תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום רב המחשב של אשתי כבן שנתיים ובזמן האחרון באמצע עבודה על המחשב הוא נכבה באופן פתאומי (אין מסך כחול או שם תקלת תוכנה נראית לעין) הדבר קורה באופן ספורדי וללא חוקיות כך שאני חושד שיכול להיות שהתקלה נמצאת בספק הכח. אודה לתשובה ולאבחנות מלומדות (כי אשתי משגעת אותי עם זה )
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי ברשת שאפשר לשחזר מידע גם מHHD שעבר פירמוט. השאלה היא באיזו נקודה כבר אי אפשר לשחזר מידע, לא יתכן שHHD יפורמט אינספור פעמים ותמיד יהיה אפשר לשחזר ממנו. יש לי כמה מחשבים ישנים שעברו כבר כמה וכמה פירמוטים ורצוני לשחזר מהם מידע ורציתי לדעת אם שווה בכלל לטרוח. אודה למי שישפוך קצת אור על התמונה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן יש לי בעיה עם זיכרון הראם במחשב שלי ואח שלי השיג לי 2 כרטיסי ראם אבל אני לא מצליח להבין אם הם תואמים לי ללוח האם או לא כרטיסי הראם 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E1 P1 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E2 D3 לוח האם gigabyte ga-g31m-es2l תודה לעוזרים (:
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה האם אפשר לשדרג מחשב כזה למחשב לגרפיקה חזק בעיקר אילוסטרייטור ואינדיזיין פוטושופ פרימייר או שכבר עדיף לרכוש חדש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, זקוק לעזרת המומחים: במחשב פנטיום D עם לוח ECS P4-M800-M7 הספק התחיל לעשות בעיות (ריסטרטים לא רצוניים). החלפתי ספק ועם ההדלקה הראשונה המסך נתקע על הפוסט וראו מעין קווים ירוקים כאלה על גבי המסך. כיביתי מיד וכשניסיתי להדליק שוב, המחשב כאילו נדלק אבל אין כלום על המסך. המאווררים מסתובבים, שומעים את ההרדיסק אבל אין תצוגה. ניסיתי עם כרטיס מסך חיצוני במקום המובנה, ועם מסך אחר - וכלום. ניסיתי להוציא את כל החלקים ולהפעיל רק עם החיבור ללוח ולמעבד - וכלום. בשום מצב אין תצוגה ואפילו לא צפצופים מהספיקר. למישהו יש מושג מה לעזאזל קרה פה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LG flatron w2346 ברגע שמדליקים אותו, התוצאה מופיעה לכמה שניות (משתנה בין פעם לפעם) ולאחר מכן נכבית. אם אני מסתכל חזק מקרוב אני רואה שהתצוגה עצמה עדיין עובדת ורק התאורה האחורית כבויה. מקריאה באינטרנט אני מבין שזה כנראה האינוורטר. זה משהו שאפשר להחליף לבד? איפה קונים אם כן? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה רק אופציה לקנפנג את הRAID אך לא מצליח להכנס לBIOS (למטרת קביעת סדר ה BOOT - צריך להתקין ויסטה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני 3 ימים כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ללא סיבה מוסברת. אפליקציות שדורשות פלאש בקושי מתפקדות וסרטונים בפייסבוק, טוויטר ודומיהם לא עובדים, יש סאונד אבל מסך שחור/לבן. ניסיתי כבר מספר פעמים למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש, זה פתר את בעיית הסרטונים ושיפר מעט את אפליקציות הפלאש אבל לא כמו שהיה קודם, הבעייה היא שלאחר מספר שעות, או בבוקר שאחרי הבעייה חוזרת ואני צריך לחזור על מחיקת התקנת הדרייברים שוב. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לסדר זאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת , תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רשמתי את מייל הגיבוי אומר שהמייל לא נכון
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
טוב תקשיבו נמאס לי מהבעיה הזאת ואני לא מתכוון לוותר אני לא סתם שילמתי 4000 שקל למחשב חזק. בבקשה ממכם אנא תעזרו לי. מסך : LG FLATRON W2243T המפרט שלי רשום בכפתור מפרט מחשב המחשב שלי הוא נייח ווינדוס 7 64bit התקלה שלי מאוד מוזרה, התקלה שלי מופיעה בהרבה משחקים ויש משחקים שהתקלה לא קוראת. red faction ארמגדון , gta iv , apb reloaded ויש עוד כמה שהתקלה קוראת. אני משחק 5 דקות בred faction ויש לי מסך ובוא רשום digital power saving mode שומעים ל5 שניות את המשחק ברקע, אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מלראות את המסך הזה בgta iv התקלה קוראת כאשר 25 דקות בערך ולפעמים יכול לקרות אחרי יותר זמן או אפילו פחות. התקלה לא קוראת במשחקים :team fortress 2 , bulletstorm supremeCommander2. בדקתי את הטמפ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ,קניתי מחשב לפני כחצי שנה אך התקלה קיימת כבר כמעט מההתחלה אבל עכשיו היא מחמירה המחשב הוא E8400 4GB Raedon HD3850 256Mb לוח אם Gigabyte EP43 DS3L ספק כח נראה לי הוא הבעייה אבל לא בטוח Hiper HPU-4S425 מארז אם חשוב זה centrium 590 cooler master עכשיו התקלה היא כזאת ,אני מדליק את המחשב משתמש בו כמה זמן ופתאום המסך קופא היא אפשר להזיז כלום חייבים להדליק מחדש לאחרונה כל פעם שהוא קופא אני מדליק אותו מחדש אך שום דבר לא עולה על המסך ורק לאחר חצי שעה של ניסיונות המחשב חוזר לפעול מישהו יודע מה הבעיה?? תודה רבה אם מישהו מצליח למצוא אני חושב אולי בעיה של חום למרות שלא אמור להיות
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש. הכל מחובר תקין. כאשר מדליק, באמצעות כבל DVI (אין כניסת VGA), המסך מרצד. פסים אדומים לרחובו, ואיבוד אות אחת לכמה שניות. ווינדוס עוד לא הותקן. החיבורים נראים תקינים. החלפתי כבל והעניין נשאר. האם מדובר בתקלה ברמת הלוח? או שכדאי להתקין ווינודס ולנסות לפתור את הבעיה אח"כ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם WIN 10 צירפתי תמונה שממכישה את הבעיה בדיוק, בגדול לא מופעים כל האייקונים שהצמדתי וגם כל האייקונים של החלונות הפתוחים. בתמונה ניתן לראות דוגמה ל3 חלונות פתוחים שלא מופיעים בשורה למטה. אשמח אם משהו יודע לפתור את הבעיה. [ATTACH=CONFIG]9339[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש כונן שיתאים לשני לוחות האם הבאים: GA-H310M-DS2 1151 DDR4 GIGABYTE H310 MSI PRO B660M-A WIFI אני משער שאין אופציה לחבר כונן nvme לראשון? מה האופציות שלי? מעוניין בכונן שיחובר רק באופן זמני מדי פעם ולכן לא מחפש משהו שיקח זמן כל פעם להרכיב. האם יש אופציה לכונן חיצוני? חשוב לציין שהוא יהיה הכונן היחיד שיהיה מחובר באותו זמן ואני צריך שיהיה מסוגל להריץ מערכת הפעלה של וינדאוס 11.
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב חדש למדי (בן כמה חודשים) - I5 2400, זכרון של 4GB, בקיצור, סטנדרטי למדי. בשלב כלשהו הופיעה בעיה מוזרה: כל פעם שהמחשב מתבקש לבצע פעולה כלשהי בקובץ "גדול" (סדר גודל של ISO או סרט באיכות טובה), ואין זה משנה מהי אותה פעולה (צפייה בסרט, צריבה, העתקה) - כמות הזכרון הנמצא בשימוש, ע"פ מנהל המשימות, מטפסת די מהר מרמה של 0.8-1.2 ג'יגה האופייניים לשימוש רגיל ללא עומס לרמה של כ3.9 ג'יגה, והמחשב מאט לכדי זחילה מוחלטת, כמו פנטיום 3 שמנסה לפתוח אתר עמוס פלאש. לפי תוכנת הניטור גם כמות הHard Faults מרקיעה שחקים במצב הזה ומגיעה לכמה מאות. אחרי שהפעולה עם הקובץ נגמרה, בדיליי של כמה דקות, כמות הזכרון בשימוש נופלת בפתאומיות מוחלטת לרמה הרגילה (ממש קו אנכי לחלוטין בגרף). בכל שלב שהוא…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני כשבוע המחשב לא הצליח להכנס לווינדוס 7 ועשה מסך כחול ממש מהיר של שבריר שנייה, לא הספקתי לקרוא ואז הציג בפני 2 אפשרויות, לעשות ריפייר שלעולם לא נגמר או להפעיל את המחשב רגיל, מה שלא עוזר כי המחשב נתקע בלופים. אז פירמטתי, והיום שוב הבעייה חזרה. התקנתי את הווינדוס 7 בכונן בן שנתיים של סיגייט ובו 2 מחיצות, אחת למערכת ההפעלה והשנייה לקבצים. האם מצב שינה גורם לבעיות מסוג זה? כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, ובעבר קרה לכונן אחר של ווסטרן דיגיטל שפשוט נהייה איטי עם הזמן. הם נוטים להתפגר אחרי מספר שנות שימוש? אני משתמש במצב שינה תמיד. אני לא מעוניין פרמט את הכונן הראשי שלי ולמחוק את המחיצות בו. עדיף בכלל לעבור לכונן SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב נייח win10 שבכונן C שלו יש 499 GB פעם היה שם בעיה במחשב שלו והוא היה צריך לפרמט את המחשב אחרי הפרמוט הוא ראה שבכונן C יש רק 99 GB הוא חשב שהוא התקין את זה על מחיצה אחרת אז הוא לקח USB של WINDOWS וניסה להתקין איתו שהוא הגיע לשלב של המחיצות הוא ראה שאין מחיצה עם 499 GB בטעות הוא הגיעה למחיצה עם ה99 GB ועשה לה איתחול ושהוא הפעיל את המחשב מחדש זה עשה לו RECOVERY אז הוא שוב ניסה להתקין את WINDOWS וכל מחיצה שבחר זה לא נתן לו להתקין אז הוא נתן את זה לי איך אפשר לפתור את הבעיה כי אני יכול גם להיכנס ל"תקן את מחשבך" אז יש לי אפשרות ל CMD ועוד כמה אפשרויות דחוף!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים הכל מצוין חוץ משני בעיות מציקות: אין סאונד מהטלוויזיה הבעיה היותר רצינית היא שכשאני שם סרט במחשב במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת, רואים את הסרט במחשב, אבל בטלוויזיה המסך שמציג את הסרט נשאר שחור ולמטה רואים את הזמן והפס תנועה של הסרט זז למרות שלא רואים את הסרט. מישהו יכול לעזור לי לסדר את הבעיות האלו?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קרס לי אחד הכוננים במחשב. כונן מגנטי (2TB, Segate). מאחסן מסמכים, תמונות וכיו"ב (לא מערכת הפעלה ו/או תוכנות). הכונן מחולק למספר מחיצות לוגיות. בתחילה, "נעלמו" לי הכוננים הלוגים, אבל הכונן הופיע ב-management tools ב-windows 10 ונתבקשתי לבצע שחזור MBR לכונן. לא עשיתי כלום. אחר ריסט, הכונן כבר לא הופיע בכלל. מכיוון שמדובר בכונן בן 3-4 שנים, חשבתי שאולי קשור בחיבור הכונן - לאחר חיבור וניתוק הכונן מלוח האם, הלוח הקפיץ נורית אדומה (ללא צפצופים) והמחשב גם ביצע ריסט. לאחר ניתוק הכונן - המחשב פועל באופן רצוף וללא בעיות. אציין כי בחודשים האחרונים הכונן מועסק ב-I/O די אינטנסיבי בגיבוי המידע שעל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אבל BCP2 עד BCP4 גוגל פשוט לא מוצא. אז אשמח אם אנשים יעזרו לי כאן. זאת ההודעה שקיבלתי במערכת ההפעלה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 1000007e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF800032C5615 BCP3: FFFFF880033BD698 BCP4: FFFFF880033BCEF0 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\052511-21075-01.dmp C:\Users\Zeev\AppData\Local\Temp\WER-43009-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצא לי להתייעץ כאן בנוגע לשני עכברים שחיברתי. מישהו רשם לי שהם מתחברים בתדר 2.4 (אם אינני טועה במינוח). שמתי לב שיש לי בעיה גם כשאני מתחבר עם מתאם של TP LINK לצורך וואי פיי. הייתי מתחבר לרשת 2.4 וכל הורדה של משהו במהירות גבוהה היתה משביתה לי את היכולת להשתמש בעכבר. בעקבות זה שהזכירו שעכבר מתחבר עם 2.4, ניסיתי להתחבר לוואי לרשם של ה-5, ושמה הורדתי קובץ וסוף סוף העכבר פחות או יותר עובד כמו שצריך. האם יש עכברים שלא מתחברים עם 2.4? יש לי 3 עכברים של לוג'יטק ובכולם יש הבעיה הזאת אז כנראה שלושתם מתחברים ל-2.4.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היה במחשב של אח שלי BSOD. נראה לי זה קשור לכרטיס מסך שלו, תבדקו לי בבקשה http://f2h.nana10.co.il/ah7v6vwulxi6
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-