עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by solikt,

אני רוצה לפרמט לא ממש מבין בזה אני רוצה וינדוס 7 אבל אפשר קישור להורדה שאני ישר לוחץ על זה וזה מתחיל לפרמט לי לא דרך דיסק או משהו ועם אפשר הסבר קצת תודה

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  2. Started by skippy22,

שלום לכולם! ניסיתי להתקין וונידוס 7+ פירמוט דרך USB, המחשב זיהה את ההתקן, אבל לפני התחלת ההתקנה קפצה הודעה ובה היה כתוב שהמחשב לא מצא את דיסק ההתקנה, נא להכניס אותו שוב, או במילים מדויקות: "No device driver were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK" "Load driver A required CD/DVD drive device is missing. if you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. Note: If the Windows installation media is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step." קראתי באינטרנט והבנתי שהבעיה נפוצה, ויכול להיות שזה נובע מהסיבה שאין תמיכה בהתקנת ווינדוס 7 בUSB 3.0. ומעל כל החיבורי USB שבמחש…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by FakeMelon,

יש לי מחשב הזוי שכל פעם אני שולח אותו למעבדה והם מתקנים והוא חוזר עם בעיה אחרת. כל פעם. למי שרוצה לדעת זאת המעבדה של tms ונראלי שהם די אמינים. הפעם הוא חזר וכל יום בערך הוא קורס ומראה לי מסך כחול: http://img841.imageshack.us/img841/8545/d4wfs.jpg אני באמת מתחיל להתחרפן. אני לא מבין למה אני לא יכול להשתמש במחשב שלי כמו כל אחד אחר. אני לא יכול להינות ממחשב נורמלי כי המחשב הזה לא נורמלי. באמת שאני לא יודע כבר מה לעשות. רצוי לציין שעשיתי פירמוט וגם הזמנו חשמלאי לבדוק את החשמל בבית ואכן נמצאה תקלה כלשהי שתוקנה, ואז חשבתי שעכשיו הכל יהיה טוב אבל המחשב עדיין עושה בעיות. אין לי כבר שום כיוון ושום דרך לגרום למחשב לעבוד כמו מחשב נורמלי ששווה את הכסף שלו ובאמת שהייתי פשוט זורק …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא שנקנה לפני כחודשיים- WIN 8 Pro X64 Intel Core i5-4570 4X 3.2GHz 6MB 1333MHz ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87-HD3 8GB RAM MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ZALMAN™ Z11 Plus ATX ANTEC™ Power Supply TP-750C 750W Dell 2311h Advice PRD750 אל-פסק מרגע קניית המחשב כל 10 ימים עד שבועיים אני מקבל מסך כחול, בד"כ אחד שונה, בהתחלה זה היה בזמן שהייתי צופה בסרטונים באינטרנט, אחרי שביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION בדפדפנים זה הפסיק לקרות שם, ועכשיו אני מקבל את המסכים הכחולים בלי קשר לכלום (האחרון קרה כפי שניתן לראות בתמונה מטה במצב IDL מוחלט באמצע הלילה) . רעיונות לנושא שמצאתי באינטרנט - - קראתי איפשהו שייתכן שהאל פסק שלי לא מספק מספיק חשמל וזה עלול לגרום ל…

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by sau,

*נמחק*

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Arielucker27,

תאור הבעיה:המחשב עובד רגיל הכל טוב וכשאני מנסה להכנס למשחק מסויים בסטים(CS) והמחשב מקבל מעיין מסך כחול וכתוב critical process died ממתי התחילה הבעיה:היום, אתמול הכל עבד רגיל האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה:לא מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WIN8.1 64 הערות נוספות:ביצעתי שחזור מערכת, הרצתי סריקות ניקיתי מזבל, טיפלתי בריג'סטרי לא יודע מה יכולה להיות הבעיה, תודה! ובדקתי Bluescreenview והקובץ שיוצר את הבעיה ככל הנראה - ntoskrnl.exe תודה ענקית!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by oriklo,

שאני משחק משחקים יש לי ירידות fps עד כדי כך שזה נתקע ואי אפשר לשחק. יש לי: radeon 5770 6 gb ram intel core i5-2320 cpu @ 3.00ghz עכשיו: ממה נובע ירידות fps? חום יתר? (שמתי לב שכמעט כל המחשב נמצא בחום יתר שאני נכנס למשחקים, הכרטיס מסך מתחמם ל107 מעלות) או שירידות fps נובעות מכרטיס מסך לא טוב? (אם אשדרג לטוב יותר זה יעבוד טוב יותר?) אם זה זה גם מחימום יתר, מה ניתן לעשות כדי לקרר? תמונות במצב שהמחשב במנוחה: [ATTACH=CONFIG]6353[/ATTACH]

9. היה לי את השרקון REX3, חרא מארז, קניתי את הFD ARC MINI R2 כי נמאס לי. היום התפנתי להעברת המערכת למארז החדש, עבדתי על זה שעתיים, סידרתי את כל הכבלים יפה יפה ודחוס מאחורה, הכל נראה מדהים, הכל מחובר כמו שצריך, חיברתי לחשמל, האור הכחול בכפתור ההדלקה נדלק, לחצתי על הכפתור ו... כלום! ניסיתי להעביר את החיבור של הpowerswitch לפינים אחרים, כלום ניסיתי לחבר את הכפתור של המארז הישן, כלום ניסיתי להוציא את החיבור USB 3 הקדמי שאחד מהפינים בלוח האם התעקם ונשבר במהלך ההרכבה (יש סיכוי שזה יתפקד עם פין שבור כרגיל?) וכלום ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולנתק ממנו את החיבורים של הספק, כלום כלום כלום אין לי מושג מה לעשות ואני בלחץ אטומי... המחשב פשוט לא נדלק למרות שיש חשמל לפי הכפתור שדולק הצילו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי חברים, ברשותי מחשב די חדש שנקנה לפני שנה+, המחשב בעל מפרט נחמד אבל הוא עושה לי כמה בעיות קטנות ואשמח לדעת אם אני צריך לשדרג חלקים בו כמו זיכרון או כל חלק אחר בכדי שיעבוד חלק ומהר!1.הוא עולה לאט ובכלל בעליה שלו לוקח זמן עד שאפשר להיכנס ליישומים(אחרי שנכנסנו למערכת הווינדוס), כמו תקוע כזה.2.אני לא יכול להפעיל הרבה יישומים במקביל לדוגמה דפדפן עם הרבה לשוניות(TAB) ו BITTORENT ביחד כי הוא נתקע בשלב כזה.חוץ מזה אני מרוצה ממנו מאוד ואשמח לדעת אם יש צורך לשדרג כמו שאמרתי חלקים בו בכדי שיעבוד חלק, מהר וללא תקיעות, אני מצרף קובץ TXT עם המפרט השלם שלו שהורדתי מתוכנת EVEREST, הקובץ: http://www.upf.co.il/file/900309205.html תודה מראש לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by almor12,

אחרי שלא הייתי בבית כמעט חודש בבית (צבא וזה, מחכים רק להיכנס כבר לעזה), אבא שלי קנה טלוויזיה חדשה לסלון. מסך LED של LG מגודל 55'' הדגם הוא 55LA740Y http://www.lg.com/il/tv/lg-55LA740Y/technical-specifications הטלוויזיה מחוברת למחשב HTPC בכבל HDMI המפרט של המחשב: I7 2600K Z68 HD3 8GB DDR3 1666MHZ R9 290 GAMING 4GB SSD 128GB המחשב משמש גם למשחקים וגם לצפייה בסרטים. הבעיה שבזמן שרואים סרטים גם באיכות BDRIP או DVDRIP ואפילו בBLURAY יש מן תקיעות מוזרות כאלה, כמו סוג של עומס במיוחד בסרטי פעולה, בזמן סצינות עמוסות בפיצוצים וירי. אני רואה סרטים בעזרת MEDIA PLAYER CLASSIC או בעזרת XBMC ניסיתי לראות גם סרטים דרך צפייה ישירה וגם שם זה קורה אבל פחות, רוב התקיעות קורות שרואים באיכות …

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by asaf7,

שלום קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הבא: Gigabyte GA-H81M-D2V. תוך כדי ניסיון להתקין כרטיס מסך חיצוני geforce gtx 560, שיניתי כל מיני הגדרות בביוס, בגללן אני חושש שהמחשב לא נותן output כלשהו למסך (לא מהיציאה בלוח אם ולא מהGTX). לכן רציתי לדעת איך אני יכול לשחזר את ההגדרות של הביוס כך שאוכל לחזור ולראות פלט כלשהו על המסך? אני חושב שהבעיה נוצרה כאשרה עשיתי disable ל intel processor graphics. אפשר לראות תמונה פה מה עליי לעשות כעת כדי להחזיר את זה לenable? תודה רבה אסף

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by yairbergel,

שלום חברים, שמתי לב שאני משתמש ב CHROME נוצר מצב שאני מגיע ל 90% + שימוש בזכרון RAM של 4GB וזה בסופו של יום תוקע לי את המחשב ולא מאפשר לי לפתוח עוד יישומים במקביל, אני מצרף תמונת מסך, אשמח לשמוע ממכם מה אפשר וכדאי לעשות, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sagiv,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ערב טוב ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110 יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה. אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום.. אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק. דרך USB usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר) לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכם, שלשום עשיתי פירמוט ולמרות התקנת כל הדרייברים הנדרשים, אין לי קול בשירים במחשב ובמשחקים. יש להדגיש שבסרטים במחשב אין כל בעיה וגם באתר - YOUTUBE אני מצליח לשמוע שירים. יש לי את התוכנה - Driver Booster והתוכנה מראה לי שכל ההתקנים מעודכנים. אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לפני כחודש המסך שלי (בן שמונה בערך) התחלי לעשות בעיות. הוא מקבל סיגנאל מהמחשב ל2-3 שניות ואז מפסיק. היה לי במקרה מסך ישן נוסף אז חיברתי אותו והמשכתי לעבוד. אחרי כמה שבועות גם המשך הזה התחיל לעשות בעיות. לא מזהה את המחשב %95 אחוז מהפעמים שאני מדליק את המחשב. כשהוא כן מזהה את המחשב הכל עובד מצוין. אני צריך לעשות דיי הרבה הפעלות מחדש עד שהוא קולט טת הסיגנאל. חיברתי את שני המסכים ללפטופ והייתה אותה בעיה. לפני שאני רץ לקנות מסך חדש - איך אני יכול לדעת בוודאות שהבעיה היא במסך ? או אולי יותר נכון לשאול, רק במסך ?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך אני מגדיר בקאטליסט שימוש בשלושה מסכים במשחקים?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by trojan,

בהמשך לנושא: http://hwzone.co.il/community/threads/533940-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%9A-%D7%9C%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C-%28%D7%9C%D7%90-BSOD%29-%D7%90%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA לצערי אני נאלץ להעלות שוב את הבעיה, לאחר שכרטיס המסך הוחלף כבר פעמיים והבעיה כל פעם חוזרת על עצמה לאחר מספר חודשים. (הכרטיס השני שרד באיזור החודשיים, השלישי כ5 חודשים) מה לעזאזל הבעיה כאן? הרי 3 כרטיסי מסך שיתקלקלו פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בכל אחד נשמע לא סביר. האם ידועה איזה בעיה ספציפית עם הסדרה הזו של הכרטיסים? כמובן שאין לי שום טענות כלפי החנות שהחליפה כל פעם לכרטיס חדש, אך האם זה לגיטימי לבקש כ.מ. שווה ערך או אף נמוך יותר כדי לראות אם זה שוב חוזר על עצמו? פשוט לא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RazAz13,

יש לי Razer Tiamat 7.1 שמזמן התחילו בהם בעיות מגעים בכבל, והיום זה בכלל לא עובד. יש דרך לתקן את זה? בכל זאת זה אוזניות יקרות וזה בעיה די פשוטה. יש מעבדות שמתעסקות עם זה?

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. Started by AGK,

ברשותי מחשב נייד אסוס בן חודשיים לאחרונה לפעמים אני מקבל התרעה מוזרה על מצב הסוללה למרות שיש לה עוד הרבה זמן נ.ב. אני משתמש בתצוגת בהירות מלאה בזמן השימוש בסוללה. ב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by asvg,

שלום אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ? הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by LOOSE,

נסיתי את ה hot fix of 0x00000001e אבל לא עזר זה קרה לי פעמיים בזמן שהשארתי את המחשב דלוק לכמה שעות Intel Core i5-4670K MSI Z87-G45 KINGSTONE SSD 250GB,2TB HDD RAM 8GB Seasonic M12II EVO Edition 750W Temperature: SYS: 32-38 CPU: 30-40 R9 290: 40-43

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nivrob123,

יש לי כונן חיצוני ואני משתמש בו לסרטים בטלוייזה ואתמול נשבר הusb בטלוייזה ואין לי עוד חיבורי usb איך אני עוד יכול לחבר אותו?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  24. שלום! היום פירמטתי מחשב של חבר בכדי להתקין 8.1. המחשב עלה, הכל טוב ויפה עד שלאחר מספר דקות של שימוש המסך משחיר (משמיע צליל ניתוק אך לא משמיע צליל חיבור מיד כמו שקןרה בד"כ) ומאז הוא נשאר מסך שחור. חשבתי אולי זה דרייברים אבל כשאני בא להתקין את הדרייבר מדיסק ההתקנה שבא עם הכרטיס אז זה פשוט תוקע את הווינדוס או לא יודע מה זה עושה ושוב משחיר את המסך אך כעת אני יכול לראות את מצביע העכבר אך שום דבר אחר. כשאני עושה ריסטרט למחשב זה מראה את הלוגו (ארבעה ריבועים) ולאחר מכן ישר משחיר ושוב רואים את המצביע של העכבר בלבד. **כשהמקרה הראשון קורה לי, אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך המובנה ואז כמובן שהמסך עולה אך אני לא יכול לבצע כלום (פתיחת תיקיות, אינטרנט וכו').*** כרטיס מסך:gainward geforce 2…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בזמן האחרון המחשב התחיל להיכבות לבד מעצמו אז ניסיתי להבין מה קורה איתו ושמתי לב שתמיד שהכבל רשת מחובר למחשב המחשב נכבה לבד ואחרי 10 שניות נדלק שוב כשהוצאתי את הכבל רשת המחשב עובד רגיל בלי בעיות ולא נכבה בכלל אפילו שאני משחק משחקים כבדים (CRYSIS 3,GTA IV) לא התקנתי תוכנות לאחרונה ועשיתי סריקת וירוסים ואין שום דבר. הרצתי גם סריקה עם הWINDOWS DEFENDER ולא מצא שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים