תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברשותי מחשב נייח כבר כמה שנים (נחשב זקן), וכל פעם לאחר שהוא לא הופעל זמן מה או הועבר ממקום למקום הייתה בעיה בהפעלה שלו, ספציפית מסך שנשאר שחור גם לאחר סטארטאפ (הכל בסדר מבחינת חיבורים פשוט הוא לא קיבל signal). בכל הפעמים זה תוקן ע"י שהוצאתי את זיכרונות הראם מהמקום ושיחקתי איתם- שמתי אחד בסלוט מסוים וכשהוא לא עבד שמתי בסלוט אחר, עד שהמחשב הצליח לרוץ עם זכרון מסוים שלאחריו הוספתי את השאר ללא בעיה. כרגע הפתרון הזה לא עובד. מחיפושים באינטרנט ניסיתי: א. לנתק את הכבלים מהמחשב וללחוץ על כפתור הכיבוי. ב. לנתק את כרטיס המסך ולחבר את כבל הdvi לתוך הכרטיס מסך המובנה של המעבד. ג. להוציא ולהכניס מחדש את הבטריה של הביוס. ד. ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי לנובו T450s וותיק ועדיין טוב, אך לעיתים איטי (עבודה משרדית ואינטרנט) מצרף פרטים עליו הדיסק SSD כבר שופר ואני רוצה לשפר אותו עוד ב: א. להגדיל את הזיכרון שלו שימשוך עוד כמה שנים, כרגע מופיע לי שיש לו 12G את הסטיק של ה 8 מצאתי אבל לא את ה 4G (אולי מולחם?) ב. לשפר את כרטיס הוויפי הבנתי שאפשר להחליף גם כן לטוב יותר משמעותית האם אפשרי ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו אני לא מצליח להתקין virtualbox מוינדוס 8 ומעלה זה ההודעת שגיאה שאני מקבל יש לי זכרון של 4 גיגה במחשב נסתי להתקין את התוסף שמוצא באתר של virtualbox אני לא יודע האם זה אכן התקין את התוסף
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב בובה (Quad, 8800gtx, 4gb ram). השבוע התקנתי אקס.פי. 64 ביט (הויסטה 64 לא עובד לי טוב) כדי לנצל את כל ה4 ג'יגה ראם (אני מנצל את כל הראם לעיתים קרובות). שאני מקליק כפתור ימני על המחשב שלי לבדוק את הראם אני רואה שרשום רק 3.2 ג'יגה. חשבתי שהמהות העיקרית של 64 ביט היא היכולת של הוינדואוז להשתמש בהרבה יותר זיכרון, לא? (בעיקר שכל מחשב משפחתי פשוט מגיע היום עם ג'יגה ראם). שכשאלתי אדם עם מחשב בעל מפרט כמעט זהה לשלי הוא אמר שלו הוינדואוז כן מראה את כל ה4 ג'יגה (גם אקס.פי 64 ביט). מישהו יודע מה הסיבה? ואיך ניתן לנצל את הראם במלואו? ד"א, האקס.פי. 64 שלי לא תומך עברית (אין באפשרויות התקנה). איך בכל זאת ניתן להוסיף לו עברית? (שרציתי להתקין מדיסק אחר הוא נ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. לאחר עידכון מערכת הפעלה ווינדוס 10 המחשב מבצע איתחול תמידי. נייד HP Probook 450 g5 יש לציין שהמחשב כל הזמן מעודכן ולא היתה בעיה לפני כן. קרה היום בבוקר לאחר עדכון של הימים האחרונים. תודה רבה יוסי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק נוסף של 500 GB של טושיבה חיברתי אותו והוא עובד רק בעייה שהוא עושה מן רעש של זמזום כזה ממש מעצבן ודי חזק, הרעש ממש מפריע לי ואני בדקתי ובוודאות הוא מגיע מההארד דיסק החדש מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב 400GB של תמונות וודיאו שאני מעוניין לגבות לענן. בעבר ניסיתי לעלות הכל לgoogle photos ובמשך שבוע זה לא העלה אפילו 10% וגם תקע לי את כל האינטרנט בבית. מישהו יכול להמליץ על דרך לגבות תמונות לענן כלשהו? ושגם אולי האיכות לא תיפגע? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5464 pci ואני לא יודע מאיפה להשיג דרייברים ל Windows XP !!! עזרו לי בבקשה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול התחילה לי בעיה מוזרה.. כל שתיים שלוש שניות כאילו מתחבר ומתנתק התקן כלשהו מיציאת USB מסויימת.. (כמובן שזה לא קורה..) ניסיתי כל דבר.. כולל התקנה מחדש של הווינדוס.. םתחתי את המארז לא ראיתי שום דבר יוצא דופן.. קודי השגיאה שמופיעים לי הם 45 (לכאורה כאשר לא מחובר..) ו43 (לכאורה כאשר מחובר) בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . עשיתי סיסמא ולאחריה טביעת אצבע ,ביומטרי. משום מה כעת לאחר מס' ימים מבקש ממני את הסיסמא שנרשמה בטעות בתוך הנייד עצמו באחד המסמכים.... כעת מראה לי רק אפשרות לשיחת חירום .... מה עושים .... תודה שוקי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי צורב ריקו X24. יש לי לוח A7V133. ההארד דיסק - פרימיירי מאסטר. איתו, על אותו כבל משורשר ה-CD-ROM - סקנדרי מאסטר. איפה ולאן בלוח אני מחבר את הצורב? ראיתי פתאום שיש על הלוח מקום לחיבור PRIMARY ULTRA ATA100 , האם לחבר לשם את ה-HD? ואז, הצורב וה-CD על הכבל מאסטר שניהם (פריימרי וסקנדרי, בהתאמה - לא קריטי). לא? (תמונה של הסלוטים, מתוך החוברת של הלוח נ.ב. עדיין לא חברתי כי חסר לי כבל IDE... תודה חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי שנקנה לפני כמה ימים (בחיבור PCI). בכל שימוש אינטרנט שאינו טורנט הכל עובד מצויין. כשאני מפעיל תוכנת טורנטים, תוך דקות מתרחשת קריסה - המסך מתעוות לשנייה (כמו שקורה לפעמים כאשר קורס דרייבר התצוגה דווקא), ואז מופיע מסך כחול המודיע על קריסת הדרייבר, אם כי לא ברור דרייבר של מה. כל הדרייברים במחשב מעודכנים, אז כנראה לא זו הבעיה. למישהו יש רעיון ממה זה נובע ומה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הורדתי דרייברים של INTEL על המחשב שלי ועשיתי הפעלה מחדש וזה המסך שאני מפעיל את המחשב מה עושים במקרה כזה? זה דחוף!!!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב P3 מפורמט ע"י דיסק של XP ב- FAT32 . התקנתי XP ובוא עולה רק במצב בטוח. אותו דבר גם שהתקנתי WIN98 עולה רק ב-SAFE MODE . יש משהו שאני יכול לעשות או לבדוק כדי לעלות על הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל את המחשב שלי בבית, הוא עובר את המסך של הביוס ואז עולה מסך שחור שרשום בו: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to tepair this file by starting windows setup using the origina setup cd-rom select 'r' at the first screen to start repair/ חשוב לציין, אני השתמשתי אחרון במחשב, לא היו לי כל בעיות, הוא כובה לפני כשעתיים וכשהפעלתי אותו זה הופיע לי. ניסיתי לעשות ריסטרטים וזה לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקחתי מחשב של חבר פנטיום 3 450 עם לוח של אם אס אי דגם: MS-6156 MICRO ATX BX10 Mainboard הוא קנה הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה 7200 (לא 8 קש ביופר) בקיצור הבעיה היתה שחיברתי את ההרד דיסק הביוס לא זיהה אותו ..( ואכן זה היה על אוטומט ..וניסתי עם גמפר בלי גמפר על כייבל סלקט ועל סלייב ועל כול מה שמעלה הדימיון..והכבל תקין כי אם הרד דיסק אחר זה בסדר)... שורה תחתונה היה לי בעיה כזאת בזמנו ליפני שנתיים + עם הפנטיום 2 שלי 400 ואז מה שעשיתי זה פשוט פלש לביוס לעדכן אותו לגירסה יותר מיתקדמת ששם הוא אמור לזהות את ההרד דיסק...וזה הצליח והכול היסתדר... אבל כאן במחשב הנ"ל שעשיתי פלש זהו לא עולה כלום (יעני פישלתי ועשיתי פלש כניראה לדגם לא נכון..כי ישר אחרי הפלש שזה ביקש לעשות ריסטרט אז…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מדריך להתקנה ב DOS . ובאיזו דרך אני יכול ליצור מחיצה הדיסק הקשיח? מתוך התעניינות וגם התקנת ווינדוס. בבקשה תשובות שקשורות לנושא...כי בנושא הקודם שפתחתי אמרו לי כדאי שהחברה תתקין לך. אז תודה מראש מראש מראש.... :D [br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 16:08:01 חבריה...קבלו ח"ח על התגובות...אם זה מעניין המערכת הפעלה שאני רוצה להתקין היא wn xp pro ושמעתי משהו עם PDISK שזאת הפקודה שמכניסים כדי להתקין, אבל לא בדיוק הבנתי..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך שבסטיקי ובמקום מה שצריך להופיע לי, זה מה שמופיע לי: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: ואין את הסיבה לבעיה כמו במדריך, מה אני עושה?
-
טוב אז קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד והתחיל לקרוא לי "מסך המוות" . פירמטתי את המחשב וזה לא עזר. יש לי פה כמה תמונות של הבעיה: מסך כחול--- http://www.up2me.co.il/v.php?file=95569919.jpg תמונה מתוך התוכנה שנעזרתי בנעוץ ---- http://www.up2me.co.il/v.php?file=54126851.jpg אהיה רב תודות למי שיעזור לי! תודה אנשים אתם עושים עבודה מעולה!! יום טוב! עריכה: לדעתי הבעיה היא בדרייברים. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ! קיבלתי מחשב Dell inspirion המחשב מחובר בבית לחשמל רב היום אז חשבתי להוציא את הסוללה ואז שמתי לב שאי אפשר... זאת אומרת שיש כיסוי... האם אני יכול לפרק את הכיסוי ולהוציא את הסוללה ? אפשרי ? האם הלפטופ יעבוד ? זה לא יגרום לנזק ? או שפשוט להישאר עם הסוללה וכל פעם לנתק ולחבר את הכבל ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד PHENOM II 720 BE, לוח של DFI 790GX-M3H5 וגוף קירור של SCYTHE MUGEN 2. על הMUGEN יושב מאוורר 120ממ' במהירות של 660 RPM, פלוס עוד מאוורר 120, שמוציא אוויר חם החוצה, גם כן באותה מהירות.. בIDLE, הטמפ' של המעבד במצב הנ"ל מגיעה ל-72 מע' פלוס מינוס! החיווי שמראה ה-EVEREST הוא: CPU TEMP = 72..(זהה לחיווי דרך הביוס..) הביוס בשום אופן לא במצב OC... אשמח מאוד לעזרה דחופה!!! :'( בברכה ותודה, ניר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: היום בבוקר אני מפעיל את המחשב ולקח לו הרבה יותר זמן לעלות מתמיד, וכשהוא סוף סוף עלה (נכנס ל-Windows) לקח לשורת משימות איזה חצי דקה להופיע ואז עוד איזה דקה וחצי עד שהתוכנות שבשורת משימות עלו. בדר"כ כל הסיפור לא אורך יותר מדקה. ובכל הזמן הזה שהמחשב עולה אני שומע את ההארדיסקים נטחנים. בכל אופן ניסיתי לסדר את זה דרך ה-Windows למרות שהייתי כמעט בטוח שזו בעיית חומרה, ניסיתי אפילו System Restore והבעיה לא נפתרה. אז פתחתי את המארז וניתקתי את הכרטיס PCI שקניתי שמאפשר לחבר עוד 4 התקני IDE אליו ולתדהמתי המחשב עלה כמו תמיד במהירות אדירה. שמתי לב שהוא זייף לאחרונה גם כשהוא זיהה בביוס את ההארדיסקים לקח לו קצת יותר זמן מהמהירות שהוא היה מזהה אותם כשהוא היה חדש. בכל אופן,…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לבן כרטיס מסך gtx 1080 מיני של גיגהביט והוא לא מצליח כאשר משחקים להגיע לאחוזים גבוהים שלfps מגיע בין 40 ל70 אחוז שלחתי אותו לבדיקה במעבדה של ksp והם טוענים שהוא בסדר מה עלי לעשות.?נתוני המחשב הם בורד של אסוס דגם b150 m.c מעבד אינטל i5 6600 3.3mz זיכרון 8g ram מהירות 2150 ספק כוח 600w בבקשה עזרה/יעוץ.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העצלנות לא משתלמת. יש לי כרטיס שצריך 6pin לא יודע איך זה נקרא (לא המולקס, השני) . לספק שלי 2 יציאות וכבלים ל PCI-E , אבל כל כבל עם חיבורי 4pin , מהסוג שבתמונה. יש לי מתאם 2 מולקס <-> 6pin . אבל מולקס יש בכבלים בRAIL הרגיל. מה עושים ? אפשר לחבר כבל רגיל (עם מולקסים) ליציאת ה PCIE ועליו לחבר את 2 המולקסים ? זה משאיר לי רק כבל אחד לדיסקים.. בעיה. יש מתאים 4מרובע (pin8) ל 6מרובע ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-