עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, עידכנתי את גרסת האובונטו ל20 - מאז האינטרנט מפסיק לעבוד לאחר כשעה של עבודה תקינה. מה שקורה הוא שכל אתר חוץ מיוטיוב וגוגל לא עובד ועלי לכבות ולהדליק מחדש את הויפי. נראה לי ניסיתי כמעט כל סרטון ביוטיוב - לשנות DNS, לשחק עם IPV, לשחק עם כל מני קבצים לפי סרטוני יוטיוב. שום דבר לא עובד לי ואני גם לא באמת יודע מה בכלל הבעיה ואיפה היא נמצאת. אשמח לעזרה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום. נראה לי שהכרטיס מסך שלי נדפק - הוא מציג על גבי המסך צבעים מעוותים ומשובשים: הכל מופיע בגוון כחול-ירקרק, וצבעים אדומים הופכים לשחורים. גם האותיות בביוס, שבדר"כ הן בלבן, מופיעות בטורקיז. הבעיה לא במסך, בדקתי, וגם לא במערכת ההפעלה (כי הבעיה מופיעה גם בביוס). מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by udist,

היי יש לי נייד hp dv6000 עם gforce8400s ווינדוס7 עם דרייברים מעודכנים. כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם svideo סטנדרטי אני לא מקבל תמונה. יש תחושה שהמחשב שולח אות כלשהי אבל הטלוויזיה לא מצליחה לפרש אותו. יש למישהו רעיון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by hadarabc,

אני במשך חצי שנה מנסה לפרמט וזאת לא הגזמנה באמת חצי שנה כל הזמן ואני לא מצליח אני מכניס תדיסק של הווינדוס לכונן מפעיל מחדש וזה לא נכנס לי לפרמוט מה לעשות ? מישהו יכול עזור לי עם הפרמוט הזה כבר? :'(

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום! שלשום קניתי מחשב חדש ומהרגע הראשון יש לי רעש של פיצוצים קטנים מהרמקולים רק בזמן שהם מנגנים/משמעים משהו בהתחלה חשבתי שהבעיה ברמקולים, ניסיתי לחבר רמקולים אחרי וגם אוזניות והבעיה לא נפתרה חשבתי אולי יש לי בעיה בשקע החשמל. ניסיתי שקעים אחרים ואפילו העברתי את המחשב לחדר אחר והבעיה ממשיכה. אחרי זה חשבתי שאלו הדרייברים או מערכת הפעלה...שניהם הוחלפו והבעיה ממשיכה. משהו ששמתי לב אליו- בזמן שאני מעתיק מכרטיס זיכרון(שמחובר בUSB למארז של המחשב) הרעש מפסיק עד סיום העתקה ובנוסף גם בזמן משחק הרעש נעלם לגמרי. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לרעיונות נוספים מה לבדוק לפני שאני מכניס את המחשב למעבדה(אני מנסה להמנע מזה כי המחשב משמש אותי לעבודה ולא בא לי לחזור לעבוד על המחשב הישן) ת…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by momo777,

היי, יש לי שני מסכים עם חיבור DVI וכרטיס מסך: GTX 960 EVGA. לכרטיס יש רק חיבור אחד של DVI אז קניתי כבל מKSP שמעביר DP ל-DVI. הכבל: http://ksp.co.il/?uin=16490 הבעיה שהמסך לפעמים מציג תמונה ולפעמים הווינדוס בכלל לא מזהה אותו. הבעיה הייתה גם כשהיה לי ווינדוס 7 וגם עכשיו כשיש לי ווינדוס 10. יש למישהו הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by theilya2,

שלום. רכשתי היום כרטיס מסך חדש ויש לי בעיות FPS Intek i3 3220 16GB RAM DDR3 Sapphire R7 360X Nitro ויש לי 150FPS בCSGO ו30FPS בGTA V שלפני זה היה לי 200FPS + בCSGO ו 50FPS בGTA V

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by jeyjey,

הפעלתי את המחשב אבל המסך לא מראה כלום, כאילו הוא לא מחובר. עשיתי בדיקה וכל החיבורים מחוברים היטב, גם החיבורים בתוך המחשב. אחרי כמה דקות שהמחשב עובד יש ריח של משהו שרוף, כל המאווררים פועלים והמעבד והכרטיס מסך (הליבה שלו) דיי קרים. יש לציין שבזמן האחרון המחשב קופא ולפעמים גם קורס (עושה ריסטרט), וזה לא קורה דווקא כשאני מאמץ אותו אלא סתם בספונטניות. איפה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ariel_rg,

שלום, יש לי מחשב ישן של ASUS. המחשב כותב שלא מוצא דרייברים, וכשמנסה להעלות WINDOWS הוא נכבה. כשאני מכניס את הדיסק של WINDOWS ומנסה להפעיל בBOOT, הוא ג"כ נכבה. ניסיתי להחליף מעבד (זהה כמובן) - לא עוזר. אשמח לעזרתכם. יש לציין שאני לא כ"כ מבין במחשבים אז נא להגיב בשפה פשוטה... תודה.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום קיבלתי במחשב את השגיאה ntldr is missing , היה מותקן במחשב וינדוס 8.1 , החלטתי למחוק אותו ולהתקין 10 חדש , לאחר שבוע עם הוינדוס 10 שוב קיבלתי את השגיאה הנ'ל, יש לציין שההארד דיסק חדש ולא נראה שיש בעיה ממנו וכמובן הוא הראשון בבוט, מה יכול ליצור את הבעיה הנ'ל? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם =] יש לי כרטיס מסך ישן RADEON 9800 PRO, מלפני איזה ארבע שנים, שירת אותי בסדר עד כה.. אממ טוב.. אני אספר לכם מה קרה לי.. אני משחק ב-RACE 07 (משחק מירוצים), כבר שיחקתי בו לפני והכל עבד מצוין, הגדרות נמוכות אבל אין תקלות... באמצע המשחק פתאום מופיעים לי פסים דקים ירוקים לאורך המסך.. חשבתי שזה שטויות, קרו לי דברים דומים בעבר, ריסטרט יטפל בזה.. עושה ריסטרט... והפסים האלה ממשיכים להופיע אפילו בשולחן עבודה, בכל מקום, גם בתמונה של WINDOWS כשהחלונות עולה יש כל מיני ריבועים אפורים כאלה.. אפשר להשתמש במחשב, בקשר למשחק לא ניסיתי להפעיל אותו שוב אז אני לא יודע, וגם לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט זה זז לאט כזה ומנסה להימרח... ניסיתי לכבות את המחשב לאיזה שעה כדי שהכרטיס ית…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום. מנסה להשמיש מחשב ישן. המחשב קרס בעלייה ללא כל סימן חיים. לאחר ניתוק לניקוי המחשב נדלק אך המסך לא מזהה דבר. מסך נבדק ותקין. האם יש לי דרך לברר היכן התקלה- בלוח האם או בכרטיס המסך? מצרף תמונות לצורך פירוט הדגמים. אציין כי המאווררים על הלוח ועם הכרטיס עובדים (לא יודע אם זה אומר משהו). תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by poltergeits,

נוצרה אצלי בעיה שבכל פעם שאני מתקין משהו מכונן הסי די רום או אפילו סתם מאזין לדיסק אני פשוט לא מסוגל לבצע שום פעולה במחשב ואני מרגיש כאילו ה סי די רום גוזל את כל המתח מהספק עכשיו המוזר הוא שאם אני עושה את אותם הפעולות אבל בשימוש הצורב הכל פועל כשורה ואין אף בעיה ... מה ניתן לעשות ? האם נדפק הכונן / ספק ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by motogt,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי באמצע צפיה בסרט מסך כחול. עשיתי חיפוש ונאמר שיש כנראה בעיה בזכרון. אבל אחרי שאני מדליק את המחשב המסך שלי דפוק. ראו תמונה. יכול להיות שנשרף לי הכרטיס מסך? או מה לעשות? מאז אתמול לא קיבלתי מסכים כחולים, אבל המסך לא עולה כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dor444,

שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, נפל לי הארד דיסק, והוא לא מזוה לי במחשב שלי. ניסיתי לבדוק קצת וראיתי שהוא מזוהה בניהול דיסקים אבל לא מצליח לגשת אליו מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by naveh3,

הי חבר'ה, אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר ואני חוזר מכיר תוכנה שיכולה להפוך משחק "פתוח" זאת אומרת אחרי צריבה או מקורי לISO רגיל??? ??? :'( :'( :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי חבר'ה. יש לי חבר ששידרג את המחשב לא מזמן ע"פ המלצה של רכיבים שנתתי לו (לוח, מעבד, מארז) והוא נתקל בבעיות. הבעייה היא: הודעות שגיאה שונות, משחקים נתקעים או קופצים החוצה, לפעמים המחשב מחזיק יום עד שזה קורה, לפעמים דקה. מקבל בעיקר BSOD. זה המפרט: AthlonXP 1700 /w spire 256mb ddr Gigabyte 7VTX-H Innovision GF2 MX200 Task TK3003 - 300w Seagate 40GB HD Pinnacle video card Modem WinXP אלו נתוני המתח: +5vsb=+5.020 volt +12v=+12.090 volt +5v=+4.750 volt +3.3v=+3.230 volt vcorea=+1.720 volt טמפ': cpu - 66 system - 44 הוא מצא לינק על אנשים שדיווחו על בעיה דומה: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=23&threadid=8680 ככל הנראה בעיה עם ה-agp והצ'יפ של via שעובדים בי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by oferparnasa1980,

יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by רן שפירא,

העדכון האחרון של ווינדווס 10 ביטל את הקבוצה הביתית ועקב כך נעלמה השיתופיות של המדפסת ברשת הביתית, תומכת של מיקרוסופט הייתה איתי בחיבור מרחוק למעלה מ 3 שעות ולא הצליחה לפתור זאת. ובחצי פה אמרה שבעדכון הבא יתקנו זאת. האם מישהו יודע כיצד לשתף את המדפסת תחת הודעת שגיאה 0000008x6 "ווינדוס אינו יכול להתחבר למדפסת".

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by EREZOS123,

אהלן קניתי יום ראשון מחשב חדש מ ksp של asus zenbook flip ux360 מחשב touch. המחשב משתגע פועל לבד יוצא מאתרים בועות על המסך קופץ ממקום למקום ברגע שאני כותב משהו אז ישר הדפדפן מגדיל את עצמו ונשאר ככה. דיברתי עם אסוס בטלפון הם אמרו לי לעשות איפוס ושחזור יצרן עשיתי ועדיין אותו בעיה חזרה אני ממש אובד עצות מחשב חדש עלה 4400 מישהו יודע אם זה בעיה תוכנתית או חומרתית. אשמח לעזרה, אני מעלה לכם גם סרטון רק אציין שזה ממש מחמיר. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by bigkatan,

אני נתקל בבעיה מוזרה מאוד בניסיון להשתמש בדיסק קשיח שיש לי במחשב. יש לי SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. יש לי כונן נוסף (D) המשמש כדיסק קשיח לאחסון בנפח 1TB. הבעיה: 1. הכונן אינו מופיע ב 'מחשב שלי'. 2. הכונן מופיע תחת הכותרת unknown בdevice manager.--> לאחר שאני מוחק את ה'מכשיר', מאתר מחדש הוא מופיע בשמו המלא ולאחר מספר דקות גם תחת 'המחשב שלי'. 3. לאחר שהכונן מופיע ואני רואה את התיקיות, לחיצה על אחת מהתיקיות או שפותחת את התקייה לאחר מספר דקות ואני מצליח לפתוח קובץ כמו תמונה גם לאחר מספר דקות או שאינה פותחת אותה ותוקעת את התהליך! #ניסיתי להחליף את המיקום שבו הכונן מחובר ולמספר דקות הייתה לי גישה לתקיות שפסקה תוך …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, ראשית כל הרשו לי לברך אתכם על העזרה המדהימה לכולם! האם קיימת דרך לנעול מחשב ווינדוס (8) בסיסמה, ע"י קיצור-מקשים בלבד? אני יודע שאפשרי להשתמש ב Win+L כדי לבצע נעילה, אבל אני לא מעוניין שנעילה בסיסמה תתבצע בעת כיבוי או הורדת המסך. (אלא אם קודם לכן ביצעתי קיצור מקשים) אפשרי? תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by aviatawil,

שלום,קניתי מחשב נייד של ASUS (מסך FHD)מייד כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה ראיתי שהצבעים נראיםמאוד חיוורים, כמו צבע דהוי (מקווה שהצלחתי לתאר)נסיתי לשנות את בהירות המסך וזה לא עזר.יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by OrBen91,

מחשב חדש של ASUS בין כמה שבועות, כשאני על המחשב אני דואג לעבוד איתו עם מטען מחובר. האם תקין?

דיונים חדשים בפורומים