עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ה XP זיהה לי את המאקסטור ATA133 כ ATA100 לפני העדכון, אחריו הוא זיהה אותו כ ATA33! לא להוריד!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך gtx570. כשאני מפעיל משחק, אחרי כמה דקות כל הטקסטורות נמרחות וככה זה נשאר תקוע. האם יש מה לעשות? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Guy950,

בוקר טוב לחברי הפורום, התלבטתי האם לפתוח את השרשור הזה בתת-פורום ווינדוס או כאן, אבל הגעתי למסקנה שכאן יתאים יותר. אני מקווה שצדקתי. חבר טוב פנה אליי בבקשה שאפרמט את המחשב המיושן שלו. המחשב בן 8-7 שנים, לצורך ההבהרה מדובר במעבד אינטל דור שני, 8GB ראם וכרטיס HD 5850 וHDD בודד. אני הרכבתי לו את המחשב בזמנו, אז זה מה שאני פחות או יותר זוכר מהמחשב. כששאלתי אותו לסיבת הפרמוט הוא רק הסביר שיש יותר מדי זבל במחשב, הוא רוצה מחשב נקי עד שירכוש מחשב חדש בעוד כשנה-שנה וחצי. כעת אני בדילמה ואני צריך חידוד רציני לגבי האופן שבו ווינדוס 10 פועל. כרגע יש לו ווינדוס 7, הוא לא הפעיל בזמנו את הווינדוס 10 אז הוא לא זכאי יותר לווינדוס 10 בחינם. באמצע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ערוך הודעה תגובה

5. היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי חבר'ה. לפני כשבוע היתה לי מתקפת וירוסים ענקית - עשרות ניסייונות פריצה בכמה דקות לפי דיווחי האנטיוירוס. האנטיוירוס תפקד והדף את ההתקפות. יום למחרת לא הצלחתי לפתוח את דפדפן הכרום ואתר הבית הפך לאתר של האנטיוירוס ונכתב שם שהאתר נחסם (דף בית של גוגל) כי הוא לא חוקי. הדפדפן של כרום עולה אך לא ניתן להעלות אף קישור כלשהו ומופיע דף לבן. האקספלורר כן עולה אך גם אליו נחסמים כל אתרי גוגל (המייל וכו'), וישנם עוד אתרים כמו בהצדעה שנחסמים לי מאז אותו יום גם דרך הסלולרי שגם הוא מקושר לאותו חשבון בג'ימייל. מקווה שהבנתם מה הבעיה. אני רוצה להבין מה אני יכול לעשות, כי נראה לי שמדובר בבעיית אבטחה כלשהי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ohadsela,

למחשב של הבן שלי היה כרטיס פנימי של טלויזיה שאליו חיברתי את הממיר + חיבור אלחוטי לאינטרנט עם אנטנה שהתחברה ל USB והכל עבד פיקס מכייון שאין יותר כרטיסים פשוטים פנימיים לטלויזיה קניתי לו חיבור USB עם כניסות לכבל שממיר יתחבר אליו כזה http://ksp.co.il/?uin=19865 ויש לו גם אנטנה כזאת לאינטרנט http://ksp.co.il/?uin=11008 ומשום מה שניהם לא יכולים לעבוד במקביל איך מסדרים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. המחשב שלי התחיל היום להיכבות ללא שום הודעה, דקה או שתיים אחרי שה-windows עולה. אני מריץ כרגע Memtest כדי לשלול בעיה בזכרון. חוץ מזה, יכול להיות שיש בכל זאת בעיה בספק? (כי נכון לעכשיו ה-Memtest רץ בלי בעיה). יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, ומה אני יכול לבדוק? תודה. (אם צריך, אני יכול להשיג את המפרט של המחשב ולהעלות אותו לכאן)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Cryptonite,

שלום,הודיעו לי כי מצב מנוחה למחשב הוא מסוכן... רציתי לשאול את דעתכם לגבי מצב המנוחה שיאפשר לי להדליק את המחשב במהירות של שניות (או אפשרות נוספת חוץ ממנה) תודה יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by jeyjey,

הפעלתי את המחשב אבל המסך לא מראה כלום, כאילו הוא לא מחובר. עשיתי בדיקה וכל החיבורים מחוברים היטב, גם החיבורים בתוך המחשב. אחרי כמה דקות שהמחשב עובד יש ריח של משהו שרוף, כל המאווררים פועלים והמעבד והכרטיס מסך (הליבה שלו) דיי קרים. יש לציין שבזמן האחרון המחשב קופא ולפעמים גם קורס (עושה ריסטרט), וזה לא קורה דווקא כשאני מאמץ אותו אלא סתם בספונטניות. איפה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי. התקנתי לאחרונה WINDOWS 7 64 ביט , לאחר שנה מוצלחת עם 32 ביט. מידי פעם הווינדוס עושה לי קראשים לא ברורים (מסך כחול) (אציין שהווינדוס חוקי 100% בלי קראקים) להלן החומרה שלי: Operating System Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7601 DirectX DirectX 11.0 Computer Type ACPI x64-based PC Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Asus P6T (2 PCI, 1 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 6 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem System Memory …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מפרט: מעבד 980X זיכרון Corsair DDR3 1333 24GB 4X6 (עובד כרגע ב1066Mhz) לוח GA-X58A-UD3R גרסה 2.0 עם ביוס FF כרטיס מסך Gigabyte ATI 5770 ספק כח Seasonic 600W מערכת Win7Pro/64 (התקנה נקייה עם דרייברים מעודכנים) היה במחשב כרטיס Firewire800 וכרטיס BlackMagic - הוצאתי בינתיים את שניהם החוצה. השגיאה נראית בכלל לא קשורה http://support.microsoft.com/kb/952681 אבל מופיעה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר עליית הדסקטופ. צילום מסך: מסך נוסף איתו המחשב אוהב לשמח אותי, מראה שהביוס מחליט מדי פעם לשנות את תדר הזיכרון מ1333 ל1066 ובחזרה מתי שמתחשק לו:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש אם הארד דיסק חדש sata2 wd 200gb יש לי הארד דיסק ישן שאני רוצה לחבר למחשב רק כדי להאביר מידע הישן הוא 160GB איך אני יכול לחבר את הישן למחשב החדש כי הכבלים לא מתאימים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by spider272,

ביומיים האחרונים התחלתי לחוות איטיות בלתי נסבלת באינטרנט(עד כדי כך שאני גולש עכשיו דרך הפלאפון עם כבל USB) ניסיתי הכל..כיביתי..איפסתי..כל מה שאפשר..דרך אגב צריך להיות לי 15 מגה..בבדיקת מהירות אני מקבל גג 10.83..האם זה תקלה אצלהם?או שקורה אצלי משהו במחשב ואני צריך לדאוג?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by KamaL,

שלום לכולם יש לי מחשב DESKTOP מאוד מרעיש, לאחר בדיקה מסתבר שהמאוורר של המעבד הוא הסיבה העיקרית. ברגע שהוא דלוק ואני מנסה לעצור את המאוור לשנייה, המחשב נהיה שקט מאוד. המעבד מיועד לשימוש משרדי, PHOTOSHOP LIGHTROOM ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם PREMIERE. חשוב להדגיש שאני לא משתמש בו למשחקים בכלל, לכן אין צורך בקירור משמעותי. המעבד הוא INTEL i5-4440 לכן אני מחפש המלצה למאוורר, שיהיה בעיקר שקט, במחיר סביר (עד 200 ש"ח). מעדיף ברשת KSP משום שיש חנות ממש קרובה אלי. https://ksp.co.il/?select=.1066..182.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&a…

16. Started by nanana,

שלום בימים האחרונים על הרבה תיקיות ומסמכים שלי מופיע צורה של חיצים הפוכים, מה זה אומר? אני מצרף תמונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by J.Dog-Christ,

אהלן חברים, יש לי מחשב שלא נותן POST. וידאתי כל חלק אחד אחד שהוא תקין, והגעתי למסקנה שאו הלוח אם או המעבד תקולים, לצערי אין מעבדות באיזור שבודקות חומרה חדשה כמו RYZEN 3700X שזה מה שיש לי.. אני מחפש מישהו מאיזור חדרה עד חיפה שיש לו לוח תומך RYZEN 3700X, או לחילופין שיש לו מעבד RYZEN דור 2 או 3 שאפשר להתקין לכמה דקות על הלוח ולהריץ בדיקת יציבות.. החלקים נקנו בחו"ל והמשלוח לאחריות יקר נורא, כל עזרה תתקבל בברכה ענקית! התקלה קצת מוזרה למי שרוצה פרטים, המאוורר של המעבד למשל פועל בצורה לא יציבה (WRAITH RBG), התאורה מהבהבת והמאוורר מאיץ ומאיט בצורה רנדומלית, מה שישר גרם לי לחשוד בלוח, אבל אז... הלד שעל הלוח שנותן חיווי תקלות נדלק על תקלת C…

18. Started by hughes,

הסאונד במחשב הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל- עידכון של הדרייבר -REALTEK HD AUDIO 5.10.0.6201 תחילה מאתר של REALTEK ואח"כ ניסיתי הסרה ואז התקנה מהאתר של INTEL בהתאם ללוח האם - ECG3510M. אח"כ ניסיתי דרך ה-BIOS לוודא שה-AUDIO הוא ENABLED. נראה שהדרייבר תקין. אין שום סימני שגיאה או תקלה. (ב-DEVICE MANAGER , CONTROL PANNEL) אבל אין סאונד מהפאנל הקדמי והאחורי. באינטרנט מצאתי פיתרונות למקרה שאןי סאונד באחד מהם, לא בשניהם. (וכמובן שאין בעיה עם הרמקולים והאוזניות). כשאני מנתק ומחבר את החיבורים לפאנל הוא לא מעלה POP UP שאומר שחובר אמצעי למרות שבמנג'ר של REALTEK מסומן שהוא אמור להעלות כזה. נראה שהבעיה היא בתקשורת לפאנלים. האם זו בעיה פיזית? אם כן מה לבדוק? או שעדיין הבעיה בהגדרות או משהו.…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום בזמן משחק אחרי 15 דקות בערך, המסך נהיה שחור ואחרי שנייה קופצת קובייה למעלה בצד שמאל של המסך, שמתחלפת למעלה בצד שמאל של המסך שכתוב "דיגיטלי" ואז אנלוגי". זה קורה רק בזמן משחק ואני מדבר גם על משחקים ישנים כמו SWAT 4 ואפילו football manager משחקים שהמחשב יכול להריץ. מי יכול לעזור לי? תודה על העזרה מראש (:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by adam99,

שלום לכולם! אני מתכנן לבנות מחשב כלומר לקנות חלקים ולהרכיב. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: אני יודע איך להרכיב מחשב בגדול אבל אני לא יודע איך לג'מפר את הלוח אם, אני מפחד שאני לא ידע איך לג'מפר ואז ישרף לי הלוח או משו כזה... מישו יכול הסביר לי איך זה הולך ומה אני צריך לדעת חוץ מזה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by P4,

יש לי פנטיום 4 1600 עם 256 זיכרון RD-RAM ולוח אם של אינטל 450 - (אגב מה אתם חושבים על הלוח אם - האם הוא טוב?) ובכן - מה יותר טוב RD-RAM או DDR - אני ממש לא מבין בזה ועד היום חשבתי שזה אותו דבר.. אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי לפטופ LENOVO G-555. רציתי להתקין לינוקס ולכן יצרתי מחיצות עם התוכנה של WINDOWS. כשסיימתי להתקין לינוקס המחשב לא עבד. תיקנתי את הבעיה עם G-PARTED אבל אז גיליתי שהWINDOWS לא עולה לי, משהו נפגע. ניסיתי כלי אחר בשם MINI TOOL ומחקתי לחלוטין את כל המחיצה של C ויצרתי אותה מחדש, אבל לא הייתה לה אות. בגלל הסיבה הזאת תוכנת השחזור המובנית בלפטופ לא ידעה לאן לשחזר את המערכת ולכן התהליך נכשל. פניתי לMINI TOOL בכדי לשים אות לכונן החדש, שיהיה C וכך אוכל לשחזר את WINDOWS, אך האופציה אפורה. וכעת אני לא יכול לשחזר את WINDOWS, הלינוקס עובד מצוין (כותב מUBUNTU 12.04 עכשיו).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shahar07,

צרפתי תמונה, מה עליי לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nurka,

שלום רב, כל מספר שניות המחשב מפסיק את פעולתו והעיגול מתחיל להסתובב ללא סוף. אין רצף ! למשל ביוטיוב כל מספר שניות כאילו שהמחשב מתמלא באנרגיות כדי להמשיך. איך פותרים את הבעיה הזו? בתודה מראש, נורית.

25. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק אן קי עם נפח של 16GB,האם אהיה אפשר להעתיק לכונן שלושה מערכות הפעלה דוגמה windows xp/7/8 ולהתקין את המערכת לפי הבחירה שלי (הבחירה תינתן ב BOOT)? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.