עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הסיפור הוא כזה: היום בבוקר אני מפעיל את המחשב ולקח לו הרבה יותר זמן לעלות מתמיד, וכשהוא סוף סוף עלה (נכנס ל-Windows) לקח לשורת משימות איזה חצי דקה להופיע ואז עוד איזה דקה וחצי עד שהתוכנות שבשורת משימות עלו. בדר"כ כל הסיפור לא אורך יותר מדקה. ובכל הזמן הזה שהמחשב עולה אני שומע את ההארדיסקים נטחנים. בכל אופן ניסיתי לסדר את זה דרך ה-Windows למרות שהייתי כמעט בטוח שזו בעיית חומרה, ניסיתי אפילו System Restore והבעיה לא נפתרה. אז פתחתי את המארז וניתקתי את הכרטיס PCI שקניתי שמאפשר לחבר עוד 4 התקני IDE אליו ולתדהמתי המחשב עלה כמו תמיד במהירות אדירה. שמתי לב שהוא זייף לאחרונה גם כשהוא זיהה בביוס את ההארדיסקים לקח לו קצת יותר זמן מהמהירות שהוא היה מזהה אותם כשהוא היה חדש. בכל אופן,…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. עובד הצלחתי לחבר אותו אבל שאני מכניס דיסקט הוא אומר לי שהוא לא מפורמט גם בהתחלה של הוינדוס שאני רוצה להכניס דיסקט הפעלה הוא ישר מעלה את ווינודס עצמו תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ככה המקלדת פשוטה של ידידה : Samsung Pleomax PKC-700B http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2585&scat=200&tcat=30 אז ככה המקלדת אצלה די הרבה זמן אז ככה שאין אחריות.. היא טוענת שמזמן היא עבדה ועכשיו כבר לו אז חיברתי אותה יש נורה אחת שדולקת.. הוא מזהה שיש כניסה של חיבור חדש בתור התקן לא מזוהה. חיפשתי דריברים בגוגל ופשוט איןן וגם היא לא קיבלה דרייבר יחד עם המקלדת.. חיברתי תעכבר שזה סט והוא עובד כרגיל. האמת שלא ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב אחר.. האם יכול ליהות שאני צריך את המחבר מ usb לכניסה הסגולה המקורית של המקלדת (שכחחתי תשם של החיבור סורי) בלוח בקרה באפרויות של המקלדת אין כלום שהוא מזהה מה אפשר לעשותת?.. דיי דחוף, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מפרט: מעבד 980X זיכרון Corsair DDR3 1333 24GB 4X6 (עובד כרגע ב1066Mhz) לוח GA-X58A-UD3R גרסה 2.0 עם ביוס FF כרטיס מסך Gigabyte ATI 5770 ספק כח Seasonic 600W מערכת Win7Pro/64 (התקנה נקייה עם דרייברים מעודכנים) היה במחשב כרטיס Firewire800 וכרטיס BlackMagic - הוצאתי בינתיים את שניהם החוצה. השגיאה נראית בכלל לא קשורה http://support.microsoft.com/kb/952681 אבל מופיעה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר עליית הדסקטופ. צילום מסך: מסך נוסף איתו המחשב אוהב לשמח אותי, מראה שהביוס מחליט מדי פעם לשנות את תדר הזיכרון מ1333 ל1066 ובחזרה מתי שמתחשק לו:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Alon Egozi,

יש לי שאלה למומחים יש לי שני הארד דיסקים ועל שניהם מערכות הפעלה. על הישן יותר מותקן nod32 עם רישיון משווקים פעיל ועובד אולם מישהו שם ב-ESET חסם את הרישיון הזה להפעלות עתידיות - זאת אומרת שבהארד דיסק החדש יותר בו התקנתי את מערכת ההפעלה לפני מספר ימים בלבד הרישיון כבר לא מפעיל את האנטי ווירוס. השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני מעביר קבצים, חלקי רג'יסטרי או כל דבר אחר בכדי שהתוכנה תעבוד גם על המערכת החדשה יותר?

6. שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, אבל יש לי כמה בעיה כשאני גורר חלונות הם נמרחים על המסך, גם אם אני ממזער חלון הוא מתמזער עם תקיעות ולא בצורה חלקה, בנוסף לכך שמתי לב שבחלקו העליון של המסך ישנו גוון ורוד שלא היה שם לפני כן... איך אפשר למצוא את הבעיה ? כרטיס מסך: Sapphire R9 290 Tri-X OC. מסך: hanns g hu191d לא משהו טוב במיוחד וגם ישן. עריכה: הגוון הוורוד הופיע כי אחד מהחיבורים בכרטיס לא תקין כנראה, למרות שניסיתי מסך אחר באותו חיבור והוא לא הראה את הגוון הוורוד... החלונות עדיין נמרחים ומתמזערים עם תקיעות, יכול להיות חוסר תאימות בין המסך לכרטיס ? תודה מראש לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Wood-Elf,

יש לי B&W2, אבל יש לי איתו כמה בעיות - א'. המפרט שלי זה AMD 3000 ו9800P, והוא רץ על 10FPS, על מדיום, ברזולוציה של 840 על 700 ומשו נדמה לי, 32 ביט קולור. אבל פסדר, אפשר לחיות עם זה (למרות שזה אמור לרוץ יותר טוב, ניחא) ב'. הבעיה העיקרית, היא, שלפעמים הוא נתקע. אבל לא נתקע לגמרי, כאילו, אם אני אחכה איזה רבע שעה הוא יחזור לתפקד, ואז אחרי 2 דקות יתקע עוד פעם לאיזה רבע שעה. כזה מעצבן אותי (כמו שקרה לי עכשיו) אני פשוט יוצא ממנו עם Ctrl + Alt + Del כי זה ממש מעצבן. ואז אני רואה בצד כזה סמלון קטן (רק אם המשחק עדיין פועל תוך כדי!) של משולש וסימן קריאה בתוכו. "Virtual memory minimum too low". אוקיי. אני מניח שחסר לי ראם? (512) פסדר. אין לי כסף כרגע. אז העלתי את המינימום ל-1024 נ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Black_eagle,

שלום אנשים.. אז ככה הזמנתי מחשב חדש... AMD 2500 512 RAM EPOX 8RDA3 עכשיו הרכבתי את המחשב הכל סבבה, הדלקתי אותו בפעם הראשונה עלה (אין מערכת הפעלה או משהו) אחרי זה כיביתי הפעלתי מחדש וזהו כלום, אין תגובה, המאוורר מסתובב לשניה וזהו.. מה יכולה להיות הבעיה... אני לחוץ פה ממש מחשב חדש וכבר לא עובד!!! עזרה בבקשה אשנשים!!!! :'( :'( :'( [הכותרת נערכה, מומלץ שתקרא את חוקי הפורום בנידון]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by קלוקיי,

שלום... שמעתי על תופעת צוואר הבקבוק ורציתי לדעת איך מזהים בעייה זו במחשב, כי אני חושב שבעייה זו מתרחשת במחשב שלי... והנה המפרט שלי אולי זה יעזור במשהו: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php9g6enU.bmp ויש לי עוד שאלה אחת מהי המהירות המירבית של המעבד שלי? כי אמרו לי שהוא צריך להיות 4.000 ובמפרט של המחשב רשום 3.000.... תודה לעוזרים.....

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by odedyac,

גיסתי הביאה לי את המחשב ואני מנסה להתקין לי אנטיוירוס ואין לי הרשאות לכולם! אני אדמין, היי יה עם MS ESSENTIAL אבל עשיו זה בסדר. כל אנויריוס שאני רצה תקין _ לא משנ להיכן... אין לי אישור מישהו יודע מה קורה פה. יש רק משתמש אחד וזה אדמין... אז למה זה ככה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ilanb0,

יש לי במחשב שני דיסקים פיזי בנוסף על הקשיח. כמדומני שאחד מהם שימש בין השאר לגיבויים של חלונות 7. שניהם מלאים לחלוטין ואני רוצה לרוקן/לפרמט אותם. אני לא זוכר אם זו חלוקה של דיסק וירטואלי מתוך דיסק פיזי ואם אני רוצה לפרמט אותם - איך אני יכול לדעת שלא תהיה פגיעה באיזה קובץ שחשוב למערכת ההפעלה כדי לפעול?

12. שלום ואשמח מאוד שמישהו יעזור לי כי הבעיה הזו משגעת אותי. היה לי מחשב שעשה לי בעיות אז החלפתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים. לוח אם של gigabyte g31m-es2l מעבד אינטל E7400 וזיכרון 2 ג'יגה היה לי לא מזמן ויסטה ועכשיו החלפתי ל7 והבעיה לא נפתרת. הרכבתי הכל כמו שצריך, אני מבין בדברים האלו ובדקתי לפחות 3 פעמים אם הכל תקין בפנים ועדיין אני לא מבין מה הבעיה שלו. אז ככה אני עושה כיבוי כמו שצריך, התחל >כיבוי...המחשב מתכבה ונדלק מיד לאחר 3 שניות..אם אני רוצה לכבות אז אני צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי/הדלקה לחיצה ארוכה לאחר שהוא נדלק מיד. ועוד בעיה מוזרה מאוד...כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה (צריכה נמוכה) הוא לא יכול להידלק חזרה הוא לא נדלק ואז אני צריך לעשות ריסטרט לכן אני נמנע מהלכניס אות…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מת!! אני לא יודע מה לעשות... המחשב בשבוע האחרון פשוט לאחר זמן של עבודה מתחיל לעבוד לאטטטט... ויש לי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על ctrl+alt+del רשום לי בלשונית של processes explorer - 400 mem usage וזה נשאר בטווח הזה של 400+ - וה-CPU Usage עומדת על מאה. ואני יודע שזה לא אמור להיות על מאה!! בבקשה תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בדקתי זיכרונות לבינתיים ואין איתם בעיה (בדקתי עם memtest86 כשעה) אז העלתי קבצי mini dump מקווה שמישהו יוכל לעזור http://rapidshare.com/files/24427886/Mini040407-01.rar.html

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by solet,

שלום, לפני חודש קניתי רכיביןם חדשים למחשב שלי. החלפתי לוח אם,מעבד, הארד דיסק, בקיצור הכל! את הספק כח שלי השארתי וחיברתי אותו ללוח אם החדש ( הספק הוא מלפני 6 שנים!) - והכל עבד פיקס! היום החלטתי להחליף גם את הספק וקנית ספק 450W חדש. ניתקתי את הישן, וחיברתי את הספק החדש -אבל : כלום לא קורה! המחשב לא עובד! חיברתי את כל החיבורים של המתח ושל הכוננים, אבל עדיין כלום לא קורה! החזרתי בחזרה את הספק הישן -והכל חזר לעבוד כרגיל. פיספסתי משהו? או שבאמת הספק החדש לא תקין? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by matankashi,

קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשב מעבד דואל קור פרוססור לוח אם DDR2 כרטיס מסך 7200 GT של נבידיה זיכרון ג'יגה ועוד אבל לא עקרוני.. הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסט אחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה.. אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדש תודה לכל מי שיעזור!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Epidem,

לפני כחודש הזמנתי את הלוח הזה שמאפשר להפוך מסך של מחשב נייד ע"מ להשתמש בו כמסך רגיל. (לינק למכירה באיביי) הלוח הגיע, חיברתי הכל, ועובד. יש תמונה והכל נראה סבבה. אבל ברגע שאני מחבר את המחשב הנייד שלי ללוח הזה דרך חיבור HDMI התמונה בשני המסכים נתקעת פעם בשנייה בערך. הינה הדגמה פשוטה של אנימציה במשחק (במסך המקורי של המחשב): https://drive.google.com/file/d/0BwuDacfTlIuULVd0NF9yMXNfak0/view?usp=sharing אותו דבר קורה גם במסך המאולתר הבעיה קיימת בשני המאיצים הגרפיים (Switchable graphics) גם במשחקים וגם בשולחן העבודה, דפדפן וכו'.. הכל על מקסימום ביצועים דרך אגב.. בדקתי 2 כבלי HDMI שונים, לא השפיע. בדקתי גם עם כבל VGA והבעייה לא קיימת! ניסיתי לחבר מכשיר GoogleTV מדגם Mk8…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ncl,

יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם. שתי הנורות הLEDים תקועות על צהוב ולא משתנות. ניסיתי להחליף פורט בראוטר, לעשות ריסט לראוטר, לחבר את הכרטיס ישירות למודם, להחליף כבלים, להתקין דרייברים מחדש, לפרמט אבל כלום לא עוזר.. יש לי עוד מחשבים בבית שמצליחים בלי בעיה להתחבר לנתב אז הנתב לא הבעיה. למה אחד הלדים לא מתחלף לירוק? האם זה וידוא הריגה? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היום פתחתי את המחשב, הוא הגיע למסך שצריכים להקיש סיסמא למערכת הפעלה ושם הוא נתקע שהתחלתי להקיש את הסיסמא. אחר"כ שהפעלתי אותו מחדש נתקלתי במסך שחור לגמרי, ואחרי בערך 20 שניות הביוס נזכר לתת לצפצוף ארוך במיוחד של בערך 5 שניות. הצפצוף נפסק ואחרי 5 שניות בערך הוא חזר על עצמו... וככה בלי סוף. חיפשתי על זה קצת מידע... חלק אומרים שזאת בעיה של זכרון וחלק אומרים שזאת בעיה בכ.מסך. יש לי 2 זכרונות שאת שניהם הסרתי והחזרתי, והחזרתי רק אחד, ואחר"כ רק את השני וזה לא עזר. גם חיברתי מחדש את הכ.מסך, וניסיתי להתחבר לכרטיס מסך ה-on board של הלוח אם וזה לא עזר. כלום לא עוזר. דבר נוסף שניסיתי הוא להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה, היא היתה בחוץ בערך 3 דק' לוח אם בן 3 וחצי של אסוס AGP (P…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eladz,

היי כולם אני חייב עזרה דחוף בבקשה תנסו לעזור לי בטעות הצלחתי למחוק את כונן ה CD שלי לפי מה שהבנתי מכמה מכרים יש פקודה הנקראת SYSTEM RESTORE אך איני מוצא אותה. אם יש לכם מידע על פקודה זאתי או על התקנת הכונן מחדש אנא הגיבו. בתודה מראש אלעד נ.ב ברשותי ווינדוס 98 SE

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום! יש לי את המחשב שלי משהו כמו 7 חודשים.. ותמיד היתה לו רק בעיה אחת.. לפעמים הוא פשוט היה נתקע.. ועושה לעצמו ריסטרט.. אף פעם לא היה לי כח לטפל בזה אבל לפעמים זה מציק שאני באמצע משחק או כותב משהו ופתאום זה נתקע וריסטרט.. בשביל לנסות להבהיר מה קורה אני יתן דוגמא.. משחק ג'נרלס.. אני מנצח הכל סבבה.. פתאום הסאונד נתקע (קול כזה של גרררררררררררררררררררר - לופ של אותו קטע קול שהתנגן בדיוק) שומעים במחשב קול כזה של קליק (נראה לי שזה משהו שעושה את הריסטרט..) לפעמים מספיקים לראות חלון כחול שרשום שם כל מיני דברים עם באפור.. אני לא מבין מה הבעיה.. התקיעות קורות לרוב בזמן משחק אך גם בdesktop כשאני בכלל לא במחשב.. לשלוח את המחשב לתיקון? קניתי אותו בksp.. אם זה בעיה במודול זכרון אני יצ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם,לפני כחצי שנה לערך קניתי מרשת אייבורי הרד דיסק נייד מהדגם הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/113971 בדיוק כזה רק של 500 ג'יגה. עכשיו אני מגיע לבעיה... מאז שקניתי אותו תמיד היו איתו בעיות שפתאום המחשב לא זיהה אותו והציג הודעה כזו: "usb device not recognized" עכשיו הדבר הזה היה קורה לי תמיד מאז שקניתי את ההארד דיסק והיה נפתר אחרי הרבה עצבים כאשר ניתקתי לו את החשמל\כבל ה USB שלו ושיחקתי עם ככבלים עד שהוא קרא אותו. העניין הוא שבשבוע האחרון לא משנה פשוט מה אני עושה המחשב מציג את ההודעה הזו ברגע שאני מחבר את הההרד דיסק ומסרב לקלוט אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והייתה אותה בעיה,הורדתי לו דרייבר עדכני והבעיה עדיין ממשיכה. הגעתי היום לחנות אייבורי ממנה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. לחבר שלי יש בעיה עם המחשב אז התנדבתי לנסות לעזור לו. הבעיה שהמחשב לא מציג שום דבר על המסך לא מראה סימן חיים ורק מצפצף כל 5-10 שניות ללא הפסקה הלוח מסוג: msi 865pe neo3 אז עשיתי כמה בדיקות יחד עם המחשב שלי שהוא תקין ואלו המסקנות: - זיכרונות תקינים - כרטיס מסך תקין - חיבורים הדוקים (בדקתי טוב טוב) - מסך כמובן תקין מה עוד יכולה להיות הסבירות לבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5464 pci ואני לא יודע מאיפה להשיג דרייברים ל Windows XP !!! עזרו לי בבקשה!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, אני מקווה שאני לא עובר על אחד מחוקי הפורום בכתיבת דיון זה. תיאור התקלה: מחשב בן שנתיים, ללא תקלות, ללא בעיות ושתמיד מבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר. לפני כחודש נתתי לו מכה קלה(לכונן) עם הרגל, והמסך החל רועד ללא הפסקה, המחשב נתקע, עד שניתקתי אותו מהחשמל, לאחר מכן המחשב חזר לקדמותו. הבוקר, שוב אותה הסיטואציה. המחשב קיבל מכה קלה (הכיסא צמוד לכונן), החל רועד והפעם רסטרט פשוט הצליח 'לאפס' אותו. הבעיה לאחר מכן, שהוא נכבה, ולא הצליח לעלות. הסבר מפורט: המחשב נדלק, מצפצף, יש אור כתום של לוח האם, ושוב נכבה וחוזר חלילה ללא הפסקה. הווינדוס לא עולה! אין תגובה במסך, סך הכל יש ניסיון להידלק, ואחרי מחצית השנייה, הוא מבצע רסטרט. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים