תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום ובוקר טוב לכולם! לאחרונה קניתי מחשב נייד Asus Zenbook pro ux501, על פי הנתונים הטכניים שהוצגו באינטרנט למחשב ישנו כרטיס מסך מסוג Nvidia GeForce GTX 960M 4GB אבל משום מה כל התוכנות רצות על Intel GPU ולא על הכרטיס של INVIDIA. צריך את עצתכם ועזרתכם, האם צריך לשנות את זה? כי אחת הסיבות שקניתי את המחשב הוא כרטיס המסך שאמור לשמש אותי לצורך עבודה גרפית ועריכת וידיאו פה ושם. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP... כשאני מדליק אותו, אחרי 2 שניות בערך הוא נכבה... לפני שאני רואה אפילו משהו על המסך... אם אני יוציא את הסוללת גיבוי של הביוס ויחזיר אותה אחרי כמה שניות (צריך לפרק את כל המחשב בשביל זה), אז התקלה תסתדר לכמה זמן, אבל בסופו של דבר היא תחזור... מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג LENOVO G710 עם חלונות 7 זיכרון 8גיגה . לא מזמן בטעות נשפך מעט מים על המקלדת שלו ( הוא נרטב מעט ) וחלק מהמקשים הפסיקו לעבוד ולכן חיברתי אותו למקלדת חיצונית כדי שאוכל להקליד את כול המקשים , הבעיה נפתרה לפחות לתקופה של חודש או יותר , כעט הבעיה שהמחשב עם הפעלתו מחדש ( לאחר כיבוי והדלקה מחדש) מריץ תווים ללא הפסקה " llllllllllllllllllllllllll......" וזה גורם להתחממותו ( הטמפרטורה עולה ליותר מי 50 מעלות ) ואני מפסיק את זה על ידי לחיצה על מקש הרווח או מקש אחר במקלדת של הנייד ( לא החיצונית) ואז הוא מפסיק והטפרטורה יורדת לנורמה 40-44 מעלות . חשבתי אולי וירוס אבל כאשר העליתי לצורך פירמוט והתקנה חלונות עם דיסק און קי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייח HP 8300 כבה פתאום לא בזמנים קבועים. עשיתי בדיקות שונות זה לא התוכנה וזה לא זיכרון או דיסק ה SS נראה לי שאולי זה הספק כח.לפני הכיבוי הוא עובד באופן מואץ ואז המחשב כבה. לפעמים גם יש לי מסך לבן פתאום ואז המחשב כבה . אני לא מצליח למצוא ספק מתאים לHP/ בחברה אמרו לי שאנסה למצוא בחוץ כי אצלם זה מאוד יקר. ספקים רגילים לא מתאימים אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
(חושב שהאקספלורר עושה בעיות) שאני מתסכל בתמונות או שאני עובד הרבה בשינוי שמות של שירים או קבצים ומעביר ממקום למקום הרבה אז אחרי כמה זמן הכל מתחרבש כזה אין לי מושג איך להגיד אני חייב אחרי זה אני צריך לסגור את האקספלורר ואז להחיל אותו מחדש רק ככה אפשר להמשיך לעבוד במחשב אין אני משתגע פירמטתי כלום לא עוזר אין לי מושג מה התופעה הזאת מי שפותר לי את זה אני משלם לו חח.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת לאחר שמחקתי אותו פעמיים והעלתי המחשב מחדש האם להחליף כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היה לי ווינדוס 10 במחשב עבד לא במהירות מי יודע מה אז החלטתי לשים ווינדוס 7 ואז לקראת סוף ההתקנה בחלון של בחירת מדינה שפה וכו' העכבר לא זז והמקלדת לא עובדת יש למישהו פתרון? אשמח לפתרון למה אני תקוע בלי מחשב
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב ניד LENOVO 330s עם דיסק קשיח 265GB SSD אני מנסה להתקין מדיסק או קי מגיע למסך שבו צריך לבחור היכן להתקין (ראה תמונה) ושם לא מצליח מה הסיבה? אם צריך לפרמט, איך עושים זאת במחשב ללא מערכת הפעלה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני יומיים לאחר התקנת הדריברים של אומגה הדריבר כתב שהכרטיס שלי עובד על באס של PCI MODE ולפני ההתקנה הוא עבד על AGP 8X ועכשיו אין לי 100FPS קבוע בCS בגלל זה! איך אני שם עוד פעם שיהיה לי AGP 8X ???? התקנתי בחזרה את הדריברים הקודמים אבל עדיין נשאר לי דברים מהדריבר של אומגה... איך אני מוחק אותו לגמרי ? עשיתי את הUNINSTALL
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עזבתי מחשב ישן שעבד כשורה (PII 233) וחזרתי אחרי שעה וחשכו עיני, תרתי משמע. מסך שחור ושום תגובה ממקלדת או עכבר. כיביתי והדלקתי וכבר ניכר שמשהו רע קרה כי הצפצוף המסורתי שמעיד על בריאות לא נשמע, דממה מוחלטת. מה שמוזר, הכל נראה ונשמע תקין, בתוך המארז הכל עובד, הדיסק מרעיש קלות כדרכו וגם שמתי אחר לבדוק וזאת לא הבעיה והמסך דלוק אבל לא רואים כלום. אפשר לדעת מה הולך פה?
-
קניתי לפני שבוע בערך כבל רשת של (15-20 מטר) והמחשב שלי לא קולט אותו יש לי ווינדוס 10 כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב אחר הכבל עובד אני לא יודע מה לעשות אשמח לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום מקווה שהגעתי למקום הנכון, מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אני סובל מרגישות בעיניים בבית אני ומשתמש במחשב : בלפטופ -- ועמו אין לי שום בעיה מסך רגיל משנת 2203 מאג - ועמו אני שם משקפי שמש, וככה מתגבר על התופעה התחלתי לעבוד כרופא משפחה במרפאה, שם יש מסך לא הכי חדש, ולאחר חשיפה אפילו קצרה אני חש סחרחורת. חשבתי לשים מסנן קרינה, הריי גם משקפי שמש בבית עזרו לי, היכן אני יכול להשיג מסנן קרינה איכותי ?? הציעו לי בעבודה להחליף למסך דק אך איניני יודע איזה זה יהיה- כדאי לנסות ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אתמול בערב הטענתי את האיפון באמצעות המחשב הנייח בכניסת usb הקדמי, לאחר כרבע שעה חזרתי לבדוק מה אחוז הסוללה וגילית שהאיפון נכבה המחשב דלוק והמסך שחור הנורית של המסך דולקת הזזתי את העכבר ואין שום שינוי במצב של המסך. ניתקתי את האיפון מההטענה וניסיתי לרסט את המחשב והמחשב לא הגיב (לחצתי ריסטרט ולא קרה כלום) נאלצתי לכבות את המחשב עם הכפתור הדלקה. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב, הנורית של החשמל במארז דולקת והנורית של ההארד דיסק כבויה(לא מהבהב) המסך לא עולה המסך נשאר שחור כל הזמן. שללתי את בעיית המסך בכך שחיברתי את המארז למסך מחשב אחר ושם הגעתי לאותו מצב. גם שללתי את בעיית ההארד דיסק בכך שחיברתי הארד דיסק חלופי והמצב לא השתנה. בגלל שחשדתי שהמקור לבעיה הינו בחיבורי ה usb-…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי משחק בכונן אצלי ואז מחקתי אותו אבל למרות שאין בו כלום הוא מראה לי שיש 17 ג'יגה פנויים מתוך 19 ולמרות שוב שהוא ריק לגמרי ומחקתי את המשחק מההוספה הסרה. וכשאני עושה על הכונן קליק ימני ומנסה לפרמט אותו הוא נותן לי את ההודעה הבאה למרות שכבר ניסיתי כמה פעמים,עשיתי איתחולים וסגרתי את כל התוכנות. מה הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה.. אחרי הפסקת חשמל המחשב נותן לי אפשרות לבחור בין העלאה רגילה שלו, ל-safe mode וכו', שזה סבבה. רק מה, המקלדת לא עובדת. אוקיי, אז אני מחכה 30 שניות, עולה המסך של תחילת הטעינה של ווינדוס (http://2.bp.blogspot.com/_RuAk6FdPyJw/SwLsarNjLgI/AAAAAAAAARU/N2PJjBx-TIA/s1600/windows_xp_boot_screen.jpg), ואז אני רואה מסך כחול לשבריר שניה ומתבצע reset. מנסה להיכנס ל-BIOS, מצליח, ורק אז המקלדת נזכרת שהיא לא עובדת... המקלדת עצמה כן עובדת עם מחשב אחר בלי שום בעיה. ווינדוס XP אגב אם רלוונטי.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על התקלה לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה במהלך ההתקנה של WINDOWS XP (מקורי וגם לא מקורי) אחרי הסריקה של המחשב מופיע start windows setup משהו כזה ואז מופיע מסך כחול עם המספרים0x0000007B בדקתי באתר הזה http://support.microsoft.com/kb/324103/he אבל לא מצאתי שם תשובה. המחשב חדש התקנתי עליו וינדואס 7 64 BIT והוא פועל מפרט : INTEL PENTIUM G640 לוח אם :ASUS P8H61-M LX R2.0 זיכרון 2GB דיסק קשיח:HITACHI HDS721616PLA300 160 GB כונן דיסקים: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS72
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים, חבר שלי קנה צורב 24X10X40 של סוני, והלכתי לעזור לו לחבר אותו למחשב. עכשיו זהו מחשב של "עתיד מחשבים" (כן אני יודע.. :), Packerd Bell PIII 667 Socket370. הלוח הוא איזשהו לוח עם צ'יפסט של VIA, לא שמתי לב איזה בדיוק. הצורב חובר בתור מאסטר של ה-IDE2, בעוד על ה-IDE1 מחובר ההארד דיסק בתור מאסטר, ואליו מחובר כונן DVD בתור סלייב. המערכת הפעלה היא 98SE בעיברית ( ) ניסנו להפעיל את התוכנה שקיבלנו עם הצורב - לא הלך.. קיבלנו איזשהו Error לא מוכר.. (ד"א על האריזה של הצורב היה כתוב שהוא תומך Win98SE). הורדנו מהרשת Nero 5.5 וסבבה הצלחנו להתקין.. הולכים לצרוב דיסק אודיו וניתן לבחור בין רק שתי מהיריות צריבה - X8 ו-X4... המדיות היו X32 או X24, לא זוכר בדיוק. למישהו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר ואני חוזר מכיר תוכנה שיכולה להפוך משחק "פתוח" זאת אומרת אחרי צריבה או מקורי לISO רגיל??? ??? :'( :'( :'( :'( :'(
-
אוקיי זה המפרט i5 760 p55m - ud2 8400gs 2x2gb ddr3 kingston עכשיו הספק כח הוא ממחשב ישן hec win 420w הוא אמור להחזיק חלקים כמו שקניתי. חיברתי את כל המחשב ,המעבד והכל אבל הוא לא נדלק בכלל. יש משהו אחד שאני לא חושב שחיברתי נכון וזה החיבור של הספק ללוח. חיבור אחד גדול atx מחובר היטב ,ויש עוד חיבור atx 4x12 שאין לי בספק כח. לי יש לפי דעתי 3x12 שהיה מחובר קודם לdfi lanparty. אני יכול לחבר רק את ה-3x12 (חור אחד קטן כזה פתוח) אבל המשחב לא נדלק. אם אני מנתק את החיבור ומשאיר רק את ה- atx הרגיל המחשב נדלק לשניה וחצי ונכבה מיד. זה בגלל ה- 4x12 שאין לי?? אני יכול לחבר פשוט מתאם או שצריך להחליף ספק??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך gtx570. כשאני מפעיל משחק, אחרי כמה דקות כל הטקסטורות נמרחות וככה זה נשאר תקוע. האם יש מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח ברשותי הוא מסדרת Ultra Durable ומספרו GA-B75M-D3H(בעל טכנולוגיית Dual UEFI Bios) אתמול בעת הפעלת המחשב הקפיץ של מקש ההדלקה של המחשב נתקע, הדרך היחידה לשחררו הייתה ע"י לחיצה עליו, רצה הגורל והשטות הקטנה הזו גרמה לBios Backup לא מכוון אצלי כפי שניתן לראות בסרטון: כעת המחשב נדלק עם מסך Gigabyte אדום של DUAL UEFI BIOS במקום עם המסך האחר והשונה של GIGABYTE שהיה נדלק בשנתיים האחרונות. בנוסף הBios הקודם היה ה"מיושן והטוב"(מסך כחול, BIOS "ישן") וכעת יש לי Bios שונה עם ממשק גרפי "יפה יותר" שנראה חדש יותר(כנראה כעת יש לי גרסה שונה מהמקורית שנמחקה עקב התהליך) בכל אופן עם הBIOS הנוכחי, כשWIN7 מנסה לעלות מתבצע RESET מיידי והוא לא עולה. אני מגיע לבסוף למסך שמאפשר לבחור בי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קשה להסביר את הבעיה הזאת על ידי כמה מילים אז אני אסביר ככה: בתקופה האחרונה יש לי בעיה במחשב שאני בערך חושד שהיא נובעת מהספק כוח אמנם יכול להיות שלא. האינטרנט מגיע למחשב על ידי כבל ולא WIFI (לידיעה) וכל X זמן (כל הזמן משתנה גם) פתאום עובר לי ל "undefined network no internet access " ניסיתי כל מדריך שהיה על זה באינטרנט כמעט.. בסופו של דבר אני "מתקן" את זה על ידי זה שאני עושה דיסייבל ואז אינייבל המון המון פעמים עד שזה חוזר. בנוסף לפעמים המקלדת מפסיקה לקבל מתח כלומר מקיש על משהו - זה לא עובד ואז אני שומע צליל של חיבור USB וזה חוזר לעבוד. אז אני משער שזה נובע מהספק כוח.. האם יש דרך לבדוק לפני שאני קונה\ שולח לתיקון? האם יש לכם המלצות לחנויות תיקון א…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי ברשת שאפשר לשחזר מידע גם מHHD שעבר פירמוט. השאלה היא באיזו נקודה כבר אי אפשר לשחזר מידע, לא יתכן שHHD יפורמט אינספור פעמים ותמיד יהיה אפשר לשחזר ממנו. יש לי כמה מחשבים ישנים שעברו כבר כמה וכמה פירמוטים ורצוני לשחזר מהם מידע ורציתי לדעת אם שווה בכלל לטרוח. אודה למי שישפוך קצת אור על התמונה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה מוזרה מאוד בניסיון להשתמש בדיסק קשיח שיש לי במחשב. יש לי SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. יש לי כונן נוסף (D) המשמש כדיסק קשיח לאחסון בנפח 1TB. הבעיה: 1. הכונן אינו מופיע ב 'מחשב שלי'. 2. הכונן מופיע תחת הכותרת unknown בdevice manager.--> לאחר שאני מוחק את ה'מכשיר', מאתר מחדש הוא מופיע בשמו המלא ולאחר מספר דקות גם תחת 'המחשב שלי'. 3. לאחר שהכונן מופיע ואני רואה את התיקיות, לחיצה על אחת מהתיקיות או שפותחת את התקייה לאחר מספר דקות ואני מצליח לפתוח קובץ כמו תמונה גם לאחר מספר דקות או שאינה פותחת אותה ותוקעת את התהליך! #ניסיתי להחליף את המיקום שבו הכונן מחובר ולמספר דקות הייתה לי גישה לתקיות שפסקה תוך …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-