תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב שלי נדלק, המאווררים מסתובבים והכל - אבל שום דבר לא עולה (אפילו לא הביוס, מסך שחור!) בדקתי כל מה שאפשר - המסך תקין הכרטיס מסך תקין הזכרונות יושבים טוב המחשב נקי לגמרי, אין טיפת אבק בשוק רכיב ניסיתי גם לאפס את הביוס- להוציא בטריה ולהעביר ג'אמפר ולהחזיר...גם זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה אם לא אחד מאלה? פעם ראשונה שאני נתקל בזה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שיחקתי משחק watch dogs. כל פעם הודעה שגיאה. נסיתי לסגור הכול תוכניות. עדיין הודעה שגיאה(תמונה) יש לי מחשב חזק מספיק מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U מה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב דיי ישן עם זיכרון דיי ישן בתמונה - זיכרון 1 קניתי זיכרון נוסף בתמונה - זיכרון 2 הזכרונות אינם זהים אך שניהם DDR2 2G CL5 לפי מידע באינטרנט הלוח אם תומך ב4 ג'יגה זיכרון מצורפת גם תמונה. כל זיכרון עובד כאשר הוא מחובר לבד אך כשאני מחבר את שניהם יחד ומפעיל את המחשב נשמעים שלושה ציפצופים - ולא קורה שום דבר. האם זה בגלל שהזכרונות לא זהים? האם זה עניין של הגדרות? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם בנושא של מסכים כחולים עם שתי הודעות חוזרות : 1- memory management או 2- page fault in a none page area בתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך של שהוא לא מעודכן אבל עידכנתי אותו (AMD RANDON 6700) מדובר בPC עם WIN 7 64 BIT 8 ג'יגה זכרון חיצוני (הרצתי את הבדיקה של WIN ולא מצאתי פגם בחומרה) כרטיס מסך של AMD RANDON (*) משום מה אני לא מצליח לעדכן את הWIN שלי (עותק חוקי אבל אני לא מצליח לגרום לו לבדוק עדכונים) תודה רבה אני אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תוך כדי עיון ברשימת התוספים ב chrom, נתקלתי בתוסף בשם: "saave oon" אין לי מושג איך הוא התקין עצמו (אני יודע שזה נשמע מוזר) אבל אני לא התקנתי שום דבר שהתוסף הזה בא כחלק ממנו ובטח שלא התקנתי אותו בנפרד. גיליתי גם שהוא מותקן ב firefox וגם שם לא אני התקנתי אותו. חיפשתי בגוגל את השם אבל לא מצאתי משהו , מישהו מכיר או יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שכתבתי חצי מהקשיח שלי (שמחולק וירטואלית לכונן אחר) לא נפתח ומצויין 'מבנה הדיסק פגום' השאלה אם יש מה לעשות כדי להציל את החומר. מדובר בhhd ותיק של סמסונג בנפח 1tb
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה עבור חבר שלום כאשר אני טוען את הגירסא האחרונה של הדרייבר של ATI HD5770 במערכת הפעלה WIN7 64BIT חוקית המערכת עולה ובשלב מסויים המסך נעלם. המחשב ממשיך לעבוד ויש את צליל העליה של ה WINDOWS אך אין מסך. אם מכבים באעזריות ומדליקים אותה התופעה. לאחר מספר פעמים רואים מסך. כשעולים ב SAFE MODE עם VGA SUPPORT יש מסך. הסרתי את טעינת הדרייבר וטענתי גירסה ישנה יותר אך עכשיו אני מקבל מסך כחול 0X00000116 atimpag.sys טענתי שוב את הדרייבר האחרון אך הבעיה חזרה כשלא טוענים שום דרייבר המחשב עולה בסיידר ויש מסך לוח: GA-P35-S3G מעבד: Q6600 זיכרון: KINGSTON 4 GB DDRII 800MHZ זזולוציית מסך נמוכה ככה שהבעיה לא בתמיכה ברזולוציה גבוהה יש למישהו רעיון , פיתרון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי היום מחשב שהיה מותקן עליו Windows XP והתקנתי עליו Windows 7 Ultiamte 32Bit כבר מההפעלה הראשונה המחשב עושה בעיות ואין לי מושג למה. כשאני בווינדוס המחשב בסה"כ עובד בסדר אבל אם אני מנסה להפעיל מחדש (למשל אחרי התקנת עדכונים) אז המחשב נתקע במסך שבו כתוב Starting Windows. כמה הערות חשובות: הווינדוס עולה במצב בטוח גם אם אני עושה Last known good configuration זה בד"כ עולה עשיתי בדיקה להארד דיסק והוא תקין אני מריץ עכשיו Memtest ובינתיים הכל נראה תקין יש לכם רעיונות? אני יכול להתקין שוב אבל אני לא רוצה להתקין סתם על עיוור. מישהו נתקל בתופעה הזו? יש לזה סיבה? אם כן מהי הסיבה ומהם הפתרונות?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מפרט חזק למדי. Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz S1150 Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda Windows 8 Home Premium 64 bit אני מחובר לאינטרנט על תשתית של בזק. מהירות של 30 מ"ב. הבעיה היא שכל הזמן אני שם לב שמהירות הגלישה שלי נהיית מאוד איטית. נסיון לאתחל את הראוטר לא עוזר. רק לאחר שאני עושה DISABLE לכרטיס רשת ואז שוב ENABLE המהירות חוזרת לקצב טוב. הבעיה שצריך לעשות את זה כל הזמן , לפעמים פעמיים -שלוש בשעה. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בפרו, חזרתי מראפטינג שלושה ימים עם gopro. לאחר הראפטינג הוצאתי את הכרטיס זיכרון של המצלמה והעברתי אותו לגאלקסי 4 כדאי להעביר כמה סירטונים, לאחר מכן העברתי את הכרטיס לגלאקסי 2 וקיבלתי הודעה שהכרטיס פגום. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שגלאקסי 2 לא תומך ב64 gb. אחר כך הפעלתי את הgopro וקיבלתי הודעה של sd error וכשחיברתי את הכרטיס לגלאקסי 4 או למחשב אני מקבל אותה הודעה שהכרטיס פגום ושעלי לפרמט אותו. בכרטיס יש מאות סרטים מהטיול ואלפי תמונות. יש אפשרות לסדר את זה ללא פירמוט?
-
- 13 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה של ram יש לי 64 סיביות ובמקום לארות לי 4ram כזה כותב נתנוים לשימוש 2ram בימקום 4 ram
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
-
שלום רב, ביום חמישי האחרון קיבלתי מחשב חדש, התקנתי ווינודס 7 64 ביט, התקנתי את כל העדכונים , כמו כן התקנתי את כל התוכנות של הלוח אם ועדכנתי אותו דרך אחת התוכנות המצורפות. יום לאחר ההתקנה של הכל (בבוקר) בהתחלה היו לי בעיות שמחשב עלה אך יציאות הUSB לא עבדו כלל! לא המקלדת ולא העכבר השארתי את המחשב "תקוע" כמה שעות וכשחזרתי המחשב עלה עם תקלת בלו סקרין שלא הופיעה יותר,מאז לא היו בעיות עם הUSB. היום שוב אחריי כמה שעות שלא הייתי מול המחשב הופיע לי תקלת BLUE SCREEN, המחשב בציע ריסט לבד וקיבלתי הודעה כפי שמופיע בתמונות המצורפות. [ATTACH=CONFIG]6060[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6062[/ATTACH] מה אומרת התקלת? למה זה קורה? * מפרט המחשב מעבד i7 4770 לוח אם GA-Z…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא רואה את האפשרויות בלשונית adjust desktop size and position ,פעם ראיתי ועכשיו לא יודע מזה הבאג הזה..
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מבצע בדיקת מאמץ למחשב אני שם לב שהמעבד שלי רץ במשך מספר דקות על תדר מקסימלי (3.4G) ולאחר מכן יורד לתדר מינימלי (1.6G), הבעיה היא שהטמפרטורה של המעבד לא עולה מעל 65 מעלות לכן אני לא רואה שום סיבה שהמעבד ירד בתדר. הרי הוא יכול להגיע לטמפרטורה של מעל 80 מעלות, לא? דבר נוסף שאני שם לב זה שמהירות המאוורר של המעבד היא על 200RPM ולא עולה, יכול להיות שמוגדר שהיא תעלה רק מעל טמפ, יותר גבוהה ממה שהוא מגיע אליו? ראו מפרט בפרופיל. עריכה: בדקתי בביוס ואכן מוגדר למאוורר של המעבד שיכנס לפעולה רק מ80 מעלות ומעלה. עריכה 2: שינית את ההגדרות בביוס לכך שהטמפ הרצויה היא 50 מעלות והטמפ שבה המאוורר על 100% היא 60 מעלות. ואכן לא בוצע throttleing down. עכשיו השאלה הגדולה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מציקה מאד, בכל פעם שאני עושה סימן קריאה ! מתבטל לי הAERO בWIN7 ואז אני צריך ללחוץ שוב SHIFT+1 שעושה לי סימן קריאה נוסף כדי להחזיר את הAERO ... זה משגע אותי כל פעם זה קופץ לי במסך ! !! אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי אך לבטל את קיצור המקשים האלה איכשהו שלא יהיו קשורים לAERO
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד שמחולק ל3 מחיצות C/D/E פתחתי את המחשב היום וכונן D לא מופיע ויש לי עליו המון קבצים נכנסתי למנהל דיסקים וראיתי שרשום השטח לא מוקצה אז אתחלתי את הכונן ולאחר מכן עשתי אמצעי אחסון חדש וזה עבד ואחרי כמה זמן שוב הכונן נעלם השאלה שלי היא כזאת מה עושים גם בקשר לזה וגם בקשר לכל הקבצים שנמחקו לי ניסתי לשחזר עם כמה תוכנות אבל הם לא מוצאות את הקבצים בתוכנה Recuva הוא רושם לא ניתן ל3בוע את מערכת הקבצים בכונן
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום ביומיים האחרונים המחשב שלי עובד בצורה איטית כאשר אני מפעיל משחק אז המשחק פועל על פריימים מאוד נמוכים. הCPU מגיע אצלי ל70 אחוז וגם 100אחוז ללא שום סיבה. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט אבל אני לא מוצא לזה שום פתרון אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום.יש לי בעיה הם המחשב נייד הוא מתחמם ונכבה אחרי טיפת מאמץ.רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך ומה אפשר לעשות?מצרף צילום טמפרטורה[ATTACH=CONFIG]6039[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לראות צפיה ישירה בתפוז תוך כדי האישורים השונים בתהליך, הורדתי כנראה משהו שגרם לדף הבית שלי בכרום להשתנות ל QONE8 וכל הזמן מופיעה ברשימת התוכניות תוכנה כמו ספידקומפיוטר, אם אני מסיר אותה מיד מופיעה תוכנה אחרת בסיגנון-פיקס ריג'סטרי או משהו כזה גם החיפוש בכרום השתנה כשאני משנה את דף הבית וספק החיפוש דרך הגדרות הכרום-זה משתנה שוב וחוזר חלילה אין אפשרות להסיר את ה QONE8 דרך הסרת התוכניות של חלונות 7...התהליך לא מסתיים יש לי אווירה וסיקלינר סופראנטיספייוור יש עיצה? ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב שלי יש שני כוננים SSD למערכת הפעלה וכונן אחסון מכני רגיל של 250 GB . עתקתי את כל המידע מכונן האחסון 250GB לכונן של 1TB,נתתי לו אותו אות של הכונן אחסון והחלפתי בין הכוננים כאשר המצב החדש הוא כונן SSD למערכת ו1TB לאחסון עכשיו כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב במצב החדש המחשב עולה אך מעלה את הביוס במקום להגיע למערכת הפעלה. אין שום הודעת שגיאה אך כאשר אני מחליף את הכונן של 1TB בחזרה ל250GB הכל עובד רגיל . המערכת הפעלה שלי היא חלונות 8.1 . מה לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שלא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה, המאוורר של הספק מתחיל להתסובב, המאוור של המעבד מראה ניסיון קל להסתובב ואז יש נפילה ושוב חוזר חלילה. אין שום ביפ, שום דבר על המסך. דברים שכבר ניסיתי: לנתק את כל הזכרונות להחליף ספק (לא לגמרי, רק לחיבורים שנותנים חשמל ללוח - שני חיבורים) אם זה עוזר להבין משהו אז כשאני מחבר ללוח אם רק את החיבור הגדול של הספק אז המאווררים דלוקים ועובדים (אבל שום דבר אחר לע עובד) אך כשאני מחבר גם את החיבור הקטן יותר ללוח (צהוב-שחור) הבעיה מופיעה כפי שתיארתי. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש, לוח GA-B85M-HD3 ומעבד I3 4150. חיברתי הכל לפי הספר וכאשר אני מדליק, המאווררים מסתובבים 5 שניות ומפסיקים ושוב מופעלים ל5 שניות וחוזר חלילה. איך ניתן לדעת מה גורם לבעייה? ניתקתי את כל הכוננים ורק הזיכרון המעבד והספק מחוברים ללוח.
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים. בכוונתי לרכוש מסך ברזולוציה הרשומה בכותרת מאחת מחברות המדבקה הקוראניות שדיברו עליהן פה לא מעט. מהו כרטיס המסך המינימאלי שיכול לתמוך ברזולוציה זו? המסך לא ישמש למשחקים אלא רק לעבודה משרדית ולסרטי HD. אשמח לתשובות גם לגבי nVidia וגם ATI. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נחמד בעל נתונים נחמדים INTEL CORE2QUAD Q6700 SCYTE KATANA 4 MSI P35 PLATINIUM COMBO OCZ 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE GEFORCE GT630 INTEL SSD 530 120GB יש לי את המחשב קרוב ל 7 שנים ואף פעם הוא לא נתקע\גמגם לי במשחקים ופתאום לאחר יום משחקים ארוך ומייגע הוא החליט להתחיל להתקע במשחקים כמו FIFA13 שזה משחק שלא דורש יותר מדי. חשבתי אולי זה הזיכרון אבל למה שפתאום זה יתחיל להתקע אחרי כל כך המון שנים שלא את הכרטיס מסך החלפתי לפני חודשיים בערך והוא עבד מצויין עם הFIFA13 ב FULL HD עד לפני מספר ימים ואף ניסיתי עם כרטיס אחר וחזק יותר ללא הועיל (GT640) אין בעיות של חימום יתר של המעבד והחלפתי לא מזמן את הקולר למשהו איכותי יותר (רשום במפרט) התקנתי גרסה טרייה של וו…
-
- 37 תגובות
- 8.7k צפיות
-