עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by I7210I,

שלום קיבלתי במחשב את השגיאה ntldr is missing , היה מותקן במחשב וינדוס 8.1 , החלטתי למחוק אותו ולהתקין 10 חדש , לאחר שבוע עם הוינדוס 10 שוב קיבלתי את השגיאה הנ'ל, יש לציין שההארד דיסק חדש ולא נראה שיש בעיה ממנו וכמובן הוא הראשון בבוט, מה יכול ליצור את הבעיה הנ'ל? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אשמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מוצא פיתרון , המחשב היה בשימושי האישי עד לפניי כ4 חודשים עד שרכשתי מחשב חדש בעצם. היה לו מן קטע כזה להיכבות לפתע ולא יודע מאיזו סיבה הייתי בטוח שזה בגלל הדיסק קשיח. רכשתי דיסק קשיח חדש אך המחשב עדיין לא עולה ואפילו המסך לא נידלק (לא רואים את הבייוס) והמחשב לא נישאר דלוק יותר מכמה שניות ניכבה ונידלק מחדש וככה בלופים . בעיקרון זהו מחשב דיי ישן שמיועד לחברה שלי - מפרט המחשב מעבד [h=1]Intel Core 2 Quad Q6600 [/h]כרטיס מסך GTS 250 6 ג'יגה ראם 1200 מגהרץ ספק כוח של 500W

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dor444,

שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, את הבעיה במחשב קצת קשה להסביר בכמה מילים אבל אנסה בכל זאת: בשורה התחתונה- המחשב עולה כמו שצריך רק לאחר כמה פעמים שעשיתי לו ריסטרט. אני אתן את הדוגמא של היום בבוקר: המחשב עלה, אך לאחר כמה שניות יש מעין מסך מפוקסל כזה והמחשב נתקע-ריסטרט ראשון. המחשב עולה, אך המקלדת והעכבר כבויים- ריסטרט שני. המחשב עולה, מסך כחול-מתאר משהו על זה שחומרה חדשה לא מחוברת כמו שצריך (לא הוספתי חומרה חדשה למחשב כבר כמה חודשים)-ריסטרט שלישי. בפעם הרביעית המחשב עולה כבר כמו שצריך ומתפקד כאילו לא קרה כלום. איפה התקלה? זה משהו שקורה לי כבר הרבה זמן, פשוט לא היה לי את הזמן והעצבים להתעסק איתו. לכן המשכתי עם הריסטרטים, וכשהוא עלה נורמלי המשכתי להשתמש בו כרגיל. יש לציין כי לפני חודשיים…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by xena,

שלום, החלטתי להחליף מארז למפרט הקיים שלי. פשוט פירקתי את כל המפרט והרכבתי בחזרה במארז החדש. מהלוח לא הוצאתי את המעבד והזכרונות, אלא העברתי אותם כמו שהם. חיברתי ספק כח ללוח ולמעבד, כרטיס מסך, החוטים של המארז ללוח, ובקיצור, החזרתי את החומרה למצב הקודם... וכעת המחשב לא נדלק. החלפתי כבל חשמל, ניסיתי להדליק ידנית על ידי סגירת מעגל בין שני הפינים של PW SWITCH, הוצאתי והכנסתי חיבורי חשמל בין ספק ללוח וכלום. המחשב לא נדלק. יש למישהו רעיונות נוספים שאפשר להריץ? משהו נוסף עשוי לקצר הדלקה? (מפרט המחשב נמצא ב"מפרט שלי").

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by pc4u,

שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. היי. יש לי 2 דיסקים על המחשב. אחד רגיל, 1TB ואחד SSD 128GB. התקנתי על הקטן אובונטו, ועל מחיצה מהגדול (50GB) ווינדוס. אני מעוניין להעביר את התקנת הווינדוס לכונן הSSD או להתקין מחדש ולשחזר נקודת שחזור על הSSD. מצרף תמונה של 2 הדיסקים:

8. התחיל להיות לי מסכים כחולים אז הביאו לי את התוכנה MEMTEST עשיתי אותה וגילתי שהזיכרון מקולקל אז הלכתי והחלפתי אותו שהלכתי לחנות ראיתי אותו מוציא מקופסא חדשה זיכרון חדש של (TwinMos 1 GB DDR2 667 ) סלוט אחד בקיצור אותו דבר כמו שהיה לי ובחנות עשו בדיקה עם MEMTEST ולא היה שום שגיאה אדומה אז לקחתי את המחשב הביתה אני מגיע משחק במחשב ויום למחרת אני מדליק אותו שומע שירים באיסקיו ופתאום מסך כחול אני מכניס את הMEMTEST ואני רואה שגיאות אדומות ועוד פעם הזיכרון דפוק! תגידו לי מה הבעיה? אך בחנות הזיכרון בלי שגיאות ועובד טוב וכעבור יום הזיכרון שוב דפוק! יכול להיות שזה משהו במחשב שגורם לו להיות פיתאום דפוק? מזה יכול להיות? בבקשה תעזרווו לייי המחשבבבב חדששש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by michal33,

שלום, יש לי מדפסת HP 5610. פתאום באמצע ההדפסה היא השתגעה... היא מודיעה שיש בעיה בראש הדיו השחור. (החלפתי ראש דיו לפני כחודש ומאז כבר הדפסתי מספר פעמים. מדובר בראש דיו מקורי) ניסיתי להוציא ולהחזיר את ראש הדיו - לא עזר. ניקיתי את המגעים בראש הדיו - לא עזר ניקיתי את המגעים במדפסת - לא עזר מה אפשר לעשות (לפני שקונים ראש דיו חדש ומנסים איתו.... כי אם זה לא יעזור אש סימן שהבעיה במדפסת... ולפי מה שראיתי, קשה למצוא כיום מדפסות שמשתמשות באותו ראש דיו... כך שסתם קניתי אותו...) תודה, מיכל

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by AEnima,

יש לי מערכת סטריאו HI-FI עם רמקולים פאסיבים Bַ&W 602 ומגבר NAD310.(דגמים לצורך מפרטים) קיימים במגבר חיבורי RCA, לאחד חיברתי מתאם בלוטות'. במידה ואני שומע מוזיקה עם פלאפון שמחובר למתאם אני מקבל סאונד עם טווח צלילים ועוצמה מלאים. בחיבור RCA אחר חברתי כבל עם יציאת AUX, כאשר אני מחבר אותו ללפטופ (DELL INSPERTION 3593 i5) הסאונד חלש משמעותית וגם הרמקולים מאבדים מה"צבע" שלהם. הכל נשמע חלש ושטוח. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם YOGA 3, מעבד I5, שמונה גיגה ראם, ללא כרטיס מסך ג'יפורס. כשאני מחבר את המחשב הנייד למסך חיצוני (dell u2415) ומנסה לצפות בסרטי HD, התמונה מעט מקרטעת, הדבר ניכר היטב כשיש תנועה מהירה של מצלמה (PAN לדוגמא) ואז מרגישים ממש לאגים בתצוגה. המחשב מחובר לחשמל ובהגדרות של intel hd 5500 שמתי על ביצועים מירביים. האם ייתכן שהכרטיס מסך המצוי במעבד לא חזק מספיק להרצה חלקה של סרטי 720p/1080p על מסך חיצוני בגודל "24? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. צהריים טובים, מראש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בפיתרון הבעיה, היא דחופה להיום בערב. תודה. ברשותי טלוויזית LCD דגם SONY BRAVIA, כל זמן שרציתי חיברתי את כבל ה-HDMI למחשב, התמונה והקול עברו וצפיתי בסרטים כרגיל. היום משום מה חיברתי את הכבל אך אני מקבל הודעת "OUT OF RANGE" ללא תמונת מסך (שחור) וללא קול, אך במחשב הקול מפסיק לפעול כאילו עבר לטלוויזיה. ניסיתי לשנות רזולוציה פעמיים כלפי מטה (הרגילה היא 1360x768), העברתי גם את הכבל ליציאה הנוספת של ה-HDMI אך ללא הצלחה. פרטי המחשב: מערכת הפעלה W7HP בעל 64 סיביות. פועל על 60hz. עריכה: המחשב הצליח לזהות ריבוי צגים ומאפשר לי לשחק קצת עם ההגדרות אך עדיין על המסך LCD הוא מראה שחור עם הכיתוב out of range.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. המסך נהיה שחור אחרי כמה זמן מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by motogt,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי באמצע צפיה בסרט מסך כחול. עשיתי חיפוש ונאמר שיש כנראה בעיה בזכרון. אבל אחרי שאני מדליק את המחשב המסך שלי דפוק. ראו תמונה. יכול להיות שנשרף לי הכרטיס מסך? או מה לעשות? מאז אתמול לא קיבלתי מסכים כחולים, אבל המסך לא עולה כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום יש לי שני יציאות קדמיות 2 Usb יציאה לאוזניות ולמיקרופון ושאני מנסה לחבר מיקרופון או אזניות לא שומעים באוזניות ואי אפשר להקליט עם המיקרופון . שאני מנסה לחבר משהו ל USB ( למשל עכבר ) העכבר לא עובד ורשום לי בווינדוס ( XP ) שזוהתתה חומר חדשה ( לא ניסיתי להתקין ) איך אני יכול לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן חברים, אתמול רציתי לצרוב דיסק, ניסיתי לפתוח את הצורב והוא לא נפתח. פתחתי אותו עם סיכה לתוך החור והכנסתי דיסק. הצורב לא קרא את הדיסק והבנתי שאין ברירה - צריך צורב חדש. העניין הוא שהמחשב שלי ישן ואני לא יודע אם צורב חדש (למשל, זה: http://ksp.co.il/?select=.37..1039.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=8908&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= ) יתאים לחיבורים שיש לי בלוח אם. זה הדגם של לוח האם שלי: GA-945GCMX-S2 (קישור לעמוד שלו באתר ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-945GCMX-S2-rev-66#ov ) האם חיבור צורב חדש יתאים ללוח? אודה לעזרתכם כמה שיותר מהר,…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by guval222,

קניתי מחשב חדש ונתקלתי בשגיאה 0x80070017, יש לי הרבה נסיון עם פירמוטים התקנות וכדומה,לא נתקלתי בשגיאה כזאת קודם לכןניסיתי אפילו להוריד גירסה אחרת של וינדוס - צרבתי כמה פעמים גירסאות שונות של וינדוס 7 64 ביט -על המהירות הנמוכה ביותר, ועדיין באמצע ההתקנה , ב 53% או 77% פשוט מתקבלת השגיאה . אשמח לפיתרון מהיר אובד עצות..

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם. בבוקר הדלקתי את המסך אחרי שהמחשב נשאר דלוק בלילה, והזזתי את העכבר כדי שיראה תצוגה. פתאום נשמע צפצוף אחד ארוך שלא הפסיק עד שכיביתי את המחשב. כשהדלקתי לא הייתה תצוגה ונשמעו צפצוף 1 או 2 ובעקבותיהם 8 צפצופים קצרים ומהירים. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה בזכרון, ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים, שיחקתי עם הסטיקים (בדקתי כל אחד לחוד ובדקתי גם סטיק מהמחשב של אח שלי שעובד טוב מאוד.) אך עדיין נשמעו הצפצופים. המפרט: MSI K9N NEO AMD Athlon 64 X2 4600 3GB DDR2 nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe 3 הארדיסקים שונים וספק 350W EZ COOL חיפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהצפצופים האלו יכולים להיות 2 דברים, לפי הביוס שלי: 1 long, 8 short Display/Retrace test failed 8 short Display memory Re…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יותר נכון להגדיר את זה שכשאשר אני פותח את המחשב הכל בסדר, זה מגיע למסך עם הלוגו של וינדווס (7, טרי, עכשיו הותקן, הדיסק/גרסא תקינים - בדוק) ואז הנורית של המסך הופכת מירוקה לכתומה והוא רושם No Signal או משהו כזה, כאילו הכ.מסך מפסיק "לשדר" אחרי אותו מסך...אחרת אין לי הסבר אחר.כמובן שהחיבורים מחוזקים והכל בסדר - אחרת גם בעת עליית המחשב לא הינו רואים כלום. עזרתך דרושה באופן דחוף. המחשב הוא AMD 3800X2 1GB זיכרון DDR1 לוח של ABIT כ.מסך 6600 ספק טוב (לא זוכר את החברה כרגע, נדמה לי HEC) WIN 7 ULT

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי הרדיסק חיצוני של iomega בגודל 1TB שפעל עד עכשיו (כשנה) מצויין ופתאום עובד לאט מאוד- העברות להרדיסק אחר מתחילות במהירות גבוהה (כ 60MB/S), והמהירות יורדת תוך שניות ספורות ל 2MB/S. גם unraring לוקח המון זמן (שלדעתי זה שולל אי-תקינות כבל ה USB). יכול להיות שההרדיסק הלך? תשובות בגוגל לא ממש מצאתי עריכה: מסתבר שמקומות אחרים בדיסק עובדים כרגיל... אני בודק סקטורים פגומים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by toys in space,

קניתי מחול סוללה ניידת של אסוס שאמורה להיות 45,000 mwh אבל בתוכנה מסויימת רשום שהיא שווה MWH 42,700 אחרי יום אחד של שימוש היא ירדה ל42,225 האם אפשר לומר שהבטרייה מזוייפת? האם יש אפשרות לדעת אם הסוללה שייכת לASUS?

23. המחשב שלי עושה רעש קצת מציק לאחרונה ואחרי שאני דופק עליו או יותר נכון מרים אותו ומנחית אותו בעדינות על הריצפה הוא מפסיק עם הרעש חר כך הוא ממשיך... אחרי שהתייעתי פה אמרו לי לפתוח את המחשב ולהסתכל על המאוורירים אולי הם עושים את הרעש אז איך בדיוק אני פותח זה לא מסוכן אין בפנים זרמים חשמליים?? זה מפחיד קצת בהתחשב בכך שפתחתי רק פעם אחת את המחשב בשביל לנקות.. אז מה אתם אומרים ךפתוח או לא?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן כולם לפני יומיים עידכנתי דרייברים במחשב כמו כרטיס רשת ו- Admedia USB 3.0 ואינטל USB 3.0. מפה הכל התדרדר :\ יש לי כונן חיצוני שמשמש אותי לעבודה וכרגע המחשב כביכול לא מזהה אותו. ניתקתי את כל חיבורי ה-USB חוץ מעכבר ומקלדת והסרתי את כל הדרייברים דרך uninstall programs וגם דרך device manager. היה לי חשש שהתוכנת אנטי וירוס דופקת משהו בהתקנה אז הסרתי את bitdefender. איתחלתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח אם של אסוס (ישנים יותר מן הסתם). אחרי ההתקנה שוב איתחלתי את המחשב למרות שלא נתבקשתי ע"י ההתקנה של Admedia. חיברתי את הכונן החיצוני וזה עבד יפה. עידכנתי את התוכנת אנטי וירוס מחדש ומעכשיו התוכנה כל הזמן קורסת בזמן סריקה. איתחלתי את המחשב ושוב הכונן החיצוני לא מז…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

הכפתור FN כאילו תמיד לחוץ גם בלי שאני ילחץ עליו לדוגמא המשפט: בעיה ע6 הכ*ת4ר FN בנייד - ב2י שהFN 214.(בלי שהFN לחוץ) בעיה עם הכפתור FN בנייד - כאשר ה FN לחוץ. מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים