עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קבציי הminidump http://rapidshare.de/files/27723634/minidump.rar.html תודה לעוזרים .. =]

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Moty_p,

אהלן.. יש לי מחשב נייח שלפעמים לא רוצה להדלק.. לוחצים על כפתור ההפעלה המחשב נדלק אבל ביוס לא עולה לפעמים אחרי 10 שניות שלמות הוא עולה ולפעמים לא עולה כלל, מכבים מדליקים מחדש המחשב לפעמים חוזר חלילה ולפעמים עובד תקין מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by asaf55,

שלום חברים אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הנתונים: מסך של חברת AOC Q3279VWFD מחובר עם כבל HDMI אין כרטיס מסך - כרטיס מסך מובנה של intel 630 בוצעו הבדיקות הבאות: 1. החלפתי מחשב -עדיין קורה 2. כבל הוחלף מDVI ל - HDMI 3. דרייברים עודכנו 4. בוצעו עדכונים למערכת הפעלה הבעיה : היא שהמסך בצורה אקראית נהיה שחור לכמה רגעים באמצע עבודה ואז חוזר ...משהו הזוי

4. Started by רן שפירא,

העדכון האחרון של ווינדווס 10 ביטל את הקבוצה הביתית ועקב כך נעלמה השיתופיות של המדפסת ברשת הביתית, תומכת של מיקרוסופט הייתה איתי בחיבור מרחוק למעלה מ 3 שעות ולא הצליחה לפתור זאת. ובחצי פה אמרה שבעדכון הבא יתקנו זאת. האם מישהו יודע כיצד לשתף את המדפסת תחת הודעת שגיאה 0000008x6 "ווינדוס אינו יכול להתחבר למדפסת".

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם =] יש לי כרטיס מסך ישן RADEON 9800 PRO, מלפני איזה ארבע שנים, שירת אותי בסדר עד כה.. אממ טוב.. אני אספר לכם מה קרה לי.. אני משחק ב-RACE 07 (משחק מירוצים), כבר שיחקתי בו לפני והכל עבד מצוין, הגדרות נמוכות אבל אין תקלות... באמצע המשחק פתאום מופיעים לי פסים דקים ירוקים לאורך המסך.. חשבתי שזה שטויות, קרו לי דברים דומים בעבר, ריסטרט יטפל בזה.. עושה ריסטרט... והפסים האלה ממשיכים להופיע אפילו בשולחן עבודה, בכל מקום, גם בתמונה של WINDOWS כשהחלונות עולה יש כל מיני ריבועים אפורים כאלה.. אפשר להשתמש במחשב, בקשר למשחק לא ניסיתי להפעיל אותו שוב אז אני לא יודע, וגם לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט זה זז לאט כזה ומנסה להימרח... ניסיתי לכבות את המחשב לאיזה שעה כדי שהכרטיס ית…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by XEON123,

google chrome נסגר כל כמה דקות,כל הבדיקות והנסיונות וביצוע העצות מהרשת לא עוזרים כולל הסרה והתקנה מחדש של גוגל כרום אני מצרף קובץ:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש חדש כבין חודשיים מחשב מסוג lenovo z40-70 לאחרונה כשאני מפעיל אותו אני נתקל בכמה הודעות שגיאה (מצורף תמונות) כל לחיצה על אינתר מעבירה אותי להודעת שגיאה אחרת עד להגעת מסך שחור שבו רשום No bootable device--Please restart system ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא עולה רגיל וגם עובד בצורה מעולה. יש לציין שזה לא קורה לי כל הפעלה מחדש זה קורה מתי שמתחשק לו. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה? מצורף תמונות של ההודעות שגיאה. תודה מראש. http://jpg.co.il/view/54e47d151e77c.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d74c6017.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d95ed2b6.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47db94bfce.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47dd99cccc.jpg/ h…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by udist,

היי יש לי נייד hp dv6000 עם gforce8400s ווינדוס7 עם דרייברים מעודכנים. כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם svideo סטנדרטי אני לא מקבל תמונה. יש תחושה שהמחשב שולח אות כלשהי אבל הטלוויזיה לא מצליחה לפרש אותו. יש למישהו רעיון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אוקי אז זה בערך הסיפור אני חוזר לבית וכרגיל ישר למחשב לבדוק הודעות ושאר עמייאת ואח שלי החכם מווינה כיבה לי תמחשב, אמרתי בסדר, פשוט נלחץ כאן (ON) וזה ידלק, א=ב=ל לאא...המחשב סירב להדלק וכאשר שאלתי למה..(למהההההה...למההההההההההההההההההה) הוא ענה לי בשתי ציפצופים.(המחשב נדלק, הכל מרעיש פשוט המסך לא נדלק) מייד פתחתי את הדלת חיזקתי את הכרטיס מסך והזיכרונות, ושוב אותו סיפור ציפצופים, באותו הרגע חשך כל עולמי..(חחחחחחחח) ניתקתי את כל הכבלים של המחשב הנחתי אותו על המיטה ועשיתי בו את זממי.... (פירקתי את כל החלקים, ניתקתי הכל, עשיתי שואב, החזרתי הכל למקומו בסדר שלא יאומן..) וכאשר חיברתי את המחשב לחשמל פאף הוא נדלק והכל טוב, (ציפצוף אחד). אבל אז הייתי צריך לסדר כמה דברים שם, אז כיבית…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by theilya2,

שלום. רכשתי היום כרטיס מסך חדש ויש לי בעיות FPS Intek i3 3220 16GB RAM DDR3 Sapphire R7 360X Nitro ויש לי 150FPS בCSGO ו30FPS בGTA V שלפני זה היה לי 200FPS + בCSGO ו 50FPS בGTA V

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום , בזמן שעברתי על הקבצים שבמבשב שמתי לב להרבה כפיליות של קבצים ותכלס יש קבצים שלא באמת נחוצים אך אני לא באמת יכול לדעת .. אשמח להמלצה לתוכנה או כל פעולה שעושה סדר בבלאגן הזה תודה

12. Started by itaysk,

בעייה שקרתה במחשב של אבא שלי (PIII450 , ASUS P3B-F , 64*4SDRAM , VOODOO3 3000 , ספק גנרי): הוא לקח את הדיסק למעבדה לבדיקה כשהוא החזיר אותו הוא הדליק את המחשב (אחרי שחיבר חזרה את ההארדיסק) המחשב נדלק לשנייה ונכבה הוא הדליק את המחשב שלי ההארדיסק - המסך רושם [NO SIGNAL] המחשב עובד כמה שניות ואז נשמעת אזעקה כזאת... מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Magen Ma,

אהלן יש לי מחשב נייד של סאמסונג מריץ ווינדוס 10. אתמול בלילה השארתי אותו לפירמוט במהלך הלילה והיום בבוקר המסך במחשב נידפק.. לא קרה שום דבר חריג.. לפי איך שזה ניראה המסך מת מישהו מכיר את התופעה? מצרף תמונה👇 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by גילי אש,

מופיע לי על צג המחשב חיבור וניתוק כל שנייה של USB כאשר לא מחובר שום התקן. נוצר מצב שאני לא יכול לחבר שום התקן חיצוני אשמח מאוד לעזרה

15. Started by asvg,

יש לי מחשב נייד מסוג toshiba satellite a300 שלא נדלק , ברגע שמדליקים אותו לא רואים כלום על המסך ,יש אור על כפתור הPOWER ועוד כמה נורות שנדלקות והמחשב עושה מן רעש [כמו חריקה חלשה] חלש ,נכבות הנורות ושוב רעש החריקה וחוזר חלילה , עם בטריה זה לא נדלק בכלל אבל שמחברים את המטען זה נדלק כפי שציינתי , מה יכולה להיות הבעיה ???תודה רבה על ההענות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הורדתי את התוכנה "speed fun" לאחר שהמחשב פתאם נכבה כשאני מפעיל סרטון ביוטיוב או משהו כזה.. כבר זמן רב אני מרגיש שהלפטופ שלי מתחמם יותר מידי... בכל מקרה לאחר שהרצתי את התוכנה קבלתי את התמונה שהעלתי, מישהו יודע מה צריך לעשות? איפה עושים את זה אם צריך באיזור חיפה או שניתן לעשות את זה לבד? וכמה בערך זה צריך לעלות? ד"א המחשב בן 3 שנים מוזר לי שפתאם הוא עושה בעיות, שמעתי על לפטופים שמחזיקים הרבה יותר ויש בו חומרה טובה למיטב ידיעתי... (ניסיתי לפתוח אותו אבל זה לא קל אז ויתרתי..) תודה רבה ...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי מחשב ישן בבית והחלטתי להוסיף לו זיכרון, קניתי זיכרון גדול יותר מאותו סוג ושהוא בתוך המחשב, המחשב עולה אבל המסך לא עובד, כאילו שאין חיבור למחשב ושאני מחזירה את הישנים הוא חוזר לעבוד כרגיל כמו קודם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by EREZOS123,

אהלן קניתי יום ראשון מחשב חדש מ ksp של asus zenbook flip ux360 מחשב touch. המחשב משתגע פועל לבד יוצא מאתרים בועות על המסך קופץ ממקום למקום ברגע שאני כותב משהו אז ישר הדפדפן מגדיל את עצמו ונשאר ככה. דיברתי עם אסוס בטלפון הם אמרו לי לעשות איפוס ושחזור יצרן עשיתי ועדיין אותו בעיה חזרה אני ממש אובד עצות מחשב חדש עלה 4400 מישהו יודע אם זה בעיה תוכנתית או חומרתית. אשמח לעזרה, אני מעלה לכם גם סרטון רק אציין שזה ממש מחמיר. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by oshoman,

בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/id-1651700/windows-setup-configure-run-computer-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן, כבר לפני תקופה התחילה תקלה במחשב של ההורים (שבניתי לפני בשנתיים) שמדי פעם הופיע מסך כחול עם קוד תקלה memory management והמחשב עשה לעצמו ריסטרט. בזמן האחרון זה קורה יותר ויותר ועכשיו כל פעם שמנסים לעשות משהו במחשב זה קורה. ניסיתי להפעיל אותו בsafe mode, בהתחלה עם אינטרנט ואחר כך בלי, אבל התקלה מופיעה גם בו ואי אפשר לעשות כלום. הזיכרון הוא Corsair Vengeance LPX 16GB במהירות 3200mhz. אשמח לעזרה מה איך לפתור/הפניה למקורות רלוונטיים. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מעבד i7 9700k, לוח z390 aorus pro ו rtx 3080 aorus extreme. יצאו עדכוני ביוס שמאפשרים הפעלה של resizable bar, הורדתי אותם והתקנתי עפ ההוראות..הכל עבר חלק..אבל ראיתי שהאופציה עדיין לא פעילה בלוח בקרה של nvidia. הבנתי שאני צריך להפעיל באפשרויות בביוס את האופציות above 4g decoding ו enable resizable bar. עשיתי את זה והפעלתי מחדש..אבל מאז המחשב לא עולה (יש לי רכיב כזה שמצפצף בכל פעם שיש boot, ועכשיו הצפצוף שלו שונה..צפצוף כזה של טעות. ניסיתי לנתק את כבל החשמל ולחבר שוב אחרי זמן..כלום לא עוזר. אשמח לעצה דחופה..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by momo777,

היי, יש לי שני מסכים עם חיבור DVI וכרטיס מסך: GTX 960 EVGA. לכרטיס יש רק חיבור אחד של DVI אז קניתי כבל מKSP שמעביר DP ל-DVI. הכבל: http://ksp.co.il/?uin=16490 הבעיה שהמסך לפעמים מציג תמונה ולפעמים הווינדוס בכלל לא מזהה אותו. הבעיה הייתה גם כשהיה לי ווינדוס 7 וגם עכשיו כשיש לי ווינדוס 10. יש למישהו הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by moki,

עד היום המחשב הנייח שלי היה מחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. היום קפץ לי החשמל ולאחר שהחזרתי אותו קרו מספר דברים מוזרים. יש לי טלוויזיה LG בעלת שני פורטים ל-HDMI. אחד הפורטים של ה-HDMI בטלוויזיה הפסיק לעבוד(הפורט שממנו יצא כבל למחשב), ניסיתי לחבר לשם מחשב נייד ואת ה-YES וזה לא עבד. בפורט השני הכל עבד טוב(עם הכבל הישן), אלא שהמחשב הנייח שלי גם לא עבד - המחשב לא זיהה את הטלוויזיה ולהיפך. באותה נקודת זמן הייתי בטוח שנשרפו לי הפורטים ( זה שבמחשב וזה שבטלוויזיה) אבל אמרתי ננסה משהו אחרון ולכן ניתקתי את המחשב הנייח ושמתי אותו קרוב לטלוויזיה כשהוא מחובר לחשמל ולכבל HDMI אחר!! כאשר הפעלתי את המחשב ראיתי תמונה של ה-DOS בטלוויזיה ואת ה-WINDOWS LOADING אבל אחרי זה אין יותר תמונה בט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Basson_9,

היי חברים, ניסתי היום לשנות יעד של קובץ במחשב שלי ובטעות שילבתי את הדיסק קשיח ביחד עם הקובץ של התמונות וכאשר אני לוחץ על Pictures זה מביא אותי לדיסקק הקשיח. יש מישהו שיכול לעזור לי? (מתואר בתמונה)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום! שלשום קניתי מחשב חדש ומהרגע הראשון יש לי רעש של פיצוצים קטנים מהרמקולים רק בזמן שהם מנגנים/משמעים משהו בהתחלה חשבתי שהבעיה ברמקולים, ניסיתי לחבר רמקולים אחרי וגם אוזניות והבעיה לא נפתרה חשבתי אולי יש לי בעיה בשקע החשמל. ניסיתי שקעים אחרים ואפילו העברתי את המחשב לחדר אחר והבעיה ממשיכה. אחרי זה חשבתי שאלו הדרייברים או מערכת הפעלה...שניהם הוחלפו והבעיה ממשיכה. משהו ששמתי לב אליו- בזמן שאני מעתיק מכרטיס זיכרון(שמחובר בUSB למארז של המחשב) הרעש מפסיק עד סיום העתקה ובנוסף גם בזמן משחק הרעש נעלם לגמרי. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לרעיונות נוספים מה לבדוק לפני שאני מכניס את המחשב למעבדה(אני מנסה להמנע מזה כי המחשב משמש אותי לעבודה ולא בא לי לחזור לעבוד על המחשב הישן) ת…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים