תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/id-1651700/windows-setup-configure-run-computer-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה מוזרה מאוד בניסיון להשתמש בדיסק קשיח שיש לי במחשב. יש לי SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. יש לי כונן נוסף (D) המשמש כדיסק קשיח לאחסון בנפח 1TB. הבעיה: 1. הכונן אינו מופיע ב 'מחשב שלי'. 2. הכונן מופיע תחת הכותרת unknown בdevice manager.--> לאחר שאני מוחק את ה'מכשיר', מאתר מחדש הוא מופיע בשמו המלא ולאחר מספר דקות גם תחת 'המחשב שלי'. 3. לאחר שהכונן מופיע ואני רואה את התיקיות, לחיצה על אחת מהתיקיות או שפותחת את התקייה לאחר מספר דקות ואני מצליח לפתוח קובץ כמו תמונה גם לאחר מספר דקות או שאינה פותחת אותה ותוקעת את התהליך! #ניסיתי להחליף את המיקום שבו הכונן מחובר ולמספר דקות הייתה לי גישה לתקיות שפסקה תוך …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קודם כל קצת פרטים על החומרה: מעבד P-4 1.4Ghz לוח אם Intel D850GB כרטיס מסך GeForce 6200 דיסק קשיח 40GB של Seagate עכשיו עד לא ממזמן המחשב עבד, עם Windows XP. כנראה התקנתי משהו והמערכת הפעלה נדפקה. כשרציתי לפרמט המחשב לא זיהה את הדיסק שהכנסתי לכונן דיסקים. [במצב הזה המחשב נדלק > מתעלם מהדיסק שיש בכונן > מנסה לטעון את הווינדוס > עושה ריסט] הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב, וניסיתי לפרמט אותו במחשב אחר, בגלל בעיות כאלה ואחרות זה לא הלך לי. ועכשיו אני נמצא במצב שאין לי ווינדוס במחשב, המחשב לא מזהה את הדיסק שיש בכונן, ובכל הפעלה אני מקבל את השגיאה Boot Failure: System Halted. - החלפתי את הסוללה של הלוח. - הכונן דיסקים חדש [ניסיתי ב 2 הישנים שהיו לי וגם בחדש] - הכל מח…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מרעיש בצורה מחרידה פתחתי את המארז והשארתי אותו פתוח.. אני מדליק את המחשב יש רעש לחמש דקות בערך ואז מפסיק.. מה לעשות ? תודה לכולם..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת לאחר שמחקתי אותו פעמיים והעלתי המחשב מחדש האם להחליף כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מקלדת חדשה המחוברת דרך USB למחשב ופשוט מדיי פעם היא מפסיקה לעבוד והוצאת הכבל והכנסתו שוב פשוט מתקנת את הבעייה. אותו דבר קורה אם אני מחבר את המקלדת עם חיבור PS2 הישן... יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקלה מעניינת שאני נתקל בה במחשב שלי, מפרט: מעבד אינטל I5 2500K 4X2GB 1600 MUSHKIN GA-Z68X-UD3H-B3 ספק 650W 6850 ASUS V2 GPU INTEL 180GB 520 SSD HITACHI 1T HDD SEAGATE 0.5T HDD לאחר כל ניסיון בהחלפת רכיב כלשהו בחומרה המחשב לא נדלק, לא מגיב בשום צורה. רק לאחר המתנה של כמה שעות או ניתוק/חיבור של כבל כלשהו (יכול להיות של הדיסק קשיח, יכול להיות של הנורית לד על המארז) או מעשה רנדומלי לגמרי, המחשב מסכים להדלק ורץ מצויין כאילו שום דבר לא קרה. נוסו 3 כרטיסי מסך שונים, 2 ספקי כוח, הדלקה ללא חיבורים מיותרים ונראה שכרגיל אין גורם משפיע, רק הרצון של המחשב לא להדלק לכמה שעות. אני אישית חושד בלוח אם, אבל אשמח ליעוץ יותר מקצועי. תודה. אנטון.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה מכל מי שיכול לעזור קניתי מחשב חדש מפרט INTEL E6750 P5N-E 2GB RAM NVIDIA 8800 GTS עכשיו לבעיות בכללי אני לא כל כך מרוצה מהמחשב כי חוץ ממשחקים אין שום שינוי מהמחשב הקודם או שבעצם יש שינוי המחשב החדש יותר איטי נתחיל בבעיה הראשונה והכי מעצבנת כשהמחשב עולה לי לווינדוס (ווינדוס XP) יש סוג של תקיעה מוזרה כזאת כאילו כל התוכנות נטענות בסרגל כלים והכל פועל יופי אבל אני לא יכול להתחבר עדיין לאינטרנט או למשל להפעיל משחק זה משתחרר לי רק אחרי 2 דקות בערך ואגב אחרי השיחרור האנטי וירוס נטען לי בסרגל כלים ליד השעון זה כאילו שאיזה משהו לא נתן לו להיטען עכשיו זה לא בגלל האנטי וירוס (קספרסקי) כי גם כשהתקנתי את הווינדוס בהתחלה בלי שום תוכנה עליו זה גם היה נתקע ל…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טעות בנושא הנושא זה : בעיה|Blue Screen קניתי מחשב חדש ליפני שבוע וכול פעם כשאני מכבה את המחשב בלילה ומדליק אותו בבוקר אז ליפני שהמחשב מגיע ל "Welcome" יש לי Blue Screen שרשום לי מלא דברים כאלה ואז זה עושה לי ריסטארט למחשב. בשביל לתקן את זה אני עושה Safe mode ואז מכבה את המחשב ומדליק. בתקופה האחרונה זה גם לא עובד לי ואני צריך לכבות את המחשב דרך הלחצן ולהפעיל עוד פעם. מה הבעיה פה ? הלכתי לחנות שיתקנו לי את זה והם סתם זיינו לי את המוח שזה ככה...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני ממש זקוק לעזרתכם עם בעיה מוזרה ביותר. ראשית אציין שאומנם אינני מחשיב עצמי מומחה בתחום, אך אינני מתחיל, הרכבתי מחשבים, פירקתי והתקנתי מערכות הפעלה של מייקרוסופט מגרסה 3.1 ועד היום. לפני מספר חודשים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. לקח לו 10 דקות או יותר לעלות, ואחרי זמן מה הפסיק לעלות. פרמטתי את חלונות 7 32 ביט שהיו לי, וזה לא באמת עזר. החלטתי שהגיע זמן להחליף מחשב. קניתי מחשב חדש מבוסס i5 מדור רביעי, עם 8 גיגה זיכרון, לוח אם מכובד ודיסק של 1 טרה בייט. מחשב טוב לעבודה, לא לגיימרים. מה שעוד קניתי, ומצטייר כטעות, זה חלונות 8.1. מאז רכישת המחשב לפני כשלושה חודשים, פירמטתי את המחשב 4 פעמים. לא כי אני נהנה מזה, אלא כי כל כמה שבועות, גם ללא שימוש אינטנסיבי, אלא בסיסי …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קשה להסביר את הבעיה הזאת על ידי כמה מילים אז אני אסביר ככה: בתקופה האחרונה יש לי בעיה במחשב שאני בערך חושד שהיא נובעת מהספק כוח אמנם יכול להיות שלא. האינטרנט מגיע למחשב על ידי כבל ולא WIFI (לידיעה) וכל X זמן (כל הזמן משתנה גם) פתאום עובר לי ל "undefined network no internet access " ניסיתי כל מדריך שהיה על זה באינטרנט כמעט.. בסופו של דבר אני "מתקן" את זה על ידי זה שאני עושה דיסייבל ואז אינייבל המון המון פעמים עד שזה חוזר. בנוסף לפעמים המקלדת מפסיקה לקבל מתח כלומר מקיש על משהו - זה לא עובד ואז אני שומע צליל של חיבור USB וזה חוזר לעבוד. אז אני משער שזה נובע מהספק כוח.. האם יש דרך לבדוק לפני שאני קונה\ שולח לתיקון? האם יש לכם המלצות לחנויות תיקון א…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי באמצע צפיה בסרט מסך כחול. עשיתי חיפוש ונאמר שיש כנראה בעיה בזכרון. אבל אחרי שאני מדליק את המחשב המסך שלי דפוק. ראו תמונה. יכול להיות שנשרף לי הכרטיס מסך? או מה לעשות? מאז אתמול לא קיבלתי מסכים כחולים, אבל המסך לא עולה כמו שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב נייד של ASUS (מסך FHD)מייד כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה ראיתי שהצבעים נראיםמאוד חיוורים, כמו צבע דהוי (מקווה שהצלחתי לתאר)נסיתי לשנות את בהירות המסך וזה לא עזר.יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. נראה לי שהכרטיס מסך שלי נדפק - הוא מציג על גבי המסך צבעים מעוותים ומשובשים: הכל מופיע בגוון כחול-ירקרק, וצבעים אדומים הופכים לשחורים. גם האותיות בביוס, שבדר"כ הן בלבן, מופיעות בטורקיז. הבעיה לא במסך, בדקתי, וגם לא במערכת ההפעלה (כי הבעיה מופיעה גם בביוס). מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שומדבר לא מספיק לעלות.. אין רעש מהלוח אם מה יכולה להיות הבעי'ה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני במשך חצי שנה מנסה לפרמט וזאת לא הגזמנה באמת חצי שנה כל הזמן ואני לא מצליח אני מכניס תדיסק של הווינדוס לכונן מפעיל מחדש וזה לא נכנס לי לפרמוט מה לעשות ? מישהו יכול עזור לי עם הפרמוט הזה כבר? :'(
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קיבלתי מאמזון ssd של crucial שנארז שלא באריזה המקורית לצורך משלוח (אשמתי. בחרתי כך בהזמנה) אני מבין שהמספר הסיריאלי לצורך שימוש בתוכנות שונות כמו שכפול הדיסק היה על הקופסה המקורית איך אני משיג אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט i5 760 p55m - ud2 8400gs 2x2gb ddr3 kingston עכשיו הספק כח הוא ממחשב ישן hec win 420w הוא אמור להחזיק חלקים כמו שקניתי. חיברתי את כל המחשב ,המעבד והכל אבל הוא לא נדלק בכלל. יש משהו אחד שאני לא חושב שחיברתי נכון וזה החיבור של הספק ללוח. חיבור אחד גדול atx מחובר היטב ,ויש עוד חיבור atx 4x12 שאין לי בספק כח. לי יש לפי דעתי 3x12 שהיה מחובר קודם לdfi lanparty. אני יכול לחבר רק את ה-3x12 (חור אחד קטן כזה פתוח) אבל המשחב לא נדלק. אם אני מנתק את החיבור ומשאיר רק את ה- atx הרגיל המחשב נדלק לשניה וחצי ונכבה מיד. זה בגלל ה- 4x12 שאין לי?? אני יכול לחבר פשוט מתאם או שצריך להחליף ספק??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP dv6510ej. אתמול רציתי לבדוק אם הכרטיס זכרון שיש לי (PC2-6400) יתאים לזכרון שבמחשב הנייד, פתחתי את החלק שמסתיר את הזיכרונות, הוצאת את הזיכרון ראיתי שכתוב PC2-5300, הבנתי לא מתאים והחזרתי למקום. מיד לאחר מכן כשהדלקתי את המחשב, המחשב נדלק, לא משמיע שום ציפצוף, אבל המסך - שחור. לחלוטין. בלי שום כתוביות של שגיאה כלשהי, פשוט מת. שוב ניסיתי להוציא את 2 הזיכרונות שכבר היו שם והמחשב עבד איתם מצויין, החזרתי שוב ועדיין אותו הדבר. בדקתי אם כשאני מדליקה את המחשב כשאין שום זיכרון בפנים הוא מצפצף פעמיים וזה אכן כך. מה שיותר חיזק את ההרגשה שלי שהמחשב תקין אבל המסך...מת.. ניסיתי להדליק כשהסוללה לא בפנים אלא רק ע"י חיבור לחשמל ועדיין שומדבר. למישהו יש רעיונות לפיתרון? או…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העדכון האחרון של ווינדווס 10 ביטל את הקבוצה הביתית ועקב כך נעלמה השיתופיות של המדפסת ברשת הביתית, תומכת של מיקרוסופט הייתה איתי בחיבור מרחוק למעלה מ 3 שעות ולא הצליחה לפתור זאת. ובחצי פה אמרה שבעדכון הבא יתקנו זאת. האם מישהו יודע כיצד לשתף את המדפסת תחת הודעת שגיאה 0000008x6 "ווינדוס אינו יכול להתחבר למדפסת".
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על המחשב הנייד לפתע, הוא נתקע, אני מרסט אותו ומופיע לי ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device אני בודק ב- BIOS Order והוא ראשון ברשימה מנתק מהמחשב הנייד מחבר אותו למחשב נייח במקום הכונן הקשיח שקיים לי שם, אני שם לב שהוא בכלל לא מזהה אותו. הכונן קשיח הלך? או שיש פתרון? ואם אין פתרון יש דרך להוציא משם את הנתונים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב חדש של ASUS בין כמה שבועות, כשאני על המחשב אני דואג לעבוד איתו עם מטען מחובר. האם תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה מוזרה, יש לי מחשב חדש בן שנה. הבטריות של העכבר התחילו פתאום להגמר תוך יומיים, שמתי בטריות חדשות לגמרי. חיברתי עכבר אחר וגם איתו אותו סיפור. מישהו נתקל בכזה מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-