עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המפרט שלי הוא: ATHLON 64 3000, A-DATA 512 DDR 3200, ABIT KV8, ומערכת ההפעלה היא WIN XP SP 2. לאחרונה המחשב נוטה להיכבות מס' רב של פעמים במהלך היום, כאשר לא משנה איזו תוכנה רצה ברקע. מה יכול להיות מקור הבעיה? האם סביר להניח שזה הספק? כי הספק שיש לי הוא הספק של KSP. יש לי רק סטיק אחד של זיכרון ככה שאין לי עם מה להחליף מקום/ האם כדאי פשוט לשים אותו בסלוט שונה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by joniar,

יש לי PS2 וכשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיות חדשות אני נתקל בבעיה אין את החיבור S-VISEO (חיבור בננות) בטלוזיות החדשות וגם אלו שיש אז זה מציג לי בשחור לבן (רק את המשחק ושאני מפעיל עם השלט את הממשק של הטלויזיה -הממשק צבעוני) קניתי מתאם של S-VIDEO ל VGA )http://dx.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243( וזה לא עובד איתו לא בטלוזיה ולא במסך המחשב. בחיבור הזה כפי שאפשר לראות יש עוד חיבור שהוא לא מהבננות הרגילות ואליו לא מחובר כלום אחרי זה ניסיתי לחבר לרסיבר שמחובר לטלויזיה בHDMI- כלומר חיברתי את הS-VIDEO לרסיבר. מה שקרה זה שהקול עבר אבל הVIDEO לא נראה על המסך. ראיתי שיש בPS2 חיבור של כבל אופטי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג. (בהנחה שיחובר…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by rafi28,

היי לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע. התקיעה מאופיינת בכך שהמחשב פתאום לא מגיב והמסך קופא. חשבתי שהמחשב נתקע בגלל עדכון של ווינדוס שבע. לאחר שהמחשב היה נתקע הוא לא היה נדלק בפעם הראשונה והייתי צריך לערוך מספר אתחולים עד שהוא נדלק. על מנת לפתור את הבעיה ניסיתי לשחזר לאחור ולאחר מכן לפרמט. אמנם המחשב לא צריך מספר פעמים כדי להידלק אך הוא עדיין נתקע. בנוסף לפעמים המחשב מרעיש - "רועם". עד לתקיעות המחשב עבד באופן תקין לחלוטין. למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by GoldFish,

שלום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי. בהדלקת המחשב עוברים מעל 5 דקות עד שהוא מתחיל לעלות על המסך רשום MSI MotherBoard V-class Press <Tab> to switch to POST or <DEL> to run BIOS Setup לאחר כדקה וחצי המסך מתחלף למסך שחור עם סמן מהבהב. לאחר כארבע דקות המחשב מתחיל לעלות נתוני המחשב לוח האם של MSI עליו רשום K9N6SGM-V NVIDIA MCP61 Chipset/VGA Drivers קישור לפרטים על לוח האם http://uk.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.html כרטיס מסך, Nvidia GeForce 8400 GS 512MB RAM Windows XP SP2 or SP3

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי את המחשב הנ"ל: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש לי בעיה במשחק DC universe online. הוא לא עובד לי בצורה תקינה, יש הרבה לאגים, לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של ביצועים. ובנוסף המחשב שלי פשוט נכבה אחרי זמן מסויים, בלי הודעה מראש. אני דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי את הדברים הבאים: Thank you for providing us with this information. Unfortunately your system is currently not supported for play DC Universe Online due to your current Intel Graphics hardware. As this hardware is not compatible with the game it will cause a wide array of issues within the game. In order to address this issue you will n…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ,קניתי כרטיס מסך למחשב של חבר HD5450 מותכן אצלו WIN7 64Bit ,חיברתי את הכרטיס הדלקתי את המחשב והוא ניתקע בסמל של החלונות (הסמל ממשיך "לנשום") אבל המערכת לא עולה. הוא יכול להישאר ככה גם שעה ולא להראות סימן שהוא ניתקע פשוט לא לעלות את המערכת ,אם אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם ,אפילו כשהכרטיס מסך יושב בPCIE המחשב כן עולה . אבל ברגע שאני מחבר את המסך לכרטיס החדש המחשב לא מסכים לעבוד ...אני כבר עובד עצות : : את הכרטיס חיברתי למחשב אחר (לשלי) עבד מצויין בבקשה עזרה תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by sgendelm,

אני בד"כ משאיר את המחשב דולק כל הזמן. בשני הבקרים האחרונים כאשר הגעתי למחשב שמתי לב שאחד מכונני ה DVD נעלם ולא מגיב. ריסטרט וכניסה לביוס הראו שהכונן לא קיים. אחרי כיבוי מלא והדלקה הוא שב והופיע. בנוסף נורית החיווי של ההארד דיסק (שמראה שהוא בפעולה) כמו גם נורית החיווי של כפתור הריסט דולקות באופן קבוע וללא הפסקה (לא זכור לי שזה קרה בעבר). המחשב הינו חדש (בן מספר חודשים בלבד) למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Azam,

היי, שידרגתי את הווינדוס שלי לווינדוס 7 מ-XP אתמול ומאז אני מנסה לסדר את הסאונד ללא הצלחה. לוח האם שלי זה GIGABYTE GA-965P-DS3 וכרטיס קול המובנה שלו זה Realtek ALC888. התקנתי את הדרייברים המעודכנים לווינדוס 7, המחשב מזהה את הכרטיס (הוא מופיע ב-device manager) אבל עדיין אין סאונד מהאוזניות שמחוברות לפאנל הקידמי (ניסיתי גם לחבר אותן לחיבורים האחוריים, לא עזר), למרות שהווינדוס עצמו מזהה שיש סאונד, כי כשאני לוחץ על האייקון של הקול ב-Task bar יש את הפס הירוק שעולה ויורד לפי הווליום. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מתייאש וקונה כרטיס קול חיצוני וזהו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Lirux,

צירפתי פה קובץ עם הרשימה של הBSOD שקרו... המחשב פשוט סתם קורס... אין אוברקלוק או משהו, התקנה חדשה. למה הוא קורס בלי סוף? ועוד משהו, כשאני מתקין flash הפיירפוקס מתחיל לקרוס וגורם לכל המחשב לקרוס איתו. (כרגע אני בלי פלאש) פירוט: ================================================== Dump File : 082709-21750-01.dmp Crash Time : 27/08/2009 19:19:09 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x9242d7a2 Parameter 3 : 0x94a2f9c0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : cdd.dll Caused By Address : cdd.dll+d7a2 File Description : Canonical Display Driver Product Name : Microsoft® Wi…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by mrpoli3,

שלום , רכשתי מסך לד : aoc e2243fW וכאשר אני מנסה לראות סרטון \ סרט HD איני מצליח לראות חלק הסרט נתקע לשניות קלות והאינו תואם לשמע מפרט המחשב שלי : מעבד : amd athlon 3000+ 2.16 GHz לוח אם : NF7 abit זיכרון פנימי: 1G RAM כרטיס מסך : NVIDIA GFROCE 5200 עם חיבור DVI דיסק קשיח: 260GB האם המסך יכול לההרס עקב זאת? מה עלי לעשות בשביל לסדר את זה .. ? תודה שהקדשת מזמנך לקרוא את הנושא הנל ..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הכל התחיל היום בשעות הבוקר אחרי שהפעלתי את המשחק battlefield 2. לפני שבוע קניתי כרטיס מסך 7600gt והוא עבד לי מצויין במשחקים ואז ניסיתי לעשות לו oc דרך הדרייברים של הכרטיס. 600 לליבה ו900 לזיכרונות .......כמה ימים המשחקים עבדו טוב מאוד במהירויות החדשות אך היום כשניסיתי להפעיל bf2 ןלראות את השיפור המחשב פשוט נכבה בלי הודעה מוקדמת או משהו כזה. הפעלתי את המחשב וביטלתי את הoc . לפני זה לא עשיתי שום oc לשום רכיב אחר (כמו מעבד , זיכרונות). עכשיו כל פעם שאני מריץ תוכנה לחיפוש והסרה של תוכנות ריגול (spybot) ,בשביל לבדוק אם הסיבה היא בהם , המחשב נכבה פתאום . גם כשהפעלתי משחק אחר כמו gta:sa המחשב נכבה. דרך אגב הספק שלי הוא 350watt.......בהחלט מספיק לכל רכיבי המחשב.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ערב טוב לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב חדש שאחד מרכיביו היה i7 8700k בתצורת TRAY, לא שמתי לב לזה בחנות וכשהגעתי היום הביתה ראיתי שיש מבדקה עם ברקוד על אחורי המעבד (צורפה תמונה) מה זה אמור להביע? יש להסיר אותה/היא מפריעה בכלל? זה יפגע לי באחריות? אני ממש מבולבל...

14. Started by שי לי,

הכבל טעינה שיוצא מהמקלדת זה לא אותו חור כניסה של הטאבלט איזה סוג חיבור שיתיאם ביניהם אני צריך

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Basson_9,

היי חברים, ניסתי היום לשנות יעד של קובץ במחשב שלי ובטעות שילבתי את הדיסק קשיח ביחד עם הקובץ של התמונות וכאשר אני לוחץ על Pictures זה מביא אותי לדיסקק הקשיח. יש מישהו שיכול לעזור לי? (מתואר בתמונה)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by אלי 1,

שלום חברים ומומחים יש לי מחשב נייח עם וינדוס 10 שנדלק ואז יש מיד רק מסך שחור. התקלה החלה בבוקר בשלבים אלו 1. לפתע באורח מוזר דפים בגוגל (בו התעסקתי באותם רגעים) לא נפתחו והופיעה הודעת שגיאה אוי לא. 2. חצי דקה לאחר מכן וינדוס קרס למסך כחול והחל לעשות ריסטרט 3. המחשב נדלק אולם וינדוס כלל לא עולה, יש מסך שחור. (סמן העכבר נראה.) האם יש למישהו השערה לאור נתונים אלו במה הבעיה האם זו בעית חומרה וא"כ במה בזכרונות בכרטיס מסך במשהו אחר? תודה רבה

17. מחשב ניד LENOVO 330s עם דיסק קשיח 265GB SSD אני מנסה להתקין מדיסק או קי מגיע למסך שבו צריך לבחור היכן להתקין (ראה תמונה) ושם לא מצליח מה הסיבה? אם צריך לפרמט, איך עושים זאת במחשב ללא מערכת הפעלה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by or_doc,

שלום יש לי הרדיסק מיושן בן 6 שנים. WD Caviar 40GB IDE שחור. זה התחיל שהמחשב הישן עבר לWin 7 x86 הוא תוקע את המחשב ועושה מסך כחול. אגב ניסיתי גם על מחשב חדש יותר עם WIN 7 X64 ואותו המצב מחיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות קשור איך שהוא לג'ימפור שלו. אז זהו שהוא הדיסק היחיד שמחובר לבקר IDE (אין עליו מערכת הפעלה) ולא שמתי לו ג'מפר כך שהוא במצב "Single or Master" יש לי עוד 4 דיסקים של WD ישנים יותר ומניסיון שלי איתם עם XP VISTA ו לא עשו את הבעיה הזו. השאלה שלי עם זה קשור לסקטורים פגומים או שההארדיסק הזה פגום לגמרי. אין לי בעיה לפרמט אותו ודרך אגב זה נידמה לי קרה שWINDOWS ניסה אולי לכבות את הדיסק מטעם הגדרות חיסכון בחשמל אבל אני לא חושב שזה העיקר למה כי קרה לי שבהעתקת קבצים הוא …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. אני לא מצליח להבין מה הבעיה של הדי וי די המזד*** שלי!!!!! אני חייב מומחה די וי די שידריך אותי ויענה לי על מלא שאלות... אז הסיפור המלא הוא ככה: קיבלתי מחבר 4 סירטי די וי די שונים סתם כי סיקרן אותי לנסות להכין ריפ. כיון שאני מתעסק עם סרטים רבים. הדגם של הכונן הוא- sony dvd-rom ddu1621 כונן סטנדרטי שקניתי בחנות שכולם שונאים-ksp אין לי מושג כמעט בכלל בדי וי די ...בקיצור הכנסתי לכונן וניסיתי לצפות בלב אמיץ....התוכנת הקרנה שלי Powerdvd 4.0 אמרה לי שהיא עוברת איזור לאיזור 1 וכי יוותרו לי רק עוד 4 פעמים לעבור...אוקי כיוון שאני יודע שיש הגבלת איזורים על די וי דיים החלטתי לחפש דרך לפרוץ את הכונן כדי שאוכל לעבור חופשי בין איזור לאיזור. הורדתי מאתר http://www.firmware.fr.st את הגרסא…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אלה רק בגודל שלהם .לא ניתן לפתוח אותם ומקש ימני לא נותן כלום.גם ריענון לא מגיב מה ניתן לעשות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Motix,

קניתי את המפרט הבא כרגע ואני רק רוצה לוודא שווינדוס 7 יעבוד עליו. זה המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח מציאון ועודפים Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 500W VP500P 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec…

22. שלום, אז ככה, אני רכשתי מעבד i5 7400 יחד עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-B250M-DS3H. הנה המפרט שלו: https://ksp.co.il/index.php?txt_search=42413 במפרט של הלוח אם כתוב שהוא תומך במערכות הפעלה האלה: Windows® 10 64-bit (for 7th Generation Intel® Processors)Windows® 10 64-bit / Windows® 8.1 64-bit / Windows® 7 32-bit / 64-bits (for 6th Generation Intel® Processors)* Please download the "Windows USB Installation Tool" from GIGABYTE's website and install it before installing Windows 7. האם זה אומר שמדור (6) ומעלה של המעבד או רק עד דור (6) של המעבד? אני לא כל כך מבין בזה ואולי זה יישמע דבילי אבל באמת חשוב לי לדעת. ע…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by onetwo,

שלום, זה שאלה למביני gmail לעומק. יש לי כבר שנים alias ב gmail שאני שולח דרכו. הגדרתי את הכל דרך settings=>Accounts and import=>Send email as שם יצרתי אימייל של אתר שיש לי, ועשיתי את כתובת האימייל הזאת להיות דיפולט. עם השנים, שמתי לב שאנשים מחזירים לי אימייל לפעמים לכתובת gmail הפרטית. בדקתי בחיפושים וראיתי שאף פעם לא שלחתי אליהם מהכתובת הפרטית, אלא אך ורק מהalias. אני בטוח בזה (וזה גם הדיפולט, ואין סיבה שהייתי משנה לכתובת האמיתית). מישהו יודע איך זה ייתכן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Yoav,

שלום לכולם, היום המחשב שלי ביקש להתקין אפדייטס לווינדוס, אישרתי (למען האמת לא ממש שמתי לב מה הוא התקין, אבל בד"כ זה לא עושה צרות...) והוא ביקש לעשות ריסטרט. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל לאחר הריבוט המחשב נתקע במסך של היצרנית (אתם יודעים, איפה שיש את הלוגו של היצרנית של הלוח) ולא הסכים לעלות או להכנס לביוס. פשוט תקוע. המפרט מימין. אני שולל תקלת דיסק מכיוון שאז הוא היה אמור לעבור את השלב הזה ולהודיע לי שהוא לא מצא דיסק קשיח בשלב מאוחר יותר, ככה שנשאר זכרונות, לוח או מעבד. אני נוטה להאמין שמדובר בלוח. תודה, יואב.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by dani007,

יש לי בעיה כשאני משחק במשחקים אני יכול לשחק שעתיים,שלוש וארבע ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים על המסך... מה זה אומר? וזה לא בעיה במשחק ספציפי זה כבר קרה לי בשלוש משחקים שונים... מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.