עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by arie_el,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד המחובר לרשת ע"י הוט, הכולל נתב אלחוטי. במחשב הנייד שלי אני מצליח לגלוש באינטרנט. רכשתי כרטיס רשת למחשב נייח נוסף על מנת לחברו לרשת האלחוטית. הבעיה : אני מנסה להתקינו במחשב הנייח אך במקום לנתב אותו למתאמי רשת הוא מכניסו מתחת להתקנים נוספים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש. אריה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. שלום, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש הכל הותקן כמו שצריך ועובד נהדר חוץ מבעיה אחת שאינני מצליח להתקין את כרטיס הרשת יש לי את הלוח MSI Z77A-DG55 : התקנתי דרייברים מתוך הדיסק WINUPDATE MSI LIVEUPDATE אינטל דרייברים ישנים יותר. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי בכדי לאפשר לו להוריד דרייברים בעצמו וגם ללא הצלחה. חשוב לציין שלפני שהמחשב יצא מהמעבדה הכל היה עובד תקין ללא שום בעיה. מה שכן אינני בטוח כבר איזה כרטיס LAN יש לי על הלוח: Intel® 82579LM Gigabit Network Connection או Intel® 82579V Gigabit Network Connection כרגע הוא מזהה לי אותו כ-LM אבל עדיין מקבל CODE 10 אין גם אור מאחורי חיבור ה-LAN וגם לא קיים כרטיס רשת בחיבורי רשת. אם משהו לא מובן הנה בעיה דומה https://communities.intel.com/…

3. Started by captainz,

כשאני מפעיל את המחשב המאווררים פועלים אבל אני מקבל מסך שחור ולא יכול להיכנס לביוס ה num lock מגיב בכמה השניות הראשונות ואז מפסיק, וכפתורי הריסט וההפעלה לא מגיבים, כך שאפשר לכבות את המחשב רק ע"י ניתוק מהחשמל יש ללוח האם נורות חיווי שונות - אחת מהן אמורה לדלוק באור לבן כאשר חיבורי 12V פועלים כשורה הבעיה היא שהנורה דולקת רק כאשר אני מחבר את המולוקס 12V לבדו, ולא כשאני מחבר גם את חיבור ה 4 פינים שיש על הלוח אם ואמור לספק כוח לכרטיס מסך אם אני מחבר את שניהם, הנורית כבויה בכל מקרה אני לא מקבל תמונה כשהמחשב עולה.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by hm,

התקנתי לוח אם חדש במחשב בפעם הראשונה שלי וכנראה יש לי בעיה עם הג'ימפורים. אני מדליק את המחשב ועושה ציפצוף ארוך ו2 קצרים והמסך לא נדלק. תודה מראש למי שיעזור.

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by most,

היי, התקנתי לוח ASROCK 939 DUAL וכל עובד מלבד דבר אחד: מנורת ה POWER ON (ירוקה) הבעיה כזו: הפלג שבא מהמארז הוא בעל 3 פינים כאשר שני החוטים מחוברים לשני הפינים הקיצוניים (האמצעי חופשי - ללא חוט). אבל בלוח יש רק שני פינים והם צמודים (בלוח הקודם לא הייתה בעיה) כך שנוצר מצב שאני צריך לחבר פלג של 3 פינים ל2 פינים. יש פתרון לזה?? מישהו נתקל?? נ.ב: בתכלס מקסימום המנורה לא תעבוד (כמו עכשיו) אבל............למען הסדר הטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by harel_c,

שלום, במחשב שברשותי (לוח אם AMD Athlon 64 processor+3200) מותקנת מערכת הפעלה win XP pro SP 3. במחשב מותקנת חבילת אופיס 2003. רכשתי מדפסת all in one 5610 של HP ואני מנסה להתקין את תוכנת ההפעלה מתוך ה CD בכל פעם ההתקנה מתרסקת ומפסיקה לפתע. כיצד אני מבצע הסרה של כל התוכנה והתקנה ללא תקלות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום יש לי מדפסת לקסמרק מדגם Z54 ,אכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין אותה, רשום לי הודעתה המשתמש ביטל את ההתקנה!,ואני בכלל לא ביטלתי כלום. וככה אי אפשר להתקין אותה, גם בעוד 3000 ניסיונות של התקנה. בבקשה מישהו יודע תודה THANKS

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by shahar07,

אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה של הסורק לא צולחת, המכשיר הוא 7283 של HP היא מחוברת בצורה אלחוטית על מערכת vista [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום וערב טוב, השבוע קניתי מדפסת דגם HP Officejet 4500 . יש לי שתי מחשבים בבית. חיברתי למחשב אחד עם מערכת הפעלה XP. המדפסת עובדת במחשב מעולה. אני מעוניין לשתף במחשב השני את המדפסת - עם מערכת הפעלה 7. אני מוצא אותה ברשת תחת השם של המחשב הראשון. מנסה להתקין, אבל ללא הצלחה. הוא רושם שהוא צריך מנהל מדפסת . אוקי, הלכתי חיפשתי בכל חור אפשרי באינטרנט, השתמשתי בדיסק שקיבלתי עם המדפסת , ושום דבר לא מתקבל . הוא מבקש קובץ INF בשם "לא ידוע" ככה שהוא לא יודע אפילו מה לחפש. אני מנסה ללחוץ על כל מיני inf's למינהם בדיסק שקיבלתי עם המדפסת ושום דבר לא ממשיך את ההתקנה. חשוב לציין שבדקתי במחשב הראשון , במאפיינים של המדפסת , המנהלי התקנים נוספים בלשונית שיתוף. אין שם WINDOWS 7 לבחירה. מישהו…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by דנינו,

יש לי מדפסת משולבת של לאקסמארק. דבר ראשון . הדריבר מהדיסק מתחיל תהתקנה ומפסיק באמצע. דבר שני שאני מחבר לusb הוא מזהה את המדפסת אבל כותב ישר שלא ניתן להתקין. שאני כבר מצליח להתקין המדפסת פועלת רק בשביל סריקה. ולא ניתן להדפיס. כי המחשב מודיע לי שאין מדפסת מותקנת במחשב. אז הבעיה הגדולה ביותר שאני נכנס ללוח בקרה -מדפסות - לוחץ על הוספת מדפסת ומקבל את השגיאה הבאה - תמונה מצורפת.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  11. שלום, יש לי מודם של wow שכתוב עליו "usb adsl modem ale 130". לפני יומיים אני משחק במחשב הכל עובד, פתאום האינטרנט מתנתק והסמל של המודם נראה מנותק. לא עשיתי שום דבר חריג מימים אחרים, פשוט גלשתי באתרים ופתאום זה קרה, לא נגעתי בהגדרות של משהו ולא כלום... קיצר הסרתי אותו, באתי להתקין אותו שוב ובסיום ההתקנה הוא כותב לי ERROR ואומר לי להתקשר לתמיכה... לא כתוב איפה הבעיה. ניסיתי להתקין את אותו מודם במחשב אחר (זה שאני כותב ממנו עכשיו) וכמו שאתם רואים הוא עובד. הייתי רוצה לדעת איפה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה בלי לפרמט (אם בכלל) מקווה שתדעו לעזור

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. הותקן במחשב שלי Windows 10 על אחת מתוך שלוש המחיצות הקיימות במחשב שלי. לאחר שהדלקתי את המחשב גיליתי ששתי מחיצות מתוך השלוש לא מזוהות על ידי מערכת ההפעלה. נכנסתי לשורת החיפוש ורשמתי diskmgmt.mcs ואני רואה שהמחיצות במצב מקוון אבל לא מופיעות. כאשר לחצתי על הלחצן הימני בעכבר יש 3 אפשרויות בלבד: " אמצעי אחסון מורחב/מפוצל/משוקף חדש " אבל אין "אמצעי אחסון פשוט חדש". אני לא רוצה סתם לבצע פעולות ולהסתבך ולכן צריך את עזרת חברי הפורום. מצורפות תמונות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. Started by noam9999,

קניתי מחשב חדש, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו לא עולה כלום על המסך, ניסיתי להחליף מסך ועדיין כלום. אין על המחשב מע' הפעלה, המטרה שלי היית להתקין מע' הפעלה שכבר יש לי, אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כדי לראות את ה BIOS אני אשמח... תודה! נ.ב כשהחזרתי לחברה הם הצליחו לעלות את הביוס, למה רק אצלי לא עובד? מהמחשב מ KSP

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by yaniv_appX,

חיברתי למחשב של אחותי כרטיס מסך gt 530 הוא התחבר והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתקין לו את המנהל התקנים וככה המחשב ״לא מזהה״ שיש את הכרטיס עצמו וככה הוא לא נותן לה להיכנס למשחקים לדוגמא. כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה להתקין משהו שקשור לpci slot אבל נכשל. ובwindows update הוא מזהה מנהלי התקנים גם לnvidia וגם למעבד הגראפי של אינטל אבל הוא לא נותן לי להתקין וכותב לי קוד שגיאה 80070005. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה המציקה הזו מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SharonSx,

היי אנשים אני מחבר לי עכשיו את המחשב וקרה לי דבר מוזר כשהנחתי את המעבד על התושבת גיליתי שיש מדבקה על המעבד עם מספר סידורי כזה כמו מדבקה של אחריות... האם להוריד אותה לפני ההתקנה של הגוף קירור? אנשים בבקשה זה דחוף..

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. Started by Nightwind,

קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות של יתקינו לי windows. בקיצור קיבלתי את המחשב שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. לקחתי דיסק עם win xp pro וניסיתי להתקין וזה כל הזמן מראה לי אחרי הטעינה של הwindows מסך כחול לאיזה חצי שניה ואז הוא עושה reset. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שבת שלום קניתי השבוע מחשב עם המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 ואתמול הרכבתי הכל. העברתי ווינדוס 8.1 לדיסק און קי דרך התוכנה RUFUS.שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב הוא מופיע בביוס אבל הווינדוס לא עולה. (עשיתי first boot ליו אס בי) לפי מה שהבנתי,לעשות disabled לפונקציה :secure boot menu יכול לעזור. אבל אני לא מוצא את האופצייה. ויכול להיות שהבעיה קשורה בכלל במשהוא אחר. http://sizmedia.com/my.php?i=tnrjou3m2z0c.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=ngdmzjdmzf4r.jpg אשמח לכל עזרה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום. יש לי מחשב נייח windows 7 64 bit. מעבד i5 8 ראם ודיסק קשיח 500 ג'יגה. ביום שישי האחרון המחשב פתאום התחיל לעשות בעיות . המחשב נתקע כמה פעמים ואז איזה מסך כחול. אז ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס 7 ולמחוק את כל התוכן של הארדיסק. מחקתי את הארדיסק, וכשההתקנה התחילה מיד קפץ חלון "{קובץ פגום} הקובץ או הספרייה boot/BCD.LOG2/ פגומים ואינם ניתנים לקריאה. נא הפעל את כלי השירות Chkdsk." אין לי מושג מה זה אומר. בכל אופן ניסיתי להתקין ווינדוס 10. הכנסתי את הדיסק התקנה מחקתי שוב את הארדיסק, התחלתי את ההתקנה, הפעם החלון לא קפץ...רק לאחר שהוא סיים את כל ההעתקת קבצים וה"מכין קבצים להתקנה", וה"מתקין תכונות " , ה"מתקין עדכונים" ו"מסיים" אז הוא כתב לי "ל-Windows לא הייתה אפפשרות להכין את…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. התקנתי מערכת הפעלה וידווס xp ונאבדו לי הדיסקים של הדרריברים של הלוח זאת אומרת כרטיס קול וכ"ו אני אתן את כל הפרטים שאני יודע.הבעיה שאין קול במחשב .מאיפה אני יכול להסיג כרטיס דרייבר לכרטיס קול שאני לא יודע את שמו.יש כמה פרטים שמצאתי בלוח לוח asus p4s800 . מצאתי שכוב באחד המקומות בלוח גם sis 936 lua sis`02 ppa0102 0403fa ועל הכרטיס קול המובנה על הלוח כתוב foxconn זה מה שמאצאתי למי שיודע בערך איזה לוח זה מהפרטים הנ"ל ואיזה דרייבר לכרטיס קול מתאים לו.אני מודה לו מראש..!!!!

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  20. ערב טוב, בעקבות בעיה קניתי HD חדש למחשב קיים ואני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה (XP). כאשר אני עושה boot למחשב מופיע מסך שבו כתוב "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". המליצו לי להגדיר במסך ה- boot configuratiion את כונן הדיסקים כ-boot device ראשון, כדי להתחיל בתהליך ההפעלה, אבל עדיין מופיעה אותה הודעה. יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר? בעיה במעבד אולי? תודה מראש

21. OK לפני שנתחיל פרטי חומרה רלוונטים: A64 3000 CPU EPOX EP-8KDA3J A-DATA 512 DDR 400MHZ W.D 80 GIGA S-ATA HD אחרי שאני מעלה את הההתקנה של XP PRO SP1 (נוסה גם על Win 2K With SP4) בשלב שאחרי זיהוי החומרה והכל נפתח המסך עם שלושת האופציות: 1. Enter כדי להמשיך בהתקנה 2. R כדיי לתקן התקנה 3. F3 על מנת לצאת מההתקנה אחרי שאני לוחץ Enter (ניסית גם Repair ואני מקבל אותה תגובה) ההתקנה בועטת אותי החוצה עם ההודעה הבאה ואין לי מה לעשות: האם יש קשר לשורה שבמסך הביוס? IDE Channel 1 no 80 Conducator cable installed ואם לא אז מה זאת השורה הזאת? יש מצב שזה קשור לדרייבר של ה- S-ATA? תודה לעוזרים ושנה טובה אנשים!

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by Proww,

היי, העניין הוא די דחוף.. בזמן ההתקנה של ה-WIN7, פתאום המסך נכבה וכתוב: ATTENTION CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE CHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO 1280X1024 60HZ מה עליי לעשות? בהגדרות במסך אין לי כל כך דרך לעשות את זה, אולי דרך הביוס? אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by r_s,

יש לי בעיה המחשב שלי לא מזהה את המצלמה אני מכניס תדרייבר וכלום לא עושה משהו מוזר לייי חלק אומרים שלא התקנתי את היו אס בי כמו שצריך ואני לא יודע להתקין אותו הקיצר מה אני צריך לעשות??!?! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by lioron7,

היי לכולם יש לי צורב asus 52*24*52 וכל משחק שאני מוריד מ emule וצורב אותו נתקע בסוף ההתקנה, ואני צריך לעשות restart ורק אז המשחק עובד. מה הבעיה למה כל משחק נתקע לי בסוף ההתקנה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by dav120,

http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png זה לא רק במשחק הזה אלא בכל המשחקים שאני מנסה להתקין ו קרה לי פתאום שלשום הצלחתי לתקין מחקים אחרים תודה רבה לעוזרים (תעשו copy לכתות למעלה ותדביקו בurl למעלה ואז יעבוד לכם התמונה)

• 0 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים