תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לוח Asus zI170pro, נכנסתי לביוס הכל נראה רגיל, לא מבין מה קורה, תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הוא די עתיק. אני מעריך בערך 10 שנים. עד יום חמישי לפי מה שסיפרו לי, עבד אחלה. מהיר, כמו שצריך. מיום חמישי, התחיל לעשות בעיות. עד שהווינדווס עולה, אפשר לצאת למחמה בעירק וגם לסיים אותה. אני מדבר על משהו כמו 15-20 דקות ואולי יותר. בסופו של דבר כשהוא כבר עולה, תוכנות נפתחות מאוד לאט. למשל, את דפדפן כרום לקח לו בערך 6 דקות לפתוח, כלומר מזמן לחיצה על צלמייתו של הדפדפן ועד לעלייתו בפועל, עברו בערך 6 דקות. מצד שני, קרה לי לטווחי זמן קצרים, שלמשל הצלחתי להעתיק קבצים מDOK אל המחשב בצורה מהירה וגם להפעיל התקנה של תוכנה ולהפעילה לאחר מכן, במהירות נורמלית לחלוטין. התוכנה שהתקנתי, הייתה speedfan ושם הסתכלתי בנתוני ה- SMART של הכונן. הכל שם על OK ירוק ולא ניראה, על פניו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, חג פסח שמח לכולם. שאלתי היא כזו, ברשותי קיימת המערכת והשאלה הבאה: 1. האם אני יכול לבד להזמין ופשוט לחבר סט נוסף של זכרון מאותו המק"ט (8GBX2) וזה יעבוד? בחברה שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי שלא בטוח שזה יעבוד ושצריך להביא את המחשב למעבדה, מה רמת הביטחון שאצליח לעשות את זה לבד ולא אניח את כספי על קרן הצבי? 2. משחה טרמית, מה הכי מומלץ למעבד שיש לי מבחינת אורך זמן ואמינות (שאכן יעשה את העבודה) וממה להמנע? 3. תודה רבה מראש - הסיבה שאני מעוניין להוסיף RAM זה מכיוון שלפעמים בזמן WT אני חווה תקיעות קטנות ומעצבנות וגם ירד המחיר בחצי - למי שרוצה לשאול בחזרה מוזמן
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי משחק בכונן אצלי ואז מחקתי אותו אבל למרות שאין בו כלום הוא מראה לי שיש 17 ג'יגה פנויים מתוך 19 ולמרות שוב שהוא ריק לגמרי ומחקתי את המשחק מההוספה הסרה. וכשאני עושה על הכונן קליק ימני ומנסה לפרמט אותו הוא נותן לי את ההודעה הבאה למרות שכבר ניסיתי כמה פעמים,עשיתי איתחולים וסגרתי את כל התוכנות. מה הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . עשיתי סיסמא ולאחריה טביעת אצבע ,ביומטרי. משום מה כעת לאחר מס' ימים מבקש ממני את הסיסמא שנרשמה בטעות בתוך הנייד עצמו באחד המסמכים.... כעת מראה לי רק אפשרות לשיחת חירום .... מה עושים .... תודה שוקי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
**I have no working computer here so I'm writing with my PS3 ( ) so I can't even write and read hebrew, so I didn't know where is "tmicha technit" so I put it in the lowest forum - "clali" ** OK, my computer was working perfect and screen saver was enabled, I went for about 25-30 minutes then when I came back I tried to exit the screen save by moving the mouse but it didn't work, so I restarted my computer and nothing showed up on screen. I don't think it's graphic card problem because if I'm waiting enough for windows to come up I don't hear the welcome sound. I pluged out the power cable and the battey from the motherboard for 1-2 minutes but also this - didn't work.…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב של אחי. פירמטתי לו בעקבות כל מיני תקלות קטנות וניצלתי את העניין כדי להתקין לו WIN7 כבר. הכל עבד נהדר יומיים-שלושה אך אתמול שבאתי להדליק את המחשב הוא נתקע במסך שבו רואים את האייקון של חלונות בארבעת הצבעים ושם זה נגמר. גם - Safe mode לא עולה. אין לי מושג מה לעשות במקרה כזה. האם לדעתכם מדובר בתקלה ב-HD?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקלה הזאת לא מפסיקה להופיע למרות שכבר עשיתי פירמוט והתקנה מחדש, מישהו יכול לייעץ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעייה כמו שרשמתי בכותרת. המפרט של המחשב הוא: AMD Phenom 965 3.4 עבר OC ל3.9 ועובד ככה כבר תקופה ארוכה בלי בעיות עד לאחרונה 8GB זכרון GeForce 560 GTX ספק של Antec 520W המחשב עבד מצויין עד לאחרונה. אפרט יותר על הבעייה, אם אני לא משחק, המחשב עובד בסדר גמור. מזה כשבוע ברגע שאני נמצא במשחק כלשהו, אחרי זמן רנדומלי (יכול להיות 2 דקות ויכול להיות יותר משעה) המחשב קורס (לא רק המשחק, כל מערכת ההפעלהמשתגעת ומתנהגת מוזר) הקריסה של המשחק מלווה בקריסה של כמעט כל דבר אחר שפתוח (כמו דפדפני אינטרנט למשל) ומתריע על שגיאה בדריברים של הכרטיס מסך. Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEven…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי צורב ריקו X24. יש לי לוח A7V133. ההארד דיסק - פרימיירי מאסטר. איתו, על אותו כבל משורשר ה-CD-ROM - סקנדרי מאסטר. איפה ולאן בלוח אני מחבר את הצורב? ראיתי פתאום שיש על הלוח מקום לחיבור PRIMARY ULTRA ATA100 , האם לחבר לשם את ה-HD? ואז, הצורב וה-CD על הכבל מאסטר שניהם (פריימרי וסקנדרי, בהתאמה - לא קריטי). לא? (תמונה של הסלוטים, מתוך החוברת של הלוח נ.ב. עדיין לא חברתי כי חסר לי כבל IDE... תודה חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום התחילה לי בעיה במחשב. תוך כדי גלישה באינטרנט (יוטיוב), שני המסכים שלי כבו והמחשב נתקע. הריסטרט הראשון לא עזר, המסכים נשארו על מסך "חיסכון בחשמל". כן הופיעה לי הודעה שהמסך לא מקבל שדר מהמחשב ולבדוק חיבורים. הוצאתי כבלים והכול. רק אחרי הריסטרט השני הווינדוס עלה. אחרי חצי שעה, שוב בזמן שעשיתי סריקת אנטי-וירוס וכשכמה סרטונים ביוטיוב פעלו לי (עשיתי בדיקה לראות אם זה קורה שוב), הכול נתקע, אבל הפעם המחשב עשה ריסטרט בעצמו. פעם שלישית זה קרה שוב באותה צורה. הרצתי פרימייר ובזמן שהפעלתי סרט בפלייבק, המחשב שוב נתקע ועשה ריסטרט מעצמו. אחרי הריסטרט הרביעי, פתחתי את המחשב, ובדקתי מה קורה בזמן שהוא פתוח. הכול רץ חלק, למרות שיש הרבה …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן)
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש והעניין הוא כזה: יש לי מערכת רמקולים של מייקרוסופט הכוללת סאב ו 2 רמקולים המתחברת הן בחיבור USB והן בחיבור רגיל (3.5 mm). במחשב הישן לא הייתה בעיה, הרמקולים היו מחוברים באמצעות USB בלבד והיו שומעים מצויין אך במחשב החדש לא שומעים כלום, הן ב-USB והן ברגיל. בדקתי עם רמקולים פשוטים (לא USB) ושומעים בסזדר גמור, ה-DEVICE MANAGER נקי ורשום שהרמקולים מותקנים כראוי. ראיתי שגם מותקנת איזו תוכנה VIA HD AUDIO DECK. אשמח לפתרון, דרך אגב יש 6 חיבורים לכרטיס קול: ירוק, ורוד כחול, אפור שחור וכתום. בברכה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאוורר מעבד עובד חלש,גם מאוורר חיצוני עובד חלש,החלפתי ספק כוח מה לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מצלמת usb חדשה של לוג'יטק (quick cam) וכשאני מחבר אותה מופיע הסימן של חיבור התקן חדש אבל המערכת לא מזהה אותו. זה מופיע לי כהתקן לא מוכר תחת תווית usb במנהל ההתקנים. התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המצלמה, התקנתי דרייברים חדשים יותר שהורדתי מהאתר של לוג'יטק, ניסיתי גם להסיר את כל הדרייברים של המצלמה ולתת לווינדוס לזהות אותה לבד אבל שום דבר לא עוזר. איך אני מסדר את זה שיזהה לי את המצלמה? יש לי win xp דרך אגב
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, מה שלומכם? בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בעלייה. אני די בטוח שזאת בעייה חומרתית מאחר וכשאני מדליק אותו אני רואה מסך שחור, כלומר עוד לפני שמגיעים לווינדוס. הוא מצפצף שני צפצופים, ובזה זה נגמר. בנוסף, כשהמחשב במצב שינה, אני מנסה "להעיר" אותו, והמצב דומה - מסך שחור. לרוב אני עושה ריסט ואז יש צפצוף אחד והכל בסדר. בעיה נוספת ששמתי לב אליה במקביל היא כשאני מנסה להפעיל סרטון ביוטיוב בHD הסרטון מקרטע, כאילו הביצועים של המחשב נפגעו. יש לי לוח אם מסוג gigabyte p35 dsl3, כרטיס מסך g8800gt, מעבד q6600. אנא עזרו לי בבקשה למצוא את מקור הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל היה בסדר עם המחשב עד שכיביתי אותו והדלקתי יום למחרת, פתאום המסך הכחול הזה קופץ והמחשב קופא (הוא אפילו לא עושה ריסטרט) h ttp:// up3 53.s iz.c o.il/up1/tz yritfmimzw.jpg להוריד רווחים לפי מה שכתוב ולפי מתי המסך הכחול הזה קופץ אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם, השאלה אם אחד הסטיקים נידפק או שהתקנתי תוכנה כלשהי שצורכת הרבה ראם והמחשב קורס? (מחשב ישן, 1gb DDR1) פעמיים המחשב קרס בפייר פוקס עם בערך 4 כרטיסיות וביניהם עם יוטיוב (בשביל המחשב שלי זה נחשב הרבה אבל תמיד הייתי עם כפול כרטיסיות מזה ולא קרה כלום...) עוד כמה פעמים זה קרה שעשיתי סריקת שגיאות של כונן C של הWIN, מפה אני מבין שיכול להיות שהצטבר אבק בגוף קירור של המעבד, הוא מתחמם והלוח - אם גורם למחשב לקרוס במקום לכב…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כונן C שלי כמעט מלא (חלונות 7). יש לי נקודות שחזור כל שבוע. שיניתי לשחזור חודשי. איך אני מוחק נקודות שחזור קודמות (משאיר רק את האחרונה) כדי לפנות מקום בכונן?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה נימאס לי מיזה לפני יומיים זה הופיע לי ככה וגם היום זה הופיע לי אני שיחקתי במשחק נייד פור ספיד החדש ואז בום אחרי 10 דקות של כיף מופיע לי החרא החרא הזה שוב!!!! תגידו לי מה אני עושה זה נימאס כבר בבקשה מישהו. תודה מראש. תמונה:
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת ליזר של OKI היא היתה עובדת בסדר פתאם יום אחד הפסיקה להדפיס הסרתי את הדייברים והתקנתי חדשים והם פתאום שוב עובדים אחי איזה שבוע הם שוב לא עובדים ( כלומר אין לי אפשרות להדפיס) מדובר במערכת WIN98 עם דרייברים שמגיעים עם המדפסת אין עדכוני דרייברים באתר החברה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 כוננים: אחד SSD שעליה מערכת ההפעלה (Windows 8.1 64 ביט) ועוד 2 הארד דיסקים של 2 טרה כ,א (סמסונג וסיגייט). לאחר התקנת מערכת ההפעלה הלכתי ל-Manage ושם אני רואה את 2 הכוננים של ה-2 טרה והוספתי אותם (קליק ימני ו-new volume...). מה שקורה זה שאחד מהכוננים כל הזמן נעלה לאחר ריסט ואני חייב לעשות את התהליך הזה של ההוספה שלו מחדש לאחר כל ריסט, ניסיתי את כל הפשרויות שם של delete, change drive latter וכו' וכל הזמן הכונן ממשיך להיעלם לאחר כל ריסט.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! הסיפור בקצרה: רכשתי מסך חדש מדגם: DELL U2713H, מסך 27" בעל רזולוציה של 2560X1440. התקנתי את כל הדרייברים הכי מעודכנים, וחיברתי את הDVI המצורף עם המסך, אם אני לא טועה DVI-D Dual Link (מצ"ב תמונה של החיבור). הבעיה: אני לא מצליח להעלות רזולוציה יותר מ1920X1080! בכל פעם שאני מנסה לשים על הרזולוציה המומלצת - 2560X1440, המסך נהיה שחור, ובמרכז מופיעה הודעה: Entering power safe mode. בקטן בפינה למעלה יש לי ציור של חיבור DVI-D Single Link ביחד עם הודעת השגיאה. מה עושים? המפרט שלי: Windows 7 ultimate 64bit Intel Core i7-3770 3.4GH Nvidia GeForce GTX670 זה הכל... אשמח מאוד לעזרתכם! תודה, חיים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע מה נסגר, יצא לי לפרמט כבר איזה 6 פעמים ומחשבים שונים והכל עובד חלק... אבל כאשר ניסיתי לפרמט את המחשב הישן אצלי בבית, אני רואה שבכלל אין אפשרות לעלות את כוננן הדיסקים בהתחלה, זאת אומרת בכלל אין אפשרות כזאת לבחור מה יעלה בהפעלת המחשב. משהו מוזר... קראתי על עדכון ביוס וזה נראה מסובך ועלול לגרום לנזקים. מישהו יודע מה לעשות? בנוסף, כאשר הגעתי לתפריט של הביוס אין בכלל סימנייה של Boot, ניסיתי לחפש גם בAdvanced ועוד בשאר מקומות אך ללא הצלחה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הhdmi למחשב יש קול במחשב ולא בטלוויזיה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים צצו לי מספר בעיות במחשב ובאינטרנט שאני מנסה לגלות את מקור הבעיה, אך בנתיים אין לי אפילו כיוו לבעיה. באופן עקרוני, בימים האחרונים לא הפעלתי שום תוכנות כבדות או משחקים כבדים וגם לא תוכנות הורדה, אך למרות זאת בימים האחרונים המחשב שלי נוטה להגיע לניצול משאבים גבוה והאינטרנט מגיע לעומס שמהירות יורדת מ-30 מגה ל5-4 מגה. לא קישרתי בין הדברים ופעלתי לכל בעיה בנפרד: לגבי האינטרנט פניתי לספקית (בזק) והם אמרו שמבחינתם אין בעיה במחשב, הכל רשום נכון ואני אמור לקבל את מלוא הניצול תעבורה. אז חשבתי שמישהו "רוכב" לי על האינטרנט ושיניתי את הססמה של הרשת ואיפסתי את הראוטר אך המהירות עדיין נשארה באיזור ה4-5 מגה. רק אחרי שיצרתי קשר עם בזק והם אמרו לי לשנות הגדרות בראוטר המהירות …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-