תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המחשב נדלק ונכבה כל הזמן ולא מצליח להעלות. בתחילה בדקתי את הזיכרון החדש שקניתי ddr2 800mhz cl6 והמחשב עלה. אחרי שכיביתי אותו והוספתי את הישנים חברה אחרת 800mhz cl5 ddr2 המחשב לא עולה והתנהג כפי שצייתני למלה. יש לציין שבעבר עשיתי אוברקלוק למעבד. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כרטיס המסך שלי מודד 90 מעלות צלזיוס בעת שאני משחק Call of Duty 4. למעשה, ראיתי גם טמפרטורות גבוהות מכך בכמה מעלות. מצורפת תמונות. אולי זרימת האוויר הכללית במארז לא טובה? דווקא על הכרטיס הגרפי (וגם על המעבד עצמו) יש קירור יעודי. אשמח לשמוע אם זאת היא בעיה, ואם אפשר לשפשר את המצב, ואם כן - איך. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין את הבקר הנ"ל ופשוט ללא כל הצלחה , הורדתי דרייברים מהאתר והוא לא מעדכן לי אותם בטענה שהדרייבר הוא לא SIGNED ולכן לא ניתן לעדכן, כל זה קורה בזמן התקנה של חלונות, מערכת הקבצים היא 64 ביט . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , ז הממש מתסכל כל העניין הזה . [br]פורסם בתאריך: 16.03.2011 בשעה 20:09:23 הנה תמונה של ה כרטיס תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש קניתי רכיביןם חדשים למחשב שלי. החלפתי לוח אם,מעבד, הארד דיסק, בקיצור הכל! את הספק כח שלי השארתי וחיברתי אותו ללוח אם החדש ( הספק הוא מלפני 6 שנים!) - והכל עבד פיקס! היום החלטתי להחליף גם את הספק וקנית ספק 450W חדש. ניתקתי את הישן, וחיברתי את הספק החדש -אבל : כלום לא קורה! המחשב לא עובד! חיברתי את כל החיבורים של המתח ושל הכוננים, אבל עדיין כלום לא קורה! החזרתי בחזרה את הספק הישן -והכל חזר לעבוד כרגיל. פיספסתי משהו? או שבאמת הספק החדש לא תקין? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי בן קצת פחות מחמישה חודשים (ניתן לראות את המפרט פה בצד). לפני כחודש, הספק כח שלי מת בפתאומיות, והחליפו לי בחנות לספק כח חדש של seasonic. הספק הקודם היה בהספק של 500W, והחדש 620W. כמו כן, ביצעו בחנות עדכון ל-BIOS. מאז שהמחשב חזר אלי, ישנו רעש שלא היה קודם לכן, כאילו המאוורר של המעבד (קירור סטוק) עובד ומתאמץ. הרעש מופיע מהרגע שמדליקים את המחשב, גם לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. כשמערכת ההפעלה כן עולה (וינדוס 7 64BIT), המחשב עובד באיטיות מרגיזה, ואפילו כשהוא במצב מנוחה, אחוזי הניצול של ה-CPU גבוהים בצורה לא ברורה. כמו כן, בעיה חדשה שהופיעה פתאום - כל צריבה מכל סוג שהוא (סי-די, די-וי-די או אובר-ברן) מסתיימים בכישלון עם שתי תוכנות שונות. מתוך מחשבה שזה י…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב הכל התחיל ככה חבר הגיע אליי עם mp4 להעתיק קבצים מהמחשב פתאום אחרי כמה דק' ניהיה לי מסך כחול הדלקתי את המחשב מחדש ומאז שאני מנסה להיכנס לדפדפן אינטרנט הוא נתקע על אתר אחר בעיקרון היה צריך להיות google ופתאום רשום לי אתר ביפנית או סינית ניסתי לשנות דרך כלים אפשרויות אינטרנט וכו' אך ללא הצלחה . בדקתי אם יש ווירוסים במחשב או רגולות נמצא משהו אחד מחקתי אותו וזהו . היום היה לי 5 מסכים כחולים רצוף . אחרי שכיבתי את המחשב למשך שעתיים או שלוש באתי להדליק אותו שוב ואז פתאום המחשב בא לעלות ואז פתאום נכבה שוב הדלקתי אותו עוד פעם ואז שמעתי רעשים מוזרים מתוך המארז רעשים שלפני יום לא היו בכלל זה רק התחיל מאז המסך הכחול הרעש נשמע כמו שהמחשב קורא דיסק למחשב וגם שאני מפעי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בקריסה של המערכת ועם ניתוח של קובץ הdump התקבל כיוון הבעיה הבא: לאחר מכן ניתקתי את מודם הusb והמערכת קורסת שוב עם שגיאה אחרת: זה לוקח לכיוון של רשת או לאן? אחרקי השגיאה , כדי להדליק את המחשב אני לוחץ על הכפתור כרגיל והמחשב נדלק ל3 שניות נכבה , ומפעיל את עצמו מחדש. כשהוא נכבה לאותה שניה אני מכבה את הספק מאוחרה , מדליק אותו-ואז המחשב עולה ולאחר זמן מסויים שוב מתקבלת השגיאה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישו יודע איך לפתור את זה ?? בגוגל ראיתי שכנראה הUSB במצב legacy בbios אז כיביתי את הLEGACY ואז הWINDOWS לא עולה הוא ניתקע בטעינה של הקו ובBIOS הUSB נימצא ב2.0 לוח אם M2N-E של ASUS (לא גירסאת הSLI) אני לא יודע מה עוד לעשות מה שמחובר זה ZALMAN RS6F USB 5.1 SURROUND HEADPHONES USB MOUSE 6 LEDED WEBCAM אם אני רוצה מצלמה אין לי אוזניות וההפך
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. לחבר שלי יש בעיה עם המחשב אז התנדבתי לנסות לעזור לו. הבעיה שהמחשב לא מציג שום דבר על המסך לא מראה סימן חיים ורק מצפצף כל 5-10 שניות ללא הפסקה הלוח מסוג: msi 865pe neo3 אז עשיתי כמה בדיקות יחד עם המחשב שלי שהוא תקין ואלו המסקנות: - זיכרונות תקינים - כרטיס מסך תקין - חיבורים הדוקים (בדקתי טוב טוב) - מסך כמובן תקין מה עוד יכולה להיות הסבירות לבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הבליטז פרמולה של אסוס,אני חושב שהוא נשרף. אתמול ניסיתי לעשות OC והוא לא העלה לי את הוינדוס,אז כיבתי את המחשב ולחצתי CMOS(מחזיר את ההגדרות לבחירת מחדל) ואז כשהדלקתי את המסך הוא לא הגיב,וכול המנורת שעל הלוח היו בצבע אדום(מצב CRAZY), המאוררים עבדו. לקחתי את המחשב של אחותי ועבדתי בשיטת אלמינציה הזכרונות , המעבד וכרטיס מסך עובדים במחשב שלה ככה שעכשיו נשארתי עם סימן שאלה רק לגבי הלוח איך אפשר לדעת בוודאות? לגבי הביוס: לחצתי על כפתור CMOS וגם הוצאתי את הג'אמפר שקשור ל DISABLE/ENABLE CMOS יש דרך נוספת לאתחל ביוס (במידה וזאת הבעיה אצלי במחשב) עכשיו אני לא יודע אם לשלוח אותו לגיבור מחשבים (המוכר) והם יעשו איזשהוא איפוס ביוס ויחזירו לי אותו,אין איזו דרך שאני אוכל לעשות את ז…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול הגיע המחשב החדש שלי (amd 2100+, epox 8rda+, corsair xms 512 3200LL). הוא עבד טוב בפעם הראשונה אבל כאשר שיניתי את מהירות הבאס ל-200 המחשב פשוט לט עולה יותר ואני לא יודע מה לעשות. ניסיתי ל"נקות" את ה-cmos אבל גם זה לא עזר. הדיבאג לד (port 80) מראה לי את הקוד "01" ובמדריך כתוב שזה: "Expand the Xgroup codes located in physical addr 1000:0) ואין לי מושג מה זה אומר. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה אם בכלל. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש AMD 64 3000 + VENUS 12 GIGABYTE GA-K8NS ULTRA 939 WD SATA 120 GB KINGSTON 512 RAM X800 PRO קיבלתי עם הלוח אם ספר של SATA RAID FUNCTION (ONLY FOR CHIPEST SIL3112 USED) A הבעיה שלי כשאני מנסה להתקין XP PRO זה עושה בעיות, וכן, בתחילת ההתקנה לחצתי F6 ובהתחלה זה התקין את הקבצים הראשונים של XP עשה את הריסטרט הראשון , טוען את המשך ההתקנה של אקס-פי ואז מופיע לי המסך הכחול הזה שזה כתוב עליו כל מיני דברים בלבן, ואז ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ועליו (ניסיתי כל מיני דברים) שידרוג של אקס פי, גם לא עבד, ניסיתי שוב XP אבל מאז שאני לוחץ F6 זה כבר לא עובד ההקנה של ה SATA הזה. אני תקוע עם בעיה זו כבר הרבה זמן, בדקתי באתרים, בחוברת של הלוח אם, שום דבר לא עוזר, אני כבר…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ממה יכולה להיות הבעייה? התופעה קוראת כשאני משחק משחקים, או גולש באינטרנט או רואה סרטים. המחשב מפורמט ללא וירוסים. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם! לאחרונה קניתי מחשב נייד Asus Zenbook pro ux501, על פי הנתונים הטכניים שהוצגו באינטרנט למחשב ישנו כרטיס מסך מסוג Nvidia GeForce GTX 960M 4GB אבל משום מה כל התוכנות רצות על Intel GPU ולא על הכרטיס של INVIDIA. צריך את עצתכם ועזרתכם, האם צריך לשנות את זה? כי אחת הסיבות שקניתי את המחשב הוא כרטיס המסך שאמור לשמש אותי לצורך עבודה גרפית ועריכת וידיאו פה ושם. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מאז שאני זוכר את המחשב שלי איתי הייתה לי בעיה שהוא פשוט היה קופא-עכבר לא מגיב (אין גם את האורות מהעכבר), מקלדת לא מגיבה וגם בה נכבים אורות, יש קולות מוזרים מהרמקול/אוזניות. ובמחשב שלי יש נורה לhardisk ונורה לחשמל ושזה קורס הנורה של ההארדיסק נכבת, ואני התקנתי windows 7 מחדש הבעיה ממשיכה, אין שום תוכנות וירוס סרטון שממחיש את התקיעה: https://www.youtube.com/watch?v=LvWHSabFLIY&list=UUUWMxcC74XvsDon8suXb9HA כל הסרטון שומעים את הרעש הנוראי הזה מהאוזניות (דמיינו לכם איזה רעש זה עושה לי בראש) ואני מראה שהמקלדת לא מגיבה אפילו לקונטרול אלט דליט ואין לי מושג מה לעשות בחנות שנקנה המחשב (ksp) לא מצאו שום תקלה יכול להיות שהתקלה אצלי בבית במשהו? הדבר החיד שאני יכול לעשות זה לס…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור לשכן שלי עם מחשב סלוני שטכנאי מחשבים הרכיב לו. הלוח אם שלו הוא GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2691#ov עכשיו התקנתי לו כרטיס מסך 610GT ושהמחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס הוא מראה את זה דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם ורק שהוא בתוך הווינדוס הוא עובר לחיצוני. רציתי לחפש אפשרות לשינוי בBIOS אבל גיליתי שהוא נעול ולכן אבקש את עזרתכם להבין האם איפוס משחרר אותו או מה אני יכול לעשות? בנוסף איך אני משנה את זה לכרטיס החיצוני? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כל מעבר בין דפים בגלישה או עיבוד של תוכנה דורש מספר דקות עובדות: 1. הרצתי קספרסקי על המחשב - מצא וירוסים אבל אין הבדל במהירות 2. WIN לא רשום - התחילו לי הודעות של התראה על מקוריות תוכנה 3. אני מצרף כמה צילומי מסך של כל מיני תהליכים שניסיתי להבין ממעבר על התגובות פה (זה לקח לי מ 7 בבוקר ועד עכשיו 12 בצהריים) 4. יש לי על המחשב 2 תוכנות גרפיות כבדות אולם האיטיות היא כשהן לא מופעלות. חייב עזרה - זה צעד אחרון לפני פירמוט של כל המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לפני כחודש התחלתי לשים לב שהמחשב שלי קופא לפעמים תוך כדי משחקים. קופא - המחשב פשוט תקוע על אותו פריים במשחק ולא מגיב, רק ביצוע Reset עוזר. יש לציין שאין כל ארטיפקטים. בהתחלה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך, אולי הוא מתחמם מדי. אז דבר ראשון הגברתי את עוצמת האוורור של המארז, ודבר שני ביטלתי את הOC של הכרטיס (OC קליל ביותר, אבל רציתי לוודא). היום הרצתי MEMTEST למשך שעה והכל היה תקין, בלילה אני יריץ אותו ל8 שעות. יש למישהו מושג למה זה קורה? יש עוד בדיקות שאני יכול לבצע? אם הבעיה בכרטיס מסך, איך אני יכול להוכיח את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, זקוק לעזרת המומחים: במחשב פנטיום D עם לוח ECS P4-M800-M7 הספק התחיל לעשות בעיות (ריסטרטים לא רצוניים). החלפתי ספק ועם ההדלקה הראשונה המסך נתקע על הפוסט וראו מעין קווים ירוקים כאלה על גבי המסך. כיביתי מיד וכשניסיתי להדליק שוב, המחשב כאילו נדלק אבל אין כלום על המסך. המאווררים מסתובבים, שומעים את ההרדיסק אבל אין תצוגה. ניסיתי עם כרטיס מסך חיצוני במקום המובנה, ועם מסך אחר - וכלום. ניסיתי להוציא את כל החלקים ולהפעיל רק עם החיבור ללוח ולמעבד - וכלום. בשום מצב אין תצוגה ואפילו לא צפצופים מהספיקר. למישהו יש מושג מה לעזאזל קרה פה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני צריך לחשוש ממצב הדיסק ולהחליף אותו בחדש, או שאני יכול להשאר רגוע? מה בכלל אומרת ההערה הזו? באינטרנט ראיתי שהרבה אומרים לנסות להחליף את הכבל של ה- sata אבל פעם אחת ראיתי שאין קשר לזה בכלל. אשמח לעזרה :-) נ.ב. ה- error scan יצא בסדר, אבל עשיתי quick, לא המלא. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , בזמן שעברתי על הקבצים שבמבשב שמתי לב להרבה כפיליות של קבצים ותכלס יש קבצים שלא באמת נחוצים אך אני לא באמת יכול לדעת .. אשמח להמלצה לתוכנה או כל פעולה שעושה סדר בבלאגן הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למחשב בן 6 (מעבד intel i5-2488). ראיתי שהסוקט שלו הוא מסוג LGA1155. האם כל לוח אם שיש לו סוקט כזה יתאים לי? הלוח אם הישן הוא msiH67MA-E45. אשמח לעזרה כדי למצוא לוח אם שמתאים לי (אני מניח שבebay). אומנם המחשב בן 6 אבל תיפקד יפה ושימיש בעיקר לצפייה ביוטיוב לילדים. לכן אני מעדיף להשקיע כמה מאוד שקלים מאשר לזרוק אותו ולקנות חדש. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי אתמול מחשב חדש, והssd לא מופיע באפשרויות של הboot priority. הלוח אם הוא z390 - e strix של אסוס. על הסלוט העליון של הm. 2 יושב כונן של wd blue sata, ובתחתון יושב 970 evo. הevo כן מופיע בביוס אך לא בבוט לעומת הwd שכן מופיע. יש למישהו רעיון?...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו HI-FI עם רמקולים פאסיבים Bַ&W 602 ומגבר NAD310.(דגמים לצורך מפרטים) קיימים במגבר חיבורי RCA, לאחד חיברתי מתאם בלוטות'. במידה ואני שומע מוזיקה עם פלאפון שמחובר למתאם אני מקבל סאונד עם טווח צלילים ועוצמה מלאים. בחיבור RCA אחר חברתי כבל עם יציאת AUX, כאשר אני מחבר אותו ללפטופ (DELL INSPERTION 3593 i5) הסאונד חלש משמעותית וגם הרמקולים מאבדים מה"צבע" שלהם. הכל נשמע חלש ושטוח. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני 3 ימים כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ללא סיבה מוסברת. אפליקציות שדורשות פלאש בקושי מתפקדות וסרטונים בפייסבוק, טוויטר ודומיהם לא עובדים, יש סאונד אבל מסך שחור/לבן. ניסיתי כבר מספר פעמים למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש, זה פתר את בעיית הסרטונים ושיפר מעט את אפליקציות הפלאש אבל לא כמו שהיה קודם, הבעייה היא שלאחר מספר שעות, או בבוקר שאחרי הבעייה חוזרת ואני צריך לחזור על מחיקת התקנת הדרייברים שוב. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לסדר זאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-