עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IGAmiel,

הי חברים מה קורה? יש לי מחשב עם ווינדוס XP, הוא כול הזמן נפתח אחרי שסוגרים אותו. ולפעמים הוא פותח מלא חלונות. לדעתי זה סוג של תולעת או וירוס. השאלה האם מישהו נתקל בפתרון לבעיה? לא אני לא רוצה להעביר את המחשב לווינדוס 7 כי יש תוכנות שאנחנו צריכים שיכולות לעבוד רק ב- XP וגם אני לא מוכן לדפדפן אחר כי הוא לא תומך בחלק מהדברים שאני צריך.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by adomi,

קניתי כרטיס gts 450 oc ואני מרגיש שהתגבר לי הרעש של המאווררים מהמחשב. זה רעש לגיטימי של מאווררים לא נשמע לי משהו חריג, אבל יכול להיות שזה התגבר בכלל שעל הכרטיס עצמו יש מאוורר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by paira,

דגם הכ.מסך ATI RADEON HD5770 GDDR5 PCI-E דגם הלוח Gigabte ga g31m s2l המחשב מראה את המסך ראשוני. אבל ברגע שנדלת נורה אדומה על הכרטיס מסך המסך מתכבה . תודה מראש .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by shar00750,

ביומיים האחרונים המחשב פתאום נכבה ללא שום התראה (טמפרטורה נמוכה ואין אבק) או שלפעמים הוא נתקע לגמרי (שום מקש לא פעיל ולא ניתן להזיז את העכבר) ואז אני נאלץ לכבות אותו מהמתג הפעלה/כיבוי, מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי מסך כחול והוא לא רושם לי שיש איזושהי בעיה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני גולש במחשב הנייד באמצעות הנקודה החמה של הסלולרי. אני בדרך כלל לא עובר את ה-4GB בחודש. בימים האחרונים באופן פתאומי נגמרה לי חבילת הגלישה. הגדלתי אותה באופן חד פעמי ואחרי יומיים היא נגמרה שוב. בבדיקה גיליתי שצרכתי תוך יום 2GB הורדתי את ה-Netlimiter וגיליתי שזללן האינטרנט על המחשב הוא ה-SVCHOST (צרך חצי ג'יגה בתוך חצי שעה!!!). הדפדפן (כרום) צרך נתונים בצורה נורמלית (כעשר מגה) באותו הזמן. לא עשיתי שום שינוי מעבר לכך. למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  6. יש לי מחשב משני פירמטי אותו מספר פעמים וזה קורה שוב הווינדוס מתחיל לעלות ואז במסך של הטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטרט אין לי שמץ של מושג למה זה אולי וירוס אולי לא למי שיש מושג מה זה ויכול לעזור יבורך לא חושב שזה בעיית חומרה כי גם ב SAFE MODE זה קורה אותו דבר רק ששם הוא נתקע לפני מסך הטעינה תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by yyy123,

כאשר נכנסתי לאתר can you run it הסתכלתי בהגדרות המומלצות של המשחק, וראיתי שהיה מסומן ב-v ירוק את ההגדרות המומלצות של המשחק GTA V אז מה זה אומר? איך המשחק ירוץ אצלי במחשב? איזה הגדרות?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב נייח משנת משנת 2-12-13 , בו מותקן לוח אם GIGABYTE GA-H77-D3H לפי הסריקה שלי ב CPU-Z , שמתי לב שלוח אם כזה תומך ב PCIe3 שנותן מהירות הרבה יותר גבוהה מאשר SATA III, השאלה האם מחשב כזה ( עם מעבד i7-3770 וזיכרון 8GB -800MB) יכול לנצל את היתרונות של כונן SSD כזה ? כי הוא יקר יותר . תודה, מוחמד mb_manual_ga-z77(h77)-d3h(-mvp)_e.pdf

9. Started by Bug2000,

אחרי שהתקנתי את XP המחשב ביקש לעשות RESTART, אחרי שאני עושה RESTART המחשב כותב לי : BOOT FAILR:SYSTEM HALTED משהו בסגנון הזה (אני לא ממש זוכר), מישהו יכול להגיד לי מה קרה? הרד דיסק WD 40 GB 7200 RPM קיבלתי אותו שילשום .....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by AMD Sempron +3100,

קיבלתי לוח חדש ואין עליו סימונים על הלוח של LED POWER , LED HDD , LED ON OFF וכו'... איך אפשר לדעת מה כל דבר בלי לנחש ? ואיך מזהים את ה PANEL ? הוא עם הפינים הארוכים ? <פאנל = המקום שמכניסים את החיבורים של ה LED שבמארז>

11. Started by lidor_abo,

חברה יש ליי בעיה שחוזרת על עצמה התקנת משחקיםםם נתקעת כללל הזמן באמצע ואין שום שגיאה זזה פשוט לא ממשיך להתקדם ניסיתי להתקין את המשחק רגיל לא דרך הדיימון טולסס ושוב אותה הבעיהה ושיוצאים מההתקנההה דרך מנהל המשימות זה פשוט לא נסגר עד שעושים הפעלה מחדשש ושאנ עושה הפעלה מחדש המחשב לא עושה ריסטרט עד שעושים ריסטט מיואששש אחרי החלפת לוח אם מאייבוריי...(ד"א בהתקנת תוכנות זה לא קורה) בבקשה תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by דקלה,

הי, התקנתי ווינדוס 10 על מחשב שקניתי עכשיו, בהתחלה הכל עבד טוב, בהמשך פתאום התחילו להופיע שיבושים/ריצודים במסך תצוגה. אופי השיבוש הוא לפעמים ריצודים, לפעמים רק מעין קווים ועיוותים, וחלק מהזמן המסך כבה לגמרי. יש לציין שניסיתי גם לחבר למסך ישן שבו יש רק חיובר VGA וגם למסך טלויזיה עם HDMI. בשניהם זה מופיע. אבל מה שמעניין הוא שאם משהו זז על המסך, למשל גרירה של חלון או אנימציה כלשהי בדף אינטרנט, השיבוש מפסיק. במצב סטטי זה חוזר (תזוזה של העכבר לא משפיעה). כמו כן אם מחליפים בין המסכים VGA, HDMI בפרוצדורה מסויימת, זה מתקן את השיבושים. כאילו הוא מתעדכן על חיבור של מסך ואז זה מסתדר. לעומת זאת, אם זה כבר עבד יפה אחרי חיבורי הכבלים, אבל נכנס למצב שומר מסך (א…

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. שלום רב, יש לי בעיה שמתרחשת מאז שקניתי את המחשב אבל עכשיו הבעיה חוזרת לעיתים קרובות יותר וזה הופך לבלתי נסבל. המחשב נכבה (קורס) / אני מכבה אותו בצורה מסודרת. כשאני מנסה להדליק אותו, לא קורה שום דבר - לא נדלק בכלל (כאילו לא מחובר לחשמל). לאחר הוצאת הכבל מהספק והחזרה שלו אחרי מספר שניות. המחשב נדלק והכל עובד בלי שום בעיה. בנוסף, לפעמים קורה שהמחשב נדלק ולא קורה כלום - אין צפצוף (שמודיע שהכל בסדר), התצוגה לא נדלקת וכן הלאה. הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב. מנתק את החשמל ו/או מבצע פריקה חשמלית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by brum,

אהלן. קיבלתי רמקולים למחשב בחיבור USB - לא ידעתי שיש דבר כזה. הכל מחובר, הרמקולים זוהו ואין לי סאונד. לפני שתתנו לי עצה רציתי גם לדעת האם לכרטיס הקול במחשב עדיין יש משמעות כי הרמקולים בכלל לא מחוברים אליו. תודה.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by shahar91,

אתמול פתאום ישבתי על המחשב ובאתי להכנס לתקיה של המוזיקה שלי והמחשב נותן לי הודעה שהתקיה פגומה. הינה: http://www.cue.co.il/i/cue-0252h9r377.png אין לי מושג למה זה קרה אבל בנוסף לזה המחשב שלי פשוט היה במצב קטסטרופלי, בערב כול הזמן נתקע והמסך שלו הפך לשחור. רק במצב Safe Mode הצלחתי להשתמש במחשב. כרגע פרמטי את המחשב והכול עובד מצוין. בבקשה עזרה כול התקית שירים שלי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mironm,

כל פעם שהמסך מנסה לשנות רזולוציה בין ווינדוז ומשחקים הוא נכבה ואני צריך להדליק אותו וזה די מעיק... יש לי את הדריבר הכי מעודכן של המסך ואין לי מושג מה לעשות עם הבעיה המעצבנת הזאת! המסך שלי זה Mag 786FD תודה מראש

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by nas,

אתם מכירים תבעיה הזאת שהנורה של המסך בצהוב והמחשב דולק .. זאת הבעיה. אני מדליק תמחשב ולא רואים כלום במסך והנורה צהובה במקום ירוקה.. כמה פרטים: לוח ASUS A8N-E A64 3500 כרטיס GIGABYTE 6600GT 128MB ממ מה עוד , 2 סטיקי זכרונות של סמסונג ראפטור 74 ספק כוח HEC 475W שחכתי משהוא ? מממ ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכרטיס מסך ועדיין לא פועל .. עכשיו , יש לי דבר אחד שאני חושב שזו הבעיה .. הספק מגיע עם חיבור ללוח של 20 פינים , כאשר החיבור ללוח בעל 24 פינים .. זה מתחבר ללא בעיה אבל יש 4 פינים בצד שלא מחוברים לכלום , האם זה נורמלי ? (חיברתי גם בחיבור 4פינים הנוסף..) יש רעיונות \?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Falcon007,

זה כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מתי שבא לו, הוא עושה כמו Reset לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש עם מעבד סקיילייק, לוח אם של ASUS H170 PRO GAMING. מערכת ההפעלה WINDOWS 10 הותקנה על SSD חדש. עד כאן הכל בסדר, והמחשב החדש עובד דבש. לאחר ההתקנה של המחשב החדש, חיברתי שני הארדיסקים נוספים מהמחשב הישן - הראשי (SAMSUNG HD502HJ) עליו מותקן עדיין WINDOWS 7, והמשני (SAMSUNG HD204UI). ההארדיסק המשני תקין, אבל הישן הראשי (HD502HJ) כלל לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר ליציאות מתח אחרות מה-UPS, חיבורי SATA אחרים, כבלי SATA אחרים, כלום לא עוזר. חיברתי שוב את ההארדיסק הראשי במחשב הישן, עובד.... חיברתי בחזרה למחשב החדש - נאדה, לא מזוהה בביוס. חפרתי בביוס של הלוח החדש, ללא הצלחה של ממש. רעיונות מישהו, בבקשה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by rivki10,

אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by idan100,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Z370 HD3P שהיה מחובר לו כונן HDD בחיבור Sata 3 שתחילה חובר ב-Port 0. לפני כמה זמן רציתי לבצע התקנה מחודשת של כל מערכת ההפעלה ולעשות את ההתקנה על כונן SSD חדש עם חיבור m.2 בלוח האם שלי יש שני חיבורי m.2 וכשקראתי בחוברת ההדרכה של לוח הבקרה שלי הבנתי שכדאי לחבר לחיבור m.2 העליון מביניהם אך שכאשר החיבור הזה תפוס, לא ניתן להשתמש ב-Sata 3 ב-Port 0 ולכן שיניתי את החיבור של כונן ה-HDD ל-Port 1. מאז, הכונן HDD מזוהה בביוס, הוא מזוהה גם בווינדוס כשאני בודק את החיבורים ב״מערכת ההתקנים״ אבל משום מה הוא לא מופיע לי בתיקיית ״המחשב שלי״. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by TYCOONMAN,

שלום. ברשותי פנטיום 3, עם לוח אם בusb1. האם יש דרך לחבר אליו usb2 ? אני מתכוון חיבור פנימי ללוח.

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

אה!!!!! מה זה!!! מישהו יכול לעזור לי?!?! :s05:

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by RBH,

שלום לכולם, המחשב שלי מתרסק לאחר כחצי שעה של משחק בערך. המפרט: פנטיום 3 900MHz עם 256MB SDRAM על WinXP. כרטיס nVidia gForce 440MX 64MB עם AAS של 64MB ב- bios. אני מתחיל לשחק לאחר הורדת ה- processes למינימום, משהו כמו 150MB זכרון תפוס. יש לי את הדרייברים האחרונים של nVidia. הודעת השגיאה במסך הכחול היא: nv4_disp.dll address BFB936E7 base at BF9B7000 ואשמח לא לקבל תגובות כמו "תשדרג" כי אין לי כסף. תודה.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  25. שלום יש לי WD2500JB בערך שבוע. עבד כמו שצריך ועכשיו כיביתי תמחשב חיברתי את העכבר מחדש וכשהדלקתי אותו: "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" איך אני מציל את עצמי? עשיתי חיפוש בפורום ומישהו אמר לבדוק עם התכנה של היצרן... אם זה מה שאני צריך לעשות מישהו יכול להביא לי אותה? תודה רבה למושיעים

• 9 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.