תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני קניתי את משחק והמשחק אומר לי שהוא אינו מוצא קובץ dll כלשהו. הקובץ היה directx 9 אז נכנסת והתחלתי להתקין אותו וכמעט בסוף ההתקנה זה מופיע לי: directx did not copy a required file האם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בשביל שאני יוכל בכל זאת להתקין את ה: directx ? כותב: הנואש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב. מעבד: amd athlon 3800 windows 7 ulimate 32 bit המחשב שלי עובד לאט, ולכן בדקתי במנהל המשימות על כמה המעבד וראיתי את זה: מצורפת תמונה למטה. נכנסתי לצג המשאבים וראיתי שפסיקות מערכת זה הבעיה. עכשיו רציתי לדעת איך אני מטפל בזה? תודה רבה. נ.ב. יש לי הפרש של 13 מעלות בין הליבות כשהמחשב במנוחה (50,37) תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי כמה חלקים חדשים - לוח, מעבד וזכרונות (ראו מפרט שלי), ומאז הרכישה ולאחר התקנת WIN7, פעם ביום קורה באמצע עבודה שהמחשב נכבה לגמרי (אני שומע את מאווררי ספק הכוח כבים גם הם) ואחרי שנייה המחשב נדלק שוב. בדקתי טמפרטורות, הכול תקין. חשבתי שזה מצב AHCI וביטלתי אותו מהביוס. הייתי אומר שמדובר בספק-כוח, אבל העיתוי של החלפת החלקים גורם לי לחשוב שזה יהיה צירוף מקרים גבוה מידי, שבדיוק שהחלפתי חלקים הספק התחיל לגסוס. בכל אופן, אודה לעזרתם ולאבחון של הבעיה. הייתי לוקח את המחשב למעבדה, אבל הבעיה שהתקלה באה פעם ביום, וכמו שאני מכיר את הדברים, היא לא תחזור במעבדה. אגב, אתמול בבוקר הייתה תופעה מוזרה נוספת שלא חוויתי מעולם: המחשב היה דלוק אבל הכול היה מקרטע ותקוע באופן בלתי נסבל. הרקע של…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Windows 7 שאני מדליק את המחשב יש לי מסך כחול ניתחתי את קובץ הMinidump בעזרת התוכנה BlueScreenView הנה פרטי השגיאה וגם העלתי לכם את קובץ הMinidump זה ההורדה לקובץ http://www.f2h.co.il/n4mvu0zmou4z בבקשה עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברים קניתי דיסק קשיח 4 טרה של טושיבה של 3.5 חברתי אותו לתחנת עגינה עם יואס בי כחול וזה לא עבד שומעים שהדיסק עובד אבל לא ניפתחת מחיצה בכלל אני רוצה להגיד 1 המחשב הוא חלונות 10 פרו 64 ביט עברית 2 בחנות הוא פרמט לי ל -MBR 3 בצעתי בדיקה במחשב שני עם אותה מערכת הפעלה וחברתי את הכונן ללא יואס בי כלומר חברתי אותו בפנים וגם שם הוא לא ניפתח 4 המחיצה מזוהת ללא אות בחלק השני הוא רק למרות שהוגדרו שני מחיצות ופורמטו בחלנות 10 פרו אבל זה לא קורא 4 שניסיתי למחוק את המחיצה לא יכולתי קליק ימני על המחיצה הדבר היחידי שאפשר זה רק ללחוץ על עזרה צרפתי לכם תמונות אשמח לעזרה ממי שמבין בזה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה win 10 באחד הדיסקים במחשב 500GB כונן D המחיצות היו מחולקות אוטומטית כ490GB שהיה עליו מידע(סרטי ילדים ומשחקים) ועוד כ-10GB שעליו לא היה מידע, לטיפשותי ביצעתי איחוד של המחיצות מבלי לגבות את המידע כי לתומי חשבתי שאני בסה"כ יעביר את ה10GB כהמשך 490GB אבל לצער הילדים ושלי המידע נמחק. האיחוד בוצע ע"י מערכת ההפעלה בניהול דיסקים לא בתוכנת צד שלישי RECUVA בניסיון להציל מידע עם שימוש בתוכנת נרשם כי אין שום קבצים לשחזור שאלתי למומחים האם יש סיכוי להציל את המידע ???? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, העכבר שלי רגיש מידי ולפעמים הגלגלת עושה טיק אחד למטה... יש דרך לשנות איכשהו שרק כל שתי טיקים יהיו שווים ברגיסטרי לאחד ? (ולא יחס רגיל של אחד לאחד...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני משדרג את המחשב המיושן שלי וקונה כרטיס גרפי 3090 RTX שיש לו צריכת חשמל עצומהשל 350-400 וואט. העניין הוא שבבית שאני שוכר, כשנגיד מפעילים דוד חשמל ותנור גדול/מזגן מרכזי נופל החשמל בחלק מהדירה. השאלה היא אם כ. גרפי חזק יכול לגרום לדבר כזה? אם אני זוכר נכון לגבי מערכת החשמל יש לנו חד פאזי 25 אמפר. לפרוטוקול, אין לי שום ידע בחשמל אז אשמח אם תפשטו את התשובות. תודה מראש
-
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי לבן כרטיס מסך gtx 1080 מיני של גיגהביט והוא לא מצליח כאשר משחקים להגיע לאחוזים גבוהים שלfps מגיע בין 40 ל70 אחוז שלחתי אותו לבדיקה במעבדה של ksp והם טוענים שהוא בסדר מה עלי לעשות.?נתוני המחשב הם בורד של אסוס דגם b150 m.c מעבד אינטל i5 6600 3.3mz זיכרון 8g ram מהירות 2150 ספק כוח 600w בבקשה עזרה/יעוץ.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. יש לי 2 דיסקים על המחשב. אחד רגיל, 1TB ואחד SSD 128GB. התקנתי על הקטן אובונטו, ועל מחיצה מהגדול (50GB) ווינדוס. אני מעוניין להעביר את התקנת הווינדוס לכונן הSSD או להתקין מחדש ולשחזר נקודת שחזור על הSSD. מצרף תמונה של 2 הדיסקים:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן וחג שמח לכולם, קניתי לפני חודש ושלושה ימים קשיח חדש של 500GB מבית SeaGate. עכשיו, העתקתי אליו קצת מהמידע על הקשיח הקודם שלי, בשביל לפנות אותו, ואז ראיתי כמה מקבצי הוידאו שהיו קודם על הישן. שמתי לב שמדי פעם יש תקיעות קלות בוידאו, מה שלא הגיוני כי זה XVID. מצד אחד, יכול להיות שזה בגלל שעברתי מ-WINAMP חזרה ל-WMP, מצד שני, יכול להיות שהקשיח בעל ביצועים נחותים מהקודם (אפילו שעל הנייר הוא חזק יותר טכנית), מצד שלישי, ייתכן והוא תקול... הכנסתי לכונן Hirens boot CD, ויש שם תוכנת דיאגנוסטיקה ייעודית ל-SeaGate בשם SeaTools, הרצתי מבחנים מורחבים על הכונן, ויצא שם Faild. אני מגבה ברגע זה את כל המידע שיש לי על הקשיח הזה, ככה שגם אם הוא ייפול מחר לא איבדתי כלום. עכשיו השאלה שלי היא…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך: viewsonic 2370s/2370 כרטיס מסך: (radoen R9 280x (MSI התמונה קופצת פעם בכמה דקות, וזה קורה בעיקר בדפדפן (chrome) גם הכרטיס מסך וגם המסך יחסית חדשים (חצי שנה), אני לא עושה OC לשום דבר, וחוץ מהבעיה הזאת הכל תקין ואין בעיות יציבות. עדכתי דרייבר (catalyst 14.9 whql). כשאני עובד עם הכרטיס מסך של המעבד (core i3 4130), הבעיה נעלמת. *יש לציין שאת הכרטיס הזה קניתי מחנות (בינתיים לא נגלה מי...) אחריי שקניתי אצלם radeon HD7970, והוא היה תקול אז החלפתי אותו, וגם הכרטיס השני היה תקול. אז אם תאמרו לי שצריך פשוט להחליף כרטיס זה לא יהיה מפתיע. אבל השאלה היא אם זה אולי משהו שקשור לדרייברים של AMD...? או אולי לדפדפן עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, אבל יש לי כמה בעיה כשאני גורר חלונות הם נמרחים על המסך, גם אם אני ממזער חלון הוא מתמזער עם תקיעות ולא בצורה חלקה, בנוסף לכך שמתי לב שבחלקו העליון של המסך ישנו גוון ורוד שלא היה שם לפני כן... איך אפשר למצוא את הבעיה ? כרטיס מסך: Sapphire R9 290 Tri-X OC. מסך: hanns g hu191d לא משהו טוב במיוחד וגם ישן. עריכה: הגוון הוורוד הופיע כי אחד מהחיבורים בכרטיס לא תקין כנראה, למרות שניסיתי מסך אחר באותו חיבור והוא לא הראה את הגוון הוורוד... החלונות עדיין נמרחים ומתמזערים עם תקיעות, יכול להיות חוסר תאימות בין המסך לכרטיס ? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל בחלק זה נתקע באמצע , בחלק זה אומר נכשל , יש איזו אלטרנטיבה אחרת לעשות בוטאבל ? דבר שני : אם אני במקום usb אשתמש בהארדיסק נייד להתקנת win7 זה אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום הנכון, חשבתי על זה, יכול להיות שאלה מפגרת...אבל בכל זאת אשאל במחשב נייד, איך המסך מעבד את המידע מהמחשב ומציג אותו על המסך, לדוגמת מערכת ההפעלה, או המצלמה לצורך העניין...הרי ממה שאני מסתכל המסך לא מחובר בסוג של מוליך או כבל או בעצם בשום צורה למחשב עצמו. אז איך זה קורה? הרי יש גם מחשבים שהמסך מתנתק מהם...קיצר הבנתם את השאלה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח אם, מעבד וזיכרון (על מחשב קיים) אני על ווינדוס 10. לוח: GA-X99M GAMING 5 מעבד: i7-5960x זיכרון: kingston HYPER X 4X8GB kit DDR4 חלקים שהיו ולא הוחלפו: ספק:FSP 650 כ. מסך: 980 Ti ---- הדלקתי את המחשב בפעם הראשונה, ראיתי כל מיני מספרים ואותיות על הצג בלוח אם. עלה ביוס הווינדוס עשה איזשהו עידכון ואז עלה. אחרי 3-4 דק פתאום עשה ריסטרט ולא הצליח לעלות שוב. (כשאני מנסה להדליק הוא נתקע בלופ של ריסטרט ולא מגיע לביוס). לחצתי על כפתור CMOS בלוח והעברתי את הכפתור מDual BIOS לSingle המחשב נדלק , לא מגיע לביוס אבל גם לא נתקע בלופ של ריסטרט. בבקשה עזרה, אני לא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לאחרונה היה מותקן על המחשב שלי WINDOWS7 עד אחד הדיסקים הקשיחים ועבד בצורה סבירה קיבלתי במתנה דיסק SSD מחבר והחלטתי להתקין עליו WINDOWS 7 נוסף במטרה לשפר את הביצועים הצלחתי להתקין את הWINDOWS רק אחרי שניתקתי את כל הדיסקים האחרים ההתקנה עברה בהצלחה אבל בגלל שהדיסק שהיה מותקן עליו הWINDOWS הקודם היה מנותק הWINDOWS החדש לא מכיר אותו ולא מאפשר לי לעשות DUAL BOOT.. יש לי תוכנה בשם EASYBCD ואני זוכר שפעם היא עזרה לי במצב דומה.. אבל אני לא זוכר בדיוק איך.. מישהו כאן יכול לעזור לי לשחזר את ההתקנה הקודמת ככה שיהיה לי DUAL BOOT ביניהם? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי פרישה מוורזון וקצת חשק למשחקי ציל קניתי GTA V והמשחק פשוט לא רץ חלק בוא אגיד לכם שהמחשב שלי זה מפלצת 3070 I5 10600 8 כפול 2 ראם בקיצור מחשב של 8 אלף אין חיה כזאת שהמשחק רץ לי מזעזע כל כך למישהו יש פיתרון ? המחשב באיכות 2K והכל על normal
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD RYZEN 5 3600 - עם 20043 נקודות ( הפרש מטורף שכל הליבות עובדות וגם בליבה בודדת !!!! ) 750 לפני מעמ INTEL I5 9400 עם 11979 נקודות 660 לפמח מע"מ
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הכרטיס הנ"ל,רציתי לדעת האם אני צריך לשדרג את הספק כוח שלי,antec 520w יש לי 4 כרטיסי זיכרון ddr3 של 8 ג'יגה,2 דיסקים קשיחים וכונן ssd. בנוסף מחוברים 2 מאווררים 140 מ"מ ועוד 2 מאווררים 120 מ"מ. מעבד i5 2500k עם אובר קלוק ל4.7ghz(יודע שישן ולא מנצל את הכרטיס אבל כרגע זה מה שיש). האם יש צורך להחליף את הספק?כרגע הכל עובד ואין קריסה גם במשחק כמ קול אוף דיוטי וורזון אבל יש לי חשש שיקרה נזק או משהו בסגנון. ראיתי כל מיני מחשבונים אבל לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה. אשמח לתשובה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עשיתי OC למחשב ל-3.51 מ-2.8 הטמפרטורה יציבה במאמץ בין 78-75 לאחר 7 שעות בערך המחשב קרס(מסך כחול) והפנו אותי מפורום OC לקבלת תמיכה לוודא שהבעיה הינה ב-OC. קובץ ה-dump מצורף למטה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר או אתרים להורדת דרייברים של sata יש לי מחשב מסוג gigabyte ודגם הלוח הוא GA-G31M-ES2L אז אם מישהו יוכל לעזור לי כי עבדו לי כל הדיסקים של הלוח והדיסקטים... אז מצאתי תאתר והכלל אבל לא רשום SATA http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#dl
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
למה יש לי אזהרה עליו? ומה זה בכלל? אני יודע ש DIM זה אמור להיות הזיכרון...אבל DMI לא יודע...תסבירו לי בקשה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-