תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לשמחתי/צערי עברתי לפיירפוקס עקב בעיית אי חזרה לשפה העברית בגוגל כרום למי שמעניין הנה השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519851.new#new עברתי לפיירפוקס, הדפדפן דיי בסדר אך יש לי בעיה קטנה שאשמח שתעזרו לי לפתור אותה. הרזולוציה כאן נמוכה, אני רואה את האתר במרכז המסך ומשני צדדיו יש מרווחים ריקים וזה נורא מפריע. ידוע לי שעל ידי לחיצה על CTRL+גלגלת פנימה הרזולוציה תגדל, אך הפיירפוקס לא שומר את ההגדרה הזו וזה בלתי אפשרי בכל אתר בכל פעם שאכנס אליו לעשות זום אין. תודה רבה לכם.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קודם כל קצת פרטים על החומרה: מעבד P-4 1.4Ghz לוח אם Intel D850GB כרטיס מסך GeForce 6200 דיסק קשיח 40GB של Seagate עכשיו עד לא ממזמן המחשב עבד, עם Windows XP. כנראה התקנתי משהו והמערכת הפעלה נדפקה. כשרציתי לפרמט המחשב לא זיהה את הדיסק שהכנסתי לכונן דיסקים. [במצב הזה המחשב נדלק > מתעלם מהדיסק שיש בכונן > מנסה לטעון את הווינדוס > עושה ריסט] הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב, וניסיתי לפרמט אותו במחשב אחר, בגלל בעיות כאלה ואחרות זה לא הלך לי. ועכשיו אני נמצא במצב שאין לי ווינדוס במחשב, המחשב לא מזהה את הדיסק שיש בכונן, ובכל הפעלה אני מקבל את השגיאה Boot Failure: System Halted. - החלפתי את הסוללה של הלוח. - הכונן דיסקים חדש [ניסיתי ב 2 הישנים שהיו לי וגם בחדש] - הכל מח…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה רעש קצת מציק לאחרונה ואחרי שאני דופק עליו או יותר נכון מרים אותו ומנחית אותו בעדינות על הריצפה הוא מפסיק עם הרעש חר כך הוא ממשיך... אחרי שהתייעתי פה אמרו לי לפתוח את המחשב ולהסתכל על המאוורירים אולי הם עושים את הרעש אז איך בדיוק אני פותח זה לא מסוכן אין בפנים זרמים חשמליים?? זה מפחיד קצת בהתחשב בכך שפתחתי רק פעם אחת את המחשב בשביל לנקות.. אז מה אתם אומרים ךפתוח או לא?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבועיים התחילה בעיה מוזרה שכאשר אני נכנס ל WINDOWS אחרי 3 דקות בערך (כל פעם משתנה) המחשב עושה ריסטרט ולאחר מכן אפילו לא מגיע ל WINDOWS ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם..כשכל פעם הזמן בין הריסטרטים מתקצר. לעומת זאת ב SAFE MODE הוא עובד בלי הפסקה. מותקן עליו מערכת הפעלה XP זכרון 512 400 MHZ הארד דיסק 80 GB SATA לוח MSI NEO 2 865 PE ניסיתי לפרמט אבל גם שם הוא עשה ריסטרט לפעמים... הצילו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מרעיש בצורה מחרידה פתחתי את המארז והשארתי אותו פתוח.. אני מדליק את המחשב יש רעש לחמש דקות בערך ואז מפסיק.. מה לעשות ? תודה לכולם..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם השתמשתי בהארד דיסק חיצוני על מנת להתקין את וינדוס 7 ומאז אף מחשב לא קורא אותו כנראה ההתקנה של הווינדוס על ההארד דיסק לא הייתה טובה, לא הסתיימה כמו שצריך כשאני מחבר אותו למחשב אפשר לראות את האיקון שלו מהבהב וגם תוקע כל מה שקשור אליו איך אני מפרמט אותו אם הוא לא עובד? החומר עליו לא חשוב אני רק רוצה לפרמט תודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש : epox 8rda3 R9700 pro Hercules amd 2800 geil dragon ultra 512 daul channel antec 400w הרכבתי את המחשב , והכל נראה בסדר שאני מנסה להדליק , הוא פשוט לא נדלק ניסיתי לנסות לשנות את החיבורים של הלד והסוויטש וזה לא עזר.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי מחשב נייח שלפעמים לא רוצה להדלק.. לוחצים על כפתור ההפעלה המחשב נדלק אבל ביוס לא עולה לפעמים אחרי 10 שניות שלמות הוא עולה ולפעמים לא עולה כלל, מכבים מדליקים מחדש המחשב לפעמים חוזר חלילה ולפעמים עובד תקין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הנתונים: מסך של חברת AOC Q3279VWFD מחובר עם כבל HDMI אין כרטיס מסך - כרטיס מסך מובנה של intel 630 בוצעו הבדיקות הבאות: 1. החלפתי מחשב -עדיין קורה 2. כבל הוחלף מDVI ל - HDMI 3. דרייברים עודכנו 4. בוצעו עדכונים למערכת הפעלה הבעיה : היא שהמסך בצורה אקראית נהיה שחור לכמה רגעים באמצע עבודה ואז חוזר ...משהו הזוי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עזבתי מחשב ישן שעבד כשורה (PII 233) וחזרתי אחרי שעה וחשכו עיני, תרתי משמע. מסך שחור ושום תגובה ממקלדת או עכבר. כיביתי והדלקתי וכבר ניכר שמשהו רע קרה כי הצפצוף המסורתי שמעיד על בריאות לא נשמע, דממה מוחלטת. מה שמוזר, הכל נראה ונשמע תקין, בתוך המארז הכל עובד, הדיסק מרעיש קלות כדרכו וגם שמתי אחר לבדוק וזאת לא הבעיה והמסך דלוק אבל לא רואים כלום. אפשר לדעת מה הולך פה?
-
מחשב נייח HP 8300 כבה פתאום לא בזמנים קבועים. עשיתי בדיקות שונות זה לא התוכנה וזה לא זיכרון או דיסק ה SS נראה לי שאולי זה הספק כח.לפני הכיבוי הוא עובד באופן מואץ ואז המחשב כבה. לפעמים גם יש לי מסך לבן פתאום ואז המחשב כבה . אני לא מצליח למצוא ספק מתאים לHP/ בחברה אמרו לי שאנסה למצוא בחוץ כי אצלם זה מאוד יקר. ספקים רגילים לא מתאימים אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
תקלה מעניינת שאני נתקל בה במחשב שלי, מפרט: מעבד אינטל I5 2500K 4X2GB 1600 MUSHKIN GA-Z68X-UD3H-B3 ספק 650W 6850 ASUS V2 GPU INTEL 180GB 520 SSD HITACHI 1T HDD SEAGATE 0.5T HDD לאחר כל ניסיון בהחלפת רכיב כלשהו בחומרה המחשב לא נדלק, לא מגיב בשום צורה. רק לאחר המתנה של כמה שעות או ניתוק/חיבור של כבל כלשהו (יכול להיות של הדיסק קשיח, יכול להיות של הנורית לד על המארז) או מעשה רנדומלי לגמרי, המחשב מסכים להדלק ורץ מצויין כאילו שום דבר לא קרה. נוסו 3 כרטיסי מסך שונים, 2 ספקי כוח, הדלקה ללא חיבורים מיותרים ונראה שכרגיל אין גורם משפיע, רק הרצון של המחשב לא להדלק לכמה שעות. אני אישית חושד בלוח אם, אבל אשמח ליעוץ יותר מקצועי. תודה. אנטון.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, יש לי מחשב חדש בן שנה. הבטריות של העכבר התחילו פתאום להגמר תוך יומיים, שמתי בטריות חדשות לגמרי. חיברתי עכבר אחר וגם איתו אותו סיפור. מישהו נתקל בכזה מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה.. אחרי הפסקת חשמל המחשב נותן לי אפשרות לבחור בין העלאה רגילה שלו, ל-safe mode וכו', שזה סבבה. רק מה, המקלדת לא עובדת. אוקיי, אז אני מחכה 30 שניות, עולה המסך של תחילת הטעינה של ווינדוס (http://2.bp.blogspot.com/_RuAk6FdPyJw/SwLsarNjLgI/AAAAAAAAARU/N2PJjBx-TIA/s1600/windows_xp_boot_screen.jpg), ואז אני רואה מסך כחול לשבריר שניה ומתבצע reset. מנסה להיכנס ל-BIOS, מצליח, ורק אז המקלדת נזכרת שהיא לא עובדת... המקלדת עצמה כן עובדת עם מחשב אחר בלי שום בעיה. ווינדוס XP אגב אם רלוונטי.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על התקלה לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את התוכנה Alcohol 1.9.8.7612 ובשבוע האחרון שמתי לב שנעלם לי הכונן (צורב DVD) במנהל ההתקנים אני רואה את הצורב אבל עם משולש צהוב.. מנסה להסיר ולהתקין את הדריבר שלו ועדיין לא מציג אותו במחשב שלי. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום בבוקר הדלקתי את המחשב שלי לאחר שראיתי סרט אתמול בלילה מה שהיה לי מוזר זה שלא כיביתי אותו אתמול אלא השארתי אותו דולק. כאשר הדלקתי אותו הוא עבר את הטעינה של הווינדווס והראה לי מסך כחול עם error 00000x7f ולאחר מכן עם error 00000x50 מישהו יודע מה זה ויכול לעזור לי? ניסיתי לעשות תיקון אתחול שהווינדווס הציע לי ( שחזור המערכת ) וזה עדיין אותו הדבר .. מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-430EJ משנת 2010 את המפרט המלא שלו ניתן לראות כאן - https://support.hp.com/us-en/product/compaq-presario-cq61-400-notebook-pc-series/4074240/model/4126355/document/c02039123 מאז ששדרגתי לו את מערכת ההפעלה ל- 10 64BIT ההתנהלות שלו מאוד כבדה. ההתרשמות שלי היא שהוא סובל ממחסור בזכרון RAM זמין (כנראה ש- 4GB אינם מספיקים), ולכן יש בכוונתי להוסיף לו עוד מודול של 4GB. השאלה - היכן בארץ ניתן לרכוש מודול מתאים (DDR2. באתר של - KSP כבר אין כאלה), והאם לדעתכם זה מה שבאמת יפתור את הבעיה? תודה לכל המשיבים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , בזמן שעברתי על הקבצים שבמבשב שמתי לב להרבה כפיליות של קבצים ותכלס יש קבצים שלא באמת נחוצים אך אני לא באמת יכול לדעת .. אשמח להמלצה לתוכנה או כל פעולה שעושה סדר בבלאגן הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאור המזג האויר האחרון וחברת חשמל מחורבנת (אפילו לא עונים בטלפון)כל יום יש לפחות שלוש הפסק אחרי כל הפסקה כאשר המחשב עולה יש הודעה: WRONG CMOS SETTING WERE LOAD ואז יש לי אפשרות של לעלות את ברירת המחדל או להגדיר מחדש. שמרתי כבר FAVORITE וכל הזמן אני טוען אותו,אבל שוב השעון מתאפס ועוד חלק מההגדרות... אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אעשה OC. הבעיה דחופה ,אודה מאוד לתשובתכם
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו HI-FI עם רמקולים פאסיבים Bַ&W 602 ומגבר NAD310.(דגמים לצורך מפרטים) קיימים במגבר חיבורי RCA, לאחד חיברתי מתאם בלוטות'. במידה ואני שומע מוזיקה עם פלאפון שמחובר למתאם אני מקבל סאונד עם טווח צלילים ועוצמה מלאים. בחיבור RCA אחר חברתי כבל עם יציאת AUX, כאשר אני מחבר אותו ללפטופ (DELL INSPERTION 3593 i5) הסאונד חלש משמעותית וגם הרמקולים מאבדים מה"צבע" שלהם. הכל נשמע חלש ושטוח. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג toshiba satellite a300 שלא נדלק , ברגע שמדליקים אותו לא רואים כלום על המסך ,יש אור על כפתור הPOWER ועוד כמה נורות שנדלקות והמחשב עושה מן רעש [כמו חריקה חלשה] חלש ,נכבות הנורות ושוב רעש החריקה וחוזר חלילה , עם בטריה זה לא נדלק בכלל אבל שמחברים את המטען זה נדלק כפי שציינתי , מה יכולה להיות הבעיה ???תודה רבה על ההענות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אצל מישהי שאני מתקן לה האינטרנט עובד טוב רבע שעה, מקסימום 20 דקות, ואז האינטרנט מפסיק לעבוד! הוא מראה the page cannot be displayed, וכל השאר עובד טוב! מה זה יכול להיות? (סרקתי וירוסים וספיים 3 פעמים, אני בטוח שזה לא זה)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב העתיק של אבא שבק, אז קנינו לו חדש. לא משהו משוכלל במיוחד - מעבד G3260, לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV, ארבעה ג'יגה של DDR3 1333, דיסק ישן ששכב אצלי חצי שנה במגירה - אבל בהחלט מספיק לגלישה באינטרנט, יותר מזה הוא לא צריך. אבל הוא איטי בצורה שלא תיאמן: התקנת Windows 7 Home Premium x64 מ- DoK לקחה יותר מארבע שעות (לא יודע כמה בדיוק, אחרי ארבע שעות התייאשתי והלכתי, כך שזה יכול להיות קצת יותר או עוד יום שלם), עליה מאיתחול לוקחת לפחות ארבעים דקות (זה מה שהמתנתי עד עכשיו והמחשב עוד לא סיים לעלות) כל ניסיון לעשות משהו כשהמחשב עבד לקח המון זמן, למשל המתנתי יותר מ- 20 דקות לפתיחת ה- event viewer עד שהתייאשתיץ לפי ה- task manager, המחשב לא מתאמץ בכלל: 4% מעבד, 20% זיכרון. אז מה ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על המחשב הנייד לפתע, הוא נתקע, אני מרסט אותו ומופיע לי ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device אני בודק ב- BIOS Order והוא ראשון ברשימה מנתק מהמחשב הנייד מחבר אותו למחשב נייח במקום הכונן הקשיח שקיים לי שם, אני שם לב שהוא בכלל לא מזהה אותו. הכונן קשיח הלך? או שיש פתרון? ואם אין פתרון יש דרך להוציא משם את הנתונים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-