עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by cupidil,

הי, מחשב נייד עם ווינדוס 10 (לא באחריות). לא היו עדכוני תוכנה לאחרונה. המסך התחיל להבהב. כשמנתקים את המטען - המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד מסך חיצוני שמחברים ללפטופ - עובד תקין. יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך לתקן? תודה

3. Started by Imtheman,

שלום חברים.. יש לי 3 הרד דיסקים שונוים במחשב עכשיו נוצר מצב שההרד דיסק עם מערכת ההפעלה התמלאה עד 0 מקום!!!!! עכשיו חשבתי על זה שכמו שאפשר לפצל הרד דיסק 1 לכמה פרטישנים אולי אפשר לעשות פעולה הפוכה ולאחד שני הרד דיסקים לפרטישן 1?? מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, אבל יש לי כמה בעיה כשאני גורר חלונות הם נמרחים על המסך, גם אם אני ממזער חלון הוא מתמזער עם תקיעות ולא בצורה חלקה, בנוסף לכך שמתי לב שבחלקו העליון של המסך ישנו גוון ורוד שלא היה שם לפני כן... איך אפשר למצוא את הבעיה ? כרטיס מסך: Sapphire R9 290 Tri-X OC. מסך: hanns g hu191d לא משהו טוב במיוחד וגם ישן. עריכה: הגוון הוורוד הופיע כי אחד מהחיבורים בכרטיס לא תקין כנראה, למרות שניסיתי מסך אחר באותו חיבור והוא לא הראה את הגוון הוורוד... החלונות עדיין נמרחים ומתמזערים עם תקיעות, יכול להיות חוסר תאימות בין המסך לכרטיס ? תודה מראש לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, יש לי ווינדוס 8.1, אתם יכולים להתייחס כאל 8 רגיל. בכל מקרה, רציתי להסיר דרייבר בעייתי לעכבר והלכתי ל-msconfig והגדרתי מצב בטוח מינימלי. עשיתי ריסט למחשב, והמחשב היה תקוע כמה דקות על המסך של restarting, נראה לי קצת מוזר, כי יש לי כונן SSD עליו מותקן הווינדוס. אז אחרי כמה דקות התייאשתי ולחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. כשהפעלתי את המחשב, הכל נראה בסדר. אבל במסך הטעינה, שום דבר לא קרה. טוען, וטוען וטוען וטוען.... חיכיתי אפילו חצי שעה, כלום! אז שוב, הארד ריסט והדלקה, אותה תוצאה. עוד הארד ריסט, ואשף התיקון של ווינדוס נכנס לפעולה. ניסיתי הכל! סטארטאפ ריפייר - כלום ריסטור מנקודה לפני שלושה ימים - שגיאה, כותב שאיזה קובץ בשימוש (על ידי מה?! ווינדוס לא עולה) אני ממש לא רוצה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תקלה מעצבנת במחשב חדש בן שבוע תקלות לאחר התקנת מחשב : המחשב מרסט את עצמו כל כמה שעות 6-7 בממוצע לאחר שזה קרה לי מספר פעמים לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי (KSP) אולם המחשב הוחזר אלי ללא שום תיקון בטענה שהכל תקין. התחושה שלי שונה. החלטתי להתקין שוב מחדש, פירמוט והתקנת מערכת הפעלה לא התעצלתי דרייברים מעודכנים וכו' שמח הכל נראה יופי ואז לאחר כ 7 שעות עבודה על המחשב הפתעה RESET שוב וזה לאחר התקנה מחדש. ביטלתי את הכרטיס קול אחשבתי אולי מתנגש אבל לא זה לא זה כי בעודי כותב לכם הודעה המחשב עושה לעצמו מנוחה ומרסט את עצמו שוב פעם טוב אני יבטל את הכרטיס מסך ויעבוד על הכרטיס מסך מהלוח אם אני יודע שזה קצת ארוך תעזרו לי בבקשה קצת התיאשתי אופיר מפרט המחשב : לוח אם ABIT NF-95 מע…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by xshlomix,

לאחרונה נשמעים רעשים מרכיב/ים, שאין באמצעותי לפחות ידע לגביהם, בעת מאמץ פעילות המחשב ככל הנראה. בזמן מנוחה אין ולו צפצוף בודד. הבעיה מתחילה שכאשר מתחילה פעילות מאומצת, בדיקת מאמץ או רינדור פשוט, נשמע צפצוף-לא נפסק עד אשר אותה פעילות נגמרת. אשמח מאוד אם תוכלו להכווין אותה מה יכול להיות גורם הבעיה. לצורך העניין ביצעתי בדיקת מאמץ וצירפתי בהמשך שני פירוטים: הראשון בזמן מנוחה והשני מרגע השמע הצפצוף. תודה רבה על שיתוף הפעולה. שלומי http://www25.zippyshare.com/v/77558894/file.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by שבת גולן,

מאוורר מעבד עובד חלש,גם מאוורר חיצוני עובד חלש,החלפתי ספק כוח מה לעשות ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tood,

היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מדי פעם המסך לא נדלק לאחר מצב שינה. זה קורה אחת להרבה זמן יחסית ורציתי לדעת מה יכול לגרום לזה אם מישהו יודע? win 8.1 תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש חדש כבין חודשיים מחשב מסוג lenovo z40-70 לאחרונה כשאני מפעיל אותו אני נתקל בכמה הודעות שגיאה (מצורף תמונות) כל לחיצה על אינתר מעבירה אותי להודעת שגיאה אחרת עד להגעת מסך שחור שבו רשום No bootable device--Please restart system ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא עולה רגיל וגם עובד בצורה מעולה. יש לציין שזה לא קורה לי כל הפעלה מחדש זה קורה מתי שמתחשק לו. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה? מצורף תמונות של ההודעות שגיאה. תודה מראש. http://jpg.co.il/view/54e47d151e77c.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d74c6017.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d95ed2b6.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47db94bfce.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47dd99cccc.jpg/ h…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם , החלפתי לוח אם שבוע שעבר ללוח H87-HD3 של ג'יגבייט. אני משתמש ביציאת ה SPDIF שעל הלוח בשביל להתחבר עם כבל COAX לרסיבר שלי. משום מה יש כל זמן רנדומאלי קיטוע בסאונד , זה יכול להיות פעם ב 10 שניות , פעם ב 5 דקות , פעם ב 20 דקות ... לא מצליח למצוא תבנית קבועה. הטלויזיה מחוברת למחשב באמצעות HDMI ומחוברת גם בכבל אופטי לאותו הרסיבר ,אם אני מפנה את הסאונד של המחשב ל HDMI ומוציא מהרסיבר את הסאונד שהטלויזיה משדרת (שבמקרה זה מגיע מהמחשב) הסאונד רציף , זאת אומרת שזה פוסל בעיה בתוכנה / בקובץ שאני מנגן. בנוסף , עד ללוח הזה היה לי לוח אחר של ג'יגבייט (אני יכול לרשום את הדגם שלו אם רלוונטי) ואיתו השתמשתי באותו הכבל בדיוק , ובאותו התקן של יציאת ה COAX מהמחשב ולא היתה שום בעיה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לפני זמן קצר הרכבתי מחשב חדש עפ"י המפרט הבא: מעבד AMD Ryzen 7 3800X קירור Cooler Master MasterLiquid LC240E RGB זיכרון Crucial Ballistix Elite 3600 MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 דיסק קשיח Samsung 970 EVO Plus SSD 500GB M.2 NVMe (עליו יושבת מערכת ההפעלה) דיסק קשיח Samsung 960 PRO SSD 500GB M.2 NVMe לוח אם MSI MPG X570 Gaming PRO Carbon WiFi בנוסף מותקנים במחשב עוד כמה דיסקים קשיחים מכניים (עוד 5 בנוסף ל 2 ה SSD). בשבועיים הקרובים אני חווה סידרה הזויה של בעיות להן אין לי הסבר, דברים כגון קפיאה של ה TASKBAR (דבר שבאופן הזוי נפתר מייד כשאני מפעיל את ה TASK MANAGER), קפיאה של נגני ווידאו (הווידאו מ…

14. שלום, היום התחילה לי בעיה במחשב. תוך כדי גלישה באינטרנט (יוטיוב), שני המסכים שלי כבו והמחשב נתקע. הריסטרט הראשון לא עזר, המסכים נשארו על מסך "חיסכון בחשמל". כן הופיעה לי הודעה שהמסך לא מקבל שדר מהמחשב ולבדוק חיבורים. הוצאתי כבלים והכול. רק אחרי הריסטרט השני הווינדוס עלה. אחרי חצי שעה, שוב בזמן שעשיתי סריקת אנטי-וירוס וכשכמה סרטונים ביוטיוב פעלו לי (עשיתי בדיקה לראות אם זה קורה שוב), הכול נתקע, אבל הפעם המחשב עשה ריסטרט בעצמו. פעם שלישית זה קרה שוב באותה צורה. הרצתי פרימייר ובזמן שהפעלתי סרט בפלייבק, המחשב שוב נתקע ועשה ריסטרט מעצמו. אחרי הריסטרט הרביעי, פתחתי את המחשב, ובדקתי מה קורה בזמן שהוא פתוח. הכול רץ חלק, למרות שיש הרבה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by odedyac,

גיסתי הביאה לי את המחשב ואני מנסה להתקין לי אנטיוירוס ואין לי הרשאות לכולם! אני אדמין, היי יה עם MS ESSENTIAL אבל עשיו זה בסדר. כל אנויריוס שאני רצה תקין _ לא משנ להיכן... אין לי אישור מישהו יודע מה קורה פה. יש רק משתמש אחד וזה אדמין... אז למה זה ככה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ilanb0,

יש לי במחשב שני דיסקים פיזי בנוסף על הקשיח. כמדומני שאחד מהם שימש בין השאר לגיבויים של חלונות 7. שניהם מלאים לחלוטין ואני רוצה לרוקן/לפרמט אותם. אני לא זוכר אם זו חלוקה של דיסק וירטואלי מתוך דיסק פיזי ואם אני רוצה לפרמט אותם - איך אני יכול לדעת שלא תהיה פגיעה באיזה קובץ שחשוב למערכת ההפעלה כדי לפעול?

17. Started by Big-B69,

שלום חברים ! קיבלתי מחשב Dell inspirion המחשב מחובר בבית לחשמל רב היום אז חשבתי להוציא את הסוללה ואז שמתי לב שאי אפשר... זאת אומרת שיש כיסוי... האם אני יכול לפרק את הכיסוי ולהוציא את הסוללה ? אפשרי ? האם הלפטופ יעבוד ? זה לא יגרום לנזק ? או שפשוט להישאר עם הסוללה וכל פעם לנתק ולחבר את הכבל ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולכם... נתקלתי בבעיה שאני עומד אובד עיצות... בכונן DVD שיש לחבר שלי במחשב, ברגע ששמים לראות סרט DVD , רואים את הסרט, אבל אין קול בכלל. (זה לא ה-MUTE) ברגע שמפעילים קובץ אחר שומעים מצויין.- הבעיה היא רק בסרטי DVD. הצ'יפ הוא של SIS 7018 דרייבר האחרון שיצא (מתישהוא ב-2002) תוכנת ה-DVD שהופעלה היא POWERDVD 5 , אבל גם עם תוכנה אחרת (PC FREINDLY) לא שומעים כלום. בדקתי את ההגדרות של הסאונד, שום דבר לא בהשתקה. בדקתי את ההגדרות של ה-POWERDVD הכל תקין. (הגדרת סטיראו רגיל) אפילו הפעלתי את ה-GHOST כדי לשלול התנגשויות... (במקור זה עבד יופי) מערכת הפעלה: XP SP2 DVD: ג'נרי אגב, בדקתי את הכונן במחשב אחר ושומעים טוב. למישהו יש מושג מה לעשות ? ? ? ? ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by matankashi,

קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשב מעבד דואל קור פרוססור לוח אם DDR2 כרטיס מסך 7200 GT של נבידיה זיכרון ג'יגה ועוד אבל לא עקרוני.. הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסט אחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה.. אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדש תודה לכל מי שיעזור!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by chen20032,

שלום, יש לי כונן חיצוני WD שאני משתמש בו כבר יותר משנה. היום במהלך שהעברתי קבצים המחשב עשה ריסטרט ומאז שהמחשב עלה, הכונן לא עובד יותר. הוא לא מופיע במחשב שלי. כשאני מנסה לגשת אל הDISK MANAGMENT כשההתקן מחובר זה רושם connecting to virtual disks ולא קורה כלום. רק ברגע שאני מנתק את ההתקן זה מצליח להראות לי את הכוננים. ברגע שאני מנתק קופצת שגיאה בנוסף שאומרת שעליי לפרמט את הדיסק בשביל שאני אוכל לעבוד איתו. הכונן מקבל מתח ובמחשבים אחרים השגיאה חוזרת על עצמה באותה צורה. עזרה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yonir,

עד היום החיבור הקדמי של האוזניות אצלי לא עבד. עכשיו שמתי לב שבהגדרות של Realtek HD Audio (לוח אם Gigabyte GA-945G-S3) הייתה אופציה שלא הייתה מסומנת עד עכשיו: Disable front panel jack detection. (מה שממש מוזר לי כי אני זוכר שפעם בדקתי את כל האופציות שם ולא הצלחתי לפתור את זה) הפעלתי את זה והכנסתי אוזניות והן עבדו. בכל מקרה, זה לא כל כך קריטי, אבל יש דרך לפתור את זה שהוא לא מזהה את הכנסת האוזניות אוטומטית? יש קשר אולי לחיבור של המארז עצמו? יש מארזים שלא תומכים בזה? (יש לי Compucase CI-6A19) (כשמחברים משהו לחיבורים האחוריים של לוח האם זה כן עובד)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Kukishin,

לוח Asus zI170pro, נכנסתי לביוס הכל נראה רגיל, לא מבין מה קורה, תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים כמה דקות עד רבע שעה אחרי שמופעל משחק. זה קורה עם הרבה משחקים: AC3, בורדרלנדס 2, COD-BO2, DS3. הרצתי OCCT כמה וכמה פעמים: 1. טמפ' המעבד תקינה (לא עובר את ה-65 מ"צ). המשחה התרמית רועננה לאחרונה. 2. טמפ' כ. המסך תקינה (לא עובר את ה-80 מ"צ). 3. הרצתי MEMTEST. אין ממצאים. 3. הלוח, אמנם בן 5, אבל נראה תקין ללא קבלים נפוחים. 4. דרייברים מעודכנים. 5. אין BSOD. (אופציית הריסט האוטומטי מבוטלת) מה אני מפספס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by KF,

המחשב נכבה בפתאומיות ויצא עשן מהספק כוח + אש. אם לא הייתי מוציא את השקע מהתקע סביר להניח שהאש הייתה ממשיכה. גיליתי שהכבל מתח פשוט נשרף ונאכל. האם זו תופעה נורמלית ? האם זה קשור לאוברקלוק או שאין קשר ? מדובר על ENERMAX MODU 425W + כבל מתח לא מקורי (ככה נראה לי,אבל לא בטוח שיש קשר). אגב קניתי כבל חדש ועכשיו זה עובד,אבל לפעם הבאה אני צריך לדאוג ?

דיונים חדשים בפורומים