עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הדלקתי את המחשב המחשב עלה לווינדוס הכל כגיל ואז בווינדוס והופיעה לי ההודאה הבאה.... http://img78.echo.cx/img78/5304/19bd.jpg ממה זה נובע? לא התקנתי שום דבר חדש על המחשב... המפרט בחתימה...

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  2. כמה צריך להגדיר בזיכרון הווירטואלי ???

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by Cyron,

שלום יש לי בעיה, אין לי מושג למה היא קשורה... בזמן האחרון המחשב נתקע הרבה פעמים, המסך פשוט "'קופא" והעכבר והמקלדת לא מגיבים לכלום... בנוסף המחשב עושה Reset לבד אם מישהו יוכל לתת לי כיוון כדי לגלות מאיפה הבעיה זה ממש יעזור תודה מראש

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by MDK,

במשחק עצמו המשחק קופא לאיזה חצי דקה ואז ממשיך ואז כשלחצתי ESC הוא פשוט יצא ועכשיו הוא מסרב לעבוד שוב אני לוחץ כדי להפעיל וזה כאילו נכנס ואז מיד יוצא לWINDOWS

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by שמנואל,

סליחה...שאלה פשוטה.... כבל ה- USB מחובר בקצהו האחד למדפסת - אבל עם תפס כזה שלא יוצא !!! איך אני מנתק אותו ?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by zeevc,

יש לי לוח אם k8nf-9 של ג'יגה בייט הגרסה שהייתה לי ב bios הייתה f1 עדכנתי את הביוס לגירסה f4. העדכון עבר בהצלחה אך מאז הכרטיס רשת הפסיק להגיב. התקנתי כרטיס רשת בנוסף והוא עובד. הגדרתי את כל ההגדרות האפשריות בביוס, הכרטיס מופיע ב device manager כתקין לגמרי. אם למשהו יש רעיון לגבי איך אני פותר זאת אני אודה לכם מאוד. פרטי המחשב הם: מעבד: amd athlon 64bit s939 +3500 לוח אם:nforce 4 4x k8nf-9 זכרוןן: 256*2 dual chanel ddr 400 של קינגסטון כרטיס מסך: ati radeon x700 pro pci e

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  7. הנה תמונה של מנהל ההתקנים שלי במחשב.. אני מנסה להוסיף אותם דרך אשף ההוספה לחומרה של וינדוס אבל האשף לא מוצא שום דבר...למרות שפעם זה היה מוצא... אין לי תדיסקים של הדרייברים של ההתקנים האלה. מה אני עושה עכשיו? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by y_i_c,

היי יש לחבר שלי מחשב, הוא קנה אותו לפני שנה וחצי, העניין הוא שכל כמה חודשים נשרף לו הספק, ניסינו ספקים שונים, והבעיה חוזרת על עצמה המחשב עובד פיקס כאשר הוא עובד עד שהספק שובק חיים, ניסינו ספקים של 400 וואט , של 350 של כל מיני ולא עוזר למישהו יש רעיון?? בתודה מראש עידו

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום. יש ברשותי מחשב נייד עם Boot Password ואני לא מצליח לזכור את הסיסמא. האם יש דרך לעקוף את הסיסמא? אין לי בעיה לפרמט ולהתקין את ה Windows מחדש, פשוט כרגע אני לא יכול להכנס לביוס ולשנות את ההגדרות לקריאה מהסידי. אודה מאד מאד לעוזרים מראש. נ.ב. אם השאלה לא שייכת לפורום זה, אבקש שתעבירו אותה לפורום הנכון ללא נעילתה. שוב תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, משחקים לא זזים לי ולא הבנתי למה בקיצור בסוף התברר אין לי מולקס מחובר או איך שלא קוראים לזה, איך אני מחבר את זה איך זה אמור להראות לאיזה חור לחבר אני על סף התאבדות כי אני לא יכול לשחק SA סתם חחח תודה לעוזרים מצב נפשי קשה של בנאדם ניתן יהיה למנוע. סתם תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Galz0r,

סתכלו את הגרפיקה שיש לי בפאר קריי: http://img299.echo.cx/img299/7855/farcry00005tx.jpg מה זה למה זה ככה ??? יש לי את הדרייברים הכי חדשים של נווידיה ניסתי להתקין אחרים גם אותו דבר הורדתי קלוקים לדיפולט עדיין אותו דבר התקנתי שוב את הדיירקטאיקס כלום לא עבד סתכלו על המים ועל הדברים השחורים האלה :'( למישהו יש רעיון איך לתקן ??? ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ורזולוציה 1024X748. ניסתי גם להתקין מחדש ולא שינה כלום המפרט בחתימה שלי :'(

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  12. כמובן המסך כחול. לא התקנתי שום דבר חדש חוץ מהחלפה של המודם החיצוני של הכבלים. עיצות?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by shmoolm,

יש לי ספק כח של HEC 400W (נקי).. עכשיו רציתי לשאול .. היתכן שזה לא מספיק? הבעיה: אני מכבה את המחשב... מנסה אחרי כמה זמן להדליק שוב... לא עולה! לא נדלק בכלל.... כלום! אין תגובה בכלל.... עכשיו השאלה היא.. זה בגלל ש400 זה לא מספיק למה שיש לי או שיש בעיה אחרת ???? מפרט הדברים שלוקחים חשמל אצלי: כרטיס טלויזיה Radeon 9800 pro שני זיכרונות 400 שני מאוררים 120 גוף קירור של טרמל טייק ביג טייפון עם מאוורר 120 ממ' כרטיס קול 2 סי די 2 הארד דיסק לד חיבור מולקס מאיר זה יותר מדיי עבור הספק?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

לחבר שלי יש לוח אם של אינטל דגם d845pesv בבוקר הוא הדליק את המחשב והמחשב נדלק ולאחר 3 שניות התכבה, הוא ניתק את כל חיבורי החשמל והשאיר רק את הרכיבים החשובים (מעבד, כרטיס מסך, זיכרון) ניסה להדליק את המחשב שוב פעם אבל הבעיה נמשכת... לאחר בדיקה שערכנו גילינו גם שמוציאים ומנתקים את כל הרכיבים בלוח אם (חוץ מהחשמל ללוח) אין post המסך לא נדלק והספיקר לא מגיב... אחרי כמה זמן גילינו שכשמוציאים את כבל ה 12 V עם ה 4 פינים מהלוח אם (תמונה מצורפת) הספיקר מתחיל לצפצף אבל כל איזור ה IDE לא מגיב. ניסינו לחבר ספק חדש והבעיה נמשכת... יש למישהו מושג למה אין post? או למה שכאשר ה 12 V מחובר המחשב נכבה לאחר 3 שניות? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by AgeBlade,

יש לי כרטיס מסך ASUS 9800 XT ולפעמים המאורר שלו פשוט מפסיק לעבוד (יש לו 2 מאוררים). כתוצאה מכך הכרטיס מפסיק לעבוד והמחשב עושה לעצמו ריסטרט , אני חושב גם משחקים עובדים ממש לאט בגלל זה. מה יכול להיות הגורם לבעיה ? תודה , עידן

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by beatmachine,

שלום לכולם, ברצוני לקבל מידע/עזרה אם אפשר על מנת לפתור בעיה או יותר נכון תעלומה שקרתה לי עם הצורב שלי... אז הבעיה היא צורב שלי התחיל לעשות בעיות בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA כלומר הצורב יכול לצרוב עכשיו רק קבצים או אמפי3 - ברגע שאני בא לצרוב מוזיקה למערכת אז המחשב שלי שפוט נכבה ועושה לעצמו ריסטארט... שמתי לב שהדבר קורה בדיוק ברגע שצורב מתחיל לקרוא את הדיסק לפני הצריבה... שומעים שהוא מתחיל לסובב אותו במהירות רבה ופתאום המחשב פשוט נכבה... בכל מקרה חשוב לציין שחוץ מתקלה זו הצורב עובד מצויין וקורא דיסקים בלי בעיה ככה שהבעיה היא אך ורק בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA...הצריבה של קבצים או אמפי 3 עובדת מצויין בלי שום בעיה... אני אישית מבולבל ואין לי מושג למה יכולה להיות קשורה בעיה מן…

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  17. אז ככה זה התחיל לפני כחודשיים לאחר שהחלפתי לוח מאבד וזכרונות ליותר מתקדמים: לוח של GIGABYTE GA-7NF-R2 מאבד של AMD ATHLON 2700+ 512 MB DDR היה לי כרטיס מסך GEFORCE 4200FX של GIGABYTE ולאחר שהתחילה בעעיית המסכים הכחולים החלפתי את הלוח כי אמרו לי שהוא פגום לאותו סוג וגם החלפתי הארדיסק אבל בכל זאות הבעיה נמשכה .... הרכבתי במחשב כרטיס מסך ישן של ASUS GEFORCE 2 והוא לא היה מביא לי מסכים כחולים אז הייתי בטוחה שזה הכרטיס מסך וקניתי כרטיס מסך חדש של GAINWARD GEFORCE 6600FX AGP** 264 MB אבל הבעיה עדיין נמשכת...... התקנתי גם דרייברים הכי חדשים וזה עדיין נמשך..... בבקשהההההההההההההההה תעזרו לי.................. כבר אין לי שמץ של מושג מה לעשות............. צירפתי גם קבצי מיני דומפ..…

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by david_dab,

היום המחשב התחיל לצפצף לי כל כמה שניות ולפעמים יותר הציפצוף נשמע כמו שלוחצים על מקש הרבה זמן, רק בבודדים כמו תיקתוק שעון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by x-dude,

המחשב שבחתימה,יש לי בדיוק אותו מחשב נוסף,אלא עם כרטיס קול מובנה,עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם הסאונד,פתאום היום,אחרי שהתכנתי אווסט אנטי וירוס (ואני לא ממש בטוח שאווסט אשם),אני מקבל סימן קריאה צהוב ב Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio....לא משנה מה עשיתי אם זה עדכון לדרייברים מהאתר של אינטל (מה שגם מוזר פתאום שהדרייבר האחרון השתחרר היום),system restore,הסרה של ההתקן הזה ולתת לwindows לגלות אותו מחדש....כלום. אני לא מצפה לתשובה מאחר שמישהו חכם לא משתמש ב windows xp 64 bit,אבל אולי בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by assaf990,

התקנתי סי די והכל עבד מעולה. ךפתע, ללא שינוי מצידי, החליט מגש הסי די לא להפתח. כשאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה רעשים שהוא מנסה להפתח - אך לא מצלליח. (הנורה עובדת). ניסיתי לדחוף מחט לחור הקטן שיש בסי די ליד המגש - וזה חלול לגמרי ולא עזר לפתוח. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yoram1,

המחשב שלי amd-3000 s 939 k8nf-9 לוח אם של גיגהבייט כרטיס מסך 6660gt של גיגהבייט דיסק קשיח של wd זכרונות 1024 של a data המחשב עם הדרייברים האחרונים של החלקים הטמפרטורות של החלקים בסדר . ולמרות כל זאת משחקים נתקעים לי (פריזים , דיליים) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by דנינו,

מה אני אמור לעשות ? זה מחשב חדש והוא נכבה בעיקר שאני לא עובד עליו.אבל הוא נכבה לפעמים גם באמצע עבודה. מה הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מדי פעם לא משנה אם בווינדוס או במשחק, המחשב מחליט להיתקע לגמרי! הוא לא מגיב ל- ctrl alt del, ctrl+F4 וכו'... רק ריסט עובד. מה לעשות?? עשיתי את כל הסריקות, אין וירוסים או ספייוורים, אין OC, וניסיתי להשאיר את המארז פתוח לאוורור ולא עבד, שחזור מערכת לא עבד והמעבד על 40-50 מעלות כך שחום זה לא הבעיה. מישהו יודע מה לעשות?? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 11k צפיות
  24. Started by ksand,

אוקיי קודם כל אתר מצוין וזה פעם ראשונה שלי בפורום אז תהיו עדינים.. intel p4 2.4 gigabyte 8sq800 אז ככה המעבד שלי עובד כשהמחשב לא עושה כלום בטמפרטורה של 54-56 וכשאני משחק הוא יכול להגיע ל 77 מעלות!! זה התחיל בזמן האחרון. אני בודק את זה אם "motherboard monitor" וכמובן שכל המאווררים עובדים כמו שצריך. לא עשיתי שום שינויים במחשב אני משתמש במאווררים שקיבלתי אם המארז והם עבדו לי יפה בשנתיים האחרונות. אז אם תוכלו לעזור לי להבין למה זה קורה ואם אני צריך לקנות איזה שהיא מערכת קרור תמליצו לי על אחת. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  25. אני מדליק את המחשב והכל בתוך המחשב דלוק, אין את הצליל הזה שיש כשמפעילים את המחשב והמסך אפילו לא נדלק... הכל קרה לאחר שניסתי להוסיף זיכרון חדש למחשב שלי... רציתי להוסיף עוד סלוט ואז זה קרה, זה המשיך לקרות גם אחרי שהוצאתי את הסלוט.... נ.ב כשאני מנסה לכבות את המחשב אז אני לוחץ על הפתור כבוי למשך 30 ולא קורה כלום וגם אם אני לוחץ על הריסט... מקווה שתעזרו לי במהרה תודה רבה לכולם!

דיונים חדשים בפורומים