עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי שנקנה לפני כמה ימים (בחיבור PCI). בכל שימוש אינטרנט שאינו טורנט הכל עובד מצויין. כשאני מפעיל תוכנת טורנטים, תוך דקות מתרחשת קריסה - המסך מתעוות לשנייה (כמו שקורה לפעמים כאשר קורס דרייבר התצוגה דווקא), ואז מופיע מסך כחול המודיע על קריסת הדרייבר, אם כי לא ברור דרייבר של מה. כל הדרייברים במחשב מעודכנים, אז כנראה לא זו הבעיה. למישהו יש רעיון ממה זה נובע ומה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ibud,

שלום לכולם, לפני כמה שבועות בניתי מחשב, I5 750, קירור מים. בקיצור לאחר הרבה בעיות בהרכבה הצלחתי להפעיל אותו והתקנתי את הווינדוס, במחשב עבד איזה יומיים בצורה נהדרת. אחרי יומיים כשבאתי להדליק אותו, הוא נדלק ונכבה לאחר שניה, ומאז הוא פשוט לא מצליח להדלק, כל הזמן נדלק נכבה, נדלק נכבה, נדלק נכבה. לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה. חשוב להוסיף שמאז שהוא פעל נהדר ועד שהוא לא נדלק לא פתחתי את המארז.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכם אנשים, חבר שלי קנה צורב 24X10X40 של סוני, והלכתי לעזור לו לחבר אותו למחשב. עכשיו זהו מחשב של "עתיד מחשבים" (כן אני יודע.. :), Packerd Bell PIII 667 Socket370. הלוח הוא איזשהו לוח עם צ'יפסט של VIA, לא שמתי לב איזה בדיוק. הצורב חובר בתור מאסטר של ה-IDE2, בעוד על ה-IDE1 מחובר ההארד דיסק בתור מאסטר, ואליו מחובר כונן DVD בתור סלייב. המערכת הפעלה היא 98SE בעיברית ( ) ניסנו להפעיל את התוכנה שקיבלנו עם הצורב - לא הלך.. קיבלנו איזשהו Error לא מוכר.. (ד"א על האריזה של הצורב היה כתוב שהוא תומך Win98SE). הורדנו מהרשת Nero 5.5 וסבבה הצלחנו להתקין.. הולכים לצרוב דיסק אודיו וניתן לבחור בין רק שתי מהיריות צריבה - X8 ו-X4... המדיות היו X32 או X24, לא זוכר בדיוק. למישהו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מדפסת brother MFC-L2720DW עברה התקנה באמצעות חיבור חוטי למחשב ועובדת פיקס. הגדרתי חיבור אלחוטי לרשת הביתית. אליה מחובר המחשב בחיבור חוטי לראוטר. המדפסת לא מקבלת ככה [בחיבור אלחוטי] הדפסות למרות שהיא מכריזה שהיא מחוברת לרשת. אני מפספס משהו? [מערכת הפעלה לינוקס]

5. שלום , בזמן שעברתי על הקבצים שבמבשב שמתי לב להרבה כפיליות של קבצים ותכלס יש קבצים שלא באמת נחוצים אך אני לא באמת יכול לדעת .. אשמח להמלצה לתוכנה או כל פעולה שעושה סדר בבלאגן הזה תודה

6. Started by danielhr99,

שלום, יש לי מחשב נייד asus ux510 ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי רשתות אינטרנט זמינות . 1 ל 4, 5 הדלקות זה מסתדר ואז עוד פעם לא עובד. הורדתי דרייברים מחדש מהאתר של אסוס ועדיין לא יסתדר. יש מצב שהלך כרטיס רשת? תודה.

7. Started by asvg,

יש לי מחשב נייד מסוג toshiba satellite a300 שלא נדלק , ברגע שמדליקים אותו לא רואים כלום על המסך ,יש אור על כפתור הPOWER ועוד כמה נורות שנדלקות והמחשב עושה מן רעש [כמו חריקה חלשה] חלש ,נכבות הנורות ושוב רעש החריקה וחוזר חלילה , עם בטריה זה לא נדלק בכלל אבל שמחברים את המטען זה נדלק כפי שציינתי , מה יכולה להיות הבעיה ???תודה רבה על ההענות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by HaJ-B,

שלום לכולם. מאז שקניתי את המשחק NBA 2K Playground 2 לפלייסטיישן 4 לפני יותר משנתיים, אני כמעט ולא מצליח למצוא משחק ברשת, וכאשר זה כבר קורה, המשחק מאוד מאוד מגומגם (laggy) עד כדי כך שאני לא מצליח לשחק כראוי ולהשיג נצחון. לעומת זאת, כשאני מחובר במצב Coop עם משתמש אחר (מאירופה אגב), החיבור כבר יותר יציב ואני נתקל בלאגים הרבה פחות רציניים, אבל עדיין אפשר לשחק במשחק, ובטח שהחיבור יותר יציב בהשוואה לשלי. בשבוע שעבר החלטתי לנסות את מזלי מול התמיכה של החברה. בפנייתי ציינתי את התופעה. הם הציעו לי לבצע traceroute ו-pathping לאייפי שנתנו לי: 104.255.107.131. את הלוג (המצורף להודעה זו) העברתי אליהם, ולאחר יום קיבלתי תשובה: We've checked the report you sent an…

9. Started by maxy250,

רציתי לשאול האם החלפת וינדוס בטאבלט דומה להחלפה במחשב נייח\נייד? או שאני צריך לוודא שהטאבלט תומך בוינדוס מסויים ? או האם להתקין רק את הסוג שהיה עליו במקור? בקיצור אני צריך להחליף וינדוס ואני אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה בטאבלט. מה אני צריך לדעת? הטאבלט הוא: Surftab wintron 10.1

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Ran B,

שלום לכולם. לא מצאתי כותרת יותר עניינית מזו אבל יש לי בעיה קטנה שאולי תוכלו לעזור לי, אני מקווה. אז ככה, אחותי כל הזמן התלוננה על האיטיות במחשב והכל לא משנה, הרחבתי לה את הזיכרון הפנימי והמחשב הציג תוצאות מרשימות הרבה יותר כמובן כי היא עבדה רק על 192 מגה ראם על ווינדוס XP שזה יותר מידי מנימלי והמחשב טוחן את הארד דיסק. אז הוספתי עוד סטיק של 256 מגה והמחשב אכן הציג ביצועיים מרשימים. מדובר במחשב פנטיום 3 מעבד 666mhz. אבל רציתי לשפר אותו עוד קצת ולקחתי גוף קירור לפנטיום 3 שהיה לי בצד החלפתי משחה טרמית והכל ואז במהלך התקנת הגוף קירור הייתי צריך לתפוס את הקליפס מאוד מאוד בלחץ, והגוף קירור כל הזמן זז על הליבה של המעבד (מה שפחדתי) וגרם לה קצת להשחק, נראה לי. ראיתי טיפה שהר…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by smazone,

שלום. מצטער מראש עם העלתי את הדיון בפורום הלא נכון, עם יש פורום יותר מתאים אני מבקש העברה מאחד המנהלים לפורום. יש לי דיויאר של PROVISION ISR דגם SA 8100 AHD 2+ החלטתי לשדרג את המצלמות ברמה ולכן קניתי מצלמות DI-340AHDVF וI4-340AHDVF ומצלמת Z-10AHD-2 IR אבל את האחרון עדיין לא התקנתי. נתקלתי במצב כזה כשאני מנסה לשנות הגדרות בגויסטיק שמחובר למצלמה התפריט נמצא ממש מעל התמונה וזה לא מאפשר לשנות הגדרות, מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות בגלל שה-DVR לא תומך רזולוציה 4MP ואני חייב לקנות אחד שתומך? או שיש אפשרות לעשות עוד משהו? עם כבר להחליף DVR למה כדאי להחליף ?ואיך אפשר לבדוק ככה שלא יהיה לי בעיות כאלו גם ב-DVR הבא? בשתי המצלמות האלו שקניתי יש בעיה בלילה א…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. תודה לעוזרים. עריכה: נראה לי שפרסמתי במקום הלא נכון.. צרי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך gtx570. כשאני מפעיל משחק, אחרי כמה דקות כל הטקסטורות נמרחות וככה זה נשאר תקוע. האם יש מה לעשות? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם =] יש לי כרטיס מסך ישן RADEON 9800 PRO, מלפני איזה ארבע שנים, שירת אותי בסדר עד כה.. אממ טוב.. אני אספר לכם מה קרה לי.. אני משחק ב-RACE 07 (משחק מירוצים), כבר שיחקתי בו לפני והכל עבד מצוין, הגדרות נמוכות אבל אין תקלות... באמצע המשחק פתאום מופיעים לי פסים דקים ירוקים לאורך המסך.. חשבתי שזה שטויות, קרו לי דברים דומים בעבר, ריסטרט יטפל בזה.. עושה ריסטרט... והפסים האלה ממשיכים להופיע אפילו בשולחן עבודה, בכל מקום, גם בתמונה של WINDOWS כשהחלונות עולה יש כל מיני ריבועים אפורים כאלה.. אפשר להשתמש במחשב, בקשר למשחק לא ניסיתי להפעיל אותו שוב אז אני לא יודע, וגם לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט זה זז לאט כזה ומנסה להימרח... ניסיתי לכבות את המחשב לאיזה שעה כדי שהכרטיס ית…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מחפש מדריך להתקנה ב DOS . ובאיזו דרך אני יכול ליצור מחיצה הדיסק הקשיח? מתוך התעניינות וגם התקנת ווינדוס. בבקשה תשובות שקשורות לנושא...כי בנושא הקודם שפתחתי אמרו לי כדאי שהחברה תתקין לך. אז תודה מראש מראש מראש.... :D [br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 16:08:01 חבריה...קבלו ח"ח על התגובות...אם זה מעניין המערכת הפעלה שאני רוצה להתקין היא wn xp pro ושמעתי משהו עם PDISK שזאת הפקודה שמכניסים כדי להתקין, אבל לא בדיוק הבנתי..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. המסך: viewsonic 2370s/2370 כרטיס מסך: (radoen R9 280x (MSI התמונה קופצת פעם בכמה דקות, וזה קורה בעיקר בדפדפן (chrome) גם הכרטיס מסך וגם המסך יחסית חדשים (חצי שנה), אני לא עושה OC לשום דבר, וחוץ מהבעיה הזאת הכל תקין ואין בעיות יציבות. עדכתי דרייבר (catalyst 14.9 whql). כשאני עובד עם הכרטיס מסך של המעבד (core i3 4130), הבעיה נעלמת. *יש לציין שאת הכרטיס הזה קניתי מחנות (בינתיים לא נגלה מי...) אחריי שקניתי אצלם radeon HD7970, והוא היה תקול אז החלפתי אותו, וגם הכרטיס השני היה תקול. אז אם תאמרו לי שצריך פשוט להחליף כרטיס זה לא יהיה מפתיע. אבל השאלה היא אם זה אולי משהו שקשור לדרייברים של AMD...? או אולי לדפדפן עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by maimon_y,

יש לי בעיה במהלך ההתקנה של WINDOWS XP (מקורי וגם לא מקורי) אחרי הסריקה של המחשב מופיע start windows setup משהו כזה ואז מופיע מסך כחול עם המספרים0x0000007B בדקתי באתר הזה http://support.microsoft.com/kb/324103/he אבל לא מצאתי שם תשובה. המחשב חדש התקנתי עליו וינדואס 7 64 BIT והוא פועל מפרט : INTEL PENTIUM G640 לוח אם :ASUS P8H61-M LX R2.0 זיכרון 2GB דיסק קשיח:HITACHI HDS721616PLA300 160 GB כונן דיסקים: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS72

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by elyasaf755,

אהלן חבר'ה, קניתית מחשב נייד חדש שבוע שעבר מדגם Y50-70, Core I7,16 GB Ram, Geforce 960 4GB. המחשב בנוי עם WIN8.1, ויש לי בעיות רציניות עם הWIFI. הקליטה גרועה, הפינגים בשמיים, והקפיצות פינג קטסטרופליות+ניתוקים מידי פעם. הלפטום הישן שמבחינת חומרה הוא הרבה פחות טוב קולט את ה-WIFI בצורה מדהימה, ראוי לציין שהוא מופעל על WIN7. ניסיתי את הדברים הבאים: לעדכן חומרה מה-device manager, לעדכן את החומרה דרך אינטל, להריץ סריקת מערכת בCMD: sfc /scannow לבדוק את ההגדרות של הadapter וכולן ע"פ ההגדרות המומלצות. אני אובד עצות, לא יודע מה לעשות כבר, אשמח ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי! -אליסף

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם! במחשב שלי הseurce boot לא היה פעיל, ובשביל להפעילו עשיתי פעולה בBIOS, שאחריה המסך לא נדלק ואין גם גישה לBIOS בכלל. פשוט המסך עם בלאק-אאוט טוטאלי. הפעולה שעשיתי זה שהשבתתי את הCMR בכדי להגיע לseurce boot שיהיה פעיל. בנוסף עשיתי פעולה בשביל זה שעשיתי UPDATE לאחד מהKEYS שבBIOS. כרגע מה שניסיתי לפעול ולא עזר, הוצאתי את בטריית CMOS והחזרתי אחרי כמה דק'. תודה לכולם!

20. Started by itaysk,

בעייה שקרתה במחשב של אבא שלי (PIII450 , ASUS P3B-F , 64*4SDRAM , VOODOO3 3000 , ספק גנרי): הוא לקח את הדיסק למעבדה לבדיקה כשהוא החזיר אותו הוא הדליק את המחשב (אחרי שחיבר חזרה את ההארדיסק) המחשב נדלק לשנייה ונכבה הוא הדליק את המחשב שלי ההארדיסק - המסך רושם [NO SIGNAL] המחשב עובד כמה שניות ואז נשמעת אזעקה כזאת... מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by maxshuk,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב בובה (Quad, 8800gtx, 4gb ram). השבוע התקנתי אקס.פי. 64 ביט (הויסטה 64 לא עובד לי טוב) כדי לנצל את כל ה4 ג'יגה ראם (אני מנצל את כל הראם לעיתים קרובות). שאני מקליק כפתור ימני על המחשב שלי לבדוק את הראם אני רואה שרשום רק 3.2 ג'יגה. חשבתי שהמהות העיקרית של 64 ביט היא היכולת של הוינדואוז להשתמש בהרבה יותר זיכרון, לא? (בעיקר שכל מחשב משפחתי פשוט מגיע היום עם ג'יגה ראם). שכשאלתי אדם עם מחשב בעל מפרט כמעט זהה לשלי הוא אמר שלו הוינדואוז כן מראה את כל ה4 ג'יגה (גם אקס.פי 64 ביט). מישהו יודע מה הסיבה? ואיך ניתן לנצל את הראם במלואו? ד"א, האקס.פי. 64 שלי לא תומך עברית (אין באפשרויות התקנה). איך בכל זאת ניתן להוסיף לו עברית? (שרציתי להתקין מדיסק אחר הוא נ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלושה הארד דיסקים: א'-120 ג'יגה ווסטרן דיגיטל ב'-80 ג'יגה סאיגיט בראקודה ג'-40 ג'יגה ווסטרן דיגיטל (כולם IDE) בד"כ רק הארד דיסק א' מחובר, אבל הוא כנראה נשרף (כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת insert a working boot device יש לציין שהוא מג'ומפר כראוי וניסיתי גם במחשב אחר, אני גם לא מרגיש שההארד דיסק זז בכלל) הארד דיסק ב' עובד רק כשהוא מחובר על אותו כבל של הצורב ומג'ומפר כסלייב והצורב כמסטר וגם כשאני נכנס הוא נכנס למשתמש ועושה loading personal setting... וזאת עוד אחרי windows repair וכמובן-אותו דבר קורה גם בסייף מוד. (רק כשאני נכנס למשתמש שלי, כשאני נכנס לאדמין הוא עובד (בסייף מוד)) כשאני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר המחשב עולה אך לא מזהה את ההארד דיסק. הארד דיסק ג' עובד…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי! קרה לי ממש עכשיו ולא ברור לי העניין... לא נוצר קובץ MINIDUMP וגם הספרייה לא קיימת - מדובר על וWINDOWS7 PRO. אין לי כ"כ דרך לבדוק את הזיכרון ע"י MEMTEST בגלל היעדר CD במחשב, יש לכם אולי דרך אחרת דרך הווינדוס? אולי ריצה של PRIME או משהו? אולי לבדוק משהו בEVENT VIEWER? בגדול המחשב עכשיו עובד כמו שצריך אבל עדיין זה מסוג הדברים שבטח יחזרו. ניסיתי גם לשים אותו שוב בHIBERNATION ולהעיר אותו והמסך הכחול לא חזר. אשמח מאד לעוזרים כי זה ממש מטריד אותי העניין הזה... המון תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by poltergeits,

נוצרה אצלי בעיה שבכל פעם שאני מתקין משהו מכונן הסי די רום או אפילו סתם מאזין לדיסק אני פשוט לא מסוגל לבצע שום פעולה במחשב ואני מרגיש כאילו ה סי די רום גוזל את כל המתח מהספק עכשיו המוזר הוא שאם אני עושה את אותם הפעולות אבל בשימוש הצורב הכל פועל כשורה ואין אף בעיה ... מה ניתן לעשות ? האם נדפק הכונן / ספק ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים