שהיה בעבר בOC אבל בפעולתו השותפת בחצי שנה האחרונה הוא עבד בברירת מחדל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.