עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יוסףש,

שלום רב,אחרי צפייה בסרטים,כאשר אני מחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,כאשר בסוף הסרט אני מוציא את הכבל מהמחשב,המחשב בקושי זז,הוא פשוט תקוע לגמריי,צריך לעבור הרבה זמן עד שהוא מתחיל להגיב ,עכשיו הוא פשוט טס,זה התחיל לקרות מאז שדרוג לווינדוס 10,מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rebb,

טוב אז קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד והתחיל לקרוא לי "מסך המוות" . פירמטתי את המחשב וזה לא עזר. יש לי פה כמה תמונות של הבעיה: מסך כחול--- http://www.up2me.co.il/v.php?file=95569919.jpg תמונה מתוך התוכנה שנעזרתי בנעוץ ---- http://www.up2me.co.il/v.php?file=54126851.jpg אהיה רב תודות למי שיעזור לי! תודה אנשים אתם עושים עבודה מעולה!! יום טוב! עריכה: לדעתי הבעיה היא בדרייברים. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by iveco,

כל הלוחות היחסית חדשים 1151 דור 6 ומעלה ציפסט H170 UP יש להם M.2 PCIE MVME , יש גם M.2 SSD SATA שהוא כמו SSD SATA רגיל אותה מהירות חיפשתי לוח אם עם M.2 SATA SSD ולא מצאתי , באיזה לוח / ציפסט שמו את זה ? באיזה לוח יש את זה ?

4. Started by togi,

אם יש למישהו מחשב שנתקע בצורה רנדומלית, לאחר ניקוי המחשב לגמריי מבחינת TEMP ודברים אחרים. המחשב עובד בסדר אבל נתקע כל מס' דקות רנדומליות. יכול להיות שזאת בעיה בספק כוחו - אפשר לבדוק ב BIOS. אבל אם הבעיה היא בלוח אם, איך אני יכול לבדוק את זה? גם דרך הBIOS?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Magen Ma,

אהלן יש לי מחשב נייד של סאמסונג מריץ ווינדוס 10. אתמול בלילה השארתי אותו לפירמוט במהלך הלילה והיום בבוקר המסך במחשב נידפק.. לא קרה שום דבר חריג.. לפי איך שזה ניראה המסך מת מישהו מכיר את התופעה? מצרף תמונה👇 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by iveco,

יש לי מסך עם רזולוציה 1280X1024 LCD מרובע אני חושב שזה 4:3 או 5:4 הבעיה היא כזאת : הכרטיס טלויזיה אנלוגי תומך PAL ו PAL זה רזולוציה נמוכה 720X572 אם אני לא טועה ? משמע הכרטיס טלויזיה יוצא צוואר בקבוק לרזולוציה נמוכה יותר נכון ? מעל 720X572 אני לא אקבל ? למשל 1280X1024 ? על המחשב הזה יושב רק הכרטיס טלויזיה ממשק PCI במחשב החדש שלי אין PCI רק PCIE אני מתלבט באיזה רזולוציה לעבוד עם המסך המחשב הזה מיועד רק לכרטיס טלויזיה זה הכול על הנייר 800X600 75 זה הרזולוציה שמתאימה לו נכון ? ושאלה נוספת : יש הבדל באיכות הכבל בין SCART TO RCA או RCA TO RCA ? או שזה אותו דבר ? יש לי את שני הכבלים תודה על העזרה מצטער על החפירה .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מחשב נייח HP 8300 כבה פתאום לא בזמנים קבועים. עשיתי בדיקות שונות זה לא התוכנה וזה לא זיכרון או דיסק ה SS נראה לי שאולי זה הספק כח.לפני הכיבוי הוא עובד באופן מואץ ואז המחשב כבה. לפעמים גם יש לי מסך לבן פתאום ואז המחשב כבה . אני לא מצליח למצוא ספק מתאים לHP/ בחברה אמרו לי שאנסה למצוא בחוץ כי אצלם זה מאוד יקר. ספקים רגילים לא מתאימים אשמח לעזרה

8. Started by yakir dayan,

התקנתי כרטיס מסך חדש HD7850 1GB ומראה לי את שורת המשימות לא בצבע המקורי וגם שאני מעביר תמונה במהירות אני רואה אותה נמרחת המחשב איטי יחסית למה שהיה בעבר.. יש לציין שמחקתי את הדרייבר לפניכן ורק אז התקנתי את החדש, עשיתי את זה פעמיים ואין שינוי תמונה: http://up400.siz.co.il/up3/qyngmzwmm1wi.png המפרט שלי הוא: לוח אם: ASUS P5Q PRO מעבד: E8400 זיכרון: 8GB DDR2 ספק: ENEMARX 600W לא ג'נרי יש מצב שהכרטיס מסך לא מתאים למפרט הזה? לפניכן היה לי HD4850..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by PuppEDogg,

קניתי הארד דיסק נוסף של 500 GB של טושיבה חיברתי אותו והוא עובד רק בעייה שהוא עושה מן רעש של זמזום כזה ממש מעצבן ודי חזק, הרעש ממש מפריע לי ואני בדקתי ובוודאות הוא מגיע מההארד דיסק החדש מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by hzhz24,

המסך דל נפל. בנפילה יצא המסגרת . ושני חוטים מהמסך נותקו. לא יודע היכן צריך למקם אותם וגם באיזה אופן . המסך לא נדלק שהכנסתי אותו למסגרת. פעם אחת נדלק אור (ללא תמונה )שנגעתי בחוטים. המסך נראה שלם וטוב רק השני חוטים האלה בחוץ חוט לבן דק למטה בתמונה. חוט לבן עבה למעלה במסך

11. Started by mano bolos,

שלום, יש לי שאלה לפני שאני שולח את המחשב לטכנאי מחשבים , אז בניתי מחשב מאפס , הכל היה טוב ויפה והוא עבד מהר וטוב(לפני שהכנסתי אותו למארז), אבל בשלב האחרון שהכנסתי את כפתור ההדלקה לבית שלו הכבל שלו נקרע אז חיברתי את אותו ,אבל התבלבלתי בין פלוס למינוס ונהיה סוג של ניצוץ,(שכחתי להוציא את המחשב מהחשמל)ומאז הוא לא נדלק, החלפתי כפתור אחר לגמרי אבל לא עזר , יכול להיות שנשרף כל הלוח אם? או שנשרף רק חלק אחד קטן בלוח אם שניתן לתיקון? תודה לעונים:)

12. המחשב שלי עושה רעש קצת מציק לאחרונה ואחרי שאני דופק עליו או יותר נכון מרים אותו ומנחית אותו בעדינות על הריצפה הוא מפסיק עם הרעש חר כך הוא ממשיך... אחרי שהתייעתי פה אמרו לי לפתוח את המחשב ולהסתכל על המאוורירים אולי הם עושים את הרעש אז איך בדיוק אני פותח זה לא מסוכן אין בפנים זרמים חשמליים?? זה מפחיד קצת בהתחשב בכך שפתחתי רק פעם אחת את המחשב בשביל לנקות.. אז מה אתם אומרים ךפתוח או לא?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי בעיה כי אני הולך לקחת אתך המחשב לתיקון ורציתי לקבל דעה שלכם על מה שקרה אז יש לי 2 בעיות מכיוון שעשיתי כמה דברים על המחשב של שכן שלי. בעיה 1: בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש והחלטתי לתת לשכן שלי את הזיכרון הישן מסוג sdram 123 שתי סטיקים של 64 , gforce 3 ti200 , segate 20 gלו מחשב p3 b אוקי אז זה מה שהחלטתי לתת לו ויש 450 שיושב על הלוח אם כמו כרטיס ,לוח אם INTEL לא מזוהה ו128 זכרון וHD MAXTOR 20 GB וצורב ימאהה ו סי די אסוס אז התקנתי את החלקים הישנים שלי על המחשב הנ"ל והיה מסך שחור אבל אז הכנסתי את הזכרונות מחדש והכל עבד ולמחרת הוא מתקשר איל בקשר לבעיה הנ"ל שהמסך שחור במקום שתיהיה ספירת זיכרון זיהוי חומרה וכו, והמחשב לא עולה , ניסיתי להוצי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ברשותי נייד מסוג LENOVO G710 עם חלונות 7 זיכרון 8גיגה . לא מזמן בטעות נשפך מעט מים על המקלדת שלו ( הוא נרטב מעט ) וחלק מהמקשים הפסיקו לעבוד ולכן חיברתי אותו למקלדת חיצונית כדי שאוכל להקליד את כול המקשים , הבעיה נפתרה לפחות לתקופה של חודש או יותר , כעט הבעיה שהמחשב עם הפעלתו מחדש ( לאחר כיבוי והדלקה מחדש) מריץ תווים ללא הפסקה " llllllllllllllllllllllllll......" וזה גורם להתחממותו ( הטמפרטורה עולה ליותר מי 50 מעלות ) ואני מפסיק את זה על ידי לחיצה על מקש הרווח או מקש אחר במקלדת של הנייד ( לא החיצונית) ואז הוא מפסיק והטפרטורה יורדת לנורמה 40-44 מעלות . חשבתי אולי וירוס אבל כאשר העליתי לצורך פירמוט והתקנה חלונות עם דיסק און קי…

15. היי, בהמשך לדיון הקודם שפתחתי: (בקצרה - תצוגת הווינדוס התחילה להבהב אחרי העלייה, בלי הפסקה ובלי שניתן לגשת לקבצים. - אחרי REPAIR SYSTEM של WINDOWS התקלה תוקנה). כעבור כמה ימים התקלה חזרה, והחלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אחרי התקנת הווינדוס התקלה חזרה בצורה קצת שונה. כעת המחשב עולה, וניתן למשל לפתוח CHROME ולגלוש בלי בעיה, אך לא ניתן לגשת לתפריטים. כשאני מנסה ללחוץ על הסימן של WINDOWS כדי לפתוח את התפריט - לא קורה כלום. כשאני מנסה לפתוח את המחשב שלי - החלון נפתח לחצי שניה ונסגר. בנוסף לכך - כאשר אני מנסה לפתוח קבצי תמונה שקיימים לי בשולחן העבודה - אני מקבל הודעה על class not registered.(מצורפת תמונה). וסימפטום נוסף זה שבעת כיבוי המח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by rondamri,

בידוק קניתי רמקולים למחשב 2.1 micro lab m820 עכשיו הבעיה שמשהו בהגדרות לא טוב, כאילו זה מפעיל רק רמקול שמאל ואני יודע שזה לא בעיה ברמקול עצמו כי החלפתי בינהם שהשני יהיה שמאל ואז עבד עכשיו אני יודע שזה משהו בהגדרות. הבעיה היא שכשאני מחבר יש לי כמה אפשריות כמו שתיראו בתמונה הבעיה שכל אפשרות שאני בוחר שם אין סאונד ביכלל חוץ ממה שמסומן בV שבזה יש לי רק מרמקול שמאל: http://jpg.co.il/view/543e254c5b37d.png/ עם אפשר עזרה בבקשה איך לסדר את זה (ניסתי לעשות עדכון דרבירים וקודקים וכאלה כבר) תודה

17. שלום! עשיתי לי קצת oc למעבד ( פנטיום 3 866 בסלוט 1) וראיתי כמה אפשרויות בביוס. בהתחלה עשיתי 150/on והכל עבד טוב במהירות 1 ghz. אחרי זה ירדתי קצת סתם לראות מה יהיה ובחרתי באפשרות של 100/off ( לא ידעתי מה הon וה off עושים). קיצר עשיתיok ופתאום לא הצלחתי להכנס בכלל לכלום היה לי מסך שחור וכלום לא זז....לא היו הציפצופים הרגילים שזה סורק את כל המערכת אלה סתם המעבד חשב ולא עשה כלום הכל שחור! התעצבנתי נורא ועשיתי כמה ריסטארטים אבל עדיין זה היה ככה. אז כיביתי את המחשב ואחרי חצי שעה שניסיתי ללחות על הכפתור הדלקה פתאום לא קרה כלום! לחצתי ואין זה כאילו הכפתור נדפק ....פשוט לא קורה כלום! חשבתי אולי הספק שלי נשרף אבל שהלכתי לחבר וחיברתי את הספק שלו למחשב שלי גם לא היתה תגובה...…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by k_700,

אהלן, כשאני מפעיל את המחשב שלי בבית, הוא עובר את המסך של הביוס ואז עולה מסך שחור שרשום בו: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to tepair this file by starting windows setup using the origina setup cd-rom select 'r' at the first screen to start repair/ חשוב לציין, אני השתמשתי אחרון במחשב, לא היו לי כל בעיות, הוא כובה לפני כשעתיים וכשהפעלתי אותו זה הופיע לי. ניסיתי לעשות ריסטרטים וזה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום כולם , יש לי בעיה רצינית במחשב , פעם ראשונה שזה קורה אז ככה , אני מדליק את המחשב , זה מגיע לשלב של הלוגו [תמונה] ואז מראה לחצי שניה מסך כחול ומתחיל מחדש ... ניסיתי כבר ככה , 1. להחליף הארד-דיסק (זה אותו דבר בשני הארד דיסקים S-ATA ) 2. לבדוק חיבורים ומגעים 3. לבדוק טמפ' ולנקות את המחשב 4. לאפס את הביוס ( גם דרך הביוס וגם דרך הג'אמפר CMOS ) וזה לא משנה שום דבר בבקשה תעזרו לי , מה עוד יכול להיות הבעיה ?? אני תקוע במעצר בית בלי מחשב !!! תודה, דור

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by The-Crush,

יש לי מחשב נוסף שאני עובד איתו ופתאום הוא הפסיק להגיב הוא מראה שהוא עושה בדיקה של המסך עם 3 צבים וכתוב שהמסך בסדר ושאני אבדוק אם הכבל של המסך מוחבר היטב אבל הוא מחובר היטב , הוצאתי אותו והכנסתי אותו שוב ושום דבר לא מגיב אפילו הוצאתי מהחשמל וחיכתי חצי שעה כדי לבדוק שוב אם זה עובד אבל עדיין אותו בעיה וכמו כן ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין אותו בעיה וחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך בסדר וכמו כן ניסיתי להוציא את חוטי IDE ולדחוף אותם מחדש וכלום לא עולה והוא אפילו לא משמעי את הביפ בהתחלה שהמחשב עולה.............האם זה יכול להיות שהלוח אם הלך? או שיש משהו אחר...........אנא עזרו לי בבקשה.....

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום. קניתי מצלמת אינטרנט של שיאומי. אני רוצה לחבר אותה לאינטרנט בשביל להיכנס אליה מהאייפון. שאלות: 1. אמרו לי שכשנכנסים לאפליקציה של שיאומי לבחור שרת סין. יש שם 4 אופציות שרשומות בשפה שאינה אנגלית מה בוחרים? 2. אחרי שאני מתחבר לאינטרנט הביתי המצלמה צועקת עליי בסינית לחבר אותה לאינטרנט. אני מנסה לסרוק קוד QR עם העדשה של המצלמה ולא מצליח ! בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד ישמח אני שובר על זה את הראש ולא מצליח להבין מה לעשות תודה רבה מראש לעוזרים !!! נ.ב- אני לא איש טכני .. צריך הסבר שלב אחרי שלב הכי ברור שאפשר אחרת אלך לאיבוד ניבר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני לא יודע מה דגם המחשב(שכחתי לשאול).אני יודע שיש עליו XP.עד לפני כמה ימים התחברו איתו באופן אלחוטי ללא בעיה מיוחדת.מיום רביעי האחרון, נעלם ההתקן האלחוטי.לא רואים אותו ב- device manager(כן רואים את ההתקן החוטי של realtek).גם לא רואים אותו בחיבורי הרשת שלי(כמו מקודם, כן רואים את local area connection).יש למישהו רעיון מה קורה כאן?הרי לפחות היה צריך לראות את ההתקן היכנשהו ואין לו זכר.אשמח לעזרה.תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. המסך נהיה שחור אחרי כמה זמן מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by itai_biren,

שלום, אתמול התחילה לי בעיה מוזרה.. כל שתיים שלוש שניות כאילו מתחבר ומתנתק התקן כלשהו מיציאת USB מסויימת.. (כמובן שזה לא קורה..) ניסיתי כל דבר.. כולל התקנה מחדש של הווינדוס.. םתחתי את המארז לא ראיתי שום דבר יוצא דופן.. קודי השגיאה שמופיעים לי הם 45 (לכאורה כאשר לא מחובר..) ו43 (לכאורה כאשר מחובר) בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אז ככה אתמול כמה פחיות של קולה ספריט ועוד כמה (אלה שמחלקים במטוס) התפוצצו לי בחדר וכל מה שהיה בפנים, התפוצץ החוצה על כל החדר עכשיו המחשב עצמו היה מחוץ לחדר באותו רגע. אבל הכרטיס מסך לא!(שגם באותו רגע לא היה עליו שום קירור) וגם כל הכבלים שמתחברים למחשב היו בחדר אז כל אלה היו חשופים להתזה וניקיתי מה שיכלתי. אז אני מחבר הכל למחשב וזה מדליק ו... המחשב נכבה תוך שניה מה שגורם לי להסיק שמשהו מקצר ולא דווקא משהו נהרס אני כמעט בטוח שהכרטיס הוא הגורם ולא הכבלים, שיכול להיות שנכנס אליהם כמה טיפות. אז מה עושים? יש דרך לנקות ביסודיות תכרטיס מסך/כבלים? אם החיבור של הAGP נקי הוא אמור לעלות עדין לא? בכל אופן כל עצה/עזרה/משהו יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים