תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שידרגתי ממעבד E6750 ל Q9400 מחשב נידלק אין ציפצופים מהלוח ומסך שחור ניסיתי הכל, עידכון כל גירסאות הביוס ,איפוס ג'מפרים סוללה ... כלום פשוט לא מזהה Q8400 + Q9400 שניהם תקינים בוודאות כבר לא יודע מה לעשות... אשמח לעזרה דחופה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנסה להתקין את MAFIA שכזכור מגיע על 3 דיסקים. לאחר שההתקנה מבקשת CD2, אני מכניס אותו, לוחץ OK ולא קורה כלום - המחשב לא מנסה לקרוא מהCD, וההתקנה מפסיקה להגיב. שאר הישומים עבדים ללא בעיה והמחשב מגיב כרגיל. ניסיתי להעביר את הדיסקים למחשב בתור קבצי ISO ולהתקינם מכונן וירטואלי, הבעיה נשארה בעינה. ניסיתי לכבות אנטיוירוס - כנ"ל. אם לוחצים OK ללא החלפת דיסק, ההודעה חוזרת על עצמה. ניתן לקרוא מהדיסק כאשר ההתקנה תקועה. במחשב אחר שבדקתי, ההתקנה עובדת כמו שצריך. המחשב שלי עובד מעולה פרט לבעיה המוזרה הזאת. אשמח לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפניי שבוע פירמטתי את המחשב,ביום הראשון אחרי הפירמוט סגרתי אותו אבל הוא לא נסגר,הייתי צריך ללחוץ על הכפתור שבדרך כלל הוא נסגר בלי זה. זה קרה 3 פעמים ובשאר הוא נסגר כרגיל... מזה יכול להיות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי כרטיס מסך לgforce fx 5200 ומאז המחשב עובד כמו שצריך אבל לא מפסיק לצפצף כאשר אני גולש באינטרנט ואני משתמש בגלגלת של העכבר כדי לזוז בדף אינטרנט שבו אני נמצא. בדקתי טמפ' והן : 33 במעבד ו 29 בלוח אם . הכרטיס הוא מסוג agp x8 ולוח האם תומך ב agp x4. נסיתי לבטל את הצפצופים דרך לוח הבקרה אבל זה לא עזר. איך אפשר לתקן את המצב כך שהצפמופים יפסקו זה כבר משגע אותי? משה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הערב הפעלתי את המחשב ואחד הכוננים לא מזוהה,ניסיתי במנהל הדיסקים לבצע סריקה מחדש ,ועדיין נשאר אותו מצב,כונן שבשימוש ויש בו חומרים.יחסית כונן חדש(פחות משנה), אשמח לעזרתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
דגם: Razer Lachesis 5600DPI גרסת דרייבר: 3.0 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מה שקרה לי בכמה שבועות האחרונים פשוט מרגיז... בזמנים רנדומליים ובעיקר כשאני משחק במשחקי וידאו למיניהם על המחשב (במיוחד מולטיפלייר שם השימוש בעכבר אינטנסיבי) לפתע העכבר לא מגיב רק התאורה (לנוי) שלו ממשיכה לעבוד אולם שום כפתור או תנועה מהעכבר לא מגיבים ולמעשה העכבר כאילו מנותק. הפתרון היחידי במקרה כזה הוא לנתק פיסית את מחבר הUSB של העכבר ולחבר מחדש.... אך זה ממשיך לקרות שוב ושוב ושוב. פניתי לKSP שמהם קניתי את העכבר ובאמת שיש לציין אותם לשבח, ראשית הם בדקו אצלהם במעבדה והצליחו לשחזר את התקלה, שנית הם שלחו ליבואן את העכבר ולאחר מכן נתנו לי אחד חדש דנדש מהקופסא במקום. יומיים שהעכבר עבד מצויין אולם לפני מ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי דוקינג סטיישן Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 שמאפשר לחבר למחשב 2 מסכים, ואם מחשב של לנובו היא עובדת מעולה. כשאני מנסה לחבר את המחשב Dell inspirion 5490 המסכים נשארים שחורים אבל שאר הרכיבים שמחוברים לדוקינג עוברים (כמו מקלדת עכבר, אינטרנט קווי וכו'). לעיתים נדירות המסכים כן עובדים אבל בפעם הבאה שאני מחבר הם שוב לא. ניסיתי לעדכן דרייברים למחשב, לדוקינג, לכרטיס מסך ולא עזר, עוד רעיונות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
לאחר שעידכנתי את הBIOS של הלוח אם RC410M דרך ה UTILITY של MSI אני מרגיש שיש האטה בכניסה ל XP. כלומר, לפני העדכון המחשב נדלק ונכנס לXP הרבה יותר מהר מעכשיו-אחרי העדכון. יש גם לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואחרי שהוא עושה את כל בדיקות החומרה מופיע לי מסך שחור ריק חוץ מקו קטן מהבהב בצד והמסך הזה נשאר לכ 5-8 שניות ורק אז זה מתחיל את הטעינה של XP. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לתקנה? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש core i7 920 asus p6tse asus nvidia gts 250 3x1 ocz 1333 platinum wd 1t pro82 enermax קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס XP בהצלחה עשיתי עדכונים וכ"ו פתאום נזכרתי לבדוק שהמחשב מזהה את הזכרונות אבל הוא זיהה רק 2 מתוך 3 אז בדקתי בביוס והורדתי תוכנה שבודקת את הזכרונות וגם היא זיהתה רק 2 מתוך 3 ג' הוצאתי והכנסתי מחדש את הזכרונות , ואז הוא זיהה רק ג' אחד מאז המחשב עשה המון בעיות , ריסט עם מסך כחול, פריזים, ריסטים בלי מסך כחול וכו בסוף נשארתי עם זכרון אחד מותקן שהוא לא עשה בעיות, מה שהוביל אותי לחשוב שיש בעייה בזכרונות. התקנתי את וולברין לבדוק איך הוא רץ עם אחד ג' זכרון הוא עבד סביר אך קרס חזרה לווינדוס כעבור דקה של משחק יכול להיות שהבעייה בהתקנה של ה…
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מותקן אצלי VISTA 64. כרטיס המסך הוא GIGABYTE 9800GTX. אחרי שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם את אלה שבאו עם דיסק ההתקנה וגם מהתאר של NVIDIA) הווינדוס לא עולה בכלל, רק ב-SAFE MODE. אחרי הPROGRESS BAR שכתוב למטה MICROSOFT CORPORATION המסך פשוט נהיה שחור והמחשב נתקע. אחרי הסרת הדרייברים, אין שום בעיה, אבל מן הסתם אני צריך דרייברים לכרטיס המסך. חיברתי לכרטיס המסך את שני חיבורי הPCI-E אבל יש לו עוד כניס כזאת של שני פינים קטנים ליד. זה רלוונטי? עדכון: מצאתי את זה בפורומים של NVIDIA: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t47148.html מסתבר שזאת בעייה נפוצה. מישהו כתב למטה: Due to Nvidia enforcing EDID/DDC, Monitors which do not have a complete, or proper EDID will have …
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום , המחשב נייד שלי לאחרונה מתחיל לעבוד לאט מותקן עליו חלונות 7 , אקספלורר 9 כבר הסרתי מתחילת החלונות את כל הדברים הלא נחוצים בדקתי את הארד דיסק והוא תקין ויש בו שטח פנוי 10% מה זה יכול להיות עוד? האם אלו סימנים שהוא בקושי סוחב המפרט שלו Sony vaio dual core intel 1.86 3gb ram ,150gb hd הוא כמעט בן 4 מה אפשר לנסות כדי להחיות אותו מחדש? ומה הערך שלו בשוק יד שניה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מדליק תמחשב המחשב עובד והמסך לא נדלק המנורה של המסך דולקת אבל הוא לא נדלק כדאי שזה ידלק אני צריך להוציא תכבל שמתחבר לכרטיס מסך לגעת עם הברזל שלו (של הכבל) על הכניסה של הכרטיס מסך אז יש רעש שהוא נדלק כזה ואז אני מכבה תמחשב ומדליק והוא עולה (לא תמיד)ועוד דרך מוזרה שהוא יפעל אני פותח תמחשב מקריב תיד ליד הכרטיס מסך ואז המסך נדלק ועובד אני יודע שזה נשמע מוזר מה אפשר לעשות ?? :s05:
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס (מסך כחול) ואני לא יודע מה לעשות טמפ' מעבד: 45-66 ביצעתי בדיקת זיכרון פרמטתי את המחשב אתמול המתחים שלי: מעבד: 1.38 3.3: 3.28 5+: 5.11 12+: 11.40-11.70 למה זה עדין קורס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טכנאי כבר שנים רבות ובבעיה זו לא נתקלתי.. עשיתי 2 דברים: 1.עבדתי על המחשב עם קורא כרטיסים וכנראה הכרטיס לא היה מתאים בדיוק לכניסה של הקורא, ניסיתי קצת בכוח אבל ראיתי שנכנס והמחשב לא מזהה אז ויתרתי והוצאתי את הקורא מכניסת ה-USB. 2. חיברתי כבל דאטה למכשיר Sony erricson W800i וכשהמחשב התחיל להתקין את הדרייברים אוטומטית ניתקתי את הכבל מהמכשיר.(הייתי חייב לרוץ...) לא יודע מה משני הדברים עשה את הבעיה אבל הבעיה היא כזו: המחשב מזהה את כל יציאות ה-USB (מצורפת תמונה) אבל כל התקן שאני מכניס(דיסקאונקי, מדפסת, קורא כרטיסים ועוד..)המחשב לא מזהה אותו בכלל, בדיסקאונקי הנורית נדלקת לשנייה ונכבה מיד, למעט 2 יציאות שבהן הנורית דולקת קבוע ולא נכבית(ובכל זאת הוא לא מופיע …
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה המחשב הוריד עדכונים והיום הופעל מחדש על מנת שייכנסו לפועל - מאז התחילה הצרה (צירוף מקרים?) המחשב נדלק ללא צפצוף ביוס ולא עלה כלום במסך, אך נשמע כאילו עלה רגיל (גם כפתור הכיבוי במקלדת עבד). החלפתי סוללת ביוס והמחשב עלה. לאחר מספר שעות הפעלתי מחדש את המחשב, לוודא שהכל תקין - שוב בעיית המסך חזרה. עשיתי איפוס ביוס ואז עלה לי הסיסטם ריפייר, שתאחר חצי שעה פשוט הפעיל את המחשב מחדש...וכלום. המחשב עולה, אין תשדורת למסך (ייתכן?). חשבתי על לנסות לחבר את הטלוויזיה ישירות לחיבוכי לוח האם, אבל אין לי חיבור hdmi בלוח האם ואין לי כבל אחר. רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום ,הוספתי מודול נוסף עם 8GB סך הקיבולת של הלוח אם 16 והיה לי כבר 8. ווידאתי שקניתי זיכרון תואם - בדיקה עם CPU-Z וחיפוש על הדגם שמופיע שם . נעשתה אתמול בדיקה עם +memtest86 על שני המודולים מחוברים יחד ו0 שגיאות היו בכל ארבעת הpasses הבעיה : אחרי ריסטרת של המחשב והופעת הלוגו של חלונות 10 יש השהיה של מסך שחור למשך כסביבות 20-30 שניות . המחשב לפני השדרוג עלה תוך 9-10 שניות (מותקן SSD) אשמח לפיתרון בבקשה. המחשב: https://www.asus.com/Laptops/N550JV/ הזיכרון : https://www.amazon.com/gp/product/B00N46M5D2/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 כמובן תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כיוונתי ב-REFRESH FIX ליותר ממה שהמסך יכול לתת בלי לדעת....אז כשזה העלה את הווינדווס זה כתב לי OUT OF RANGE. נכנסתי ל-LAST KNOW CONFIGURATION ועכשיו זה לא נותן לי לשנות בחזרה כתוב לי N\A לבטור של הHZ ועכשיו בווינדווס אני רואה חרא כי זה על 4 BIT ואיאפשר לשנות. מה אני עושה????? בבקשה אנשים זה דחוף...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לא הכנתי את עצמי לכך, אבל מצאתי את עצמי [לאחר פירוק כרטיס המסך] זקוק להחיל משחה טרמית על הכרטיס [Nvidia]. לכן - השתמשתי במשחה טרמית שיש לי עבור המעבד [Zalman STG-1]. האם זה בסדר להשתמש במשחה טרמית עבור ה CPU בשביל ה GPU? כי שאלתי את עצמי [בזמן שאני מורח ] האם למעבד של הכרטיס גרפי יש משחה יעודית אחרת?! שאלה נוספת: שמתי לב שהמעבד גדול משמעותית מגוף ה Heat-sink של גוף הקירור. האם זאת בעיה? [ראו תמונה] תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל מפרט: מעבד:Q6600 לוח אם:Gigabyte EP45-UD3P זיכרון:Corair DOMINATOR 5-5-5-15 XMS2-8500C5D 1066MHz 2.1V ver1.1 כרטיס מסך:HD Radeon 6850 הארד דיסק:WD Blue caviar 1TB והכי חשוב ספק כוח:SeaSonic 620W S12II-620 Retail עכשיו נעבור לבעיה שלי, אז ככה קודם כל יש לי שני סטיקים של RAM DDR2 כל אחד מהם 2GB ביחד 4GB RAM. סטיק A סטיק B ומצד שמאל של הלוח לצד ימין יש לנו סלוט A סלוט B סלוט A* סלוט B* הזיכרון אמור לשבת על סלוט B ועל סלוט B* הסטיק A שלי יכול לשבת על סלוט A וB אבל כאשר אני שם אותו בסלוטים עם ה* נוצר מצב שהמחשב נדלק אבל הוא לא מגיע למסך של הלוח האם הוא פשוט נדלק ואז מתכבה אחרי 10 שניות~ לפעמיים הוא פשוט נשאר דולק עד שאני עושה לו ריסט בעצמי. הסט…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שאני פונה בשאלה הזאת בפורום הנכון. קניתי מחשב חדש עם לו k8nf-9 כשאני מחבר את מצלמת האינטרנט שלי המחשב אומר שהיא הותקנה והכל בסדר, אבל כשאני בא להפעיל אותה בתוכנה כמו מסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת לי שיש לי חריגה ברוחב התקני הפס של ה- USB שלי. מה שמחובר לי ל- USB זה רק המודם והעכבר, אז למה זה נותן לי הודעת שגיאה כבר? המחשב חדש זה אמור להיות ככה? ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רעשים מוזרים ברמקולים.. לא משנה אם אני מחבר אוזניות או משהו אחר - עדיין יש רעשים.. ומה הרעשים? א. יש כל הזמן רעש רקע כזה בזזזזזזזזזזזז.... בלי קשר לכלום.. ב. כל פעם שאני מקטין או מגדיל חלון אז אני שומע רעש (לא.. זה לא הסאונד של ההקטנה... ;D ) ג. אם אני נוגע במשהו ברזלי במאחורה של המחשב אז אני אשמע את זה לבטח ברמקולים.. ד. במצבים חמורים - גם אם ההרד-דיסק חושב, אז אני אשמע את זה מצויין ברמקולים.. מעין צפצופים כאלה... מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך לפני שנה וחצי אם אני לא טועה ולאחרונה יש לי קפיצות מוזרות שאני משחק במשחקים...כאלו התמונה קופצת...משהו מוזר מאוד..ופתאום המשחק זז לאט..(קרה לי כמה פעמים).. מה יכול להיות ? דרייבר לא טוב ?
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-