תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, אחרי שהמחשב נדפק לי מהווינדוס Update (כמו שתוכלו לראות באשכול בלחיצה פה) החלטתי שאני רוצה לפרמט את הווינדוס. כרגע עדיין בהתלבטות אם לקנות כונן SSD למערכת ההפעלה או לקנות SSD אחד גדול לכל המחשב (ומשהו חדש, אולי מסדרת ה-850 Pro של סמסונג) השאלה שלי היא מה קורה לגבי מקוריות התוכנות שעל המחשב: הווינדוס שלי הוא 7 אולטיימיט חוקי, עם דיסק וסיריאל שיש לי עד היום, ויש לי גם אופיס 2010 מקורי שאת הסריאל שלו קיבלתי מהאתר של מיקרוסופט לפני שנים רבות. אין לי מושג איך לאתר אותו היום. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט? הרי אם אני ירצה לבצע אקטיבציה לווינדוס 7 אחרי ואני יקיש לו את הסריאל שיש לי, הוא יזהה שיש כבר אחד כזה בשימוש. וכנ"ל לגבי האופיס, שאותו בכלל שאני לא יודע איפה לאת…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש דרייבר למצלמת רשת AW-R2035 לוינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שזה מתאים לפורום הזה. בכול אופן נשרפרה לטלויזיה של הספק. ועכשיו אי אפשר להדליק אותו. איך אני יכול להחליף את הספק?.. ומאיפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה התקן מדובר, לא מרגיש שום שינוי במחשב או קריסות, מישהו יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי כמה חלקים חדשים - לוח, מעבד וזכרונות (ראו מפרט שלי), ומאז הרכישה ולאחר התקנת WIN7, פעם ביום קורה באמצע עבודה שהמחשב נכבה לגמרי (אני שומע את מאווררי ספק הכוח כבים גם הם) ואחרי שנייה המחשב נדלק שוב. בדקתי טמפרטורות, הכול תקין. חשבתי שזה מצב AHCI וביטלתי אותו מהביוס. הייתי אומר שמדובר בספק-כוח, אבל העיתוי של החלפת החלקים גורם לי לחשוב שזה יהיה צירוף מקרים גבוה מידי, שבדיוק שהחלפתי חלקים הספק התחיל לגסוס. בכל אופן, אודה לעזרתם ולאבחון של הבעיה. הייתי לוקח את המחשב למעבדה, אבל הבעיה שהתקלה באה פעם ביום, וכמו שאני מכיר את הדברים, היא לא תחזור במעבדה. אגב, אתמול בבוקר הייתה תופעה מוזרה נוספת שלא חוויתי מעולם: המחשב היה דלוק אבל הכול היה מקרטע ותקוע באופן בלתי נסבל. הרקע של…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע מה נסגר, יצא לי לפרמט כבר איזה 6 פעמים ומחשבים שונים והכל עובד חלק... אבל כאשר ניסיתי לפרמט את המחשב הישן אצלי בבית, אני רואה שבכלל אין אפשרות לעלות את כוננן הדיסקים בהתחלה, זאת אומרת בכלל אין אפשרות כזאת לבחור מה יעלה בהפעלת המחשב. משהו מוזר... קראתי על עדכון ביוס וזה נראה מסובך ועלול לגרום לנזקים. מישהו יודע מה לעשות? בנוסף, כאשר הגעתי לתפריט של הביוס אין בכלל סימנייה של Boot, ניסיתי לחפש גם בAdvanced ועוד בשאר מקומות אך ללא הצלחה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה הגלגלת האמצעית מגלגלת לי לבד בלי שאני עושה כלום. לדוגמה: אני גולל באתר למטה וכשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר לי למעלה מעצמו. באוטלוק זה ממש מרגיז כי כשאני עומד על הדואר הנכנס זה מוריד לי למטה ומעלה למעלה במהירות בלי שאני ממש עושה משהו. אני חייב לגלול עם החצים בצד ע"י לחיצה עליהם עם העכבר כדי לשלוט בגלילה בלי שהיא תשתגע... אני לא בטוח שזה בעכב כמו אולי משהו בהגדרות שלו למרות שהוא הזדהה לבד בWIN 7 והדונגל האלחוטי שלו הותקן לבד. אני התקנתי מהאתר את התוכנה של העכבר אבל זה לא ממש עזר לי... האם מישהו יודע מדוע זה קורה? אני אבדוק עכשיו במחשב אחר ואדווח לכם. בכול אופן אשמח לעצות בעניין, תודה עריכה: טוב, אכזבה קשה, ומעכבר שנחשב מוערך... זה קורה גם במחשב אחר. מספיק…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שיש חומרה חדשה -USB DEVICE ושאני לוחץ להתקין אותה הוא לא נותן לי ואומר שלא ניתן להתקין.... אז איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נכבה בפתאומיות ויצא עשן מהספק כוח + אש. אם לא הייתי מוציא את השקע מהתקע סביר להניח שהאש הייתה ממשיכה. גיליתי שהכבל מתח פשוט נשרף ונאכל. האם זו תופעה נורמלית ? האם זה קשור לאוברקלוק או שאין קשר ? מדובר על ENERMAX MODU 425W + כבל מתח לא מקורי (ככה נראה לי,אבל לא בטוח שיש קשר). אגב קניתי כבל חדש ועכשיו זה עובד,אבל לפעם הבאה אני צריך לדאוג ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מפעיל את המשחק ארניל 2003 הוא לפעמים עושה לעצמו ריסטרט אבל עזבו אני כבר לא משחק במשחק אבל מה שכן מפריע זה שכשאני משחק במשחק קאונטר סטרייט לפעמים המשחק נתקע אתם יודעים כזה משמיע בלולאה כזאת את ה2 שניות האחרונות והתמונה נעצרת עד שאני עושה לו ריסטרט לפעמים הוא סוגר את המשחק לבד וחוזר לווינדוז אבל הגראפיקה בווינדוז יורדת להכי נמוך הכל קורה באמצע משחק לא בזמן קבוע זה קורה כמעט כל פעם וזה מעצבן עד שאני מצליח להרוג הרב אנשים נתקע משחק תבינו לבד כמה זה מעצבן מה עושים? Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חצי שנה די חדש המפרט בצד,אגב כרגע הכרטיס קול אונבורד פועל ולא הM-AUDIO. בימים האחרונים הכל עושה בעיות,הAVG עשה בעיות החלפתי לנוד32. הפיירפוקס קורסס,משחקים קורסים,אפילו האייסיקיו עושה בעיות.לפעמים מופיע בלו סקרין והמחשב עושה ריסטרט או שכמה תהליכי ווינדוס בבעיה וצריכים להיסגר. ישרר חשבתי שזה הטממפרטוורת,ניקיתי אבק מהמארז והמאווררים,בדקתי שהכל מחובר תקין ושהכל עובד והקריסות הממשיכו לקרות.להלן הטמפרטורות: מעבדים במנוחה בממוצע 30,לוח אם 40,כרטיס מסך 55 והארדיסק 42. במאמץ ההכרטיס עולה ל70 המעבדים לבערך 40 הלוח אם בכמה טמפרטרות שאני לא זוכר והאריסק נדמה לי ל47. לי נראה שהטמפרטורות תקינות אולי חוץ מהכרטיס מסך שגבולי קצת ואולי בגלל החמסין של היום. השאלה היא,אם באמת הבעי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני צריך לחשוש ממצב הדיסק ולהחליף אותו בחדש, או שאני יכול להשאר רגוע? מה בכלל אומרת ההערה הזו? באינטרנט ראיתי שהרבה אומרים לנסות להחליף את הכבל של ה- sata אבל פעם אחת ראיתי שאין קשר לזה בכלל. אשמח לעזרה :-) נ.ב. ה- error scan יצא בסדר, אבל עשיתי quick, לא המלא. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחדשתי בצג חדש Dell P2417H ואני מנסה לבין האם יש בעיה בצג או שמה חברת Dell עברה לפאנלים מאיכות נמוכה יותר. ביצעתי השוואה מול צג Dell P2314H שנמצא ברשותי והתוצאות מראות שהצג החדש בהיר באופן קבוע יותר מהצג הישן והצבעים פחות חדים. משחק עם הגדרות הצג או בהגדרות תוכנה לא משנה הרבה את המצב ביחס לצג הישן. בנוסף, בצג יש זליגת תאורת רקע בפינה הימנית התחתונה שדי מפריעה כאשר התמונה שחורה. צג שמאל הוא P2417H החדש וצג ימין הוא P2314H: …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח GA-880GM-UD2H ובשבוע שעבר הכרטיס רשת הפסיק לעבוד סתם ככה, והבעיה היתה כל כך חמורה שזה לא עבד לא בWIN7 ולא בלינוקס.. הוא נסע לKSP ששם קנה את המחשב והכרטיס רשת עבד שם..... הבעיה חזרה כבר פעמיים-שלוש, הכרטיס רשת מפסיק לעבוד לגמרי ופתאום חוזר לעבוד Summary Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit CPU AMD Athlon II X4 630 29 °C Propus 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2) Graphics PHILIPS 107E @ 1280x1024 ATI Radeon HD 5700 Series Hard Drives 488GB Western Digital WDC WD5001AALS-00E3A…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כחצי שנה לערך קניתי מרשת אייבורי הרד דיסק נייד מהדגם הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/113971 בדיוק כזה רק של 500 ג'יגה. עכשיו אני מגיע לבעיה... מאז שקניתי אותו תמיד היו איתו בעיות שפתאום המחשב לא זיהה אותו והציג הודעה כזו: "usb device not recognized" עכשיו הדבר הזה היה קורה לי תמיד מאז שקניתי את ההארד דיסק והיה נפתר אחרי הרבה עצבים כאשר ניתקתי לו את החשמל\כבל ה USB שלו ושיחקתי עם ככבלים עד שהוא קרא אותו. העניין הוא שבשבוע האחרון לא משנה פשוט מה אני עושה המחשב מציג את ההודעה הזו ברגע שאני מחבר את הההרד דיסק ומסרב לקלוט אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והייתה אותה בעיה,הורדתי לו דרייבר עדכני והבעיה עדיין ממשיכה. הגעתי היום לחנות אייבורי ממנה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 8.1, אתם יכולים להתייחס כאל 8 רגיל. בכל מקרה, רציתי להסיר דרייבר בעייתי לעכבר והלכתי ל-msconfig והגדרתי מצב בטוח מינימלי. עשיתי ריסט למחשב, והמחשב היה תקוע כמה דקות על המסך של restarting, נראה לי קצת מוזר, כי יש לי כונן SSD עליו מותקן הווינדוס. אז אחרי כמה דקות התייאשתי ולחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. כשהפעלתי את המחשב, הכל נראה בסדר. אבל במסך הטעינה, שום דבר לא קרה. טוען, וטוען וטוען וטוען.... חיכיתי אפילו חצי שעה, כלום! אז שוב, הארד ריסט והדלקה, אותה תוצאה. עוד הארד ריסט, ואשף התיקון של ווינדוס נכנס לפעולה. ניסיתי הכל! סטארטאפ ריפייר - כלום ריסטור מנקודה לפני שלושה ימים - שגיאה, כותב שאיזה קובץ בשימוש (על ידי מה?! ווינדוס לא עולה) אני ממש לא רוצה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה. לפני כשבוע היתה לי מתקפת וירוסים ענקית - עשרות ניסייונות פריצה בכמה דקות לפי דיווחי האנטיוירוס. האנטיוירוס תפקד והדף את ההתקפות. יום למחרת לא הצלחתי לפתוח את דפדפן הכרום ואתר הבית הפך לאתר של האנטיוירוס ונכתב שם שהאתר נחסם (דף בית של גוגל) כי הוא לא חוקי. הדפדפן של כרום עולה אך לא ניתן להעלות אף קישור כלשהו ומופיע דף לבן. האקספלורר כן עולה אך גם אליו נחסמים כל אתרי גוגל (המייל וכו'), וישנם עוד אתרים כמו בהצדעה שנחסמים לי מאז אותו יום גם דרך הסלולרי שגם הוא מקושר לאותו חשבון בג'ימייל. מקווה שהבנתם מה הבעיה. אני רוצה להבין מה אני יכול לעשות, כי נראה לי שמדובר בבעיית אבטחה כלשהי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי לאחרונה התחדשתי בכונן 5TB חיצוני של SEAGATE דגם STBV5000100 פירקתי אותו וחיברתי פנימי למחשב. דגם הכונן לאחר הפירוק ST5000DM000 לאחר שהרכבתי אותו שמתי לב לביצועים לא יציבים (ראו דיון כאן) לאחר כל הניסיונות השונים לא נפתרה הבעיה.. אבל, שמתי לב שהכונן לפעמים כבה אבל עדיין יש בוא שימוש.. לדגומא, במהלך צפייה בסרט HD ששוקל כ 10 גיגה לשעה וחצי סרט הסרט מתנגן בצורה רגילה אבל שאני מחליט להפעיל משהו אחר במקביל, פתאום הכונן נדלק ומתחיל לשמוע את הכונן מסתובב.. דוגמא נוספת, אני יכול לדפדף בקבצים בכונן במשך דקות אחדות ורק ברגע שאפעיל קובץ מסויים הכונן יתחיל לעבוד (ישמע רעש שהוא נדלק, מסתובב ואחרי כמה שניות הוא יגיב לפעולה [אחרי שיופעל]) משהו שלא קורה בכוננים אחרים (בכוננים האחרים…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואני גם רוצה לעלות את הקובץ הזה ליוטיוב איך אני מלביש עליו איזה תמונה אוו משהו כדי שזה יתאפשר.. כי אי אפשר לעלות אדיו ליטיוב !! אשמח לעזרה ממש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדי פעם המסך לא נדלק לאחר מצב שינה. זה קורה אחת להרבה זמן יחסית ורציתי לדעת מה יכול לגרום לזה אם מישהו יודע? win 8.1 תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה המקלדת פשוטה של ידידה : Samsung Pleomax PKC-700B http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2585&scat=200&tcat=30 אז ככה המקלדת אצלה די הרבה זמן אז ככה שאין אחריות.. היא טוענת שמזמן היא עבדה ועכשיו כבר לו אז חיברתי אותה יש נורה אחת שדולקת.. הוא מזהה שיש כניסה של חיבור חדש בתור התקן לא מזוהה. חיפשתי דריברים בגוגל ופשוט איןן וגם היא לא קיבלה דרייבר יחד עם המקלדת.. חיברתי תעכבר שזה סט והוא עובד כרגיל. האמת שלא ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב אחר.. האם יכול ליהות שאני צריך את המחבר מ usb לכניסה הסגולה המקורית של המקלדת (שכחחתי תשם של החיבור סורי) בלוח בקרה באפרויות של המקלדת אין כלום שהוא מזהה מה אפשר לעשותת?.. דיי דחוף, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו פה נתקל אי פעם ב-MACHINE CHECK EXCEPTION במקרה? אני כבר תקופה ארוכה סובל מ-STOP ERRORS (מסכים כחולים) בווינדוס אקס פי 64, כשה-STOP ERROR הוא 9C יש על זה מידע נוסף פה: http://support.microsoft.com/kb/329284 הסיבה שאני כותב את זה כאן היא שה-STOP ERROR הזה - או יותר נכון, ה-MCE - מעיד באופן ישיר על בעיית חומרה (למעשה, הוא השם ה-"כללי" בארכיטקטורה הקיימת לבעיית חומרה שלא קשורה לשום רכיב "אקסטרה", ולכן בדרך כלל נוגעת לרכיבים הבסיסיים כמו הזיכרון, המעבד, לוח האם וכו') מישהו פה אי פעם נתקל בזה או הצליח לפתור את זה? הטמפ' של המעבד שלי לא מזהירות אבל הן לא ממש מצדיקות את זה (עד כמה שאני מבין)... אני רץ ב-50 מעלות ב-IDLE פחות או יותר, המעבד הוא E8400, לוח האם הוא I…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי B&W2, אבל יש לי איתו כמה בעיות - א'. המפרט שלי זה AMD 3000 ו9800P, והוא רץ על 10FPS, על מדיום, ברזולוציה של 840 על 700 ומשו נדמה לי, 32 ביט קולור. אבל פסדר, אפשר לחיות עם זה (למרות שזה אמור לרוץ יותר טוב, ניחא) ב'. הבעיה העיקרית, היא, שלפעמים הוא נתקע. אבל לא נתקע לגמרי, כאילו, אם אני אחכה איזה רבע שעה הוא יחזור לתפקד, ואז אחרי 2 דקות יתקע עוד פעם לאיזה רבע שעה. כזה מעצבן אותי (כמו שקרה לי עכשיו) אני פשוט יוצא ממנו עם Ctrl + Alt + Del כי זה ממש מעצבן. ואז אני רואה בצד כזה סמלון קטן (רק אם המשחק עדיין פועל תוך כדי!) של משולש וסימן קריאה בתוכו. "Virtual memory minimum too low". אוקיי. אני מניח שחסר לי ראם? (512) פסדר. אין לי כסף כרגע. אז העלתי את המינימום ל-1024 נ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-