עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם,לפני כחצי שנה לערך קניתי מרשת אייבורי הרד דיסק נייד מהדגם הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/113971 בדיוק כזה רק של 500 ג'יגה. עכשיו אני מגיע לבעיה... מאז שקניתי אותו תמיד היו איתו בעיות שפתאום המחשב לא זיהה אותו והציג הודעה כזו: "usb device not recognized" עכשיו הדבר הזה היה קורה לי תמיד מאז שקניתי את ההארד דיסק והיה נפתר אחרי הרבה עצבים כאשר ניתקתי לו את החשמל\כבל ה USB שלו ושיחקתי עם ככבלים עד שהוא קרא אותו. העניין הוא שבשבוע האחרון לא משנה פשוט מה אני עושה המחשב מציג את ההודעה הזו ברגע שאני מחבר את הההרד דיסק ומסרב לקלוט אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והייתה אותה בעיה,הורדתי לו דרייבר עדכני והבעיה עדיין ממשיכה. הגעתי היום לחנות אייבורי ממנה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום ,קניתי מחשב לפני כחצי שנה אך התקלה קיימת כבר כמעט מההתחלה אבל עכשיו היא מחמירה המחשב הוא E8400 4GB Raedon HD3850 256Mb לוח אם Gigabyte EP43 DS3L ספק כח נראה לי הוא הבעייה אבל לא בטוח Hiper HPU-4S425 מארז אם חשוב זה centrium 590 cooler master עכשיו התקלה היא כזאת ,אני מדליק את המחשב משתמש בו כמה זמן ופתאום המסך קופא היא אפשר להזיז כלום חייבים להדליק מחדש לאחרונה כל פעם שהוא קופא אני מדליק אותו מחדש אך שום דבר לא עולה על המסך ורק לאחר חצי שעה של ניסיונות המחשב חוזר לפעול מישהו יודע מה הבעיה?? תודה רבה אם מישהו מצליח למצוא אני חושב אולי בעיה של חום למרות שלא אמור להיות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by itaysk,

בעייה שקרתה במחשב של אבא שלי (PIII450 , ASUS P3B-F , 64*4SDRAM , VOODOO3 3000 , ספק גנרי): הוא לקח את הדיסק למעבדה לבדיקה כשהוא החזיר אותו הוא הדליק את המחשב (אחרי שחיבר חזרה את ההארדיסק) המחשב נדלק לשנייה ונכבה הוא הדליק את המחשב שלי ההארדיסק - המסך רושם [NO SIGNAL] המחשב עובד כמה שניות ואז נשמעת אזעקה כזאת... מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן כשאני נכנס לאתר של לנובו לדרייברים, ואז לדגם המסויים LENOVO YOGA 500 ואז עושה סינון רק למערכת הפעלה WIN 8.1 64BIT. מופיעים לי המון דרייברים, הקטע הוא שחלק מהם מופיעים תחת IDEAPAD, וחלק תחת NOTEBOOK. אין שמץ של מושג מה ההבדל בין השניים (אולי זה לטובת ההבדל בין מצבי השימוש של הלפטופ? שהוא גם מסך מגע? לא יודע) מה גם שיש גם דרייברים כפולים גם בתוך IDEAPAD לדוגמא: WLAN Driver (Atheros, Broadcom) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 Intel WLAN Driver (Inbox) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 מה אני עכשיו צריך לעבור רכיב רכיב ולבדוק מה מתאים? תודה מראש על העזרה זה הלינק לעמוד שאני מסתכל בו דרך אגב http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-net…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ilanb0,

כונן C שלי כמעט מלא (חלונות 7). יש לי נקודות שחזור כל שבוע. שיניתי לשחזור חודשי. איך אני מוחק נקודות שחזור קודמות (משאיר רק את האחרונה) כדי לפנות מקום בכונן?

6. שלום חברים! הסיפור בקצרה: רכשתי מסך חדש מדגם: DELL U2713H, מסך 27" בעל רזולוציה של 2560X1440. התקנתי את כל הדרייברים הכי מעודכנים, וחיברתי את הDVI המצורף עם המסך, אם אני לא טועה DVI-D Dual Link (מצ"ב תמונה של החיבור). הבעיה: אני לא מצליח להעלות רזולוציה יותר מ1920X1080! בכל פעם שאני מנסה לשים על הרזולוציה המומלצת - 2560X1440, המסך נהיה שחור, ובמרכז מופיעה הודעה: Entering power safe mode. בקטן בפינה למעלה יש לי ציור של חיבור DVI-D Single Link ביחד עם הודעת השגיאה. מה עושים? המפרט שלי: Windows 7 ultimate 64bit Intel Core i7-3770 3.4GH Nvidia GeForce GTX670 זה הכל... אשמח מאוד לעזרתכם! תודה, חיים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shai7654,

כשאני מחבר את הhdmi למחשב יש קול במחשב ולא בטלוויזיה מה לעשות?

8. קרתה לי תקלה מוזרה שהמחשב פתאום נתקע ועשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא עולה בכלל, אפילו לא הביוס. כשמדליקים את המחשב אין בכלל צפצוף של הלוח אם ועל המסך לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם הכרטיסי זיכרון, להוציא ולהכניס, ניסיתי לאפס את הלוח אם על ידי הוצאת הסוללה אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם של חברת ASUS, דגם P6TD. כשמדליקים את המחשב כל המאווררים עובדים (של המארז, מעבד, כרטיס מסך וכו') והנורות על הלוח אם עובדות, רק לא רואים כלום על המסך ואין את הצפצוף הקבוע ששומעים כשמדליקים את המחשב.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by onetwo,

האם באתר סדרות הישראלי יש וירוסים, malware ושאר מרעין בישין או שהכל סבבה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. מחשב מזהה אבל לא פותח מצלמה לאומת זה מחשב אחר כן עושה את העבודה. במשב הבעייתי חיבור למצלמה מופיע ב device manager. ניסיתי לחדש driver הורדתי תוכנה יחודית למצלמה (canon 80d) eos utiliti אבל גם בתוכנה המצלמה לא נפתחת. לאומת זה דרך wifi המחשב כן עושה את העבודה חשוב לציין ש באותם כניסות של usb מכשירים אחרים כגון דיסק קשיח חיצוני ועכבר עובדים מצויין. וגם עוד משהו מקודם מצלמה כן עבדה עם מחשב הזה !!. מה עושים מוזר.!? ,תודה מראש

11. Started by iveco,

כל הלוחות היחסית חדשים 1151 דור 6 ומעלה ציפסט H170 UP יש להם M.2 PCIE MVME , יש גם M.2 SSD SATA שהוא כמו SSD SATA רגיל אותה מהירות חיפשתי לוח אם עם M.2 SATA SSD ולא מצאתי , באיזה לוח / ציפסט שמו את זה ? באיזה לוח יש את זה ?

12. Started by ינון ליפר,

שלום ברשותי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית. אשמח לעזרתכם תודה

13. Started by danielhr99,

היום הרכבתי ספק + כרטיס מסך אחרי שהרכבתי אותם אני מפעיל את המחשב ועולה לי כזה חלון עם הרבה כתוביות בסוף המשפט NO IDE MASTER H.D.D DETECTED הדלקה ראשונה של המחשב אחרי שהרכבתי את החלקים אז הופיע לי כזה חלון כחול כזה של הCD שלי ( יש לי 2 כונני DVD) ובסנוף ל2 CD הופיע לי בחלון עוד 2 משפטים (נראה לי הארד דיסקים שלי (יש לי 2 ארד דיסקים) ) יש לי 2 חיבורי SATA, אז במהלך ההרכבה כבל SATA אחד הפין שלו נשבר.. אז הלכתי לחבר שלי והוא הביא לי כבל חדש.. (לא יודע אם זה קשור אבל שתדעו) לפני כל ההרכבה זה לא היה לי (NO IDE MASTER H.D.D DETECTED). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tood,

היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב תקשיבו נמאס לי מהבעיה הזאת ואני לא מתכוון לוותר אני לא סתם שילמתי 4000 שקל למחשב חזק. בבקשה ממכם אנא תעזרו לי. מסך : LG FLATRON W2243T המפרט שלי רשום בכפתור מפרט מחשב המחשב שלי הוא נייח ווינדוס 7 64bit התקלה שלי מאוד מוזרה, התקלה שלי מופיעה בהרבה משחקים ויש משחקים שהתקלה לא קוראת. red faction ארמגדון , gta iv , apb reloaded ויש עוד כמה שהתקלה קוראת. אני משחק 5 דקות בred faction ויש לי מסך ובוא רשום digital power saving mode שומעים ל5 שניות את המשחק ברקע, אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מלראות את המסך הזה בgta iv התקלה קוראת כאשר 25 דקות בערך ולפעמים יכול לקרות אחרי יותר זמן או אפילו פחות. התקלה לא קוראת במשחקים :team fortress 2 , bulletstorm supremeCommander2. בדקתי את הטמפ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mati250,

מה ההבדל בין ABC 3.1 Vs. Bintorrent?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by matankashi,

קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשב מעבד דואל קור פרוססור לוח אם DDR2 כרטיס מסך 7200 GT של נבידיה זיכרון ג'יגה ועוד אבל לא עקרוני.. הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסט אחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה.. אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדש תודה לכל מי שיעזור!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, יש לי ווינדוס 8.1, אתם יכולים להתייחס כאל 8 רגיל. בכל מקרה, רציתי להסיר דרייבר בעייתי לעכבר והלכתי ל-msconfig והגדרתי מצב בטוח מינימלי. עשיתי ריסט למחשב, והמחשב היה תקוע כמה דקות על המסך של restarting, נראה לי קצת מוזר, כי יש לי כונן SSD עליו מותקן הווינדוס. אז אחרי כמה דקות התייאשתי ולחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. כשהפעלתי את המחשב, הכל נראה בסדר. אבל במסך הטעינה, שום דבר לא קרה. טוען, וטוען וטוען וטוען.... חיכיתי אפילו חצי שעה, כלום! אז שוב, הארד ריסט והדלקה, אותה תוצאה. עוד הארד ריסט, ואשף התיקון של ווינדוס נכנס לפעולה. ניסיתי הכל! סטארטאפ ריפייר - כלום ריסטור מנקודה לפני שלושה ימים - שגיאה, כותב שאיזה קובץ בשימוש (על ידי מה?! ווינדוס לא עולה) אני ממש לא רוצה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, לפני כשנתיים התקנתי כונן SSD (פירוט בכותרת) במחשב שהרכבתי לאחי. הוא היה חצי שנה עכשיו בח"ול וכשחזר הוא סיפר לי שעכשיו הכונן לא עובד (המחשב נשאר בארץ והיה בשימוש חברה של אחי) אני לא יודע להגיד איזה גרסת קושחה הייתה לפני התקלה. בדקתי את הכונן על כמה מחשבים - הוא איננו מזוהה על ידי המערכת. ניסיתי לעשות תהליך Power Cycle כפי שמציינים באתרי תמיכה אך ללא תוצאה. הדבר המעניין הוא שכשאני מחבר את הכונן רק עם כבל POWER אין שום השפעה (כצפוי), אך כשאני מחבר יחד עם כבל המידע SATA - המחשב לא מזהה אותו (לא ווינדוס ולא BIOS) אבל כשעושים ריסט או shutdown - המחשב פשוט לא נכבה!!! וזה קורה רק כאשר הכבל sata מחובר עם הכונן - מה שגורם לי לחשוב שאולי כן אפשרי לעשות משהו.. אשמח לסיוע …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המחשב נדלק (אין צפצופים עם ההדלקה) כל המאווררים עובדים כולל זה של המעבד. הנורה בלוח אם דולקת, אך לא מגיע שום דבר למסך. האור במקלדת (עם חיבור יו.אס.בי) לא נדלק המחשב נקנה לפני שנתיים, הרדיסק 2 טרה, ספק 450 וואט. זכרון 4 ג'יגה, לוח אם של אסוס. חיברתי מחשב ישן שלי וכל הציוד ההקפי עבד .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הסיפור הוא כזה: היום בבוקר אני מפעיל את המחשב ולקח לו הרבה יותר זמן לעלות מתמיד, וכשהוא סוף סוף עלה (נכנס ל-Windows) לקח לשורת משימות איזה חצי דקה להופיע ואז עוד איזה דקה וחצי עד שהתוכנות שבשורת משימות עלו. בדר"כ כל הסיפור לא אורך יותר מדקה. ובכל הזמן הזה שהמחשב עולה אני שומע את ההארדיסקים נטחנים. בכל אופן ניסיתי לסדר את זה דרך ה-Windows למרות שהייתי כמעט בטוח שזו בעיית חומרה, ניסיתי אפילו System Restore והבעיה לא נפתרה. אז פתחתי את המארז וניתקתי את הכרטיס PCI שקניתי שמאפשר לחבר עוד 4 התקני IDE אליו ולתדהמתי המחשב עלה כמו תמיד במהירות אדירה. שמתי לב שהוא זייף לאחרונה גם כשהוא זיהה בביוס את ההארדיסקים לקח לו קצת יותר זמן מהמהירות שהוא היה מזהה אותם כשהוא היה חדש. בכל אופן,…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. המעבד שלי בזמן האחרון עושה רעש כאילו הוא ממריא עוד 2 שניות והמחשב שלי נהייה איטי (למרות שזה 2000 מגהרץ ו512 RDRAM) וזה מאוד מעצבן...אה ודרך אגב מתי שאני עושה CNTRL+ALT+DELETE- פועל לי משהו RUNDLL32 ועוד משהו מוזר (יכול להיות שזה אומר משהו). עשיתי בדיקה עם התוכנה ADAWAER 6 והיא לא מצאה כלום בדקתי באנטי ווירוס ואין ווירוסים. ב-ב-ק-ש-ה.......מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה??????????? :-[

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אוקייי אז כל יומיים~שלושה אני מכבה ת'מחשב לכמה שעות ואז שוב מדליק, אבל מה שקורה הוא שתמיד שאני מדליק (או עושה ריסטרט...) אז בשלב של הזיהוי cd ו-hdd אז אני שומע כל מיני צפצופים מהרמקול, בסדר נגיד... אבל אחרי השלב של starting up windows.... שניה לפני שהוינדוס עולה, בום! ריסטרט, ככה איזה 7-6 פעמים עד שלמחשב נמאס לעשות ריסטרט והוא מעלה ת'וינדוס רגיל.. בדקתי בתוך המחשב, כל הכבלים מחוברים טוב, המאווררים פועלים כרגיל, אין עומס חום... מה לעשות? זה משגע אותי ! תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולכם... נתקלתי בבעיה שאני עומד אובד עיצות... בכונן DVD שיש לחבר שלי במחשב, ברגע ששמים לראות סרט DVD , רואים את הסרט, אבל אין קול בכלל. (זה לא ה-MUTE) ברגע שמפעילים קובץ אחר שומעים מצויין.- הבעיה היא רק בסרטי DVD. הצ'יפ הוא של SIS 7018 דרייבר האחרון שיצא (מתישהוא ב-2002) תוכנת ה-DVD שהופעלה היא POWERDVD 5 , אבל גם עם תוכנה אחרת (PC FREINDLY) לא שומעים כלום. בדקתי את ההגדרות של הסאונד, שום דבר לא בהשתקה. בדקתי את ההגדרות של ה-POWERDVD הכל תקין. (הגדרת סטיראו רגיל) אפילו הפעלתי את ה-GHOST כדי לשלול התנגשויות... (במקור זה עבד יופי) מערכת הפעלה: XP SP2 DVD: ג'נרי אגב, בדקתי את הכונן במחשב אחר ושומעים טוב. למישהו יש מושג מה לעשות ? ? ? ? ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by War-Hammer,

הביוס נעול על ידי סיסמא, מישהו יודע את הסיסמת מאסטר? או איפה אני יכול לברר אותה? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.