עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by קלוקיי,

שלום... שמעתי על תופעת צוואר הבקבוק ורציתי לדעת איך מזהים בעייה זו במחשב, כי אני חושב שבעייה זו מתרחשת במחשב שלי... והנה המפרט שלי אולי זה יעזור במשהו: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php9g6enU.bmp ויש לי עוד שאלה אחת מהי המהירות המירבית של המעבד שלי? כי אמרו לי שהוא צריך להיות 4.000 ובמפרט של המחשב רשום 3.000.... תודה לעוזרים.....

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום רב. התקנתי את לוח האם על המגש, את הזכרון, הכרטיס הגרפי, וכן הלאה. בסיום כל זה - וכאשר כל זה נעשה על מגש לוח-אם נשלף (בעוד שהמארז עצמו נמצא במקום אחר), הופתעתי לגלות (ברוב בורותי) שאין לי שום דרך להדליק את המחשב - למיטב ידיעתי. ז"א - אני מבין שכפתור ההדלקה נמצא על המארז. והוא איננו. אז כיצד מדליקים את המחשב? :

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לכן לא ניתן להיכנס לסיוס של המחשב להגדיר הגדרות אין אפשרות לחבר מקלדת ps לא קיים חיבור כזה על הלוח איך ניתן להיכנס לביוס ללא עכבר או מיקלדת

4. Started by Clicker7,

מישו יודע איך לפתור את זה ?? בגוגל ראיתי שכנראה הUSB במצב legacy בbios אז כיביתי את הLEGACY ואז הWINDOWS לא עולה הוא ניתקע בטעינה של הקו ובBIOS הUSB נימצא ב2.0 לוח אם M2N-E של ASUS (לא גירסאת הSLI) אני לא יודע מה עוד לעשות מה שמחובר זה ZALMAN RS6F USB 5.1 SURROUND HEADPHONES USB MOUSE 6 LEDED WEBCAM אם אני רוצה מצלמה אין לי אוזניות וההפך

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי דיסק קשיח שלא בשימוש כבר איזה חצי שנה, ואני מנסה לעלות אותו אבל לא מצליח, מקבל ERROR שקשור ל PRIMARY / SLAVE במסך הראשוני, ואז עושה F1 והמחשב ממשיך לעלות רגיל אבל הדיסק לא מופיע במחשב שלי. שאלה אחרת, בדיסק קשיח אחר אני מנסה לגשת ל "מסמכים שלי" אבל אין לי הרשאה, מה אוכל לעשות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני אסביר יש לי כונן אחד שהוא מפוצל C ו D עכשיו ב C יש וינדוס אני רוצה לחבר בנוסף את ה SSD ולהתקין בו את הוינדוס ואני רוצה לעשות שהC הקיים יהפוך לשם אחר יש אפשרות ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם WIN 10 צירפתי תמונה שממכישה את הבעיה בדיוק, בגדול לא מופעים כל האייקונים שהצמדתי וגם כל האייקונים של החלונות הפתוחים. בתמונה ניתן לראות דוגמה ל3 חלונות פתוחים שלא מופיעים בשורה למטה. אשמח אם משהו יודע לפתור את הבעיה. [ATTACH=CONFIG]9339[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי. יש לי 2 צפצופים קצרים בעליית המחשב כשמפעילים אותו שהוא כבוי, וצפצוף אחד אם הוא כבר פעל ורק עושים לו Reset. אין שום הודעה או שגיאה ולכן אני לא יודע למה זה קורה, וגם אין שום בעיה במחשב עצמו ששמתי לב אליה. הכל רגיל. ניסיתי להחליף סוללת CMOS וזה לא עשה שום הבדל, הכרטיס מסך יחסית חדש (250 GTS) (וזה לא נראלי הוא כי אין בעיות גראפיקה), הזכרון בסדר (ארבעה ג'יגה [2GBx2] ניסיתי להוציא כל פעם אחד מהם ולבדוק אם אחד עושה בעיות אבל שניהם מסוגלים לפעול לבד כך שהם שניהם תקינים!), המעבד מן הסתם בסדר אם הכל מתפקד כרגיל, בקיצור אין לי מושג מה זה יכול להיות... או שבכלל זה בסדר שיש 2 צפצופים. אני לא יודע ובגלל זה אני רוצה לוודא שאין בעיה כלשהי. הנה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by uber101,

יש לי מחשב DELL Inspiron 5537 ולפני כמה חודשים כאשר לחצתי על כפתור ההדלקה, הוא היה נדלק ונכבה לאחר מספר שניות, לפעמים הוא לא נכבה, אבל על המסך לא הוצג כלום (הבעיה לא במסך). ניסיתי לעשות כל מיני דברים כמו פריקות מתח, עם סוללה, בלי סוללה שום דבר לא עזר. עזבתי את המחשב במנוחה לכמה שבועות עד שיהיה לי זמן לשלוח לתיקון. אחרי כמה שבועות החלטתי לנסות להדליק אותו בלי סיבה מיוחדת ובאורח פלא הוא פשוט חזר לעבוד כאילו כלום. היום, אחרי שהשתמשתי בו בלי שום בעיות במשך יותר מחודשיים, הבעיה שוב חזרה על עצמה. מה יכול לגרום לדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BloodyW,

היי, לפני כשבוע המחשב לא הצליח להכנס לווינדוס 7 ועשה מסך כחול ממש מהיר של שבריר שנייה, לא הספקתי לקרוא ואז הציג בפני 2 אפשרויות, לעשות ריפייר שלעולם לא נגמר או להפעיל את המחשב רגיל, מה שלא עוזר כי המחשב נתקע בלופים. אז פירמטתי, והיום שוב הבעייה חזרה. התקנתי את הווינדוס 7 בכונן בן שנתיים של סיגייט ובו 2 מחיצות, אחת למערכת ההפעלה והשנייה לקבצים. האם מצב שינה גורם לבעיות מסוג זה? כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, ובעבר קרה לכונן אחר של ווסטרן דיגיטל שפשוט נהייה איטי עם הזמן. הם נוטים להתפגר אחרי מספר שנות שימוש? אני משתמש במצב שינה תמיד. אני לא מעוניין פרמט את הכונן הראשי שלי ולמחוק את המחיצות בו. עדיף בכלל לעבור לכונן SSD?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Kobi Defen,

שלום. במחשבי הנייח קיימת יציאת 15 פינים אחת בלבד עבור מסך. (קיימות יציאות נוספות אשר אין לי מושג למה נועדו) קניתי מפצל על מנת לחבר יציאה זו לשני מכסים. כעת אני רואה בשני המסכים (הזהים) את אותה התצוגה, ולא מצליח לבצע הגדרות אשר יאפשרו לשני המסכים "להתנהג" כמסך אחד גדול. כלומר יתאפשר לי "לפזר מסמכים שונים על כל מסך, ויהיה כמובן מצביע עכבר אחד אשר יעבור ממסך אל מסך. האם זה אפשרי ? מצרף צילום של גב המחשב. תודה למגיבים. יעקב, 054-2540437.

12. Started by VanStyle,

ספק כח חדש בן כמה שבועות, לאחרונה התחילו לצאת ממנו רעשים, צקצוקים כאלו כשאני מפעיל משחק אז הוא מוציא הרבה יותר צקצוקים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, יש לי מחשב נייד hp 250 g3 וספיקר BOSE soundlink mini, אני מצליח למצוא את הספיקר דרך הבלוטות' של המחשב - ואז הוא אומר שאני צריך להתקין איזה דרייברים - וכשאני מנסה להתקין אותם (דרך חלון שהוא פותח לי אני לוחץ על aplly this fix) ואז זה כותב לי שהם לא הותקנו בהצלחה וככה חוזר חלילה..אני יכול ללחוץ גם על skip this fix ואז זה כותב לי: bluetooth peripheral device doesn't have a driver למישהו יש מושג איך לסדר את זה? אני ממש לא מבין במחשבים אבל לא חשבתי שזה אמור להיות כזה סיפור, לאייפון נגיד זה התחבר בשנייה.. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by harel_d,

שלום לכולם, אתמול קרס לי אחד הכוננים במחשב. כונן מגנטי (2TB, Segate). מאחסן מסמכים, תמונות וכיו"ב (לא מערכת הפעלה ו/או תוכנות). הכונן מחולק למספר מחיצות לוגיות. בתחילה, "נעלמו" לי הכוננים הלוגים, אבל הכונן הופיע ב-management tools ב-windows 10 ונתבקשתי לבצע שחזור MBR לכונן. לא עשיתי כלום. אחר ריסט, הכונן כבר לא הופיע בכלל. מכיוון שמדובר בכונן בן 3-4 שנים, חשבתי שאולי קשור בחיבור הכונן - לאחר חיבור וניתוק הכונן מלוח האם, הלוח הקפיץ נורית אדומה (ללא צפצופים) והמחשב גם ביצע ריסט. לאחר ניתוק הכונן - המחשב פועל באופן רצוף וללא בעיות. אציין כי בחודשים האחרונים הכונן מועסק ב-I/O די אינטנסיבי בגיבוי המידע שעל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני צריך לשנות את המיקום של הרמקולים בגלל שאורך הכבלים לא סמרטי אני רוצה לשים את הרמקול המשאלי מצד ימין למסך ואת הרמקול הימני מצד שמאל למסך. רמקולים 2.1 של harman kardon windows 10 האם יש אפשרות לעשות את זה?

16. ווינדוס 10. כל פעם שאני ניגש להעיר את המחשב ממצב שינה, אני צריך להזיז את העכבר וללחוץ על המקשים שלו + ללחוץ על אנטר, אסקייפ, רווח ועוד כמה מקשים עד שהמחשב מתעורר. יש אפשרות לסדר את זה למצב שכפתור אחד/תזוזה של העכבר יעירו את המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by janan,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג p5kpl-cm asus חיברתי לבורד את חיבור ההדלקה power and restart בדיוק כמו שמופיע פה http://www.manualslib.com/manual/438370/Asus-P5kpl-Cm-Motherboard-Micro-Atx.html?page=46#manual זה לא עובד לי זה מראה תאורה על המארז לשניה כאילו קיצר ונפל הלוח נבדק לפני כולל זיכרונות והכל יש משהו נוסף שאני צריך לעשות שלא עישתי כמו שצירך? אגב אם חיברתי את כפתור הדלקה לריסט ולהפך יש מצב שעשיתי נזק לבורד? לא נירא לי הגיוני אבל בכל זאת אשמח לשמוע דעות תודה רבה לעוזרים!Q

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן, כבר לפני תקופה התחילה תקלה במחשב של ההורים (שבניתי לפני בשנתיים) שמדי פעם הופיע מסך כחול עם קוד תקלה memory management והמחשב עשה לעצמו ריסטרט. בזמן האחרון זה קורה יותר ויותר ועכשיו כל פעם שמנסים לעשות משהו במחשב זה קורה. ניסיתי להפעיל אותו בsafe mode, בהתחלה עם אינטרנט ואחר כך בלי, אבל התקלה מופיעה גם בו ואי אפשר לעשות כלום. הזיכרון הוא Corsair Vengeance LPX 16GB במהירות 3200mhz. אשמח לעזרה מה איך לפתור/הפניה למקורות רלוונטיים. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אוקי שלום לכולם לפני שאני יתחיל אני יספר לכם שהמחשב הוא מחשב חדש שנקנה בשבוע שעבר הנה המפרט : מעבד אינטל 2.4 533 לוח אם של ספיר כולל כרטיס מסך עליו של ATI SHAPIR זכרון סמסונג אורגינל 256 מגה 266DDR ארדדיסק 20 גיגה IBM 5400RPM צורב MSI 52X24X52 הנה המפרט מקווה שלא שכחתי כלום אוקי אז הנה הבעיה : מדי כמה זמן ... אין הגדרה מדוייקת זה יכול לקרות פעם ביום או כל 10 דקות ... מה שקורה זה שהצורב מפסיק להגיב ומה הכוונה מפסיק להגיב אני לוחץ על הכפתור להוציא את הצורב או להכניסו ופשוט כל המחשב נתקע וזה לא רק שהווינדוס נתקע ... אפילו הצורב עצמו נתקע ... ואני לא יכול אפילו להכניס או להוציא את הצורב פשוט הכל תקוע .... (ייש אור של חשמל בצורב אבל כלום לא מגיב) דרכים שבאמתעותם ניסיתי לפתו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ברצוני תוכנה פשוטה וקלה או אולי משהו מובנה בווינדוס 7 שיהיה לי אפשרות לעשות שינוי בכונן d במחשב בחדר והשינוי יתבצע לבד במחשב בסלון ולהפך כל המטרה שלי היא לשמור על תוכן שווה בין המחשבים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by andrei21,

שלום צרבתי דיסק עם קבצי WORD , MP3 ובעיקר תמונות לאחר הצריבה הקבצים נמצאים בדיסק רשום כמה KB הם תופסים , אך כשפותחים הקבצים נראים ריקים ניסתי כמה תוכנות לשחזור מידע ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור???

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by טל קורקוס,

לקחתי כמה לוחות און בורד וכל הזמן יש " תקיעות " , יש מצב שזה קשור לכרטיס מסך ? שהוא נתקל ביישום מסויים הוא מייצר " איטיות " ? , או שיש בעיה ביציאה של ה USB ? פשוט כל עכבר שאני מחבר שם מדי פעם יש תקיעות [ עכברים פשוטים אופטיים ] , אני אקח לוח בלי כרטיס מסך OB ואני אבדוק את העניין , אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב אבל התקיעות האלה מעצבנות אותי זה קורה באינטרנט מדי פעם באתרים מסויימים , ובתוכנות " כבדות " , גם אם יש בעיה ב USB ואני לא מאמין זה אבוד ב KSP צריכים לראות USB שובק חיים כדי להחליף לוח , ינפנפו אותי דיי מהר משם .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היה במחשב של אח שלי BSOD. נראה לי זה קשור לכרטיס מסך שלו, תבדקו לי בבקשה http://f2h.nana10.co.il/ah7v6vwulxi6

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by The-Magician,

שלום, אני מנסה לחבר הארדיסק למחשב ולפרמט אותו, אני מחבר את הארדיסק למחשב ושם מערכת הפעלה של ווינדוס 8 על USB ומנסה להעלות את ה-USB בהתחלה כשהמחשב עולה, זה רושם לי את השגיאה : bootmgr is missing מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את הארדיסק? *מחשב dell 755

25. אני חדש עם זה לא קשור לפרום אז תימחקו.. אני רוצה ליקנות מחשב חדש ולהרכיב לבד כי כול התכנאים לא אמינים אמרו לי שזה קל! קראיתי מלא מדריכים.. עכשיו רציתי להוציא את הכרטיס מסך? אוצתי*הוצתי את הבורג מי המארז שמחובר לכרטיס מסך.. וזה זז אבל זה לא יוצא עם אני יוצא חזק זה לא הישבר? ואיפה המעבד? ראיתי שייש שם מאורר בטוח הלוח אז אחרי אמאורר המעבד שם? והחומר טרמי זה קשה לעשים? יש כאן משהו שלא היצליח להרכיב בפעם הראישונה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים