תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום טוב, אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מעוניין לשלם 190 שקל בשביל ההרכבה (מעדיף עוד 256 MB ) אני בעל ידע בסיסי - הרכבת הארד דיסקים, כרטיסי מסך, קול וכו'. אני צריך לדעת איך להרכיב מעבד וכו' תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסכים כחלים כבר תקופה די ארוכה מעזרתי במדריך של המסכים הכחולים עם התוכנה WinDbg אבל אחרי קריסה של המערכת הוא לא מוכן להראות ממה הבעיה: כשאני פותח את הקבצים של ה minidump עם התוכנה הוא כותב לי CommandLine: "C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar" Cannot execute '"C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar"', Win32 error 193 " %1 אינו חוקי ביישום Win32 ." וכבר הרבה פעמים היו לי מסכים כחולים ובדרך כלל רק כשאני משחק במשחקים אבל השגיאות הם שונות כשמופיע מסך כחול איך אני פותר את הבעיות של המסכים הכחולים זה משגע אותי בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כרגע 2 מאוררים מחוברים במארז, אחד של הספק ואחד מאורר רגיל. שניהם מחוברים לשני שקעי 3 פין על הלוח אם. קניתי מאורר נוסף כאשר גם הוא דורש שקע של 3 פין אך יש לי רק 2 שקעים, שתפוסים, על הלוח אם ורציתי להתייעץ איתכם על איך אני מחבר את המאורר השלישי .. ? תודה מראש * אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, הלכתי על הכותרת משנה"פתרון לבעיות חומרה", אז מצטער מראש.
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היום נכנסתי למחשב, בחרתי משתמש נכנסתי לאינטרנט, נכנסתי לדפדפן, ושניה אחרי זה המחשב עושה ריסט לעצמו. ישר חשבתי שזה מחום, אז בדקתי את המאוררים והם הוציאו אוויר קר. עד אז המחשב עלה, ראיתי את התמונה שעולה מהביוס ובזמן שאמור היה לעלות המסך של בחירת המשתמש לא ראיתי כלום. שחור. מאז, לא משנה אם אני שם כרטיס גרפי אחר מזה שמובנה בלוח, אם אני מחליף מסך, או אם אני עושה ריסט 100 פעמים, שום דבר לא עוזר. והדבר היחיד שאני רואה הוא מסך שחור. יש השערות מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לפורום וחג שמח לכולם,ברשותי מחשב פנטיום 3 שהיתה בו ועבדה מ"ע הפעלה XP והכול היה תקין,עד ש,לא ניתן להעלות את מערכת ההפעלה ,אלה רק בסייב מוד,פירמטתי את המחיצה הראשית,וניסיתי (מספר פעמים,ניתסיתי גם סידי אחר,)לבצע התקנה חדשה נקיה,ומה שקורה,שהחלק הראשון מתבצע,המחשב מבצעה איתחול,ובמקום שההתקנה תמשיך,הוא מתחיל את ההתקנה מחדש בכול פעם.(כמובן שבביוס הגדרתי שרק הסידי רום יעלה,) ניסיתי והתקנתי גם את ה-XPעל מערכת הפעלה WIN ME ,וכאשר אני רוצה לבחור במערכת הפעלה XP לו ניתן להעלותה.(רק בסיב מוד) אודה לכול מי שיוכל לעזור,(רציתי לציין שזו פעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שכזו) תודה מראש לתומכים ,
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קיבלתי לוח חדש ואין עליו סימונים על הלוח של LED POWER , LED HDD , LED ON OFF וכו'... איך אפשר לדעת מה כל דבר בלי לנחש ? ואיך מזהים את ה PANEL ? הוא עם הפינים הארוכים ? <פאנל = המקום שמכניסים את החיבורים של ה LED שבמארז>
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, יש לי את העכבר IE של מיקרוסופט (מה שפעם עשו עליו כתבה פה רק הדגם הראשון) בקיצור, בשבוע האחרון העכבר כמעט ולא מגיב, כמו שקורה כשנגמרות הבטריות אבל פה הבטריות חדשות וטעונות (ניסיתי 3 זוגות של בטריות) אני כבר עובד עצות, מה אני יכול לעשות ? אולי התקנת דריברים? (אם אפשר לינק ? כי יש רק את הגרסא החדשה [0.5] והיא לא מתאימה לי)
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אה!!!!! מה זה!!! מישהו יכול לעזור לי?!?! :s05:
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כאשר מחשב עולה יש לי בעיה. הוא ישר מקפיץ לי מסך כחול עם בעיה של Dump of physical memory אפשר בבקשה פתרון [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחילה אצלי סידרה של מסכים כחולים שעולים ללא שום סיבה מוצדקת. אני שואל את עצמי, מה עכשיו עשיתי לקופסה הזו?! הינה הסיפור: יום אחד בהיר ונטול תקלות לחלוטין המחשב החליט על דעת עצמו שהגיע הזמן להפתיע אותי במסך כחול ומעניין שאמר את הדברים החשובים הבאים: Error signature BCCode : 1000007e BCP1 : C0000005 BCP2 : 804FAA5E BCP3 : F8981C3C BCP4 : F898193C OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 256_1 ניסיתי להבין, משום מה לא הבנתי הרבה.. לאחר פרק זמן של כמה ימים המחשב החליט להכין לי עוד הפתעה אבל הפעם שונה במקצת, כניראה כדי שלא יהיה לי משעמם מידי.. ובו היה רשום כך: BCCode : a BCP1 : B1279788 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 804E38AA OSVer : 5_…
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה, פילטרים, כבלים, בדיקות של הקוו…
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
התמונה פשוט קופאת והמוזיקה משתתקת ואי אפשר לעשות כלום ctrl+alt+delete לא מגיב במקרה הזה... פשוט אין מה לעשות... רק ריסט.. וזה קורה לעיתים תכופות בזמן האחרון.. ממוצע של פעמיים שלוש ליום ואפילו יותר... יש אולי למישהו מושג מה זו הבעיה הזו? ולפעמים גם יש חלון כחול משהו עם dump memory לא הבנתי בדיוק על מה מדובר.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מדיות לצריבה של SILVER LINE 780MB ניסיתי לצרוב עם נירו 5 אבל התוכנה לא זיהתה שהדיסק 780 ותמיד הודיעה שאין מספיק מקום ! ניסיתי לצרוב 706MB והיא זיהתה אותו בתור 700 ! התקנתי 6.6 התוכנה מזהה שזה 780 MB אבל שאני לוחץ Burn זה לא צורב ! הוא נותן הודעה שאני מנסה לצרוב 706MB ושיש לי בדיסק בפועל 702 פנוי ! אני משתגע חייב עזרה ! תודה.
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן. זה לא יאומן אבל כמספר האנשים ששאלתי כך מספר התשובות (השונות לגמרי) שקיבלתי: כאשר אני מעוניין לחבר סי די רום ללוח האם - באיזה מהמקרים אני צריך את כבל הסאונד ללוח האם ובאיזה לא ? שאלתי טכנאים, מומחים ופריקים רציניים וקיבלתי אינסוף תשובות כמו: *אם זה סידירום נוסף אז הוא תופס "טרמפ" על המאסטר דרך ה IDE. *אין מה לעשות - אפשר לקבל סאונד רק מאחד מהם. *אין צורך בכבל בכלל - זה היה נכון לימים שעברו. אז פניתי אליכם...מה התשובה ?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם הקיצר גם כשהמחשב כבוי המנורה דולקת זה אמור להיות ככה????
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מדבר מבית של חבר. מה שקרה שאתמול שמתי את המחשב להורדה ופתאום הייתה הפסקת חשמל והמחשב נפל. שהדלקתי אותו הוא פתח את הביוס והוא דורש סיסמא כדי להמשיך . ניסיתי כל מיני אני לא יודע מה לעשות עכשיו...... אם משהו יודע איך לפתוח את הסיסמא הזאת אני מאודדדד מאוודדדד יודההה לו
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי P 4 3Ghz 512 ddr כרטיס RADEON 9800 PRO יש לי את המחשב הזה בערך 4 חודשים והכרטיס עושה לי בעיות ... יש לי נקודות כאלו מגעילות במשחקים , הכתב לא ברור בטקסטים במשחקים נניח אני יוצא ממשחק , אז יש לי קווים על כל המסך , זה קורה גם אם אני עושה מזעור למשחק , ואם אני רוצה שזה יעלם אני חייב להחליף ל 800 על 600 ואז לחזיר ל 1024 ....... ורק ככה זה נעלם או במשחק אם אני רוצה שהנקודות יעלמו אז אני צריך לעשות vid_restart שזה בעצם ריסט למשחק כזה במשחק Enemy Territory מנוע Quake3. ועוד משהו , נניח נכנסתי למשחק אז הנקודות האלו והקווים וכל זה לא מופיע ישר , זה לוקח זמן , זה במהלך הזמן שאני משחק ניהיה עוד ועוד מגעיל עד שאני חייב לעשות ריסט קטן כדי לנקות הכול ולהמ…
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ואחרי שהוא עולה אני מקבל הודעה שיש בעיה רצינית בווינדווס. זה קורה כל כמה זמן ואין לי מושג ממה זה נובע ולמה זה קורה. האם זו בעיה בזיכרון פנימי שלי או אולי זה וירוס? ראיתי חברה מהפורום שיכולים לדעת מה הבעיה דרך העלאת קבצי DUMP מהוינדווס אבל הבעיה שאני לא יודע איך מעלים את הקבצים האלה לפה אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה דחוף יש לי בעיה שהמחשב עושה לעצמו ריסט בזמן שאני עובד במיוחד מתי שיש לי עומס של תוכנות והוא גם נתקע הרבה והריסט הוא פשוט כאילו ניתקת את המחשב מהחשמל וחיברת והפעלת אותו שוב תוך חצי שניה זה ממש מעצבן הולכים לי כל מה שהתקדמתי במשחקים ועבודות והרבה דברים. ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס לסרוק עם פנדה 2005 מעודכן וADAWARE שלא מצאו כלום שניהם ואין שום דבר לא עוזר אז מן הסתם נראה לי שהבעיה היא בחומרה ולא בתוכנה. יש לי Asus P4S800D Intel Pentium 4 1.7 GHz (משהו ישן) שני 256MB 333MHz (סה"כ 512MB) Gainward GeForce FX 5200 128MB וכרטיס טלויזיה LifeView FlyTV Platinum תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לאחרונה לוח אם, מעבד וספק, וזאת לאחר שהתברר לי שהספק ככל הנראה זייף וגרם לשריפת לוח האם והמעבד. החלפתי את שלושתם, מהבנה שככל הנראה הדבר נגרם מעומס על הספק ושהוא לא יספיק גם בהמשך. לאחר ההחלפה, החזירו לי מהחנות גם את הספק "המזייף", באריזה בצד. שאלתי היא, האם עם מחשב שצורך כמות חשמל הרבה פחות גדולה הספק יכול עדיין לעבוד? או שנגרם לו נזק כלשהו וצריך לזרוק אותו? תודה, יונתן
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא מאוד ישן: Compaq Presio 1275 עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 98 (לא כי רציתי, זה כי כל השאר לא עולים לי עליו ועושים לי בעיות בהתקנה - בהפעלה), ואני לא מוצא בשום מקום בל בשום מקום את הדרייברים שלו... כל פעם אני נתקל בבקשה להכניס את הדיסק של הווינדוס, אני מכניס וזה לא מוצא את הקצבים הדרושים.. נכנסתי גם לאתר של HP לאתר של המוצר ומשם הורדתי את הדרייברים - ולא - זה לא עובד - בבקשה עזרה אם למישהו יש חבילת דרייברים, דהיינו: כרטיס מסך, קול, רשת, יציאות מאחורה וכו' בחבילה אחת - אני אשמח לקבל (איפלו כל חלק בנפרד העיקר שיעבוד ושיהיה את כל מה שיש שם תודה מראש על העזרה (ואם זה לא מתאים אני מאוד מצטער, אשמח אם תעבירו).
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את המשחק מאפיה ב-3 דיסקים והסי די לא מצליח להתקין אותו אז העתקתי אותם למחשב ואת זה הוא הצליח עכשיו אני רוצה להפוך כל דיסק לקובץ אחד של bin כדי להתקין אותו מהמחשב בכונן וירטואלי... איך אני עושה את זה??? (המשחק עובד טוב מהדיסקים האלה היה לי אותו במחשב הישן)
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-